Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Kinio
Dmx fajne te twoje zdjecia..szkoda tylko ze nie prawdziwe popatrz..jak pieknie wyglada figo w tym fartuszku laugh.gif laugh.gif laugh.gif
_Bobek_
Ehhh
Real to cioty a ten mecz z numancia to pokazal strzelili po rzucie :x wolnym Barca powinna rzadzic w tym sezonie w Primera division cool.gif
B0CZEK
bla bla... Barca powinna rzadzic... Real powinien rzadzic...
A lige wygra znowu Valencia :wink:
Sado

Hehehe biggrin.gif teraz BARCA ma o wiele sielniejszy skład niż w poprzednim roku...
świerzbik

Hehehe biggrin.gif teraz BARCA ma o wiele sielniejszy skład niż w poprzednim roku...

No i co w związku z tym? Za to Valencia ma najbardziej zgrany i ograny skład w całej lidze i to może być ich klucz do sukcesu.
DMX

A Valencia niby nie? Jest mocniejsza niz w zeszlym sezonie
sp1979
optymizm??
zadna tam potrojna korona!!!:>
jeden puchar i tyle-ja pragne zwyciestwa barcelony w lidze mistrzow.
choc oczywiscie jhesli uda sie zdobyc cos jeszcze to nie mam nic przeciwko,ale trzeba zachowac umiar aby poznie sie nie rozczarowac.

co do motty to wielka strata.....naprawde szkoda, wsak ryjek stawiałby na niego,a i reprezentacja brazylii staneła by byc moze otworem(lest zdecydowanie lepszy od edu)
na szczescie sa edmilson,gabri,-ktorzy mogą z powodzeniem grac na jego pozycji.
yoj
IMHO w tym roku bedzie sie liczyc tylko Barcelona. Nie wydaje mi sie by Real podjal walke, bo raz, ze gwiazdki juz leciwe, dwa, ze chyba w ustawieniu 1-4-1-5 a trzy, ze sezon jest dlugi i szeroki, a grajkow na zmiane jak na lekarstwo.
Sado
Ale w porównaniu z poprzenim sezonem to BARCA się najbardziej wzmocniła i widać, że piłkarze już się dobrze rozumieją.
DMX
Ciekawa sytucja w meczu Epanyol - Real. Podczas rozgrzewki kontuzje zlapal Casillas, zastapil go Cesar. JEdnak podczas meczu i on doznal kontuzji :!: Teraz trwa przerwa i nie wiadomo kto wysatpi w bramce, na stronie Realu pisza ze Guti :?

Espanyol prowadzi 1:0 a w meczu byly juz 3 niewykorzystane karne
mishka
Ahahhahha!!! real!! buhhahahahhaha!!! Śmiać mi sie chce, ale jaja widze realiste i serce mi sie kraja:). Wielki Ronaldo karnego nie strzelił? Uuuu...a co sie stało? Za mało reklam sie nagrało? Albo z jeszcze większym Beckhamem karne sie na treningu strzela? HAHAHAHA!!! J*bane gwiazdy, dobrze wam tak!!!!!
SIKI
Zapomniałeś dodać, że sREAL dostał 1:0 ...
Przecież w LM to ich nawet Dynamo Kijow rozjedzie icon_idea.gif
No, ale taka jest polityka Pereza - kupić zawodnika i sprzedać jak najwięcej koszulek z nazwiskiem laugh.gif
T_4_killer
hehehe real przegial....Czy to juz koniec galaktycznej druzyny? icon_twisted.gif
Sado
Buahahahaha, real poazał klasę laugh.gif
DMX
W tym meczu Real gral drugim skladem:

Cesar, Salgado (czerwona kartka),Samuel (czerwona kartka), Pavon, Roberto Carlos - Celades, Helguera, Juanfran, Solari - Owen, Ronaldo

szczegolnie druga linia byla wyjatkowo mocna. I do tego Raul caly mecz siedzial na lawce 8O
lukasz
Jak Raul grał to jakoś wszyscy się domagali żeby usiadł na ławca.Zresztą to ławka rezerwowych jest największą bolączką Realu.Jak gwiazdy się zmęcza to nie ma kto ich zastąpić a sezon jest długi.
Teraz Samuel i Salgado będą pauzować i kto ich zastąpi? :?
Sado
Może ten 7 latek co go real wczoraj kupił będzie grał laugh.gif laugh.gif icon_twisted.gif
widzu
real pokazal klase pokazali ze som bardzo dobrym zespolem i nie muwcie ze bylo inaczej malo ktury zespul by tak zagral co
Sado
Przecież wiadomo, że widzu to jest koś z forum tylko se jaja robi...
DMX
real pokazal klase pokazali ze som bardzo dobrym zespolem i nie muwcie ze bylo inaczej malo ktury zespul by tak zagral co

Yasio da rial madafaka
No i Real się sypie.Grają fatalnie, już nie pamiętam kiedy ostatnio zagrali naprawdę dobry mecz.No ale tak to jest, jak się kupuje i wystawia do 1 składu piłkarzy najpopularniejszych, a nie najlepszych.
SIKI
A Barca prowdzi z Atletico 1:0 po bramce Van Bronkhorst'a w 21' cool.gif
Mackal21
Widzę,że Real słabnie.Oj,coś ten skład mi nie pasuje.Wydaje mi się teraz taki przeciętny.Naprawde.Takimi krolewskimi staja sie powoli katalonczycy.Chyba oni zostana nr 1 w Hiszpanii.
Il Capitano
No i Real się sypie.Grają fatalnie, już nie pamiętam kiedy ostatnio zagrali naprawdę dobry mecz.No ale tak to jest, jak się kupuje i wystawia do 1 składu piłkarzy najpopularniejszych, a nie najlepszych.

No jak to!Nie pamiętasz kiedy Królewscy zagrali dobry mecz!
Stary dwumecz z Wisłą ohmy.gif To były dwa dobre mecze Realu nie tak dawno!
Już tego nie pamiętasz ohmy.gif

Podobnie ma się sprawa z Dragaoes!Przyszedł Victor Fernandez i żadnej koncepcji na grę!Jego myśl taktyczna wydaje się być kiepska!Nie ma pomysłów na grę!Wypiera się ,mówi: "Ten sezon trzeba poświęcić na pracę na zgranie ,doszlifowanie zespołu a w następnym można mówić o trofech i sukcesach" Geeeezzzz....Prawi głupoty! smile.gif
DMX
A Barca prowdzi z Atletico 1:0 po bramce Van Bronkhorst'a w 21'  cool.gif

.... ale stracila punkty po bramce Torresa cool.gif biggrin.gif (cieszy beznadziejna gra Ronaldinho, to juz nie jest ten pilkarz, jak na razie, co w zeszlym sezonie. Tylko tym razem Farca ma wiecej klasowych graczy co biora ciezar gry jak Giuly)

-----------------------------------------------------------------
Camacho podaje się do dymisji!

Hiszpańskie serwisy Marca i AS podały, że Jose Antonio Camacho podał się do dymisji! Florentino Perez póki co rezygnacji nie przyjął i poprosił trenera o przemyślenie tej decyzji. Jutro obaj panowie mają się spotkać i rozstrzygnąć sprawę.
Nie znamy jeszcze głównych powodów tej decyzji. Prawdopodobnie Camacho nie mógł sobie poradzić z prowadzeniem zespołu i zwyczajnie się poddał. W każdym bądź razie w madryckim obozie musi się dziać bardzo źle. Jeśli tak twardy człowiek jak Camacho składa urząd po 3 kolejkach sytuacja wydaje się tragiczna.

Nieoficjalnie mówi się, że stosunki Camacho z niektórymi piłkarzami nie były odpowiednie. W tej sytuacji nie dziwi głośna sprawa ze środy, kiedy to ściągnięci z boiska Zidane i Ronaldo nie oglądali meczu do końca, lecz udali się prosto do autokaru.
Nie do końca jasna jest również dzisiejsza rozmowa Camacho z Raulem, Roberto Carlosem i Salgado. Oficjalnie była to długa rozmowa, której celem miało być przezwyciężenie kryzysu. Skoro jednak trener Królewskich swoją decyzję zakomunikował Perezowi prawdopodobnie już po meczu w sobotę rozmowa z tymi piłkarzami miała z pewnością inny charakter. Jaki trudno w tej chwili powiedzieć.
SUMO
fakt "el Crack" nie gra jak narazie najlepiej, ale i tak jest najlepszy i z przyjemnościa patrzy się na jego gre tongue.gif

Puyol + Gio + Deco + Eto'o + Giuly + Larsson + Ronni :* = Katalacticos laugh.gif

[size=18]V
lukasz
A Barca prowdzi z Atletico 1:0 po bramce Van Bronkhorst'a w 21'  cool.gif

.... ale stracila punkty po bramce Torresa cool.gif biggrin.gif (cieszy beznadziejna gra Ronaldinho, to juz nie jest ten pilkarz, jak na razie, co w zeszlym sezonie. Tylko tym razem Farca ma wiecej klasowych graczy co biora ciezar gry jak Giuly)

Ronaldinho wrócił dopiero co po kontuzji.Zresztą remis na boisku lidera nie jest.Poza tym gra nastraja optymizem a tego samego o Realu nie dai się powiedzieć.
Yasio da rial madafaka
No i Barca zremisowała z Atletico.Dla mnie ten wynik oznacza, że w czołówce Primera Division Atletico z powodzeniem zastąpi Real.
sp1979
mimo wszystko szkoda straconych punktów bo w drugiej polowie były dwie "setki" dla barcelony: ronaldinho po cudownej dwojkowej akcji z larssonem chybił z kilku metrów,a potem po akcji xaviego piłke zmierzajaca do pustej juz bramki wybij defensor atletico.

co do gry ronaldinho to wczoraj było juz lepiej(ale tylko troche).
ale cierpliwosci odzyska forme icon_twisted.gif
Geronimo
...i Camacho sie poddał. Szkoda troche Realu, grali jeszcze niedawno chyba najpiękniejszą piłke a teraz taki dołek. Bardzo liczyłem na piękną rywalizację z "uzbrojoną" Barcą, ale polityka klubu okazała się skuteczna na krótką mete. Ciekaw jestem czy wymyślą coś mądrego.
_Bobek_

Camacho podaje się do dymisji!

Hiszpańskie serwisy Marca i AS podały, że Jose Antonio Camacho podał się do dymisji! Florentino Perez póki co rezygnacji nie przyjął i poprosił trenera o przemyślenie tej decyzji. Jutro obaj panowie mają się spotkać i rozstrzygnąć sprawę.
Nie znamy jeszcze głównych powodów tej decyzji. Prawdopodobnie Camacho nie mógł sobie poradzić z prowadzeniem zespołu i zwyczajnie się poddał. W każdym bądź razie w madryckim obozie musi się dziać bardzo źle. Jeśli tak twardy człowiek jak Camacho składa urząd po 3 kolejkach sytuacja wydaje się tragiczna.

Nieoficjalnie mówi się, że stosunki Camacho z niektórymi piłkarzami nie były odpowiednie. W tej sytuacji nie dziwi głośna sprawa ze środy, kiedy to ściągnięci z boiska Zidane i Ronaldo nie oglądali meczu do końca, lecz udali się prosto do autokaru.
Nie do końca jasna jest również dzisiejsza rozmowa Camacho z Raulem, Roberto Carlosem i Salgado. Oficjalnie była to długa rozmowa, której celem miało być przezwyciężenie kryzysu. Skoro jednak trener Królewskich swoją decyzję zakomunikował Perezowi prawdopodobnie już po meczu w sobotę rozmowa z tymi piłkarzami miała z pewnością inny charakter. Jaki trudno w tej chwili powiedzieć.

No to ladnie ciekawe kto go zastapi looooooool ohmy.gif ohmy.gif 8O
Il Capitano
Prawdopodobny trener Królewskich: 8O

Hitzfeld w Realu? 

Dziś na łamach niemieckiej gazety „Bild” możemy znaleźć wywiad z Otmarem Hitzfeldem! Były trener Bayernu Monachium coraz częściej jest łączony z etatem trenera piłkarzy Realu Madryt. Utytułowany szkoleniowiec powiedział, że trzeba dolać sporo paliwa do tej spekulacji, aby mogła się ziścić! 

Jedno jest pewne, i to każdy przyzna, że Real potrzebuje twardej szkoły grania w piłkę nożną. Niemieccy trenerzy potrafią taką szkołę zorganizować. Dowodem tego jest chociażby Otto Rehagel. 

Kontraktem nie jest związany jeden wielki niemiecki trener, który wprowadził Bayern na wierzchołek góry. Czy Real złoży ofertę Otmarowi Hitzfeldowi? Nie ma pewności! Jeśli to zrobi, będzie to dowód na to, że władze Realu chcą jak najszybciej zapanować nad tym chaosem panującym wśród piłkarzy tego klubu.

Wszystko może się zdarzyć – powiedział na zakończenie wywiadu niemiecki trener.

Ludzie!Ottmar = jeszcze większy Real! 8O tongue.gif
DMX
Deportivo - Valencia 1:5 :!: 8O Valencia gra znakomicie ten zespol jest o wiele mocniejszy niz w zeszlym sezonie. A za kup Di Vaio okazal sie swietnym pomyslem w koncu maja klasowego napastnika co zawsze bylo slabym punktem Valencii. Nawet Benitez odchodzac nie oslabul ich bo Raneri jest rownie dobry a nawet podejmuje szokujace decyzje np. na lawce siedzi Aimar 8O

Dla mnie Valencia jest kandydatem nr 1 w tej chwili do zdobycia mistrzostwa. Barcelona i Real nie maja dobrych rezerwowych, Valencia moze wystawic 2 jedenastki bez straty jakosci.
lukasz

Dla mnie Valencia jest kandydatem nr 1 w tej chwili do zdobycia mistrzostwa. Barcelona i Real nie maja dobrych rezerwowych, Valencia moze wystawic 2 jedenastki bez straty jakosci.
Tak myślałem ,że to napiszesz.Jak Real nie ma szans na mistrza to piszesz od razu ,że i Barca nie ma:/
Real to ma duże problemy żeby złożyć pierwszą jedenastkę teraz więc oto sie martw a nie o Barcelonę będącą na gazie.

edit:Maradona powiedział(słusznie) o Realu ,że to banda agresywnych psów ,którym dopisało w życiu szczęscie

Taka prawda.Spiski przeciwko Camacho:/ Żeby zrobili tyle dla klubu co on to może bym to zrozumiał.
DMX
Nigdzie nie pisalem ze Real i Barca nie ma szans na mistrzostwo bo oba kluby maja dosc duze ale faworytem wg mnie jest Valencia. A co takiego niby gra Barcelona: a zremisowala w kiepskim stylu z Athletico (ogladalem ten mecz oba zespoly prezentowaly sie kiepsko, nie mowiac ze wczoraj Athletico przegralo z Levante) Niech Barcelona rozgromi Deportivo to bedzie faworytem.

A Maradona to stary narkoman i od lat glupoty gada. Jego teorie o Bushu i USA tez byly zabawne. Pozniej mowil ze FIFA to mafia, ze reprezentacja Brazylii to biegajace malpy co grac nie umieja itd.Od tego wciagania porchow welbie mu sie poprzewracala. Ale teraz jest na kuracji antynarkotykowej na Kubie. laugh.gif

Maradona byl wielkim pilkarzem ale jako czlowiek jest zerem.
lukasz
No ale co gra Real?Czy aby nie jest to faworyt tylko z nazwy?Od początku grają fatalnie.Chyba ,ze pomoże tu zmiana trenera.
Barcelona ostatnie pół roku gra dobrze.A już w tym sezonie są naprawdę na fali(mecz z Celiticiem).Czy mecz był z Atletico był słaby?Moim zdaniem obie drużyny zaprezentowały się korzystnie z przewagą graczy z Katalonii.
Zresztą czy to taka katastrofa zremisować z dotychczasowym liderem na jego stadionie?

Maradona rzeczywiście nie ma zbyt wielkiego autorytetu za to co robi od kilku lat jednak te stwierdzenie jest dosyć realne.Zresztą podobnie tylko lżej powiedział Johan Cruyff.
DMX
No ale co gra Real?Czy aby nie jest to faworyt tylko z nazwy?Od początku grają fatalnie.

A czy ja pisalem o Realu question.gif Nie. Pisalem o Valencii
Sado
BARCA wygrywa 4:1 z Realem Sociedad i jest zaj.ebiście. Szkoda, że Ronaldinho marnuje sytuacje... Ale ma dużo asyst biggrin.gif
sp1979
sytuacji ronniego szkoda oj szkoda:>>>>
ale juz widac ze stare dobre dryblingi przez pol boiska wracaja:>
martwia kontuzje- po mottcie teraz gabri i sylvinho....
Sado
real 2:1 w plecy z Atletico Madryt. No to real spada z ligi laugh.gif laugh.gif icon_twisted.gif
yoj
real 2:1 w plecy z Atletico Madryt. No to real spada z ligi laugh.gif  laugh.gif  icon_twisted.gif

Z tego co mi wiadomo, to z Athletic Bilbao 8O [/b]
Sado
Bilbao? To może mi się pomyliło, bo widziałem ten wynik na Eurosport News i szybko się zmieniło.
mishka
real...hahaha...Jak dla mnie mistrza może nawet sobie levante zdobyć (Harte gdzies ty poszedł), byle nie "królewscy". Ostatnio nawet pojawiają sie głosy że Robson ma objąc tych gwiazdorów. To byłby news: "Za słaby w Newcastle, zatrudniony w realu." smile.gif
sp1979
aaaaaaaa
barca juz po pierwszej połwie prowadzi 3: 0 z majorka!!!
eto razy dwa i raz larsson!!!
jest dobrze:>

co do realu to obecnie jest to druzyna jaką jeszcze przed dwoma laty była barcelona- ligowy sredniak.Druzyna tylko z nazwy,ktorej juz nikty sie nie obawia. ale szczerze - bardzo mnie to cieszy icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kinio
Real..hehe zawsze mowilem ze sa slabi tylko nikt mi nie wiezyl..czekam az spotkaja sie z barca..i dostana w dupe..Barca rlz
Il Capitano
Piszcie co chcecie!Ale obrona Barcelony jak mówił Michał Pol może się stać tym czym jest obrona Realu!Defensywy grają bardzo ofensywnie.
W Realu już widac ten skutek i Kórewscy tracą dużo bramek!
Barcelona tej je potrafi tracić ale nadrabiają to solidnym atakiem!
Kiedyś to się skończy!Będą tracić gole nie zdobywając ich! ohmy.gif

A między czasie:

Beckham u boku psa Scooby-Doo

Pomocnik piłkarskiej reprezentacji Anglii i hiszpańskiego klubu Real Madryt David Beckham, będzie występował na ekranie telewizyjnym w krótkim filmie reklamowym u boku... psa Scooby-Doo, animowanej postaci dziecięcych kreskówek.

Jeden z najsłynniejszych piłkarzy ostatnich lat będzie odgrywał rolę fałszywego ducha. Ostatecznie zostanie zdemaskowany przez psa- detektywa i jego przyjaciół - tak, jak to się dzieje w każdym odcinku serii z udziałem Scooby-Doo.

\"Bardzo spodobał mi się pomysł 'zagrania' w filmie animowanym, który chętnie oglądają moje dzieci\" - mówił Beckham. Piłkarz użyczył oczywiście tylko swojego wizerunku i w kreskówce będzie postacią animowaną.

Krótki film reklamowy pojawi się w stacjach telewizyjnych wielu krajów Europy już od pierwszego października.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Niech jeszcze zrobi własne kondony z napiseł Becks! laugh.gif
Mało mu tych pieniędzy......
Becks stanie się idolem wszystkich dzieciaków! Jest jedną wielką reklamówą!Powinni go wrzucić do takiej torby i wyrzucić do rzeki! biggrin.gif
Panda
Barça - Numancia 1:0
po bramce Larssona
dzieki czemu Barcelona zostaje nowym liderem Primera División biggrin.gif
SUMO
Puyol + Gio + Deco + Eto'o + Giuly + Larsson + Ronni :* = Katalacticos
Barça - lider ligi hiszpańskiej
Real - lider sprzedaży wśród supermarketów tongue.gif

ech szkoda tylko kolejnej kontuzji :cry: tym razem Edmilsona :x

[size=18]V
Il Capitano
Ronaldinho zareklamuje środki czyszczące

Ronaldinho, gwiazda Barcelony, zarobi 3,5 miliona funtów na reklamie proszku do prania Omo. Brazylijczyk wystąpi w reklamówkach razem ze swoją matką.

Mają powstać trzy reklamówki, które będą pokazywane w Brazylii. Ich treść będzie prezentowała historię tego jak matka piłkarza radziła sobie z utrzymaniem czystości strojów, w którym grywał Ronaldinho kiedy rozwijał swoją karierę piłkarską.

źródło: as.com

Wiecie czego się obawiam! Fakt faktem pieniądze ,pięniędzmi ale nie życzę mu tego samego co Becksowi! Niech się lepiej zajmie i skupi na piłce a nie na reklamówkach! Podobnie jest z Becksem! Reklamówki bez wątpienia zniszczyły Anglika jeżeli chodzi o grę w piłkę nożną!
Kubaa__

Wiecie czego się obawiam! Fakt faktem pieniądze ,pięniędzmi ale nie życzę mu tego samego co Becksowi! Niech się lepiej zajmie i skupi na piłce a nie na reklamówkach! Podobnie jest z Becksem! Reklamówki bez wątpienia zniszczyły Anglika jeżeli chodzi o grę w piłkę nożną!

Tak, bez wątpienia go zniszczyły. Można by powiedzieć równie dobrze, że zmasakrowały, sponiewierały, ba - prawie zabily....
A teraz zastanów się i powiedz - co ma występ w reklamówce do umiejętności gry w piłke. Nic ?? No właśnie.... Jak Ronaldinho chce sobie reklamować środki czyszczące czy inne badziwie to niech sobie reklamuje, przynajmniej chłopak jest bystry i trzepie kase póki może, Beckham tak samo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.