Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
$CHESTER$
ja napisze tylko to :
Real mistrzem ligi podwórkowej dzieci do lat 3 tongue.gif real to najgłupsza drużyna na świecie!!!!!
przytocze cytat goscia z C+
Real wygląda jakby kupił sobie globus i myśli że teraz żądzi światem
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif hyhy w Hiszpani żądzi Barca icon_twisted.gif icon_twisted.gif heh a na świecie MANCHESTER UNITED
GLORY,GLORY MAN UTD!!!!!!!!!!!!!!!!!
DMX
LOOOOOL No od razu jednym zwodem polozyl cala 11nastke i sedziego laugh.gif Eto nabral predkosci a ze obrona Realu nigdy nie byla za ruchliwa zostawil ich daleko w tyle. A jaka zdobyl brame. Fuksiarko znalazl sie miedzy Carlosem i Casillasem ktorzy sie zastanawiali kto powinien wybic ta pilke, mial farta i tyle.

Pozatym mecze z Real zawsze mu wychodzily nawet jak grac w Mallorce
Partyzant
Nie no, tych bzdur to się poprostu czytać nie da...

DMX - Real to drużyna wypalonych gwiazd, które juz wszystko co miały pozdobywac juz zdobyły. Wątpię żeby wykrzesali z siebie jeszcze taka np motywacje jaka jest w Bacelonie. Nawet taki Owen jest juz piłkarzem który sie nie rozwija - był rzeźnikiem jak miał 20-21 lat. Potem popadł w stagnację. teraz w Realu nie ma przyszłościowych piłkarzy. Beckham - najbardziej chyba przereklamowany piłkarz w historii (juz nawet goli z wolnych nie strzela). Zidane to juz człapiący dziadek, Figo cień samego siebie z czasów Barcy, Ronaldo tez najlepszy był w Barcie. Nawet R. Carlos najlepsze lata ma już (niestety sad.gif ) za sobą...

Real to polityka kupowania największych gwiazd u szczytu sławy , Barca kupuje gwiazdki na dorobku.

W tej chwili nie ma wątpliwości która druzyna jest lepsza :!:
$CHESTER$

DMX - Real to drużyna wypalonych gwiazd, które juz wszystko co miały pozdobywac juz zdobyły. Wątpię żeby wykrzesali z siebie jeszcze taka np motywacje jaka jest w Bacelonie. Nawet taki Owen jest juz piłkarzem który sie nie rozwija - był rzeźnikiem jak miał 20-21 lat. Potem popadł w stagnację. teraz w Realu nie ma przyszłościowych piłkarzy. Beckham - najbardziej chyba przereklamowany piłkarz w historii (juz nawet goli z wolnych nie strzela). Zidane to juz człapiący dziadek, Figo cień samego siebie z czasów Barcy, Ronaldo tez najlepszy był w Barcie. Nawet R. Carlos najlepsze lata ma  już (niestety  :( ) za sobą...

Real to polityka kupowania największych gwiazd u szczytu sławy , Barca kupuje gwiazdki na dorobku.

W tej chwili nie ma wątpliwości która druzyna jest lepsza  :!:

Święta prawda barca ma młodzierz a real emerytów icon_twisted.gif
SIKI
LOOOOOL No od razu jednym zwodem polozyl cala 11nastke i sedziego  :lol: Eto nabral predkosci a ze obrona Realu nigdy nie byla za ruchliwa zostawil ich daleko w tyle. A jaka zdobyl brame. Fuksiarko znalazl sie miedzy Carlosem i Casillasem ktorzy sie zastanawiali kto powinien wybic ta pilke, mial farta i tyle.

Pozatym mecze z Real zawsze mu wychodzily nawet jak grac w Mallorce

Fuksiarko to zawsze Real wygrywał, ale w końcy to musiało się w końcu skończyć ...
Przestań lepiej już pisać, bo jedynie śmiać się chce ....
lukasz

DMX - Real to drużyna wypalonych gwiazd, które juz wszystko co miały pozdobywac juz zdobyły. Wątpię żeby wykrzesali z siebie jeszcze taka np motywacje jaka jest w Bacelonie. Nawet taki Owen jest juz piłkarzem który sie nie rozwija - był rzeźnikiem jak miał 20-21 lat. Potem popadł w stagnację. teraz w Realu nie ma przyszłościowych piłkarzy. Beckham - najbardziej chyba przereklamowany piłkarz w historii (juz nawet goli z wolnych nie strzela). Zidane to juz człapiący dziadek, Figo cień samego siebie z czasów Barcy, Ronaldo tez najlepszy był w Barcie. Nawet R. Carlos najlepsze lata ma  już (niestety  :( ) za sobą...

Pod tym się podpisze.POza tym cały Real jest chory bo Ronaldo nie strzela tam bramek a w reprezentacji strzela non stop.
Poza tym to niby Real miał mieć taką świetną drugą linie z Zidenem,Beckhamem,Figo.Widać jednak ,ze to juz przebrzamiałe sławy.Które już dziś mogą się pożegnac z ligą mistrzów.Fart ich polega na tym ,że mają za przeciwnika jeszcze gorszą Romę.Co do bzdur na temat Eto`o to nawet czytać się tego nei chcę.
DMX

Na dzien dzisiejszy tak, ale za po roku moze sie szybko zmienic. Niech zdobeda takie trofea jak Real przez ostatnie 4 lata to pogadamy.

Co do wypalenia graczy to sie zgodze ze taki Zidane juz nie ma motywacji grac. Zdobyl wszystko co praktycznie mozna w pilce: mistrzostwo swiata, Europy w reprezentacji, puchar Europy i mistrzostwo Hiszpanii i ma swiadomosc ze niedlugo bedzie musial przestac grac. Dlatego Real powinien pozegnac sie z nim jak najszybciej.

Beckham to inna historia, niepotrzebnie go sprowadzali jak Figo gra na jego pozycji. Zostal przesuniety na pozycje def. pomocnika i przestal grac. A z wolnych nadal strzela, w tym sezonie Real wygral przeciez 2 mecze po 1:0 - dwa wolne Beckhama. Figo albo Beckham musi odejsc.

A Figo nadal przentuje wysoki poziom. Wystarczy powiedziec ze Figo odejdzie niedlugo za darmo a takie kluby jak Interu, Manchester United i Liverpool sa zainteresowane kupnem go. http://sport.onet.pl/1020297,248,220871,wi...dyscyplina.html
W Barcelonie gral lepiej? Moze mam Ci przypomniec gdzie osiognal wiecej. W barwach jakiego klubu zdobyl "Złotą Piłke", okrzyknieto go najlepszy pilkarzem Starego Kontynentu.?

Owen zastopowal swoja kariere przez kontuzje. On co chwila cos lapie w zeszlym sezonie nie gral w polowie meczow Liverpoolu ale bramki umie strzelac zdobywajac ich 16 w Premiership. Powinien grac w Realu regularnie bo co wejdzie to cos strzeli ale terner boi sie posadzic Raula czy Ronaldo na lawie.

A wymiana pokoleniowa szykuje sie i nawet Perez to widzi bo ten sezon na pewno nim wstrzasnie. Czego sygnalem jest sprowadzanie takich pilkarzy jak Robinho, czlowiek w ogole nie znany w Europie
lukasz
Robinho nie znany w Europie?Powiedz wprost ,że jest młody a nie ,że jest nie znany bo ja słyszałem o nim już dwa lata temu jak copa libertadores zdobywął z santosem z diego przy boku.Zreszta bliżej mu podobno do Chelsea teraz.
DMX
Robinho nie znany w Europie?Powiedz wprost ,że jest młody a nie ,że jest nie znany bo ja słyszałem o nim już dwa lata temu jak copa libertadores zdobywął z santosem z diego przy boku.Zreszta bliżej mu podobno do Chelsea teraz.

Ciekawe gdzie widziales mecze z nim, bo ja widzialem tylko jeden. Bardziej o nim slyszalem bo Pele go wychwalal ale ilu bylo juz takich pilkarzy (Saviola mial byc nowym Maradona a teraz mowia ze jednak to ma byc Tevez).

Robinho nie chce grac w Anglii sam mowil ze chce grac ze swoimi rodakami Ronaldo i Carlosem, nie zna jezyka angielskiego wiec w Hiszpanii ten problem odpada i boi sie klimtu w Anglii (nie wspominajac o tym ze Chelsea chce go kupic i wypozyczyc od razu do slabszego zespolu co pewnie pilkarzowi tez sie nie podoba). Agent pilkarza mowil ze juz sa dagadni z Realem, chociaz pieniadze Ambramowicza moga cuda zdzialac.

PS 14 grudnia odbedzie sie mecz towarzyski przyjaciele Ronaldo kontra reszta, Robinho zostal zaproszony przez Ronaldo i bedzie mozna go obejrzec w akcji
lukasz
Na Eurosporcie były mecze z copa libertadores santosu tam można było go obejrzeć.poza tym grywa w kadrze.
Pablo_el
Robinho nie znany w Europie?Powiedz wprost ,że jest młody a nie ,że jest nie znany bo ja słyszałem o nim już dwa lata temu jak copa libertadores zdobywął z santosem z diego przy boku.
Ogladalem Copa Libertadores wiec widzialem Santos w akcji. Uwazam ze transfer Robinho do Realu bedzie porazką -> o wiele bardziej przydalby sie Diego. Teraz najbardziej potrzebni sa Steven Gerrard i Van Bommel ktorzy podobno sa zaklepani.

Jak Real gra slabo wszyscy sie go czepiaja a jak gra dobrze wszyscy zachwycaja. Troche to glupie nie wink.gif Pilkarze sa wypaleni ale nie psychicznie tylko fizycznie (oprocz Ronaldo). Beck to inna sprawa -> uwazam ze Alex Ferguson oslabil w ten sposob najgrozniejszego rywala smile.gif
yoj
ahahahah Eto'o to poziom Trzeciaka, a Real przegrywa bo nie ma szczescia - no dobre sobie DMX. rotfl, lameriada
DMX
NAjpierw naucz sie czytac zdania bo widze ze jakies zwidy masz. Gdzie ja napisalem ze " Real przegrywa bo nie ma szczescia "?
yoj
wybacz, ale nie zmusilbym sie, zeby przeczytac jeszcze raz te twoje pozalowania godne wypociny i ci wskazac lolku.
DMX
No przeciez nie bede zmuszal cie do czytania to byloby zbyt duzy wysilek dla ciebie laugh.gif Widac ze na razie to sprawia ci bol, a o zrozumieniu tekstu nie moze byc mowy.
yoj
powiedzial autor slow:
nie bede zmuszal cie do czytania to byloby zbyt duzy wysilek dla ciebie

co jest Kali?
DMX
LOL teraz sie bawi w Miodka. Przeczytaj jeszcze raz i na pewno znajdziesz wiecej bledow oprocz brakujacej spacji. Aaaa sory ty nie mozesz czytac bo boli, uzyj WORDA biggrin.gif

Dobra koniec off-topica ale zabawny z ciebie kolo
yoj
LOL teraz sie bawi w Miodka. Przeczytaj jeszcze raz i na pewno znajdziesz wiecej bledow oprocz brakujacej spacji. Aaaa sory ty nie mozesz czytac bo boli, uzyj WORDA  :D  

akurat chodzilo mi o to, ze chyba troche ci sie rodzaje pomylily, ale dobra bolek, nie mam czasu na glupoty.
dante2003
Polecam syntezator mowy Realspeak. Nie będzie problemu z czytaniem biggrin.gif
SIKI
LOL teraz sie bawi w Miodka. Przeczytaj jeszcze raz i na pewno znajdziesz wiecej bledow oprocz brakujacej spacji. Aaaa sory ty nie mozesz czytac bo boli, uzyj WORDA  :D  

akurat chodzilo mi o to, ze chyba troche ci sie rodzaje pomylily, ale dobra bolek, nie mam czasu na glupoty.

yoi: nie radze z tym człowiekiem dyskutować... On ma klapki na oczach z napisem REAL JEST ZAWSZE WIELKI! i wątpie, żeby kiedykolwiek DMX zrozumiał, że któraś drużyna jest lepsza od realu...
Zresztą zobacz na avatar - widać, że fanboj ;]
yoj
Polecam syntezator mowy Realspeak. Nie będzie problemu z czytaniem biggrin.gif

fajnie, ze znalazles sobie jakies rozwiazanie na analfabetyzm wtorny, ale nikomu stad to sie raczej nie przyda.

Wracamy do tematu Primera Division?
DMX
Wracamy.

Prezydent Realu Madryt Florentino Perez twierdzi, że obrońca Arsenalu Bisan Lauren będzie od następnego sezonu zawodnikiem Królewskich.  
Kontrakt 27-letniego reprezentanta Kamerunu wygasa po tym sezonie i klub z Santiago Bernabeu utrzymuje, że piłkarz uzgodnił już z nimi umowę.

- Lauren będzie grał w Realu Madryt w następnym sezonie, ponieważ wygaśnie jego kontrakt. Zatrudniliśmy go - powiedział Perez gazecie The Sun.  

Arsenal na razie nie skomentował tej informacji.

:? koniec Salgado w Realu ?
yoj
Barcelona znowu wygrywa, tym razem 2:1 na wyjezdzie z Albacete. Decydujacy gol wymeczony, bo dopiero w 85 min, ale liczy sie fakt, ze Katalonczycy nie gubia punktow.
SIKI
Wracamy.

Prezydent Realu Madryt Florentino Perez twierdzi, że obrońca Arsenalu Bisan Lauren będzie od następnego sezonu zawodnikiem Królewskich.  
Kontrakt 27-letniego reprezentanta Kamerunu wygasa po tym sezonie i klub z Santiago Bernabeu utrzymuje, że piłkarz uzgodnił już z nimi umowę.

- Lauren będzie grał w Realu Madryt w następnym sezonie, ponieważ wygaśnie jego kontrakt. Zatrudniliśmy go - powiedział Perez gazecie The Sun.  

Arsenal na razie nie skomentował tej informacji.

:? koniec Salgado w Realu ?

Ponoć Barca chce go kupić od Arsenalu w okienku zimowym :wink:
Zwycięstwo Barcy w słabym stylu (grali z kontrataku, bo Albacete gra ostro i Rijkaard pewnie kazał grać ostrożnie), ale ważne, że nie zgubili pkt i nie ma żadnej kontuzji ... :wink:
To była ostatnia kolejka w tym roku question.gif
SUMO
A wymiana pokoleniowa szykuje sie i nawet Perez to widzi bo ten sezon na pewno nim wstrzasnie. Czego sygnalem jest sprowadzanie takich pilkarzy jak Robinho, czlowiek w ogole nie znany w Europie
taaa nieznany tongue.gif tylko dlaczego jak wyszło na jaw, że w czerwcu ma przejść do Realu Partyzant mi płakał, że znowu kolejny zawodnik zmarnuje się w Madrycie laugh.gif :wink:

Ciekawe gdzie widziales mecze z nim, bo ja widzialem tylko jeden.
fakt ja też widziałem tylko jeden :oops: jakiś rok temu na Eurosporcie mecz charytatywny Ronaldo i przyjaciele vs Figo i przyjaciele, gdzie Figo zagrał po połowie z każdej z drużyn o ile pamiętam wink.gif a o Robinho wtedy tak naprawde słyszałem pierwszy raz (grał w drużynie \"pączka\") a jego gra zapadła mi w pamięci :roll:

To była ostatnia kolejka w tym roku question.gif
pozostały jeszcze 2 kolejki w tym roku wink.gif Barça zagra w nich u siebie z Valencją i Levante wink.gif
2004-12-19 FC Barcelona - Valencia
2004-12-22 FC Barcelona - Levante
DMX

Alarm bombowy przerwal mecz Real - Sociedad 8O
SIKI

Alarm bombowy przerwal mecz Real - Sociedad  8O

I tak przez te pięć minut 5 stycznia wynik się nie zmieni :wink:
Oley

Alarm bombowy przerwal mecz Real - Sociedad  8O

I tak przez te pięć minut 5 stycznia wynik się nie zmieni :wink:

Kto wie, może coś tam jednak wpadnie do siatki :?
SIKI
Wątpie, Sociedad zamuruje się jedynastoma graczami na swojej własnej połowie, żeby przetrwać te pare minut smile.gif
Yasio da rial madafaka
Ej mógłby mi ktoś jedną rzecz wyjaśnić bo nie jestem pewien:oni wyjdą na boisko dograć 3 MINUTY meczu question.gif
lukasz
mają w styczniu dograć 7 minut. 8O chociaż nie wiem czy ktoś kupi bilet za 20 euro na coś takiego.
Yasio da rial madafaka
Huh, smiesznie trochę wyjść na boisko grać pare minut, albo pójść na mecz 7- czy tam 5-minutowy... ciekawi mnie jaka będzie frekwencja.
SIKI
Śmieszna sytuacja ... IMO powinien zostać zatwierdzony wynik 1:1 ...
Oley
Co do frekwencji to z tego co słyszałem na stadion będą mogli wejść ci którzy będą mieli bilet z tego feralnego meczu. Mnie ciekawi jak zacznie się ten mecz :? - bedą grali od środka czy jakiś rzut sędziowski?
Hackmaster
Pokipane całkowicie , Kurewscy moim zdaniem zrobili to specjalnie , teraz wyjdą na chama zmotywowani na te 7 minut i rozgromią Sociedad. I po co takie coś ? Za 2 lata się okaże , że ogłoszenie o bombie wysłał zarząd Realu który już się zwolnił. Real jest zabłąkany w tych gwiazdach i tyle , zamiast kupić taniego lepszego piłkarza to się bawią Ronaldo czy Figo.
Kubaa__
Pokipane całkowicie , Kurewscy moim zdaniem zrobili to specjalnie , teraz wyjdą na chama zmotywowani na te 7 minut i rozgromią Sociedad. I po co takie coś ? Za 2 lata się okaże , że ogłoszenie o bombie wysłał zarząd Realu który już się zwolnił. Real jest zabłąkany w tych gwiazdach i tyle , zamiast kupić taniego lepszego piłkarza to się bawią Ronaldo czy Figo.

Po takich postach to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Tak hackmaster, Krolewscy zrobili to specjalnie (lol). Real teraz wyjdzie na "chama zmotywowany", bbuhahahhaa, kolejny wołający o pomste do nieba tekst. Równie dobrze Sociedad może wyjsc na boisko i byc gotowy na wszystko, a zresztą to jest tylko 7 minut (!!!!), ledwno sędzie gwizdnie i juz bedzie po meczu.
SIKI
Ciekawe jaka stacja będzie transmitować ten atrakcyjny mecz laugh.gif
DMX

Canal+ juz zapowiedzialo ze bedzie transmitowac te 7 minut na zywo cool.gif

Barcelona remisuje z Valenica. Ronaldinho strzela z karnego ktorego nie powinno byc, sedzie sie skompromitowal. Valencia ma pecha rok temu z Realem a teraz z Barcelona traca bramke w koncowce po fatalnej pomylce sedziego.
Robak
No tylko, że wcześnie ze 3 karne dla Barcy powinny być, a sędzia nie odgwizdał ewidentnego spalonego przy golu Fiore. I jeszcze po karnym jakieś przepychanki były. No ba. On działał tylko na korzyść Barcy. :? (Chociaż ten karny to rzeczywiście z du** wyjęty)
yoj
Fakty sa takie, ze sedziowanie bylo skandaliczne. Barcelona z przebiegu meczu zasluzyla na zwyciestwo, jednak kogo to obchodzi, przeciez gdyby nie jalmuzna arbitra pewnie skonczyloby sie na 0:1.
lukasz

Canal+ juz zapowiedzialo ze bedzie transmitowac te 7 minut na zywo cool.gif

Barcelona remisuje z Valenica. Ronaldinho strzela z karnego ktorego nie powinno byc, sedzie sie skompromitowal. Valencia ma pecha rok temu z Realem a teraz z Barcelona traca bramke w koncowce po fatalnej pomylce sedziego.

ja już nie liczę "pomyłek" na korzyść Realu:/
DMX
No to policz bo Real w tym sezonie mial tylko jeden watpliwy karny odgwizdany (z Roma ktory i tak nie mial wplywu na wynik) a Barcelona juz co najmniej 2 w primeradivision ktory decydowaly o punktach.

A przepychanki byly po karnym, pilkarze mogli sie zdenerwowac po tym jak sedzie dyktuje karny a miedzy zawodnikami nie bylo nawet kontaktu
lukasz
bramka z źle wykonanego z autu z i karny z kapelusza miały ogromny wpływ na wynik bo nie wiadomo jakby potoczyło się spotkanie gdyby Roma dalej prowadziła 2:0.Ja wiem ,ze trzeba ich na siłę przepuścić dalej w LM ale może nie tak orydnarnie?
DMX
No tak, przeciez ten aut mial kolosaly wplyw na wynik. Co tam ze byl wykonywany blisko srodkowej linii ale to prawie jak karny! Zgodnie z zasada ze machnięcie motylego skrzydełka w Nowym Jorku może spowodować huragan w Japonii laugh.gif

A propo: w przerwie meczu gadalem z kibicem Barcy i mowil ze Barcelona w przeciwienstwie do Realu nie potrzebuje pomocy sedziego zeby wygrac hyh.gif
SIKI

Błąd sędziego był przy karnym dla Barcy, bezapelacyjnie - tu masz racje...
Ale w 45 minucie były dwie sytuacje po których powinny być dwa karne dla Barcy ... Pierwsxza to rajd Belleti'ego, a druga to oWYRAŹNE odepchnięcie Eto'o po rzucie rożnym ...
Wogle to Valenica grała anty-futbol... Bronili się tylko i faulowali...
Gdyby w 45' sędzie podyktował karny byłoby po meczu ...
CHociaż z jednej strony dobrze, że remis uratowany ...
Za to Realowi to zawsze sędziowie przeszkadzali w osiąganiu wyników laugh.gif
lukasz
No tak, przeciez ten aut mial kolosaly wplyw na wynik. Co tam ze byl wykonywany blisko srodkowej linii ale to prawie jak karny! Zgodnie z zasada ze machnięcie motylego skrzydełka w Nowym Jorku może spowodować huragan w Japonii laugh.gif  

A propo: w przerwie meczu gadalem z kibicem Barcy i mowil ze Barcelona w przeciwienstwie do Realu nie potrzebuje pomocy sedziego zeby wygrac hyh.gif

miał taki wpływ ten aut ,ze po jego wykonaniu padło jeszcze jedno podanie i gol;(

Barca nie potrzebuję pomocy to jest fakt.A Real?Już z Leverkusen ten karny co Figo go nie strzelił jakiś wyssany z palca był.
DMX
Błąd sędziego był przy karnym dla Barcy, bezapelacyjnie - tu masz racje...  
Ale w 45 minucie były dwie sytuacje po których powinny być dwa karne dla Barcy ... Pierwsxza to rajd Belleti'ego, a druga to oWYRAŹNE odepchnięcie Eto'o po rzucie rożnym ...  
Wogle to Valenica grała anty-futbol... Bronili się tylko i faulowali...  
Gdyby w 45' sędzie podyktował karny byłoby po meczu ...  
CHociaż z jednej strony dobrze, że remis uratowany ...  
Za to Realowi to zawsze sędziowie przeszkadzali w osiąganiu wyników laugh.gif

Przy tym rajdzie Belletioego karnego nie powinno byc. Na powtorkach bylo widac wyraznie. A to chwycenie Eto w polu karnym za ramie, mozna by odgwizdac ale takie faule sa trudne do wychwycenia (w czasie rzutu roznego jest tego pelno).

A jak grali rok temu z Realem? Oddali jeden celny strzal i caly czas sie bronili a Real przewazal caly mecz. Ale gdy sedzie podyktowal karny w 90 minucie to wszyscy pisali ze afera. No ale jak Barcelona zremisowala w takich samych okolicznosciach to wszystko cacy bo zasluzyla na ten punkt.

Barca nie potrzebuję pomocy to jest fakt.A Real?Już z Leverkusen ten karny co Figo go nie strzelił jakiś wyssany z palca był.

NO jak dla ciebie karny z Leverkusen byl wyssany z palca to ja przepraszam laugh.gif Zadna gazeta (nawet katalonskie) nie miala watpliwosci ze Zidane byl zahaczony i karny byl ewidentny. (nie mowiac o tym ze pare minut pozniej powinien byc jeszcze jeden karny jak Placente faulowal Raula)

Pozatym co to za pomoc jak karnego nie trafili? Sedzia powinien nakazac powtorzyc karnego az Figo trafi LOL
lukasz
Beckham i Roberto Carlos odsunięci od składu Realu

David Beckham i Roberto Carlos zostali odsunięci przez trenera Realu Madryt Garcię Remona od sobotniego meczu ligowego z Racingiem Santander z powodu nie przykładania się do treningów.

\"Carlos i Beckham nie trenowali dobrze i uznałem, że nie powinni grać. Drużynę na mecz z Racingiem ustaliłem na podstawie całotygodniowych zajęć i uważam, że wybrałem najlepszy skład. Ponadto obaj narzekają na drobne urazy, co ułatwiło mi decyzję\" - powiedział Remon.

Real wygrał z Racingiem 3:2 i po sobotnich meczach awansował na drugie miejsce w tabeli. Do prowadzącej Barcelony traci dziesięć punktów.

zapowiada się wielki podział w Realu.
Robak
Właśnie obejrzałem troche dłuższy skrót meczu Barca-Valencia i wywnioskowałem, że niektórzy piłkarez Valenci to są jakieś po****** nerwusy. icon_evil.gif Przepychanka po karnym była z powodu takiego, żę Puyol chciał wziąć piłke, a Canizares nie chciał dać i odepchnął katalońskiego kapitana. Jednak najlepszy motyw był potem. W wlace 2 na 2 przy bocznej siatce piłka odbił się od jednego z graczy Valencii. Puyol poszedł po piłke i podnosił ją z ziemii, aby wyrzucić aut, kiedy jeden z walczących o piłkę piłkarzy Valencii(ten od którego ona się odbiła) pobiegł za kapitanem Barcy i popchnął go, po czym ten poleciał na takie metalowe szyny(chyba na których porusza się kamera, nie wiem) i się wywalił, a sędzia oczywiście nic, jak się nie myle to nawet kartki nie dał :? .

Niech ktoś w końcu przytemperuje piłkarzy Ranieriego, bo to już się przesada zaczyna robić. (w meczu z Werderem też były przepychanki i zaczepki obecnych mistrzów Hiszpani :x )
SUMO
...Puyol poszedł po piłke i podnosił ją z ziemii, aby wyrzucić aut, kiedy jeden z walczących o piłkę piłkarzy Valencii(ten od którego ona się odbiła) pobiegł za kapitanem Barcy i popchnął go, po czym ten poleciał na takie metalowe szyny(chyba na których porusza się kamera, nie wiem) i się wywalił, a sędzia oczywiście nic, jak się nie myle to nawet kartki nie dał :? . 

Niech ktoś w końcu przytemperuje piłkarzy Ranieriego, bo to już się przesada zaczyna robić. (w meczu z Werderem też były przepychanki i zaczepki obecnych mistrzów Hiszpani :x )
fakt faktem piłkarze Ranieriego grają bardzo ostro, ale jak mawia sam trener Valencji to jest sport dla mężczyzn, nie kobiet laugh.gif
co do sytuacji z odepchnięciem - Puyol'a racja został popchnięty, ale on sam odrobine zbyt efektownie chciał się przewrócić by zrobić wrażenie na arbitrze i o mało co nie zrobił sobie poważnej krzywdy :roll:

a co powiedział sam były trener Chelsea po tym spotkaniu?
"Eto'o, Ronaldinho i Xavi oni nie mają stóp a ręce - to co potrafią zrobić z piłką to czysta magia." cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.