Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Garcia
Ja mam tylko nadzieje ze w PS3 zrobia cos z awaryjnoscia bo to byla najwieksza bolaczka dwojki a co do specyfikacji techicznej to jak zawsze obiecuja zlote gory a w realu roznie to bywa tongue.gif
A.Z.BEST
A.Z.Best piszesz tak tylko dlatego że sie zawiodłeś i miałeś dużo problemów z PS2. Ja puki co nie mam, ale nawet jeśli będą to nie bede żadnym anty-sony, nie zawiodłem sie na PS2 i jeżeli bede miał kupować NNG to raczej PS3.

Ale Ty głupi jesteś. To że Xbox jest dużo bardziej komfortową maszyną nie jest wcale winą Sony, więc o co Ci chodzi? Przeczytaj jeszcze raz to, co pisałem i wyciągnij poprawne wnioski. Śmierdzisz mi fanbojem aż tu w Danii czuć tongue.gif. A Ty piszesz tak tylko dlatego, że wcześniej miałeś PSXa. Ba, ja też miałem.

Z zapowiedzi X'a 2 wynika, że będą 3 wersje konsoli. Pierwsza będzie bez dysku. Będzie na karty pamięci. Druga będzie posiadać dysk, a trzecia będzie do tego praktycznie pełnoprawnym pecetem. Ale te kolejne wersje będą wychodziły później. PS3 chyba na starcie będzie miało dysk. Jeśli M$ tak chce tego dokonać, to mi się nie uśmiecha. Bardzo możliwe, że sprzedam X'a 2 na recz PS3. Tylko zrozumcie, że: Cell nie jest kluczem do sukcesu, a Sony to oszuści tongue.gif.

A poza tym Bill ma kasę- reklama Xa jest potężna. To widać w duńskich sklepach, że Bill ma kasę, bo reklam PS2 praktycznie nie widać, natomiast Xbox jest w każdym sklepie RTV.
McDrive
A.Z.Best piszesz tak tylko dlatego że sie zawiodłeś i miałeś dużo problemów z PS2. Ja puki co nie mam, ale nawet jeśli będą to nie bede żadnym anty-sony, nie zawiodłem sie na PS2 i jeżeli bede miał kupować NNG to raczej PS3.

Ale Ty głupi jesteś. To że Xbox jest dużo bardziej komfortową maszyną nie jest wcale winą Sony, więc o co Ci chodzi? Przeczytaj jeszcze raz to, co pisałem i wyciągnij poprawne wnioski. Śmierdzisz mi fanbojem aż tu w Danii czuć tongue.gif. A Ty piszesz tak tylko dlatego, że wcześniej miałeś PSXa. Ba, ja też miałem.

Z zapowiedzi X'a 2 wynika, że będą 3 wersje konsoli. Pierwsza będzie bez dysku. Będzie na karty pamięci. Druga będzie posiadać dysk, a trzecia będzie do tego praktycznie pełnoprawnym pecetem. Ale te kolejne wersje będą wychodziły później. PS3 chyba na starcie będzie miało dysk. Jeśli M$ tak chce tego dokonać, to mi się nie uśmiecha. Bardzo możliwe, że sprzedam X'a 2 na recz PS3. Tylko zrozumcie, że: Cell nie jest kluczem do sukcesu, a Sony to oszuści tongue.gif.

A poza tym Bill ma kasę- reklama Xa jest potężna. To widać w duńskich sklepach, że Bill ma kasę, bo reklam PS2 praktycznie nie widać, natomiast Xbox jest w każdym sklepie RTV.

Musze cie zmartwić ale nie miałem PSX'a. Poza tym Sony może i nie ma tyle kasy Mikrosyf, ale ma konsumentów którzy w porównaniu z tymi X'a to potęga jak armia francuska w czasah napoleona, a którzy są bardzo zadowoleni z zakupionego produktu i na pewno nie jeden będzie myślał nad kupnem PS3(X 20mln < PS2 80mln).
Trzcina

Dobry produkt nie potrzebuje reklamy ;] Sprzedaje sie sam ;]]]
mj
Wiesz co chłopcze, twoje rozumowanie dot. wyższośći konsoli na podstawie ilości sprzedanych platform do gier jest strasznie "fanbojowskie" . jeżeli niegrałeś na konsoli m$ to poprostu niezabieraj głosu
A dot. "Armii Sony" tak, jest to może 80 mln. sprzedanych konsol, ale co najmniej 20 mln z nich to czarnulki kupione drugi raz ;[ (Więc niejednen z nich to użytkownik, który po "poznaniu" xbox'a przesiadłby się właśnie na konsole Microsoftu)

Edit: Oczywiście ten teks jest adresowany do "McDrive", nie do Trzciny ;]
dante2003
Wiesz co chłopcze, twoje rozumowanie dot. wyższośći konsoli na podstawie ilości sprzedanych platform do gier jest strasznie \"fanbojowskie\" . jeżeli niegrałeś na konsoli m$ to poprostu niezabieraj głosu
A dot. \"Armii Sony\" tak, jest to może 80 mln. sprzedanych konsol, ale co najmniej 20 mln z nich to czarnulki kupione drugi raz ;[ (Więc niejednen z nich to użytkownik, który po \"poznaniu\" xbox'a przesiadłby się właśnie na konsole Microsoftu)

Edit: Oczywiście ten teks jest adresowany do \"McDrive\", nie do Trzciny ;]

Tłumaczenie że jedna osoba kupiła 2 PS2 jest bez sensu bo nawet jakby każdy posiadacz PS2 kupił 4 konsole to i tak wypada byłoby więcej posiadaczy PS2 niż Xa
nWo
Panowie sprzet sie sypie bo to sprzęt. Wazne zeby gry sie nie sypały. Im nowsza technologia tym wiecej usterek, wiec nie liczcie na to ze to nowe czytniki DVD i cala reszta nie beda sie sypac.

Mnie wciaz zastanawia jak beda wygladac ps3 i x2 question.gif ps2 wywolala lekki szok. Mam nadziej ze tak samo bedzie z ps3 arrow.gif chyba sie powtarzam.
A.Z.BEST

Musze cie zmartwić ale nie miałem PSX'a. Poza tym Sony może i nie ma  tyle kasy Mikrosyf, ale ma konsumentów którzy w porównaniu z tymi X'a to potęga jak armia francuska w czasah napoleona, a którzy są bardzo zadowoleni z zakupionego produktu i na pewno nie jeden będzie myślał nad kupnem PS3(X 20mln < PS2 80mln).

Ale Ty fan boy jesteś wink.gif. Tego, że Xbox sprzedaje się momentami lepiej niż PS2, a zwłaszcza tu, gdzie mieszkam, nie przełkniesz. Właśnie dzięki bazie fanbojów PSX'a Sony ma wielką bazę użytkowników PS2 smile.gif.

Bober ma rację. Pokaż mi kogoś kto przesiada się z Xbox'a na PS2.

"Sony, Sony!"- tak tylko fanboje krzyczą. Jakoś takie zjawisko w przypadku Xbox'a nie istnieje. Ludzie są ewentualnie stonowanymi fanami, ale fanbojów Xbox'a po prostu brak sad.gif. Przyznam, że Xbox to maszynka- spełnienie marzeń. Posiada wszystko, czego można zapragnąć w maszynce do grania. Dalszy rozwój mógłby nastąpić wyłącznie w kierunku rozwijania grafy i wartości merytorycznych na tej bazie osiągnięć, które ma XB cool.gif . Ale nie jestem świnia, która nie zmienia poglądów. Jak Sony dokona jakiejś modnej fuzji PS3 z odbiornikami satelitarnymi, w celu wzbogacenia gier, to chętnie to łyknę. Więc nie traktuj mnie jako anty-fana Sony, ani fana M$u. Mi chodzi tylko o jakość produktu i nie powiesz mi, że PS2 ustępuje Xowi tylko grafą, ale gry to ma milion razy lepsze tongue.gif. Bo jak wspomniałem; dobrych gier na każdą platformę jest dużo (no poza tymi platformami, które okupuja ostatnie miejsca w danej generacji tongue.gif).

Edit: QIREX_RD: pokaż mi GCNa, który się sypnął. Nintendo dodatkowo opracowało nowy rodzaj płyt. Technologicznie jest to DVD, ale płyty czytane są w inny sposób (dekrypcja w locie przez sterownik napędu). Xbox też jest dużo mniej awaryjny od PS2 i to chyba nie jest przypadek. Jak firma chce zrobić sprzęt dobry, to tego dokona. To nie jest tak, że to co nam dają ma prawo się psuć- bo nowa, niesprawdzona technologia.
YETI
Właśnie dzięki bazie fanbojów PSX'a Sony ma wielką bazę użytkowników PS2 smile.gif.

A dzieki czemu ktos zostaje fanbojem?...eee miedzy innymi dzieki tytułom jakie oferuje sprzet smile.gif
A to chyba najwazniejsza sprawa, jaka konsola jakie ma gry do zaoferowania.
A.Z.BEST
PSX po pewnym czasie praktycznie wogle nie miał konkurencji (no poza N64, ale to w USA praktycznie, ale dziwna polityka Nintendo zabija ich własne konsole). To ta generacja jest taka, że Konkurencja też się ładnie trzyma za liderem.

Poza tym, YETI; nie odmówię tego, że tęsknię za platformerami PSdwójkowymi, ale pozostałe gry pasują mi właśnie z Xbox'a. Xbox jest przemyślana jako konsola dla dojrzałych graczy, a to bardziej mi pasuje (poza Jak & Daxter i resztą, za którą płaczę ;( i dlatego badam jak się zachowuje PSTwo z Ripperem 3.1 tongue.gif).
nWo

Edit: QIREX_RD: pokaż mi GCNa, który się sypnął. Nintendo dodatkowo opracowało nowy rodzaj płyt. Technologicznie jest to DVD, ale płyty czytane są w inny sposób (dekrypcja w locie przez sterownik napędu). Xbox też jest dużo mniej awaryjny od PS2 i to chyba nie jest przypadek. Jak firma chce zrobić sprzęt dobry, to tego dokona. To nie jest tak, że to co nam dają ma prawo się psuć- bo nowa, niesprawdzona technologia.

[b]
nieee no zaraz Nintendo nie od dzis robi konsole ale od dwudzieslotecia i taki sony czy mikrosoft nie maja takiej rutyny. Faktycznie robic trzeba umiec.

YETI

i dlatego badam jak się zachowuje PSTwo z Ripperem 3.1 tongue.gif).

Podobno bardzo źle, jakos nie moge usiedziec razem ze soba i cos tam sie przegrzewa wink.gif
dante2003
Ja wolę PS2 bo większość X-clusivów wychodzi na PC, którego też mam. Z hitów only for XBox są tylko gry Tecmo, Halo 2(które pewnie też wyjdzie na PC) i PGR-y.
McDrive

Ale Ty fan boy jesteś wink.gif.

Taki ze mnie fanboy PS2 jak z ciebie fanboy X'a.

Więc nie traktuj mnie jako anty-fana Sony, ani fana M$u.

A dlaczego nie skoro napisałeś że jesteś anty-PS.

Z resztą nie pisz mi że CELL nie jest żadnym kluczem sony skoro być może ma większą wydajność niż to co bedzie napędzać X2.
Wolny
Heh,może to głupie pytanie,bo nieczytałem wcześniejszych postów,a pewnie tam już jest odpowiedz.Oto i one:"Znane są mniej więcej bebechy(procki) konsol X2 i PS3,w związku tym,która konsola z wyżej wymienionych będzie miała większe możliwości graficzne?Czy grafika na PS3 będzie porywnówalna do średniej jakości renderów,np.takich z Tekkena3?Nieoszukujmy się,PS2 niejest w stanie wygenerować takiej grafiki"Jasne pytanie,więc proszę o odpowiedz,niezbluzgajcie mnie jak cosik pokręciłem.
A.Z.BEST

Ale Ty fan boy jesteś wink.gif.

Taki ze mnie fanboy PS2 jak z ciebie fanboy X'a.

Więc nie traktuj mnie jako anty-fana Sony, ani fana M$u.

A dlaczego nie skoro napisałeś że jesteś anty-PS.

Z resztą nie pisz mi że CELL nie jest żadnym kluczem sony skoro być może ma większą wydajność niż to co bedzie napędzać X2.

Widzę, że żyjesz we własnym świecie i równie dobrze mógłbym dyskutować z legwanami jak i z Tobą. A PS2 ma lepszy procesor, lepsze bebechy od X'a? Nie. To teraz zapytaj siebie co osiągnęło sukces.

Wolny: tak. Grafika jakości renderków najprawdopodobniej będzie rzeczywistością w następnej generacji konsol. Oczywiście PS3 będzie graficznie lepsza od Xbox'a 2.

QIREX_RD: no Sony też nie od premiery PS2 produkowało napędy optyczne.

dante2003: Ty śmieszny jesteś smile.gif.

YETI: no to papa PS2 i PSTwo tongue.gif. Mam kupować sprzęt ze świadomością, że mi się zwali, ech tongue.gif. Ale wyczuwam w tym nutkę ironii specjalnie dla mnie wink.gif.
Jakim
Wczesniej podane były przykładowe zdjęcia z gier na PS3, więc sam oceń.
Swoja droga... jaie to ma znaczenie, która konsola będzie w jakimś stopniu mocniejsza???? Przecież wiadomo że największa przepaść technologiczna będzie taka jak teraz między Ps2 a X-em a zdaje mi się że nawet mniejsza. A czy taka mała przepaść powoduje jakąkolwiek różnicę?
Czy Bornout na Ps2 jest gorszy od tego na X-a bo ma ciut ładniejsze tekstury??
Ryo-San
zadowoleni z zakupionego produktu i na pewno nie jeden będzie myślał nad kupnem PS3(X 20mln < PS2 80mln).

no wiesz jak firma sprzedaje 2 razy ten sam sprzęt ROOOOOOTFL (konsole guarted) to nie dziwne ze taka jest roznica..pozatym tak tandetnie robione konsole jak juz pisał AZBEST dosyc szybko sie psują i tak o to liczba uzutkownikow sie powieksza w tak LOLowski sposob...
a pozatym co z tego, że PS2 jest 80 mln..czy to cos zmienia? czy dzieki temu PS2 ma lepszą strukure online LOL...czy lepsze gry?
Sequel Station mi sie przejadło jakies poltora roku temu i nie mam najmniejszej ochoty jak narazie do tej konsoli wracac...a jesli chodzi o next geny to oczywiscie ze kupie PS3, X2 jak i Revo..a ktorą bede traktowal priorytetow? to sie jeszcze okaze...
dante2003

No to wymnień hity tylko na Xa oprócz tych wymienionych przeze mnie.
OsciBosci

Ninja Gaiden, Panzer Dragoon, DOA3, The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay
Ryo-San

wejdz sobie na xbox.com tam masz spis wszystkich gier i sobie zobacz ile jest hitów tylko na Xbox'a..oraz zobacz sobie zapowiedzi hitów na X'a w roku 2005..oraz proponuje zobaczy jak te gry będą wyglądac.. laugh.gif

a na Halo 2 na PC radze nie liczyc..Microsft poszedł po rozum do glowy i podal kilka miesiecy temu ze nie zamierza konwertowac swoich gier z X na PC...
dante2003

wejdz sobie na xbox.com tam masz spis wszystkich gier i sobie zobacz ile jest hitów tylko na Xbox'a..oraz zobacz sobie zapowiedzi hitów na X'a w roku 2005..oraz proponuje zobaczy jak te gry będą wyglądac.. laugh.gif

Wiem że dużo dobrych gier już wyszło, dużo wyjdzie ale te gry są lub będą na innych konsolach lub PC.
Ryo-San

Wiem że dużo dobrych gier już wyszło, dużo wyjdzie ale te gry są lub będą na innych konsolach lub PC.

Ninja Gaiden
Steel Battalion
Steel Battalion Line of Contact
DOA:Ultimate
DOA:3
DOA: Xtreme Beach
Otogi
Rallisport Challenge 2
Kingod Under Fire
Jade Empire
Fable
Breakdown
Conker Live and Reload
Forza Motosport
Halo 2
Mechassault 2
Oddworld: Wrath
Panzer Dragon Orta
Phantom Dust
Crimson Skies
Jest Set Radio Fututre
PGR
PGR2
Top Spin
Kameo Element of Power

czy te gry są/będą na innych konsolach lub PC? NIE...a to naprawde gry warte uwagi..i prosze Cie nie pisz ze Xbox nie ma Xlusivów bo poprostu jest to smieszne..
pozatym jest/bedzie na Xa wiele gier ktore wymagają naprawde mocnego PC..za kilka koła..no ale ich juz nie wypisywalem...
Gemi
Halo 2 i Fable to takie exclusive jaki i GTA na PS2 biggrin.gif
Stachu
Czemu czytając wasze posty mam wrażenie ,że to zwykła fanboyowska kłótnia?

Przecież od paru stron nie ma tu nic poza najazdami A.Z.BESTa (teraz jeszcze Ryo się przyłączył) na Sony.
Sequel Station mi sie przejadło jakies poltora roku temu i nie mam najmniejszej ochoty jak narazie do tej konsoli wracac...
No np. ten tekst mnie zabił ,aż ledwo literki na klawiaturze widze ,tak jakoś zielono mi się przed oczami zrobiło.

Sorry ,ale w takim razie obydwoje z A.Z.BESTem nie musicie nic więcej pisać.Wszystko jest jasne-wasza postawa ,opinie ,nastawienie.Teraz rozumiem dlaczego czepiasz się niektórych gier na PS2.
Ostatnio pisałeś ,że GS słusznie ocenił MGSa3 na 8,coś ,że Killzone jest biedny itp.
Wtedy można było normalnie podyskutować ,ale teraz wiem ,że Twoja opinia nie jest w ogóle obiektywna i jest ukształtowana tym ,że ,,PS2 Ci się przejadło,,
Apropo.Nazywanie PS2 Sequel Station to jedna z największych fanboyowskich bzdur jakie czytałem/słyszałem.
(Sequele dobrych gier to pewna inwestycja więc po co ryzykować?Pozatym najwięcej seqeli ma niejaki ,,gacek,, ,który poza reedycjami starych gier vide MGS , RE1,2,3 i swoimi starymi seqelami vide Mario Party ileśtam nie ma NIC.X jest nowy a już parenaście seqeli się da naliczyć.Chcesz powiedzieć ,że seqele są złe?A więc DOA3 i Halo2 też jest złe?)
a pozatym co z tego, że PS2 jest 80 mln..czy to cos zmienia? czy dzieki temu PS2 ma lepszą strukure online LOL...czy lepsze gry?

Lepsze On-Line?Nieee ,ale jakość i ilość gier napewno tak.Jeszcze świąt nie ma ,a ja nie wiem w co by tu zagrać.Takie ,,cienkie ,głupie i żałosne ,,seqele jak MGS3 ,Ace Combat5 ,Jak3 i GTA:San Andreas skutecznie odwodzą mnie od kupna iXa.Exklusivy ,które wymieniłeś na iXa są świetne i warte uwagi ,ale tylko niektóre z nich.

Wkurza mnie też to gadanie ,że PS3 będzie wadliwe ,bo Sony to kłamcy laugh.gif .Zapomnieliście już jak bardzo ,,wadliwy,,był szarak.W ogóle się nie sypał

Dobra ,wiem ,że bzdury nie na temat wypisuje ,ale nie jestem wcale gorszy od Was.To Wy to zaczeliście i fajnie bybyło gdybyście już przestali.

@Ryo-san.
Jesteś modem (podobnie jak A.Z.BEST zresztą)a robicie niepotrzebny bałagan.
Na Twoim miejscu pokasowałbym te spamowe posty(z moim i Twoim na czele)-wkońcu porządki robicie na forum.
Wolny
Są już konkretne screny z gier na PS3?(Napewno tak).Proszę o jakieś namiary.
Stachu
WarDevil to chyba będzie gra multiplatformowa ,bo na iXa też jest zapowiedziana.

http://ps2.ign.com/articles/570/570703p1.html
dante2003
Fable było zapowiedziane na PC, HALO 2 i Rallisport 2 pewnie będą bo cz.1 wyszły na PC, Top Spin jest na PC.
Wolny
Filmik tej gry to wyłącznie wstawki filmowe z gry.Prawda?
McDrive

A PS2 ma lepszy procesor, lepsze bebechy od X'a? Nie. To teraz zapytaj siebie co osiągnęło sukces.

Wskaż mi taką moją wypowiedź w której napisałem że PS2 jest lepsze pod względem bebechów od X'a. Bo ja nigdzie tak nie napisałem.
No akurat pod PS2 osiągneło sukces ponieważ ma więcej gier, więcej sprzedanych konsol. Człowieku nie zaprzeczaj faktów i to ty żyjesz w swoim świecie, ty masz swój świat i swoje kredki i widze że nie da sie z tobą dogadać. Widze że słusznie nazwałem cie (pipi)M FANBOY'em X'a w dziale wyścigowym bo tobie nie da sie wmówić prawdy. PS2 może i ma wadliwe lasery lecz spójrz prawdzie w oczy Sony nie wydało ogromnych pokładów kasy na reklame PS2 a jednak sprzedało się w ilościach czterokrotnie większych niż Xbox na którego reklame wydano ho, ho i jeszcze więcej. Pogódź sie z faktami i idz spać.
McDrive
<Solid> Widze że jesteś jednym z nielicznych którzy rozumieją o co tak naprawde mi chodzi.
A.Z.BEST

A PS2 ma lepszy procesor, lepsze bebechy od X'a? Nie. To teraz zapytaj siebie co osiągnęło sukces.

Wskaż mi taką moją wypowiedź w której napisałem że PS2 jest lepsze pod względem bebechów od X'a. Bo ja nigdzie tak nie napisałem.
No akurat pod PS2 osiągneło sukces ponieważ ma więcej gier, więcej sprzedanych konsol. Człowieku nie zaprzeczaj faktów i to ty żyjesz w swoim świecie, ty masz swój świat i swoje kredki i widze że nie da sie z tobą dogadać. Widze że słusznie nazwałem cie (pipi)M FANBOY'em X'a w dziale wyścigowym bo tobie nie da sie wmówić prawdy. PS2 może i ma wadliwe lasery lecz spójrz prawdzie w oczy Sony nie wydało ogromnych pokładów kasy na reklame PS2 a jednak sprzedało się w ilościach czterokrotnie większych niż Xbox na którego reklame wydano ho, ho i jeszcze więcej. Pogódź sie z faktami i idz spać.

ROTFL
Koniec rozmowy biggrin.gif. Ja ani jednego posta nie napisałem w dziale wyścigowym xD.

Patrz idioto, że napisałem, że PS2 ma gorsze bebechy od PS2, a mimo to walkę konsolową wygrała. Więc chodziło mi o to, że super bebechy nie są kluczem do sukcesu.

Tobię pozwalam odpowiadać na moje posty po 3- krotnym przeanalizowaniu każdego zdania. Wyciągasz takie wnioski z niezrozumienia mojego tekstu, że mi się łzy do oczu cisną.

Ryo, zamknij lepiej temat na 2 dni, bo tu się burdel straszny robi... ups. Ryo San PL is playing Halo 2 :oops: <- podpowiem, że na Xbox Live.
Tokar
Co do gier na Xboxa,to w moim przypadku poza Ninja Gaiden ta konsola nie ma żadnego exclusiva,który powodował by u mnie drżenie rąk i nagła chęc posiadania Xa.Aż trójka z najlepszych/najbardziej popularnych gier na tę konsolę należy do gatunku FPP(Halo,Halo2,Riddick),który omijam z daleka.Zreszta nawet gdybym pałał wielka miłością do efpepów,to bym sobie dopakował blache i miał pewnośc,że gram w najlepsze gry z tego gatunku bez straty jakości oprawy.A teraz tak - czy naprawdę gry pokroju Cokera,Breakdowna czy Otogi mozna uznać za ryjące beret system sellery ? IMHO nie : / A czy przypadkiem w KOTORa(kolejna gra z absolutnej xboxowej czołówki) nie mozna pograć na blaszce? Można : / PGRy i Rallisporty ? Wyścigi poza ekstremalnie arcade'owymi tytułami ala Burnout,Ridge Racer,tudzież wszelakimi wyścigami cartów traktuję takim samym koszącym sikiem, jak efpepy.DOA3 jest bardzo fajne,ale szali, na której znajdują się TTT,SC2,VF4 i TK4 nie ma szans przeważyć.Czyli wychodzi na to,że jedynym exclusivem na Xboxa,który móglby naklonić mnie do kupna tej konsoli jest NG,ale ja nie mam sponsora i nie stać mnie na kupno sprzętu dla jednej gry-wolę pożyczyć od kumpla.Dodam jeszcze tylko,że moim ulubionem gatunkiem są jrpg i już staje się jasne,ze wśród obecnej generacji nie ma dla mnie innej konsoli niż PS2,nawet mimo tego,że mam świadomośc jaką fuszerką technologiczną jest ten sprzęt i jak bardzo Sony lubi rzucać na około obietnice bez pokrycia.Tyle tylko,że ta konsola posiada IMHO(a biorąc pod uwagę jej popularnośc raczej nie jestem sam cool.gif) najwięcej najmocniejszych tytułów i to stąd biorą się wysokie wyniki sprzedaży,a nie z(bądź co bądź żenującego) patentu ze sprzedawaniem PS2 graded.
A żeby nie było,że to offtop,to apropos nastepnej generacji, ja raczej ponownie nastawiam się na jeden sprzęt(na więcej niz jedną konsolę nie mam ani kasy,ani czasu i to się raczej nie zmieni),a szczęśliwym wybrańcem będzie konsola tej firmy,która zaklepie sobie serię FF,Xeno,piłeczki Konami,serie GTA,MGS itede,itepe :> Jeśli te tytuły będą miały status multi,to zadecyduje przewaga technologiczna danego sprzętu.Proste^^
2razyjot
Widze że słusznie nazwałem cie (pipi)M FANBOY'em X'a w dziale wyścigowym bo tobie nie da sie wmówić prawdy. PS2 może i ma wadliwe lasery lecz spójrz prawdzie w oczy Sony nie wydało ogromnych pokładów kasy na reklame PS2 a jednak sprzedało się w ilościach czterokrotnie większych niż Xbox na którego reklame wydano ho, ho i jeszcze więcej. Pogódź sie z faktami i idz spać.

Ochlon chlopie i przeanalizuj sprawe od poczatku do konca zanim nazwiesz kogos "fanboyem". Poza tym spojrz na to i postaraj sie wyciagnac wnioski konfrontujac swoja wypowiedz (cytat powyzej) i moja w ktorej nie mam zamiaru Cie ani nikogo obrazac ...

- Playstation 2 - ogromna sprzedaz zawdziecza wyrobiona marka Sony (producent swietnej klasy sprzetu) no i sprawa PRIORYTETOWA - zauwaz w swojej nieomylnosci, iz PS2 jedzie na popularnosci PSX-a i na wyrobionej grupie odbiorcow.

- Xbox - sprzedaz zanizona monopolem Sony na rynku konsol; ostra niechec do Microsoftu przez serie OS-ow Windows; "jak producent takiego wieszajacego sie badziewia jak Windows mogl wypuscic konsole? Mam to gdzies".

Poza tym co chcesz udowodnic piszac, ze Sony wydalo mniej na reklame niz MS i sprzedaje wiecej PS2-ojek co zaslania fakt, ze PS2-ojki sa o wiele bardziej awaryjne? Ja nic z tego nie kminie ... ;[
MichAelis
mozecie sie wreszcie zamknac?? ludzie dajcie juz spokoj, po co wogole te klotnie. Kazdy kazdego wyzywa od fanbojow i murem stoi za swoja ulubiona konsola. Po co?? (pipi) kazdy niech sobie mysli co chce, po co chcecie sie przekonywac na siłe do własnych pogladow? Jeszcze jeden podobny post do ww. inaczej to zalatwimy.
Trzcina
Ja sadze ze czas juz konczyc brednie... :)
Ryo-San

Sorry ,ale w takim razie obydwoje z A.Z.BESTem nie musicie nic  więcej pisać.Wszystko jest jasne-wasza postawa ,opinie ,nastawienie.Teraz rozumiem dlaczego czepiasz się niektórych gier na PS2.
Ostatnio pisałeś ,że GS słusznie ocenił MGSa3 na 8,coś ,że Killzone jest biedny itp.
Wtedy można było normalnie podyskutować ,ale teraz wiem ,że Twoja opinia nie jest w ogóle obiektywna i jest ukształtowana tym ,że ,,PS2 Ci się przejadło,,

LOL..umiecie ludzie czytac ze zrozumieniem?? i co z tego ze mi sie przejadlo? to nie oznacza ze musze bezpodtswnie krytukowac gry na dany sprzęt...poprostu gier wartych uwagi dla mnie na PS2 jest tyle co nic..dlatego konsole wlaczam od czasu do czasu az pojawi sie DLA MNIE cos wartego uwagi..a takimi grami byly MGS3 i KillzONE...opinie o MGS3 napisalem po 3 godzinach grania i to bylo zaznaczone w poscie..wiec nie jest to zadna opinia..sam zreszta to zaznaczylem..ze to opinia po 3 h grania..a co do KillZone to znajdz mi mojego posta gdzie napisalem ze gra jest biedna??? jest moja dosyc obszerna opinia o KillzONE gdzie napisalem ze do bardzo dobry kawlek softu i napewno zaiwestuje w ten tytul..wiec sorry kolego ale zanim zaczniesz mnie atakowac..to poczytaj sobie troche moje posty ze zrozumieniem....
Fable było zapowiedziane na PC, HALO 2 i Rallisport 2 pewnie będą bo cz.1 wyszły na PC, Top Spin jest na PC.

pokaz mi zapowiedz Fable na PC?
A tak jak napisalem wczesniej MIcrosoft poszedl po rozum do glowy i NIE WYDAJE juz swoich hitow z X'a na PC! np. Kingdom Under Fire zostal zdjety z listy na PC, podobnie Rallisport 2... Top Spina nie ma na PC

p.s aha jakby co to temat zamknął Trzcina...poprostu jak pisalem swojego posta to temat był juz zamkniety...ja niestety o tym nie wiedzialem i wyslalem posta...a skoro juz napisalem to nie bede nie tego kasowal..wiec jak ktos chce kontynuowac tą dyskusje to zapraszam na priv albo gg (4719862)
Ryo-San
Owieram temat bo pojawily sie oficjalne dane na temat PS3, a dokladnie CPU...

a to dwa shooty od EA..tak(podobno) mają wyglądac gry na kolejną generacje konsol..

SOAD
Sony Computer Entertainment Inc. i nVidia podpisały umowę o współpracy. Obie firmy mają dążyć do stworzenia procesora graficznego dla PlayStation 3. Umowa przewiduje również wspólną produkcję narzędzi i innych komponentów, których celem jest zapewnienie wysokiej jakości grafiki.
GPU dla PS 3 powstanie w fabryce w Nagasaki, która jest wspólną inwestycją Sony i Toshiby.
airfx
Ja wymiękam 8O toż to potwór będzie nie konsola.
Berion
Sony Computer Entertainment Inc. i nVidia podpisały umowę o współpracy. Obie firmy mają dążyć do stworzenia procesora graficznego dla PlayStation 3. [...]

O rany! Z nVidia'ą? Nie wiem czy to jest dobre posunięcie... ...
Mermind
Ja wymiękam  8O  toż to potwór będzie nie konsola.

spokojnie panowie..radze sie zbyt wczesnie nie podniecac..do premiery sprzętu jeszcze ponad rok..a za rok te dane mogą juz nie robic takiego wrazenia..
Forebode

Sony zapewne wie co robi, a nVidia to przecież jeden z potentatów na rynku układów graficznych.
fabryk

Sony zapewne wie co robi, a nVidia to przecież jeden z potentatów na rynku układów graficznych.
No nVidia ostatnio zmiotła ATI! Nowe produkty wymiataja! Wiec sony dobrze zrobilo łacząc sie z nvidia:) a grafe w X2 robi ATI
OsciBosci
Ja wymiękam  8O  toż to potwór będzie nie konsola.

spokojnie panowie..radze sie zbyt wczesnie nie podniecac..do premiery sprzętu jeszcze ponad rok..a za rok te dane mogą juz nie robic takiego wrazenia..

I co z tego?? W PS2 jest tylko 333 mhz i czy to oznacza ze jest słaby. Komp z procesorem 333 to (pipi) a konsola nie to jezeli za rok beda procesory do kompow 4.6 w co watpie to i tak konsola bedzie o wieeeele potezniejsza od kompa z takim procesorem.
SOAD
Powinno byc wiecej 5Ghz nawet 10 Ghz.
dante2003
300 MHz w PS2 to nie to samo co 100 MHz w Pentium. To tak jakby porównywać jedną długość w metrach a drugą w stopach. Do tego dochodzi zamknięta, idealnie dobrana architektóra w konsoli.
A.Z.BEST
Dobra, Ryo zamykaj hyh.gif. Znowu pojawiają się wykłady oświeconych. BTW: 4.6Ghz- nieźle, imponująco rzekłbym smile.gif.
airfx
PS2 ma chyba 294 MHz.
Jeśli chodzi o ścisłość biggrin.gif
fabryk
w PS3 ma byc podobno kilka czy kilkanascie procesorkow jak ktos pisał i ich polłaczenie ma dac ogromna moc... te 4.6GHz to jest jeden procesorek??W PS2 bylo chyba podobnie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.