Daj spokoj ural... To cos na PS3 to nie zaden emulator, tylko 'mozliwosc odpalania gier z PS2'

Jesli o mnie chodzi to jest to zalosne. Dokladnie tak samo bylo z emulowaniem PSX. Programisci nie majacy dostepu do wszelkiego rodzaju potrzebnych informacji, zrobili wspaniale dzialacy, REWELACYJNIE poprawiajacy jakosc obrazu emulator (ePSXe), a programisci od sony, zrobili barachło ktore przyspiesza czas ładowania? I to nie zawsze? No bez jaj... emulator to emulator, a nie 'odpalaczka gier' przy mocy jakas posiada PS3, odpalenie gier z PS2 powinno byc proste jak sikanie.
To ze non stop poprawiaja to 'w koncu grywalnej' formy, tez nie wystarcza

Bo i po co bawic sie w granie w te gry na ps3, majac PS2? Poki co nie ma ANI JEDNEGO POWODU, nie wspominajac o z(pipi)anej obsludze memory cardow z PS2 i paru innych rzeczach... Spojrzmy prawdzie w oczy, wiekszosc ludzi ktorzy ma PS3, ma tez PS2. Po ci tym ludziom taki CHU,JOWY emulator? Wlasnie dlatego zadna gra z PSX nigdy nie zakrecila sie w mojej PS2, bo na PC wygladalo to 100 razy lepiej.
Jestem bardzo zawiedziony takim stanem rzeczy i mocno licze na to ze gdy PS2 sie definitywnie 'skonczy', to dzieki upgrade'om firmware sony w koncu da jakis sensowne emu ps2 i bedzie sens grac na PS3 w gry na PS2.