Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Soul
Luz panowie, powaznie , po prostu pytam.... poki co jakos mocno ps3 mnie nie interesuje , ale zaczyna wiec pytam. Fakt czasami mam problemy z odebraniem dobrze tego co przeczytalem....no ale tak juz zemna bywa.... na swiecie troche nowego na temet X360 sie po kazalo . Ponoc wsio potwierdzone.... jestem po prstu ciekaw i pytam.... ninja.gif
YETI
QUOTE(Soul @ 7 01 2007, 01:13) *

Ponoc wsio potwierdzone....

co zostalo potwierdzone?
Emet juz ci wszytsko ładnie wyjasnił o co chodzi z tym "1080p" w X360.
Ryo-San
QUOTE(Emet @ 6 01 2007, 22:54) *

ehhh X360 nie potrafi wygenerować prawdziwego 1080p co najwyżej przeskalować niższą rozdziałke do takiej aby wyglądała nieco lepiej na TV 1080p.

ale to akurat potrafi kazdy TV FULL HD
mczaper
QUOTE(Ryo-San @ 6 01 2007, 23:50) *

ehhh X360 nie potrafi wygenerować prawdziwego 1080p co najwyżej przeskalować niższą rozdziałke do takiej aby wyglądała nieco lepiej na TV 1080p.

No dokladnie dlatego ten tekst MS o chipie to BULLSHIT chodzi tylko oto aby tych klientow mniej doinformowanych sklonic do kupna x klocka. Tacy zazwyczaj o nic nie pytaja smile.gif a takie wiadomosci lykaja do wiadomosci jak pelikany i choc nie wiem co bys robil to i tak nic nie zdzialasz tongue.gif
GMB
QUOTE(Soul @ 6 01 2007, 23:13) *

na swiecie troche nowego na temet X360 sie po kazalo . Ponoc wsio potwierdzone.... jestem po prstu ciekaw i pytam.... ninja.gif

Ok to ja Ci odpowiem. X360 nie potrafi wygenerować 1080p, jedynie potrafi przeskalować z 720p na 1080p co ma mało wspólnego z grami pisanymi pod 1080p, które są wydawane i zapowiedziane na PS3.

Mam pytanie bo nigdzie znaleźć nie moge odpowiedzi. PS3 potrafi odczytać płytki Blu-Ray 50GB??? O te dwuwarstwowe chyba chodzi.
YETI
QUOTE(GMB @ 7 01 2007, 02:23) *

Mam pytanie bo nigdzie znaleźć nie moge odpowiedzi. PS3 potrafi odczytać płytki Blu-Ray 50GB??? O te dwuwarstwowe chyba chodzi.

Potrafi.
mczaper
Moze to trzeba na cyferkach niektorym przedstawic ? X360 potrafi obsluzyc max 720p czyli 1280x720, jest mozliwosc przeskalowania ale wiadomo jak to bedzie wygladac gdy z 1280x720 robi sie 1920x1080 , MARNIE!
A ps3 obsluguje 1080p czyli bez skalowania masz grafike 1920x1080

Pozdro
STRETCH
QUOTE(mczaper @ 7 01 2007, 01:31) *

Moze to trzeba na cyferkach niektorym przedstawic ? X360 potrafi obsluzyc max 720p czyli 1280x720, jest mozliwosc przeskalowania ale wiadomo jak to bedzie wygladac gdy z 1280x720 robi sie 1920x1080 , MARNIE!

Pozdro

masz jakiegos linka ktory pokazuje ze to wyglada marnie?

o co chodzi z tym porownywanie konsol? jesli porownac locoroco(psp) lub new super mario brothers(ds) do Quake4(XO) to X360 wysiada. i na odwrot GoW bije wiekszosc gier. czy ludzie nigdy nie zrozumieja ze liczy sie frajda z grania? czy jakis fanboy PS kochajacy GT nie kupilby XO gdyby od teraz GT mialo wychodzic tylko na X??? to samo tyczy sie MGS. nawet na najnowszej konsoli na najlepszej rozdzialce na najwiekszym full HD gra do (pipi) bedzie wciaz do (pipi).
Deadeye
jasne, tyle ze akurat w tej generacji konsol prawdopodobnie rynek podzieli sie pol na pol, exclusive'y beda na jedna i druga z konsol, wiec jesli ktos moze kupic tylko jedna konsole i nie obchodza go najslawniejsze tytuly sony to woli wybrac to co jest mocniejsze, to chyba logiczne. inna sprawa czy da sie to porownac w ogole smile.gif

QUOTE(YETI @ 7 01 2007, 11:20) *

wiecej screenow jest w temacie o tej grze w dziale x360, ale watpie ze tak postacie beda wygladaly podczas gry (moze co najwyzej podczas wyboru postaci tongue.gif ). nie chce byc sceptyczny, tym bardziej ze EA dosc mocno promuje ten tytul jak na zupelnie nowa marke, ale sadzac po tym co pokazali to nie bedzie to tak wygladac na niemal 100%. no chyba, ze gra wyjdzie za ok. 2 lata
jasiumaster
QUOTE(mczaper @ 7 01 2007, 00:31) *

Pozdro

No dobra więc załóżmy że mamy TV FullHD i np takiego Resistance, nasz TV skaluje obraz do swojej obsługiwanej rozdziałki, czyli 1080p, czyli gra wyglada marnie? Lepiej byłoby ją odpalić na HD Redy TV?
Ryo-San
QUOTE(mczaper @ 7 01 2007, 00:10) *

No dokladnie dlatego ten tekst MS o chipie to BULLSHIT chodzi tylko oto aby tych klientow mniej doinformowanych sklonic do kupna x klocka. Tacy zazwyczaj o nic nie pytaja smile.gif a takie wiadomosci lykaja do wiadomosci jak pelikany i choc nie wiem co bys robil to i tak nic nie zdzialasz tongue.gif

LOL xD - czyli rozumiem ze MS zapowiedzial chip ANA, ktory kompletnie nic nie robi...ludzie prosze was o jedno - jezeli nie macie zadnej wiedzy w tym temacie to poprostu nie piszcie nic - bo jezeli macie pisac takie bzdury to dajcie sobie spokoj.
Pyton
QUOTE(Ryo-San @ 7 01 2007, 13:56) *

QUOTE(mczaper @ 7 01 2007, 00:10) *

LOL xD - czyli rozumiem ze MS zapowiedzial chip ANA, ktory kompletnie nic nie robi...ludzie prosze was o jedno - jezeli nie macie zadnej wiedzy w tym temacie to poprostu nie piszcie nic - bo jezeli macie pisac takie bzdury to dajcie sobie spokoj.

tak samo jak pisanie ze ps3 niewyswietl 1080p hmm według mnie niepotrzebny spór powstal tyle ze skalowanie to skalowanie i gry na x360 były pisane pod 720p(chyba było jeszcze cos pod 1080i) i taka jest prawda, zreszta wyjasnia to na dniach pewnie i niema sensu o tym bazgrolic wink.gif
DaN3000
QUOTE(Ryo-San @ 7 01 2007, 13:56) *

Ten chip robi dokładnie to samo co musi zrobić każdy TV FullHD, czyli skaluje sygnał do 1080p, więc wytłumacz mi co jest takiego przydatnego w tym układzie. Jedyną zaletą może być to, że ten skaler może będzie lepszy od tego typu układów zamontowanych w TV, ale to wymagałoby dokładnych testów.
Tak więc jest to zwykły chwyt marketingowy na który złapało się sporo ludzi.
Ryo-San
nie wiem co jest przydatnego bo nie pracuje w MS i nie mam dokladnych danych na ten temat....pozatym MS jeszcze w tym temacie nie odryl wszystkich kart..ale jezeli chcesz dojsc do wniosku ze ten chip robi dokladnie to samo co kazdy Full HD to juz moge Ci powiedziec ze jestes w bledzie...
bo to nie bylby juz chwyt marketingowy tylko zupelny brak logiki...
i tym faktem mozemy zakonczyc offtop w TYM temacie - jezeli ktos chce kontynuowac dyskusje o chipie ANA to zaparaszam na forum Xboxa coby tutaj syfu nie robic..
YETI
QUOTE(Don_Pedro @ 7 01 2007, 17:15) *

Wszystkie ps3 wyprzedane! tak wiec ploty ze ps3 zalegaja w best buyach mozna wsadzic se w tylek i kijem od szczoty dopchnac

http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...view&id=404

Wcale mnie ta inforormacja nie dziwi. Jezeli ktos był na tyle naiwny i wierzył ze PS3 zalega na sklepowych półkach...ekh niektorzy sadza ze Bush to kosmita wink.gif
Wystarczy przegladac zach. fora, jezeli PS3 pojawia sie w jakies wiekszej sieci sklepow, momentalnie sa tworzone tematy informujace o tym.
Jestem bardzo ciekaw ile Sony przygotuje PS3 na marcową premiere.
abradab75

hehe o ile ta w marcu wogóle nastąpi , a jestem pewien , że będzie obsówka - tak pewien , że jestem skłonny się założyć
mczaper
QUOTE(abradab75 @ 7 01 2007, 18:48) *

hehe o ile ta w marcu wogóle nastąpi , a jestem pewien , że będzie obsówka - tak pewien , że jestem skłonny się założyć

Raczej watpie aby Sony pozwolilo sobie na przelozenie waznej premiery na dalszy termin
Musiolik
Zastanawia mnie też czy Sony "ograniczy" ciut liczbę konsol na US i JAP, by więcej rzucić do Europy. Chyba, że już są na tyle wydolni, że podołają nonstop dostarczać niezmienną ilość konsol na 3 kontynenty.
Ryo-San
Phil Harrison w jednym z wywiadow - zasugerowal - powtarzam zasugerowal(wiec to nic pewnego) ze Europa otrzyma ~1.5 mln konsol
YETI
huh, to byłoby cos!
plus do tego troche nizsza cena wink.gif
DJ1988
1.5 mln konsol na całą Europe to znowu nie tak dużo.

Jestem ciekawy kiedy przyślą do Polski jakieś ochłapy.
Musiolik

Phil Harrison w jednym z wywiadow - zasugerowal - powtarzam zasugerowal(wiec to nic pewnego) ze Europa otrzyma ~1.5 mln konsol

To nawet całkiem dużo, jeśli weźmiemy pod uwagę ilość konsol dostępnych na początku w USA i Japonii.
Enkidou
W przypadku PS2 na Europę zrzucono bodaj 400 tysięcy sztuk. * Osobiście uważam, że historia -- może niedokładnie ale -- w mniejszym lub wiekszym stopniu się powtórzy. Za nic nie chce mi się wierzyć w półtora miliona nawet jeśli problemy z produkcją są już przeszłością.

* jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi

Pyton
jesli bedzie te 1.5 mln ps3 to i tak rozejda sie w mgnieniu oka wink.gif i według mnie jest to spora sumka jesli chodzi o europe, sam bede polował na mój egzemplarz w dublinie a bracik w polsce niema to jak na dwa fronty wink.gif
YETI
Taka oto lista zostałą podana na CES (podobno, bo znalazlem to na pewnym forum, a na chwile obecna brak jakiegos potwierdzjacego linka / wiec dla tego wklejam to tu)

List of games releasing in US :

29 January : Sonic
12 February : FEAR
19 February : Virtual Fighter 5
26 February : The Elder Scrolls IV: Oblivion
27 February : Motorstorm
06 march : Heavenly Sword
19 march : Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas

Jest HEAVENLY SWORD! ^^

Plus to

From the Sony press event at CES today:

-Sony has reached their goal of shipping 1 million units in 2006.
-Sony’s goal for 2007: Shipping 6 million units by March 2007.
-Much talked about Flow will be released to the Playstation Store later this month.
-You’ll be able to view your PS3’s hard drive content via your PSP from any wireless connection soon.

Ural
1.5 miliona na start w Europie? No nie wiem. Jak dotąd sprzedano 1.4 miliona konsol - czyli tyle udało się Sony wyprodukować (nie licząc stanów magazynowych, ale te przecież pewnie są skromne). Niemniej zobaczymy - jeśli rzeczywiście produkcja konsol ruszyła pełną parą i siedzą nad tym Chińczycy za talerz zupy, to kto wie, może owe 1.5 miliona jest do zrobienia. Ja się jednak będę cieszył, jeśli 03.03 na rynek europejski trafi pół miliona. Tak czy inaczej czasem dobrze być Polakiem - przynajmniej u nas nie powinno być większych problemów z nabyciem konsoli w dniu premiery, bo ludzi po prostu na taki sprzęt nie stać. Gdy Sony ruszało z premierą PSP, to w Warszawie urządzili imprezę o północy i już wtedy można było nabyć konsolę - ponoć zjawiło się na tej imprezie ledwie kilkanaście osób. Widać, nie ma u nas jeszcze takiej manii grania, albo po prostu rynek nie jest na tyle rozwinięty. Tak czy siak, lepiej nie mówmy naszym zachodnim sąsiadom, jak u nas wygląda sprawa sprzedaży konsol, bo gotowi przyjechać do Polski i koczować pod naszymi sklepami, a wtedy rzeczywiście nie uda się konsoli kupić na starcie smile.gif. A tak w dniu premiery sobie pomknę po pudło z PS3 60GB i wreszcie bliżej się zapoznam z tą konsolką na moim nowym telewizorku, który już do mnie mknie - mam nadzieję, że warto się wykosztować dla tej generacji konsol smile.gif. Nie wiem tylko jakie gierki wziąć, bo pewnie wezmę tylko dwie - tj. Motorstorma i...? Myślałem o F1, ale dwa wyścigi na start, to trochę bez sensu (poza tym liczę, że wysępię redakcyjny egzemplarz do testów, a co!), no ale poza Motorstormem to za bardzo nie wiem - mam ochotę na jakąś gierkę z ciekawą fabułą - początkowo myślałem o Resistance, ale po zapoznaniu się z tą gierką w redakcji jakoś mnie nie powaliła (ale krótko grałem - ponoć potem się rozkręca). Tak czy siak nie wiem co wybrać na start... jakieś propozycje? Myśleliście już co bierzecie?

Moim zdaniem najciekawsze (o ile wszystkie będą na starcie), to:

1. Motorstorm
2. F1: CE
3. Resistance
4. Heavenly Sword
5. Virtua Fighter 5

O grach z PS Store nie wspominam rzecz jasna, bo Tekken: DR to wybór oczywisty, choć z drugiej strony mam go już na PSP, więc wziałbym tylko z opcją online... no ale ogólnie chodzi mi o gry na BD. Szkoda, że Assassin's Creed przenieśli na koniec roku - tę grę bym łyknął jako drugą i miałbym spokój...
mczaper
ja na bank bore MotorStorma a drugie tez zbytnio nie wiem ale chyba skonczy sie na Call fo Duty 3 albo Resistance
Gawlick
Ja łykam Motorstorm i Resistance. Pierwszy z wiadomego powodu a drugi dla 40 osobowych deathmeczy oczywiście. Mam nadzieje że gierka podpasuje mi onlinowo tak jak Battlefield 2 Modern Combat na ps2, którego uważam za najlepszą grę multi ever smile.gif (BF i Resis "trochę" rożnią się systemowo ale zobaczymy biggrin.gif )

Tak BTW to słyszałem gdzieś plotę że Sony planuje wypuszczenie wersji PS3 bez Blu raya...
o znalazłem linka :
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1460458
mczaper
QUOTE(Gawlick @ 8 01 2007, 12:48) *

Tak BTW to słyszałem gdzieś plotę że Sony planuje wypuszczenie wersji PS3 bez Blu raya...

Tylko zastanów sie jak bys chcial grac w te wszystkie gry jak sa ponagrywane na nosnikach BD. Wiec to tylko plotka fanboyow Xklocka tongue.gif
Gawlick
No właśnie też się zastanawiałem nad tym hehe biggrin.gif
Ale w sumie mogli by wypuszczać gry też na dualach DVD bo BD może odtwarzać DVD... Niemiej to tylko plota i wątpie żeby sony zrobiło taki ruch
Ryo-San
QUOTE(Gawlick @ 8 01 2007, 12:48) *

o znalazłem linka :

panowie prosze nie szerzcie takich dezinfomacji bo tylko ludzie mieszacie w glowach....
PS3 bez blu raya ohmy.gif ktora bedzie nam sluszyc do odpalnia gier z PSX'a,PS2 i PS Store - brawo - nie wiem co za idiota tą plotke puscil do sieci...

a co do gier startowych? hmmm jako ze PS3 nabędę z 25% znizką tak więc zaoszczedzona w ten sposob kasa pojdzie bankowo na Motorstorm'a, Haevenly Sword'a i Resistance'a. A jesli chodzi o VF5 to czekam na 360 wersje, ktora ma byc wersją C a nie jak w przypadku PS3 B - zobacze jakie bedą roznice i wtedy wybiore wersje lepszą...ale VF5 wciagam tak czy siak bo po filmikach widac ze od tej gry na kilometr bije Segowski mega arcadowy klimat...sie mi az Figting Vipers przypomnial; )
GMB
Ja łykne napewno Motor Storm a drugą chciałem brać Warhawk ale ponoć przesunięta premiera więc pewnie łykne Resistance ze względu na multi. VF5 bym sobie kupił ale nie ma online więc odpada. Heavenly Sword to nie dla mnie bo ja nie lubie gier typu Devil May Cry (szybko się nudzą). Tyle że jeśli sprzedam swoje PS2 to biore 3 gry na starcie i juz z tą trzecią mam problem. Ale jeśli Kubica zawita do F1 i online też będzie to raczej wybór padnie na tą gre. No chyba że GRAW 2 okaże się tak dobry jak poprzednia część i będzie wiecej akcji w dżungli (lubie zieleń) to GRAW 2 wyląduje na mojej półce. He He jestem niezdecydowany jak baba.
Łącze już zmieniłem z radiówki na Neo 1MB a jako że zarejestrowałem się jeszcze przed 7 stycznia to ponoć zostanie mi zwiększona prędkosć na 2MB więc net pod online na konsoli już przygotowałem. Teraz jeszcze sprzedać PS2 i moge spokojnie czekać do marca.
Ural
No Fighting Vipers było genialne - nie wiem czemu wygrzebałeś akurat ten tytuł - ostatni raz grałem w tę gierkę gdy miałem Saturna smile.gif. Niemniej VF5 zapowiada się miodzio. Ale wersja na PS3 może być jednak lepsza - Sega już dawno zaznaczała, że PS3 jest bardziej zbliżone sprzętowo do automatu na którym hula gierka. Tak czy siak to też jeden z tytułów obowiązkowych - oglądałem filmiki w HD i wygląda to jak render - dosłownie. Poza tym stęskniłem się za dobrym VF smile.gif. No ale na start raczej nie wezmę tej gierki - już i tak dostatecznie PS3 się odbije na mojej kieszeni... TV + PS3 + gry - mimo wszystko to spory wydatek. A na zwykłym TV crt nie ma sensu się bawić na takiej konsoli. Jakim cudem wywalczyłeś sobie zniżkę? smile.gif

GMB:

Kubica na 99.9% nie zawita do F1:CE, bo ta gra jest na licencji na początek sezonu 2006 - czyli dostaniesz np. Montoyę wink.gif. Właśnie sam żałuję, że nie odnowili licencji... na cud zatem raczej nie liczę. Ale i tak to tytuł, który musi trafić w moje łapki - seria F1 jest niezniszczalna i nie potrafi się znudzić.
Ryo-San
QUOTE(ural @ 8 01 2007, 13:06) *

Jakim cudem wywalczyłeś sobie zniżkę? smile.gif

kazdemu pracownikowi Ntv przysluguje 25% znizka na WSZYSTKIE produkty Sony wink.gif Ntv ma umowe z Sony(np wszystkie prezentacje odbywaja sie na Braviach itp) - a moj dobry kumpel wlasnie tam pracuje - dlatego PS3 będe mial po cenie iscie atrakcyjnej wink.gif to samo tyczy sie TVika rzecz jasna smile.gif
GMB

A na zwykłym TV crt nie ma sensu się bawić na takiej konsoli.

Hmm dziwne bo VascoDa grał na zwykłym CRT w Motor Storm i twierdzi że gra nadal wygląda zabójczo i że nieprawdą jest że nie powinno się grać na CRT z PS3. Można śmiało kupować PS3 mając taki TV. Ja mam Philipsa 29 cali z Digital Crystal Scan i ponoć Progressive Scanem (akurat to jakś bujda z tym PScan bo ten TV nie ma componenta) i do niedawna stałem nad dylematem kupna już teraz HD TV ale VascoDa mnie uspokoił. Kupie HD TV ale gdzieś dopiero za rok ja Full HD potanieją przynajmniej do 4000 tys.
Ural
QUOTE(Ryo-San @ 8 01 2007, 13:14) *

Jakim cudem wywalczyłeś sobie zniżkę? smile.gif

kazdemu pracownikowi Ntv przysluguje 25% znizka na WSZYSTKIE produkty Sony wink.gif Ntv ma umowe z Sony(np wszystkie prezentacje odbywaja sie na Braviach itp) - a moj dobry kumpel wlasnie tam pracuje - dlatego PS3 będe mial po cenie iscie atrakcyjnej wink.gif to samo tyczy sie TVika rzecz jasna smile.gif

Ale farciarz z Ciebie - też bym tak chciał smile.gif.

GMB:

Tak, na crt też lepiej taka gra będzie wyglądać, niż poprzednia generacja - to oczywiste - no ale sama jakość obrazu, szczegółowość, itd. będzie niestety niższa (no chyba, że to CRT 720p, bo takie też są). Dlatego lepiej zainwestować sobie w nowy TV - po prostu nie ma sensu kupować konsoli HD, bez telewizora HD, bo nie doceni się w pełni tego, co ona oferuje. No chyba, że ktoś kupi PS3 i w perspektywie roku, czy dwóch planuje zmienić TV - wtedy to jeszcze może mieć jakiś sens. 720p, to jednak ponad 2x więcej pikseli na ekranie, a 2x więcej pikseli, to grafika 2x bardziej szczegółowa (nie wspominam o Full HD, bo to w ogóle kosmos, no ale mało gier będzie to wykorzystywać).
mczaper

A na zwykłym TV crt nie ma sensu się bawić na takiej konsoli.

Czy ja wiem, jasne ze roznica bedzie niz jak bys gral na LCD no ale co zrobic. Na poczatku planuje podlaczyc swoja do Sony 28'' 100Hz i zobaczymy jak to bedzie wygladac, jezeli bedzie marnie to przelacze si na monitor od kompa, Sony LCD 17'' MFM-HT75W akurat 720p obsluzy smile.gif jakos do tego grudnia 2007 bedzie trzeba przebolec.

BTW: YETI spoko sa te skiny chociaz najbardziej mi sie cala biala podoba happy.gif
Pozdro
GMB
http://www.decalgirl.com/browse.cfm/4,5151.htm

Ta jest zajefajna. Ciekawe czy trzeba oddać gościowi konsole czy to jakieś panele wysyła pocztą. Świetna sprawa.
Pyton
fajne te skiny smile.gif a co do mojego zakupu to biore ps3 +Motorstorm+Resistance+VF5+Fear chyba ze wyjdzie cos jeszcze ciekawego smile.gif ale narazie obstawiam na taki komplet.
YETI
QUOTE(Don_Pedro @ 8 01 2007, 19:47) *

kuewa wez mi ktos lepiej powiedz, ktora to bedzie u nas godzina...

NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC!!!!!!!!!

Jesli pokaza HEAVENLY SWORD to zwyczajnie nie mam slow;)

Maja pokazac min. LAIR i HEAVENLY SWORD, tylko nikt nie wie czy to beda nowe dema.
A co do godziny, to dokładnie nie wiem, ale pewnie póżna noc.
mczaper
Konferencja Sony poswiecona tylko i włacznie PS3 na targach CES odbedzie sie...
January 9, 2007, 1:00 PM - 2:00 PM
Playstation 3 Conference
Sony CES Booth
http://www.sony.com/ces/pdf/Sony_CES07_PCBack_Map.pdf

Moze zostana podane jakies szczegóły dotyczace "naszej" premiery?

Czyli to jest okolo 8-9 h do tyłu czyli cos kolo Wtorku 21.00 lub 22.00 naszego czasu wzaleznosci czy to jest w strefie czasowiej GMT -7 czy -8 bo nie pamietam.
Don_Pedro
QUOTE(mczaper @ 8 01 2007, 19:55) *

Konferencja Sony poswiecona tylko i włacznie PS3 na targach CES odbedzie sie...
January 9, 2007, 1:00 PM - 2:00 PM
Playstation 3 Conference
Sony CES Booth
http://www.sony.com/ces/pdf/Sony_CES07_PCBack_Map.pdf

Moze zostana podane jakies szczegóły dotyczace "naszej" premiery?

Czyli to jest okolo 8-9 h do tyłu czyli cos kolo Wtorku 21.00 lub 22.00 naszego czasu wzaleznosci czy to jest w strefie czasowiej GMT -7 czy -8 bo nie pamietam.

czyli dzis o 21-22 tak?
Ryo-San
Don Pedro wez gleboki oddech i przeczytaj jeszcze raz tego posta ze zrozumieniem...9 styczen..dziewiąty..dzisiaj jest osmy
CES odbywa sie w Las Vegas - Nevada jest "cofnięta" w czasie w stosunku do nas o 9 godzin ...czyli jutro o 13 rozpocznie sie konferancja - u nas bedzie 22 - jasne? : o
Don_Pedro
QUOTE(Ryo-San @ 8 01 2007, 20:43) *

Don Pedro wez gleboki oddech i przeczytaj jeszcze raz tego posta ze zrozumieniem...9 styczen..dziewiąty..dzisiaj jest osmy
CES odbywa sie w Las Vegas - Nevada jest "cofnięta" w czasie w stosunku do nas o 9 godzin ...czyli jutro o 13 rozpocznie sie konferancja - u nas bedzie 22 - jasne? : o

spoko, raz ze mam niezla podniete, dwa ze z matmy ledwo ciagne... ale mimo wszystko w drugiej liceum sie jest icon_wink.gif

Czyli pierwszych newsow bedzie mozna spodziewac sie ok. 18:00 ...
mczaper
QUOTE(Don_Pedro @ 8 01 2007, 18:53) *

Hahaha ty przeczytales to co było napisane wyzej ? Konferencja zaczyna sie o 1.00 p.m czyli o 22.00 czasu Polskiego, to jak chcesz miec newsy o 18.00 huh.gif Chyba trzeba cie wyslac na lekcje czytania ze zrozumieniem.
Don_Pedro
QUOTE(mczaper @ 8 01 2007, 22:03) *

QUOTE(Don_Pedro @ 8 01 2007, 18:53) *

Hahaha ty przeczytales to co było napisane wyzej ? Konferencja zaczyna sie o 1.00 p.m czyli o 22.00 czasu Polskiego, to jak chcesz miec newsy o 18.00 huh.gif Chyba trzeba cie wyslac na lekcje czytania ze zrozumieniem.

dobra, juz siedze cicho icon_wink.gif
YETI
QUOTE(Yano @ 9 01 2007, 01:15) *

moze juz bylo ale bardzo wazne info o ile sie potwierdzi:

jak dla mnie ok, nie zalezy mi na blu rey, za to nizsza cena napewno bedzie wielka zaletą

było juz
dawno tak idiotycznej plotki nie słyszałem

LOL
STRETCH
QUOTE(YETI @ 9 01 2007, 00:26) *

QUOTE(Yano @ 9 01 2007, 01:15) *

moze juz bylo ale bardzo wazne info o ile sie potwierdzi:

jak dla mnie ok, nie zalezy mi na blu rey, za to nizsza cena napewno bedzie wielka zaletą

było juz
dawno tak idiotycznej plotki nie słyszałem

LOL

zgadzam sie w 100%. caly ten artykul smierdzi.

ps. gdzies slyszalem ze sony ma wydac ps3 na dyskietki bo plyty CD to za duzo. wink.gif
mczaper

Heh jezeli tak jest i VF5 jest w 1080p to jest calkiej niezle, a jezeli do tego dojdzie jeszcze motorstorm w 1080p, podobno na CES jest pokazywany w full HD to mamy tych gier coraz wiecej . Tylko sie cieszyc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.