Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Devil
aukcje PS3 znalazłem na Allegro i nie wiem czy to blef czy prawdziwa oferta. Zastanawiam się nad kupnem ale właśnie boję sie ze to jest naciągnięcie na kasę. Jak myślicie można zaryzykować??
AbraHAM
mi chlopaki z forum odradzili to brac, nie tylko drogo jakies 700 zl w porownaniu do ceny jaka bedzie miala konsola na starcie w europie to jeszcze filmow na bluray nie poogladasz , pozatym nie ma interesujacych gier na ten system narazie , lepiej poczekac do marca
saper39
QUOTE(AbraHAM @ 27 12 2006, 15:11) *

mi chlopaki z forum odradzili to brac, nie tylko drogo jakies 700 zl w porownaniu do ceny jaka bedzie miala konsola na starcie w europie to jeszcze filmow na bluray nie poogladasz , pozatym nie ma interesujacych gier na ten system narazie , lepiej poczekac do marca

Drogo to to nie jest.Jak byłoby pewne to sam bym brał.
Terrago
Wyglada podejrzanie. Nie podane jest czy to wersja jap/usa a gwarancja na pewno nie obejmuje europy tylko w/w kraje. Real fotki rowniez brak. Jak juz to wylacznie odbior osobisty. Twoj wybor, na wysylke tylko dla ludzi o stalowych nerwach biggrin.gif
konstant
Pewnie jakis oszust, na drugiej aukcji sprzedaje ver. 20gb, ilosc - 20szt oO.
Emet
QUOTE(YETI @ 27 12 2006, 16:40) *

TK:DR na jap. PS Store.

Tekken 5 Hits Japan
Another year end surprise for PS3 owners.

http://ps3.ign.com/articles/752/752413p1.html

Gra kosztuje 2000yenów.

Dobra sprawa. Nie zajmuje dużo (830MB), i zaledwie niecałe 50zł. Gdyby nowe gry na BD kosztowały 100zł rolleyes.gif Ahh... marzenia ściętej głowy dry.gif
Er_WolvEr
Z tego co słyszałem nie ma online multi. Albo go nie bezie narazie, albo dojdzie w pathu, albo dopiero amerykanie/europejczycy sie doczekają. Ale bedzie dopiero w Tekkenie 6 smile.gif. Lepiej IMO jak by tutaj dali, mogliby sprawdzić co i jak i mieć podkład pod 6stke.
AbraHAM
QUOTE(CELL7777 @ 23 12 2006, 11:07) *

NVIDIA
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2337

pokaz mozliwosci nowej karty NVIDIA GF 8800 nie wiem dlaczego ale ma takie odczucie ze to ten sam chip co siedzi w ps3 napedza ta karte....

fajnie jakby twoje odczucia okazaly sie prawdziwe , ale mozna tylko pomarzyc smile.gif
saper39
Nowy filmowy Silent i coś o Onimushy http://next-gen.com.pl/
Er_WolvEr
QUOTE(Memory @ 27 12 2006, 23:23) *

Tekken 5: Dark Resurrection
Trailer 380.84 MB) (640x480) http://www.playsyde.com/news_3913_en.html

Chcecie obejrzyć? smile.gif

Mógłby ktoś napisać jak i co, jakie wrażenia, niestety skończył mi sie limit NEO i se nie zobacze, a info od innych jak najbardziej.
Mike
QUOTE(AbraHAM @ 28 12 2006, 13:41) *

QUOTE(CELL7777 @ 23 12 2006, 11:07) *

NVIDIA
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2337

pokaz mozliwosci nowej karty NVIDIA GF 8800 nie wiem dlaczego ale ma takie odczucie ze to ten sam chip co siedzi w ps3 napedza ta karte....

fajnie jakby twoje odczucia okazaly sie prawdziwe , ale mozna tylko pomarzyc smile.gif

Nie ma szans, G80 wyszlo zbyt pozno - RSX to w najlepszym razie pochodna G71. wink.gif
mczaper
RSX to zmodyfikowana wersja ukladu GeForce 7800GTX

Dane techniczne :
* jądro zbudowane z 300 mln tranzystorów
* taktowanie 550 MHz
* wydajność zmiennoprzecinkowa - 1,8 TFLOPS
* jedno wyjście wysokiej rozdzielczości (do 1080p)
* programowalne, szeregowe potoki cieniowania
* 256 megabajtów pamięci RAM dla grafiki

Pozdro
Emiel
Co do taktowania nie byłbym taki pewien, bo nadal nie ma potwierdzenia czy przypadkiem nie zostało obniżone do 500 Mhz i myślę, że jeszcze długo możemy się nie dowiedzieć.
Memory
QUOTE(Memory @ 30 12 2006, 21:05) *

BioShock jednak na PS3? Koniec exsluvice X360?

http://xs100.xs.to/xs100/06204/Bioshock1-1.jpg
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=135956

Memory ten skan z OPM'a pochodzi z maja;/ / Ryo

Straszny pech. closedeyes.gif
Er_WolvEr
QUOTE(Memory @ 30 12 2006, 21:20) *

Co do Bioshock'a to ślizgła sprawa. Pomijając jużto info, to ostatnio na OG czy tam wp.pl ( ble), czy innym serwisie z infem podawano,że przesunięto jego wyjście do czerwca, i zaznaczone były platformy docelowe jako x360 pc i PS3. Ciekawe jest to, że na forum N+ treżpodawano podobne info, ale już o tym że na PS3 wychodzi nie napisał POSCiaż. Albo ktoś źle przezytał, albo kłamał, ale i tak sie okaże że to jakieś plotki albo niedomówienia.
Emiel
QUOTE(Er_WolvEr @ 31 12 2006, 00:32) *

QUOTE(Memory @ 30 12 2006, 21:20) *

Co do Bioshock'a to ślizgła sprawa. Pomijając jużto info, to ostatnio na OG czy tam wp.pl ( ble), czy innym serwisie z infem podawano,że przesunięto jego wyjście do czerwca, i zaznaczone były platformy docelowe jako x360 pc i PS3. Ciekawe jest to, że na forum N+ treżpodawano podobne info, ale już o tym że na PS3 wychodzi nie napisał POSCiaż. Albo ktoś źle przezytał, albo kłamał, ale i tak sie okaże że to jakieś plotki albo niedomówienia.

To info pochodziło z next-gen.com.pl i nie miało żadnego źródła, więc tak naprawdę nie jest zbyt pewne. Zdementowane to zostało narazie oficjalnie, zresztą strona gry ma pokazane docelowe platformy tylko XO i PC. Ogólnie wiemy, że na dzień dzisiejszy exclusive na PC i XO. Należy jednak pamiętać, że podobnie było z Assassins Creedem czy Virtua Fighterem 5. Myślę, że wciąż czekają na czek wink.gif.
YETI
Predzej czy później BioShock zostanie zapowiedziany na PS3, podobna sytuacja bedzie z Merceneries2. Obecnie tylko na PS3, pewnie za jakis czas dev. zapowie tą gre takze na konsole Billa.
Mastah27
Co do tego nie byłbym taki pewien. O ile przed X '06 konwersja na konsolę Sony była prawdopodobna, to po oświadczeniu, że gra jest exclusivem na X360 szanse na nią IMO mocno spadły. Jednak można sobie zadać pytanie, czy chodziło tu o exclusiva "stałego", czy też czasowego? Pożyjemy, zobaczymy.
Pyton
QUOTE(GMB @ 31 12 2006, 13:17) *

Czy Sony jest naprawde tak głupie, czy może brak im dobrych marketingowców? Śmiech na sali!!! Czytajcie info z tego linka:

http://www.gameonly.pl/newsy/10693

TEKKEN 6 na X360!!! W takim razie jeśli to info się potwierdzi to pieniążki które miałem przeznaczyć na PS3, zainwestuje w X360.

szczerze to watpie w to czy sony wypusci to z łap smile.gif ale mi i tak nic do tego to jedynie dla fanów tekken'a wink.gif a killzone,8days,motor storm,god of war,socom tego im napewno nieodbiora a na te pozycje czekam tongue.gif
GMB
Tekken to dla mnie wizytówka Playstation. Uwielbiam tą gre tak samo jak masa graczy na świecie. Tekken to najczęściej grana bijatyka na turniejach. Jeśli Sony ją straci to straci mase fanów, którzy przejdą do obozu Microsoftu. Zawsze byłem fanem marki PS ale gdy to okaże się prawdą to wybiore Xa.
Ryo-San
co do tej plotki to tak pisze zrodlo, ktore wczesniej podalo info o VF5 na 360
TK6 Xbox360 will be released in winter 2007, supporting Live.
TK6 PS3: release date still unknown.

The downloadable TK5/DR is there because of a deal between Namco and Sony that Namco must bring at least one new Tekken game to PS3 in 2006. It should have been Tekken 6, but due to the development problem and the PS3 shortage, Namco brings TK5/DR so that the contract is not violated.

do tego doszla jeszcze wiadomosc od zrodla IGNu, ktore mowi ze w 2k7 Sony straci WIELKIEGO exslusive'a - podobno Sony jest baaardzo wkurwione tym rozwojem wydarzen...
dodano 2+2 i wyszledl nowy Tekken - ale pamietajcie ze to na chwile obecną tylko i wylacznie plotka z ktorej moze tak naprawde nie wyjsc kompletnie nic...a noz Sony da rade przeslac odpowiedni czek no chyba ze juz wszystko jest pozalatwiane i trzeba tylko czekac na oficjalna zapowiedz..
no nic - trzeba czekac
YETI
Sadze ze Sony nie wypusci tej gry, mozna smiało napisac ze od zawsza Tekken był dla Sony bardzo waznym tytułem.
Jezeli to nie sa jakies brednie wyssane z palca, to Sony powinno szybko zareagowac...$.
Sadze ze na dniach mozemy sie spodziewac oficjalnego stanowiska Namco (tak jak w przypadku MGS4)...TK6 tylko na PS3 wink.gif
GMB
Yeti przeczytaj cytat Ryo, mi to wygląda na coś poważnego i wydaje mi się że Bill wyłożył niezła kase żeby zapewnić ten hit dla X360.
GMB
QUOTE(Baton @ 1 01 2007, 13:34) *

hmmmmm jakoś i tak pozostane przy PS3 tongue.gif

Oto ciekawy news
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1457355

Widze że Sony kombinuje jak może żeby sprzedać PS3. Nie podoba mi się to wszystko. Wolał bym żeby Sony zatrzymało na swojej konsoli te wszystkie exlusiv'y niż mydliło oczy jakimiś kartami Sony Style.
Baton
no też się właśnie zdziwiłem czytając tego newsa smile.gif hmm 150 $ zniżki na sprzęcior sony ... to całkiem dużo tylko jako ze konkretna petycja o karte znajduje się na serwisie zagranicznym dlatego też sie zastanawiam czy dostepna by była dla np. nas polaków smile.gif
YETI
QUOTE(GMB @ 1 01 2007, 15:45) *

Widze że Sony kombinuje jak może żeby sprzedać PS3. Nie podoba mi się to wszystko. Wolał bym żeby Sony zatrzymało na swojej konsoli te wszystkie exlusiv'y niż mydliło oczy jakimiś kartami Sony Style.

Przeciez tam nic nie pisze o PS3. Sadzisz ze wszyscy klienci Sony to przyszli posiadacze PS3 ?
Tą kase rownie dobrze ludzie moga przeznaczyc na telewizory, kamery czy aparaty.
A tu juz sie weszy spisek, ze Sony ma jakies problemy z sprzedaz PS3 (ktore nadal na ebayu schodza po 1000$!)
lol

Sony to nie tylko PlayStation.
Baton
No wiesz ja szczerze niepogardziłbym taką kartą ;] bo wiesz samo w sobie zniżka na sprzęt sony w wysokosci 150 $ czyli 450 zł nieźle happy.gif . Nawiasem mówiąc i to się nazywa ku**a sprawiedliwośc niedośc, że Usa dostało PS3 szybciej od nas europejczyków to jeszcze dają im karty dzięki którym moga mie rabat np. na PS3 150 $ to i tak konsola kosztuje u nich mniej icon_evil.gif ... Yeti PS3 na allegro schodzi za 3000 zł ;] to niewiem kto chce dac 1000 $ i kto jest na tyle bystry pokaż mi konkretna gre na PS3 bo jak zawsze pierwsze gry są lepsze od tych na PS2 lecz po ok 2 latach zobaczymy coś ciekawego np. GTA 3 na PS2 a potem GTA VC ( nie wspominając o GTA SA ale to w praktyce 3 lata później ) smile.gif
Trzcina
A baton znowu cos bredzi czego sie nie da zrozumiec... O_o
mczaper
Hehe tez duzo nie zrozumialem wczszegolnosci 2 czesci wypowiedzi smile.gif Chyba czas na nauki jezyka polskiego sie zapisac.
QUOTE(Baton @ 1 01 2007, 15:44) *

Yeti PS3 na allegro schodzi za 3000 zł ;] to niewiem kto chce dac 1000 $ i kto jest na tyle bystry

Baton a czy ty myslisz ze na ebayu to tylko polacy kupują ? Pomysl
yab
QUOTE(YETI @ 1 01 2007, 14:21) *

PLAYSTATION 3 w naszych rękach! Ogrom wrażeń!
http://gry.onet.pl/read_item.html?DB=120&ITEM=1440218
Jest filmik, ktorego wczesniej chyba nie było.

to pojawilo sie pod koniec listopada i bylo juz podawane
helveg
QUOTE(Don_Pedro @ 1 01 2007, 18:51) *

kicha:( gra jakos nie ma wielkiego hajpa ale trailerki od czasu do czasu z przyjemnioscia ogladam, klimat zapowialdal sie ciekawy i oryginalny, czekalem na te gierke...
YETI
QUOTE(Er_WolvEr @ 2 01 2007, 00:02) *

Z innego forum

QUOTE("serio")
PLAYSTATION 3 Marzec update

I've listed it clearer to read and understand.

3/3/2007
PLAYSTATION 3 released in Europe.

HD Camera released.

March System Firmware Update

Settings
- [Theme Settings] added under [Settings]

Photo
- Slideshows added.

Music
- [CONNECT Store] added.
- Visualizers added.

Video
- [CONNECT Store] added.

Network
- [Remote Play] access worldwide.
- [PLAYSTATION Store] Auto resume.

Friends
- Profiles updated to PLAYSTATION LifeStyle.

Other
- Multi-tasking.

Future System Firmware Update

Other
- [TV] menu added to HOME menu.

Prubuje sie dowiedzieć źródło, jeżeli to prawda 0 to superancko. Przynajmniej skończyłyby sie plotki o przesunięciach...

Swietna, wiadomosc, jezeli sie to potwierdzi to pozostao jeszcze tylko dwa miesiace do premiery ^^

Friends

miło smile.gif

HD Camera released.
Tu chodzi o to nowe "next-genowe" Eye Toy??? (podobno ma takie mozliwosci jak Wii tylko nie potrzeba zadnego pada!!!)

PS. To nie pierwsza taka plotka.
Deadeye
QUOTE(YETI @ 1 01 2007, 22:07) *

HD Camera released.
Tu chodzi o to nowe "next-genowe" Eye Toy??? (podobno ma takie mozliwosci jak Wii tylko nie potrzeba zadnego pada!!!)

PS. To nie pierwsza taka plotka.

tak, choc ta kamerka niekoniecznie bedzie nazywac sie eyetoy. rozpoznawanie ruchu na trailerach wyglada super, ale w praktyce znajac zycie bedzie gorzej - zobaczymy smile.gif
GMB
Dajcie jakieś info o Tekkenie 6. Bo jeśli ta plotka zostanie zdementowana (w co wątpie) a to co Sony obiecuje na launch w Erupie się potweirdzi to kupie PS3.
Jeśli jednak moja ulubiona gra (Tekken) będzie też na tańszym Xklocku to boje się że rosądek nie pozwoli mi wyłożyć 2 tysie na PS3. Ale to wszystko zależy od Tekkena. Jeśli macie już jakieś info to piszcie bo czekam na oficjalne stanowisko Namco.
mczaper
Jutro bede w Centrum Sony w warszawie to sie dowiemy czy to prawda smile.gif Chyba ze beda mniej poinformowanie od Nas biggrin.gif
Ryo-San
ROTFL - Ty tak na powaznie? naprawde sadzisz ze w Centrum Sony ktos odpowiedzialby Ci na takie pytanie lol - pomijajac juz nawet fakt ze zapewne sami nie wiedzieliby o co chodzi...

GMB wyluzuj troche - jak mamy Ci dac info ktorego nie ma...gra wg plotki ma wyjsc na zime 2k7 - wiec rownie dobrze mogą ja zapowiedziec na majowych E3..
chociaz jezeli to plotka to Namco powinno ja w ciagu najblizszych dni zdementowac...
mczaper
QUOTE(Ryo-San @ 1 01 2007, 23:49) *

ROTFL - Ty tak na powaznie? naprawde sadzisz ze w Centrum Sony ktos odpowiedzialby Ci na takie pytanie lol - pomijajac juz nawet fakt ze zapewne sami nie wiedzieliby o co chodzi...

Zawsze mozna sprobowac xD A co do newsa, to jezeli to prawda to zapowiada sie cudowny początek marca piwo.gif
Enkidou
GMB: Wysłałem maila do rzecznika prasowego z prośbą o oficjalne stanowisko Namco Bandai w kwestii Tekkena 6 (rzecznika Namco Bandai rzecz jasna). Z tym że chodzi o amerykański oddział, do innego nie mam kontaktu. Mimo to mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie, bo różnie to bywa. ;]
egonszef
Coś nowego i dla niektóych przydatnego,
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1457649

Sprawa będzie wyglądała jak w softach z psp, ale żęby szybciej niż xbox 360..
GMB
QUOTE(Enkidou @ 2 01 2007, 00:14) *

GMB: Wysłałem maila do rzecznika prasowego z prośbą o oficjalne stanowisko Namco Bandai w kwestii Tekkena 6 (rzecznika Namco Bandai rzecz jasna). Z tym że chodzi o amerykański oddział, do innego nie mam kontaktu. Mimo to mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie, bo różnie to bywa. ;]

Dziękówa!
Kurde czekam jak rozwinie się ta sprawa bo Tekken to gra w którą gram od pierwszej części. Jak kupiłem PSXa w 95/96 roku i dorwałem Tekkena tak do dziś nie było dnia żebym nie zagrał w tą gre. Dla mnie Best Fighting Game Ever!!!
goggy
QUOTE(Er_WolvEr @ 1 01 2007, 22:02) *

Z innego forum (odrazu mówie, że nie jest 100% pewne)

QUOTE("serio")
PLAYSTATION 3 Marzec update

I've listed it clearer to read and understand.

3/3/2007
PLAYSTATION 3 released in Europe.

HD Camera released.

March System Firmware Update

Settings
- [Theme Settings] added under [Settings]

Photo
- Slideshows added.

Music
- [CONNECT Store] added.
- Visualizers added.

Video
- [CONNECT Store] added.

Network
- [Remote Play] access worldwide.
- [PLAYSTATION Store] Auto resume.

Friends

Other
- Multi-tasking.

Future System Firmware Update

Other
- [TV] menu added to HOME menu.

biggrin.gif Najwcześniejszy termin lauchu jaki bym pomyślał smile.gif

Brane stąd

http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1

Podobno:
,,Confirmed by Phil Harrison at the PLAYSTATION Event held in London."

Data w sam raz, ale ciekawe czy uda im się wyprodukować odpowiednią ilość konsol.
Emet
Było podobno mówione, ze w Europie mają być same wersje 60GB. IMo to dobrze, i SONY powinno w ogóle zrezygnować z wersji 20GB bo i tak chyba 90-95% ludzi wybrałoby 60GB (tak mi się wydaje, na pewno ja bym tak zrobił happy.gif).
goggy
A to zależy bo nie wiem czy nie skusił byś się na tańsze Ps3
Powiedzmy sobie że w europie wyjdą 2 wersje 20gb i 60gb (oczywiście gdybam)
przelicznik jest taki jak zwykle$=€
599EUR za wersje PS3 z 60GB dyskiem i WIFI oraz czytnikiem kart pamięci
499EUR za wersje PS3 z 20GB

Za 100Euro=400zł kupisz spokojnie dysk 60gb i ci jeszcze zostanie polowa:
http://sklep.proline.com.pl/shop.php?prodid=SEAGATE+ST96812A
Masz teraz 2 dyski z czego jeden możesz opylić
A może chcesz wziąść 120 GB http://sklep.proline.com.pl/shop.php?prodi...GATE+ST9120821A

Reszta:
czytnik kart pamięci czy WIFI będzie można dokupić jak ci się przyda (sony miało to wypuścić jako dodatkowe akcesoria). Lub być może odpali się niektóre gadżety z PC (LinuX)

To że będzie wersja droższa to raczej kwestia ekonomiczna, bo z punktu widzenia producenta dorzucenie takich dodatków jak dysk 60GB, czy WIFI, oraz czytnika za 100€ jest bardziej opłacalne, bo te same podzespoły kosztują grosze.
Pyton
hmm dla mnie np lepiej wyglada tansze ps3 bez chromowanego paska wink.gif i sam zastanawiam sie czy jesli byłoby dostepne tansze to czy go niekupic i pózniej tylko wiekszy twardy dokpic smile.gif
Deadeye
dokladnie, jesli komus nie jest potrzebne wi-fi i nie przeszkadza mu zewnetrzny czytnik (bo czytnik na usb mozna podlaczyc i jest normalnie wykrywany...) czy tez w ogole nie chce czytnika to wersja 20gb sie o wiele bardziej oplaca, zreszta wystarczy popatrzec na cene produkcji vs. cene rynkowa
mczaper
QUOTE(Pyton @ 2 01 2007, 13:57) *

hmm dla mnie np lepiej wyglada tansze ps3 bez chromowanego paska wink.gif i sam zastanawiam sie czy jesli byłoby dostepne tansze to czy go niekupic i pózniej tylko wiekszy twardy dokpic smile.gif

A mi własnie sie to chromowane podoba biggrin.gif I w gre przy zakupie wchodzi tylko ta wersja 60 GB, zreszta ma tez wi-fi a mam w domu zrobiona siec bezprzewodowa, wiec sie przyda
Pyton
QUOTE(mczaper @ 2 01 2007, 14:34) *

QUOTE(Pyton @ 2 01 2007, 13:57) *

A mi własnie sie to chromowane podoba biggrin.gif I w gre przy zakupie wchodzi tylko ta wersja 60 GB, zreszta ma tez wi-fi a mam w domu zrobiona siec bezprzewodowa, wiec sie przyda

to juz zalezy od gustu mnie pasuje bez chromu tak jak i x360 bardziej mi pasuje wyglad wersji core smile.gif i wolałbym zeby były obie w przeciwnym razie bede zmuszony do zakupu chromowanej a wifi zawsze mozna dokupic tak jak i twardy:)
Baton
QUOTE(Emet)
Było podobno mówione, ze w Europie mają być same wersje 60GB. IMo to dobrze, i SONY powinno w ogóle zrezygnować z wersji 20GB bo i tak chyba 90-95% ludzi wybrałoby 60GB (tak mi się wydaje, na pewno ja bym tak zrobił ).

To cię zdziwie, ale ja wole wersje 20 GB z kilku względów:
arrow.gif Tańsze
arrow.gif Tak samo jak wersja 60 GB ma HDMI
arrow.gif 20 Gb na savy z zupełności wystarczy
arrow.gif Na co mi w PS3 miejsca na karty pamięci blink.gif co mam tam zgrywac foty ... po co i inne bajery ...

goggy
hehe za kawałek chromu to ja dobrowolnie nie dam 400zł
NO ale chyba będę musiał bo prawdopodobnie będzie tylko wersja 60GB -(
Poczekam na oficjalne stanowisko SONY co oni nam do Europy przywloką.

Co do XBOXsa to tam nie ma wyboru bo paradoksalnie każdy i tak musi kupić premium jeśli chce się dobrze pobawić. Bo apetyt wzrasta w miarę jedzenia. A tam tylko online się liczy
Emet
No widze że się jednak myliłem sądząc, ze niemal każdy woli werjsę 60GB. Ale ja NA PEWNO wybiorę wer. 60GB. Bo jal już coś kupuję za dosyć sporą kasę (jak dla mnie) to chcę mieć wszytsko Tip Top smile.gif A i chrom mi się też bardzo podoba happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.