QUOTE(GMB @ 24 11 2006, 21:14)

[ NYT to amerykańskie czasopismo więc chwalą swoje oczerniając konkurencje.
ROTFL - sorry ze tak zapytam ale ile masz lat? wiesz pytam z czystej ciekawosci - bo wydaje mi ze osoby ktora wierzą w tak absurdalna stronniczosc NY Times'a (to nie amrykanskie to trzeba zjechac ROTFL) muszą byc strasznie podatne na bajki - a bajki sa dla dzieci
tylu playerów na jednej mapie to ryje beret)
widze ze musisz miec maly kontakt z grami online skoro pokadasz nadzieje w trybie 40 osobowym - nie wiem czy wiesz ale takie tryby sa z reguly niegrywalne i malo popularne w grach online. Gracze omijaja je ze wzgledu na totalny haos i calkowity przypadek jaki tam panuje....to samo bylo w Halo2, to samo w PDZcie
i zapewne to samo bedzie w Lost Planet - imo 8 graczy to max.
W końcu Faight Night. A to wszystko w 1080p. Spokojnie nie ma się co martwić
szczegolnie ze Motorstorm, Resistance, Fight(nie Faight) Night chodza w max 720p..
wogole to nie wiem co was tak wpienia w tym artykule...koles jest pewnie zwyklym szarym czlowieczkiem ktory kupuje 2 konsole nowej generacji i sprawdza jak to wszystko wyglada w praktyce...nie wiem - gdyby napisal zupelnie inne wrazenia - to juz byloby ok?
tutaj koles pojechal po PS3 bo przeciez mial do tego prawo...no bo chyba nie oczekujecie samych pochwal...zapewne spokojnie mozna znalesc 10 innych artykulow w ktorych ktos jedzie po 360tce..
zreszta kogo obchodzi opinia NYT...artykulami konsolowymi drukowanymi w Dzienniku czy Wyborczej tez sie tak ekscytujecie; ) ?
a skoro olac NYT to moze IGN sie na cos przyda -
ocena launchu PS3 vs ocena launchu 360tki
1. Hardware Rating:
X360: 7
PS3: 82. First-Party Software Rating:
X360: 8PS3: 6
3. Third-Party Game Rating:
X360: 6
PS3: 64. Online Support Rating:
X360: 9PS3: 5
5. Controller Rating:
X360: 9PS3: 8