To jest jakiś żart. Zrobiłem tak jak mówiłeś Neospiderman i jak wpisałem maila to mi wyskoczyło że nie rozpoznany. HeHe

A przecież dostałem od nich dwa maila na ten adres wiec zupełnie nie wiem o co tutaj chodzi. Oby tylko jak kupie PS3 logowanie przebiegło na lajcie
Trzcina
16 12 2006, 11:37
Jezusie... nie mozesz sie teraz zalogowac... zalogowac sie bedziesz mogl po kupieniu PS3. Takie info bylo napisane na samym koncu rejestracji.
Innymi slowy, teraz mozesz sobie stworzyc konto na ktorym nie mozesz nic zrobic. Ale i nick i mail jest w ich bazie danych, sprobuj zalozyc drugo raz konto na tego samego maila i zobaczysz ze ci nie pozwola.
A teraz skoncz plakac, bo konto i tak ci nie jest do niczego potrzebne.
Deadeye
16 12 2006, 11:49
QUOTE(Baton @ 16 12 2006, 11:04)

własnie na next gen wars wida ile sprzedanych konsol hehe według mnie obiecane 2 mln sztuk PS3 do konca roku ( fiskalnego czyli marca ) jest możliwe jak teraz jest ponad 500.000 a mamy jeszcze 3 miesiące to jedynie beda mieli z 1.200.000 sztuk według mnie

te dane sa MOCNO niewiarygodne, wiec radze sie nimi nie przejmowac

swoja droga nawet zakladajac ze to prawda to sprzedali 400,000 w miesiac, do marca jeszcze 3 miechy co daje ponad 1,5 miliona konsol. problem tylko w tym ze z tych 400,000 wiekszosc byla pewnie wyprodukowana wczesniej...
QUOTE(Trzcina @ 16 12 2006, 11:37)

Jezusie... nie mozesz sie teraz zalogowac... zalogowac sie bedziesz mogl po kupieniu PS3. Takie info bylo napisane na samym koncu rejestracji.
Innymi slowy, teraz mozesz sobie stworzyc konto na ktorym nie mozesz nic zrobic. Ale i nick i mail jest w ich bazie danych, sprobuj zalozyc drugo raz konto na tego samego maila i zobaczysz ze ci nie pozwola.
A teraz skoncz plakac, bo konto i tak ci nie jest do niczego potrzebne.
Jaaa wyluzuj Trzcina. Pytałem bo Neospiderman napisał że po kliknięciu opcji "zapomniałem hasło" dostajesz nowe i już śmiga. Wiem że teraz konto nie jest mi potrzebne ale chciałem zarezerwować nick i to wszystko.
Faktycznie gdy drugi raz próbowałem wyskoczyło mi że już taki istnieje, więc koniec tematu. Dzięki za odp.
EDIT by Trzcina
Spoko, ja zawsze sie piekle, taki juz mam charakter ;]
PEACE
neospiderman
16 12 2006, 13:40
QUOTE(Trzcina @ 16 12 2006, 11:37)

No nie bardzo, można sie zalogować. Ale w zasadzie nic tam niema tylko pokazują sie dane które podaliśmy przy rejestracji [jest możliwość edycji] i opcja do stworzenia konta.
renegede
16 12 2006, 14:43
Jakie dyski można wkładać do PS3 ATA czy SATA? Nigdzie niewidziałem o tym informacji...
Update
Znalazłem informacje Hard disk 2.5" Serial ATA
Deadeye
16 12 2006, 15:16
QUOTE(renegede @ 16 12 2006, 14:43)

Jakie dyski można wkładać do PS3 ATA czy SATA? Nigdzie niewidziałem o tym informacji...
Update
Znalazłem informacje Hard disk 2.5" Serial ATA
mozna tez podlaczyc 3.5" SATA, tylko nie wlozysz go wtedy do kieszeni na dysk w konsoli
renegede
16 12 2006, 16:54
CZyli tylko dyski od laptopów

A one są drogie... niestety
Trzcina
16 12 2006, 16:58
Przeciez deadeye napisal ze zwykly dysk tez moze byc... tylko go nie schowasz do srodka.
renegede
16 12 2006, 21:42
No tak ale to bez sensu troche nie? Oprócz tego że działa musi też jakoś wyglądać...
kotlet_schabowy
16 12 2006, 22:47
Chyba "lepszy rydz niż nic", a Twoja konsola nie idzie na wystawę, czyż nie ?
Trzcina
17 12 2006, 11:57
STawiasz konsole na polce, z tylu za nia (czy tez raczej z boku, bo wyjscie jest chyba z boku stawiasz dysk. A po lewej stronie konsoli stawiasz cokolwiek co ten dysk bedzie zakrywalo. Zreszta chybanie chcialbys trzymac sobie dysku 'od tak na polce? Musi sie gdzies, w czyms znajdowac...
Osobiscie wole 300 GB dysk 'na zewnatrz' niz 60 GB dysk w srodku... ale to dopiero kiedy to zacznie sie naprawde przydawac. Czyli w przypadku posiadania wiekszej ilosci gier (instalowanie na HDD) albo w przypadku wiekszej ilosci dem.
Cala reszta wole ogladac z kompa podlacznego do tv.
Oczywiscie inna sprawa to muzyka na dysku konsoli, tylko po co, jesli nie bedzie mozna jej wstawic jako custom soundtrack do gry? Nie szukalem informacji na ten temat, ale wydawalo mi sie ze poki co takiego feature nie ma. Jesli bedzie to w przyszlosci... Sadze ze przez pierwszy rok 60 GB styknie. A potem... potem ceny na pewno pojda w dol i jesli ktos bedzie potrzebowal wiekszego dysku...
Poza tym zauwaz dziwna zaleznosc, podstaowy x360 nie ma w ogole dysku, jego bogatsza wersja ma 20 GB a ty narzekasz na to ze w PS3 60 GB bedzie malo?

X360 pokazal ze nie musi byc megaogromnego dysku zeby moc sie cieszyc fajnym online. Co oczywiscie nie oznacza ze ja nie chce miec jak najwiekszego dysku...
Najwazniejsze jest to ze nie ma zadnych problemow z podlaczeniem wiekszego dysku
Ja liczę, że dysk 60GB mi w zupełności styknie. 10GB na Linuxa, 50GB do reszty i już. A dysku do notebooków nie są takie znowu drogie. Tylko na cholerę tak wielki dysk w PS3? Filmy i tak będę pewnie oglądał z laptopa, a do kilku demek dysk 60GB na pewno styknie.
A dysku do notebooków nie są takie znowu drogie
60GB za 240zł to już wolę wziąć 3.5 250GB za 260zł.
Może nie tobie, ale innym będą potrzebne nawet większe.
"Pamiętacie notkę na okładce pewnego popularnego magazynu jakoby Metal Gear Solid 4 zmierzał na X360? W Internecie przetoczył się grad plotek, które ostatecznie zostały oficjalnie zdementowane. Pora na swoisty "BUM" numer 2. Ponoć z KONAMI wychodzą przecieki jakoby najnowsza gra Hideo Kojimy miała pojawić się również na konsolę Billa, tyle tylko, że z miesięcznym opóźnieniem w stosunku do wersji na PS3. Ponoć szefofstwo KONAMI uważa, że SONY nie ma już takiej przewagi nad konkurencją jak kiedyś i nieopłacalne jest wydawanie tak drogiej pozycji jak MGS4 wyłącznie na jedną konsolę. Do otwierania szampanów przez posiadaczy X360 pozostaje tylko moment, w którym wieści te zostaną oficjalnie potwierdzone. Póki co należy je traktować jako plotkę. Ja pytam tylko jak zareaguje SONY... Może Kaz będzie miał więcej czasu na załatwianie exclusive'ów niż Ken. Zobaczymy..."
cytat z
http://www.next-gen.com.pl/Jeśli ta informacja się potwirdzi, to Sony traci chyba jeden z najmocniejszych jeśli nie NAJMOCNIEJSZY plus swojej konsoli. MGSa na wyłaczność!
Co jak co, ale w utratę wyłączności na MGSa wątpię. Wiadomo, że argumentem nie jest już długa współpraca między Sony a Konami, ale po ostatnich stratach exclusivów przez Sony uwierzę we wszystko, jednak nie w podaną przez Konami argumentacje. Przecież zanim Konami wypluje MGSa4 na rynek obstawiam Q4 2007 lub nawet Q1 2008 to Sony dawno rozwiąże problemy z produkcją i miliony zaślinionych Japończyków pobiegnie do sklepu po nową część przygód Snake'a. Poza tym dziwiłby mnie czasowy exclusive na raptem jeden miesiąc, przecież to by powodowało, że ludzie posiadający obie konsole będą czekać, aż obie wersje zostaną zrecenzowane i wybiorą lepszą.
Jedyna prawdopodobna sytuacja, to taka, że już jakiś czas temu zaczęły się prace nad MGS na 360 i Sony utraciło exclusiva tylko nie chciano tego ujawniać, żeby potem wbić gwóźdź do trumny z napisem "PLAYSTATION3".
Ryo-San
17 12 2006, 15:40
QUOTE(Jakim @ 17 12 2006, 14:52)

"Pamiętacie notkę na okładce pewnego popularnego magazynu jakoby Metal Gear Solid 4 zmierzał na X360? W Internecie przetoczył się grad plotek, które ostatecznie zostały oficjalnie zdementowane. Pora na swoisty "BUM" numer 2. Ponoć z KONAMI wychodzą przecieki jakoby najnowsza gra Hideo Kojimy miała pojawić się również na konsolę Billa, tyle tylko, że z miesięcznym opóźnieniem w stosunku do wersji na PS3. Ponoć szefofstwo KONAMI uważa, że SONY nie ma już takiej przewagi nad konkurencją jak kiedyś i nieopłacalne jest wydawanie tak drogiej pozycji jak MGS4 wyłącznie na jedną konsolę. Do otwierania szampanów przez posiadaczy X360 pozostaje tylko moment, w którym wieści te zostaną oficjalnie potwierdzone. Póki co należy je traktować jako plotkę. Ja pytam tylko jak zareaguje SONY... Może Kaz będzie miał więcej czasu na załatwianie exclusive'ów niż Ken. Zobaczymy..."
cytat z
http://www.next-gen.com.pl/Jeśli ta informacja się potwirdzi, to Sony traci chyba jeden z najmocniejszych jeśli nie NAJMOCNIEJSZY plus swojej konsoli. MGSa na wyłaczność!
po pierwsze news jest zle przetlumaczony badz autor skorzystal ze zlego zrodla - jedna z pierwszych stron ktora podala ta informacje -
http://www.noooz.com/ - pisze o kilku miesiecznym poslizgu
- po drugie podobno jest to juz pewne - zreszta noooz.com podaje niusa nie jako plotke ale jako fakt
po trzecie wg ich informacji Konami ma potwierdzic to info w ciagu najblizszych dni
po czwarte - pamietajcie ze to ma byc tylko konwersja - a nikt nie wie jak wypadaja konwersje PS3-360 - moze byc tak fatalnie jak w przypadku konwersji MGS 2: Substitance z PS2 na X'a
po piąte - mozna sie wstrzymac z jakimikolwiek komentarzami do oficjalnego infa bo narazie wydaje sie to byc wszystko troche z palca wyssane... ktos cos gdzies od kogos kiedys uslyszal - nie ma czym sie ekscytowac...poki co
- po drugie podobno jest to juz pewne
Ale skor niby to juz jest pewne wiec ekscytowanie a raczej jeki zawodu sa jak najbardziej na miejscu. Niech mi ktos tylko wytlumaczy co wyprawia Sony? Czy oni nie widza ze traca grunt(graczy) z pod nog. Jezeli Sony popelni ten sam blad co z PSP na początku to zle sie moze to dobic na sprzedarzy ps3.
Pozyjemy zobaczymy
polaki899
17 12 2006, 16:07
Najmocniejszym atutem ps3 jest final fantasy a MGS jest na 2 gim miejscu. Trzeba poczekać do oficjalnej notki na ten temat. Wiem że mgs jest mocnym tytułem ale na nim sie jeszcze świat nie kończy, a pozatym jest jeszcze tekken i inna cikawych tytułów które sa tylko na ps3
Trzcina
17 12 2006, 16:15
MGS2 tez byl skonwertowany na X'a. Zreszta przy ilosci 8 milionow do 0.5 miliona sprzedanych kopii, dziwnym posunieciem by to nie bylo.
A kto wierzy w to ze na MGS4 sie skonczy? Ten musi byc bardzo wierzacym czlowiekiem...
Tutaj bedzie sie bardziej liczylo nie to czy ta gra wyjdzie na x360 (skoro sa plotki, to jakies zrodlo musza miec), tylko tego jak szybko i z jakim efektem. Juz nie raz takie historie wychodzily na gorsze konkurencyjnym platformom.. i jednym wyjatkiem jest tutaj chyba Resident Evil 4 na PS2.
Niemniej jednak strata takiej gry jako ex bedzie bolesna.
QUOTE(Trzcina @ 17 12 2006, 11:57)

STawiasz konsole na polce, z tylu za nia (czy tez raczej z boku, bo wyjscie jest chyba z boku stawiasz dysk. A po lewej stronie konsoli stawiasz cokolwiek co ten dysk bedzie zakrywalo.
No polecam kwiatek, najlepiej paprotkę

. A co do utraty eX na MGS to raczej wątpliwa sprawa. Już prędzej wydadzą DMC4 na 360, bo jak wiadomo Capcom i MS to partnerzy.
Plotki ktore moim zdaniem sie nie potwierdza... ale jezeli Konami by zapowiedziało MGS4 na X360 to ja jestem ciekawy za co ludzie w Sony biora kase.
Strata takiego tytułu to prawdopodobnie setki tysiecy nowych klientów ktorzy odpuszcza sobie kupno PS3 (pewnie na tym forum znajdziemy kilka osob ktore czekaja z kupnem PS3 az do ukazania sie MGS4)
IMO Sony na to nie pozwoli, nawet gdyby mieli dopłacic do produkcji tej gry

Sadze ze juz dawno maja "zklepny" ten tytuł jako ONLY PS3.
Z drugiej strony jak wspomniał Trzcina to juz druga taka plotka.
Pozyjemy zobaczymy.
PS. Servis ktory wypuscił do netu ta informacji ma jakies powazanie? czy to moze jakis "szmatławiec" ?
QUOTE(CELL7777 @ 17 12 2006, 20:26)

Sony still planning to ship 2m PlayStation 3 units by 2007
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=21701Pytam sie jakim cudem?
Przez miesiac czasu zdazyli raptem wyprodukowac te marne (nie całe) 500tys, to co w grudniu mamy sie spodziewac dostawy 1.5 miliona PS3?
haha dobry zarcik
Ryo-San
17 12 2006, 18:57
QUOTE(YETI @ 17 12 2006, 18:35)

PS. Servis ktory wypuscił do netu ta informacji ma jakies powazanie? czy to moze jakis "szmatławiec" ?
TeamXbox powolal sie na ten serwis - tak wiec jakims totalnym szmatlawcem byc nie moze...zresztą TX nigdy nie wrzuca plotek na swoj site, tutaj zrobili wyjatek...dlaczego? kij ich tam wie...trzeba czekac..dla mnie osobiscie zaskoczenia by nie bylo...zresztą eksluzywnosci zadnego tytulu od producentow nie 1st party nie mozna byc pewnym w 100%..kasa kasa panowie...ale i tak to tylko i wylacznie plotka...nic wiecej
CELL7777
17 12 2006, 18:58
podobno mialabyc duza dostawa konsol w dniach 17-24 grudzien. fabryki ruszyly juz pelna para...sony zalatwilo sobie wsparcie roznych firm m.in Asus
polaki899
17 12 2006, 18:59
tylko że sony ma juz przygotowane 400tyś konsol tak wiec zostaje im do wyprodukowania 1.1 miliona przez cały grudzie i wysłanie do sklepów. Jak sądzici czy to możliwe bo juz problemy z produkcja ps3 sa rozwiązane. A co do premiery to moze byc prawdziwa ze bedzie 03,03,2007 ponieważ sony rozpoczeło zapisy na nicki w europie.
Er_WolvEr
17 12 2006, 19:29
QUOTE(polaki899 @ 17 12 2006, 20:59)

tylko że sony ma juz przygotowane 400tyś konsol tak wiec zostaje im do wyprodukowania 1.1 miliona przez cały grudzie i wysłanie do sklepów. Jak sądzici czy to możliwe bo juz problemy z produkcja ps3 sa rozwiązane. A co do premiery to moze byc prawdziwa ze bedzie 03,03,2007 ponieważ sony rozpoczeło zapisy na nicki w europie.
Nie wiem w jakim sęsie 400k przygotowane - jeżeli majaprzygotowane to powinny juzpujść do przedaży, nie wiem skad masz takie info. A czy 1.1 miliona w ciągu tak małego czasu wyprodukować i dać do sprzeadży ? Po tym całym kłąmaniu niczego nie jest pewne. Szczeże - szanse moim zdaniem małe, Z 2giej strony cholera zbyd pewni siebie są - albo jadą po barjerce albo żeczywisćie zdążą.
Enkidou
17 12 2006, 19:53
Dotychczasowe kłopoty z produkcją sprzyjają takim sensacjom. Zresztą nie wiem dlaczego noooz.com miałby dostać taką informację. Przejechałem ten blog z góry do dołu i zauważyłem, że -- oprócz newsa o MGS4 -- nigdzie nie ma żadnych komentarzy (w porywach jeden). Myślę że wnioski nasuwają się same. Nie twierdzę, że noooz to tabloid. Twierdzę że tego bloga prowadzą ludzie (człowiek?), którzy chcieliby więcej czytelników. Po fakcie będzie mozna się łatwo wymigać: "nasze tajne źródło zawiodło i nie podało rzetelnych informacji; to nie nasza wina." A właściwie to nic nie będą musieli pisać, bo premiera MGS4 przewidywana jest na koniec 2007 roku i do tego czasu większość zapomni.
EGM podał w swojej rubryce z plotkami jakiś czas temu (niedawno), że kierownictwo Konami próbuje nakłonić Kojime do tego, aby przeniósł MGS4 na X360, bo do premiery gry może nie być wystarczającej ilości użytkowników PS3. To było jedyne dość wiarygodne źródło. Nawet mając na uwadze, że EGM swoje plotki spisuje często z Famitsu, a ich własne raczej rzadko sie sprawdzają.
Forebode
17 12 2006, 20:31
QUOTE(CELL7777 @ 17 12 2006, 11:58)

podobno mialabyc duza dostawa konsol w dniach 17-24 grudzien. fabryki ruszyly juz pelna para...sony zalatwilo sobie wsparcie roznych firm m.in Asus
wiem ze amazon.com bedzie mial 19.12 dostawe PS3. Ile? Tego nie wiadomo...
Terrago
17 12 2006, 22:07
Nie wiem co sie stalo z tematem o PS Store a chcialem podac jako ciekawostke fakt ze w roznych regionach swiata zawartosc PS Store jest rozna.
W usa brak np. dema RR7 ktore sciagnalem z Hong-Kongu (jest jeszcze w jap)
Aha, zapomnialem napisac ze po dodaniu kolejnego usera w konsoli rejestrujemy sie ponownie online (w dowolnym regionie)
QUOTE(Terrago @ 17 12 2006, 22:07)

Nie wiem co sie stalo z tematem o PS Store
Jest tutaj:
http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=145
IMO sukcesem Sony byloby wyprodukowanie i wrzucenie na rynek 1mln konsol do konca tego roku. Jezli nawet maja juz wyprodukowane te 400tys to nastepe 600tys w 2 tyg mogloby sie udac w sumie to zalezy jak bardzo beda sie w tych fabrykach sprezac.
Mam tylko nadzieje ze Sony nie bajeruje tak tylko dlatego zeby podniesc sobie notowania - nie tylko gieldowe, i naprawde od nowego roku rozpedzi sie i rzuci na rynek o wiele wiecej konsol - no i wkoncu zacznie sie wojna next-genow

hehe nie moge sie doczekac tego momentu kiedy bedzie juz mozna powiedziec ktora konsola to tak naprawde "next-gen zwyciezca"
W Wii nie wierze - za male wsparcie growe.
Enkidou
18 12 2006, 12:44
Taki szczegół. Skoro pojawił się wątek dostępności (a raczej niedostępności) PS3, to warto odnotować że
japoński sklep online Sony zacznie od 20 do 22 grudnia przyjmować w końcu zamówienia. Dotychczas tego nie robili z powodu ograniczonej liczby konsol, co było dość zabawną sytuacją. Oby oznaczało to pozytywne zmiany tj. znacznie większe dostawy PS3, bo po premierze były one wręcz przerażająco małe. Przy takich ilościach do końcu roku kalendarzowego nawet do miliona nie dojadą. A byłoby wskazane, żeby przynajmniej ten milion wrzucić na rynek (już nie mówię żeby sprzedać co do jednej).
Edit: Oświadczenie Konami dot. plotki o przeniesieniu MGS4 na X360:
http://www.computerandvideogames.com/artic...10&skip=yes
Nie żebym był jakimś fanboyem ale cieszę sie że sony chociaż tego exclusive'a nie straci.
Kalinho
18 12 2006, 13:17
Ale długo go nie utrzyma(chyba,że Ken posmaruje). Konami to przecie firma nastawiona na zysk a co dam im większy profit- jakieś milion użytkowników PS3 czy naście milionów ludzi posiadających XO?
do czasu zanim wyjdzie mgs Ps3 dorówna, jesli nie przebije x360 pod względem ilości sprzedanych konsol. Przynajmniej w Japoni.
Tak więc myslę że Konami tak czy siak zarobi mase piniędzy na tym projekcie.
Ale długo go nie utrzyma(chyba,że Ken posmaruje). Konami to przecie firma nastawiona na zys
A czytales ty w ogole te newsy?
"Po wczorajszych informacjach odnośnie możliwości pojawienia się gry Metal Gear Solid 4 na konsoli Xbox360 głos zabrało Konami (wydawca gry). Zaprzeczono informacją, jakoby firma miała w planie wydanie MGS4 na konsole Microsoftu. Potwierdzono, iż najnowsza produkcja zespołu pod kierownictwem Hideo Kojimy ma status exclusive dla PLAYSTATION 3" (next-gen.com.pl)
Jak widac wiele halasu o nic (zreszta sam tez troche narobilem

), moze jednak Sony sie juz otrzasnelo i wkoncu zacznie dabac o to zeby jak najwiecej ciekawych eclusivow nie wypuszczac z rak
Kalinho
18 12 2006, 13:28
A słyszałeś o terminie "time exclusive" ? Ja słyszałem i wydaję mi się, że fani Snejka posiadający konsole microsoftu będą mogli również pobawić się w szpiegowanie...i to szybciej niż Ci się wydaje.
QUOTE(Kalinho @ 18 12 2006, 15:28)

A słyszałeś o terminie "time exclusive" ? Ja słyszałem i wydaję mi się, że fani Snejka posiadający konsole microsoftu będą mogli również pobawić się w szpiegowanie...i to szybciej niż Ci się wydaje.
hehe wiesz a mi sie wydaje ze Sony juz dawno wpłaciło odpowiednia sume na konto Konami aby ta gra ukazała sie tylko na PS3 (tak jak MGS3)
To jest zbyt wazna gra dla Sony.
polaki899
18 12 2006, 16:37
QUOTE(Jakim @ 18 12 2006, 13:21)

do czasu zanim wyjdzie mgs Ps3 dorówna, jesli nie przebije x360 pod względem ilości sprzedanych konsol. Przynajmniej w Japoni.
Tak więc myslę że Konami tak czy siak zarobi mase piniędzy na tym projekcie.
,, ps3 dorówna ilości sprzedannych konsol conajmniej w japoni' badz o to spokojny bo to juz sie stało
Sony sprzedało w japoni przez miesiąc 190 tyś konsol a MS w cały rok sprzedał w japoni 170 tys konsol. Ale moim zdaniem nie ma tu nic dziwnego ponieważ w japoni PS3 kochaja nad zycie i napewno nie wygra z ich konsola jakas tam konsola ze stanów
QUOTE(GMB @ 18 12 2006, 19:13)

szczególną uwage zwraca dolny schowek na buty
Hahaha, szczerze, w ogole nie zwróciłem na to uwagi ;P
Czy kierownica Logitech Driving Force Pro którą mam zamiar kupić do PS2 i GT4, bedzie działała w przyszłości na PS3 i GT5?
A kto cie tam wie

Nowy update PS3 podobno umożliwił korzystanie z kierownic (i chyba nie tylko) od PS2 do gier z PS2.
field555
19 12 2006, 19:38
Dzisiaj dorwałem nowy numer PSX EXTREME. Jest tam obszerny test PS3(i Wii). Szczerze powiem, że jestem wprost ZASKOCZONY cichą pracą KONSOLI, w przeciwieństwie do X360.
ProstyHeker
19 12 2006, 20:01
QUOTE(field555 @ 19 12 2006, 19:38)

Dzisiaj dorwałem nowy numer PSX EXTREME. Jest tam obszerny test PS3(i Wii). Szczerze powiem, że jestem wprost ZASKOCZONY cichą pracą KONSOLI, w przeciwieństwie do X360.
No popacz, popacz!
Ja dzisiaj dorwałem nowe Bravo i dowiedziałem się że Britney goli włosy łonowe!
QUOTE(Joocker @ 19 12 2006, 21:40)

Łooo matko kiedy ja to czytałem. Zaraz po premierze PS3 pojawił się ten artykuł. Tak samo bym na poważnie brał opinie Dziennika czy Faktu gdyby u nas pisały takie gazety coś o konsolach. Dla mnie ważne jest co powie PsxExtreme czy Neo+, bo oni wiedzą o czym mówią.
QUOTE(CELL7777 @ 20 12 2006, 00:52)

Sharp begins making blue lasers for next-gen DVDs
http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=...harp,%20blu-raykolejna frima wesprze Sony przy produkcji ps3( a glownie chodzi o soczewki do napedu)
Wesprze? Chyba zacznie walczyć z Sony na konkurencyjnym rynku?
W LCD Sharp niszczy Sony i masakruje. Jedynie nazwa trzyma dobrą sprzedaż dla Sony.
QUOTE(C1REX @ 20 12 2006, 06:49)

W LCD Sharp niszczy Sony i masakruje. Jedynie nazwa trzyma dobrą sprzedaż dla Sony.
Tak z ciekawosci, pod jakim wzgledem? Sprzedazy, jakosci wykonania?
Jezeli chodzi o popularnosc to Sony Bravia obok Samsunga np. u nas w kraju to chyba najpopularniejsza marka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.