Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
Coglin
scorcher: o co ci wlasciwie chodzi question.gif
wszedles do topicu o PS3 i pierdzielisz jakies farmazony o pecetach. co nas to obchodzi?? mnie naprawde wali jaki duzy bedzie procesor, ile bedzie mial pamieci i jakis innych (pipi) w srodku.
nie kupuje konsoli po to zeby jaraz sie podzespolami wcisnietymi w obudowe tylko zeby grac w (pipi) gry. a takie napewno beda na PS3 a na pc niestety nie ma. pecet zatrzymal sie na fpp i rts no moze jakas gre rpg mozna jeszcze znalesc.
obecnie rachunek jest prosty chcesz grac w (pipi) gry kupujesz konsole.
mobie
wszedles do topicu o PS3 i pierdzielisz jakies farmazony o pecetach. co nas to obchodzi?? mnie naprawde wali jaki duzy bedzie procesor, ile bedzie mial pamieci i jakis innych (pipipi) w srodku.
nie kupuje konsoli po to zeby jaraz sie podzespolami wcisnietymi w obudowe tylko zeby grac w (pipipi) gry. a takie napewno beda na PS3 a na pc niestety nie ma. pecet zatrzymal sie na fpp i rts no moze jakas gre rpg mozna jeszcze znalesc.
obecnie rachunek jest prosty chcesz grac w (pipipi) gry kupujesz konsole.

zgadzam się z tobą w 100%

co nas obchodzi co bedzie w środku laugh.gif

od miesiaca mam ps2 . przez 3 lata pakowalem siano w kompa, i gralem tylko na nim. po pewnym czasie byłem już tym zmęczony.
co z tego że w puczce siedzi GF 6800 ! GB ramu. jak gry są lipne.

od miesiąca nawet ani razu nie zagrałem na pc. gram tylko na ps2 mimo iż ma gorszą grafike, ( chyba dzisiaj jest coraz mniej osób którzy grają w gry, coraz częsicej się gra w grafike)

czekałem na HL2 i dooma 3 kilka lat, po wyjściu dooma 3 zagralem w to może ze 3godziny , był nudny jak diabli, a dotego nic nie było widać same ciemności.

HL2 byl troche lepszy, jednak bardzo prosty i liniowy, producent zamiast się skupić na grywalności chcial pokazać jakieś głupkowate rozawalania pudelek itd... misje z łązikiem były najnudniejsze sad.gif

gdy tydzien temu zagralem w mgs3. po przejściu całej gry byłem w szoku, miałem pod koniec łzy w oczach. ...

piekna gra!

dla mnie wystarczyła! by taka grafika jak ma ps2 tylko żeby każda gra miała taką grywalność jak mgs3!

ps3 napewno nas wszystkich zaskoczy. i nieważne czy bedzie lepsza od nowego XboXa czy PC. wystarczy, że bedzie miała dobre gry!
scorcher
wszedles do topicu o PS3 i pierdzielisz jakies farmazony o pecetach. co nas to obchodzi?? mnie naprawde wali jaki duzy bedzie procesor, ile bedzie mial pamieci i jakis innych (pipipi) w srodku.
nie kupuje konsoli po to zeby jaraz sie podzespolami wcisnietymi w obudowe tylko zeby grac w (pipipi) gry. a takie napewno beda na PS3 a na pc niestety nie ma. pecet zatrzymal sie na fpp i rts no moze jakas gre rpg mozna jeszcze znalesc.

od miesiaca mam ps2 . przez 3 lata pakowalem siano w kompa, i gralem tylko na nim. po pewnym czasie byłem już tym zmęczony.

od miesiąca nawet ani razu nie zagrałem na pc. gram tylko na ps2 mimo iż ma gorszą grafike, ( chyba dzisiaj jest coraz mniej osób którzy grają w gry, coraz częsicej się gra w grafike)

czekałem na HL2 i dooma 3 kilka lat, po wyjściu dooma 3 zagralem w to może ze 3godziny , był nudny jak diabli, a dotego nic nie było widać same ciemności.

HL2 byl troche lepszy, jednak bardzo prosty i liniowy, producent zamiast się skupić na grywalności chcial pokazać jakieś głupkowate rozawalania pudelek itd... misje z łązikiem były najnudniejsze sad.gif

gdy tydzien temu zagralem w mgs3. po przejściu całej gry byłem w szoku, miałem pod koniec łzy w oczach. ...

piekna gra!

dla mnie wystarczyła! by taka grafika jak ma ps2 tylko żeby każda gra miała taką grywalność jak mgs3!

ps3 napewno nas wszystkich zaskoczy. i nieważne czy bedzie lepsza od nowego XboXa czy PC. wystarczy, że bedzie miała dobre gry!

I.D.I.O.T.O, co nas to obchodzi???
Kto tu pisze o grach???
fabryk

piekna gra!

I.D.I.O.T.O, co nas to obchodzi???
Kto tu pisze o grach???
No to teraz błysnołes laugh.gif ! Idz z tego forum na jakies inne! np. CDA czy cos takiego! Obrazasz innych gadasz jakies glupoty chociaz nie masz o tym cellu zielonego pojecia tak jak wszyscy tutaj? Po co ci to??
mobie
scorcher.>>>>>>>

po pierwsze nie jestem idiotą . po drugie to chyba jest temat o ps3 , a jak wszyscy wiemy głównie bedzie ona do gier.

po trzecie, twoje idiotyczne docinki nic tu nie wnoszą, jak chcesz sprawdzić czy jest dooma 3 na XboxA to wystarczy poszukać.....
dante2003

Bo ten procesor nie bedzie sprzedawany oddzielnie jak jest to na PC! Czy na PS2 albo na XBOXa podawano cene procesora, kart graficzeni ramu oddzielnie?? Idz na forum.tweaka i tam pogadaj o komputerach! Ty jestes jakis anty-cell!! Nic ci nie pasi głośisz jakies swoje teorie ze 
cell jest kijowy 
i to tylko taka sciema;0 6 zmysł czy co?

KIEDY NAPISALEM ZE CELL JEST KIJOWY??????????????????????????????

POWTORZE JESZCZE RAZ DLA TAKICH NIEROZGARNIETYCH JAK TY:

DYSKUSJA TOPICA JEST ___PRZEREKLAMOWANIE___ CELLA W PS3 !!!!!!!!!

Ja nie watpie ze sam w sobie Cell jest dobry, tylko nie wciskaj mi kitu ze dadza go w takim stanie do PS3.

Drogi wypowiadajacy sie. Jesli nie masz konkretnych argumetow, to NIE wypowiadaj sie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

A niby konkretnym argumentem jest twoja teoria że nie dadzą takiego Cella w PS3 jakiego zaprezentowali w poniedziałek?
scorcher

POWTORZE JESZCZE RAZ:

scorcher
scorcher.>>>>>>>

po pierwsze nie jestem idiotą .

Masz racje, sory (szczerze) :oops:

D.O W.I.D.Z.E.N.I.A

Przypomne o tym topicu po premierze.

Kiedy jest premiera???

Pzdr, Wojtek
Coglin

POWTORZE JESZCZE RAZ:

ktos cie musi I.D.I.O.T.O. wyprowadzic z bledu - dyskusje jest na temat PS3
scorcher
question.gif Kiedy jest premiera PS3 question.gif
dante2003
question.gif  Kiedy jest premiera PS3 question.gif

Ale z ciebie znawca. Wiesz, że Cell nie jest tak szybki jak oficjalnie podają, że Sony da osłabionego Cella w PS3, że produkcja Cella będzie za droga aby był w konsoli, a nie wiesz, że prawdopodobnie Japońce zagrają na początku roku 2006.
scorcher

Ale z ciebie znawca. Wiesz, że Cell nie jest tak szybki jak oficjalnie podają, że Sony da osłabionego Cella w PS3, że produkcja Cella będzie za droga aby był w konsoli, a nie wiesz, że prawdopodobnie Japońce zagrają na początku roku 2006.

Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzz, no wlasnie tak myslalem ze w 2006.
Boze, to za dwa lata to te Celle to beda w kazdym zegarku na ruskim rynku :roll:

Za ten czas to ten procesorek bedzie na plycie glowej pc jako zegarek systemowy laugh.gif

K.O.N.I.E.C serio K.O.N.I.E.C

Pzdr, Wojtek

ps. Zawsze znajda sie tacy to przyjda na koniec rozmowy i dra jape.
dante2003

Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzz, no wlasnie tak myslalem ze w 2006.
Boze, to za dwa lata to te Celle to beda w kazdym zegarku na ruskim rynku :roll:

Za ten czas to ten procesorek bedzie na plycie glowej pc jako zegarek systemowy laugh.gif

K.O.N.I.E.C serio K.O.N.I.E.C

Pzdr, Wojtek

ps. Zawsze znajda sie tacy to przyjda na koniec rozmowy i dra jape.

Dla twojej informacji: mamy rok 2005. Rok 2006 będzie za rok a nie za 2 lata.
SOAD

Sony, Toshiba and IBM unveil the Cell.

biggrin.gif
foxer6
Ja myśle ze wreszcie playstation 3 zmiecie z powierzchni ziemi technicznie xboxa 2 bede wtedy uradowany biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ciekawe jak bedzie cena początkowa ps3?
SOAD
Rambus 512MB XDR DRAM ??!! :shock:

Kliknij: http://www.ps3portal.com/?view=article&article=84
Berion
Ale jadu wylaliście na tych 3/4 stronach biggrin.gif

Kliknij:http://www.ps3portal.com/?view=article&article=84

Na tą wiadomość, czekałem z utęsknieniem (zakładając, że prawdziwa). Ciekawe jak odbije się to na cenie (ale do diabła, odbije się też na jakości gfx itp. !)
foxer6
PS2 na poczatku kosztowało 2700zł i była to taka cena że mozna było popatrzeć tylko zza szyby na piekniutką czarnulke.Chciałbym zeby na początek ps3 ulokowało sie w granicach 1999zł,ale podejrzewam ze bedzie to 2999zł lub 2599zł
Stachu
Cały bajer może polegać też na zminimalizowaniu ceny.To właśnie nie potęga cella ,a jego w miare tania i stabilna konstrukcja ma zapewnić tą rewolucyjność.Przynajmiej tak gdzieś przeczytałem więc można się nie sugerować.

Stawiam na cene od 1500 do 2000 zeta.
Jakim
Sega oficjalnie zapowiedziałą jakiś Horrorek na Ps3 oraz Xa2.
Pierwsze screeny. Gra nie wyglada jakoś wybitnie.. ale cóż...

http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...1dc56cfe908de82
YETI
nic specialnego, spodziewam sie czego lepszego po PS3 i X2.
lolo99
No nic wielkiego jakosć porównywalna z current genami, z takim Riddick na przykład.
dante2003
Spoko, PS3 jeszcze nie jest złożone do kupy w labolatoriach, więc te screeny nie reprezentują jakości grafiki PS3. Zresztą na jednym obrazku jest napisane, że pochodzą z Xa 2.
Minio
Na jakiejś stronie (sorry, ale nie pamiętam jakiej) był zdjęcie prototypu the Cell i jego dane. Było coś takiego: 8 niezależnych zegarów, które ŁĄCZNIE mają dać 4GHz. Fajnie. Ale najleprze były wymiary: kwadrat 22cm na 22cm (TO TYLKO PROTOTYP!!!!). Wiecie, ile to jest?? Przecierz to jest ogromne. Powiedzmy, że zmniejszą go dwukrotnie... 11cm na 11cm. A w konsoli trzeba gdzieś upchnąć czytnik, jakąś płytę główną, RAM, kartę graficzną(nie taką jak w PC, tylko procesor specjalnie do grafiki, jeden Cell nie zrobi wszystkiego). Faktycznie, PS3 to będzie rewolucja. I pewnie zmiecie Xboxa 2, ale wielkościa. Nawet nie wiem gdzie ja zmieszczę tą konsolę (o ile ją kupię). A niby Xbox taki ogromny jest. Jeszcze zobaczycie PS3.
Są to tylko moje przemyślenia, bazowane na informacjach o PROTOTYPIE procesora do PS3. Pewnie Fanboye mnie zjedzą. Smacznego.
dante2003
Nie, Cell ma powierzchnię 221mm
Sebas
Ale najleprze były wymiary: kwadrat 22cm na 22cm (TO TYLKO PROTOTYP!!!!).

To nie jest żaden prototyp tylko MODEL!
YETI
Minio gdyby to była ałtentyczna fotka to juz bysmy ja mieli na pierwszych stronach PSXE, N+, roznego rodzaju witryn internetowych a tu nikt tego nie widział tylko ty kiedys tam na jakies stronie.
Pewnie fake i tyle.
No i pomysl, czy Sony wypusci konsole w wielkosci np.X ?
Przeciez japonce tego nie łykna, to musi byc cos dzapanaskiego (małe, zgrabne) a nie amerykanskie (wielkie, brzydkie...mowa oczywiscie o X wink.gif )
Mermind
Spoko, PS3 jeszcze nie jest złożone do kupy w labolatoriach, więc te screeny nie reprezentują jakości grafiki PS3. Zresztą na jednym obrazku jest napisane, że pochodzą z Xa 2.

aha czyli rozumiem ze znasz specyfikacje Xenona i PS3 ze wiesz iz na tym pierwszym gry bedą wyglądac brzydziej laugh.gif
ba wogole jakosc grafiki PS3 bedzie dla konkurencji z tego co widac po Twoim poscie wrecz nieosiągalna laugh.gif
Boże;/

a nalepsze jest to ze kazdy nie zna mocy przerobowej nadchodzących konsol tylko dane odnosnie procka ktory ma siedziec w jednej z nich..ale juz mamy speców pokroju dante2003, ktorzy wszystko wiedzą.
Ludzie zroumcie ze procek to naprawde niewiele..
Procesor od PS2(Emotion Engine) przelicza więcej flopów od tego który siedzi w Xie a i tak mimo wszystko Xbox jest potężniejszy od PS2..wiec naprawde wydaje mi sie że na chwile obecną nie sie czym podniecac.
Berion
Ponadto musi upłynąć minimum rok nim developer'rzy ujarzmią (czyt. częściowo poznają - nie wiem jak to napisać) nowe "środowisko programistyczne"... ...

Bez sensu jest się jarać jakie to będą gry, na którą platformę ładniejsze itp... lol kiedy o kosoli jeszcze nie wiele wiadomo...
A.Z.BEST

Kliknij:http://www.ps3portal.com/?view=article&article=84

No może chociaż w tym aspekcie Sony nie zawali. Bo już ja widzę ich padające czytniki xD.

A ten screenik z horroru Segi to prezentuje naprawdę niewiele. Pamiętam screeny z jakiejś chodzonej bijatyki, która była robiona na PS2 (grafa tego tytułu nie była lepsza niż to co prezentował ówczas DC), a potem wyszedł z tego Bouncer 8O . A jaką Bouncer ma grafę to chyba niektórzy z nas wiedzą... To chyba nadal jedna z bardziej rześkich graficznie gier na PS2. Poza tym jak narazie tylko M$ dostarczył dev kity (zestawy do pisania gier) developerom, także chcąc nie chcąc... jak słyszymy o jakiejś grze na n-geny to na pewno jest ona pisana jak narazie na X'a 2, a potem będą konwerty...

Dziwi mnie natomiast, że takiego czegoś nie wypatrzyliście smile.gif

Sony's next-generation home console will be revealed to the world before the E3 show in Los Angeles this May, representatives of the company have confirmed, with rumours strongly hinting at a late March unveiling.

Prezentacje PS3 już w marcu? A niemal na pewno na E3 w maju? Chyba Sony się spieszy i chce trochę naszczekać o sobie zanim nadejdzie X2. Ino muszą cały czas wstrzymywać ludzi przed zakupem Xbox'a 2, kiedy już ten wyjdzie (ino wyjdzie pierwszy). Jak zwykle uraczą nas wspaniałymi renderkami wyssanymi z palca- tak jak przy okazji pokazów przedpremierowych PS2 ;p.
YETI
Jak zwykle uraczą nas wspaniałymi renderkami wyssanymi z palca- tak jak przy okazji pokazów przedpremierowych PS2 ;p.

I 80% graczy w te renderki uwierzy wink.gif
A.Z.BEST widze ze nic zaufani do Sony nie masz wink.gif

Mam nadzieje ze w maju na targach zostana pokazane kilka trailerow pokazujacych samam gre a nie jakies filmiki.
SOAD
Np.
PS2 sprzedało 80.000.000 milionów, a do końca marca osiągniec 86.000.000 milionów na całym swiecie.
A czemu mało 20.000.000 milionów Xbox?? :roll:
Ja powiem, że beznadziejna Xbox!
palo
Np.
PS2 sprzedało 80.000.000 milionów, a do końca marca osiągniec 86.000.000 milionów na całym swiecie.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Co do pokazów przedpemierowych, to ja nie moge się doczekać prezentacji The Getaway 3 laugh.gif Te zapowedzi na pewno pokażą nam, co jest w stanie wygenerować PS3.
SOAD
Nie mówię o grafiką, tylko grać, grać, grać...
Mermind
Np.

LOL dla kolegi za ocenianie sprzętu po ilosci sprzedanych sztuk..
przeciez to sie w pale nie miesci zeby ocenic sprzet bo tym jak sie sprzedal...
a skoro juz tak kazdy mowi ze granie online to przyszlosc to powiedz mi drogi SOADZIE..dlaczego Xbox Live odstawia o kilka dlugości online w PS2 a liczba posiadaczy danej konsoli do ilosci osób korzystajacyh z XBL/net w PS2 ma sie 10% do 2.2% laugh.gif
biechu
Np.  
A czemu mało 20.000.000 milionów Xbox??  

Z tego co mi sie wydaje to PS2 nie sprzedało się w 80.000.000 mln kopii (tj. 80.000.000.000.000) icon_twisted.gif i Xbox tez nie sprzedał tylu konsolek icon_twisted.gif no hiba ze sprzedawali tez w kosmosie laugh.gif
Poza tym Xbox wyszedł później od PS2, no i jest DUŻO mniej popularny w KKW, no a tam rynek konsol jest "dobrze" rozwiniety. Xbox oczywiście sprzedał się gorzej od konsolki Sony ale nie można mówić że jest beznadziejnie, co to to nie.
SOAD
Dobra. Koniec tematu. Bez awantur.
YETI
Nie mówię o grafiką, tylko grać, grać, grać...

SOAD ty umiesz składać zdania lub pisać po naszemu ???
Cos mi sie wydaje ze jak na 25 letniego( wink.gif taaa )człowieka, juz powinienes dawno nabyc tą umiejetnosc.
A.Z.BEST
Dobra. Koniec tematu. Bez awantur.

Bo sam rzucasz fanbojowskie teksty... żebyś Ty chociaż na Xbox'ie pograł, miał go chociaż tydzień na chacie :? ... Niby 25 lat masz, a myślisz kategoriami "moja zabawka najlepsza, bo ja i 80 mln. innych ludzi ją ma". Dla mnie nie ma żadnej najlepszej konsoli (chyba, że technicznie). Ja mogę mieć co najwyżej ulubione konsole, ale to u niektórych rzadkość, żeby pomyśleć właśnie taką kategorią...

YETI: jestem sceptyczny i tyle... Sony już pokazywało jak dobrze potrafi rozreklamować produkt i jaki to rewolucyjny on nie jest. Najbardziej przerażające plotki były np. takie, że GT3 wyciska 25% mocy PS2 (a otoczenie jest notabene słabe, samochody nie mają environment mappingu w czasie rzeczywistym... ale pewnie dostanę za ten tekst ostre flejmy ;p). Choć wcale nie twierdzę, że PS2 potrafi mało- sprzęcik jest super, tylko że po zapowiedziach i "nakręcaniu" świat miał dostać duuuużo więcej niż dostał. Choć M$ z tym swoim demkiem graficznym Xbox'a (babka sterująca robotem) też nieźle przegiął xD. Miało być 300mln. poligonów a na kilka miechów przed premierą wydajnośc spadła do 125mln. poligonów. Brawa należą się Nintendo- pokazy GCNa, pokazały prawdziwą moc kostki, czyli graficznie baaardzo porównywalny sprzęt z PS2 (tylko że ciut bardziej oszczędny i sprytniej skonstruowany). Przy okazji zapowiedzi kostki obyły się bez tekstów, że procesor potrafił będzie "odwzorowywać ludzkie emocje" (o kurfa xD ach te Sony) i innych takich "wizjonerskich", marketingowych bzdur. A naaaaawet wg. specjalistów GCN ciśnie więcej niż Nintendo oficjalnie podawało...

Kiedy jakiś Amerykanin chwali się, że ma 66 milionów na koncie, to jest mocny. A kiedy jakiś Japończyk mówi, że ma 12 milionów dolców na koncie to jest cienias... a kiedy wszyscy patrzą na Amerykanina, ten nadal ukrywa, że ma 66 milionów jenów na koncie wink.gif. To tego typu zagranie... Więc czytając o mocy przerobowej PS3 i 256 Gflopach, ostudźmy się lepiej wink.gif. Sam sprawdzałem przy pomocy XDK (Xbox Development Kit- nie pytajcie skąd mam wink.gif) ile wyciska Xbox. W Riddicku wychodziło niemal równe 90-95% mocy konsoli (zarówno GPU i CPU), a graficznie tej grze daleko do tego co prezentowały rzekome dema graficzne... Więc dema graficzne, którymi firmy będą nas karmić na długo przed premierą też nic nie znaczą. Jak przyjdzie żółty z jakąś skrzyneczką, podłączy ją do projektora/ plazmy na E3, zapuści płytkę, posteruje padem i wtedy powiem "o kur.... ale grafa 8O ", to będzie z czego się cieszyć i czym jarać wink.gif.
dante2003

aha czyli rozumiem ze znasz specyfikacje Xenona i PS3 ze wiesz iz na tym pierwszym gry bedą wyglądac brzydziej laugh.gif
ba wogole jakosc grafiki PS3 bedzie dla konkurencji z tego co widac po Twoim poscie wrecz nieosiągalna laugh.gif

Źle zrozumiałeś moje intencje. Screeny pochodzą z Xa 2, bo jeden z nich jest podpisany(screen nr 12 na gameonly). Nie można mówić że ta gra tak będzie wyglądać na PS3, bo programiści nie mają jeszcze jej dokładnej specyfikacji(a przynajmniej tak wnioskuję z tego, że ledwo co pokazali chip). Specyfikacja X2 raczej jest już znana(kiedyś nawet była podawana jako wyciek). A poza tym nie napisałem, że na PS3 Condemned będzie wyglądać lepiej.
Stachu
Bo sam rzucasz fanbojowskie teksty... żebyś Ty chociaż na Xbox'ie pograł, miał go chociaż tydzień na chacie Confused ... Niby 25 lat masz, a myślisz kategoriami \"moja zabawka najlepsza, bo ja i 80 mln. innych ludzi ją ma\". Dla mnie nie ma żadnej najlepszej konsoli (chyba, że technicznie). Ja mogę mieć co najwyżej ulubione konsole, ale to u niektórych rzadkość, żeby pomyśleć właśnie taką kategorią...

I po kiego ...... się rzucasz?Przecież SOAD nic takiego nie napisał.Zresztą on niewiele pisze:).(Zawsze tylko link ,albo wklejony tekst)Albo hardcorowo przypala jakieś bliżej nieokreślone softy ,albo jest cudzoziemcem ze średnią znajomością języka :wink:

A PS3 będzie jaki będzie i nie ma się o co kłócić.I tak najważniejsze jest to jakiego będzie koloru.
dante2003

Sam sprawdzałem przy pomocy XDK (Xbox Development Kit- nie pytajcie skąd mam wink.gif) ile wyciska Xbox. W Riddicku wychodziło niemal równe 90-95% mocy konsoli (zarówno GPU i CPU), a graficznie tej grze daleko do tego co prezentowały rzekome dema graficzne... Więc dema graficzne, którymi firmy będą nas karmić na długo przed premierą też nic nie znaczą.

Proste: konsola generując dema graficzne skupia się tylko na grafice, pomijając fizykę czy inteligencję. Dlatego gry nie wyglądają tak ładnie. Porównaj w GT4 grafikę podczas wyścigu i podczas photo mode. Różnica jest kolosalna. Tak samo jest z demami graficznymi.
PS. Jeśli nie ściemniasz z tym XDK to Respect!
zduniacz
Ciekawi mnie jakie zmiany dotkną Dual Schocka 3, jeśli w ogóle jakieś go dotkną.
dante2003
Ciekawi mnie jakie zmiany dotkną Dual Schocka 3, jeśli w ogóle jakieś go dotkną.

Prawdopodobnie będzie bezprzewodowy i zamiast L2/R2 bedą triggery.
Ryo-San

zamiast przyciskow R2 i L2 mają zapodac spusty...
w koncu pomysleli...
aa no i oczywiscie pady bedą bezprzewodowe
Jakim
Stawiam na bezprzewodowośc oraz zastąpienie R i L 2 spustami.. jakas taka wiazja mi przed oczami stoi;]
dante2003
Super, trzy posty o tej samej treści w jednym momencie smile.gif
SOAD

Co to znaczy triggery? Odp.
dante2003

Co to znaczy triggery? Odp.

Spusty jak w padzie do DC lub Xbox
Jakim
Taki spust... jak naprzykład w pistolecie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.