_Bobek_
16 08 2004, 11:15
Raul dla mnie totalna ciota
Morientes Ever napastnik :wink:
świerzbik
16 08 2004, 17:42
Raul dla mnie totalna ciota
Morientes Ever napastnik :wink:
Tak tylko przypomnij sobie, jak pare lat temu Raul był w formie. Wtedy pewnie podskakiwałes jak szalony, gdy strzelał na zawołanie brameczki w lidze hiszpańskiej czy LM.
_Bobek_
16 08 2004, 19:24
No no ale chyba Morientes wzial przyklad z Raula :roll:
Raul wczesniej dla Morientesa byl wzorem co nie
_Bobek_
16 08 2004, 19:28
Roberto Carlos z chęcią zagrałby w Interze
Obrońca Realu Madryt, Roberto Carlos przyznał, że w przyszłości z chęcią zagrałby jeszcze raz w barwach Interu Mediolan.
Kovacecic zadowolony z zatrudnienia Artety
Napastnik Realu Sociedad Darko Kovacevic jest zadowolony, że klub zatrudnił latem pomocnika Glasgow Rangers Mikela Artetę.
Oj jakby Roberto przeszedl do Interu to by mili dopiero pake
_Bobek_
20 08 2004, 16:30
Nowy kontrakt dla Tamudo
Espanyol Barcelona zaproponował napastnikowi Raulowi Tamudo nowy kontrakt, który związałby go z Estadio Olimpico de Montjuic do 2010 roku.
Obecna umowa 26-letniego reprezentanta Hiszpanii obowiązuje do 2007 roku i ma klauzulę wykupu z kwotą 24 mln euro, ale klub chce na dłużej zatrzymać swojego najlepszego strzelca.
:roll:
_Bobek_
22 08 2004, 14:17
Woodgate: Najtrudniejsza decyzja w karierze
Obrońca Jonathan Woodgate stwierdził, że przeprowadzka z Newcastle United do Realu Madryt była najtrudniejszą decyzją w jego karierze.
24-letni reprezentant Anglii, który kosztował Królewskich 13.4 mln funtów, z przykrością opuszcza St James' Park, ale przyznał, że nie mógł przegapić okazji do gry z gwiazdami na Santiago Bernabeu.
_Bobek_
23 08 2004, 12:32
Pierwszy mecz dla Valencii
W pierwszym meczu o Superpuchar Hiszpanii Valencia wygrała na wyjeździe z Realem Saragossa 1:0.
Jedyną bramkę zdobył w 62. minucie Vicente Rodriguez co stawia Che w bardzo dobrej sytuacji przed rewanżem na Mestalla.
Adam First
23 08 2004, 20:25
eeee, a to Morientes nie idze do Liverpoolu??
Roberto Carlos z chęcią zagrałby w Interze
Obrońca Realu Madryt, Roberto Carlos przyznał, że w przyszłości z chęcią zagrałby jeszcze raz w barwach Interu Mediolan.
Kovacecic zadowolony z zatrudnienia Artety
Napastnik Realu Sociedad Darko Kovacevic jest zadowolony, że klub zatrudnił latem pomocnika Glasgow Rangers Mikela Artetę.
Oj jakby Roberto przeszedl do Interu to by mili dopiero pake

Zamiast wymieniac co rok pol skladu, i wymieniac kolejnych gwiazdorow, wreszcie ustabilizowali by sklad. Po z tych ich wielkich "wzmocnien" co rok (pipi) wychodzi...
No niestety.Przedewszystkim przydałby się dobry trener jak Mancini.
BARCA wygrała Copa Cataluyna. W finale grała z Espanolem i wygrała 2:0
_Bobek_
24 08 2004, 11:11
Owen o transferze do Realu
Napastnik reprezentacji Anglii Michael Owen stwierdził, że przeniósł się do Realu Madryt z powodu ambicji, a nie pieniędzy.
No niewiem :roll:
A ile zarabiał w Liverpoolu, a ile teraz zarabia w Realu?
_Bobek_
24 08 2004, 11:14
A ile zarabiał w Liverpoolu, a ile teraz zarabia w Realu?
Tego to jeszcze nie wiadomo
Sado mysle ze nie ma takie wielkiej przepascie w płacach...jak mozna sie domslac.... :wink:
_Bobek_
25 08 2004, 09:58
Camacho chce van Bommela
Trener Realu Madryt Jose Antonio Camacho rozmawia podobno z prezydentem klubu Florentino Perezem w sprawie złożenia oferty na pomocnika PSV Eindhoven Marka van Bommela.
Królewscy nie zdołali wcześniej zatrudnić defensywnego pomocnika Arsenalu Patricka Vieirę, a Camacho bardzo chciałby zatrudnić jakiegoś piłkarza grającego na tej pozycji
No to zobaczymy....Czyzby taki niewypal tak jak z Vieirą
Moze ale zawsze za van Bommela beda musieli dac mniej niz za Vieire :roll:
_Bobek_
25 08 2004, 10:28
No tak a samo przejscie do REALU dla Van Bomella byloby wielkim wyzwaniem grac dla takiego klubu i napewno by sie zgodzil przejsc do tego klubu (z taka odpowiedzialnoscia pomocy srodkowej Realu Madryt)mial by nie lada wyzwanie :wink: Ale taki zawodnik jak on powinien sobie bez najmniejszych problemow w tym klubie :wink:
No tak a samo przejscie do REALU dla Van Bomella byloby wielkim wyzwaniem grac dla takiego klubu i napewno by sie zgodzil przejsc do tego klubu (z taka odpowiedzialnoscia pomocy srodkowej Realu Madryt)mial by nie lada wyzwanie :wink:
No fakt teraz na tej niezwykle odpowiedzialnej pozycji gra najlepszy pilkarz realu ( helguera

)
I po pierwszej kolejce ;]
Super-extrawzmocniony Real wygrał tylko 1:0 z Mallorką na wyjeździe, Barca spokojnie rozwala Racnig 2:0 ... ;]
Dzisiejsze wyniki ;]
Racing Santander - FC Barcelona 0 : 2
Real Sociedad - Levante 1 : 1
Mallorca - Real Madryt 0 : 1
Osasuna - Athletic Bilbao 1 : 1
Real Zaragoza - Getafe 3 : 1
Sevilla - Albacete 1 : 0
Espanyol - Dep. La Coruńa 1 : 1
-------------------------------------------
1. Real Zaragoza 3
2. Atlético 3
3. Barcelona 3
I po pierwszej kolejce ;]
Super-extrawzmocniony Real wygrał tylko 1:0 z Mallorką na wyjeździe, Barca spokojnie rozwala Racnig 2:0 ... ;]

Szkoda tylko ze Barcelona grala z kandydatem do spadku (nawet komentatorzy smiali sie ze nie maja pieniedzy na kupienie pilkarza za 700 tys euro) a Real gral z zawsze grozna Mallorca co potrafila gromic nie raz Krolewskich
Nie mowiac o tym ze z nowych zawodnikow ani Samuel ani Woodgate nie zagrali (wszedl tylko Owen i zaliczyl asyste)
escobarek
30 08 2004, 00:38
komentatorzy to w ogóle w tym meczu dawali rade.. szczególnie przy gadce o byłe żonie Ronaldo

.. ".. to on też odbił jemu żone?".. lol.. a Barca.. spokojnie.. jak to mówi się w naszych stronach - 'ziemniaczki gotują się powoli' :wink: .. Eto'o jest niesamowity.. popracuje nad skutecznością i wszyscy zapomną o Kluivert'cie.. a że Real wygrał z Mallorcą.. no coż.. Eto'o już tam nie było więc mieli ułatwione zadanie :wink: ..
Baraqda
30 08 2004, 08:50
Ciesze sie ze Raul doznał kontuzji i bedzie pauzował, tylko osłabiał zespół (w poprzednich meczach) swoja słabą grą. Teraz na jego miejscu bedzie grał Owen lub Morietes. Dzieki ci boze !!!
Siki "tylko 0:1" dla realu ? to ja widze jak ty jestes zorientowany w lidze hiszpanskiej skoro uwazasz Mallorce za słaby zespoł w dodatku grajacy na własnym boisku.
Dobry mecz Barcy. "Nowy" skład daje radę, teraz musi się tylko utrzeć. Giuly i Eto'o to strzały w dziesiątke - od początku tak mówiłem
A kto strzelił bramki dla BARCY i realu?
Baraqda
30 08 2004, 11:12
Dla Barcy :
Giuly
Etoo (karny - ktorego nie było

)
Dla Realu Ronaldo
Kubaa__
30 08 2004, 11:13
Dla Realu Ronaldo
Jestem ciekawy czy znowu będzie to co w zeszłym sezonie, ach ten Ronaldo

.
a Real gral z zawsze grozna Mallorca co potrafila gromic nie raz Krolewskich
O ile pamiętam to właśnie Eto'o strzelał realowi bramki i Mallorka była mocna
No tak średni Kameruńczyk
Baraqda
30 08 2004, 17:06
Etoo zawsze strzelal bramki Realowi ?? lol. Glosno sie zrobilo o Etoo w koncowce tamtego sezonu kiedy to Real przegral na wlasnym boisku z Mallorca 3:2 a dwie bramki zdobył Etoo. i to tylke... Dlatego Perez chcial go spowrotem w Madrycie aby wiecej takich rzeczy nie bylo.
Etoo zawsze strzelal bramki Realowi ?? lol. Glosno sie zrobilo o Etoo w koncowce tamtego sezonu kiedy to Real przegral na wlasnym boisku z Mallorca 3:2 a dwie bramki zdobył Etoo. i to tylke... Dlatego Perez chcial go spowrotem w Madrycie aby wiecej takich rzeczy nie bylo.
Akurat Eto przeciwko Realowi prawie zawsze strzelal (m.in przez niego Hierro zostal zwolniony bo Eto osmieszyl go 2 razy w polu karnym).
Mnostwo bramek zdobywal grajac przeciwko Realowi, taka sportowa zlosc ze go wyrzucili, biedak skonczyl w Barcelonie.
A ten karny w tym meczu

I to niby sedziowie pomagaja Realowi
Akurat Eto przeciwko Realowi prawie zawsze strzelal (m.in przez niego Hierro zostal zwolniony bo Eto osmieszyl go 2 razy w polu karnym).
Mnostwo bramek zdobywal grajac przeciwko Realowi, taka sportowa zlosc ze go wyrzucili,
biedak skonczyl w Barcelonie.
A ten karny w tym meczu

I to niby sedziowie pomagaja Realowi
Nie biedak tylko wygrał los szczęścia na loterii
biedak skończył w Barcelonie? :? Jak dla mnie jest on lepszy od Owen`a czy obecnie Raula ale niestety jego koszulki się nie sprzedają tak dobrze więc w Realu nigdy nie zagra.
etoo zagrał wczoraj naprawde dobrze (choc klasa rywala to juz inna sprawa) i to chyba na niego a nie na henke( choc ten tez wczoraj pokazał kilka kapitalnych zagran) bedzie stawiał "ryjek":>
wyczytałem to z twarzy rijkarda po zgraniach etoo:>>>>>>>
Kary dla Ferrando i de la Peni
Trener Atletico Madryt Cesar Ferrando został zawieszony na dwa mecze za zbyt energiczne protestowanie przeciwko decyzji sędziego w wygranym 2:0 meczu z Malagą.
Ferrando nie zgadził się z decyzją o spalonym i za swój protest został odesłany na trybuny, a teraz nie poprowadzi Los Rojiblancos w dwóch meczach Primera Division.
:roll:
juz dzis pierwszy powazny test dla barcelony(nie liczac meczu z milanem)
mecz z sevillą ktora to ponoc ma wysokie aspiracje w tym sezonie....
bedzie ciezko ale 2:1 dla nas.
No i moja ukochana Barca wygrała z Sevillą 2-0 po golach Giulyego w 35 i Larssona w 76 minucie. Larsson z tego co widziałem troche dziwnie strzelił. Natomiast $real niestety(przynajmniej dla mnie) wygrał 1-0 po golu Beckhama w 17 minucie. Cieszy mnie że Giuly w swoimy drugim meczu ligowym strzelił drugą bramke. W 90 minucie wbiegł na boisko Jimmy Jump(ten kolo co rzucił na Mistrzostwach Europy flagą w Figo) i założył czapke na głowe Samuela Eto, który grał słabo. Niestety złą wiadomością jest kontuzja Motty, która podobno okazała dosyć poważna. A było to już w 4 minucie meczu.
A następny mecz już we wtorek z Celtic Glasgow. NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ.

:mrgreen: :wink:
VISCA EL BARCA !!!
Widać ,że nowe transfery idealnie wkomponowały się w skład Barcelony.Oby tak dalej.
Kubaa__
12 09 2004, 09:13
A Real pokonał - skromnie bo skromnie - Numancie (1:0, gol Beckhama z wolnego). W tym sezonie zapowiada się ostra rywalizacja....
A Real pokonał - skromnie bo skromnie - Numancie (1:0, gol Beckhama z wolnego). W tym sezonie zapowiada się ostra rywalizacja....
Nooooooo

Real ledwo wygrał z beniaminkiem, a Barca wygrała z dobrą drużyną PD... NIech real wygra z kimś klasowym, a nie z beniaminkiem
Kubaa__
12 09 2004, 10:08
Na to trzeba poczekać, czy to moja wina do ch*ja, że Real dostaje na początek jakieś pi/py (inna sprawa, że troche za nisko z nimi wygrywa, ale pewnie się oszczędzają) :wink: .
No jak Mallorca jest po(pipi)ka w PrimeraDivision to ja przepraszam
Bez przesady widać ,że Real jest mocny bo ma narazie komplet punktów.Rozkręcić się może z czasem.Cieszy mnie natomiast ,że Braca od poczatku nie traci punktów tylko gra swoje.
Kubaa__
12 09 2004, 10:30

Jakby co, to ja mówiełem o Numancie (żeby nie było niedomówień) :wink: .
Oby BARCA grała tak dalej to ma mistrza bez problemu
QUOTE(\\\"DMX)
Nauczyłbyś się czytac ze zrozumieniem... Chodziło mi o Numancie
[size=18]
V
Barça idzie na mistrza

a Real z takimi pracownikami jak Figo (Juda$z) daleko nie zajedzie

pewnie dlatego w grudniu planują go zwolnić
Żałosne i głupie tyle powiem.
Fanów Barcy ostrzegam przed zbyt wielkim opytmizem.Fani realu na tym forum również dzielili skórę na niedźwiedziu(potrójna korona) a pamiętamy co z tego wyszło.
Co będzie jak do składu wróci Ronni -_-
Yasio da rial madafaka
13 09 2004, 16:01
Barca się wzmocniła i myślę że w tym sezonie powinna walczyć o dublet, zresztą dubletu im życzę (potrójnej korony nie, bo LM ma wygrać MU

).Z nowych piłkarzy Barcelony jak na razie najlepiej wypada IMO Giuly.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.