Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
yoj
Wyraziłem swoją opinię o najgorszym klubie świata. Mam chyba prawo. A co do tego wyżej, to błąd. Miało być REAL, a nie BARCA.

Konstruktywizm zawsze gora icon_idea.gif hahahah kolejny zalosny fanboj - sprawa jest jasna - Real Madryt to najbardziej utytulowany klub na arenie europejskiej. Chocby niewiadomo jak cie to bolalo, historii nie zmienisz.. jedyne co mogles uczynic, juz zrobiles - skompromitowales sie.
Lipa
Ładnie się tu ludzi prowokuje laugh.gif
yoj
Ładnie się tu ludzi prowokuje  :lol:

pathetic
widzu
------od redakcji: W Hiszpanii obchodzony jest dziś 'Dia de Los Santos Inocentes', czyli coś na kształt Prima Aprilisu. ------

pszeciesz cos takiego tam pisalo nawet ja wdzu to zauwarzlyem a wy nie haha
SIKI
Ładnie się tu ludzi prowokuje  laugh.gif

Przeczytaj sobie te 116 stron tematu to coś się wtedy dowiesz o prowokacji w tym kąciku icon_idea.gif
Jak już prowokujesz to z argumentacją, a nie z taką żenadą confused.gif
Jeszcze mylisz Barce z Realem - widać, że fanboj nie znający sie na futbolu
SIKI
Ładnie się tu ludzi prowokuje  laugh.gif

Przeczytaj sobie te 116 stron tematu to coś się wtedy dowiesz o prowokacji w tym kąciku icon_idea.gif
Jak już prowokujesz to z argumentacją, a nie z taką żenadą confused.gif
Jeszcze mylisz Barce z Realem - widać, że fanboj nie znający sie na futbolu
widzu: w każdym news'ie było to napisane ... Niestety nie jesteś jedynym Kolumbem... Też to odkryłem ... Przykro mi laugh.gif
Partyzant
http://pilka.interia.pl/news?inf=576923

Jeżeli to prawda to wg mnie praktycznie przesądzony będzie transfer Robinho do Realu... :hanged:
DMX
Real Madryt od nowego roku będzie miał nowego trenera! To nie żart z okazji niedawno obchodzonego Día de Los Santos Inocentes! Już dziś, o 13:00 na lotnisku Barajas w Madrycie wyląduje był trener reprezentacji Brazylii - Wanderlei Luxemburgo. To on zastąpi Mariano Garcíę Remóna!
Tę jakże sensacyjną informację podał dziś najbardziej poczytny dziennik w Hiszpanii, \"Marca\". Ponoć dotychczasowy trener starcił całe zaufanie, o którym tak zapewniali wszyscy \"z góry\". Jednak Sacchi rozpoczął zmiany włąśnie od stanowiska trenera. Dzisiejszy \"As\" podał, że Włoch znalazł potencjalnych szkoleniowców. Ponoć na liście znajdowali się Gullit, Vialli, Lippi, Scolari i Eriksson. Potem jednak tę informację przebiła \"Marca\". Sacchi jeszcze dziś sam przyznał, że \"nie sprzedaje koszulek, ale wniesie coś nowego do klubu\". Miał rację, zaczął przygodę z klubem od mocnego uderzenia!
(...)
Oficjalny komunikat Realu Madryt:
\"Zarząd Realu Madryt spotka się o godzinie 13:30 w czwartek, 30. grudnia 2004. Zaraz po zebraniu odbędzie się konferencja prasowa z udziałem mediów, na której klub poinformuje o bieżących sprawach i zawartych porozumień we wspomnianym wcześniej zarządzie\" - możemy przeczytać na oficjalnej stronie klubu. Oczywiście na konferencji (odbędzie się o 14:30) dowiemy się więcej o przyszłości Luxemburgo w Realu, najpewniej zostanie on przedstawiony już jako nowy szkoleniowiec Królewskich. Czekamy!

Chyba robia kolonie brazylijczykow w Madrycie.

A co do Robinho:

Gwiazdy hiszpańskiej ligi zjechały na święta do Brazylii. Ronaldinho i Roberto Carlos grali przeciw sobie w charytatywnym meczu i starali się dać kibicom niezły show. Od gry wymigał się Ronaldo, który na trybunach gawędził z Adriano - pisze \"PS\".

Na boisku czarował młody Robinho, który strzelił trzy gole. Cała piątka powiązana jest tajemnymi nićmi. Podobno Ronaldo i Roberto Carlos dostali zadanie od prezydenta Realu Florentino Pereza. Mają namówić młodego gwiazdora do gry w Hiszpanii.
Partyzant
Hiszpania tak ,ale osobiście wolałbym żeby grał nie w Realu tylko w ... tongue.gif

Poza tym, czy ten chłopak miałby pewne miejsce w skłądzie przy Raulu i Ronaldo?? Nie zapominajmy równiez o Owenie oraz o plotkach na temat Adriano (chociaż w to akurat bardzo wątpie).

A więc : czy opłąca sie siedziec na ławie(nawet w Realu) czy może rozwijac sie i grac co weekend w jakiejs innej drużynie?

Miejmy nadzieje że Robinho ma mądrych doradców.
DMX
Ale Robinho to nie tylko napastnik. W klubie gral takze na lewym i prawym skrzydle, moze takze grac jako media punta (ofensywny pomocnik). Wlasnie na skrzydle bedzie jego miejsce w Realu bo podobno technike ma tak dobra jak Figo.
Partyzant
No dobrze ale co wtedy z Figo ?? Beckhamem??

Jeżeli oni zostana naprawdę wątpie aby ustąpili miejsca młokosowi, nieważne jak bardzo będzie on dobry
DMX
On ma grac na drugim skrzydle.

Podobno Figo ma odejsc na koncu sezonu a transfer Robinho bedzie raczej latem wiec moga sie minac.
Oley
Ja coś czuję, że był by on wpuszczany na miejsce Zidane najczęściej. Zidane już nie gra tak jak kiedyś. Jakoś nie za bardzo widzę kto z obecnego Realu mogłby go zastąpić. Roinho mogłby być więc strzałem w dziesiątkę. Figo też pewnie będzie przez niego zmieniany. :wink:
lukasz
Ja coś czuję, że był by on wpuszczany na miejsce Zidane najczęściej. Zidane  już nie gra tak jak kiedyś. Jakoś nie za bardzo widzę kto z obecnego Realu mogłby go zastąpić. Roinho mogłby być więc strzałem w dziesiątkę. Figo też pewnie będzie przez niego zmieniany. :wink:

człowieku Robinho to typowy napastnik co ty wogóle piszesz za bzdury.
Oley
Ale moze tez grac na innych pozycjach jak było wczesniej mowione
SIKI
No to już widze jak Real się podniesie po zmianie trenera ...
IMO Kolejny błąd zarządu Realu, żeby w takiej sytuacji zmieniac trenera.
lukasz
Nie no już lepszy Luxemburgo od jakiegoś dyletanta.w Brazylii sporo osiągnął.
Il Capitano
DMX -Luis F. do konca sezonu? A ja gdzies czytalem ,ze Figo zostanie na Santiago Bernabeu do konca kontraktu ktory wygasa dopiero gdzies za ok. 16 miesiecy :-
SUMO
17-letni Javi Garcia (08.02.1987).
Chłop sie urodzil dokladnie w ten sam dzien co ja...
hehe za to Larsson ma urodziny w ten sam dzien co ja - 20 września hehe cool.gif

prwada jest taka ze ok 80% tych ktorzy teraz pisza \" Barca ROXXXXX, pinky futbol, barca panuje na wieki jeeeeee\" jeszcze dwa, trzy lata temu to samo mowila o Realu..
bla bla ja tam kibicuje Barcie od 98' roku kiedy to na Camp Nou zawitał mój ulubiony piłkarz - Kluivert cool.gif (który nota bene rok w Milanie się marnował, zresztą i Rivaldo w tym samym klubie tylko tracił czas tongue.gif )
perla
Hehe no ja jestem za realem od 95 roku ( przezylem juz ta manie calego pokoju w plakatach i wycinkow itd...) i prawda jest taka ze real nie zawsze byl skupiskiem gwiazd.Przeciez najlepszy real( dla mnie ) istnial za czasow Hierro ,Redondo ,mlodego Carlosa ,Sukera ,Mijatowica .To nie byla jakas "galaktyczna " ekipa jak teraz...Nadal lubie real ,ale polityka jak i gra realu od momentu przejscia Pereza baaardzo zawodzi.
Natomiast Barca od ponad 13(13?) nie zdobyla praktycznie nic poza pucharem uefa (zreszta dzieki wspanialej grze ronaldo ) i nie liczac nielicznych tytulow mistrza hiszpani.Za to obecnie Barca jest dla mnie najlepszym teamem w europie i nawet jako kibic Realu musze to stwierdzic ,bo taka jest prawda .
A co do robinho to ten mlodzieniec na pewno pod okiem Luxemburgo bedzie sie rozwijal .Jednak najwazniejszy dla realu jest w tej chwili DEFENSYWNY POMOCNIK pokroju Makalele ,ktory bedzie wykonywal czarna robote i na pewno jeszcze wiecej swiezej krwi smile.gif i jestem pewny ze juz niedlugo czekac nas beda piekne pojedynki pomiedzy barca a realem
In_sane
[quote]prwada jest taka ze ok 80% tych ktorzy teraz pisza \" Barca ROXXXXX, pinky futbol, barca panuje na wieki jeeeeee\" jeszcze dwa, trzy lata temu to samo mowila o Realu..[/quote]bla bla ja tam kibicuje Barcie od 98' roku kiedy to na Camp Nou zawitał mój ulubiony piłkarz - Kluivert cool.gif (który nota bene rok w Milanie się marnował, zresztą i Rivaldo w tym samym klubie tylko tracił czas tongue.gif )[/quote]

Nie chodzi mi o ciebie spokojnie wink.gif nie napisalem przeciez ze wszyscy. po prostu obserwuje kumpli i np jeden koles 2 sezony temu gral ze mna w pesa Realem ciagle bylo ze real the best, wymiata itepe, skonczyla sie forma realu i niedawno od niego slysze ze przydala by mu sie koszulka barcelony... nie mam slow...
lukasz
swoją drogą pes to interesująca bajka.często gram tam drużynami ,których w rzezywistoście nie lubie.jak grał jeszcze beckham to grałem MU.teraz często pogrywam Juventusem. :wink: EOT.
DMX
Ciekawy jestem czy ten Luxemburgo rzeczywiscie jest taki dobry. Podobno w czasie meczu caly czas gada przez walkie-talkie ze ..... sztabem szkoleniowym ktory siedzi u gory obserwujac bledy w ustawieniu zespolu, ktorzy pilkarze sie nie przykladaja do gry itd. A on na biezaca wprowadza korekty.

Porządek, dyscyplina i praca dla zespołu - to dewizy nowego trenera Realu Madryt. Już na początku Vanderlei Luxemburgo zmusił galaktyczne gwiazdy, by spędzały w klubie po dziewięć godzin dziennie.

Pierwszy trening trwał w poniedziałek aż dwie godziny. Potem piłkarze zamiast wracać do domu, mieli wspólny obiad w klubowej restauracji, odpoczywali, lub pracowali z nowym specjalistą od przygotowania fizycznego Antonio Melo. Galaktyczni byli też proszeni na indywidualne rozmowy z Luxemburgo, który chce wykryć, dlaczego najlepsi piłkarze świata grają tak słabo i przekazać im jak najszybciej, czego oczekuje. O godz. 17 był drugi trening. Piłkarze wyszli z pracy ok. 19.30. 

Tak samo ma być we wtorek, a w środę, w dzień meczu z Realem Sociedad San Sebastian, zespół z Madrytu będzie miał poranny trening. Luxemburgo chce, by jego drużyna za wszelką cenę wygrała z Baskami, mimo że do rozegrania zostało tylko 7 min (w grudniu mecz przerwano ze względu na alarm bombowy przy stanie 1:1). Brazylijczyk ogłosił też, że przed każdym meczem ligowym będzie zabierał piłkarzy na zgrupowanie.

Pozostaje tylko pytanie, czy galaktyczne gwiazdy zniosą ten reżim. Dziennikarze już przypominają, że w podobnym stylu chciał pracować Jose Antonio Camacho, ale Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos, Beckham i Raul odrzucili jego metody i Hiszpan musiał podać się do dymisji. Jeśli Luxemburgo nie ma mocniejszego wsparcia prezesa Florentino Pereza, skończy być może tak samo. Już przekonał się, że nie będzie łatwo. David Beckham spóźnił się na pierwsze zajęcia pół godziny, bo był w Londynie na prezentacji organizowanej przez firmę swojej żony Victorii Adams. Anglik dostał za to karę finansową.

Ale jest też dobra nowina dla Beckhama. Jego pozycja w drużynie się polepszy. Dotąd występował jako środkowy pomocnik, a Luxemburgo ma go przenieść na prawe skrzydło, gdzie grał w Manchesterze United. Miejsce z prawej strony ma mu zrobić Luis Figo, któremu latem kończy się kontrakt z Realem i klub nie zamierza go przedłużyć. Jest to chwila symboliczna, bo w 2000 roku Perez wygrał wybory na prezesa Realu, dlatego że kupił Figo z Barcelony. Real nie zamierza też przedłużyć umowy z Santiago Solarim, któremu kontrakt także kończy się w czerwcu. 

Real traci, ale i wzmacnia się. Jeśli Luxemburgo wytrzyma w klubie, to od nowego sezonu będzie miał okazję pracować ze swoim byłym podopiecznym Robinho, z którym doprowadzili właśnie Santos do mistrzostwa Brazylii. Według gazety \"AS\" 18-letni Brazylijczyk podpisał już kontrakt z Realem Madryt, ale jako nowy piłkarz klubu zostanie przedstawiony dopiero za miesiąc. Galaktyczny klub wydał na niego 18 mln dol. Być może już w styczniu Real wzmocni argentyński pomocnik Javier Mascherano z River Plate.

Barcelona wyprzedza Real w tabeli aż o 13 pkt., ale na takie transfery, jak Robinho nie może sobie pozwolić. Trener Frank Rijkaard zaplanował na początek roku czterodniowe zgrupowanie, na którym nowi gracze mieli się zintegrować z zespołem. Ale nowych w klubie nie ma, choć wiceprezes ds. ekonomicznych Ferran Soriano stwierdził, że na piłkarza w cenie 6-10 mln euro klub jeszcze stać. Potwierdził też, że Barca zdecyduje się na kontrakt z Betandwin.com i złamie swoją zasadę o nieumieszczaniu na koszulkach logo sponsora.

Dzisiejsza prasa (okładka gazety Marca) sporo miejsca poświęciła zdarzeniu, które przemilczała oficjalna strona. Otóż spore problemy z biegami miał Ronaldo. Odstawał od reszty, przystawał by zaczerpnąć powietrza i napić się wody. Po przebiegnięciu 3,5 kilometra wyglądał na wykończonego. Podobno naraził się na żarty kolegów, gdy dogonili go zawodnicy z innej grupy (piłkarze biegali dookoła boiska w trzech grupach).

lukasz
chyba jest dobry jak zdobył 4 krotnie mistrzostwo Brazylii oraz Copa America.Słynie również z twardej ręki a wiadomo ,że gwiazdokm Realu to sie moze nie spodobać.
perla
Heh no nie dzwie sie ,ze ronaldo nie wyrabia....W meczach LM biegal tylko jak mial pilke przy nodze. :? Podobnie bylo z carlosem ...ciekawe czy on tez ma ciezko:P? Ktos wie cos o panu Mascherano ?
lukasz
jeśli sie nie myle to jest defensywny pomocnik River Plate.tyle ci wystarczy? :wink:
fabryk
Fani Realu Madryt głosujcie!!!!!!!!!
http://www.rekiny.pl/?action=SzczegolyStro...ony&PageID=2870
Kazdy głos sie liczy!!! biggrin.gif
SIKI
Statystyków Futbolu (IFFHS) ogłosiła swój coroczny ranking klasyfikujący najlepsze ekstraklasy naszej planety. 

Po raz czwarty w ostatnich pięciu latach najlepszą z nich wybrano bezsprzecznie Primera Division, która wyprzedziła rozgrywki w Anglii, Włoszech i Brazylii. Polska może się poszczycić jedną z końcowych pozycji (60 lokata). 

Oto pełna lista, obejmująca 73 ligi, z podaną punktacją: 

1. Espańa 1.189,0 
2. England 1.184,0 
3. Italia 1.010,0 
Brasil 1.010,0 
5. France 999,0 
6. Deutschland 899,0 
7. Argentina 850,0 
8. Portugal 742,5 
9. Nederland 693,0 
10. Perú 682,5 
----------------------
60. Polska 291,0 -_-'
DMX

Alarm bombowy przerwal mecz Real - Sociedad  8O

I tak przez te pięć minut 5 stycznia wynik się nie zmieni :wink:

I Real wygral cool.gif 92 minuta - Zidane biggrin.gif

Mecza zakonczyl sie w 97 minucie
perla
A jak Real gral smile.gif ??????????
SIKI
i tak do barcy traca 10pkt, a to bardzo duża strata przy stabilnej formie katalonczyków...
aha nie napisałes, ze bramka zdobyta z rzutu karnego confused.gif
DMX
Podobno przez te 7 minut grali niesamowicie, mieli kilka sytuacji i mogli wygrac wyzej. Najwazniejsz ze widac ze treningi kondycyjne przynosza efekty! Ronaldo wkoncu biega, to on wywalczyl karny (jego firmowa akcja, przekładanka nogami nad piłką) i biegal przez te 7 minut wiecej niz przez 90 minut kiedys.

Czekamy na pelne 90 minut oby Luxemburgo byl cudotworca i zmusil ich do angazowania sie w mecz biggrin.gif

A ta stabilna forma Barcy moze rownie szybko zniknac jak Realu rok temu. Wtedy tez Real gral pieknie az do konca stycznia
SIKI
to co Canal+ Sport nie dawał ??
DMX
W niedzielę derby Madrytu, więc piłkarze Atletico i Realu już zaczęli siebie obrażać. Śmieją się z Beckhama

TYSIĄC, NAWET KILKA TYSIęCY piłkarzy jest lepszych od Beckhama. To jakiś model, czy coś takiego. Zdaję się, że go widziałem w jakiejś reklamie. On jako piłkarz w ogóle nie istnieje - tak wypalił urugwajski pomocnik Atletico, Marcelo Sosa.

- Przepraszam, a kto to jest Sosa? Dobrze, że się ufarbował na blond, ktoś go może dostrzeże na boisku - odparował zaczepiony David Beckham.

Jak mecz, to bijatyka

Jeśli padają takie słowa, to znak, że zbliżają się derby Madrytu. W niedzielę piłkarze Atletico i Realu, nasiąknięci tradycyjną nienawiścią do siebie, zagrają po raz 135. od 1928 roku.

Nienawidzą się zresztą wszyscy. Ostatnie derby (4 kwietnia, wygrane 2:1 przez Real) zaczęło się i skończyło skandalem. Przed meczem kibice bili się między sobą (28 rannych trafiło do szpitali) i z policją (30 aresztowanych). Po meczu, w tunelu działacz Atletico Carlos Pena rzucił się z pięściami na piłkarza Realu Michela Salgado, a po chwili lali się już wszyscy. Sprowokowała ich do tego końcówka spotkania. Najpierw Demis Nikolaidis udawał, że podciął go Francisco Pavon (był za to karny i czerwona kartka dla obrońcy Realu), potem Raul przytrzymał za koszulkę bramkarza Sergio Aragonese, a w tym czasie Ivan Helguera (był na spalonym) zdobył zwycięskiego gola dla Realu.

W niedzielnym meczu takich emocji też nie zabraknie. Beckhamowi wyrósł nowy wróg - będzie musiał nauczyć Sosę rozumu. Do tej pory, przy okazji spotkań z Atletico, Anglik wyrównywał rachunki z Diego Simeone. Po raz pierwszy starli się w mistrzostwach świata w 1998 roku, co skończyło się wyrzuceniem z boiska Beckhama, potem nie szczędzili sobie kopniaków i obelg w każdym kolejnym spotkaniu. - Marcelo, nie gadaj z tym głupkiem, zobacz na kasecie jak ja go traktowałem - tak poradził z Buenos Aires Simeone swemu koledze. Argentyńczyk opuścił kilka tygodni temu Madryt, ale w jego dawnej drużynie wyrasta kolejny gnębiciel Beckhama.

Na żółtodzioba

Obrona Realu będzie bardzo osłabiona. Za żółte kartki nie mogą zagrać Salgado oraz Walter Samuel. Ich miejsca zajmą Pavon i nikomu nieznany Alvaro Arbeloa. Real z transferami się wstrzymuje, ale Atletico pierwszego już dokonało. Kupiło reprezentanta Danii Jespera Gronkjaera.

- Wiem, że to prawoskrzydłowy, ale specjalnie na ten mecz wystawię go po drugiej stronie boiska. Grzech byłoby nie wykorzystać takiej dziury w obronie Realu - błyskawicznie zmienił swoje plany trener Atletico Cesar Ferrando. Na biednego żółtodzioba (Arbeloa zagrał w pierwszej lidze ledwie 33 minuty) szykuje się także najlepszy strzelec Atletico Fernando Torres. Zagoiło mu się już złamane w przedświątecznym meczu z Betisem żebro i marzy o zdobyciu gola. - Strzelałem już bramki wszystkim drużynom ekstraklasy, a Realowi jeszcze nigdy. Czas to nadrobić - obiecuje kibicom.
Il Capitano
Sosa niech sie tak nie sra z tekstami ktore nawiazują do umiejetnosci Becksa. Urugwajczyk nie prezentuje nawet 40% tego co prezentuje Anglik. Nie chodzi tutaj o pozycje na boisku bo kazdy z nich ma nakierowane inne zadania ale Marcelo S. nie jest nawet dobrym medżikiem jezeli chodzi o pozycje defensywnego pomocnikia.Jego gra w destrukcji, pozostawia wiele do zyczenia, przeplata dobre interwencje ze slabymi. Uwazam ,ze Becks jest bardzo dobrym pilkarzem jego ponadprzecietnosc stalych fragmentow gry, dosrodkowan ze skrzydel czy uderzen z dystansu swiadczy o klasie samej w sobie! Piszecie ,ze to 'reklamowka' a nie pilkarz. Zgadza sie, jest najbardziej medialna postacia w pilce noznej ale Zidane, Ronaldinho, Totti, Carlos , Ronaldo ,Del Piero czy Figo takze chcą mu dorownac...nie oszukujmy sie...kasa ponad wszystko...wiec nie piszcie mi tutaj ze tylko 'reklamowki' graja w Realu Madrid...są wszedzie!!! W Barcelonie, Juventusie, Romie...
Nie bronie Krolewskich, nie kibicuje im, ale patrze trzezwo na ten OGROMNY zespoół, na ten OGROMNY potencjał , OGROM klasy jaka jest im przypisana..!

icon_evil.gif
SUMO
to co Canal+ Sport nie dawał ??
Podobno przez te 7 minut grali niesamowicie, mieli kilka sytuacji i mogli wygrac wyzej...
heh widziałem te "7" minut spotkania bo właśnie wspomniany Canal + Sport dawał relacje na żywo. No i musze przyznać, że Real te kilka minut zagrał świetnie 8O - 4 celne mocne strzały na bramke rywala, ale to raczej wina tego, że piłkarze Sosiedad jeszcze mieli za dużo promili po sylwestrze bo praktycznie tylko w ostatniej minucie (kiedy Real już grał tylko w obronie) mieli piłke dłużej przy nodze - tak na oko posiadanie piłki w tych 7 minutach 80 - 20 % dla piłkarzy ze stolicy Hiszpanii laugh.gif Bramka jak zwykle laugh.gif z karnego - Luiz Nazzaro de Lima el gordo pączek Ronaldo się zmęczył i się obalił laugh.gif hehe Jak widać na zdjęciu zapodanym kilka postów wyżej Ronaldo musi przejść na diete - grał tylko 5 minut - zmęczył się i go zdjęli laugh.gif
"Umarł król - Ronaldo, niech żyje król - Ronaldinho!"
Enori
Real prowadzi do przerwy 1-0, ładnie. "Po raz pierwszy od czasów gry w Interze Ronaldo stosuje presing:)" - cytat z realmadrid.pl. Luxemburgo to chyba jakiś magik biggrin.gif
lukasz
do przerwy real ma sporo szczęścia ,ze nie przegrywa w meczu z atletico.a jaki wynik?oczywiście królewscy proadzą. cool.gif wandrlei nie wpłynął znaczaco na szyki obronne bo dalej grają strasznie.
Kamyk
Jak myślicie Zidane specjalnie przepuścił piłke do Ronaldo, czy to był zwyczajny kiks? Jeżeli to było zamierzone to ja nie mam więcej pytań kto jest najlepszy biggrin.gif
lukasz
hehe koniec.gdyby ktos nie widział meczu to by pewnie powiedział ,ze real to potęga a prawda jest taka ,że to potworni szczęściarze z przebłyskami.
DMX
Real zagral jak Milan: dal sie wyszumiec przeciwnikowi a sam strzelil co mial cool.gif

Casillas klasa jak zwykle, Ronaldo w koncu zaczal biegac nawet do obrony. Dobry mecz Beckhama ktory swietnie spisywal sie jako def. pomocnik. Beznadziejny mecz Raula i obroncow. Teraz tak mysle ze Samuel to taki zly nie jest ;]
lukasz
Real zagral jak Milan: dal sie wyszumiec przeciwnikowi a sam strzelil co mial 

to chyba zamierzona ironia. :wink:
SIKI
real realem, a barca jak na razie dostaje 2:0 od Villareal i zaczynam sie martwić confused.gif
lukasz
barce dopadł kryzys ,który musiał kiedyś nadejść.jak nie kupią teraz z 3 graczy to będzie ciężko z obroną lidera.
Partyzant
Kryzys musiał nadejść. Z tak krótka ławka nie da sie grać zbyt długo. Zaczynam się obawiać dwumeczu z Chelsea... :?

Laporta i Beguristain: bierzcie się do roboty i kupcie (wypożyczcie) kogo trzeba !! Napastnik i pomocnik (def) potrzebni od zaraz !! Brać się za Robinho i Mascherano !! Nawet Rivaldo byłby dobry - napewno byłby zachwycony powrotem !!

Porażka z Villareal 0-3 boli, ale lepiej że stało sie to własnie teraz.
SIKI
nie no myśle, że po tym meczu zmienią zdanie na temat transferów i sprowadzą kogoś :?
lukasz
byle nie Carewa czy Batistiute.Piłkarze wymienie przez Partyzanta podobno dogadani są z Realem choć napewno byłoby swietnie gdyby wzomcnili Barce.
Partyzant
byle nie Carewa czy Batistiute.Piłkarze wymienie przez Partyzanta podobno dogadani są z Realem choć napewno byłoby swietnie gdyby wzomcnili Barce.

Z tego co się dziś dowiedziałem to transfer Robinho do Realu jesdnak stoi pod duzym znakiem zapytania... A z Mascherano to daleka jeszcze droga. Natomiast Rivaldo napewno nie marzy o grze w Realu... tongue.gif
SIKI
W sumie to dobrze, ze na początek zimny prysznic :? Mam nadizeje, że wyciągną dobre wnioski z tej przegranej i sie pozbierają ;]
casper300
Parti dobrze prawi: dobrze ze kryzys nadszedl teraz i beda mieli czas, by to przemyslec. Miejmy nadzieje ze sie do dwumeczu z Chelsea pozbieraja!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.