Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
_Bobek_
Raul dla mnie totalna ciota smile.gif
Morientes Ever napastnik :wink:
świerzbik
Raul dla mnie totalna ciota  smile.gif 
Morientes Ever napastnik :wink:

Tak tylko przypomnij sobie, jak pare lat temu Raul był w formie. Wtedy pewnie podskakiwałes jak szalony, gdy strzelał na zawołanie brameczki w lidze hiszpańskiej czy LM.
_Bobek_
No no ale chyba Morientes wzial przyklad z Raula :roll:
Raul wczesniej dla Morientesa byl wzorem co nie laugh.gif
_Bobek_
Roberto Carlos z chęcią zagrałby w Interze 

Obrońca Realu Madryt, Roberto Carlos przyznał, że w przyszłości z chęcią zagrałby jeszcze raz w barwach Interu Mediolan. 

Kovacecic zadowolony z zatrudnienia Artety

Napastnik Realu Sociedad Darko Kovacevic jest zadowolony, że klub zatrudnił latem pomocnika Glasgow Rangers Mikela Artetę.   

Oj jakby Roberto przeszedl do Interu to by mili dopiero pake icon_twisted.gif
_Bobek_
Nowy kontrakt dla Tamudo

Espanyol Barcelona zaproponował napastnikowi Raulowi Tamudo nowy kontrakt, który związałby go z Estadio Olimpico de Montjuic do 2010 roku.  
Obecna umowa 26-letniego reprezentanta Hiszpanii obowiązuje do 2007 roku i ma klauzulę wykupu z kwotą 24 mln euro, ale klub chce na dłużej zatrzymać swojego najlepszego strzelca.  

:roll:
_Bobek_
Woodgate: Najtrudniejsza decyzja w karierze

Obrońca Jonathan Woodgate stwierdził, że przeprowadzka z Newcastle United do Realu Madryt była najtrudniejszą decyzją w jego karierze.  
24-letni reprezentant Anglii, który kosztował Królewskich 13.4 mln funtów, z przykrością opuszcza St James' Park, ale przyznał, że nie mógł przegapić okazji do gry z gwiazdami na Santiago Bernabeu.  
_Bobek_
Pierwszy mecz dla Valencii  

W pierwszym meczu o Superpuchar Hiszpanii Valencia wygrała na wyjeździe z Realem Saragossa 1:0.  
Jedyną bramkę zdobył w 62. minucie Vicente Rodriguez co stawia Che w bardzo dobrej sytuacji przed rewanżem na Mestalla.  
Adam First
eeee, a to Morientes nie idze do Liverpoolu??
R_L_S_
Roberto Carlos z chęcią zagrałby w Interze  

Obrońca Realu Madryt, Roberto Carlos przyznał, że w przyszłości z chęcią zagrałby jeszcze raz w barwach Interu Mediolan.    

Kovacecic zadowolony z zatrudnienia Artety

Napastnik Realu Sociedad Darko Kovacevic jest zadowolony, że klub zatrudnił latem pomocnika Glasgow Rangers Mikela Artetę.    

Oj jakby Roberto przeszedl do Interu to by mili dopiero pake icon_twisted.gif

Zamiast wymieniac co rok pol skladu, i wymieniac kolejnych gwiazdorow, wreszcie ustabilizowali by sklad. Po z tych ich wielkich "wzmocnien" co rok (pipi) wychodzi...
lukasz
No niestety.Przedewszystkim przydałby się dobry trener jak Mancini.
Sado
BARCA wygrała Copa Cataluyna. W finale grała z Espanolem i wygrała 2:0
_Bobek_
Owen o transferze do Realu

Napastnik reprezentacji Anglii Michael Owen stwierdził, że przeniósł się do Realu Madryt z powodu ambicji, a nie pieniędzy.

No niewiem :roll:
Sado
A ile zarabiał w Liverpoolu, a ile teraz zarabia w Realu?
_Bobek_
A ile zarabiał w Liverpoolu, a ile teraz zarabia w Realu?

Tego to jeszcze nie wiadomo smile.gif
Kinio
Sado mysle ze nie ma takie wielkiej przepascie w płacach...jak mozna sie domslac.... :wink:
_Bobek_
Camacho chce van Bommela

Trener Realu Madryt Jose Antonio Camacho rozmawia podobno z prezydentem klubu Florentino Perezem w sprawie złożenia oferty na pomocnika PSV Eindhoven Marka van Bommela. 
Królewscy nie zdołali wcześniej zatrudnić defensywnego pomocnika Arsenalu Patricka Vieirę, a Camacho bardzo chciałby zatrudnić jakiegoś piłkarza grającego na tej pozycji 

No to zobaczymy....Czyzby taki niewypal tak jak z Vieirą question.gif smile.gif
B0CZEK
Moze ale zawsze za van Bommela beda musieli dac mniej niz za Vieire :roll:
_Bobek_
No tak a samo przejscie do REALU dla Van Bomella byloby wielkim wyzwaniem grac dla takiego klubu i napewno by sie zgodzil przejsc do tego klubu (z taka odpowiedzialnoscia pomocy srodkowej Realu Madryt)mial by nie lada wyzwanie :wink: Ale taki zawodnik jak on powinien sobie bez najmniejszych problemow w tym klubie :wink:
B0CZEK
No tak a samo przejscie do REALU dla Van Bomella byloby wielkim wyzwaniem grac dla takiego klubu i napewno by sie zgodzil przejsc do tego klubu (z taka odpowiedzialnoscia pomocy srodkowej Realu Madryt)mial by nie lada wyzwanie :wink:

No fakt teraz na tej niezwykle odpowiedzialnej pozycji gra najlepszy pilkarz realu ( helguera laugh.gif laugh.gif )
SIKI
I po pierwszej kolejce ;]
Super-extrawzmocniony Real wygrał tylko 1:0 z Mallorką na wyjeździe, Barca spokojnie rozwala Racnig 2:0 ... ;]
Dzisiejsze wyniki ;]

Racing Santander - FC Barcelona 0 : 2
Real Sociedad - Levante 1 : 1
Mallorca - Real Madryt 0 : 1
Osasuna - Athletic Bilbao 1 : 1
Real Zaragoza - Getafe 3 : 1
Sevilla - Albacete 1 : 0
Espanyol - Dep. La Coruńa 1 : 1
-------------------------------------------
1. Real Zaragoza 3
2. Atlético 3
3. Barcelona 3
DMX
I po pierwszej kolejce ;] 
Super-extrawzmocniony Real wygrał tylko 1:0 z Mallorką na wyjeździe, Barca spokojnie rozwala Racnig 2:0 ... ;] 

laugh.gif Szkoda tylko ze Barcelona grala z kandydatem do spadku (nawet komentatorzy smiali sie ze nie maja pieniedzy na kupienie pilkarza za 700 tys euro) a Real gral z zawsze grozna Mallorca co potrafila gromic nie raz Krolewskich

Nie mowiac o tym ze z nowych zawodnikow ani Samuel ani Woodgate nie zagrali (wszedl tylko Owen i zaliczyl asyste)
escobarek
komentatorzy to w ogóle w tym meczu dawali rade.. szczególnie przy gadce o byłe żonie Ronaldo biggrin.gif .. ".. to on też odbił jemu żone?".. lol.. a Barca.. spokojnie.. jak to mówi się w naszych stronach - 'ziemniaczki gotują się powoli' :wink: .. Eto'o jest niesamowity.. popracuje nad skutecznością i wszyscy zapomną o Kluivert'cie.. a że Real wygrał z Mallorcą.. no coż.. Eto'o już tam nie było więc mieli ułatwione zadanie :wink: ..
Baraqda
Ciesze sie ze Raul doznał kontuzji i bedzie pauzował, tylko osłabiał zespół (w poprzednich meczach) swoja słabą grą. Teraz na jego miejscu bedzie grał Owen lub Morietes. Dzieki ci boze !!!
Siki "tylko 0:1" dla realu ? to ja widze jak ty jestes zorientowany w lidze hiszpanskiej skoro uwazasz Mallorce za słaby zespoł w dodatku grajacy na własnym boisku.
AkUz
Dobry mecz Barcy. "Nowy" skład daje radę, teraz musi się tylko utrzeć. Giuly i Eto'o to strzały w dziesiątke - od początku tak mówiłem cool.gif
Sado
A kto strzelił bramki dla BARCY i realu?
Baraqda
Dla Barcy :
Giuly
Etoo (karny - ktorego nie było tongue.gif)

Dla Realu Ronaldo
Kubaa__

Dla Realu Ronaldo

Jestem ciekawy czy znowu będzie to co w zeszłym sezonie, ach ten Ronaldo biggrin.gif .
SIKI
a Real gral z zawsze grozna Mallorca co potrafila gromic nie raz Krolewskich

O ile pamiętam to właśnie Eto'o strzelał realowi bramki i Mallorka była mocna icon_idea.gif
No tak średni Kameruńczyk icon_twisted.gif
Baraqda
Etoo zawsze strzelal bramki Realowi ?? lol. Glosno sie zrobilo o Etoo w koncowce tamtego sezonu kiedy to Real przegral na wlasnym boisku z Mallorca 3:2 a dwie bramki zdobył Etoo. i to tylke... Dlatego Perez chcial go spowrotem w Madrycie aby wiecej takich rzeczy nie bylo.
DMX
Etoo zawsze strzelal bramki Realowi ?? lol. Glosno sie zrobilo o Etoo w koncowce tamtego sezonu kiedy to Real przegral na wlasnym boisku z Mallorca 3:2 a dwie bramki zdobył Etoo. i to tylke... Dlatego Perez chcial go spowrotem w Madrycie aby wiecej takich rzeczy nie bylo.

Akurat Eto przeciwko Realowi prawie zawsze strzelal (m.in przez niego Hierro zostal zwolniony bo Eto osmieszyl go 2 razy w polu karnym).

Mnostwo bramek zdobywal grajac przeciwko Realowi, taka sportowa zlosc ze go wyrzucili, biedak skonczyl w Barcelonie.

A ten karny w tym meczu laugh.gif I to niby sedziowie pomagaja Realowi
Sado

Akurat Eto przeciwko Realowi prawie zawsze strzelal (m.in przez niego Hierro zostal zwolniony bo Eto osmieszyl go 2 razy w polu karnym).

Mnostwo bramek zdobywal grajac przeciwko Realowi, taka sportowa zlosc ze go wyrzucili, biedak skonczyl w Barcelonie.

A ten karny w tym meczu laugh.gif I to niby sedziowie pomagaja Realowi

Nie biedak tylko wygrał los szczęścia na loterii cool.gif
lukasz
biedak skończył w Barcelonie? :? Jak dla mnie jest on lepszy od Owen`a czy obecnie Raula ale niestety jego koszulki się nie sprzedają tak dobrze więc w Realu nigdy nie zagra.
sp1979
etoo zagrał wczoraj naprawde dobrze (choc klasa rywala to juz inna sprawa) i to chyba na niego a nie na henke( choc ten tez wczoraj pokazał kilka kapitalnych zagran) bedzie stawiał "ryjek":>
wyczytałem to z twarzy rijkarda po zgraniach etoo:>>>>>>>
_Bobek_
Kary dla Ferrando i de la Peni  

Trener Atletico Madryt Cesar Ferrando został zawieszony na dwa mecze za zbyt energiczne protestowanie przeciwko decyzji sędziego w wygranym 2:0 meczu z Malagą.  
Ferrando nie zgadził się z decyzją o spalonym i za swój protest został odesłany na trybuny, a teraz nie poprowadzi Los Rojiblancos w dwóch meczach Primera Division.  

:roll:
sp1979
juz dzis pierwszy powazny test dla barcelony(nie liczac meczu z milanem)

mecz z sevillą ktora to ponoc ma wysokie aspiracje w tym sezonie....
bedzie ciezko ale 2:1 dla nas.
Robak
No i moja ukochana Barca wygrała z Sevillą 2-0 po golach Giulyego w 35 i Larssona w 76 minucie. Larsson z tego co widziałem troche dziwnie strzelił. Natomiast $real niestety(przynajmniej dla mnie) wygrał 1-0 po golu Beckhama w 17 minucie. Cieszy mnie że Giuly w swoimy drugim meczu ligowym strzelił drugą bramke. W 90 minucie wbiegł na boisko Jimmy Jump(ten kolo co rzucił na Mistrzostwach Europy flagą w Figo) i założył czapke na głowe Samuela Eto, który grał słabo. Niestety złą wiadomością jest kontuzja Motty, która podobno okazała dosyć poważna. A było to już w 4 minucie meczu.

A następny mecz już we wtorek z Celtic Glasgow. NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :mrgreen: :wink:

VISCA EL BARCA !!!
lukasz
Widać ,że nowe transfery idealnie wkomponowały się w skład Barcelony.Oby tak dalej.
Kubaa__
A Real pokonał - skromnie bo skromnie - Numancie (1:0, gol Beckhama z wolnego). W tym sezonie zapowiada się ostra rywalizacja....
SIKI
A Real pokonał - skromnie bo skromnie - Numancie (1:0, gol Beckhama z wolnego). W tym sezonie zapowiada się ostra rywalizacja....

Nooooooo laugh.gif Real ledwo wygrał z beniaminkiem, a Barca wygrała z dobrą drużyną PD... NIech real wygra z kimś klasowym, a nie z beniaminkiem laugh.gif
Kubaa__
Na to trzeba poczekać, czy to moja wina do ch*ja, że Real dostaje na początek jakieś pi/py (inna sprawa, że troche za nisko z nimi wygrywa, ale pewnie się oszczędzają) :wink: .
DMX
No jak Mallorca jest po(pipi)ka w PrimeraDivision to ja przepraszam laugh.gif
lukasz
Bez przesady widać ,że Real jest mocny bo ma narazie komplet punktów.Rozkręcić się może z czasem.Cieszy mnie natomiast ,że Braca od poczatku nie traci punktów tylko gra swoje.
Kubaa__
No jak Mallorca jest po(pipi)ka w PrimeraDivision to ja przepraszam  laugh.gif

Jakby co, to ja mówiełem o Numancie (żeby nie było niedomówień) :wink: .
Sado
Oby BARCA grała tak dalej to ma mistrza bez problemu cool.gif
SIKI
QUOTE(\\\"DMX)
No jak Mallorca jest po(pipi)ka w PrimeraDivision to ja przepraszam laugh.gif  
Nauczyłbyś się czytac ze zrozumieniem... Chodziło mi o Numancie icon_twisted.gif laugh.gif
Robak
A Motta kontuzja na 6 miesięcy(zerwanie więzadeł przednich oraz bocznych krzyżowych kolana lewej nogi). Co za pech, a miał szanse w tym sezonie grać w podstawowej 11. sad.gif sad.gif sad.gif
SUMO
[size=18]V

Barça idzie na mistrza laugh.gif a Real z takimi pracownikami jak Figo (Juda$z) daleko nie zajedzie laugh.gif pewnie dlatego w grudniu planują go zwolnić laugh.gif

DMX

biggrin.gif
lukasz
Żałosne i głupie tyle powiem.
Fanów Barcy ostrzegam przed zbyt wielkim opytmizem.Fani realu na tym forum również dzielili skórę na niedźwiedziu(potrójna korona) a pamiętamy co z tego wyszło.

Co będzie jak do składu wróci Ronni -_-
Yasio da rial madafaka
Barca się wzmocniła i myślę że w tym sezonie powinna walczyć o dublet, zresztą dubletu im życzę (potrójnej korony nie, bo LM ma wygrać MU icon_twisted.gif ).Z nowych piłkarzy Barcelony jak na razie najlepiej wypada IMO Giuly.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.