Oby to była prawda
Wiecie może do kiedy będą wydawane gry na PS2 po pojawieniu się PS3 ? Bo mam zamiar pobyć z Play'em 2 jeszcze trochę ... :wink:
dante2003
9 04 2005, 17:43
Wiecie może do kiedy będą wydawane gry na PS2 po pojawieniu się PS3 ? Bo mam zamiar pobyć z Play'em 2 jeszcze trochę ... :wink:
Sony zapowiada że do 2008
taaa jasne...chociaż tak prawde mówiąc to na PSX do tej pory wychodzą gry

a że nawet za darmo nikt w nie nie chce grac to inna sprawa...
Sony potwierdziło szczegóły prasowej konferencji, która poprzedzi targi E3. To na niej właśnie pierwsze osoby spoza firmy dostąpią zaszczytu obejrzenia PlayStation 3.
Konferencja ta tradycyjnie odbywa się we wtorkowe poranki tygodnia, kiedy w Los Angeles ma miejsce E3, jednak tym razem odbędzie się w poniedziałek. 16 maja po południu w studiu Sony Pictures (Culver City) PS3 ujrzy światło dzienne jako pierwsza konsola następnej generacji.
Parę godzin później, podczas wieczornej konferencji w śródmieściu Los Angeles, Xbox 2 po raz pierwszy zostanie pokazany dziennikarzom.
MichAelis
9 04 2005, 21:04
jeszcze troche ponad miesiac, juz sie doczekac nie moge
dante2003
12 04 2005, 13:49
nie znam gry..ale jak rewelacja to moze bedzie rewelka...jakis orginalny hit,by sie rpydał
Whoa! Pierwszy Omikron powalał klimatem (kawałek Davida Bowie z intra jest genialny), ale pomysłowość twórców wyraźnie ograniczana była przez moc ówczesnego sprzętu. Teraz nie powinno być takich problemów :wink:
UUUU ja gralem na dreamie w jedynkę ta gra zabila mnie klimatem,wielkie miasto,choć nieprzeszedłem całej gry dla mnie ta gra wpisala sie na liste najlepszych
blancio
22 04 2005, 14:11
nienajgorzej, ale ja chce kibicow 3D

(tutaj nie widac, ale sadze ze by to zaprezentowali

)
Great-iii
22 04 2005, 14:50
Nie widac ze to sa rendery?;p Gra bedzie wygladala imo lepiej.
Nie widac ze to sa rendery?;p Gra bedzie wygladala imo lepiej.
To sa screeny bezpośrednio z gry. Tak pisze EA na swojej stronie.
Jeśli to nie są rendery to właśnie tego spodziewam się po nowej generacji, ale wiadomo że nie uwierze puki sam nie pobiegam takimi postaciami
MichAelis
23 04 2005, 12:23
pierwsze screeny na bank nie sa z gry, ten ostatni jest, zobaczcie jakie kijowe schodki sa na kaskach.
pierwsze screeny na bank nie sa z gry, ten ostatni jest, zobaczcie jakie kijowe schodki sa na kaskach.
dla porównania Madden na konsole obecnej generacji:
I wklejony ostatni screen.
blancio
23 04 2005, 12:44
ostatni jest z ps2 a reszta nowej generacji
wejdźcie na
www.ea.com
No niby wszystko wskazuje że to real screens 8O choć takie rozmazane tła są popularne w prerenderowanych filmikach.
Nie wydaje mi się, żeby to były faktyczne screeny z gry. Musimy pamiętać, że przy premierze Playtation 1 i 2 programiści nie wykorzystywali mocy tych systemów. Dopiero od półtora roku do dwóch lat po pierwszym tytule mamy gry dorównujące "prawdziwej" mocy konsoli. Nie wiem czy powtórzy się to po premierze PS 3, ale... Następna sprawa to defektywność PS 3. Jeśli będzie tak samo jak z PS 2 to niech ich krew zaleje (Sony). Znam tylko JEDNĄ osobę, której konsola do dziś chodzi bez zarzutu. Ja sam osobiście mam drugą (nie przerabiałem żadnej) i nie jest to fajne kiedy konsola, o którą dbasz i troszczysz się nawala niewiadomo dlaczego. Późniejsze wersje eliminują w pewnym stopniu ten problem, ale niesmak pozostaje.
Jeśli chodzi o wygląd nowej konsoli to Sony powinno postawić na prostotę. Taki design najlepiej będzie współgrał z nowoczesnym spojrzeniem na sprzęt RTV.
Dla zainteresowanych,pojawil sie filmik z Maddena NEXT GEN:
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...d=5551&type=wmv
dante2003
23 04 2005, 19:00
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...d=5551&type=wmvWreszcie! Cały dzień na to czekałem.
..::XMANiAK::..
23 04 2005, 19:03
jesli macie nowe obrazki przypuszczen wygladu ps3 to dajcie linki [procz tych co sa w PSXE

]
thx
karys88
23 04 2005, 19:04
Łaaaaadne

Ale spodziewałem sie czegoś wiecej...pewnie bedzie wygladać jeszcze lepiej finalny produkt :wink:
Ogólnie pozytyw, a to przecież dopiero pierwsza gra w ruchu na NG
pozdro
karys
ps.trójwymiarowi kibice, w końcu... :roll:
Filmik maddena zaje/bisty jest
Ryo-San
23 04 2005, 19:42
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...d=5551&type=wmvWreszcie! Cały dzień na to czekałem.
biedna animacja tych zawodnikow oj biedna
ryo - ja jak narazie patrzylem sie tylko i wyłącznie na grafike, jest very good, a przyszłe tytuły (?) O_O urwą głowe normalnie.
Ryo-San
23 04 2005, 19:55
wiesz grafa grafą - ale piekna grafa MUSI isc w parze z jeszcze piekniejsza animacją..co z tego ze wpakuja miliony poligonow w zawodnika skoro bedzie sie ruszał jak manekin...
przyklad wspanialej grafy z piekna animacja jest w filmiku z War Devila w momencie jak koles z czerwonym plaszczem wspina sie na jakas wieze..
Tak wiem ze animacja musi być dobra, ale ja zwracałem w tych przerywnikach z prawidziwej gry uwage tylko na grafe, chce zobaczyć jak będzie ona wyglądała na PS3
dante2003
23 04 2005, 20:54
wiesz grafa grafą - ale piekna grafa MUSI isc w parze z jeszcze piekniejsza animacją..co z tego ze wpakuja miliony poligonow w zawodnika skoro bedzie sie ruszał jak manekin...
przyklad wspanialej grafy z piekna animacja jest w filmiku z War Devila w momencie jak koles z czerwonym plaszczem wspina sie na jakas wieze..
Animacja to kwestia dopracowania, to jest na pewno dosyć wczesna wersja. A grafika jest niesamowita.
To wyglada na render,niespodziewałem sie aż tak doibrej grafiki po next genach.Mogli zażucic filmikiem z gameplaya ale co tam.
To wyglada na render,niespodziewałem sie aż tak doibrej grafiki po next genach.Mogli zażucic filmikiem z gameplaya ale co tam.
Tak, to jest render, ale czasami są kilku sekundowe wstawki gameplaya, i tam widać rewelacyjną grafike
Nie rozumiem o co ci chodzi
No to posłuchaj :
Leci to intro ( niewiadamo co ) trailer czy coś, no i leci, leci i w pewym momencie są kilku sekundowe wstawki gameplaya.
Rozumiesz teraz ?
Ryo-San
23 04 2005, 21:05
Tak, to jest render, ale czasami są kilku sekundowe wstawki gameplaya
No to posłuchaj :
Leci to intro ( niewiadamo co ) trailer czy coś, no i leci, leci i w pewym momencie są kilku sekundowe wstawki gameplaya.
Rozumiesz teraz ?
LOOOOL to zes wytlumaczyl xD
wstawki liczone bo raczej o gameplayu przy takiej kamerze nie mozeby mowy sa w menuasach - tam gdzie kolesie stoja w kolku to jest bankowo liczone..i w momencie w ktorym trener cos tam mowi to zwodnika.
Tak, to jest render, ale czasami są kilku sekundowe wstawki gameplaya
No to posłuchaj :
Rozumiesz teraz ?
LOOOOL to zes wytlumaczyl xD
wstawki liczone bo raczej o gameplayu przy takiej kamerze nie mozeby mowy sa w menuasach - tam gdzie kolesie stoja wkolku to jest bankowo liczone..i w momencie w ktorym trener cos tam mowi to zwodnika.
No to żem wytłuamczył
Ryo, no właśnie o to mi chodziło, przecież to jest z gameplaya już ;p
[b]
nawet ja zrozumialem
Te gry będa tak wyglądac na HDTV, import telewizora 1080i bedzie niestety konieczny.
OsciBosci
23 04 2005, 21:15
No animacja nie jest nadzwyczajna...
karys88
24 04 2005, 10:30
No animacja nie jest nadzwyczajna...
A ja chciałem tylko przypomnieć że to jest EA Sports...oni nigdy nie mieli dobrze animowanych "ludzików" to po co mają chłopaki zmieniać tradycje

Zobaczymy PES-a nowego albo jakąś fajną przygodówke to wtedy sie posikamy ze szczescia a nie takie klocki jak tam biegają a fe!
pozdro
karys
1. to jedynie zapowiedz...
2....bardzo wcesna zapowiedz...
3....wiec gra nie moze dobrze smigac, bo jest w fazie bardzo wczesnego devliopingu
4. Po czwarte najważniejsze:TO EA SPORT. Animka w ich grach będzie chrupać nawt na PS4 i iXe3
Ustawię sobię jako stronę domową
http://www.us.playstation.com/Content/Site...fo/default.aspx Kupno PS3 dla mnie to odległ przyszłość (2 moze 3 lata). Do tego czasu jarać się będę tylko screenami z PSXE
A.Z.BEST
3 05 2005, 02:18
Podklejcie ten temat znowu...
MichAelis
3 05 2005, 09:30
wedle zyczenia xD
Sharing PS3-CELL presentation I had on my PC for a long time. Parametry PS3. Mnóstwo tabel...
http://ps3forums.com/viewtopic.php?t=1902
Cokolwiek by to nie znaczylo wyglada imponujaco
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.