Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Kalinho
FF7, jak hooy będzie to FF7 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
YETI
CYTAT(Emiel @ 6 06 2007, 16:36) *
A może po prostu otwarta beta Home ruszy? Nikt nie powiedział, że będzie to coś tak wielkiego.Niby piszą o tym, że to był real time, co by wykluczało home, a mówiło o jakiejś innej grze. Chciałbym, żeby to było coś innego niż Killzone, czy te wymienione wyżej gry. Coś niespodziewanego tongue.gif.

KillZone miało byc zaprezentowana na E3, wiec sam nie wiem co to moze byc? Moze zupełnie nowy projekt ktory wypali nam gałki oczne, albo to jest jakas sciema.
Jeszcze tylko kilka dni pozostało do 11 czerwca smile.gif
Wojtq
A może to ten tajemniczy projekt twórców Fahrenheit'a ? Heavy Rain - pierwszy materiał prezentował się bardzo konkretnie. I z tego co pamiętam to gra miała być na wyłączność PS3, więc być może chodzi właśnie o to.
Choć szczerze mówiąc - cholernie ciekawi mnie Killzone biggrin.gif
McDrive
KillZone, FFVII, a może Crysis?? H wie co, ale wiem, że już sie nie mogę doczekać.
Trzcina
Ja tez licze na to ze chodzi o FF7 ;]]] Oby ;P
Er_WolvEr
Najbardziej oczekiwane/ druzgoczące INFo ? ( a także najmniej mozłiwe) ( i all exclusive)

-Remake FFVII
-FALLOUT 3 tylko na PS3
-Crysis 2 na PS3
-DIABLO 3
-KILLZONE... lepsze niz w filmiku
-World of Warcraft 2 na PS3

-Nowy Windows na PS3 (ejj ejj nie bojce, żartowałeeeem)
-Spongeboob Squerpents HD (ew. Maluch Racer HD).
-Simsy HD MMO - NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mord00k
CYTAT(Er_WolvEr @ 6 06 2007, 19:31) *

odpada imo, prędzej Blizz zrobi port z PC z dostępem do PC-towych kont.
YETI
Na necie "podjarka" jest ogromna, oby to tylko nie okazał sie jakas wymyslona plotka, bo bedzie wieeeelkie rozczarowanie.

CYTAT(Wojtq @ 6 06 2007, 18:28) *
A może to ten tajemniczy projekt twórców Fahrenheit'a ? Heavy Rain - pierwszy materiał prezentował się bardzo konkretnie. I z tego co pamiętam to gra miała być na wyłączność PS3, więc być może chodzi właśnie o to.

oj tak trailer Heavy Rain to było cos czego szybko sie nie zapomina, czekam na jakies materiały o tej grze, bo zapowiada sie wspaniale (w koncu za tytułem stoi ekipa odpowiedzialna za genialnego Fehrenheita ^^)
G_ambit
Pamiętajcie, że to ma być real-time więc stawiam na grę/program pokazującą możliwości PS3. Swoją drogą nikt nie zaprzeczy, że Home jest generowany w czasie rzeczywistym. Hmmm... streaming obrazu HD wprost na nerwy wzrokowe?
Soul
CYTAT(Er_WolvEr @ 6 06 2007, 17:31) *
Najbardziej oczekiwane/ druzgoczące INFo ? ( a także najmniej mozłiwe) ( i all exclusive)

-Remake FFVII
-FALLOUT 3 tylko na PS3
-Crysis 2 na PS3
-DIABLO 3
-KILLZONE... lepsze niz w filmiku

-Nowy Windows na PS3 (ejj ejj nie bojce, żartowałeeeem)
-Spongeboob Squerpents HD (ew. Maluch Racer HD).
-Simsy HD MMO - NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Marzenia..... ermm.gif
YETI
I jeszcze cos dotyczace ten niespodzianki.

allgames wrote:
Hey guys, this is scot (agn) from the podcast mentioned in this thread. The game we saw had an embargo of June 10th on it and on the 11th we'll have the developer and creator of the game live on our show so you can ask questions in chat or via skype. Sometimes magazines do in fact leak out before embargos because they have a lead time for printing. That said, the game appears to be very cool and as we said it's something that no 360 owner will be playing. I don't want to break our embargo but as a PS3 owner who hasn't been happy with the game selection, I thought this was a pretty awesome title with a lot of promise.
you can hear the live show every day 3:30 to 5:30 west coast time 6:30 to 8:30 east coast time at http://www.allgames.com you can get the archives and community site at http://community.allgames.com

sadze ze to zupełnie nowy tytuł
G_ambit
Lubię zupełnie nowe tytuły. Każda nowa gra jest lepsza niż odgrzewany kotlet. I mam nadzieję, że jest w końcowej fazie produkcji, a nie, że posiadają ładne screeny dopiero...
YETI
CYTAT(G_ambit @ 6 06 2007, 22:27) *
I mam nadzieję, że jest w końcowej fazie produkcji, a nie, że posiadają ładne screeny dopiero...

" and it was real time!!! ...real time im tellin ya!! what we saw...we've been sworn to secrecy"

wink.gif
Emiel
i okaże się, że to jest albo coś wszystkim nam znane albo tytuł na PS Network. Przecież właśnie tak się pobudza zainteresowanie jakimś podcastem czy stronką, wrzucając takie info tongue.gif.

Swoją drogą Ural podobnież wie co to jest wink.gif.
G_ambit
CYTAT(YETI @ 6 06 2007, 22:34) *
CYTAT(G_ambit @ 6 06 2007, 22:27) *
I mam nadzieję, że jest w końcowej fazie produkcji, a nie, że posiadają ładne screeny dopiero...

" and it was real time!!! ...real time im tellin ya!! what we saw...we've been sworn to secrecy"

wink.gif

Ej... ja wiem, tylko zastanów się ile razy już coś takiego miało miejsce...
Jakim
a moze to tytuł od Team ICO, który graficznie i grywalnościowo wywali nas w kosmos? Jakiś nowy tytuł stylistycznie podobny do ICO i SotC? Kurka fajnie by było:D
YETI
CYTAT(Emiel @ 6 06 2007, 22:44) *
Swoją drogą Ural podobnież wie co to jest wink.gif.

No to sie domyslam ze to moze byc gra od naszych zach. samsiadow.
wink.gif
Ural warto czekac? wink.gif
Emiel
CYTAT(Trzcina @ 7 06 2007, 12:08) *

Chyba się zastrzelę jak Snake na trailerze wink.gif.
Ural
Nie wiem czy warto czekać - jeno się domyślam o co może chodzić, ale jeśli faktycznie to o czym myślę, to nie mogę o tym pisać ;]. Tak czy inaczej nie przeceniajcie tego wydarzenia specjalnie, bo najlepsze kąski Sony i tak zachowa na E3.

A co do MGS'a - zawsze zastanawiał mnie fenomen tej serii i choćby ta gra wyszła na Pegazusa, to też by mnie to nie ruszyło. Ostatnio sobie grałem w wersję na PSP i tak głupich przeciwników o tak nikłym AI nie widziałem od lat w żadnej grze. A mimo to wszędzie ochy i achy - pewnie z nowym MGS będzie podobnie smile.gif. Inna kwestia, to cały ten szum medialny wokół tego czy MGS wyjdzie na X360, czy nie i panika na forach. Zadam więc pytanie, które zawsze zadaję przy tego rodzaju okazjach: "czy ktoś z Was pracuje w Sony, że utrata tytułu na wyłączność tak boli?". Bo mi to wygląda na podejście typu: X360 jest be, nie lubię konsoli Billa, więc nie chcę żeby MGS wyszedł na X-kloca.
Emet
Ja bym to inaczej ujął (odnoście ostatniego zdania). Ja bym nie miał szczegółnych pretensji jakby MGS4 wyszedł na X360 (bo już wcześniejsze częśi opuszczały platformy SONY, oprócz MGS3) ale niech w zamian za to PS3 dostanie jakieś gry do tej pory ekskluzywne dla X'a. I chodzi tu porposstu o martwienie się o własną przyszłość. Powiedzmy, wybrałem PS3 więc chcę aby to na ten sprzę było jak najwięcej gier. Jak będzie mało exlusive'ów to mniej osób kupi PS3 -> mniejsza szansa na koeljsne exlusive'y -> jeszcze mneije chętnych itd. itd. Więc nie sądze aby było w tym coś dziwnego.
YETI
Ten "nowy" trailer tylko mnie umocnił w przekonaniu ze MGS4: Substance wyjdzie na PS3 i X360(na ilu płytach DVD? wink.gif )

Ural siła serii MGS nie twki w gameplayu. Teraz gram w MGS: Portable Ops, i co z tego ze straznicy sa tepi, misje polegaja na dotarci do jakiegos punktu itd. Skoro ta gra posiada swietny scenariusz, scenki przerywnikowe czy dialogi. To sa głowne powody dla czego ta gra posiada taką rzesze fanów.

CYTAT(ural @ 7 06 2007, 12:32) *
Nie wiem czy warto czekać - jeno się domyślam o co może chodzić, ale jeśli faktycznie to o czym myślę, to nie mogę o tym pisać ;]. Tak czy inaczej nie przeceniajcie tego wydarzenia specjalnie, bo najlepsze kąski Sony i tak zachowa na E3.

Wiesz jezeli ktos uzywa tego typu słow "because they are gonna have something the 360 people can only dream of and it was real time!" to sa dwie mozliwosc, albo to rzeczywiscie bedzie mega killer lub to tylko i wyłacznie reklama tego servisu (bo teraz na kazdym forum dyskutuje sie głównie o 11 czerwcu)
G_ambit
Gdybym zobaczył coś takiego jak na screenie z Harmonix w TV to bym się przestraszył O_O ale mordy...
Terrago
sadze ze wielu z was spotka zawod 11 czerwca.
to nie pierwszy raz wywolany celowo hype lub wypowiedz kogos ktora nigdy nie miala miejsca...
jak widac na cel osiagniety, w necie zawrzalo.
GMB
CYTAT(Luckash @ 11 06 2007, 09:48) *
Lista 100 tytułów zapowiedzianych na PlayStation 3!
http://giery.eu/PlayStation-3/Newsy/Lista-...ylko-u-nas.html

Jest nowy Wipeout!!! Yes Yes Yes!!! Na to czekałem.
W.A.Rebel
co to za badziewna lista? nawet nie ma na niej zadnej pilki i rajdowki... i w ktorym momencie jest ona miazdzaca smile.gif ?
ATG
CYTAT(W.A.Rebel @ 11 06 2007, 11:47) *
co to za badziewna lista? nawet nie ma na niej zadnej pilki i rajdowki... i w ktorym momencie jest ona miazdzaca smile.gif ?

To lista exclusivów, PES i FIFA są muliplatformowe, chyba że chodzi ci o jakiś nowy tytół.
polaki899
I to ma być ta wiadomość dnia ?? huh.gif Może i lista robii wrażenie ale coś czuje ze niektóre tytuly także dostanie x360.
Ural
Skąd pomysł, że to zapowiadana wiadomość. Plotka o wiadomości od Sony mówiła o konkretnym produkcie, pokazanym w "real-time", czyli nie renderze. A skoro nie render, to chodzi rzecz jasna o jakąś konkretną gierkę, a nie listę gier. Inna kwestia, że teraz w Nowym Jorku jest bodaj 10 rano - choć też pytanie gdzie jakoby ta wiadomość miała być podawana do publicznej wiadomości, czy w USA, czy w Europie.
Sanryu
CYTAT(ural @ 11 06 2007, 16:17) *
Skąd pomysł, że to zapowiadana wiadomość. Plotka o wiadomości od Sony mówiła o konkretnym produkcie, pokazanym w "real-time", czyli nie renderze. A skoro nie render, to chodzi rzecz jasna o jakąś konkretną gierkę, a nie listę gier. Inna kwestia, że teraz w Nowym Jorku jest bodaj 10 rano - choć też pytanie gdzie jakoby ta wiadomość miała być podawana do publicznej wiadomości, czy w USA, czy w Europie.

Ural mozesz nas przynajmniej jakos nakierowac co to moze byc( w sumie miales miec "mouth shut" do dzisiaj wiec moglbys sam na poinformwac wink.gif ), albo przynajmniej powiedziec jaki to gatunek gry(jak powiesz RPG to pomysle jakis FF chociaz bardzo watpie, ze o to chodzi dry.gif )
GMB
Zapewne mowa tutaj była o Ageny. Czyli jednym słowem z mega zapowiedzi czegoś niesamowitego liczonego w real-time wyszła lipa. Tylko smaka narobili. dry.gif
Lucass
W innym topicu piszą że o The Agency wiadomo było dużo wcześniej, może jeszcze coś wypłynie, w sumie u nich jest dopiero koło 15:30.
sizacz
A może to jest to wielkie wydarzenie wokół którego całe zamieszanie http://blog.us.playstation.com/ ?

Edit: ślepy jestem, blog działa już od kilku dni wink.gif
Fałszywy alarm
Emet
Czyli ta cała legenda o 11 czercu to bujda? confused.gif Bo The Agency nie uznaję za "to coś". No nic poczekamy do rana, ale pewnie jednak lipa confused.gif
ziemia1
11.06.2007

Wczoraj stało się coś niezwykłego M$ nazwał Sony "our friends". Moim zdaniem wnosi to coś, czego nikt nie spodziewał się w świecie gier video.Już wkrótce , jak sądzę zacznie się współpraca przyjaciół. 360 przestanie szwankować na PS3 pojawi się 150 gier. Będzie można wspólnie w Girsów ... icon_cry3.gif

"I can tell you this.. On June 11th playstion nation will be smiling wide"
"because they are gonna have something the 360 people can only dream of"

i mieli rację bo Sony nerd.gif nie nazwało M$ przyjaciółmi i wszystko poszło się (pipi)
mieliwy wy wczora wide(wild)smile slinotok.gif jak ja w oczekiwaniu na newsa?
SpideyPL
CYTAT(YETI @ 12 06 2007, 11:07) *
W dniu dzisiejszym id Software zaprezentował na Appel Worldwide Developers Conference swój nowy engine - Tech5. Twórcy takich serii jak Doom i Quake nie kryją ekscytacji tym, iż właśnie na nim powstaną nowe tytuły na PC, Mac'a, Playstation 3 i Xboxa 360. Podczas tegorocznego E3 studio zaprezentuje co potrafi ich nowy silnik. W galerii możecie zapoznać się ze zdjęciami z prezentacji. Czy Wam to czegoś nie przypomina? Co ciekawe tekstury użyte do tego poziomu zajmują 20GB, a całość prezentacji chodziła na Mac'u.
Ciekawe co na to Bill smile.gif hehe

i filmik z prezentacji
http://www.gameonly.pl/newsy/12052

Bill się popłacze, bo cóż mu zostanie?
Dobrze przynajmniej że na PS3 bluray wpakują ze 2 poziomy, bez dźwięku, bo tylko tyle wejdzie.
Bedą niezwykle rozbudowane gry na tym silniku, tak gdzieś na 15 minut zabawy laugh.gif
McDrive
Ten filmik to jedno wielkie bagno. Ten badylaż mógłby zrobić coś nowego, a nie wciskać ludziom ten sam syf co roku dry.gif od ukazania się DIII dry.gif
Lucass
Wiadomo w końcu o co dokładnie chodziło z tym 11 czerwca? Hype był ogromny, a wszystko jakoś rozeszło się po kościach blink.gif
Deadeye
to byly plotki, a nie oficjalne oswiadczenie sony -wiec mogla byc to zwyczajna sciema smile.gif ew. agency, ale o tym bylo wiadomo juz wczesniej wiec watpie
Hela
CYTAT(Deadeye @ 12 06 2007, 22:15) *
to byly plotki, a nie oficjalne oswiadczenie sony -wiec mogla byc to zwyczajna sciema smile.gif ew. agency, ale o tym bylo wiadomo juz wczesniej wiec watpie

Było wiadomo, ale oficjalnie było zapowiedziane wczoraj... Trailery, screeny itp.
Deadeye
screeny tez byly wczesniej na golu juz, choc oficjalnie moze dopiero teraz to opublikowali. w kazdym badz razie agency to na pewno nic wybitnego graficznie, a z innymi rzeczami trzeba poczekac do oceny
Gemi
Tekken 5 DR ONLINE (PS3, PSN download)
-- 2800 Yen, 1000 yen if people has downloaded the previous Tekken
-- FREE online match
-- online ranking
-- date are not decided yet

luuuuuuul ta wiadomosc definitywnie pozbawi mnie w niedalekiej przyszlosci 2000zl ... heh kto by pomyslal smile.gif
adamcky
No swietny dzien. Dodatki do Tekkena!! ( juz mi sie nudzi grac wciaz z jednym SP) i zapowiedz SCIV;] No kurcze czekalem na to dluuugo
Trzcina
Poki co mowa jest o japonii... nie wiadomo czy to samo bedzie z wersja EU lub nawet USA... Polecalbym sie nie napalac smile.gif
mczaper
CYTAT(Trzcina @ 13 06 2007, 16:23) *
Poki co mowa jest o japonii... nie wiadomo czy to samo bedzie z wersja EU lub nawet USA... Polecalbym sie nie napalac smile.gif

Ale Trzcina z drugiej strony jest mowa o tym ze nie bedzie barier regionalnych. Kazdy z kazdym na calym swiecie bedzie mogl grac. Wiec raczej a nawet na pewno kazdy region dostanie ten dodatek tylko nie wiadomo dokladnie kiedy.
muniek
ja chce juz teraz ten dodatek!!!!!!!!!!
KRATOS_PL
podobno firmware 2.0, ma pojawić się podczas wakacji, ciekawe czy naprawde dadzą te wszystkie bajery...
YETI
CYTAT(Joocker @ 16 06 2007, 08:57) *
Czy Forza Motorsport 2 może zacząć się bać? (Nowy trailer z GT 5)
http://giery.eu/PlayStation-3/Newsy/Czy-Fo...ac-sie-bac.html

to jest filmik z GT:HD!
Emet
Tak GTHD ale na miłosć boską excl.gif Aż mnie skręca jak na to patrzę. Nie dość, że wygląda to porpostu... bosko wink.gif to w dodatku moja najukochańsze autko (Audi R8). Ja chcę już PS3 i GT5 (a na początek przynajmniej GTHD) icon_cry3.gif
Jacobss
CYTAT(mayer18 @ 16 06 2007, 09:45) *
Co z tymi wibracjami?
W Internecie pojawiły się informacje, jakoby dwóch niezależnych od siebie informatorów pracujących dla SONY potwierdziło, że wibracje dla SIXAXIS'a są obecnie projektowane. Niestety na drodze inżynierów z Immersion i SONY pojawił się jeden zasadniczy problem - czas życia baterii w padzie do PS3 z wibracjami jest bardzo krótki i nie sprosta wymogom klientów. No nic, miłej pracy panowie. Ważne jednak, że SIXAXIS niebawem nareszcie się zatrzęsie!

http://next-gen.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1450
Zastanawia mnie jedna rzecz: Od kiedy gry będą wykorzystywały wibracje?
Ural
Niektóre już wykorzystują. Jak np. GT:HD 2.0, czy np. NFS: Carbon. Tyle tylko, że na razie wykorzystują to jedynie kierownice kompatybilne z PS3.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.