Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
YETI
QUOTE(saper39 @ 15 11 2006, 13:47) *

QUOTE(YETI @ 15 11 2006, 11:30) *

bedziesz musiał poczekac do marca

W marcu będzie premiera Europejska(czy ktos jeszcze mysli ze Polska lezy w Europie? smile.gif )Ceny w Polsce bedą bardzo zawyżone.

takie teksty mnie roz/pie/rda/laja
Człowieku nie wiem czy wiesz ale nasz kraj od jakiegos czasu nalezy do UE.
Konsola bedzie dostepna w tym samym dniu co w Hiszpani czy Francji, cena tez nie bedzie sie roznic.
Pamietasz jak wyglądała premiera PSP w nasyzm kraju?
Obsolete
QUOTE(Emet @ 15 11 2006, 14:09) *

Może nie pasuje to tu za bardzo, ale...
http://download.nvidia.com/downloads/nZone...eos/nzm_wic.mov
To jest podobno liczone w real-time przez GF8800GTX. Ehh... i tyle z naszych next-genów. Własnie wyszła karta która zjada je wszystkie razem wzięte sad.gif confused.gif (już na samym początku ich kariery:/)

Nie sadzisz, ze to dosc malo powazne podejscie?

"Własnie wyszła karta która zjada je wszystkie razem wzięte "

kosztowac tez bedzie tyle ile wszystkie konsole razem wziete, poza tym zanim cos sensownego na nia stworza troche czasu minie. Na x360 wychodzi 2 generacja gier, dla ps3 zrobiono dopiero launch, nikt nie wie jak za kilka lat beda wygladaly gry na konsole...to troche tak jak powiedziec - "czy myslicie, ze warto kupowac ps3, czy moze lepiej poczekac na ps4?
No faktycznie, to burzy moje plany, zamiast kupic ps3 lepiej poczekam, na te karte, dozbieram drugie 2 tysiace, do tego dokupie procka i ram, by w ogole kupno GF mialo sens i za 4 lata po paru dodatkowych modernizacjach pc zagram w cos, co bedzie to dobrze wykorzystywalo.
Emet
No tak. Ja to rozumiem, moze nieco zbyt pochopnie wyskoczyłem z tym "zjada" wink.gif ale chyba przyzasz, ze troche "czertwo" jest zobaczyć coś takiego. A to, że może za jakieś 3 lata gry na PS3 będą tak wyglądać to nie oznacza, że na PC nie będą wtedy wyglądać 2x lepiej confused.gif no ale mniejsza o to. Tak na dobrą sprawę to i tak kupię PS3 happy.gif bo to na konsoli SONY jest masa gier w które MUSZĘ zagrać biggrin.gif
RSX
I po co w ogole o tym wspominać? I tak zalerzy od umiejętności developerskich, czy gra będzie ładna czy też nie. Sowją drogą to Ati zdementowała pogłoske, aby engine graficzny 360-tki był zgodny z dx 10 (GF 8800) ale dużo efektów, będzie możno na nim uzyskać(słowa Ati).

Ja się tylko zastatnawiam, jaki będzie FPS przy pierwszych grach dx10 przy podobnej jakości co konsolach.
Deadeye
co do tej karty - kosztuje ona ponad 2000 zl, a gry i tak nie beda tego wykorzystywac od razu... baa, beda za jakies 2 lata. w dodatku ten trailer ma zanizona ilosc kolorow i inne filtry narzucone w sposob nadajacy klimat, ale jednoczesnie ukrywajacy nie-az-tak-genialna grafike. choc robi ona wrazenie, fakt smile.gif
ale co do mozliwosci ps3 proponuje zrobic rownanie

(wyglad_nowych_gier_na_ps2 - wyglad_tytulow_startowych_ps2) + wyglad_tytulow_startowych_ps3

tak beda wygladac gry na ps3, i jak sobie to wyobraze to blogi usmiech pojawia sie na mojej twarzy tongue.gif
Milo
QUOTE(Emet @ 15 11 2006, 14:09) *

Może nie pasuje to tu za bardzo, ale...
http://download.nvidia.com/downloads/nZone...eos/nzm_wic.mov
To jest podobno liczone w real-time przez GF8800GTX. Ehh... i tyle z naszych next-genów. Własnie wyszła karta która zjada je wszystkie razem wzięte sad.gif confused.gif (już na samym początku ich kariery:/)

Hahahaha hehehe chciałes mnie rozbawic czy co??Bo jeżeli tak to ci sie udało!!!Grafika w grze troche sie rózni od tego dosyc fajnego Filmiku pare przykładów

http://worldinconflict.com/upload/assets/ss7.jpg

http://worldinconflict.com/upload/assets/ss2.jpg

http://worldinconflict.com/upload/assets/ss3.jpg

Masz jeszcze Filmik z gry

ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/worldinco...lay_01_high.mov

Po 2 na kompie chłopie bedziesz miał fajna grafike owszem ale w 3Dmarku 2008 na którego bedziesz sobie mógł tylko popatrzec biggrin.gif.Do tego zobacz sobie ile zajmowac pamieci bedzie Windows Vista to juz wogole beda "piekne" gry ale na kompa bedziesz zbierał z jakies 3 lata który i tak za pół roku bedzie przestarzały icon_twisted.gif .To jest dopiero interes!!
Mike
QUOTE(Obsolete @ 15 11 2006, 14:19) *

"Własnie wyszła karta która zjada je wszystkie razem wzięte "

kosztowac tez bedzie tyle ile wszystkie konsole razem wziete

Mylisz sie, GTX kosztuje tyle co PS3 wink.gif

QUOTE(Deadeye @ 15 11 2006, 15:07) *

co do tej karty - kosztuje ona ponad 2000 zl, a gry i tak nie beda tego wykorzystywac od razu... baa, beda za jakies 2 lata.

Za dwa lata? Company of Heroes - czeka na patch, Crysis - kwiecien 2007, BioShock - kwiecien 2007, Hellgate - 1 kw 2007, Unreal Tournament 2007 - 1 kw 2007, Age of Conan - 2 kw 2007

QUOTE(Deadeye @ 15 11 2006, 15:07) *

w dodatku ten trailer ma zanizona ilosc kolorow i inne filtry narzucone w sposob nadajacy klimat, ale jednoczesnie ukrywajacy nie-az-tak-genialna grafike.

Znaczy co konkretnie ukrywa? Slabe tekstury? Slabe cieniowanie? Prostote modeli?
AbraHAM
widzielisce ostatnio recenzje gier na PS3 ? tytoly multiplatformowe wypadaja gorzej na PS3 confused.gif
Takie male zestawienie ocen z IGN:
Tony Hawk's Project 8 X360-7,8 , PS3- 7,0 , (ale tuta ocena ps3 nizsza bo nie ma multi , ale w sumie grafa tez gorsza)

NHL 2K7 x360- 8,9 , PS3- 8,6 ( postacie na PS3 gorzej wygladaja confused.gif )

Marvel: Ultimate Alliance X360-8,2 , PS3 - 7,9

Need for Speed Carbon X360-8,2 PS3 - 7,9 (przy czym grafe skopali w wersji PS3 )

Tiger Woods PGA Tour 07 X360-8,5 PS3 - 8,2

Patrzac na to zestawienie niepokoje sie odrobine cool.gif
Moze gry przeznaczone tylko na PS3 pokarza cos wiecej
YETI
Odpowiedz jest prosta, X360 na rynku juz jest od prawie roku, developerzy dopiero ucza sie pisac gry na PS3 (To dopiero pierwsze gry na PS3)
I jeszcze jedno gry multiplatformowe ACTIVISION był pisane od podstaw na X360. PS3 dostało konwersje (na szybko aby tylko zdazyc na premiere - $$$)
Kevinus
Otoż to podejrzewam, ze zanim PS3 dotrze do europy to juz bedziemy mieli jakies perlki wlasciwie to wszystko okaze sie w najblizszych dniach bo premiera w USA to dosyc wazne wydarzenie dla Sony, nie ma co plakac, gry stworzone z wylacznoscia na ps3 pokaza pazurki biggrin.gif, wlasciwie to mam taka nadzieje i mysle ze sie niezawiode wink.gif. Btw apropo gry EYE OF JUDGEMENT to czy cos podobnego bedzie na x-a ? pytanie czysto z ciekawosci smile.gif bo to mi sie zapowiada na prawdziwa rewolucje jezeli rozwiazania beda dobre biggrin.gif
Er_WolvEr
QUOTE(Kevinus @ 16 11 2006, 15:21) *

Btw apropo gry EYE OF JUDGEMENT to czy cos podobnego bedzie na x-a ? pytanie czysto z ciekawosci smile.gif bo to mi sie zapowiada na prawdziwa rewolucje jezeli rozwiazania beda dobre biggrin.gif

Może nie rewolucja, ale jak fajnie wykorzystają to... no rewolucja tongue.gif Nie wiadomo narazie jak bardzo rozbudowana jest ta kamerka, ile bezie kosztować i czy jakieś niezłe tytuły oprócz tego EOTJ tworzą, moim zdaniem powinno sie zrobić naprawde jakiegoś killera, cosco by naprawde na przyciągającego i rozbudowanego - Eye Tou 2/3 były fajne ale szybko sie nudziły, EOTJ nie każdego przekona.

Najbardziej myśle że najlepszy byłby RTS. Zawsze sie mówi, że Konsola ,, nie są od tego", jak by zrobiono świetną gre do tego z sterowaniem paluchami, do tego najlepiej z rozbudowanym multi - takie coś by było naprawde ciekawe.

A co do pytania - nie ma takiego infa by był to jakiś multikonsolowa produkcja, I nie wydaje mi sie by taka wyszła.
Kevinus
Aha bo w sumie szukalem w internecie ceny tego oczka ale jakos niemoglem znalesc mozliwe ze slabo sie saralem, bo w sumie tak bylo, w kazdym razie jak ktos by znal cene tego oczka to bym byl wdzieczny jesli ktos by je zapodal w ktoryms poscie smile.gif . Nom wyobrazam sobie takiego fpsa zamiast pada masz reke i wktorej jakby trzymasz bron eh bajka smile.gif tongue.gif , albo jakakolwiek gre online z wykozystaniem tej zabawki poprostu bajka smile.gif
Psychonaut
QUOTE(AbraHAM @ 16 11 2006, 13:22) *

widzielisce ostatnio recenzje gier na PS3 ? tytoly multiplatformowe wypadaja gorzej na PS3 confused.gif
Takie male zestawienie ocen z IGN:
Tony Hawk's Project 8 X360-7,8 , PS3- 7,0 , (ale tuta ocena ps3 nizsza bo nie ma multi , ale w sumie grafa tez gorsza)

NHL 2K7 x360- 8,9 , PS3- 8,6 ( postacie na PS3 gorzej wygladaja confused.gif )

Marvel: Ultimate Alliance X360-8,2 , PS3 - 7,9

Need for Speed Carbon X360-8,2 PS3 - 7,9 (przy czym grafe skopali w wersji PS3 )

Tiger Woods PGA Tour 07 X360-8,5 PS3 - 8,2

Patrzac na to zestawienie niepokoje sie odrobine cool.gif
Moze gry przeznaczone tylko na PS3 pokarza cos wiecej

Najbogatszy czlowiek swiata na pewno maczal w tym palce cool.gif.

A tak powaznie - na PS3 ponoc trudniej sie pisze no i jest to sprzet mniej poznany. Z XO developerzy juz sie troche bardziej oswoili i znaja jego mozliwosci. Zreszta tak jak to bylo z PS2 - najlepiej ja beda wykorzystywac developerzy 1st party, ktorzy beda dlubac wylacznie przy niej.
hair_of_the_dog
QUOTE(Gemi @ 16 11 2006, 16:50) *

screeny z colina.. TU

O w pipke...ten blur troche wkurza ale modele aut wygladaja bosko.
Emet
No rzeczywiscie wygląda fpytę smile.gif Ale jeśli model jazdy pozostanie jak w poprzednich Colinach to, dla mnie to będzie poraz kolejny tylko ciekawosta. Ja czekam na jakieś info o WRC na PS3. Być może po premierze Motor Storma w końcu twórcy wypuszczą jakieś info.
Gemi
Mnie ten screen rozwalil .. http://images.playsyde.com/gallery/public/4596/1035_0006.jpg confused.gif confused.gif/http://images.playsyde.com/gallery/...35_0006.jpg confused.gif
Ciekawy jestem czy w samej grze tez az tak szczegolowo pobocza beda odwzorowane.. ta trawa w tym momencie robi oj robi :> Nawet jezeli porownamy to z gt5 fm2 czy pgr3 ... zadna z tych gier nia ma tyle szczegolow po bokach.. ale w colinie zaplacimy zapewne jakoscia textur,.. cos za cos smile.gif
Emet
Hehe, też akurat na tym screenie się zatrzymałem spoglądając nań z lekkim niedowierzaniem wink.gif
White
Jak ma sie sprawa z pudełkami do gier na PS3- ich wyglądem i wytrzymałością? Są podobne do tych z PS2? Dla mnie- kolekcjonera- to ważne wink.gif . Byłbym wdzięczny za jakiegoś linka.
YETI
QUOTE(White @ 18 11 2006, 13:22) *

Jak ma sie sprawa z pudełkami do gier na PS3- ich wyglądem i wytrzymałością? Są podobne do tych z PS2? Dla mnie- kolekcjonera- to ważne wink.gif . Byłbym wdzięczny za jakiegoś linka.

w temacie Premiera PS3 znajdziesz fotki pudełek do PS3 (ostatnia lub przedostatnia strona tematu)
White
Wiem, ale ten link nie działa, dlatego proszę o inny.
Er_WolvEr

Jeżeli chcesz dokłądniej jaka jest wytrzymałośc pudełka od PS3 - w internecie, chyba nawet na youtubie są filmiki SMASH MY PS3 - ten oficjalny niszczy tylko PS3jke, ale widziałem filmik jakiegoś XBox360 fanboya ( nawet sie przyznał) który niszczy razem z pudełkiem 60GBtową PS3jke. Najpierw 2 razy żuca cięzkim pniem, w tym raz jego kantem, potem tnie zwykła piła ( nie może sie przebić przez ps3) to przecina piła spalinową ( z problemami). Filmuje to jakisdebil, bo żuca naprawde głupie gatki i rechocze gożej niż Begierowa. Pudełko dosyć mocne, zwykła piłe troszke sie męczy, pień za puierwszym razem dużysz uszkodń nie zrobił. Pudełko wydaje mi sie solidne. Zreszta tak samo jak konsolka. Pozdrawiam.
wortigern
czy wiadomo juz cos o tym jak podpiac (czy w ogole sie da?) monitor lcd przez wejscie VGA? I czy WSZYSTKIE gry obsługuja format 4:3 (1280*1024) ?
Blim
QUOTE(White @ 18 11 2006, 11:22) *

Podziwam takich ludzi, ktorzy zbieraja kazde pudelko kartonik folie styropian itp. Ja swoje pudelko po PS2 posiekalem z G36C ASG kulkami plastikowymi ze wygladalo jak ser. Nie wiem skad czerpiesz sily ale respekt tongue.gif.
Trzcina
Lol... ludzie czytac ze zrozumieniem. On pisze o pudeklach DO GIER, a nie o pudelku na konsole...
Blim
LOL ftopa, przeczytalem tylko post yetiego i pomyslalem odrazu o pudelkach do ps3. mellow.gif

"w temacie Premiera PS3 znajdziesz fotki pudełek do PS3 (ostatnia lub przedostatnia strona tematu)" ROTFL
Arox
QUOTE(Er_WolvEr @ 18 11 2006, 14:31) *

Jeżeli chcesz dokłądniej jaka jest wytrzymałośc pudełka od PS3 - w internecie, chyba nawet na youtubie są filmiki SMASH MY PS3 - ten oficjalny niszczy tylko PS3jke, ale widziałem filmik jakiegoś XBox360 fanboya ( nawet sie przyznał) który niszczy razem z pudełkiem 60GBtową PS3jke. Najpierw 2 razy żuca cięzkim pniem, w tym raz jego kantem, potem tnie zwykła piła ( nie może sie przebić przez ps3) to przecina piła spalinową ( z problemami). Filmuje to jakisdebil, bo żuca naprawde głupie gatki i rechocze gożej niż Begierowa. Pudełko dosyć mocne, zwykła piłe troszke sie męczy, pień za puierwszym razem dużysz uszkodń nie zrobił. Pudełko wydaje mi sie solidne. Zreszta tak samo jak konsolka. Pozdrawiam.

Trzeba mieć naprawdę nas.rane we łbie

ProstyHeker
http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944
Trzcina
Dosc juz o smash my ps3, jak ktos ma ochote to osobny temat od tego zalozyc prosze i tam komentowac czy sie to komus podoba czy nie smile.gif
Ekansik
ten nowy trailer MS, to chyba pierwszy raz pokazuje az tyle pojazdow na raz? Prawda?
White
Ech, ludzie... biggrin.gif

To jak jest w końcu z tymi pudełkami do GIER na PS3? Bo to od konsoli mało mnie obchodzi, ale thx anyway Er_WolvEr smile.gif
Trzcina
... Wystarczy poptrzec po innych tematach i od razu wszystko bedzie jasne.

http://ruliweb.dreamwiz.com/data/preview/r...=549&left=b

MAsz tutaj zdjecia porownawcze pudelek wzgledem tych od ps2 i psp. A na pytanie 'czy mozesz na(pipi) na pudelko i sie nie roztopi' albo 'czy jak wyrzuce pudelko przez okno to ono wytrzyma' nikt ci nie odpowie, bo nikt ani konsoli, ani tym bardziej gier tutaj nie ma (oprocz forebode chyba). I odpowiedzi na to musisz szukac na stronach ktore ps3 i gry juz maja i BYC MOZE pisza o takich rzeczach...
Blim
QUOTE(White @ 19 11 2006, 18:17) *

Ech, ludzie... biggrin.gif

To jak jest w końcu z tymi pudełkami do GIER na PS3? Bo to od konsoli mało mnie obchodzi, ale thx anyway Er_WolvEr smile.gif

http://ruliweb5.dreamwiz.com/data/review/2...ps3t/ps3_58.jpg
http://ruliweb5.dreamwiz.com/data/review/2...ps3t/ps3_13.jpg
http://ruliweb5.dreamwiz.com/data/review/2...ps3t/ps3_31.jpg
http://ruliweb5.dreamwiz.com/data/review/2...ps3t/ps3_32.jpg

happy.gif
White
Dzięki smile.gif

Dziwne jakieś. Oryginalne, ale... dziwne.
kylix999
obejrzałem sobie filmik hd z motorstorm i musze powiedzieć że jestem zawiedziony na całej lini, pamietam jeszcze wczesniejsze filmiki jak samichody jadac brodziły w błocie zostawiając koleiny etc a tu ... tylko czarna tekstura nic wiecej , poza tym spodziewałem sie ze po kraksie bedzie wiecej odłamków etc a tu... mało cos malutko, mam nadzieje ze w przyszłosci bed a lepsze gierki na ps3 i ze to nie winna samego playa 3, bo cos mi sie wydaje ze obniżone taktowanie gpu to jednak prawda :-(
Jakim
QUOTE(FlyJ4ck @ 19 11 2006, 21:48) *

Myślę że już dość naoglądaliśmy się idiotów rozwalających jeden z najbardziej pożądanych sprzętów elektronicznych w ostatnich dniach:/
freak.4
Mam takie pytanie, ile będzie kosztowało PS3 w Europie? Tyle samo co w USA (600 USD-500 USD)?
Albert Wesker
z tym ze euro a nie dolary ale cyferki pozostaja niezmienne
Blim
Tyle samo co w USA, tyle ze EURO a nie $, zdzierstwo closedeyes.gif
freak.4
a tak, juz pamietam... co to w ogole za pomysl? yebane SONY...
Goldi69-PL-
sorki co to jest za gra, bo niezle beret ryje?

http://www.youtube.com/watch?v=2qJx7_iCSZE
Gemi
To jest nienazwana jeszcze przygodowka.. Ktora charakteryzuje sie niesamowita animacja no i generalnie grafa jest bardzo dobra. Niestety sluch o niej zaginal po E3.. zapewne na kolejnym E3 lub na jakiejs konferencji poprzedzajacej premiere PS3 w Europie dowiemy sie czegos wiecej.
Kenshin
Na bank to mialo byc 400 albo 500 tys konsol dla USA i na bank pierwsze modele ktore zeszly z tasmy byly wersjami PAL , i nie wspone o kilku innych bankowych bzdurach sad.gif jednak mam nadzieje ze w marcu bedzie premiera ..
laki069
yebane SONY...

Nie mow tak brzydko o Sony bo oni do kazdej PS3 dokladaja ponad 240$. Zaczna dopiero zarabiac na grach.
Emet
QUOTE(YETI @ 20 11 2006, 11:14) *

blink.gif No ciekawe. Jeśli tego nei zwalą to może być niezła alternatywa dla Tonego. Mam nadzieję, że sterowanie (obłożenie pada) będzie podobne lub lepiej takie same jak THPS. Po tym filmiku cięzko chyba coś wywnioskować, ale grafika wydaje się ładnijesza niz w P8. Podobno ma to isć bardziej w stronę realizmu niż THPS. No i co ROBI IMO wrażenie to ANIMACJA typka na desce. Tony się chowa (gra wink.gif)
No ale czas pokaże.
2razyjot
QUOTE(laki069 @ 20 11 2006, 01:16) *

yebane SONY...

Nie mow tak brzydko o Sony bo oni do kazdej PS3 dokladaja ponad 240$. Zaczna dopiero zarabiac na grach.

A kogo to obchodzi? Wole samochod uzywany kupic za te pieniadze niz konsole. Pffffff...
MeL
QUOTE(wujaszek_JJ @ 20 11 2006, 13:11) *

QUOTE(laki069 @ 20 11 2006, 01:16) *

yebane SONY...

A kogo to obchodzi? Wole samochod uzywany kupic za te pieniadze niz konsole. Pffffff...

to fajny będziesz miał samochód .... confused.gif
pewnie jeszcze z niemiec....

no comments

a że ken dokłada po 240$ to wg mnie widać że nas tak totalnie nie olali. wyszło ich za drogo - a że nie chcą robic skandalu to dokładają. i tak im sie zwróci za jakiś czas.
YETI
QUOTE(MeL @ 20 11 2006, 15:18) *

no comments

hahah, padłem wink.gif

QUOTE(freak.4 @ 20 11 2006, 01:47) *

z tego co wiem to tak jest zawsze z kazda konsola (cena ta sama tylko na koncu zamiast $ mamy Euro), amerykance maja zawse taniej confused.gif
MeL
QUOTE(YETI @ 20 11 2006, 13:32) *

QUOTE(MeL @ 20 11 2006, 15:18) *

no comments

hahah, padłem wink.gif

no co taka prawda tongue.gif
nie ma co porownywac konsoli do auta. konsole dostajesz nowa a auto to stary rupieć tongue.gif

2 totalnie skajne rzeczy - a ja moge powiedzieć że wolałbym karton wafli.

dobra nie ważne bo tak bez sensu gadka ze sam juz sie smieje smile.gif

Ok a tu jak wygląda ebay. heehehe te serwery to chyba im sie normalnie dymią

http://search.ebay.com/search/search.dll?c...itSearch=Search
mario87
QUOTE(freak.4 @ 19 11 2006, 23:47) *

SONY po prostu uważa, że jeśli musimy czekać prawie pół roku dłużej na premiere to przez ten czas zdołamy zdobyć więcej kasy na konsole...
MeL
Sony pomyślało - rzucimy konsole na USA + Japan to Europa se szybko przeliczy że u nich będzie jakieś 200% drożej = niech zbierają kase mają pół roku tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.