Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
Soul
Aha czyli jak coś dobrze się sprzedaje , można śmiało stwierdzić że jest najwspanialsze (Dobre) Wii tak samo miażdży X360 jak i PS3 , tyle że X360 próbuje się bronić , bardzo chce wrócić na pozycje lidera, a PS3 ehmm wiadomo jak jest......
GMB
CYTAT(Soul @ 9 09 2007, 07:54) *
Aha czyli jak coś dobrze się sprzedaje , można śmiało stwierdzić że jest najwspanialsze (Dobre) Wii tak samo miażdży X360 jak i PS3 , tyle że X360 próbuje się bronić , bardzo chce wrócić na pozycje lidera, a PS3 ehmm wiadomo jak jest......

Ja tego nie napisałem. Post wyżej tak stwierdził Zeratul no to mu przytaknąłem dodają wyniki sprzedaży Wii. Ot tak żeby chłopak miał troche radości z życia. tongue.gif
Shadow864

no a PS3 w przeciwienstwie do Xa nic nie robic , tak ?
Deadeye

laugh.gif

jaki jest w ogole sens porownywania wynikow sprzedaz zabawki dla casuali w porownaniu do sprzetu dla hardcore'owcow to nie wiem zupelnie. a o sprzedazy ps3 bylo juz tyle razy ze szkoda mi sie wypowiadac po raz kolejny
Soul
CYTAT(Shadow864 @ 9 09 2007, 10:54) *

Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Shadow864
CYTAT(Soul @ 9 09 2007, 13:28) *
CYTAT(Shadow864 @ 9 09 2007, 10:54) *

Sam sobie odpowiedz na to pytanie.

Hmmm , mimo wszystko lepszy plan wydawniczy niz konkurenci (w tym momencie) , starterpack z HS. Home jako konkurent dla live , trofea jako konkurencja dla achievow -->PS3 broni sie. Spojrz na rynek jap gdzie PS3 zaczyna zblizac sie do Wii . Nie mowie ze jest juz blisko ale sie zbliza , a to wazne. Jak PS3 podbije rynek japosnki to ja jestem zachwyocny i czekam na wysyp jRPGow =)
the_m
Shadow z tym zblizaniem sie do Wii to lekko przeginasz wink.gif Wii jest poza zasiegiem i XO, i PS3 - przynajmniej na razie smile.gif
Soul kazda konsola chce byc pierwsza kazda probuje to osiagnac w inny sposob (ot przedwczesny start, niska cena, popierolkowatosc, nowe i drogie tehcnologie, masa marketingu, "kradziez" exclusivow itd.), a ze nie mozna przewidziec ktory zadziala to juz inna sprawa. U Wii zadzialal cena i "zwyklosc", XO mial szybki start i wydarl pare exclusivow, a PS3 zainwestowalo w nowa technologie i stra sie nadrabiac na wszystkich frontach (no i mialo chyba najdluzszy start) smile.gif
Zeratul
http://www.escapistmagazine.com/articles/v...Console-Rundown
hahaha.gif

obejrzec zanim pomyslicie o kasowaniu!
muadib83
Mam dwa pytanka dość ważne dla mnie w aspekcie kupna PS3

Oglądam ostatnio dokładnie bój między konsolami i uważam że to nie one zadecydują lecz nośniki HD DVD lub Blu-Ray

Proble w tym ze HD DVD wygrywa i to na calej linii (lepsze filmy i brak regionalizacji)

I tutaj moje pytanie: czy PS3 Blu-ray ma rgionalizacje plyt(wiem ze blu-ray ma ale czy ps3?) czy to ma byc/juz zostalo zniesione?

Jesli maja to zniesc to przez zmiane firmwaru? Mam kilka upatrzonych filmow HD w Ameryce (sa tanie jak barszcz - 60zł Alexander- Final Cut - u nas na allegro sprowadzony na DVD za 100zl az;p) Jesli regionalizacja zostanie zniesiona to PS3 ma szanse

2 pytanko odnośnie gier: ACE COMBAT 6 i WORLD IN CONFLICT

Są one robione i mają być wydane na Xboxa360 ale czy będą na PS3? ACE COMBAT 6 to superancki symulator (zaden inny nie wyszedl- a ta grafa uff), a WiC to rewolucyjna strategia idealna na pada.

Oby Soniac znowu nie skupil sie tylko na slasherach i nawalankach bo czeka go cienki koniec.

Od poczatku chce kupic PS3 i wole go od Xboxa360 ale jesli blu-ray ma regionalizacje, gier nie ma za to multum jest ich na Xboxie360 nawet nawalanki (VF5 online)

A i jeszcze jedno odnosnie Virtua Fighter 5 - czy będzie jakis patch czy cos takiego na PS3 aby mozna bylo zagrac w necie? bo singiel to wyrzucnie kasy w bloto;p

Dzieki za odpowiedzi
Ural
HD-DVD wygrywa z Blu-ray'em? To coś nowego, bo wedle ostatnich mi znanych doniesień płyt w formacie BD w porównaniu do HD-DVD sprzedaje się więcej w stosunku 3:1. Natomiast brak regionalizacji w przypadku HD-DVD, to z punktu widzenia konsumentów owszem, plus, ale z drugiej strony to częściowo kula u nogi tego formatu. Wytwórniom filmowym nie jest to w smak (z wiadomych powodów). Oczywiście PS3 obsługuje regiony w przypadku płyt BD i trudno by było inaczej - kwestią istotną nie jest jednak to czy obsługuje, tylko czy wydawcy to stosują - a jeśli chodzi o płyty na BD, to większość jest wydawana jako A/B/C, czyli innymi słowy "All Regions" - jeśli ktoś chce sobie ściągnąć filmik z USA, to wystarczy sprawdzić, czy ma adnotację A/B/C i po kłopocie. Inna kwestia, że samo pytanie jest naiwne, bo gdyby PS3 nie obsługiwało regionalizacji, to byłaby to swoista schizofrenia ze strony Sony, które przecież ten format wymyśliło. I na przyszłość (wciąż jeszcze przypominam bez konsekwencji, bom wyrozumiały człek), wszelkie tematy związane z problemami z filmami w formatach HD (BD i HD-DVD) powinne być poruszane w stosownym dziale, który znajduje się tutaj: http://www.psxextreme.info/HD-f157.html - tam też można znaleźć szybciej odpowiedzi na takie pytania.

A co do VF5: nie wiadomo. Jest za to Tekken 5: DR online - o wiele tańszy. Z kolei Ace Combat 6, to symulator? smile.gif Naparzanka lotnicza toż to smile.gif. Ja natomiast żałuję, że Microsoft nie wpadł na to, by wydać Flight Simulatora na X360 wraz z jakimś mega-padem - każdy fan lotnictwa by to kupił! A jeśli chcesz wiedzieć, czy dana gra wyjdzie na daną konsolę, to zapraszam choćby tutaj: tothegame.com.
McDrive
CYTAT(Zeratul @ 9 09 2007, 23:15) *

Dobre. Widziałem już podobne tylko, że na temat fable 1.
the_m
CYTAT(Mastah27 @ 11 09 2007, 20:33) *

Jakbym byl zlosliwy to powiedzialby ze to pewnie M$ zamieszal, ale ze nie jestem to powiem ze prawdopodobnie chcieli to na TGS oglosci ale im sie "wymsklo" prze pomylke albo i nie wink.gif

CYTAT(Hela @ 11 09 2007, 21:39) *
Nowa gra od Atlusa dla PS3:
http://www.n4g.com/ps3/News-66853.aspx

Powiem tyle: HURA! biggrin.gif

I jeszcze to:
CYTAT
Thank you for contacting SQUARE ENIX Customer Support,

We hope this letter answers your questions.

Our parent company, SQUARE ENIX of Japan, has no current plans to create a sequel or remake to that particular title at this time. This is not to say that it will never happen, it’s just that their development teams are currently focusing on numerous other projects.

We hope this information has been of assistance.

Thanks,
Neil- SQUARE ENIX Customer Support
SE odpowiedzialo na petycje - jednym slowem dalej nie mowia ani tak, ani nie. Czyli FF7 bedzie tylko troche pozniej wink.gif
froniu
do zeratula i jego wyników wszystko spoko tylko po co sie "czepiesz" w newsach o ps3 jak to sie 360 nie sprzedała i wogule 4mln w 4 tyg co kogo to obchodzi tutaj ? smile.gif wklej to w newsach xboxa , nie żebym chciał wojnę konsolową rozpętać ale denerwujące to jest jak ktoś nie umie czytać tytułu tematu i nie wie do czego on służy , TO JEST DZIAŁ O PS3
Zeratul
CYTAT(froniu @ 12 09 2007, 23:53) *
do zeratula i jego wyników wszystko spoko tylko po co sie "czepiesz" w newsach o ps3 jak to sie 360 nie sprzedała i wogule 4mln w 4 tyg co kogo to obchodzi tutaj ? smile.gif wklej to w newsach xboxa , nie żebym chciał wojnę konsolową rozpętać ale denerwujące to jest jak ktoś nie umie czytać tytułu tematu i nie wie do czego on służy , TO JEST DZIAŁ O PS3

Proste. Tekst z wynikami sprzedazy powstaje na forum Neo+, gdzie dzialy sa polaczone i jest to bardziej informacja na temat nextgenow, a nie poszczegolnego next-gena. Nastepnie leca ctrl-c i ctrl-v w forach Xbox 360 i PS3 na forum PE i forum gameonly... myslisz, ze beda sie przejmowal tym, ze kogos kole w oczy niska sprzedaz softu na PS3? A tak na marginesie tylko na forum PE sonyboje sie pluja. Ja tez nie mam zamiaru rozpetywac wojny konsolowej na tym forum bo nie chce lamac niektorym serca. Wojne konsolowa mam na forum Neo+, a na tym podaje tylko fakty.
JUTRO WYNIKI NPD ZA SIERPIEN I NAJPRAWDOPODOBNIEJ JUTRO NAPISZE SWOJE PIERWSZE WRAZENIA Z HS!!! Juz sie nie moge doczekac az zobacze swoja pupeczke Nariko w akcji wub.gif wub.gif
MichAelis
QUOTE(YETI @ 13 09 2007, 10:55) *

Czekam na info o wydaniu remaku z wywieszonym jezorem, ale to wcale nie musi zwiastowac tego. Ot po prostu cd w FF7 wink.gif
GMB
CYTAT(Zeratul @ 13 09 2007, 03:48) *
CYTAT(froniu @ 12 09 2007, 23:53) *

Proste. Tekst z wynikami sprzedazy powstaje na forum Neo+, gdzie dzialy sa polaczone i jest to bardziej informacja na temat nextgenow, a nie poszczegolnego next-gena.

Tyle że to jest forum PE a nie Neo+ więc daruj sobie te wyniki bo i tak nikt tego nie czyta. Ciekawe czy jak PS3 zacznie wyprzedzać X0 (a zacznie bo sprzedaż konsoli M$ stanęła w miejscu, Wii już ją przegoniło) to też będziesz tak chętnie dawał te wyniki na wszelakich forach? Pewnie nie ale będziesz się wypierał że owszem.
froniu
CYTAT(Zeratul @ 13 09 2007, 03:48) *
Proste. Tekst z wynikami sprzedazy powstaje na forum Neo+, gdzie dzialy sa polaczone i jest to bardziej informacja na temat nextgenow, a nie poszczegolnego next-gena. Nastepnie leca ctrl-c i ctrl-v w forach Xbox 360 i PS3 na forum PE i forum gameonly... myslisz, ze beda sie przejmowal tym, ze kogos kole w oczy niska sprzedaz softu na PS3? A tak na marginesie tylko na forum PE sonyboje sie pluja.

na forum N+ są działy połączone i tam taka informacja pasuje ale tutaj są jak dobrze wiesz dwa działy 360 i PS3 !! Nikogo nie kole w oczy niska sprzedaż softu tylko twoje podniety i komentarze ! a wiec zacznij sie tym przejmować i nie idź na łatwiznę (ctrl-c i ctrl-v) tylko wklej tutaj do działu PS3 dane tylko o tej konsoli lub wszystkich ale z komentarzem o sprzedaży tylko maszynki Sony a nie podniecaj sie X , masz dział tej konsoli to tam wklejaj te swoje ochy i achy i nikt żadnych problemów mieć nie będzie ! I nikt sie nie pluje tylko zwraca uwagę do czego służy ten dział !
Vekolud
Mam następujący problem. Posiadam firmware 1.80 i przy próbie aktualizacji do 1.92 wyskakuje mi błąd nr 8002F029. W niektórych grach, przy próbie odpalenia pojawia mi się także "You cannot play this game at the current video output setting (80028F10). POMOCY!!!
lothronik
Hm, najnowszy firmware to 1.93, a nie 1.92. ;o Jeśli nie chce się zupdejtować bezpośrednio z konsoli, ściągnij najnowszy firmware na dysk swojego kompa (klik!), a potem przerzuć łatkę za pomocą jakiegoś urządzonka USB na dysk PS3 i powinno być wszystko ok. wink.gif
Joocker
A to nie jest tak, że jak on aktualizuje wyżej to powinno się tak czy siak wgrać?smile.gif. Nawet jeśli ma 1.92 to chyba nie powinno być błędu ?
Vekolud
CYTAT(lothronik @ 13 09 2007, 18:32) *
Hm, najnowszy firmware to 1.93, a nie 1.92. ;o Jeśli nie chce się zupdejtować bezpośrednio z konsoli, ściągnij najnowszy firmware na dysk swojego kompa (klik!), a potem przerzuć łatkę za pomocą jakiegoś urządzonka USB na dysk PS3 i powinno być wszystko ok. wink.gif

Robiłem tak i nie działa.
Burth
plik musi byc w takich katalogach: /PS3/UPDATE/plik
czyli robisz katalog PS3 w nim katalog UPDATE i tam wsadzasz plik

tak robiles ?
leman
tak wogole to co wnosi ten nowy update 1.93 bo nigdzie sie nie moge doczytac:/
dzieki wielkie za odpowiedz;]
GMB
Gdzie niby jest demko Tony Hawk'a na PStoreo którym piszą w temacie PStore?
Burth
CYTAT(leman @ 13 09 2007, 20:01) *
tak wogole to co wnosi ten nowy update 1.93 bo nigdzie sie nie moge doczytac:/
dzieki wielkie za odpowiedz;]

rozwiazuje problemy z polaczeniem z netem i podobno pad sie sam wylacza jak sie go nie uzywa
DIXON
Nowy FW - jak mi wiadomo poprawil tylko polaczenie z PSN. A nowe demo na PSN jest ale Harry Potter... na XBL juz od wczoraj jest demko nowego tony Howka. Hmmm.
Burth
"We have just downloaded the FIFA 08 demo from PSN for the PS3 and are more than disappointed with it. The demo is a complete waste of bandwith and if it is any shape or form representative of the final game - we can safely say FIFA 08 is S**T! The demo may only let you play you for a few minutes but those few minutes will seem more like fourty. The gameplay is hideously slow, the characters look like they've eaten a few too many pies over the summer, the players make slugs look fast even when 'sprinting' and all in all it provides a rather lacklusture and un-involving experience. There was talk of this latest FIFA series closing the gap on PES, but from this demo it has reminded us that FIFA is miles away from even coming close to PES"
a juz mialem 60% -_-"
Pablo el
CYTAT(Burth @ 13 09 2007, 14:30) *
"We have just downloaded the FIFA 08 demo from PSN for the PS3 and are more than disappointed with it. The demo is a complete waste of bandwith and if it is any shape or form representative of the final game - we can safely say FIFA 08 is S**T! The demo may only let you play you for a few minutes but those few minutes will seem more like fourty. The gameplay is hideously slow, the characters look like they've eaten a few too many pies over the summer, the players make slugs look fast even when 'sprinting' and all in all it provides a rather lacklusture and un-involving experience. There was talk of this latest FIFA series closing the gap on PES, but from this demo it has reminded us that FIFA is miles away from even coming close to PES"
a juz mialem 60% -_-"

No nie mowcie ze spodziewaliscie sie cudow tongue.gif Fifa jest traktowana przez EA jako przystawka do Maddena ktory sprzedaje sie 2x lepiej, wiec co sezon tylko updatuja sklady i dorzucaja pare zwodo/kamer/menu/trybow i tyle. Madden co sezon jest kompletnie przebudowywany.

Viva la PES2008 winner_first_h4h.gif
Jakim
trochę pograłem i w sumie fifka nie wygląda tak znowu źle. Jako że więcej (jak każdy) grałem w pesa na początku wkurzało sterowanie, ale po kilku meczykach nie jest tak źle. Podoba mi się animacja piłkarzy, szczególnie bramkarzy. Grafika na powtórkach i zbliżeniach też ładna- tak na 8. Gdy jednak oglądamy mecz z kamery TV gra wygląda tylko troszkę lepiej niż stare wersje z ps2/ xboxa.
GMB
Czemu nie ma kibiców na trybunach?
froniu
CYTAT(GMB @ 13 09 2007, 22:39) *
Czemu nie ma kibiców na trybunach?

pewnie nie dojechali , policja na granicy zawróciła autokary laugh.gif
Jakim
dobra zapowiadane rzeczy w temacie PSStore właśnie dojechały na amerykański sklepik.
donalduck
A mi tam sie fifa nawet podoba, dodali kilka zmian przez co gra coraz bardziej przypomina pesa wspominajac chociazby o odbiorze pilki no i fajne zwody sie robi z wcisniety L2 i machaniem prawym analogiem, jak dla mnie zdecydowanie gra na plus i w koncu pilkarze maja fajne wlosy a nie jakies dziwne tupeciki ktore w wersji na pc sa do dzisiaj :-)
froniu
wczoraj kibiców nie było w fifie a dzisiaj właczyłem i są szok laugh.gif dojechali !! Tak na poważnie to dla mnie fifa to crap nie chodzi o grafikę bo jest nawet dobra ale o gameplay parę lat świetlnych za PES jak dla mnie ! dawno w sumie nie grałem w fify i myślałem ze sie coś zmieniło a tu crap jak był tak jest laugh.gif natomiast NHL08 fajny i grafika dużo lepsza i ogólnie fajniej sie gra biggrin.gif
the_m
CYTAT(Burth @ 14 09 2007, 14:37) *
1,
Capcom ma podobno zamiar oglosic na TGS trzy wielkie zapowiedzi...
2,
Latest Media Create sales figures for 3-9 September in Japan
Wii hardware sales hit an all time low in Japan, outsells PS3 by just 2:1
Nintendo DS Lite - 77,488
Wii - 29,088
PSP - 15,564
PlayStation 2 - 13,360
PLAYSTATION 3 - 13,248
Xbox 360 - 1,286
Game Boy micro - 428

Ej a jakies linki czy cos co nas naprowadzi na zrodlo tych sensacji?;>

Fajnie jaby Capcom oglosil kontynuacje Okami (u nich zostaly prawa do tytulu?) tongue.gif No ale to raczej malo prawdopodobne.
Jezeli juz cos mialoby wyladowac na PS3 to pewnie Dead Rising 2 (gdzies czytalem plotki o mulitiplatformowosci tej gry i o tym ze bedzie pokazana na TGS) i Lost Planet 1 albo 2 (dla PS3) To tak zostajac w swerze gdybania tongue.gif

edit
ej kto mi posta wyedytowal? teraz odpowiedz FobiAone nie ma sensu bo nie ma odniesienia tongue.gif (trzebabyl jesgo ponizzszego posta tez wyedytowac wink.gif )
CELL7777
gralem w fifę08 trochę dłuzej tzn w demo i nie kupie tej gry na 100% czekam na nowego PES ktory na pewno bedzie duzo lepszy
goggy
ciekawy news o PS3 z 40 GB HDD i cenie 399$
może być w tym sporo prawdy
Ciekaw jestem co wycieli : zapewne, bez czytnika kart, WiFi,
przekonamy się czy to nie bujda pewnie na TGS
Burth
kiedy sie zaczyna TGS, w srode ?

D: thx
Deadeye
CYTAT(Burth @ 17 09 2007, 18:29) *
kiedy sie zaczyna TGS, w srode ?

w czwartek
Burth
Conan the barbarian - kolejna gra przesunieta o kilka tyg...

nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale dziwnie to wyglada... UT3, HL ORANGE BOX, teraz conan a pewnie cos jeszcze zgubilem
the_m
CYTAT(Burth @ 18 09 2007, 22:16) *
Sony developing new controllers, voice recognition, pressure sensitivity and bio-feedback!

A new patent from Sony filed back in September 2006 found at the United States Patent and Trademark Office has indicated that they are developing a truly new control system. One of the ideas seems to be some kind of voice activation system whereby players use microphones with voice activation software to match you with a game character. Moreover there is more talk about GPS positioning in conjunction with speaker/microphone paradigm locators. The patents also reveal a focus on more complicated pressure sensitivity as well as a bio-feedback device which will function like a more advanced Wii remote for your head!

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20901

O_oo

Wyglad jak przymiarka do PS4
Z drugiej strony Eyedentity (czy jakos tak) mialo byc sterowane glosem czy jakos tak tongue.gif
Burth
CYTAT(the_m @ 18 09 2007, 22:43) *
CYTAT(Burth @ 18 09 2007, 22:16) *
Sony developing new controllers, voice recognition, pressure sensitivity and bio-feedback!

A new patent from Sony filed back in September 2006 found at the United States Patent and Trademark Office has indicated that they are developing a truly new control system. One of the ideas seems to be some kind of voice activation system whereby players use microphones with voice activation software to match you with a game character. Moreover there is more talk about GPS positioning in conjunction with speaker/microphone paradigm locators. The patents also reveal a focus on more complicated pressure sensitivity as well as a bio-feedback device which will function like a more advanced Wii remote for your head!

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20901

O_oo

Wyglad jak przymiarka do PS4
Z drugiej strony Eyedentity (czy jakos tak) mialo byc sterowane glosem czy jakos tak tongue.gif

ciekawe po co gps, bedzie totalna inwigilacja ?
MiRage
wiadomo moze kiedy wibrujace Pady maja strawic do Starter Packow?
OlooS
premiery nowych padow w japoni beda w listopadzie a w eu na poczatku 2008 wiec nie wiadomo
Incognitos
CYTAT(Zeratul @ 24 09 2007, 15:29) *
VG Chartz w US... za tydzien w ktorym odbyla sie premiera HS

Hardware:
Console Weekly Total
DS 102,585 (-6%) 14,392,640
Wii 93,455 (-20%) 4,810,328
X360 88,658 (+17%) 7,146,795
PSP 67,105 (+19%) 9,201,658
PS2 54,979 (-3%) 44,925,209
PS3 30,158 (-42%) 2,015,802
GBA 17,497 (-1%) 40,908,059
GC 768 (-10%) 12,704,976
Total 455,205

Software Totals:
Console Weekly
X360 731,887
DS 486,063
Wii 422,430
PS3 333,701
PSP 302,790
PS2 293,493
GC 21,162
Xbox 14,621
GBA 3,301
Total 2,609,448

Top 3 gry

Pos Console Name Publisher Week Weekly Total
1 Wii Sports Nintendo 43 93,455 4,810,328
2 Bioshock Take 2 4 90,855 746,750
3 Heavenly Sword Sony 1 77,445 77,445

"Przypuszaczam, ze samo HS sprzeda wiecej peestrojek, niz Gears of War Xboksow 360" - Kali

Chwila chwila premiera była 12.09 czyli w 4 dni sprzedali prawie 80 tysięcy kopii HS przy 90 tysiącach kopii Bioshocka w 7 dni, zobaczymy jak będzie w ostatnim tygodniu...
YETI
CYTAT(Incognitos @ 24 09 2007, 16:36) *
Chwila chwila premiera była 12.09 czyli w 4 dni sprzedali prawie 80 tysięcy kopii HS przy 90 tysiącach kopii Bioshocka w 7 dni, zobaczymy jak będzie w ostatnim tygodniu...

o tym x-boy juz zapomniał wspomnieć smile.gif
goggy
CYTAT(Zeratul @ 24 09 2007, 15:29) *
"Przypuszaczam, ze samo HS sprzeda wiecej peestrojek, niz Gears of War Xboksow 360" - Kali

Przypuszczam ze jak będziesz prowokował to dostaniesz nagrodę laugh.gif
co mnie obchodzi 360 w sekcji o PS3, tam masz miejsce na swoje wywody
GMB
Dajcie spokój chłopakowi. On się musi trochę podjarać przed snem.

CYTAT(YETI @ 24 09 2007, 16:59) *

No bo tacy już są fanboy'e Xa że ustawiają informację jak im wygodnie.
Zeratul
CYTAT(GMB @ 24 09 2007, 17:19) *

LOL nie bede sie tu z nikim klocil, po prostu przedstawie fakty.

HS mial swa premiere w srode sprzedal 77k w 4 dni.
Ty porownujesz to do Bioshocka ktory mial premiere miesiac temu, ale ok porownajmy to do Bio...
Bioshock mial premiere we wtorek, w 5 dni! Czyli mial jeden dzien wiecej niz HS i sprzedal sie... w liczbie
CYTAT
Bioshock X360 408,119

Kto wiec ustawia wszystko tak jak mu sie podoba?
Incognitos
CYTAT(Zeratul @ 24 09 2007, 17:33) *
CYTAT(GMB @ 24 09 2007, 17:19) *

LOL nie bede sie tu z nikim klocil, po prostu przedstawie fakty.

HS mial swa premiere w srode sprzedal 77k w 4 dni.
Ty porownujesz to do Bioshocka ktory mial premiere miesiac temu, ale ok porownajmy to do Bio...
Bioshock mial premiere we wtorek, w 5 dni! Czyli mial jeden dzien wiecej niz HS i sprzedal sie... w liczbie
CYTAT
Bioshock X360 408,119

Kto wiec ustawia wszystko tak jak mu sie podoba?

Xboxów na świecie jest 3 razy więcej niż PS trójek...

PS: Zeratul jak na Vg Chartz uzyskać historie sprzedaży danej gry, jak wchodzę w grę to jest podana tylko licvzba sprzedanych kopii...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.