Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Saunter
Oraz na bardzo dobrej drodze jest transfer Davida Trezegueta, ktory ma zastapic Javiera Saviole. Przyznam ze mam sentyment do Savioli, ale on zarabia wiecej niz Ronaldihno buhaha i ma ogromne premie za gole. Nadeszla czas na zmiana warty. D.T jest dobrym wyborem moim zdaniem. Ehhh marzy mi sie Thierry Henry ale to nie mozliwe confused.gif
SkViOt
Oraz na bardzo dobrej drodze jest transfer Davida Trezegueta, ktory ma zastapic Javiera Saviole. Przyznam ze mam sentyment do Savioli, ale on zarabia wiecej niz Ronaldihno buhaha i ma ogromne premie za gole. Nadeszla czas na zmiana warty. D.T jest dobrym wyborem moim zdaniem. Ehhh marzy mi sie Thierry Henry ale to nie mozliwe confused.gif

lepiej jakby David zastapil w Barcelonie Kluiverta
lukasz
Jestem pełen uznaia dla Peraza jak szybko potrafił zareagować po fatalnym sezonie.Czynnikiem jest napewno obawa o fotel ,ale sprowadzenie jedengo z czterech najleszpych stoperów na świecie to napewno sukces.A Barcelona niech kupi Carlosa Teveza z Boca Juniors póki nie jest jeszcze stosunkowo drogi.
sp1979
odnosnie tych spekulacji transferowych najbardziej w(pipi)..ją mnie
doniesienia odnosnie ronaldinho
abramowicz to juz kupił go chyba 3 razy
a teraz jescze moze stac sie "kartą przetargową" podczas wyborow w
realu madryt

nie nie panowie :wink:
dinho kocha barcelone i nigdzie sie nie wybiera

co do transferu trezegola to dobry to wybor
tez mam "sentymencik" do savioli ale ....
SIKI
Ponoć Barca jest zainteresowana Ballack'iem... A tak na marginesie to ile kosztował Real Samuel question.gif
lukasz
22mln euro
Kubaa__
Opłacało się icon_twisted.gif .
Baraqda
nie wiem o co chodzi ale plotki sie powoli sprawdzaja :0
http://www.realmadryt.com/index.php?co=now...0afa6eef594206e

i najgorsze to ze to sam Carlos powiedzial. Ale znajac Real nie wypuszcza swojej gwiazdy i pujda na ugode... (mam nadzieje)
SIKI
Jakby Carlos odszedł to jedynymdobrym obrońcą byłby Samuel... A on sam nie da rady biggrin.gif
DMX
Carlos jak odejdzie do Chelsea to bedzie kosztowal conajmniej tyle co Samuel (ktorego Chelsea takze chcialo oferujac 30 mln ale pilkarz chcial grac w Realu) wiec bedzie mozna sprowadzic nastepnego klasowego obronce.
SIKI
Wszystko zależy kto zostanie w Realu prezydentem hyh.gif Ja tam chcę Pereza... Jego polityka mi się podoba... Same gwiazdy, brak ławki rezerwowych i brak dobrych obrońców ... i brak wyników w tym sezonie icon_twisted.gif icon_twisted.gif :twisted
EDIT:
Wyniki po pierwszych połowach:
Real Valladolid - Villarreal
aktualny wynik: 1 : 0
strzelcy bramek:
32' Losada

Real Zaragoza - Barcelona
aktualny wynik: 1 : 1
strzelcy bramek:
41' C. Cani

9' J. Saviola

Real Madryt - Real Sociedad
aktualny wynik: 1 : 3

strzelcy bramek:
39' L. Figo

13' D. Kovacevic
28' Xabier Prieto
32' O. De Paula

Athletic Bilbao - Atlético
aktualny wynik: 1 : 3
strzelcy bramek:
18' A. Iraola

24' A. Ibagaza
31' G. De Los Sant.
33' F. Torres Sanz

Espanyol - Murcia
aktualny wynik: 0 : 0

Sevilla - Osasuna

Celta Vigo - Mallorca

Valencia - Albacete
ZA NAMI:
Málaga - Real Betis 2 : 3
Racing - Dep. La Coruńa 0 : 1

Czyli Barca 2 miejsce Depor 3 miejsce biggrin.gif Byle tak było biggrin.gif A Real ... ROTFL :!: laugh.gif
DMX
Dobrze ze za tydzien nie ma juz meczy :? Teraz wybory i gruntowna przebudowa druzyny
lukasz
Deportivo wygrywa ,Barca i Real przegrywają(1:4!).Zaskakująco ułożyła się tabela w czołówki:
1.Valencia
2.Barcelona
3.Deportivo
4.Real

I kto by się tego spodziewał?Gdyby jeszcze było parę kolejek to by pewnie w pucharze UEFA musieli startować.
toudi
cacy biggrin.gif dlugo czekalem na taki koniec sezonu w lidze hiszpanskiej, wreszcie Real poza podium laugh.gif
sp1979
i po ptokach:>
dziekuje barcelonie za cudowna druga runde.

a real hehehe
teraz ide zbierac pieniadze z zakładów sprzed roku:>>>
kto wyżej barca czy real?????:>>>>>>
z drugiej strony pozostaje niedosyt bo była szansa na mistrzostwo
ale "głupio" stracone punkty w poprzedniej rundzie(błedy rustu!!!!!!!!!!!!!)
no i kilka remisow w tej zamkneły droge do tytyłu.
ale i tak jestem zadowolony z tego jak to sie skonczyło(wszak po pierwszej rundzie drugie miejsce było marzeniem:>>>>>

teraz czas na transfery i pozegnania:> na nastepny sezon.

BARCA BARCA BARCA!!!
yab
Real Madryt zdymisjonował w poniedziałek trenera Carlosa Queiroza za słabe wyniki zespołu piłkarskiego.

Jego następcą został były selekcjoner reprezentacji Hiszpanii Jose Antonio Camacho.
onet.pl
Szkoda ze cala wina obarczany jest trener.
SIKI
W sumie to powinni wyebać 'gwiazdy', którym nie chciało się grać hyh.gif
Real na 4 miejscu i gra w kwalfikacjach hyh.gif Cieszę się, że to Capucho, a nie Mourinho, którego chcieli zatrudnić hyh.gif
DMX
Wszystko zależy kto zostanie w Realu prezydentem hyh.gif Ja tam chcę Pereza... Jego polityka mi się podoba... Same gwiazdy, brak ławki rezerwowych i brak dobrych obrońców ... i brak wyników w tym sezonie  :twisted:  :twisted:

Ta to ciekawe ze kupil obronce za 25 mln icon_twisted.gif

SIKI
Ale przez 2 lata nie kupywał cool.gif
Baraqda
No no robi sie ciekawie Real ma juz dwa nowe nabytki Samuela i Camacho. A teraz nadeszla cisza jezeli chodzi o zakupy w Realu bo Perez powiedzial ze nie bedzie robił wiecej zakupow az do zakonczenia wyborow na nowego Prezesa.
lukasz
Ja bym sprzedał na jego miejscu ,którąś z super-gwiazd (ok koz do Chelsea) i zakupił wzamina kilku mniej znanych a wartościowych graczy.Jak np.Gabriel Militto ,który umknął Madrytczykom i pomyka sobie w Saragossie.
DMX
Przynajmniej Ronaldo zdobyl tytul krola strzelcow:

1. Ronaldo (Real Madrid) 24
2. Baptista (Sevilla) 19
3. Mista (Valencia) 19
4. Tamudo (Espanyol) 18
5. Villa (Real Zaragoza) 17
6. Eto'o (Mallorca) 17
7. Fernando Torres (Atlético Madrid) 17
8. Salva (Málaga) 17
9. Ronaldinho (Barcelona) 15
10. Nihat (Real Sociedad) 14

1994 ROMARIO (Barcelona) 30
1995 ZAMORANO (Real Madryt) 28
1996 PIZZI (Tenerife) 31
1997 RONALDO (Barcelona) 34
1998 VIERI (Atletico Madryt) 24
1999 RAUL (Real Madryt) 25
2000 SALVA (Racing Santander) 27
2001 RAUL (Real Madryt) 25
2002 DIEGO TRISTAN (Deportivo la Coruna) 21
2003 MAKAAY (Deportivo la Coruna) 28
Saunter
Swietne pocieszenie biggrin.gif Krol strrzelcow a mial byc Puchar Mistrzow, Hiszpanii i Mistrzostwo. Nie mniej gratluje "Galacticos" biggrin.gif
SIKI
Heh tylko Ronaldinho z Barcy na tej liście... Widać, że Barca ma problem z napadem icon_twisted.gif
toudi
no nie wiem czy az taki problem skoro maja drugie miejsce w tabeli :wink:
SIKI
Fakt 2 miejsce cieszy, ale trzeba dostrzegać słabości zespołu icon_twisted.gif
A na dzień dzisiejsze to jest z tymi napastnikami "lekki" problem, ale w wakacje pewnie dojdze Trezeguet i będzie po problemie hyh.gif
Baraqda
Nie no w Realu to trzeba zmeinic cały zarząd, tam sa sami debile !!
Roberto Carlos odchodzi !!
http://www.realmadryt.com/index.php?co=akt...kcja=new&kom=ok
Nie rozumiem co im szkodzilo przedluzyc kontrakt o 4 lata. W ten sposob straca jednego z najlepszych obroncow swiata i beda musieli kupic kogos na jego miejsce za gotówkę... ja myslalem ze trzeba wzmocnic defensywe a oni ja osłabiają :0 fakt kupili Samuela ale co z tego ? bez Carlosa obrona Realu nie istnieje. Musza dokupic jakiegos dobrego prawego obronce w opcje wchodzi mlody Rodrigez z Boca Juniors. Powinnnie teraz jeszcze bardziej kupic jeszcze jednego srodkowego obronce, mowilo sie troche o Luisao z Benfiki. Nie wiem co oni maja w planach, decyzje zapadają zbyt pochopnie...
ojojojojojojoj..............
btw. Real moglby troche pomyślec i wykręcic od Abramowicza kase + jakiegos obronce np. Terrego.
Co za idioci.
sp1979
a z barcą zegnaja sie cocu i reizigher.....
odnosnie drugiego to nie mam zalu ale co do cocu to niebyłbym taki pewien....
za "zabę":> jest beletti a za cocu? jeszcze nikt ale bedzie"dym" jezeli nie uda sie zatrzymac davidsa....
czekam na ruchy transferowe......
lukasz
Nie no w Realu to trzeba zmeinic cały zarząd, tam sa sami debile !!
Roberto Carlos odchodzi !!
http://www.realmadryt.com/index.php?co=akt...kcja=new&kom=ok
Nie rozumiem co im szkodzilo przedluzyc kontrakt o 4 lata. W ten sposob straca jednego z najlepszych obroncow swiata i beda musieli kupic kogos na jego miejsce za gotówkę... ja myslalem ze trzeba wzmocnic defensywe a oni ja osłabiają :0 fakt kupili Samuela ale co z tego ? bez Carlosa obrona Realu nie istnieje. Musza dokupic jakiegos dobrego prawego obronce w opcje wchodzi mlody Rodrigez z Boca Juniors. Powinnnie teraz jeszcze bardziej kupic jeszcze jednego srodkowego obronce, mowilo sie troche o Luisao z Benfiki. Nie wiem co oni maja w planach, decyzje zapadają zbyt pochopnie...
ojojojojojojoj..............
btw. Real moglby troche pomyślec i wykręcic od Abramowicza kase + jakiegos obronce np. Terrego.
Co za idioci.

Zobaczymy czy debile czy myślący ludzie po sezonie icon_twisted.gif .Co z tego ,że Carlos jest najlepszym ofensywnym lewym obrońcą na świecie kiedy Real potrzebuję właśnie obrońców typowych!Do kreowania gry ofensywnej jest Zidane,Beckham,Figo czy napastnicy.W tym sezonie było tylko trzech graczy defenywnych i efekt był opłakany.Zresztą udało im się osiągnąć niezła sumę za Brazylijczyka(20mln funtów).
Co do tego ,że coś im szkodziło w przedłużeniu kontraktu.Szkodziło im bo mają mózgi icon_twisted.gif R.C. chciał zarabiać wieksze pieniądze przez przyszłe cztery lata.A dziś ma 35 lat.Logiczne jest ,żę jego forma będzie się obniżać z czasem a graczowi i tak trzeba będzie płacić wielkie pieniądze bo raczej nie zgodzi się na obniżenie kontraktu.
SIKI
Debile to są włodarze Chelsea... 20ml funciaków za dziadka question.gif laugh.gif
Za taką kase to mogą kupić drugiego Samuela... A Carlos widać chce sobie dobrą emeryturę zapewnić... icon_twisted.gif
ajakssx
Ajax jest zainteresowny pozyskaniem Overmarsa i Cocu ... co mnie bardzo cieszy szczegółnie ten pierwszy gdyż Ajax miał niemałe problemy w tym sezonie z obsadą pozycji skrzydłowego ... Overmars ma 31 lat więc sezon,dwa jeszcze pogra na wysokuch obrotach ... mam nadzieję,że powróci do domu ... do Amsterdamu smile.gif ...
lukasz
Mógłby wrócić biggrin.gif Ale cocu to raczej do PSV niech wraca icon_twisted.gif
Baraqda
No nie takiego dziadka, Carlos ma 31 lat i moze jeszcze sporo pograc na wysokich obrotach. Fakt kupowanie 31 letniego gracza za takie pieniadze jest troche nie zrozumiałe. Ja tam az tak za Carlosem nie bede tesknil jezeli Real kupi kogos odpowiednigo na jego miejsce.
toudi
No nie takiego dziadka, Carlos ma 31 lat i moze jeszcze sporo pograc na wysokich obrotach. Fakt kupowanie 31 letniego gracza za takie pieniadze jest troche nie zrozumiałe. Ja tam az tak za Carlosem nie bede tesknil jezeli Real kupi kogos odpowiednigo na jego miejsce.

eee tam nie zrozumialem, dla takiego Abramowicza 20mln w ta czy w ta to zadna roznica, skoro ta kasa zwraca mu sie pieciokrotnie, a carlos to bedzie dobre wzmocnienie dla Niebieskich
Il Capitano
Debile to są włodarze Chelsea... 20ml funciaków za dziadka question.gif  :lol:  
Za taką kase to mogą kupić drugiego Samuela... A Carlos widać chce sobie dobrą emeryturę zapewnić...  :twisted:

Bez przesady 31 letni "Carlito" nie jest "dziadkiem"!!!
Zresztą ten 31 letni "staruszek" jest moim zdaniem o wiele szybszym i lepszym zawodnikiem niż Samuel!Dlatego też jest wyceniany tak wysoko!
Skoro tyle kosztuje musi ze sobą coś prezentować!
lukasz
Za taką kase to mogą kupić drugiego Samuela... A Carlos widać chce sobie dobrą emeryturę zapewnić...  :twisted:

Bez przesady 31 letni \"Carlito\" nie jest \"dziadkiem\"!!!
Zresztą ten 31 letni \"staruszek\" jest moim zdaniem o wiele szybszym i lepszym zawodnikiem niż Samuel!Dlatego też jest wyceniany tak wysoko!

Akurat Samuel nie musi być tak szybki jak Carlos bo gra na środku nie na skrzydłach.Zresztą i Samuel jest bardzo wysoko wyceniany.
Il Capitano

Bez przesady 31 letni \"Carlito\" nie jest \"dziadkiem\"!!!
Zresztą ten 31 letni \"staruszek\" jest moim zdaniem o wiele szybszym i lepszym zawodnikiem niż Samuel!Dlatego też jest wyceniany tak wysoko!

Akurat Samuel nie musi być tak szybki jak Carlos bo gra na środku nie na skrzydłach.Zresztą i Samuel jest bardzo wysoko wyceniany.

więc problem rozwiązany ohmy.gif
DMX
Camacho przedstawil juz swoje plany transferowe. Najwazniejsze to kupno drugiego klasowego srodkowego obroncy. Pavón i Mejia beda zmiennikami a Raul Bravo zostanie przesuniety na lewa strone. Do tego klub kupi 2 defensywnych pomocnikow z prawdziwego zdarzenia. Oprocz tego Perez kupi jednego ofensywnego zawodnika zeby wygrac wybory (na 90 % to Totti)
SIKI
Heh, zobaczymy co wyjdzie z tego mówienia icon_twisted.gif
DMX
a tym czasem kolejna zmiana w kadrze Realu: Valdano odchodzi, Butragueño nowym dyrektorem sportowym! Kto nastepny? Czyzby Perez question.gif

Przede wszystkim odchodzę dlatego, że przyszedłem z prezydentem. Jak z nim przyszedłem, tak z nim odejdę.
Baraqda
Valdano odszedl a na jego miejsce wskoczyl Butargueno, dla mnie to nawet lepiej.

NOWYM TRENEREM JUVENTUSU ZOSTAŁ Fabio Capello !!!
To oznacza teraz ze AS Roma juz kompletnie upada. Mają gigantyczne kłopoty finansowe, odszedł Samuel, odszedł Zebina, teraz odszedł Capello, Juve chce Emersona. Dlaczego to napisałem ? To znaczy ze Totti w Realu to juz praktycznie rzeczywistość. Po tym jak odszedl Capello Totti na bank zdecyduje sie opuscic Rome. A przeciez wszedzie sie wypowiadal ze jak ma opuscic Rome to tylko dla Realu, a Real chce Tottiego !
lukasz
Niech Barcelona kupi Manciniego z Romy icon_twisted.gif icon_twisted.gif
mishka
HAHAHA!!!! Wielki real, został karłem po starciu z San Sebastian! Karpin mistrzem! Troche małe nieporozumienie z Celtą (Mostovoi). Ale real i te (pipi)e gwiazdy teraz pokazały na co je stać... Beznadziejna polityka transferowa tego klubu, udowodniła co może wyniknąć z tego całego cyrku. Najlepiej okreslł to trener Murcii: "Do dziś nie rozumiem po co oni kupili Beckhama". Żeby koszulki sie sprzedały, i chyba tylko po to.
SUMO
qle z Barça ma zamiar sprzedać 5 z 6 Holendrów w kadrze!!! :roll:
pytanie tylko niby kto ma zostać?
an Bronckhorst? więc odejdą Kluivert, Overmars, Cocu, Reiziger i Davids :cry:
Przyjdą: Belletti, Trezegeut, Giuly cool.gif
kto następny? Baptista, Ballack? :roll:
a ja chcę van der Vaarta laugh.gif
SIKI
SPrawa Davids'a powinna roztrzygnąć się "po niedzieli", a Giuly, Trezeguet i Ballack brzmi optymistycznie icon_twisted.gif Byleby się udało icon_twisted.gif
ajakssx
(...)

chcieć to sobie możesz ... wink.gif
sp1979
(...)

chcieć to sobie możesz ... wink.gif

ano moze:>
sam van der vaart "pcha sie" do barcelony i mowi ze tylko tam chce grac.
z drugiej strony włodarze barcy cos sie po niego nie kwapią....coz zobaczymy....

aha "dinho" zostaje:>
lukasz
Jedyne miejsce gdzie z czasem trafi Rafael van der vaart to Katalonia.Jak nie teraz to za rok ,dwa.To piłkarz stworzony do tego klubu.Mówię wam biggrin.gif
sp1979
Jedyne miejsce gdzie z czasem trafi Rafael van der vaart to Katalonia.Jak nie teraz to za rok ,dwa.To piłkarz stworzony do tego klubu.Mówię wam biggrin.gif
]

zgadzam sie:>
ajakssx
piłkarz stworzony przez Ajax,nadaje się na grę tylko w miejscu gdzie go stworzyli ;p ... nie no wiem o tym,że prędzej czy później odejdzie najbliżej mu do barcelony ... w tym sęk,ze to "prędzej czy później" ma dla mnie duże znaczenie ... niech vdVaart nabiera doświadczenia bo jest jeszcze za słaby na Barce ... myślę,że gdzieś za 5-6 lat będzie już gotów smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.