Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Terrago
CYTAT(YETI @ 16 06 2007, 10:00) *
CYTAT(Joocker @ 16 06 2007, 08:57) *
Czy Forza Motorsport 2 może zacząć się bać? (Nowy trailer z GT 5)
http://giery.eu/PlayStation-3/Newsy/Czy-Fo...ac-sie-bac.html

to jest filmik z GT:HD!

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego dostepne sa tylko samochody Audi (R8+TT 07)?
Co to za impreza byla u zabojadow?
Deadeye
CYTAT(Terrago @ 16 06 2007, 17:28) *

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego dostepne sa tylko samochody Audi (R8+TT 07)?

przeciez to jakies demko gt:hd w trakcie developingu, albo tez prezentacja 2ch nowych aut i trasy ktore dojda za free do zwyklego gt:hd (kiedys przeciez zapowiadali ze beda dodatki do gh:hd). wiadomo ze w gt5 bedzie "troche" wiecej aut wink.gif
LiSoQuan
CYTAT(Terrago @ 16 06 2007, 17:28) *

Przecierz dzisiaj jest LeMans 24H :) a ze Playstaiton i Gran Turismo jest od lat "sponosrem" (moze niesponsorem ale duzo ich reklam co roku podczas wyścigu) to musieli cos pokazac na GT czyli trasa LeMans. itsaka ciekawostka jak wspomnialem Playstatiopn od lat jest na LeMans to w tym roku XBOX360 tez musiał sie tam pokazac i jedna z ekip ma reklame na samochodzie :)
Amer
Dziś Plejka pobrała mi fw w wer. 1.81 - wiecie moze co zmienia (poki co nie miałem czasu sprawdzać)?

edit: ok, pytania nie było smile.gif bug z Full RGB faktycznie został naprawiony smile.gif
konrado0905
CYTAT(YETI @ 17 06 2007, 11:23) *
Chłopiec mieszkający na Florydzie znalazł się na łamach gazet po tym jak obronił swoją ukochaną konsolę PlayStation 3 przed rabunkiem ze strony włamywaczy. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że Damian, wraz ze swoją piętnastoletnią siostrą pod nieobecność rodziców sam musiał stawić czoła dwóm złodziejom. Jak donosi policja od samego początku celem włamywaczy była w/w konsola. Wtedy amatorzy złodziejskiego fachu nie przypuszczali, że na ich drodze stanie chłopiec uzbrojony w katanę.

Całe zdarzenie miało miejsce w zeszły piątek, kiedy to dwóch młodych mężczyzn (jeden w wieku 21 lat) postanowiło ukraść konsolę PlayStation 3. W tym celu włamali się do domu frontowymi drzwiami. W czasie gdy przeszukiwali sypialnię rodziców, Damian schowany wcześniej za swoim piętrowym łóżkiem chwycił katanę i zaczaił się na włamywaczy poza swoim pokojem, w którym znajdowała się konsola. Kiedy niczego nieświadomi złodzieje wychodzili już ze zdobyczą, chłopiec zakradł się i uderzył kataną jednego z włamywaczy w klatkę piersiową. Zaskoczony rabuś spanikował i zaczął uciekać. W ślad za nim podążył uzbrojony w samurajski miecz Damian. Niedługo po całym zajściu przyjechała policja z psem, który wytropił włamywacza ukrywającego się za okoliczną palmą.

Cała historia zakończyła się aresztowaniem rabusiów, którzy następnego ranka wyszli za kaucją, aby za dwa tygodnie stanąć przed sądem i odpowiedzieć na trzy zarzuty związane z popełnionym przez nich przestępstwem.

Czego sie nie robi w obronie swojeje ukochanej konsoli wink.gif

u nas za cos takiego to MY bys my poszli siedziec... eh...
GMB
CYTAT(Jakim @ 18 06 2007, 13:40) *
pierwsze screeny z nadchodzącego PES 2008

http://playsyde.com/news_4472_en.html

kapa jak nie wiem co:/ Do fify się nie umywa:/ Konami co jest z wami.

Może to screen'y z wersji na X360, która według samego Konami ma wyglądać gorzej 3 razy od tej na PS3.
YETI
Wyglada jak PES na PS2 z wygladzonymi teksturami (lol)
Poczekajcie na jakies pierwsze filmiki.
YETI
CYTAT(GMB @ 18 06 2007, 16:58) *
Dostęp do XMB podczas gry i achivment'sy potwierdzone.

http://www.psu.com/node/11703

smile.gif
Achivmenty mam gdzies, ale pewnie wiele osob sie ucieszy (mam nadzieje ze bedzie mozna je wyłaczyc)
Za to dostep do XMB podczas gry...to jest to na co czekałem! (chyba nie tylko ja wink.gif )
Musiolik

CYTAT(GMB @ 18 06 2007, 16:58) *
Dostęp do XMB podczas gry i achivment'sy potwierdzone.

http://www.psu.com/node/11703

Miło o tym słyszeć, mam nadzieję, że dostęp do XMC zostanie dodane w v.2.0 firmware, a achievements jak najszybciej, zawsze jakaś dodatkowa motywacja w grach, tylko ciekawi mnie co będzie ze starszymi grami, patche?
YETI
Achievementy pewnie dostaniemy wraz z premiera HOME (czyli jesien)
the_m
Fajnie uslyszec potwierzdenie nt achievementow - w sumie to jedyna rzecz jaka do tej pory (dla mnie) decydowala o wyzszosci Xboxowego online smile.gif

CYTAT
tylko ciekawi mnie co będzie ze starszymi grami, patche?
A moze juz maja achievy tylko uryte tongue.gif A jak nie to pewnie czesc dostanie patcha smile.gif
Musiolik
the_m - Resistance ma Skille, to tak jakby achievements tongue.gif skoro MS miał ukryty Time Trial, to bóg jeden wie co gry w sobie ukrywają wink.gif
the_m
Res na pewno ukrywa instrukcjie budowy bomby atomowej tongue.gif a zby ja odkryc musisz zdbyc "calaka" ...
Swoja droga jestem ciekawy jak Sony rozwiarze te swoje Trophies - czy tak ja MS ze za poszczegolne osiagniecie bedzie kreslona ilosc pkt czy tez jakos inczej? Jedno trfeum za jedno przjescie gry?
KRATOS_PL
fajnie by bylo jak za jedna gre bylo do zdobycia 10.000G to bysmy z latwoscia dogonili xboyow wink.gif
Deadeye
CYTAT(the_m @ 18 06 2007, 17:33) *
Res na pewno ukrywa instrukcjie budowy bomby atomowej tongue.gif a zby ja odkryc musisz zdbyc "calaka" ...
Swoja droga jestem ciekawy jak Sony rozwiarze te swoje Trophies - czy tak ja MS ze za poszczegolne osiagniecie bedzie kreslona ilosc pkt czy tez jakos inczej? Jedno trfeum za jedno przjescie gry?

bedziesz normalnie zdobywal osiagniecia i punkty jak w live!, a za szczegolne osiagniecia (np. przejscie gry na 100%, zrobienie czegos trudnego itd.) bedziesz osiagal trophy - figurke w home.
the_m
CYTAT
bedziesz normalnie zdobywal osiagniecia i punkty jak w live!, a za szczegolne osiagniecia (np. przejscie gry na 100%, zrobienie czegos trudnego itd.) bedziesz osiagal trophy - figurke w home.
A to nawet fajnie, chociaz lepiej by bylo jakby Sony wymsylilo swoj system. No ale moze to lepiej, ze korzystaja z juz sprawdzonego wink.gif A tak wlasciwie to skad to info?

CYTAT(KRATOS_PL)
Wyglad jak jakas wysypka, moze BD sa na cos uczulone? chytry_.gif Albo zle traktowane reaguja wypryskami wink.gif
Deadeye
CYTAT(the_m @ 19 06 2007, 13:56) *
CYTAT
A to nawet fajnie, chociaz lepiej by bylo jakby Sony wymsylilo swoj system. No ale moze to lepiej, ze korzystaja z juz sprawdzonego wink.gif A tak wlasciwie to skad to info?

z wywiadow o home jakich udzielaja rozni przedstawiciele sony. oczywiscie system ten nie bedzie identyczny jak ten z live, chocby dlatego ze oprocz osiagniec "malych" (tak jak te z xa) za ktore dostajesz punkty beda "duze" za ktore dostajesz trophy (a z tego co pamietam trophy moga byc takze w postaci np. ciuchow do home... fajnie byloby chodzic po home w koszulce "przeszlem gta4 na 100% i jedyne co dostalem to ta beznadziejna koszulke" biggrin.gif )
YETI
CYTAT(Deadeye @ 19 06 2007, 16:22) *
(a z tego co pamietam trophy moga byc takze w postaci np. ciuchow do home... fajnie byloby chodzic po home w koszulce "przeszlem gta4 na 100% i jedyne co dostalem to ta beznadziejna koszulke" biggrin.gif )

lol laugh.gif
Ale pomysl naprawde swietny.
Emiel
Deadeye to chyba troszkę inaczej. Znaczy się trophy to trophy za coś naprawdę, naprawdę ekstra dużego w całości (np. przejście gry na dużym poziomie trudności itd.), a ciuchy z motywami z gry będą dla graczy, którzy zrobili coś naprawdę trudnego, ale będącego tylko elementem rozgrywki pewnie nawet nie koniecznego do przejścia (jakiś duży wynik np. ?). Tak bym to widział, poza tym ciuchy np. za wygranie turniejów w grach online. To by było fajne wtedy byłoby warto chodzić w tym.
konrado0905
najlepiej jak by dali punkty + ciuchy di HOME i te trofea.
the_m
Ubrania dadza napewno, Phil cos tam przeburkiwal, ze jezeli developer sie zdecyduje to moze wrzucic troche ciuchow do swojej gry (darmowki).
zreszta co z tego Home sie urodzi to i tak zobaczymy dopiero jesienia smile.gif
Deadeye
CYTAT(Emiel @ 19 06 2007, 17:15) *
Deadeye to chyba troszkę inaczej. Znaczy się trophy to trophy za coś naprawdę, naprawdę ekstra dużego w całości (np. przejście gry na dużym poziomie trudności itd.), a ciuchy z motywami z gry będą dla graczy, którzy zrobili coś naprawdę trudnego, ale będącego tylko elementem rozgrywki pewnie nawet nie koniecznego do przejścia (jakiś duży wynik np. ?).

po prostu inaczej rozumiesz trophy - dla mnie to cokolwiek co sie dostaje, dla ciebie tylko te "najwazniejsze" nagrody. natomiast napewno bedzie tak ze pomniki/ikony w 3d bedziemy dostawac tylko za najtrudniejsze rzeczy, a ciuchy itd. - juz wg uznan developera

CYTAT(the_m @ 19 06 2007, 19:09) *
Ubrania dadza napewno, Phil cos tam przeburkiwal, ze jezeli developer sie zdecyduje to moze wrzucic troche ciuchow do swojej gry (darmowki).

tak, ale oficjalnie mowil tylko o tym ze dostaniesz ciuchy gdy kupisz konkretne pozycje. o ciuchach w nagrode za jakies osiagniecie wyraznie nie powiedziano, tylko cos tam przebokiwano ogolnie.
CYTAT
zreszta co z tego Home sie urodzi to i tak zobaczymy dopiero jesienia smile.gif

zobaczyc mozna juz, tylko ze na razie prawie nic tam nie ma... a to wlasnie content + ludzie beda potrzebni zeby home sie stal atrakcyjny
Jakim
Yeti z tym postem o jakości pesa 2008.

Ciekawi mnie ile Sony sypnęło kasy aby wersja na ps3 wyglądała lepiej od tej z x360 i PC. Dobrze wiemy że gra mogła by wyglądac przynajmniej tak dobrze jak nowa Fifa ( co myślę że na ps3 tak będzie wyglądać) ale skoro Sony sypnęło kasą to obie wersje zostaną zubożone . Zresztą Konami od dawan to zapowiadało lecz były to tylko plotki że wersja na ps3 będzie po prostu lepsza. Jeśli wszystko okaże się prawda to można mówić o exclusivie dla Sony. Bo jesli oprawa, ilość składów, opcji będzie większa dla ps3 to mnożna mówić o zupełnie innej grze.
tomek_k
Kupilem kilka tygodni temu to cudo i do tej pory nie mialem okazji pograc w gre ktora wykorzystywalaby antialiasing ,o co chodzi, czy w konsoli PS3 nie ma wogole wygladzania ?

Wszystkie krawedzie sa poszarpane jak na jakiejs taniej grafice .

A moze to gdzies trzeba dokonfigurowac , choc szczerze powiem nie widzialem takiej opcji w zadnej z gier w ktora do tej pory gralem.

Np. F1 Championship, gra wspaniala gdyby nie te poszarpaene krawedzie wszystkiego w zasiegu wroku, wyglada to po prostu tragicznie.

Mam nadzieje ze PS3 ma te wszystkie bajery typu antyaliasing, pixel shader , HDR itp ktore sa w kartach pecetowych ?

W przeciwnym razie nie bardzo rozumiem po co jej tak szalona moc skoro nie mozna jej w zaden sposob zagospodarowac.

Czytalem gdzies ze podobno procesor graficzny CELL mozna dowolnie oprogramowac i tak naprawde to jak wspaniale efekty beda mialy gry zalezy tylko i wylacznie od inwencji jej tworcow, czy to prawda czy jakas plotka ?

Jesli prawda to dlaczego nikt nie stosuje efektow znanych z najnowszych kart graficznych np. serii GP 7800/8800 ?
Nieumiejetnosc, niewiedza programistow ?

Wyjasnijcie mi prosze drodzy Koledzy skad to sie bierze bo za chiny ludowe nie rozumiem, mamy 21 wiek, wspaniala konsole o poteznej wrecz mocy ktorej nijak nie mozna wykorzystac, zastanawiam sie skad taka cena tej konsoli skoro efekty na niej sa gorsze niz na mojej starej karcie GF 6800 GS w pececie z 2 GHz prockiem AMD.

Zastanawiam sie po prostu czy tego w cholere nie sprzedac i nie kupic porzadnego peceta z mocna grafika.

Acha, mam monitor panoramiczny z HDMI 22" polaczony z konsola kablem HDMI ,zeby nie bylo ze krytykuje
obraz VGA

pozdrawiam

Tomek
YETI
A ustawiłes w opchach PS3 aby obraz był wyswietlany w 720p???
adaroth
CYTAT(tomek_k @ 21 06 2007, 14:23) *
Kupilem kilka tygodni temu to cudo i do tej pory nie mialem okazji pograc w gre ktora wykorzystywalaby antialiasing ,o co chodzi, czy w konsoli PS3 nie ma wogole wygladzania ?

A moze to gdzies trzeba dokonfigurowac , choc szczerze powiem nie widzialem takiej opcji w zadnej z gier w ktora do tej pory gralem.

Np. F1 Championship, gra wspaniala gdyby nie te poszarpaene krawedzie wszystkiego w zasiegu wroku, wyglada to po prostu tragicznie.

Mam nadzieje ze PS3 ma te wszystkie bajery typu antyaliasing, pixel shader , HDR itp ktore sa w kartach pecetowych ?

W przeciwnym razie nie bardzo rozumiem po co jej tak szalona moc skoro nie mozna jej w zaden sposob zagospodarowac.

Czytalem gdzies ze podobno procesor graficzny CELL mozna dowolnie oprogramowac i tak naprawde to jak wspaniale efekty beda mialy gry zalezy tylko i wylacznie od inwencji jej tworcow, czy to prawda czy jakas plotka ?

Jesli prawda to dlaczego nikt nie stosuje efektow znanych z najnowszych kart graficznych np. serii GP 7800/8800 ?

Wyjasnijcie mi prosze drodzy Koledzy skad to sie bierze bo za chiny ludowe nie rozumiem, mamy 21 wiek, wspaniala konsole o poteznej wrecz mocy ktorej nijak nie mozna wykorzystac, zastanawiam sie skad taka cena tej konsoli skoro efekty na niej sa gorsze niz na mojej starej karcie GF 6800 GS w pececie z 2 GHz prockiem AMD.

Zastanawiam sie po prostu czy tego w cholere nie sprzedac i nie kupic porzadnego peceta z mocna grafika.

Acha, mam monitor panoramiczny z HDMI 22" polaczony z konsola kablem HDMI ,zeby nie bylo ze krytykuje
obraz VGA

pozdrawiam

Tomek

Myślę że powinieneś kupić pc'ta i F1 na pc, a nasępnie poszukać takich samych efektów w F1 na pc jakie masz w F1 na PS3.
Jaką natywną rozdzielczość ma Twój monitor?
Terrago
Zanim kupilem TV HDReady do ps3 to gralem na monitorze Acera tez 22" (720p). Mimo ze gram w tej samej rozdzielczosci na TV Sharpa (37") to po prostu nie da sie tego porownac, wrazenia sa wiele przyjemniejsze.

co to za dodatki w jp psstore do MS ??
jeden pewnie online mode a drugi??
tomek_k
CYTAT(adaroth @ 21 06 2007, 17:46) *
CYTAT(tomek_k @ 21 06 2007, 14:23) *

obraz VGA

pozdrawiam

Tomek

Myślę że powinieneś kupić pc'ta i F1 na pc, a nasępnie poszukać takich samych efektów w F1 na pc jakie masz w F1 na PS3.
Jaką natywną rozdzielczość ma Twój monitor?

MOnitor pracuje w 1080p (Benq 22") ,konsola jest rowniez ustawiona na 1080p a laczy je oczywiscei kabelek HDMI wiec teoretycznie obraz powinien byc najwyzszej mozliwej jakosci. Ale nei o rozdzielczosc mi chodzi tylko o efekty w tym konkretnym przypadku antialiasing ktorego po prostu nie widze w zadnej grze w ktora mialem do tej okazji na tej konsoli zagrac. Pierwzsa gra jaka zdobylem to byl NFS Carbon, totalne dno jesli chodzi o jakosc obrazu. Teraz zastanawiam sie nad zakupem Obliviona na PSa (gralem na PC i grafika byla perfekcyjna tylko moja karta GF 6800 GS troche sie przycinala na max detalach w 1024x768) ale jesli Oblivion wyglada podobnie jak F1 czy NFS Carbon to chyba sie nie zdecyduje i sprzedam to pudlo na rzecz porzadnego PCta.
adaroth
CYTAT(tomek_k @ 22 06 2007, 06:56) *
MOnitor pracuje w 1080p (Benq 22") ,konsola jest rowniez ustawiona na 1080p a laczy je oczywiscei kabelek HDMI wiec teoretycznie obraz powinien byc najwyzszej mozliwej jakosci. Ale nei o rozdzielczosc mi chodzi tylko o efekty w tym konkretnym przypadku antialiasing ktorego po prostu nie widze w zadnej grze w ktora mialem do tej okazji na tej konsoli zagrac. Pierwzsa gra jaka zdobylem to byl NFS Carbon, totalne dno jesli chodzi o jakosc obrazu. Teraz zastanawiam sie nad zakupem Obliviona na PSa (gralem na PC i grafika byla perfekcyjna tylko moja karta GF 6800 GS troche sie przycinala na max detalach w 1024x768) ale jesli Oblivion wyglada podobnie jak F1 czy NFS Carbon to chyba sie nie zdecyduje i sprzedam to pudlo na rzecz porzadnego PCta.

Jest rzeczą niemożliwą uzyskać obraz Full HD na 22" (mija się to z celem). Minimalna przekatna obrazu do rozdzielczości full HD do 42" żeby w ogóle było cokolwiek widać tzn. zobaczyć różnice pomiędzy niższymi rozdzielczościami, hd ready i full hd.
Czy gry na PC posiadają aliasing pełnej sceny, bo jeszcze takiej nie widziałem, a do tej pory wszystko na pc (x1900xtx, athlon 4,2 itd) śmigało mi na full?

Pzdr.
Trzcina
Ja na moim Samsungu 32 N71, w oblivionie nie uswiadczylem problemow z aliasingiem... W niektorych grach faktycznie jest widoczny bardziej, ale wiekszosc ktora sprawdzalem (a wliczajac demka to bylo tego spooooro) nie m z tym problemow.

Radzilbym poczekac na nowe gry, niz zrazac sie starymi. Zwlaszcza ze w przypadku przenoszenia swoich exclusivow na PC, PS3 ma sie lepiej niz X360 i mniej gier tam trafia. Wiec zamiana PS3 na PC boli duzo bardziej wink.gif
YETI
CYTAT(the_m @ 23 06 2007, 11:53) *
News Co tam MGS, Jak and Daxter na Boze Norodzenie!!! biggrin.gif

CYTAT(giery.eu)
Sony Computer Entertainment - Jonathan Fargher:

"Pod koniec tego roku, na PlayStation 3 pojawią się tytuły, dzięki którym ludzie, którzy postanowili zainwestować w nasz hardware, poczują, że nie wyrzucili pieniędzy w błoto. Gry, o których mowa to nowe Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Ratchet & Clank, Crash Bandicoot oraz Jak & Daxter."

Gosc chyba pomylił Jaka z Uncharted. Dwie gry od Naughty Dog w tak krotkim czasie...bardzo mało prawdopodobne.
Emiel
Dokładanie, też tak sądze. Uncharted wyjdzie na pewno, ale albo Jaka nie robi już Naughty albo nie ma szans żeby wyprodukowali 2 tak mocne produkcje równolegle.
the_m
W sumie tez tak pomyslalem, ze pomylil Jaka z Uncharted ale mam nadzieje ze NG sie sprezylo i zrobi Jaka biggrin.gif
Emet
CYTAT(STRETCH @ 24 06 2007, 02:13) *
spadl ci pustak na ps3? nie ma sprawy http://www.continuousplay.co.uk/

Hehe.. ubezpieczenie konsoli biggrin.gif Ale osobiście raczej nie zakładałbym pustaka na PS3 wink.gif
Bardziej obawiałbym sie przerwy w dostawie prądu w kluczowym momencie (update itp) a więc jak kupię PS3 pierwszą rzeczą obok LCD będzie zakup UPS.
konrado0905
widzialem filmik jak gosciu podczas UpDate wylaczal PS3. po wlaczeniu PS3 prosilo o wcisniecie X i UpDatowalo dalej smile.gif brawa dla SONY biggrin.gif
Zeratul
najnowsze bzdury Harrisona...

YETI
CYTAT(Terrago @ 24 06 2007, 19:10) *
Tego lata ma ukazac sie remake gry z PSOne (lubiana tez przez dziewczyny, dobra na party) Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix

Gra dostepna ma byc z poziomu PSN, rowniez z trybem online

Release Date:
US: September 13, 2007

Zrodlo - IGN

swietan wiadomosc, coraz lepsze gierki trafiaja na PS Store smile.gif
Incognitos
CYTAT(the_m @ 23 06 2007, 20:25) *
W sumie tez tak pomyslalem, ze pomylil Jaka z Uncharted ale mam nadzieje ze NG sie sprezylo i zrobi Jaka biggrin.gif

Niemożliwe na IGN premiera Jaka jest TBA 2008...
YETI
CYTAT(Don_Pedro @ 25 06 2007, 21:38) *

ZOE3 i Onimusha5 ? smile.gif

Ciekawe czy wydanie nowej wersji PS2 okarze sie prawda.
pleju
Orentuje się ktoś czy promocja na ps3 za 1999zł jest jeszcze aktualna w katowicach, rybniku albo zabrzu??
Deadeye
CYTAT(pleju @ 26 06 2007, 14:14) *
Orentuje się ktoś czy promocja na ps3 za 1999zł jest jeszcze aktualna w katowicach, rybniku albo zabrzu??

afaik nie.
Amer
CYTAT(konrado0905 @ 24 06 2007, 12:03) *
widzialem filmik jak gosciu podczas UpDate wylaczal PS3. po wlaczeniu PS3 prosilo o wcisniecie X i UpDatowalo dalej smile.gif brawa dla SONY biggrin.gif

czyżby jakaś poprawka od Sony? a może po prostu miał fuxa? smile.gif
neospiderman
http://www.youtube.com/watch?v=G59Z0hvrN6I

W filmiku gośc 2 razy przerywa update, wyłączając konsole.
marcin0903
CYTAT(Amer @ 26 06 2007, 15:59) *
CYTAT(konrado0905 @ 24 06 2007, 12:03) *

czyżby jakaś poprawka od Sony? a może po prostu miał fuxa? smile.gif

Fux?- nie sądzę bo by nic takiego samo z siebie nie wyskoczyło , żeby kontynuować update. Sony to przemyślało- i dlatego jak wspomniałeś brawa dla nich! Może to się przydać gdy w czasie updatu nie fartownie wyłączą prąd dry.gif
Gemi
CYTAT
Lista europejskich premier od Sony

* Singstar Next Gen (22.08)
* Warhawk (29.08)
* Heavenly Sword (12.09)
* Lair (26.09)
* Folklore (10.10)
* Eye of Judgment (24.10)
* Ratchet & Clank (07.11)
* Time Crisis 4 & GunCon 3 (18.11)
* Gran Turismo 5 Prologue (21.11)
* Uncharted: Drake's Fortune (28.11)

http://www.kikoo.pl/news/360-1/Lista-europ...remier-od-Sony/

Warhawk, Heavenly Sword, Lair, trzy gry w przeciagu jednego miesiąca...trzeba szykowac kase smile.gif
Później dopiero w listopadzie wyjda interesujace mnie tytuły (Ratchet i Unchartde smile.gif )

PS. Ciekawe ile sobie zazycza za GT5 Prologue? smile.gif (do pobranie z PS Store)

Czyli Ps3 oplaci sie kupic "juz" pod koniec roku tongue.gif ... heh a ja glupi mysallem ze dopiero w 2008 ;A

No nic zobaczymy jak to wypadanie, bo jak narazie po tym co zobaczylem (na zywo) nie ruszaja mnie gry na PC nic a nic ;/ Zobaczcie (dla ludzi z mocniejszym sprzetem) gierke taka jak Overlord na PC, grafika po prostu bajkowa.. pozniej poszedlem do MM patrzeba MotorStorm a tam jakies zabki.. ;/ Sorry ale jak w dzisiejszych czasach mozna nie dac do gier z TAKA grafa AA? reszta gier tez nie powali. Podobnie na XO. Pozostaje tylko liczyc na stare dobre produkcje pokroju Tekken, SC, GT, itp. Aha no i te teewizory LCD... przeciez to jest pomylka straszna ;/ Obraz jest tak dziwnie sztuczny ze az odechciewa sie na to patrzec. Szkoda bo mialem ochote zakupic sobie LCD pod koniec raku a tak chyba skieruje swoje zainteresowania w srone projektorow ;/
YETI
Gemi nie pisz wiecej po pijaku.
wink.gif
adi
Sorry,ale jeśli uważasz że Overlord ma lepszą grafikę niż Motorstorm.......

Jasne,co z tego że masz widoczność aż po horyzont,kilkanaście świetnie wymodelowanym pojazdów przed sobą i wspaniałe otoczenie przy nie zacinającej się animacji,skoro są minimalne ząbki biggrin.gif
Gemi
CYTAT(adi @ 29 06 2007, 12:41) *
Sorry,ale jeśli uważasz że Overlord ma lepszą grafikę niż Motorstorm.......

Jasne,co z tego że masz widoczność aż po horyzont,kilkanaście świetnie wymodelowanym pojazdów przed sobą i wspaniałe otoczenie przy nie zacinającej się animacji,skoro są minimalne ząbki biggrin.gif

Gdzie napisalem ze mam lepsza... tu chodzi o jakosc grafiki a nie jej poziom smile.gif Zabki raza i tyle..
Trzcina
Gemi jak zawsze nagadal bzdur i poszedl ;] Radze nie traktowac tego na powaznie ;]

Overlord ma ciekawa grafike, ale nijak nie umywa sie do najlepszych produkcji konsolowych, to po prostu zupelnie inna liga.

Ale wiecie, dla niektorych rozdzielczosc 5000x4000 jest najwazniejsza wink.gif
GMB
Gemi z tymi TV LCD to pojechałeś równo. icon_t_lol.gif No comments.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.