Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 - TUTAJ MOŻEMY KOMENTOWAĆ NEWSY!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
MichAelis
to art jakiegos fanatyka..ktory nad tym siedzial w chooooj czasu....

i calkiem choojowy wyszedl.
Ekansik
Na moje PS3 bedzie kosztować 399 Euro.
SOAD
Co to znaczy "fake"?? Odp.
Loto
Co to znaczy \"fake\"?? Odp.

ze lipa to jest
deco
fake=sztuczny
Hela
Jesli mialby miec czytnik UMD to napewno...
Ekansik

Wg mnie nie ma co patrzęć na specyfikacje czy sprzet bedzie drogi czy nie. PSX kosztowało 399 euro (wtedy jeszcze $) w dniu premiery, PS2 tak samo, wiec PS3 też. Nawet jesli sam sprzet bedzie warty powiedzmy 499 Euro to i tak Sony da cene 399. A jeszcze mając pewność ze softu nie da sie spiracić to juz w ogole nie bedą mieli zachamowan przed "dopłacaniem" do konsoli bo wtedy na grach napewno im sie zwróci. Nawet jak bedzie Bluray do wg mnie cena też bedzie 399 Euro. Inaczej nikt tego nie kupi a Microsoft wygra tą batalie generacji konsol.
fabryk

Wg mnie nie ma co patrzęć na specyfikacje czy sprzet bedzie drogi czy nie. PSX kosztowało 399 euro (wtedy jeszcze $) w dniu premiery, PS2 tak samo, wiec PS3 też. Nawet jesli sam sprzet bedzie warty powiedzmy 499 Euro to i tak Sony da cene 399. A jeszcze mając pewność ze softu nie da sie spiracić to juz w ogole nie bedą mieli zachamowan przed \"dopłacaniem\" do konsoli bo wtedy na grach napewno im sie zwróci. Nawet jak bedzie Bluray do wg mnie cena też bedzie 399 Euro. Inaczej nikt tego nie kupi a Microsoft wygra tą batalie generacji konsol.
Jezeli będą mieli pewność ze nie da się spiracić to gry bedą tańsze napewno;]
T3xz
Obczajcie tu! Tak może wyglądać PS3!

Źródło -http://www.ps2-scene.org/

niektórzy po prostu nie potrafią przewijać strony i co gorsza... o zgrozo... czytać wcześniejszych postów.
Beck
OŁ MAJ GAD Tylko nie tak!!! To wygląda okropnie. Nie podoba mi się.
blancio
paskuda tongue.gif i te badziewne diody icon_twisted.gif
Jasior
Dla mnie moze byc, wystarczy to paskudztwo przykryc recznikiem, zeby sobie nie psuc humoru podczas gry biggrin.gif
SOAD
Podoba mi się. Pół-retro i pół-nowoczesnosc!
Patrycjusz

niektórzy po prostu nie potrafią przewijać strony i co gorsza... o zgrozo... czytać wcześniejszych postów.

Przepraszam guru(g=ch, r=j +u)!
ShtaS
a mi sie podoba, takie retro, sjuper =]
Big Boss
Taa...świetnie wygląda ale jakies takie "male". Ja tam glosze tezę taką jak w grze Shogo:MAD: "Bigger is Better"
puszkin
to wygląda jak jakaś lornetka, dobrze, że to tylko marny fake
Patrycjusz

A może by tak po polsku? Nie każdy zna dobrze angielski.
blancio
ma Ci to przetlumaczyc ? laugh.gif
Patrycjusz
ma Ci to przetlumaczyc ?  :lol:

Mi nie musi bo mi niepotrzebne wiedzieć, przedemną narazie PSP więc o PS3 nie myśle, ale bez sensu jest podawanie linków do stron napisanych w innym języku. Może też zapodam nowośći ze stron japońskicj, ja rozumie a co mnie to że wy nie.
Furbik

Jesli Ps3 ma tak wyglada to mi sie nie podoba. Taki to troche szajs. Na szczescie na interi w WAPie napislai ze to jest fotomontaz, gdyz Sony w wszystkich zapowiedziedziach mowil, ze ich konsola nie bedzie sie nazywac Playstation3 biggrin.gif
Patrycjusz
Pierwsze slysze ze Sony wyrzeka sie nazwy PlayStation3.
T3xz

OT: ach ta dzisiejsza, samozaparta młodzież smile.gif

edit: Nie wiem czy powinienem to umieszczać z całego szacunku dla Papieża. W każdym razie życząc mu zdrowia i 100 lat z lekkim ukłonem w stronę jego odnoszenia się do techniki XXI wieku nie przyznaję się do tego foto.
deco
notabene malo smieszny to rysunek.
McDrive
T3zx jesteś GŁUPI :!: :!: :!: icon_evil.gif :x
Loto
T3zx jesteś GŁUPI :!:  :!:  :!:  :evil:  :x

stary co w tym foto jest takiego mega bulwersujacego?? nie jest smieszne ale tez nie ma powodu strzelac focha. ot pospolita bzdura
Lipa
Trochę chamskie ...
Ale Zabuza ma rację ...
Nie musiałeś od razu, strzelać focha
OsciBosci
T3zx jesteś GŁUPI :!:  :!:  :!:  :evil:  :x

LOL a co jest w tym chamskiego, strasznego czy obraźliwego?? Jezeli uwarzasz ze konsola w porównaniu do Papieza to cos strasznie ponizajacego to masz cos z głowa...a kto powiedział ze obrazek miał byc smieszny??
Lipa
Chodziło mu zapewne, o sam fakt ...
Chory Papież ... I tu takie coś ...
Wiesz o co chodzi ...
OsciBosci
Tekst "Anyone saw my PS3" wydaje mi sie ze moze oznacza ze Papiez w takim stopniu pokona chorobe i za te dwa lata bedzie w stanie nawet grac na konsoli...
Wik
Tekst \"Anyone saw my PS3\" wydaje mi sie ze moze oznacza ze Papiez w takim stopniu pokona chorobe i za te dwa lata bedzie w stanie nawet grac na konsoli...

żenada...
OsciBosci
Zenadą to jest czepianie sie kogokolwiek kto wkleja takie zdjecia. Ani to nie obraza nikogo, ani poniza ani tez wysmiewa.

edit. racja koniec offtopów
Sebas
Może już skończycie? To nie miejsce na takie dyskusje.
T3xz
przepraszam ale wyparłem się tej fotki; o co tyle hałasu?

chciałem zwrócić uwagę że to właśnie Jan Paweł II jest pierwszym Papą pielgrzymem. Mam dla niego szacunek bo potrafi być zdolnym do zrozumienia otaczających go zmian. I to jakich. Rozwój techniki, telekomunikacji (konferencje z Placu Św. Piotra). W swoich książkach: Tryptyk Rzymski dokładnie to nakreśla, że w świecie ogarniętym techniką należy podłożyć wszelkich starań powrotu (choćby duchowego) do natury (następuje tu mnóstwo zapożyczeń z jego podróży po Tatrach Zakopiańskich) . Być nowoczesnym to znaczy być zdolnym do zmian, wielu zmian. I to pokazuje niestety cierpiący od kilki miesięcy Jan Paweł II.

Jeżeli tego nie rozumiecie to proszę nie pisać jaki to jestem "głupi" i woogóle antykatolicki. Wieje konserwatywnym, skostniałym, cynizmem.

czekam na przeprosiny
Ventura
to zdjęcie to ściema...bardzo dobra..ściema...tak niebezie wygladać ps3..niestety..jeszcze..niewiemy..jak bedzie wygądac ps3!!!!

http://www.ps2-scene.org/newsimages/ps3-.jpg

ktos sie pobawił..na kompie...heheeh..jesli sie tak dokładnie pobawimy z ta fotką...z tym zdjęciem..mozna zobaczyc ze to ściema....ja sie prawie nabrałem..smile.gifsmile.gifsmile.gif
Ventura
to zdjęcie to ściema...bardzo dobra..ściema...tak niebezie wygladać ps3..niestety..jeszcze..niewiemy..jak bedzie wygądac ps3!!!!

ktos sie pobawił..na kompie...heheeh..jesli sie tak dokładnie pobawimy z ta fotką...z tym zdjęciem..mozna zobaczyc ze to ściema....ja sie prawie nabrałem..smile.gifsmile.gifsmile.gif
Ventura

blancio
ameryke zes odkryl :roll:
Ventura
nieodkryłem ameryki... :roll: heehheehhe
SOAD
Odwołany pokaz PlayStation 3
Jak się dowiadujemy z krążących po internecie plotek, Sony w marcu tego roku planowało pokaz możliwości PlayStation 3 szerszemu gronu developerskiemu. Okazało się jednak, że planowane spotkanie nie doszło do skutku.
Praktycznie od razu pojawiły się nadchdzące zewsząd głosy, jakoby japoński gigant natrafił na jakieś techniczne problemy przy projektowaniu nowego systemu. Pogłoski te zostały jednak natychmiast zdementowane przez rzeczników prasowych firmy.
Wiadomo za to na pewno, że nową platformę ujrzymy na majowych E3.
stuart_m
no coz, jest to przyklad typowego zabiegu marketingowego hehe wkoncu robienie szumu wokol czegos czego jeszcze nie ma to chyba najlepsza reklama :wink:
ja tylko czekam na E3 (majac nadzieje ze tego tez nie odwolaja) icon_twisted.gif
stuart_m
no coz, jest to przyklad typowego zabiegu marketingowego hehe wkoncu robienie szumu wokol czegos czego jeszcze nie ma to chyba najlepsza reklama :wink:
ja tylko czekam na E3 (majac nadzieje ze tego tez nie odwolaja) icon_twisted.gif
stuart_m
ja tam tylko czekam na E3 (majac nadzieje ze tego tez nie odwolaja) icon_twisted.gif
stuart_m
ja tam tylko czekam na E3 (majac nadzieje ze tego tez nie odwolaja) icon_twisted.gif
SOAD
IBM poinformowało, że procesor Cell znajdzie się nie tylko w konsoli PlayStation 3. Firma będzie pracowała nad przystosowaniem układu do potrzeb różnych klientów: od przemysłu lotniczego i kosmicznego, poprzez zastosowania wojskowe, po medycynę.
Cell jest efektem współpracy IBM, Toshiby i Sony. Wiadomo, że znajdzie się w konsoli Sony oraz w telewizorach Toshiby. Każda z firm ma jednak prawo do dostarczania procesora swoim klientom.

Z ramienia Błękitnego Giganta układem będzie się zajmował wydział Engineering & Technology Services (E&TS), który m.in. projektuje układy scalone na zlecenie Boeinga czy Honeywella. Firma nie zdradziła, ilu spośród 1300 inżynierów zatrudnionych w E&TS będzie miało za zadanie prace nad Cellem.

www.chip.pl
lolo99
Taa pewnie laugh.gif

Moim zdaniem to jest to samo gadanie co w przypadku PS2 że niby Husajn czy inny Saddam to sterowania rakietami go wykorzystywali.
Pewniakiem to bedzie zwykły układ sprzedawany przez IBMa.
Sebas
IBM poinformowało, że procesor Cell znajdzie się nie tylko w konsoli PlayStation 3. Firma będzie pracowała nad przystosowaniem układu do potrzeb różnych klientów: od przemysłu lotniczego i kosmicznego, poprzez zastosowania wojskowe, po medycynę.
Buahha. Co do magazynu Chip to to nie pierwszy raz kiedy takie głupoty wypisują.
dante2003
Przecież od dawna było wiadomo że IBM będzie ładował Cella do swoich serwerów.
Edit:
News ze strony chip.pl
Japoński demon szybkości
2005-04-01

Toshiba poinformowała o wyprodukowaniu najszybszych na rynku kości DRAM. Wykorzystujące interfejs XDR 512-megabitowe układy współpracują z zegarem o częstotliwości 4,8 GHz. Kości Toshiby mogą, przynajmniej teoretycznie, pracować z częstotliwością 6,4 GHz. To czterokrotnie szybciej niż najszybsze obecnie 1,6-gigahercowe GDDR i aż dwanaście razy szybciej niż układy DRAM taktowane zegarem 533 MHz.

Podobnej klasy układy scalone produkuje również Elpida. Obie firmy rywalizują o miano tej, która stworzy najbardziej wydajne kości pamięci.

Specyfikacja tych kości, jak i producent dziwnie kojarzą mi się z informacjami na temat pamięci w PS3.
stuart_m
czy sa tu jacys moderatorzy :? bo 4 razy mi wskoczyl moj post przez jakis blad php a nie chce robic hlewu na forum :wink:
od razu ten post tesz prosze wywalic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.