Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
MichAelis
Zeby tylko znowu nie bylo jakis wioch... ze za malo ramu albo cos. ale mysle ze to nam ni grozi bo ile oni chca teraz wlozcy 1 GB? ja sobie nawet nie moge tego wyobrazic, jak to bedzie wygladac...
kotlet_schabowy
Co Wam tak zależy, żeby nie było piractwa na PS3 ? Przecież jak nie będziecie chcieli, to nie przerobicie konsoli / nie będziecie używać pirackich wersji gier i po kłopocie.
MichAelis
Zalezy nie zalezy... mnie to wali moze sobie byc, tylko denerwuje mnie jak ktos gada ze go niestac dlatego gra na piratach. Konsola to droga rozrywka...Mnie tez niestac ale odmawiam sobie roznych rzeczy i kupie tego oryginala raz na dwa trzy miechy, wymienie sie, sprzedam...i wybieram te najlepsze gry.
Tokar
Ponoc obecnosc tylko 2 portow na pady w PS2 ktos z Sony tlumaczyl
przywiazaniem do tradycji(jedna konsola na koncie to juz byla przebogata tradycja;]),tak wiec roznie moze byc.Moze ze wzgledu na "tradycje" w PS3 dadza 8Mb na tekstury,to by bylo 2 razy lepiej niz w PS2^___-
Kaczor
Zalezy nie zalezy... mnie to wali moze sobie byc, tylko denerwuje mnie jak ktos gada ze go niestac dlatego gra na piratach. Konsola to droga rozrywka...Mnie tez niestac ale odmawiam sobie roznych rzeczy i kupie tego oryginala raz na dwa trzy miechy, wymienie sie, sprzedam...i wybieram te najlepsze gry.

I tu tkwi twoj problem, uwazasz, ze masz monopol na prawde i twoje postepowanie jest jedynie sluszne.A moze to tylko zawisc?Chcesz nabijac kieszen zdziercom z firm komputerowych - twoja sprawa, ale wara Ci od tego co robia inni, bo nikt ci nie dal prawa do tego ,zeby byc Sedzia i decydowac o tym co jest sluszne a co nie icon_twisted.gif
Ryo-San
Zalezy nie zalezy... mnie to wali moze sobie byc, tylko denerwuje mnie jak ktos gada ze go niestac dlatego gra na piratach.

dokladnie mnie też to denerwuje. W morde, nie stać kogoś grać na oryginalach to po co mu konsola question.gif to proste nie stać mnie na benzyne to nie kupuje samochodu icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif konsola next-gen to luksus, ci co spróbowali raz nie mogą przestać, stają się intelektualnymi złodziejami/pasożytami - a to jest temat o ps3 a nie piractwie icon_twisted.gif
Sojer
Tak naprawde (pipi) was to powinno obchodzić kto na czym gra!. Jak by nie było piratów to ja np. nie kupywałbym konsoli, bo nie wyrobiłbym. Ale są piraty i zawsze będą czy tego chcecie czy nie, i musicie się z tym pogodzić. I nie pier|dolić mi tu bezsensownych offtopów!.
crun
Dokladnie, piraty byly sa i będą! Zawsze na nich grałem, gram i będę grał. I nie potrzebna mi jest świadomość, że jestem porządny, bo gram na oryginałach. Po za tym jeszcze mnie nie pogięło, żeby wydawać 2 baty na głupią grę, skoro mam TO SAMO o wieeeeeele taniej. Według mnie to jest jakas paranoja [chyba, że się ma bardzo dużo kasy]... Oszczędzać kikla miesięcy, żeby kupić sobie oryginał? W jakim celu ? Dostaniesz jakąś nagrodę od producentów gier za to że jesteś porządny? Nie, bo oni mają Cię głęboko w (_|_) i zależy im tylko na zbiciu kasy.

Peace i pozdro.
Morty
to chyba temat o PS3 a nie o piratach icon_twisted.gif
Tokar
to chyba temat o PS3 a nie o piratach icon_twisted.gif

Tez to zauwazyles?^__^
Roki
Slyszeliscie o tym ze PS3 ma nie byc kompatybilne z grami na PSX question.gif , ale gry z PS2 beda dzialaly na PS3 8O
Forebode
A po co to komu w 2005/6 roku? Wtedy jak ktos se bedzie chcial zagrac na psxie to kupi go sobie za 100 zl wink.gif
MichAelis

I tu tkwi twoj problem, uwazasz, ze masz monopol na prawde i twoje postepowanie jest jedynie sluszne.A moze to tylko zawisc?Chcesz nabijac kieszen zdziercom z firm komputerowych - twoja sprawa, ale wara Ci od tego co robia inni, bo nikt ci nie dal prawa do tego ,zeby byc Sedzia i decydowac o tym co jest sluszne a co nie icon_twisted.gif

wyrazam tylko moja opinie i juz. Nie musze byc zadnym sedzia zeby moc stwierdzic ze kupowanie piratow nie jest sluszne... ale kazdy robi co chce. I wole dac kase zdzierca niz piratom...taki jest moj wybor. Ale to naprawde jest temat o PS3 smile.gif
Ryo-San
Jeśli chodzi o pogadanie na temat PS3 to proponuje zamknąć ten temat na jakies 2 lata i potem go otworzyć i wtedy będzie mozna sensownie pogadać icon_twisted.gif
TaKeShiX
Jeśli chodzi o pogadanie na temat PS3 to proponuje zamknąć ten temat na jakies 2 lata i potem go otworzyć i wtedy będzie mozna sensownie pogadać icon_twisted.gif

chyba otworzyć osobne forum icon_twisted.gif
PEsEq
A ja napisze co myśle... Właśnie beznadziejnym krokiem byłaby wsteczna Kompatybilność! Osłabiała by konsolę, Jedynym słusznym nośnikiem jest DVD i żeby nie było tak że CD i DVD odtwarza! Ponieważ jak robią i do tego i do tego, robią kupe lipną z tego! Laser się przemęcza.. jak DVD to tylko DVD i "wicewersa".

Następnym zdaniem moim smile.gif są bebechy; co wy się jakąś tam pamięcią przejmujecie; moim nic nie znaczącym zdaniu nie bebechy powinny być ważne; ale to jakie gry będą wychiodzić... GC lepsza technologicznie od PS2, a GC sprzedałem... X'a posiadam bo ma także fajne gry.

Kolejną sytuacją, jeżeli będzie za bardzo MULTIMEDIALNA (czyt. DVD, CD, MP3, i czort wie co jeszcze; laser za długo, nawet taki dobry, nie wytrzyma roku! i to wam mówie... Lepiej zrobić TYLKO do nośników z gier, zrobić KONKRETNIE, ale dobrze!!!!!

Namąciłem, ale i tak każdy pójdzie swoją ścierzką..

pokój
Diabeu
icon_twisted.gif to że będzie na ten przykład odtwarzać mp3 i inne duperele to żaden kłopot, czy ktoś ci każe to robić? ja na swojej ps2 tylko gram, jak chcę zlukać film na dvd to idę do salonu na "kino domowe", a kompatybilność w dół jest dobra, akurat co do psx to mi wisi ale ps2 to dobry motyw icon_twisted.gif
easye

wyrazam tylko moja opinie i juz. Nie musze byc zadnym sedzia zeby moc stwierdzic ze kupowanie piratow nie jest sluszne... ale kazdy robi co chce. I wole dac kase zdzierca niz piratom...taki jest moj wybor. Ale to naprawde jest temat o PS3 smile.gif

Po co poruszasz temat. Bardzo jestesmy z Ciebie dumni, ze mozesz oblukac cale 4 gry w ciagu roku.
Diabeu
icon_twisted.gif skończcie pieprzyć o piractwie, zwłaszcza niech sojery itp. się zamkną - będą się tłumaczyć teraz, kradniecie i tyle, a to temat o yebanej PS3,(pipi) na to kto ma ile gier itp. icon_twisted.gif

...jesuuuuu dajcie mi tu moda, to się wtedy skończy szybko...
Sojer
icon_twisted.gif skończcie pieprzyć o piractwie, zwłaszcza niech sojery itp. się zamkną - będą się tłumaczyć teraz, kradniecie i tyle, a to temat o yebanej PS3,(pipi) na to kto ma ile gier itp. icon_twisted.gif  

...jesuuuuu dajcie mi tu moda, to się wtedy skończy szybko...

napisalem jeden post i juz sie kur|wa czepiacie!, sami zaczeliscie!!!!!
wykasowac wszystkie posty z tego tematu !!!!!
Diabeu
icon_twisted.gif tu się zgodzę z Sojerem, trzeba by przeczyścić temat icon_twisted.gif
fagg
myslicie ze bedzie to 256 bitow czy nie da rady....?huh
Forebode
Moim zdaniem bedzie 256, poniewaz troche lipnie byloby gdyby w tej kwestii (jednej z najwazniejszych) nie zrobiono postepu...
Jakim
Oczywiście mogli by od razu zeobić konsolę 512 bitową.
Megus
256 powinno wystarczyc jak na postep w ciagu kilku, choc tyle sie ostatnio slyszy o rozwoju nauki szczegolnie kwantowej (przynajmniej ja slysze, wiec prosze sie nie czepiac), wiec moze by zrobili jakis uzytek dla ogolu z tych wszystkich rzeczy...
Tokar
Temat wraca na wlasciwe tory...amazing 8O
fagg

oczywiscie mogliby tez zrobic hologramiczny system wyswietlania obrazu , pelne 3 d oraz fotograficzna grafe...czemu nie?
YETI

oczywiscie mogliby tez zrobic hologramiczny system wyswietlania obrazu , pelne 3 d oraz fotograficzna grafe...czemu nie?

no a czemu nie?
smile.gif
fagg
no tak napisalem..
Sojer
Zastanawiam sie jakiej wielkosci bedzie PS3 i na jakich nosnikach beda sprzedawane gry. Po tym co zobaczylem pare dni temu w wiadomosciach, chyba to byla moda Japonska. Heh, telewizorek w okularach - czyli mozliwosc ogladania TV a jednoczesnie chodzenia po sklepach, albo komputer w marynarce - w rękawie wszyty 8O . Ciekawe jak ta czarnulka (a moze blondynka?) bedzie wyglądac biggrin.gif
-=Burthess=-
Ciekawe jak ta czarnulka (a moze blondynka?) bedzie wyglądac biggrin.gif

Pewnie kontynuując tradycje jak kaloryfer :?
fagg
hmm skoro ma byc kompatybilna wstecz to chyba musi byc cd/dvd...
-=Burthess=-

Niekoniecznie, całkiem możliwe że będzie tam użyta technologia niebieskiego lasera czy coś icon_twisted.gif
Forebode
Takie spekulowanie jest troche bezuzyteczne, bo do 2006 roku pojawi sie jeszcze wiele nowinek technicznych, ktore przesadza o tym na co bedzie stac PS3. Jedno jest pewne - na wiecej niz PS2 i to sie liczy smile.gif
fagg

Niekoniecznie, całkiem możliwe że będzie tam użyta technologia niebieskiego lasera czy coś icon_twisted.gif

ke?
fagg

ke?
Diabeu

icon_twisted.gif tu jest system rotacyjny, tydzień pieprzenia na temat, tydzień wyzywania icon_twisted.gif
ajakssx
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,10229 laugh.gif

swoja droga to ciekawe Sony wymyśli na wyglod PS3 ...
Liquid(c)

I na starcie w Polsce będzie kosztować 7 tys.zł biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
red2000
co do tych 7.tys. troche przesadzasz ja stawiam na 4-5 tysiaki ale pozniej jak zgorki bedzie taniala az do 2 tysiakow....
MichAelis
5 tys? to chyba nie mozliwe ja stawiam na ok 3, nie wiecej...Tak sie zastanawiam i ciekawie sie co ona nam zaoferuje...
Jakim
Tym razem chyba bedzie juz można powiedziec że Grafika oferuje poziom filmików z ff8, czy ff9.
DMX

icon_twisted.gif tu jest system rotacyjny, tydzień pieprzenia na temat, tydzień wyzywania icon_twisted.gif

laugh.gif

A najlepsze jest to ze do bebechow kazdej nowej konsoli przyklada rece jedna firma: IBM smile.gif Beda jaja jak kazdej firmie sprzedadza ten sam projekt tongue.gif
Akuma
5 tys? to chyba nie mozliwe ja stawiam na ok 3, nie wiecej...Tak sie zastanawiam i ciekawie sie co ona nam zaoferuje...

Nie zdziwiłbym się jakby się okazało ze cena bedzie wynosiła ponizej 2 tysiaków. Prawdopodobnie wszystkie 3 next next geny zostaną wydane w podobnym czasie wiec producentom bedzie szczególnie zależało aby ludzie rzucili sie akurat na ich konsolę a nie inną. A jaki jest lepszy czynnik wzrostu popytu niz nizsza cena ? (pytanie retoryczne smile.gif )
kedar
Moim zdaniem cena w Polsce bedzie 2-3tyś, wątpie czy PS3 bedzie droższa. Jezeli bedzie skok graficzny taki jak miedzy psx a ps2 to ja nie mam pytań, z wywieszonym jęzorem bede chyba przez miesiąc siedzial biggrin.gif. I niech kur.a dadzą wejscia na cztery pady :!:
-=Burthess=-
Moim zdaniem powinni zrobić tak jak Ninny z GC. Kawał dobrego hardu bez zbędnych "bonusów" a cena optymalnie niska.
Tokar
Byc moze naiwny jestem,ale wtedy bedziemy juz w UE i moze
w zwiazku z tym cena bedzie stala na jakims normalnym poziomie...
Alpha Trion
Zarowno U.S.A ( Xbox 2 ) jak i Japonia ( Ps3 ) nie sa w U.E , wiec nie spodziewalbym sie jakichkolwiek bonusow dla panstw czlonkowskich
( pewnie szybciej sie doczekamy Lenintendo smile.gif ) . Chyba juz niektorzy zapomnieli ile kosztowala przyjemnosc posiadania Dreamcasta czy ps2 w Polsce w momencie Shipmentu ... to ja pozwole sobie przypomniec ze Dream kosztowal ok pieciu tysiecy Pln a Ps2 okolo osmiu tysiecy i konkurencja byla i nic to nie dalo . Nie inaczej bedzie z nowymi konsolami ktorych Imo nie bedzie sie oplacalo kupic wczesniej niz rok po premierze kiedy wyjdzie odpowiednia ilosc odpowiednio roznorodnych gier , z odpowiednim wykorzystaniem mocy . Nalezy sobie zadac pytanie czy warto wydawac fortune by sie pochwalic poteznym technicznie sprzetem ktory narazie nie oferuje wiele wiecej niz cyferki . Przelom graficzny na miare starego dobrego 3Dfx jest raczej trudny do wyobrazenia , na nowych konsolach to i tak beda dalej przefiltrowane tekstury i wieloboki , bardziej i mniej udane . Ja bym wolal zeby sie developerzy przylozyli nie tyko do aspektow wizualnych , ale tez tych co decyduja o grywalnosci tytulu . Gracz do nowej grafiki przyzwyczai sie bardzo szybko ale kiedy okaze sie ze nowe maszyny tak naprawde nie potrafia duzo wiecej...bedzie zawiedziony. Czas pokaze
kotlet_schabowy
to ja pozwole sobie przypomniec ze Dream kosztowal ok pieciu tysiecy Pln a Ps2 okolo osmiu tysiecy i konkurencja byla i nic to nie dalo .

Może źle zrozumiałem, ale ani Dreamcast, ani PS2 nigdy nie kosztowały aż tyle ! Raz w Neo Plus była taka tabelka dotycząca PS2 importowanej i wyliczyli jakieś 7000, ale w Polsce po premierze było 2799 ( ale to i tak przegięcie ). Dreamcast kosztował na początku, przy premierze chyba około 1500, ale bardzo szybko cena spadała, najpierw do 999, potem do 599.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.