montana
24 08 2007, 21:24
w jednym z programów w tv padło stwierdzenie ze za 5 lat ps3 będzie kosztować 500 zł. myślicie ze to realne ?
Lesiu_adi
24 08 2007, 22:12
A czemu nie ? Pamiętasz ile kosztowało ps2 podczas swojej premiery ???
Incognitos
25 08 2007, 00:40
Czy wiadomo coś na temat pro evolution soccer 8??? Miało być pokazane na Games Convention...
CYTAT(Incognitos @ 25 08 2007, 02:40)

Czy wiadomo coś na temat pro evolution soccer 8??? Miało być pokazane na Games Convention...
Tu jest temat dotycząych PES7 (który prawdopodobnie bedzie nosił tytuł PES 2008):
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...51839&st=80A tu masz gameplay, na każdą platforme, prosto z GC
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1187890437Nie wiem jak wy, ale po obejrzeniu gameplay'u FIFY jest na maksa zaskoczony! To moze byc nr.1 wśród elektronicznych kopanin!
do posta zeratula: ty gosciu naprawde masz cos z glowa na forum neo+ najezdzasz na ps3 weszles tutaj na dział tylko o ps3 i juz podkreslas ze nie udalo sie wyprzedzic 360 i ze sie gorzej sprzedalo a kogo to czlowieku tutaj obchodzi ? wiem ze kochasz swoje 360 i M$ (choroba ! ile masz lat dzieci sie tak zachowuja) i sie onanizujesz jak widzisz ze wiecej sztuk sie sprzedalo 360 ! czlowieku wyluzuj i nie siej wojen konsolowych tutaj
Keymaker
26 08 2007, 11:04
Może stąd ten komentarz, że wiele osób spodziewało się jakiegoś nawrotu w wojnie konsol ? Obniżka w USA miała spowodować masową hipnozę Hamburgerów, w wyniku czego mieli lawinowo odwiedzić sklepy w celu zakupu PS3. Tak się nie stało i ten fakt odnotował w swoim poście Zeratul. Co do wieku to jest na oko jakies 3-4 lata starszy od Ciebie
CYTAT(Keymaker @ 26 08 2007, 12:04)

Może stąd ten komentarz, że wiele osób spodziewało się jakiegoś nawrotu w wojnie konsol ? Obniżka w USA miała spowodować masową hipnozę Hamburgerów, w wyniku czego mieli lawinowo odwiedzić sklepy w celu zakupu PS3. Tak się nie stało i ten fakt odnotował w swoim poście Zeratul. Co do wieku to jest na oko jakies 3-4 lata starszy od Ciebie

ale nikt tak nie przezywa jak on to samo na forum neo plus! Mozliwe ze jest starszy ale madroscia nie grzeszy co pokazuja wszystkie jego zaczepne posty , cisniecie na sony jak jakies 5 letnie dziecko ktory nie widzi nic poza 360 a to jest chore , i jak ktos czyta wojny konsolowe na forum neo+ to widzial przechwalanie sie kolegi Zeratula swoim zasobem portfela itd... dobra nie wazne ale kazdy widzi ze jedyna osoba ktora sieje tutaj na forum ferment wojen konsolowych to jest Zeratul od kiedy sie pojawil a taki byl spokoj a pozniej bedzie jak na forum n+ wszyscy sobie cisna jak male dzieci !!
grzes_l
26 08 2007, 13:03
Chlopaki ignorujcie tego trolla - tak sie postepuje z Trollami.
Mam tylko nadzieje ze w koncu pozegna to forum.
O co chodzi z tym ostatnim newsem Yetiego??
Zeratul i tak PS3 wygra wojne next gen, a wii moze konkurowac co najwyzej z PS2, a jesli chodzi o X360 to on juz przegral ta wojne.
W tym filmiku w newsie Yetiego to chodziło o to, że "kilku" ludzi spieszyło się na konferencję Sony. Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
Zeratul
27 08 2007, 01:28
Zanim dzieci zaczniecie drzec gumiora jak zwykle, najpierw sprawdzcie ten link _-_
http://pl.youtube.com/watch?v=uZQA2zGihCs&...ted&search=LIRYCS
CYTAT
You and I in a little toy shop
Buy a bunch of games and the new Xbox
We'll play 'til the break of dawn
Now, suddenly, something's wrong
Microsoft just stick to software
You're not cut out to make hardware
Now I sit and wonder why
I bought something that will just die
Microsoft's red ring of doom
Don't play it for more than a day it'll die
They keep telling the consumer
We're getting this gameâoh great, another rumor!
Listen good, now, this law
If your 360 happens to fall
It will sound like a chainsaw
It'll kill the disc, once and for all!
Yeah, yeah, we've heard it before
Microsoft gives you more
Add more on, it'll still be phony
They just wish they were more like Sony
Come on listen to all our lies
We're just trying to avoid demise
Your friends will laugh when your console dies
So when it does, don't be surprised!
CNN and NBC
Especially MSNBC
Are Microsoft companies
So, of course, they always decree
360's 0WNZ PS3's
At least that's what they make the public believe.
Microsoft you're playing a dirty game
Don't you have any fuckin shame?!
Don't you have any fuckin shame?!
I have had a 360
And it got the RROD
No more XboxâI turned Ps3
I had it for months, it still amazes me
Remote connection, free online play
Reliable system, what more can I say?
Sure you guys have Gears of War
And maybe...Halo, if it's cool anymore...
But we've got Lair and Heavenly Sword
Little big planet and MGS 4
Sure we now share DMC
But suck my dick, we're getting God of War 3!
Killzone, Resistance, and Motorstorm
R+C:TOD will own!
Warhawk, Uncharted, and NGS
The 360's just left with shit.
Video fajnie wyszlo, kawalek w sumie tez nienajgorszy, ale PS3 song jest lepsze i zabawniejsze.
za to przy tym plakalem ze smiechu!! za(pipi)isty!!
http://pl.youtube.com/watch?v=EGEAIfPAG6Y
Ostro pojechali!
Valve: We defintiely feel next-gen technology aided truly in our development process. You know---you have complexer AI, you have more characters to work with, an enhanced ability to work with the animations on a higher scale--all that stuff. The only difference between the 360 and PS3--which both as a collective helped us develop The Orange Box is definitely there. For the 360 version of the game, we can probably say we are using around 93-94% of the console's power given our current optimization. With the PS3, we can't exactly say what power cap we reached, since no developer really knows where the boundary is for the PS3. We can tell you that in terms of the whole game together on the PS3, we are not even using the SPU's and it is purely built on the graphics card and Cell. We're still optimizing for PS3 more because we can, which can explain the slight delay to you. But no worries, everything is going smoothly to put down any rumors.http://www.psu.com/PSU-Interview--Half-Lif...2--a1108-p2.php
CYTAT(GMB @ 27 08 2007, 16:10)

Gratulacje dla Sony!
Maximmus
27 08 2007, 21:06
CYTAT
Valve: We defintiely feel next-gen technology aided truly in our development process. You know---you have complexer AI, you have more characters to work with, an enhanced ability to work with the animations on a higher scale--all that stuff. The only difference between the 360 and PS3--which both as a collective helped us develop The Orange Box is definitely there. For the 360 version of the game, we can probably say we are using around 93-94% of the console's power given our current optimization. With the PS3, we can't exactly say what power cap we reached, since no developer really knows where the boundary is for the PS3. We can tell you that in terms of the whole game together on the PS3, we are not even using the SPU's and it is purely built on the graphics card and Cell. We're still optimizing for PS3 more because we can, which can explain the slight delay to you. But no worries, everything is going smoothly to put down any rumors.
przepraszam czy może ktos oddać sens tego cytatu, troche rozumiem, umieściłem to też w translatorze ale sprawa rozbija się o "szczegóły",
że tak powiem- bede bardzo wdzięczny
Deadeye
27 08 2007, 21:33
CYTAT(Maximmus @ 27 08 2007, 22:06)

CYTAT
Valve: We defintiely feel next-gen technology aided truly in our development process. You know---you have complexer AI, you have more characters to work with, an enhanced ability to work with the animations on a higher scale--all that stuff. The only difference between the 360 and PS3--which both as a collective helped us develop The Orange Box is definitely there. For the 360 version of the game, we can probably say we are using around 93-94% of the console's power given our current optimization. With the PS3, we can't exactly say what power cap we reached, since no developer really knows where the boundary is for the PS3. We can tell you that in terms of the whole game together on the PS3, we are not even using the SPU's and it is purely built on the graphics card and Cell. We're still optimizing for PS3 more because we can, which can explain the slight delay to you. But no worries, everything is going smoothly to put down any rumors.
przepraszam czy może ktos oddać sens tego cytatu, troche rozumiem, umieściłem to też w translatorze ale sprawa rozbija się o "szczegóły",
że tak powiem- bede bardzo wdzięczny

"mozemy powiedziec ze na 360tce uzywamy 93-94% mocy konsoli, o ps3 w ogole nie mozemy powiedziec ile mocy wykorzystujemy poniewaz zaden developer tak naprawde nie wie gdzie sa granice mozliwosci ps3 . moge zdradzic ze na ps3 nie uzywamy SPU (dodatkowych rdzeni) - tylko karty graficznej i PPU (glowny rdzen). wciaz optymilizujemy wersje ps3 bo jest taka mozliwosc, dlatego bedzie ona nieco opozniona, ale wszystko idzie dobrze."
biorac pod uwage ze wersje na obie konsole maja wygladac tak samo, a wersja na x360 wykorzystuje ponad 90% mocy, a w ps3 tej granicy mocy w ogole nie widac, to nasuwa wniosek ze za pare lat mozemy nie uwierzyc jak bardzo ewoluuja gry na ps3...
Lalalilo
27 08 2007, 21:49
Chciałem się dowiedzieć które gry obsługują full HD na PS3.
Shadow864
27 08 2007, 21:55
Virtu Tennis
The Darkness
Prime Hunter
27 08 2007, 21:59
CYTAT(Shadow864 @ 27 08 2007, 22:55)

Virtu Tennis
The Darkness
A The Darkness nie jest przypadkiem skalowane do 1080p?
Maciomaniak
27 08 2007, 22:10
Lair, ale on wyjdzie za kilka/kilkanaście dni
Lesiu_adi
27 08 2007, 22:39
"Lista tytułów gier, które można odpalić w 1080p: (jak ktoś coś ma to dopisywać proszę):
- Virtua Fighter 5 (720p, 1080p)
- GT Concept HD (720p, 1080p)
- Ridge Racer 7 (720p, 1080p)
- NBA 2007 SCEE(720p, 1080p)
- FULL AUTO2 BATTLELINE (720p, 1080p)
- Virtua Tennis 3 (720p, 1080p)
Planowane:
- Lair
- Ninja Gaiden Sigma"
Źródło
Deadeye
27 08 2007, 22:53
z pamieci (jak cos to mnie poprawcie)
ktore juz wyszly: gran turismo:hd, tekken, darkness, ninja gaiden sigma, virtua figther 5, vitrua tennis 3, everybody's golf 5, ridge racer 7, nba 2007, full auto 2
zapowiedziane: burnout:paradise, devil may cry 4, lair, metal gear solid 4 i sporo innych
walek - skad wziales to info o valve? link nie dziala, a na psu nie moge odszukac tego wywiadu.
CYTAT(Deadeye @ 28 08 2007, 00:53)

walek - skad wziales to info o valve? link nie dziala, a na psu nie moge odszukac tego wywiadu.
Info znalazłem tutaj:
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=159792Uwierz mi, do wczoraj jeszcze działał link. Wywiad z pracownikiem valve, jak widze, został wykasowany (jezeli w ogóle takowy był). Nie jestem zwolennikiem teori spiskowych, ale coś mi tu śmierdzi.
Shadow864
28 08 2007, 01:32
CYTAT(Prime Hunter @ 27 08 2007, 22:59)

CYTAT(Shadow864 @ 27 08 2007, 22:55)

Virtu Tennis
The Darkness
A The Darkness nie jest przypadkiem skalowane do 1080p?
Nie wiem , na pudelku jest ze 1080 , ale faktycznie na moim TV to nie wyglada to jak prawdziwy full hd
Lalalilo
28 08 2007, 09:48
Dziękuję bardzo za pomoc.
Deadeye
28 08 2007, 11:41
CYTAT(walek @ 28 08 2007, 01:13)

Uwierz mi, do wczoraj jeszcze działał link. Wywiad z pracownikiem valve, jak widze, został wykasowany (jezeli w ogóle takowy był). Nie jestem zwolennikiem teori spiskowych, ale coś mi tu śmierdzi.

czytajac ten wywiad
http://www.gameinformer.com/News/Story/200....1503.17430.htmw ktorym gabe wcale pozytywnie sie o ps3 nie wypowiada, a wrecz przeciwnie, i w dodatku pisze tam ze hl na ps3 jest tworzony przez EA - prawdopodobnie tamten wywiad byl fake'iem
volvo95
28 08 2007, 14:56
CYTAT(the_m @ 27 08 2007, 18:50)

W UKejskim Amazonie Folklore i Lair bija Bioshock i Halo 3
NewsAmazon.co.uk1#
Lair (PS3)2#
Folklore (PS3)3# Nintendo Wii Console (Includes Wii Sports)
4#
Bioshock - Limited Edition [Tin Case] (Xbox 360)5# Medieval II: Total War - Kingdoms Expansion Pack (PC)
6#
Halo 3 Limited Collector's Edition (Xbox 360)7#
Bioshock (PC)8# SIXAXIS Wireless Controller (PS3)
9# Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain? (Nintendo DS)
10# Nintendo DS Lite Handheld Console (White)
Biorąc pod uwagę, że każda z tych gier kosztowała 15 funtów, zdziwiłbym się gdyby było inaczej
Lair i Folklore po 15 funtów???
Faranell
28 08 2007, 16:43
@Yeti - nie wiesz czy Ci ktorzy zlozyli preorder za 15 funtow za tyle dostana gre? Czy to byl jakis blad na amazon i normalnie teraz kazdy za gra zaplaci 35f?
volvo95
28 08 2007, 16:49
CYTAT(Faranell @ 28 08 2007, 16:43)

@Yeti - nie wiesz czy Ci ktorzy zlozyli preorder za 15 funtow za tyle dostana gre? Czy to byl jakis blad na amazon i normalnie teraz kazdy za gra zaplaci 35f?
Zamówiłem obie gierki i z przesyłką zapłacę 32 funty

Wiele osób pisało maile do Amazonu i odpowiedź była tylko jedna: każdy zapłaci za grę tyle, na ile była wyceniona w momencie składania pre-orderu

CYTAT
Here is the email I sent and reply:
Hi;
I have purchased (pre-ordered) the item above and would like to makesure that you will honour this price of £14.99. I am not sure if a pricing error has been made. But I see that the price for this game as well as Folklore still remains at £14.99 delivered.
Thanks.
Their response:
Dear Customer
Thank you for contacting Amazon.co.uk with your enquiry. Further to your e-mail, I can confirm that item cost for this order # 202-4594927-836**** is 14.95 GBP if you find any price reduction for this item, please contact us so that we can proceed further. To contact us, please visit our Help Desk at the following URL:
http://www.amazon.co.uk/ema...
Thank you for shopping at Amazon.co.uk
Incognitos
28 08 2007, 23:45
CYTAT(volvo95 @ 28 08 2007, 17:49)

CYTAT(Faranell @ 28 08 2007, 16:43)

Zamówiłem obie gierki i z przesyłką zapłacę 32 funty

Wiele osób pisało maile do Amazonu i odpowiedź była tylko jedna: każdy zapłaci za grę tyle, na ile była wyceniona w momencie składania pre-orderu

CYTAT
Here is the email I sent and reply:
Hi;
I have purchased (pre-ordered) the item above and would like to makesure that you will honour this price of £14.99. I am not sure if a pricing error has been made. But I see that the price for this game as well as Folklore still remains at £14.99 delivered.
Thanks.
Their response:
Dear Customer
Thank you for contacting Amazon.co.uk with your enquiry. Further to your e-mail, I can confirm that item cost for this order # 202-4594927-836**** is 14.95 GBP if you find any price reduction for this item, please contact us so that we can proceed further. To contact us, please visit our Help Desk at the following URL:
http://www.amazon.co.uk/ema...
Thank you for shopping at Amazon.co.uk
Dlaczego nie można u nich zamówić gierek na polski adres??
Bo nie wysyłają gier do naszego kraju.
Incognitos
29 08 2007, 20:40
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 16:08)

To wiem

Tylko w takim razie po kiego grzyba można wybrać polskę???
Deadeye
29 08 2007, 21:43
CYTAT(Incognitos @ 29 08 2007, 21:40)

To wiem

bo ksiazki wysylac mozna
Incognitos
29 08 2007, 22:56
CYTAT(Deadeye @ 29 08 2007, 22:43)

CYTAT(Incognitos @ 29 08 2007, 21:40)

To wiem

bo ksiazki wysylac mozna

A myślałem, że zyjąc w takim kraju jak Polska nic mnie już nie zdziwi... a jednak
Khadgar
30 08 2007, 18:26
CYTAT(ural @ 17 08 2007, 15:31)

[Chodzi o XNA Studio, dzięki któremu pisze się gry zarówno na X360, jak i Vistę - Microsoft ma w tym interes taki, że developerom zmniejszają się w tym momencie koszta produkcji i bardziej im się opłaca wydać grę tylko na X360 i PC, niż na X360 i PS3. I tylko taki ma w tym MS interes - tj. eliminowanie Sony okrężną drogą, co oczywiście jest sprytne i ma sens (przynajmniej z pkt-u widzenia MS), ale tylko potwierdza moje słowa - że PC mają z rynkiem konsolowym o wiele więcej wspólnego, niż się wydaje.
Z opóźnieniem, ale odniosę się do tego. Nie wiem, może z punktu widzenia MS takie eliminowanie Sony ma sens, ale z mojego nie. Ja np. byłem graczem pecetowym i next-gen, którego zamierzam w niedalekiej przyszłości kupić będzie moją pierwszą konsolą. Kupując go, co oczywiste, będę się kierował biblioteką gier, zarówno tych wydanych jak i tych to-be. No a portując swoje hity na pieca, MS sam strzela sobie gola. Nie kupię X360 dla Gearsów, jeśli mogę sobie odpalić tą gierkę na kompie, w dodatku w bogatszej wersji. Lost Planet, Viva Pinata, wreszcie BioShock też wędrują na pecety, a pewnie Mass Effect i Halo 3 też zostaną sportowane(choć na pewno nie od razu). Exclusivami zatem wojnę o moją, i pewnie nie tylko moją kieszeń, wygra Sony. Skuszę się pewnie też na kilka tytułów z PS2 (jako że jej nie posiadam), które da się odpalić na PS3- np. God Of War'y.
Ja akurat znam dwa przypadki w ktorych moi znajomi pececiarze przeskakuja na xa. PS3 to dla nich abstrakcja a na XO maja gry ktore bardziej im pasuja (gears, bioshock). Co z tego ze mozna w niektore z nich pograc na pc? Tylko idota bedzie wybulal ciezka kase na najnowszy sprzet zeby wszystkie gry mu chodzily na maks. A tak kupuje konsole za 1400zl i ma spokojne granie na lata.
Khadgar
30 08 2007, 19:04
Pewnie, ale akurat mam ten komfort, że mam mocny komp(używany też do pracy na mocożernych programach, więc musi być mocny), na którym takie np. Gyrosy śmigną. Także to ja musiałbym być idiotą, żeby kupować sprzęt za 1400 zł, skoro mogę odpalić Gearsy, Bioshocka i inne na piecu
A Sony z konsolową filozofią gier (fakt, diametralnie różną od pecetowej) oswoiło mnie handheldem - PSPkiem. I przekonało mnie do niej.
CYTAT(Yaxa @ 30 08 2007, 20:56)

Ja akurat znam dwa przypadki w ktorych moi znajomi pececiarze przeskakuja na xa. PS3 to dla nich abstrakcja a na XO maja gry ktore bardziej im pasuja (gears, bioshock). Co z tego ze mozna w niektore z nich pograc na pc? Tylko idota bedzie wybulal ciezka kase na najnowszy sprzet zeby wszystkie gry mu chodzily na maks. A tak kupuje konsole za 1400zl i ma spokojne granie na lata.
Moze kiedyś granie na konsolach było tanie, ale dzis jest cholernie drogie. Zeby gracz mógł cieszyć się w pełni wrazeniami wiauzualnymi musi kupić TV HD (koszt rzędu 2-3 tyś zł), i gry wyceniane na 200 zł. Gracz PeCetowy płaci za gry w okolicach 100 zeta, a zeby odpalił takie szpile jak Bioshock, Oblivion czy Gearsy musi wydać na sprzęt gdzieś 3 tys. Tak więc koszty są prównywalne. I nie wydaje mi się, ze bedzie- jesli chodzi o grafe w przypadku X0- siedmiomilowy krok. Gears of War, Bioshock i Halo3 ustanowiły juz poprzeczke wizualną. To bzdura, ze konsole są tanie!
Ja niedawno podjęle decyzje, ze kupuje kompa zamiast Xbox360. Bo bede szpila praktycznie we wszystko, co grają posiadacze X0-Bioshock, Gears'y, Oblivion, Ghost Recon, Call of Duty 4 itd (na szczęscie nie w gram w HALO). A na dodatek zagram sobie w tak kozackie gry jak CRYSIS czy Far Cry2. Obecnie, jak dla mnie, to się opłaca kupować tylko i wyłącznie PS3.
co warto kupować niech sobie każdy wybierze na swój portfel
ja nie komentuje tego
Obecnie Sony i Nintendo czy Microsoft nie jest wstanie stworzyć własnych bebechów mowa o procku czy grafie.
Zwłaszcza Sony, które poprzednio jechało na swoich wynalazkach EE itd. no i PS2 było tanie, fakt że xbox zjadał PS2 na śniadanie lepszą grafą, to jednak duza ilośc posiadaczy PS2 spowodowała masowe pisanie softu na ten sprzet.
Zobaczymy co z tego wyniknie, faktem jest ze ekskluzywnych tytułów na PS3 będzie mniej niż na starszym bracie, a to za spraw sporej ceny na starcie.
Maximmus
30 08 2007, 21:47
Chciałbym zauważyc ze koszt grania nie jest tak wielki jak mówisz... bo do kompa trzeba też mieć jakiś ekran... tobie wytarczy tylko monitor? niektórym do konsol też...
prawie masz recje-prawie robi wielka róznice...
CYTAT(walek @ 30 08 2007, 20:21)

CYTAT(Yaxa @ 30 08 2007, 20:56)

Moze kiedyś granie na konsolach było tanie, ale dzis jest cholernie drogie. Zeby gracz mógł cieszyć się w pełni wrazeniami wiauzualnymi musi kupić TV HD (koszt rzędu 2-3 tyś zł), i gry wyceniane na 200 zł. Gracz PeCetowy płaci za gry w okolicach 100 zeta, a zeby odpalił takie szpile jak Bioshock, Oblivion czy Gearsy musi wydać na sprzęt gdzieś 3 tys. Tak więc koszty są prównywalne. I nie wydaje mi się, ze bedzie- jesli chodzi o grafe w przypadku X0- siedmiomilowy krok. Gears of War, Bioshock i Halo3 ustanowiły juz poprzeczke wizualną. To bzdura, ze konsole są tanie!
Ja niedawno podjęle decyzje, ze kupuje kompa zamiast Xbox360. Bo bede szpila praktycznie we wszystko, co grają posiadacze X0-Bioshock, Gears'y, Oblivion, Ghost Recon, Call of Duty 4 itd (na szczęscie nie w gram w HALO). A na dodatek zagram sobie w tak kozackie gry jak CRYSIS czy Far Cry2. Obecnie, jak dla mnie, to się opłaca kupować tylko i wyłącznie PS3.
Jasne, tylko, ze za 2 lata Twoj komp bedzie przestarzaly a konsoli nie bedzie trzeba zmieniac.
CYTAT(Yaxa @ 31 08 2007, 07:06)

Jasne, tylko, ze za 2 lata Twoj komp bedzie przestarzaly a konsoli nie bedzie trzeba zmieniac.
Chyba, że skończy ci się gwarancja i ci jej serwis Microsoftu nie przyjmie
podawanie ze do konsoli trzeba kupowac telewizory HD LCD a do kompa nie to jakas parodia, konsola czy to X0 czy PS3 tak samo jak komp bedzie wspolpracowal z monitorami wiec TV LCD mozna kupic zarowno do kompa jak i do konsoli tak samo jak monitor
dla mnie granie na konsolach to wcale nie ze wzgledow ekonomicznych jest dobre, bo kompa to w domu w tych czasach trzeba miec i tak wiec zakup konsoli dodatkowo wyjdzie drozej niz rozbudowa kompa bo gry na konsola sa o wiele drozsze, a ze wzgledu na WYGODE
siedze sobie w fotelu lub leze w lóżku wygodnie nocami i pstryk wlaczam konsole i gram, na kompie to nie to samo, kompa do grania nie uzywam juz od kilku lat chociaz ma power by pociagnac wszystkie gierki
jesli ktos nauczyl sie wygodnictwa jakim jest granie na konsolach i pasuje mu sterowanie padem to konsole kupi nie patrzac na cene...
zgadza się do LCD z łatwością można też podłączyć kompa.
Konsole to przede wszystkim wygoda, wkładasz grę i nie obchodzi cię ile masz ramu, czy twoja karta graf. to dźwignie.
rozkładasz sie na fotelu i grasz.
PC zawsze będą wyprzedzały konsole w kontekście nowinek technologicznych. ale każda konsola ma swój klimat, tak wiec nawet bez dużych fajerwerków można się świetnie bawić.
Osobiście zawsze do grania preferuje konsole, ale i na PC lobię pograć w niektóre strategie których raczej za prędko nie będzie na konsolach.
Ale są i tacy co maja kompa i leją na konsole ciepłym m..... . to już ich wybór. dla mnie wojny nie ma, to tylko fanatycy ją robią.
.::LSD::.
31 08 2007, 13:38
ja pożyczyłem PS3 i podpiąłem ją do monitora LCD, kompa przeważnie z elcedekiem ma wielu ludzi i może to być tymczasowe rozwiązanie braku własnego panelu LCD
ps: włączcie na discovery, o historii gier jest;)
CYTAT(the_m @ 31 08 2007, 17:41)

Plotek nie koniec
LinkKaz daje do zrozumienia ze Sony wplynelo na SE?

edit
http://enkidou.wordpress.com/2007/08/31/so...zem-se/#respondSony trzecim najwiekszym akcjonariusze SE

(pozyczone od Enkidou)
FFVII nadchodzi...
Zeratul
31 08 2007, 23:55
CYTAT(YETI @ 31 08 2007, 20:46)

CYTAT(the_m @ 31 08 2007, 17:41)

Plotek nie koniec
LinkKaz daje do zrozumienia ze Sony wplynelo na SE?

edit
http://enkidou.wordpress.com/2007/08/31/so...zem-se/#respondSony trzecim najwiekszym akcjonariusze SE

(pozyczone od Enkidou)
FFVII nadchodzi...

IMO jest wiecej niz pewne, ze pojawi sie remake, ale dopiero MOZE gdzies w 2010(?). Square ma teraz wystarczajaco roboty. A zapowiedz FFVII moglaby ladnie poprawic zenujace sie wyniki sprzedazy PS3. Ja bym lykal Limited Edition z miejsca.
http://polygamia.pl/gc-zaslyszane-na-targachto bedzie cos

polski ps store...tylko mam nadzieje ze bedzie na niego dodawane wszystko jak na europe

super sie zapowiada

i killzone 2 po polsku mniam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.