Czemu czytając wasze posty mam wrażenie ,że to zwykła fanboyowska kłótnia?
Przecież od paru stron nie ma tu nic poza najazdami A.Z.BESTa (teraz jeszcze Ryo się przyłączył) na Sony.
Sequel Station mi sie przejadło jakies poltora roku temu i nie mam najmniejszej ochoty jak narazie do tej konsoli wracac...
No np. ten tekst mnie zabił ,aż ledwo literki na klawiaturze widze ,tak jakoś zielono mi się przed oczami zrobiło.
Sorry ,ale w takim razie obydwoje z A.Z.BESTem nie musicie nic więcej pisać.Wszystko jest jasne-wasza postawa ,opinie ,nastawienie.Teraz rozumiem dlaczego czepiasz się niektórych gier na PS2.
Ostatnio pisałeś ,że GS słusznie ocenił MGSa3 na 8,coś ,że Killzone jest biedny itp.
Wtedy można było normalnie podyskutować ,ale teraz wiem ,że Twoja opinia nie jest w ogóle obiektywna i jest ukształtowana tym ,że ,,PS2 Ci się przejadło,,
Apropo.Nazywanie PS2 Sequel Station to jedna z największych fanboyowskich bzdur jakie czytałem/słyszałem.
(Sequele dobrych gier to pewna inwestycja więc po co ryzykować?Pozatym najwięcej seqeli ma niejaki ,,gacek,, ,który poza reedycjami starych gier vide MGS , RE1,2,3 i swoimi starymi seqelami vide Mario Party ileśtam nie ma NIC.X jest nowy a już parenaście seqeli się da naliczyć.Chcesz powiedzieć ,że seqele są złe?A więc DOA3 i Halo2 też jest złe?)
a pozatym co z tego, że PS2 jest 80 mln..czy to cos zmienia? czy dzieki temu PS2 ma lepszą strukure online LOL...czy lepsze gry?
Lepsze On-Line?Nieee ,ale jakość i ilość gier napewno tak.Jeszcze świąt nie ma ,a ja nie wiem w co by tu zagrać.Takie ,,cienkie ,głupie i żałosne ,,seqele jak MGS3 ,Ace Combat5 ,Jak3 i GTA:San Andreas skutecznie odwodzą mnie od kupna iXa.Exklusivy ,które wymieniłeś na iXa są świetne i warte uwagi ,ale tylko niektóre z nich.
Wkurza mnie też to gadanie ,że PS3 będzie wadliwe ,bo Sony to kłamcy

.Zapomnieliście już jak bardzo ,,wadliwy,,był szarak.W ogóle się nie sypał
Dobra ,wiem ,że bzdury nie na temat wypisuje ,ale nie jestem wcale gorszy od Was.To Wy to zaczeliście i fajnie bybyło gdybyście już przestali.
@Ryo-san.
Jesteś modem (podobnie jak A.Z.BEST zresztą)a robicie niepotrzebny bałagan.
Na Twoim miejscu pokasowałbym te spamowe posty(z moim i Twoim na czele)-wkońcu porządki robicie na forum.