Twierdzisz że Barcelona zawsze była taka dobra??
Cytat:
Z tego tekstu wynika że piłkarze Barcelony nie są żadnymi gwiazdami w porównaniu z zawodnikami REALU:P
Źle to zrozumiałeś
Bardzo dobrze zrozumiałem - sam napisałeś że Barcelona to zespoł bez gwiazd - jakaś mieszanina niewiadomo skąd np ETO - za słaby do Real więc go do Barcelony wzieli. Figo, Ronaldo - nie chcieli grac w takim zespole bo chcieli coś osiągnać a Barcelona by im tego nie dała.
Cytat:
Chciałbym przypomiec że Barcelona nie ma tylu trofeów co Real i na pewno Barcelona nie jest od zawsze najlepsza tylko REAL jest najwybitniejszym klubem w historii!
Zawsze Barcelona pokazywała, co to prawdziwy futbol. Zawsze miała WŁADZE nad głupim Realem. Co z tego, że mają trofea, a grać nie potrafią. To tak samo jak Grecja na ME.
Prawdziwy futbol opera się na zwycięstwach. Chyba to jest w tej grze najważniejsze. W piłce liczą się zwycięscy. Tyle razy ile razy Real wygrał coś to nie jest sprawa szczęścia. Szczęście to miala Barcelona ze sobie cos tam kiedys udlao wygrac raz, moze dwa - tak jak GRECJA.Pokazała raz jednego roku futbol i odeszla do lamusa.
Cytat:
Wystarczy sobie przypomieć jakie SHOW tworzyli jeszcze z ok. 2 sezony temu piłkarze z Madrytu. Coś wspaniałego
SHOW ??? Mieli dobry okres przez jeden sezon, a Barca ma cały czas taki okres !!! Skład w Realu się zmienił ?!?! Doszedł może Owen i co ?? I NIC !!! Trenerzy tylko co miesiąc się zmieniają, a co jeden to lepszy
Nie jeden i nie dwa sezony!! Wystarczy spojrzeć na liczbę wygranych w LM w ostatnich KILKU tylko latach. Barcelona nie wygrala oczywiscie nic.
Cytat:
Może w tym sezonie Barca ma krótki przebłysk który w lidze Hiszpańskiej wynika głownie z tego że słabo grają innin wielcy jak - REAL, VALENCIA, DEPORTIVO
NO COMMENT
Znaczy że zgadzasz. Wygląda to tak dobrz z powodu CHWILOWEJ niedyspozycji innych drużyn które zwykle są na szczycie
Cytat:
Gdyby nie Ronaldinho i jego akcja w końcówce gdzie wyraźnie już odpuścili piłkarze Milanu Barca wątpie czy przy tak defensywnej grze Milanu odniosłaby zwycięstwo
O to chodzi. Barca gra całe 90 minut !!! Nie poddawają się.
Nie chcieli se narobic wstydu nie wygrywając poraz drugi meczu jeszcze w dodatku u siebie będac w niby tak znakomitej dyspozycji
Cytat:
Mecze z Chelsea mogą zakonczyć tą drużyne w tym sezonie( I mam nadzieję że tak właśnie się stanie:P )
A ja mam nadzieję, że Real przegra z Juve. JUVE DO BOJU
Czas pokaże