prawda jeste taka ze konsole technologie czerpaly z pc ale chyba nie wiesz ze duza wiekszasc posiadaczy ps2 i pc kupywala nagrywarki dvd specjalnie po to zeby przegrywac gry
Co ma piernik do wiatraka???
dla ciebie to oznaka slabosci ze ktos czerpie to co najlepsze w pc?
To jest fakt. Zadna oznaka slabosci. To jest po prostu rynek i ja sie z tym zgadzam.
a odrzuca to co najgorsze. po co w konsolach system operacyjny?? zeby pisac wypracowania na padzie?
I znowu o systemie. A jak myslisz, dlaczego odpala Ci sie gra na PS2??? Bo tak jest sytem, minimalny, ale jest.
Czlowieku, jest kilkunastu producentow sprzetu zadnen system nie moze byc napisany idealnie po sprzet, chyba ze konsola, bo programista nie musi sie martwic ze uzytkownik odpali gre na AsRocku, czy ECSsie. Wie ze te 40 milionow (?) uzytkownikow na taki sam sprzet.
Ale ja nie o tym chcialem dzisiaj...
aa w swojej krucjacie zapomnialespoweidziec ze gry na konsole sa robione na pc ( stary texcik pewnego fana gier na pc)
Jakiej krucjacie??? Caly czas staram sie udowodnic pewne fakty. No wlasnie? To w koncu co ja robie??? Kurcze, ale jaja. Staram sie udowodnic fakt. Ale jaja...
zobacz na jakies forum cda czy jakies. co ludzie wypisuja n a temat konsol.
CDA mnie nie interesuje. Czasopismo.... eh nie bede pisal bo znowu bedzie OT.
raczej kazdy gowniarz patrzy tylko zeby mu sie nowa gierka odpalila.
Masz racje, gowniarz. Dlatego nie rozmawiam o grach, tzn. ktora lepsza, ile klatek itp tylko o sprzecie i staram sie tym cos przekazac.
Grac przestalem juz jakis czas temu. Owszem, intresuje sie nimi ale w aspekcie techniczym.
Odczuwam, jakbys chcial mi wmowic ze tylko po to pisze tutaj, zeby zjechac konsole. Juz pisalem, jesli chociaz raz tak zrobilem to podaj moj cytat.
Powtorze, topic jest o przecenionych mozliwosciach procesora Cell.
Pzdr, Wojtek