Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
YETI
CYTAT(nightrunner @ 17 10 2007, 15:16) *

To jest własnie ten BING BANG, dla nas POLAKOW!!! biggrin.gif
świetna wiadomość!!! Juz za miesiąc "nasze" PS Store ze złotówkami ;P
OlooS
Taaak to mnie najbardziej cieszy smile.gif tak pozatym to co z ta niespodzianka capcomu
Deadeye
jakby jeszce ktos mial watpliwosci http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37314
Soul
Super i co z tego ? I tak nie pogramy sobie na tym ;D
YETI
CYTAT(Soul @ 17 10 2007, 16:19) *

Na czym chcesz grać?
Musiolik
CYTAT(YETI @ 17 10 2007, 16:21) *
CYTAT(Soul @ 17 10 2007, 16:19) *

Na czym chcesz grać?
chyba kogoś dotknęło, że Sony dba o Polskę, nie to co MS i jego zapowiadany od wieków Live
Soul
Tak bardzo mnie to zabolało , wole zawartość , niż ojczysty język , to co ma do zaoferowania PS Store jest nędzną namiastką "rynku" no ale nie o tym mowa ,Musiolik bo nie o to mi chodzi .

Yeti chce grać na PS3 , i dla mnie wiadomość o tym że będzie Polskie PS store jest nic nie warta , nie pogram sobie na tym ,a to co ma do zaoferowania jest nędzne , ja chcę gier a nie Polskiego PS Store.......
Gerath
Bardziej niż PSS (to i tak jest super wiadomość) cieszy mnie, że w końcu "Nas" zauważono. Dzięki takiemu zabiegowi więcej gier będzie spolszczonych (akurat polskie wersje mnie mało interesują, ale jest sporo osób dla, których będzie to super wiadomość), może w końcu doczekamy się też reklam (częstszych) w ogólnodostępnych kanałach, i ogólnie rzecz ujmując przestaniemy być traktowani "po macoszemu".
arab
SOUL, to jest forum dla posiadaczy PS3, wracaj na forum dla wyznawców Microsoftu.

Co do reszty - SONY dobrze wie, ilu Polaków posiadających PS3 jest w stanie założyć sobie konto w sklepie w anglii oraz USA wink.gif Stąd decyzja o otworzeniu Polskiego store, na którym będzie mozna wreszcie płacić złotówkami przyjmuję z otwartymi rękoma! Ba - nareszcie będę mógł zakupić gry, na które od dłuższego czasu ostrzę sobie zęby.

Co ważniejsze, zauważcie, że SONY wybrało właśnie Polskę, jako ten oddział, w który będzie się zajmował promocją ich produktów na Europę Wschodnią. Popatrzcie na to z tej strony: SCEA + SCEA(ustralia), SCEJ, SCEE (z siedzibą w UK), SCEP(olska). Żaden inny kraj nie został w ten spób wyróżniony... Czemu nie SCER(osja)? wink.gif
wojnar
Tekken DR Online! Nadchodzimy! xD
Tylko ciekawi mnie to, ile trzeba będzie bulić za te gry...

I cieszy mnie fakt że Polska została w końcu zauważona biggrin.gif
Jeszcze by mogli robić jakieś gry wojenne toczące się w Polsce i byłby git ;]
YETI
CYTAT(arab @ 17 10 2007, 16:52) *
Co ważniejsze, zauważcie, że SONY wybrało właśnie Polskę, jako ten oddział, w który będzie się zajmował promocją ich produktów na Europę Wschodnią. Popatrzcie na to z tej strony: SCEA + SCEA(ustralia), SCEJ, SCEE (z siedzibą w UK), SCEP(olska). Żaden inny kraj nie został w ten spób wyróżniony... Czemu nie SCER(osja)? wink.gif

Biało - Czerwone, to barwy...
;P hehe

Teraz powinno cos bardziej sie ruszyc w naszym kraju, jeżeli chodzi o PLAYSTATION.
Soul
CYTAT(arab @ 17 10 2007, 14:52) *
SOUL, to jest forum dla posiadaczy PS3, wracaj na forum dla wyznawców Microsoftu.

Tak się składa że jestem posiadaczem PS3 więc na skocz mi biggrin.gif

Tak nad chodzi Tekken 5 DR w PALU(50hz) , powodzenia !

Yeti najwyższa pora , bo w Polsce marketing PS3 nie istnieje.,zero reklam nic...... dry.gif
GMB
CYTAT(Soul @ 17 10 2007, 16:34) *
Tak bardzo mnie to zabolało , wole zawartość , niż ojczysty język , to co ma do zaoferowania PS Store jest nędzną namiastką "rynku" no ale nie o tym mowa ,Musiolik bo nie o to mi chodzi .

Yeti chce grać na PS3 , i dla mnie wiadomość o tym że będzie Polskie PS store jest nic nie warta , nie pogram sobie na tym ,a to co ma do zaoferowania jest nędzne , ja chcę gier a nie Polskiego PS Store.......

wtf.gif Fanboy

Wspaniała wiadomość dla nas. Nareszcie jakaś firma z tej branży zauważyła nasz kraj. Bardzo miło ze strony Sony. Obiecanki na szczęście mają swoje pokrycie. GIT!!!
YETI
CYTAT(Musiolik @ 17 10 2007, 17:13) *
Capcom Mystery Countdown Finally Revealed
http://n4g.com/gaming/News-75249.aspx

CAPCOM i ich odliczanie hyh.gif

Piękny dzien dla posiadaczy PS3!
Burth
CYTAT(Soul @ 17 10 2007, 17:13) *
CYTAT(arab @ 17 10 2007, 14:52) *

Tak się składa że jestem posiadaczem PS3 więc na skocz mi :biggrin:

Tak nad chodzi Tekken 5 DR w PALU(50hz) , powodzenia !

Yeti najwyższa pora , bo w Polsce marketing PS3 nie istnieje.,zero reklam nic...... :dry:

widizalem juz pare razy reklame ps3 (zestaw z bravia) w pl tv za to ani razu reklame xa
Soul
No to już coś ,trzeba przyznać, a nie tam PSS

GMB To że mnie nie interesuje Polskie PSS , nie oznacza że jestem fanboyem, a zresztą uważaj jak chcesz , mnie to broszka ;]

No fakt teraz coś się w końcu ruszyło dzięki tej promocji .

Ja za to widziałem , reklamy Halo 3 , reklamy na bilbordach , dużego MC przed kinem itp Co do reklamy samej konsoli MS nie jestem pewien czy coś takiego było .
DaN3000
CYTAT(Zeratul @ 17 10 2007, 14:48) *
Hardware:
Console Weekly Total
X360 123,098 (-5%) 7,626,243
DS 111,861 (-18%) 14,914,483
Wii 88,843 (-7%) 5,185,648
PSP 75,365 (-9%) 9,501,813
PS2 56,157 (-8%) 45,160,594
PS3 31,394 (+6%) 2,133,654
GBA 20,273 (-6%) 40,990,251
GC 839 (-6%) 12,708,371

Dlaczego podajesz wyniki tylko dla USA, zamiast ogólnych?

Worldwide Totals:
Console - Weekly ----- Total
DS ------- 347,662 ----- 51,913,199
PSP ------ 207,525 ----- 24,693,908
Wii ------- 183,536 ----- 12,416,590
X360 ---- 168,755 ----- 11,834,583
PS3 ------ 122,867 ----- 5,070,736
Zeratul
co to za zrodlo?
DaN3000
CYTAT(Zeratul @ 17 10 2007, 17:55) *
co to za zrodlo?

Nie wiesz skąd bierzesz wyniki sprzedaży? tongue.gif
Ty podajesz to (America), a tutaj jest World.
Zeratul
proste, jak podawalem info o US nie bylo jeszcze uaktualnienia Japoni.
Dwa, podaje US bo potem porownuje go do wiarygodnego NDS ktory dotyczy US.
adaroth
CYTAT(wojnar @ 17 10 2007, 16:56) *
Tekken DR Online! Nadchodzimy! xD
Tylko ciekawi mnie to, ile trzeba będzie bulić za te gry...

I cieszy mnie fakt że Polska została w końcu zauważona biggrin.gif
Jeszcze by mogli robić jakieś gry wojenne toczące się w Polsce i byłby git ;]

Wszystko ok, ale jedno ważne pytanie - czy da sie płacić Visa Electron lub Maestro? Czy tylko pozostaje kredytowa?
CELL7777
co do newsa od capcomu to ciesze sie ze lost planet w koncu wyjdzie na ps3. ale jak capcom powiedzial to nie koniec zapowiedzi na ps3 w tym tygodniu tak wiec licze ze capcom zapowie do konca tygodnia dead rising, resident evil 0 i 1 z gamecuba(wersja na ps store) oraz stare bijatyki 2D na ps store podrasowane graficznie.
DaN3000
CYTAT(Zeratul @ 17 10 2007, 18:47) *
proste, jak podawalem info o US nie bylo jeszcze uaktualnienia Japoni.
Dwa, podaje US bo potem porownuje go do wiarygodnego NDS ktory dotyczy US.

W takim razie zaznaczaj, że jest to tylko rynek amerykański, ponieważ całościowo prezentuje się to inaczej. Chociaż skoro już podajesz te wyniki, to powinny one być globalne, a nie tylko wybrany wycinek rynku.
Musiolik
Jeśli Lost Planet to będzie wszystko z 'nowości' na PS3, to ja serdecznie dziękuję ;/ Wii dostaje Okami, PS3 Lost Planet ;/ Mocno liczyłem na Dead Rising, jedyny tytuł z X0, na który mam chrapkę.
neospiderman
Tak sobie myślę skoro powstał SCEP to może teraz Sony wrzuci do PS3 i PSP polskie menu i wsparcie polskiej czcionki.
Miło było by z ich strony smile.gif , w końcu Polskie SCE to już nie przelewki tongue.gif i nawet należałoby coś takiego wprowadzić.
Deadeye
CYTAT(neospiderman @ 18 10 2007, 01:10) *
Tak sobie myślę skoro powstał SCEP to może teraz Sony wrzuci do PS3 i PSP polskie menu i wsparcie polskiej czcionki.
Miło było by z ich strony smile.gif , w końcu Polskie SCE to już nie przelewki tongue.gif i nawet należałoby coś takiego wprowadzić.

na ta chwile ps store polski bedzie tak naprawde po angielsku, a jedyna roznica to mozliwosc korzystania z polskiej karty kredytowej - wiec na pewno w tym roku nie spolszcza XMB. ale poniewaz store po polsku ma sie pojawic, to bardzo prawdopodobne ze wczesniej pojawi sie XMB po polsku.
ziemia1
CYTAT(neospiderman @ 18 10 2007, 01:10) *

a najlepszym żartem dnia wczorajszego jest to http://www.playstation.pl/index.html
EEEEEEEEE SONYYYYYYYYYY POLSKAAAAAAAA POBU(pipi)DKA WCZORA BYŁA KONFERENCJA slinotok.gif
Incognitos

Człowieku ja nie mam kiedy zacząć HS bo gram w Lair i Skate a ty marzekasz na brak gier???...
arab
A ja nie mam kiedy skończyć HS bo pracuję, lub gram w GTHD (niedawno dokupiłem kierownicę do zestawu, stąd ponowna fascynacja tym "zjawiskiem"). Na brak gier na prawdę nie można narzekać. Niektórzy na ps3forum już teraz zastanawiają się, skąd wezmą pieniądze na lineup, który pojawi się przez najbliższe 2 miesiące. Sam chciałbym kupić przynajmniej 6 tytułów, ale możliwości finansowe na pewno mi na to nie pozwolą.

Odnośnie polskich czcionek w XMB itp, jest mało prawdopodobnym, by SONY nagle się zreflektowało i wprowadziło update firmwareu tylko dla nas, stąd moje przypuszczenia, że polskie czcionki pojawią się w XMB i przeglądarce www dopiero w mitycznym 2.0.
Soul
CYTAT(Incognitos @ 18 10 2007, 07:13) *

Człowieku ja nie mam kiedy zacząć HS bo gram w Lair i Skate a ty marzekasz na brak gier???...

Skate mam na X0 ( IMO na mnie to szału nie robi) Lair to crap , a HS już skończyłem (6h) tą konsole ratuje u mnie NG:S , tak po za tym jest bieda confused.gif IMO
GMB
CYTAT(Soul @ 18 10 2007, 15:08) *

Skate mam na X0 ( IMO na mnie to szału nie robi) Lair to crap , a HS już skończyłem (6h) tą konsole ratuje u mnie NG:S , tak po za tym jest bieda :confused: IMO

Grałeś w Warhawk? To jest dopiero gra! Online za free i masz z głowy nudę. Polecam bo WH wymiata.
Soul
Nie omieszkam obadać !
Burth
resistance po sieci zreszta tez jest kozacki
Soul
Jak się ma Halo 3 w domu.....to jest śmiech na sali anie kozak.
GMB
CYTAT(Soul @ 18 10 2007, 17:05) *
Jak się ma Halo 3 w domu.....to jest śmiech na sali anie kozak.

Jak się ma Warhawk w domu to Halo też jakoś tak blado na multi wypada.
polaki899
O GMB wtrafiłeś w sedno sprawy. Ja mam takie same zdanie jak ty:D Mam obydwie halo3 i warhawka i oczywiście grałem w halo i halo 2. Ale jednak warhawk zrobił na mnie wieksze wrażenie jest lepsza zabawa i nowości, a halo to stare zgrzybiałe halo które porosło mchem i jego multi nie jest tak innowacyjny jak w czasach gdy wychodziła halo1 na konsole. Warhawk jest nie doceniana gra a naprawde świetnie sie w nia gra. Oczywiście sa ludzie którzy uważąja halo 3 za najlepsza gre na świecie co w moich oczach jest bardzo śmieszne. Ponieważ w moim odczuciu dla mnie HALO 3 to najwieksze rozczarowanie tego roku!! nie boje sie tego powiedzić. Warhawk ma błedy co mam nadzieje patch poprawi ale zabawa jest wyśmienita awłszcza gdy ktoś ma headseta smile.gif
GMB
CYTAT(polaki899 @ 18 10 2007, 18:32) *
O GMB wtrafiłeś w sedno sprawy. Ja mam takie same zdanie jak ty:D Mam obydwie halo3 i warhawka i oczywiście grałem w halo i halo 2. Ale jednak warhawk zrobił na mnie wieksze wrażenie jest lepsza zabawa i nowości, a halo to stare zgrzybiałe halo które porosło mchem i jego multi nie jest tak innowacyjny jak w czasach gdy wychodziła halo1 na konsole. Warhawk jest nie doceniana gra a naprawde świetnie sie w nia gra. Oczywiście sa ludzie którzy uważąja halo 3 za najlepsza gre na świecie co w moich oczach jest bardzo śmieszne. Ponieważ w moim odczuciu dla mnie HALO 3 to najwieksze rozczarowanie tego roku!! nie boje sie tego powiedzić. Warhawk ma błedy co mam nadzieje patch poprawi ale zabawa jest wyśmienita awłszcza gdy ktoś ma headseta smile.gif

DOKŁADNIE!!! Warhawk to na prawdę bardzo dobry tytuł i szczerze polecam go każdemu kto uwielbia ogromne batalie online. Czekam na więcej mapek i liczę że nie zapomnimy o Warhawk'u gdy pojawi się UT3 albo COD4. Gra z headset'em jeszcze bardziej potęguje klimat. IMO Eucadia to najlepsza mapa w tej grze.
Kevinus
osobiscie gralem w halo 1/2 halo 3 znam tylko z trailerow, filmikow i screenow . Zadna nowosc moim zdaniem , natomiast Warhawk mimo ze gra nowa , to bardzo wciagajaca i troche niedoceniona. Nie ma napewno tak ogromnej liczby zwolennikow jak halo ale za to ma GRYWALNOSC! i duzo funu. Jesli bedzie chociaz jakis wklad developerow w robienie dodatkow do gry to gdy PS3 osiagnie wieksza sprzedarz to napewno gracze jeszcze kiedys wroca do warhawka wink.gif Moim zdaniem Wszystkie mapy sa swietne naprawde smile.gif
adaroth
To jak będzie z tym regulowaniem płatności w polskim ps store?? Przejdzie Visa albo Maestro?
Incognitos
CYTAT(Soul @ 18 10 2007, 15:08) *

Skate mam na X0 ( IMO na mnie to szału nie robi) Lair to crap , a HS już skończyłem (6h) tą konsole ratuje u mnie NG:S , tak po za tym jest bieda :confused: IMO

"Lair to crap" ... a grałeś, że tak mówisz???, nie będę się powtarzał moje opinie o tej grze są we stosownym temacie...

PS: A Colin? Warhawk?
PS2: Sprzedaj PS3 i przestań marudzić smile.gif
Soul
Tak grałem w Lair - i dla mnie to crap z bardzo ładną grafiką ,to muszę przyznać ,nie powiem że nie

Warhawk mnie nie grzeje Colin też więc........

PS2 nie po coś tam kiedyś wyjdzie na tą trumnę .
DIXON
CYTAT(GMB @ 18 10 2007, 18:31) *
CYTAT(polaki899 @ 18 10 2007, 18:32) *

DOKŁADNIE!!! Warhawk to na prawdę bardzo dobry tytuł i szczerze polecam go każdemu kto uwielbia ogromne batalie online. Czekam na więcej mapek i liczę że nie zapomnimy o Warhawk'u gdy pojawi się UT3 albo COD4. Gra z headset'em jeszcze bardziej potęguje klimat. IMO Eucadia to najlepsza mapa w tej grze.

Moze i dobry ale na pewno nie lepszy niz Call of Duty 4 tongue.gif .
GMB
CYTAT(YETI @ 18 10 2007, 22:29) *
PES2008 oceniony (wersja na PS3)
IGN give the PS3 version a 9.2
http://uk.ps3.ign.com/articles/828/828327p2.html

Jaa pitole! Znowu jakieś spadki animacji. Ponoć że podczas gry mało zauważalne ale mnie to osobiście frustruje że takiej grze jak PES to się przytrafia.
Zeratul
maly komentarz do nasmiewania sie z zamieszczonych przeze mnie wynikow sprzedazy w Kanadzie.
Po pierwsze NPD to najbardziej wiarygodne zrodlo jezeli chodzi o statystyki sprzedazy
Po drugie w Kanadzie zyje ok 33mln ludzi
Po trzecie w Europie zyje ok 717mln ludzi
Po czwarte wyniki sprzedazy z Europy sa porownywalne do Kanady, do tego mniej wiarygodne bo sa z VG Chartz.

Jezeli to wam nie zapalilo w glowie lampki, to przykro mi.
Rashiell
Clive Barker’s Jericho - Xavier Jones

http://www.ps3site.pl/clive-barkers-jerich...jones#more-5235

jedynie zastanawiam się czy klimat "futurystyczny" nie zepsuje klimatu tej gry.
Beck
CYTAT(Zeratul @ 19 10 2007, 01:27) *
maly komentarz do nasmiewania sie z zamieszczonych przeze mnie wynikow sprzedazy w Kanadzie.
Po pierwsze NPD to najbardziej wiarygodne zrodlo jezeli chodzi o statystyki sprzedazy
Po czwarte wyniki sprzedazy z Europy sa porownywalne do Kanady, do tego mniej wiarygodne bo sa z VG Chartz.

Zeratul ale po co komu co dziennie nowy zestaw?? tongue.gif
Rozumiem Twoje zafascynowanie ale wyluzuj troche i opracuj może jakiś system, np. wyniki raz w tyg dla całego globu a nie dla poszczeg. krajów. Wtedy nikt się nie będzie Ciebie czepiał wink.gif
Bez urazy ale przyznam szczerze, że sam nawet Twoich postów w Newsach już nie czytam bo mnie zaczęło to nudzić.
goggy
wracając do tekstu że na PS3 nie ma gier, ten tekst staje się nieaktualny i nie modny.
Pól roku temu to owszem można tak było pisać. A nie teraz.
Panowie życzę wam aby tylko kasy starczyło na nowe tytuły i te co mamy teraz.
Soul
No teraz nareszcie wychodzą gry multiplatformowe , no i Drake's + Rachet z czego mnie interesuje tylko Uncharted.
Zeratul
CYTAT(Beck @ 19 10 2007, 09:39) *
CYTAT(Zeratul @ 19 10 2007, 01:27) *

Zeratul ale po co komu co dziennie nowy zestaw?? tongue.gif
Rozumiem Twoje zafascynowanie ale wyluzuj troche i opracuj może jakiś system, np. wyniki raz w tyg dla całego globu a nie dla poszczeg. krajów. Wtedy nikt się nie będzie Ciebie czepiał wink.gif
Bez urazy ale przyznam szczerze, że sam nawet Twoich postów w Newsach już nie czytam bo mnie zaczęło to nudzić.

VG Chartz podaje wyniki co tydzien, sa jednak one niedoskonale.
NPD podaje wyniki co miesiac, ale sa one najblizsze stanowi faktycznemu.

CYTAT(goggy @ 19 10 2007, 11:17) *
Zestawienie co dostaniemy wraz z zakupioną konsolą- ciekawostka, czyli co w trawie piszczy

w sumie jest to zestawienia na USA

ale w Europie jest podobnie z niewielkimi korektami cen z dolara na euro
oraz innymi zestawami (praktyczne kosmetyczne zmiany)

cena PS3 40GB to 400 euro =1599zł z tym że u nas film Spider-Man na BD nie jest dodawany!!!
zamiast PS3 80GB mamy starter pack z 2 grami+2pady z konsolą PS3 60GB ze wsteczną kompatybilnością z PSX i PS2 z ceną 499 euro czyli 1999zł

Co oferty Microsoftu to ceny z dolarów trzeba zamienić na euro.

a tu pełen artykuł do tego zestawienia

http://www.n4g.com/NewsCom-75554.aspx#Comments

Sony poszlo po rozum do glowy i zaczelo dodawac kable przesylajace sygnal HD?
YETI
CYTAT(Soul @ 19 10 2007, 11:31) *
No teraz nareszcie wychodzą gry multiplatformowe , no i Drake's + Rachet z czego mnie interesuje tylko Uncharted.

Soul to dla ciebie nie ma gier na PS3. Jezeli ktos ma tylko PS3 to ma problem nie z małą ilościa gier, tylko z kasą.
Ja mam na chacie X360 i PS3 i dla mnie nie ma gier na X360, bo wszystkie multiplatformowe tytuły (np. GH3 czy PES2008) kupuje na PS3. Boje sie, ze mojego X360 moze drugi raz dosięgnąć "czerwony krąg". Na PS3 mi to nie grozi hyh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.