Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
R_L_S_
Reklamy, reklamami tymczasem "Wielki Real" znow przegral. Tym razem nie dali rady Deportivo i spadli na 10 miejsce, tracac do prowadzacej Barcy juz 7 pkt. Czyzby mit "Galaktycznego Realu" definitywnie upadl na ryj? laugh.gif
SIKI
Piszcie co chcecie!Ale obrona Barcelony jak mówił Michał Pol może się stać tym czym jest obrona Realu!Defensywy grają bardzo ofensywnie.

Masz rację ... Barca w 8 (6 PD i 2LM) meczach w tym sezonie straciła razem 4 bramki (3 w PD i 1 w LM), co daje średnią 0,5 bramki na mecz ...
Rzeczywiście zayebiście dużo ... o_O
Liczby mówią same za siebie icon_twisted.gif
średniej sRealu nawet nie chce mi się liczyć.... A ten Samuel mial być zbawieniem dla defensywy, a on zamiast grać to same kartki łapie o_O
Yasio da rial madafaka
Reklamy, reklamami tymczasem \"Wielki Real\" znow przegral. Tym razem nie dali rady Deportivo i spadli na 10 miejsce, tracac do prowadzacej Barcy juz 7 pkt. Czyzby mit \"Galaktycznego Realu\" definitywnie upadl na ryj? laugh.gif

Moim zdaniem ten mit upadł już kilka miesięcy temu.Deportivo które przegrało 1:5 z Valencią ogrywa Real...cóż, Realowi zwycięstwo z Romą wcale nie pomogło.Zresztą IMO tamto zwycięstwo nie mogło świadczyć o powrocie Realu do formy, bo pomógł im wtedy sędzia.Sądzę że Real potrzebuje całkowitej przebudowy składu, sprzedania kilku piłkarzy i sprowadzenia młodzieży.W przeciwnym wypadku ich degrengolada będzie trwać.
mrowa607
Barcelona znowu wygrywa skromnie bo skromnie ale jednak (Numancia grala 7 obrońcami ) dobrze że zakupili Larssona ktory uratował 3 pkt. a Real szkoda gadacale ja tam wole Barcelone biggrin.gif
mishka
W Madrycie potrzeba kogoś kto ma mózg, ale szczerze mówiąc do opcji nie dojdzie ku mojej radości oczywiscie biggrin.gif. Kumpel mówil ze są zainteresowani Cassano...Brak slów....Smiać mi sie chce ale jaja widze realiste i serce mi sie kraja:)
Il Capitano
Dyrektor sportowy Barcelony - Txiki Begiristain - poinformował, że klub nie dokona żadnych wzmocnień przed styczniem przyszłego roku. Po serii spekulacji Begiristain odrzucił możliwość działania na rynku przed otwarciem okna transferowego.

\"Musimy poczekać na zimowe okno transferowe żeby mieć więcej możliwości. Pozyskiwanie gracza , który nie jest zatrudniony jest wbrew naszej filozofi. My chcemy mieć zespół mogący wygrać wszystko.\"

\"pozyskanie gracza z naszej ligi nie jest proste, kluby żądają wysokich kwot. Najlepszym rozwiązaniem w styczniu byłoby znalezienie zawodnika, który chce rozpocząć pewien etap od nowa, tak jak było z Davidsem.\"

Barcelona staje się "Wielką Barceloną" niegdyś jak Real Madryt!
Gwiazdy najwyższego światowego formatu :
Ronaldinho-Deco-Larsson-Guly-Eto'o

Tak jak Real mam już ich dosyć icon_twisted.gif Powód: za dobrze im się powodzi w primera i LM cool.gif
GOPA
Real jak Gieksa druga liga wita was laugh.gif

Kiedys lubilem Barse ale jak Kluiwert tam gral to polubilem bardziej Real , teraz znow wole Barse poniewaz Real jest jak agencja towarzyska , owen i inni sprzedaja sie do etgo klubu , klub dzi*wek , wydaja duzo kasy na nic.(pipi)*ac real !!!!!!!!!!
Il Capitano
Przypuszczam ,że jeszcze troszeczkę a z Barcą będzie podobnie!Deco,Larsson, Eto'o też się sprzedali do klubu!
icon_twisted.gif

Odszedł tam Deco i dlatego skrzywiłem się na Katalończyków!
Oczywiście gwiazdor Deco ma swoje stałe miejsce w reprezentacji i nigdy nie zapomnę co zrobił dla Porto(puchar UEFA, zdobycie mistrza Superligi, później Liga Mistrzów)! To wszystko w przeciągu dosłownie dwóch sezonów!

[quote]Edu chętny do rozmów z Barcą

Sam zawodnik jest dumny z tego, że obserwuje go tak wielka drużyna i twierdzi, że z przyjemnością założyłby koszulkę hiszpańskiego giganta. - Jeżeli nie podpiszę nowego kontraktu z Arsenalem, to od stycznia będę mógł swobodnie rozmawiać o mojej przyszłości. Obecnie panuje zastój w rozmowach i jeśli sytuacja się nie zmieni, to będę musiał podjąć jakąś decyzję. Każdy gracz chce występować w Barcelonie

To się nazywa być dziwką cool.gif Zwłaszcza po tym co zaznaczyłem cool.gif
Sado
[quote]Przypuszczam ,że jeszcze troszeczkę a z Barcą będzie podobnie!Deco,Larsson, Eto'o też się sprzedali do klubu! icon_twisted.gif

Odszedł tam Deco i dlatego skrzywiłem się na Katalończyków!
Oczywiście gwiazdor Deco ma swoje stałe miejsce w reprezentacji i nigdy nie zapomnę co zrobił dla Porto(puchar UEFA, zdobycie mistrza Superligi, później Liga Mistrzów)! To wszystko w przeciągu dosłownie dwóch sezonów!

[quote]Edu chętny do rozmów z Barcą

Sam zawodnik jest dumny z tego, że obserwuje go tak wielka drużyna i twierdzi, że z przyjemnością założyłby koszulkę hiszpańskiego giganta. - Jeżeli nie podpiszę nowego kontraktu z Arsenalem, to od stycznia będę mógł swobodnie rozmawiać o mojej przyszłości. Obecnie panuje zastój w rozmowach i jeśli sytuacja się nie zmieni, to będę musiał podjąć jakąś decyzję. Każdy gracz chce występować w Barcelonie

To się nazywa być dziwką cool.gif Zwłaszcza po tym co zaznaczyłem cool.gif[/quote]

Buahahahahahaha, Barca będzie klubem dziwek? HAHAHAHAHAHA :!: :!: Na jakiej podstawie to piszesz? Że przyszło do niej kilku nowych zawodników?

Bo to prawda, że każdy zawodnik chce grać w BARCELONIE.
DMX

Bo to prawda, że każdy zawodnik chce grać w BARCELONIE.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Figo tez ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sado
Ale wcześniej grał w BARCELONIE. Fakt, że później się zeszmacił przechodząc do realu(ale i tak uważam, że Figo to dobry zawodnik). Kiedyś chciał grać w klubie z Katalonii, grał, a teraz to już inna historia.
DMX
I dobrze wiemy co Figo mowil o Barcelonie jak w niej gral. Ze zawsze chcial tam grac, nigdy jej nie opusci i wytarczylo ze zobaczyl okazje przejscia do lepszego zespolu, wiecej kasy i juz go nie bylo laugh.gif Kazdy zawodnik Barcy tak zrobi, a niech sprobuja kupic np Raula z Realu cool.gif
Sado
Ale Raul to zupełnie inny zawodnik. Jest wychowankiem realu i gra tam od kilkunastu lat, a Figo jest Portugalczykiem i mu to wisi, gdzie gra.
Debeef
Najważniejsze, że Barca się odrodziła i po paru chudych latach mam nadzieję, ze wróci na sam szczyt. Co do Real to nie chciałbym, żeby spadał, bo kogo by Barca wtedy obijała w wielkim meczu sezonu? laugh.gif
świerzbik
Co do Real to nie chciałbym, żeby spadał, bo kogo by Barca wtedy obijała w wielkim meczu sezonu? laugh.gif

Nie no spaść to nie spadnie hehe, a w meczach takich jak Barca-Real wszystko może się zdarzyć i wspaniale grający katalończycy "niechcącyk" mogą stracić jakąś bramkę na wage 3 pkt. Pożyjemy, zobaczymy jak to będzie.
kosci_jersey
Kolejna przegrana wielkiego sRealu się zbliżą smile.gif . 2004.10.24, godz. 21:00
Real Madryt - Valencia 8. kolejka. Wiadomo kto wygra:)
świerzbik

Po wczorajszym meczu Valencia-Inter, przeciwnicy Realu będą musieli bardzo szybko sie pozbierać po tej porażce, co może jednak im się nie udać.
Pablo_el
mysle jednak ze real jest w wiekszym kryzysie i raczej przegra. Stanie sie tak mimo tego ze najprawdopodoniej beck nie zagra wink.gif
Baraqda
Real wygra 2:1 tongue.gif W meczu z Dynamo pokazali ze graja luz lepiej. Mieli duzego pecha ze nie strzelili wiecej bramek. A Valencia ?? wiedzialem ze bedzie tak grac poniewaz ich trenerem zostal genialny Ranieri ktory nigdy nie umial poukladac obrony ani ataku. Zreszta kto w Valencii nie zagra z Realem ?
SIKI
Real wygra 2:1 tongue.gif W meczu z Dynamo pokazali ze graja luz lepiej. Mieli duzego pecha ze nie strzelili wiecej bramek. A Valencia ?? wiedzialem ze bedzie tak grac poniewaz ich trenerem zostal genialny Ranieri ktory nigdy nie umial poukladac obrony ani ataku. Zreszta kto w Valencii nie zagra z Realem ?

Sorry, ale Valencia to nie Dynamo, choć to bardzo dobra drużyna ... I zauważ to, gdzie w tabeli jest Valencia, a gdzie Real...
Ponoć mecz z ROmą to mial być "przełomem"... Teraz mecz z Dynamem to przełom ??
Shanahan
Ja nie wiem czy z tego Realu da się wykrzesać coś wspaniałego. Kiedy oglądam mecze Królewskich nie widzę artyzmu, pasji, zaangażowania; widzę zmęczenie. Zmęczenie wspaniałych przecież piłkarzy- zmęczenie piłką, rozgłosem wokół drużyny, sobą nawzajem. Real wymaga solidnego przewietrzenia.

Co do meczu z Valencią- każdy wynik jest możliwy. Valencia gra chimerycznie w tym sezonie - dobre wystepy przeplata ze słabymi. Dodatkowo w LM trafiła na wspaniale dysponowany Inter ( na marginesie- daje to nadzieję na znakomite derby Mediolanu ). Na pewno nie pokusiłbym sie o typowanie wyniku tego meczu- żadne riozstrzygnięcie mnie nie zaskoczy ( no chyba że któraś z drużyn zniesie przeciwną 6:0 ).
Debeef
Na taki mecz nawet słabo grający real da z siebie wszystko i dlatego te mecze są takie ekscytujące icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
widzu
real!!!!!!!!!!!!!!! 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!! OWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
świerzbik
Real Madryt - Valencia 1:0
Michael Owen 7
HAHA i gdzie teraz sa Ci, którzy tak psioczyli na Real. A mówiłem że każdy wynik w takim meczu jest możliwy. Bardzo ważne punkty dla królewskich.
Kubaa__
Widać, że taktyka z grą 3 napastnikami daje rade (jeszcze trzeba Morientesa gdzieś tam upchnąć laugh.gif ). Niewątpliwie ważne punkty.

:wink:
Shanahan
Bardzo ważne zwycięstwo Realu, co nie może przysłaniać faktu, że Królewscy wciąż są daleko od optymalenej dyspozycji.

Wygrali, zaprezentowali sie lepiej niż we wcześniejszych spotkaniach, ale dostrzec należy, że ich przeciwnikiem była wyjątkowo słaba Valencia. Ranieri zbyt długo zwlekał z wprowadzniem Aimara i w ogóle Valencia zagrała bez tego ognia znanego z poprzednich sezonów.

W każdym razie jakieś podstawy do optymizmu kibice Realu mają- jest szansa, że odnajdzie się w nowym otoczeniu Owen, no i obrona radziła sobie nieźle ( choć kilka babolów tradycyjnie wymodziła ).

Dzisiaj Barca gra z Osasuną i w przypadku zwycięstwa umocni nie na prowadzeniu w lidze ze znaczną już przewagą nad Realem i Valencią.

Znów słabiutko Deportivo...
Enori
Real zagrał dobrze. Stworzył sporo dobrych sytuacji, niestety nie zamienionych na bramki. Wspaniały Tłuszczaldo, strzelał w czystych sytuacjach prosto w bramkarza, nie chciało mu się bramki zdobywać po prostu. Mam nadzieję, że ostatnie zwycięstwa podbudują Real i zagrają w końcu na miarę swoich możliwości.
Debeef
No i w to mi graj, Real właśnie pomógł umocnić się Barcelonie na 1 miejscu w imieniu Barcy dziękuję icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kubaa__
Kolejna przegrana wielkiego sRealu się zbliżą smile.gif . 2004.10.24, godz. 21:00

No wiadomo laugh.gif .

Wspaniały Tłuszczaldo, strzelał w czystych sytuacjach prosto w bramkarza, nie chciało mu się bramki zdobywać po prostu.

LoL, nie widzisz tego, że Ronaldo nie jest (już) gruby, czy nie chcesz widzieć ??
Dobrze, że napisałeś chociaż "wspaniały" :wink: .
SIKI
A po pierwszej połowie Barca prowadzi 2:0 z Osasuną po bramkach Eto'o i Ronni'ego cool.gif
Robak
I Barca wygrała 3-0. Dwa gole Eto i jeden Ronniego z karnego. No pięknie. Oby same takie wyniki Barca miała. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Shanahan
No i Barca ma już 5 punktów przewagi nad ... Sevillą. Daleko z tyłu Real i Valencia. Katalończycy uporali się z Osasuną bez większych problemów, ale nie wiadomo jaki byłby wynik gdyby w końcówce pierwszej połowy nie błysnęli: Eto'o wspaniale strzelając po długim rogu i sędzia dyktując (pipi)go karnego za niby - faul na Ronaldinho. Jeżeli ktoś tam faulował to raczej Ronaldinho.

Jak tak gram w PES 4 i oglądam te mecze ( choćby MAN-ARS, czy właśnie BAR-OSA), to aż chce się prosić o wprowadzenie i w grze i w życiu opcji - "Penalties- disabled", bo wszyscy grają, mordują się, a i tak decydujące znaczenie dla losów meczu ma często wymyślony karny.
SIKI
Jak na razie jest zayebiście cool.gif Jeszcze tylko wygrana z Milanem za tydz. na Camp Nou i będzie wyśmieniecie cool.gif Eto'o zagrał śwk ROnni (bramka i asysta) icon_twisted.gif
Debeef
No i Barca wygrała 2:1 z Milanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekki offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. W lidze remis, ale nadal są niepokonani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUMO
Barça - lider ligi hiszpańskiej
Real - lider sprzedaży wśród supermaketów wink.gif a w la lidze drugi laugh.gif

jeszcze tylko jedna kolejka i już 21.11. na Camp Nou zapowiada nam się rewelacyjne widowisko lidera z wiceliderem ligi cool.gif oby tylko Hajto delikatnie obchodził się z Giuly'm (co innego z Zizu laugh.gif ) na boisku w meczu reprezentacji Polski z Fracją 17.11. bo limit kontuzji mam nadzieje że katalończycy już wyczerpali :roll:
DMX
po pierwsze Grand Derby sa 20-tego, po drugie Zidane nie bedzie gral przeciwko Polsce
Oley
Real w końcu pokazał wczoraj na co go stać w meczu z Albacete. Normalnie zapowiada się , że Barca - Real to będzie wspaniałe widowsko. Mam nadzieje, że Barca dostanie...
Debeef
Ja mam nadzieję, że moja Barca wygra, a to, że Real wygrał wysoko spowoduje, że spadnie z większym hukiem po porażce z Barcą
dawidson1988
Real Madryt to (pipi)ane sprzedawczki a dokładniej KUREWSCY TO LOSSPRZEDAWCZYKOS (pipi)AC CALY REAL (pipi) (pipi)NE SMIECIE DZIWKI HUJE PEDAŁY STARE RURY icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kubaa__
Real Madryt to (pipipi) sprzedawczki a dokładniej KUREWSCY TO LOSSPRZEDAWCZYKOS (pipipi) CALY REAL (pipipi) (pipipi) SMIECIE DZIWKI (pipipi) PEDAŁY STARE RURY icon_twisted.gif  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Weź sie następnym razem zastanów dwa razy zanim coś napiszesz, chyba, że pasuje ci robienie z siebie pajaca....
Co do meczu to może w końcu Real odzyskał dobrą forme i zacznie robić to co w zeszłym sezonie Barca (za środka tabeli niemal na sam szczyt). Chociaż wydaje mi sie, że mimo wszystko w spotkaniu Real - Barcelona faworytetm są ci drudzy (patrząc na tle wszystkich meczy w tym sezonie).
SIKI
Jak tak patrze to ten temat strasznie stracił na wartości ;(
Brakuje cotygodniowych dyskusji real VS barca i manU VS real itp itd
Nie ma SeJo, Sarni'ego, Verb sie nie udziela ... Kicha normalnie, za to są żałośni fanboy'e ... aż sie nie chce pisać :|
Kubaa__
Temat juz dawno stracił na wartości. Wątpie, zeby było tak jak kiedyś (lol, co tu sie działo to przechodzi ludzkie pojęcie, syf na maksa, leciały KdB, bany, ostrzeżenia, masakra laugh.gif ). No, ale min. przez tak "gorące" dyskusje topic wygląda teraz jak wygląda, a Verb to i tak zbytnio sie nie udzialał.
Robak
Jak dla mnie wygra Barca. Czemu ? Może dlatego że jestem ich wiernym kibicem. biggrin.gif A może dlatego że to był pierwszy naprawde dobry mecz w wykonaniu Realu w lidze od dłuuuuuuuuższego czasu. Zagrali ładnie i wygrali wysoko. Co prawda z 18 drużyną w tabeli, ale w Hiszpanii rzadko padają takie wyniki w 1 lidze. A myśle że Barcy to było zwykłe potknięcie. Nawet może to i dobrz, taki zimny prysznic. Najlepsze jest że kibice Realu na stronkach piszą, że na pewno wygrają potrójną korone i takie tam. A że Barca ma kryzys. Tak bardzo ciekawe, ale to 1 przegrany mecz Katalończyków w lidze.

Gran Derby zapowiadają się bardzo ciekawie. A wygra lepszy, czyli Barca. icon_twisted.gif
Pablo_el
Barca jest faworytem ale Real moze jej duzo krwi napsuc smile.gif Cieszy zawlaszcza powrot do formy Zidana biggrin.gif
Robak
Kogo cieszy, tego cieszy. Mnie na pewno nie. :?
Debeef
w lidze porażka Barcy, ale to nie zmienia mojego zdania, w następnej kolejce wygra Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIKI
Patrzyłem dzisiaj w bukmacherze (Profesjonał) na Barce jest 2.05, na Real 3.2 ... Remis też 3.2 o_O
DMX
w koncu graja na comp nou i barca jest faworytem

beda to najciekawsze derby od kilku lat, lider kontra vicelider, zespoly sa w dobrej formie, prezentuja sie dobrze i pewnie mecz bedzie bardzo wyrownany. Bedzie sie dzialo icon_twisted.gif
_Bardock
No tak, Barca trochę zwolniła, Real przyspieszył, co zapowiada ciekawe, wyrównane widowisko.
Niech wygra lepszy!
peterfcbfan
Jako specjalista...uwazam ze Barca ma o wiele wieksze szzanse jezeli nie zagra łamaga Olequer który w kazdym meczu robi błąd(z betisem milanem i w Puch.Krola) licze wiec na powrót Gerarda i przesuniecie Marqueza do tyłu obok Tarzana....
VISCA EL BARCA!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.