Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Kamyk
To Madryt dzisiaj świętuje do tego barca poległa-nic tylko się cieszyć biggrin.gif
Zaraz pewnie się posypią głosy,że Real wygrał, bo leciał tylko na farcie. Ale co za różnica jak się wygrywa? Wystarczy,żeby na końcu móc sobie dopisać 3 pkt.
Grzesiu Rasiak
stało się FC Barcelona przegrała, a ja mimo to, że wcale nie kibicuje Realowi, jestem zadowolony - bo kilka minut po meczu dzwonił mój menadzer, w środe jade do Dumy Katalonii na badania wydolnościowe cool.gif co z tego wyniknie zobaczymy...
casper300
Brawo Grzesiu - chapniesz gałke komu trzeba to moze nawet Ronaldinho bedziesz mogl recznik podac. Gratuluje jeszcze raz - tak trzymac! icon_twisted.gif
DMX
Czyby historia zataczala kolo biggrin.gif Rok temu Real gral jak Barcelona w pierwszej polowie sezonu, tez mial 7 pkt przewagi nad druga Valencia. Wtedy przyszedl kryzys i polegl na wszystich frontach, czuje ze teraz bedzie tak samo z Barcelona bo z Villarreal grali juz beznadziejna pilke.

Swietny mecz Riquelme, widac ze tacy pilkarze probuja cos udowodnic w takich meczach (jak Eto przeciwko Realowi)
Partyzant
Myślę że "pogłoski o smierci Barcelony" można uważać za mocno przesadzone biggrin.gif - zadyszka jest widoczna - to normalne. Teraz dużo zależy od Rijkaarda i Laporty. W zeszłym roku zaczęli tez od takiej porażki 0-3 a jak się skończyło wiemy. To narazie jedna porażka, nie są przecież maszynami do wygrywania. Przewaga w lidze narazie bezpieczna, trzeba tylko przygotować odpowiednia formę na Chelsea.

Notabene po kontuzji Giuly bardzo słabo, Oleguer najsłabszy na boisku, Eto'o niewidoczny, Ronnie tez bardzo słabo. Widac było że drużyna jest zajechana po ostatnim obozie kondycyjnym.

Real miał tez farta - każdy kto widział mecz to powie. Ale brava za to że często nie istniejąc w tym meczu wygrali jednak 3-0.
Widac że maja jak narazie zapał pod Luxemburgo. Ciekawe tylko czy na długo.
Partyzant
"Wygrał Losantos" - tytuł z "Marca"(dziennik sportowy z Madrytu, czyli sprzyjający Realowi) na temat ich ostatniego meczu.

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2498688.html

To się jest juz notoryczne i żałosne icon_evil.gif

Czyli jak zwykle sędziowie zakłądaja białe stroje gdy Real tego potrzebuje...
SIKI
Widziałem dziś skrót meczu Barca-Sociedad i widać, że chłopaki sie troche zmobilizowali po meczu z Villareal icon_idea.gif
Ronniego bylo więcej widać, Iniesta, Eto'o dobrze mieszali... Myśle, że kryzys powoli przejdzie hyh.gif
Ale imo ktoś powinien w okienku dołączyć do Barcy
Partyzant
A wg mnie nie grali jednak najlepiej. Valdes uratował nam punkty (w końcówce dwa razy sam-na-sam wybronił). I dlaczego Ronnie nie strzelał tego karnego? Co do transferów - sprawa Iaquinty jest chyba dość poważna, w obwodzie jeszcze Carew i Kanoute, dziś znowu podniosły się plotki o powrocie Davidsa na Camp Nou...
DMX
\"Wygrał Losantos\" - tytuł z \"Marca\"(dziennik sportowy z Madrytu, czyli sprzyjający Realowi) na temat ich ostatniego meczu.

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2498688.html

To się jest juz notoryczne i żałosne  icon_evil.gif

Czyli jak zwykle sędziowie zakłądaja białe stroje gdy Real tego potrzebuje...

laugh.gif Moze zobacz sobie jak sedziowie pomagaja Barcelonie chocby w ostatnim meczu gdzie dostali karnego z niczego (inna sprawa ze Eto strzelil w slupek) nie wspominajac o innych meczach w tym sezonie.

Prawda jest ze druga bramka nie powinna byc uznana ale sedzia gwizdal takze jak Ronaldo wyszedl sam na sam mimo ze spalonego nie bylo. Zaragoza byla w tym meczu beznadziejna i sedzia nie musial pomagac bo bramki padlyby tak czy inaczej.

Zaloze sie ze ten tekst w Gazecie pisal ten wielki fan Milanu co mu zawsze przeszkadza ze Real ma wiecej tytulow, pelna frustracja laugh.gif
Partyzant
Teks był podpisany "dw" , więc pewnie chodzi o Dariusza Wołowskiego.

Jasne że Barca miałą też jakies "podejrzane " karne np z Valencią. Tylko zwróc uwage jaka gazeta napisała ten artykuł - nie mówię tu o "GW".

P.S. A ten brutalny faul Figo ?? icon_evil.gif Koleś będzie miał teraz 6-8 tygodni rehabilitacji.
lukasz
heh czemu nie ściągną z powrotem Riquelme i Savioli sad.gif kryzys nie przejdzie tak łatwo bo gra zaledwie 12 graczy a na ławce siedzą totalni debiutanci.
DMX
Teks był podpisany \"dw\" , więc pewnie chodzi o Dariusza Wołowskiego.

Jasne że Barca miałą też jakies \"podejrzane \" karne np z Valencią. Tylko zwróc uwage jaka gazeta napisała ten artykuł -  nie mówię tu o \"GW\".

P.S. A ten brutalny faul Figo ?? icon_evil.gif Koleś będzie miał teraz 6-8 tygodni rehabilitacji.

Tylko ze Marca pisala o popisie sedziego w tym meczu a nie o tym ze sedziowie pomagaja Realowi bo Barcelona miala takze kilka meczow w ktorej po bledzie sedziego zdobyla punkty.

Barcelona dominowała, przeciwnik ograniczał się do kontr. Jakby tego było mało, gospodarzom uparł się pomóc sędzia, który odgwizdał jedenastkę po rzekomym faulu na Inieście. Po 5. minutach powinno być 1-0. Powinno, ale do piłki zamiast Ronaldinho podszedł Eto`o.

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=new...11943&kom=pokaz

bardziej subiektywnego zrodla nie da sie znalezc (choc pewnie gdyby Eto trafil pisaliby ze karny sie nalezal hyh.gif )

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=11937
SIKI
nie, akrat ten serwis czasem ostro krytykuje jak np po meczu z Villlareal...
btw serwis jest dobry po meczu bramki, skróty do zassania... polecam :wink:
SIKI
No Barca pewnie wygrywa 3:0 w ponoć efektownym stylu i w ten sposób kończy dywagacje nt kryzysu...
Do tego pare minut przed meczem powiedziano, że w tygodniu odbedzie sie prezentacja nowego piłkarza Barcy - Maxi Lopeza' napastnika River Plate sprowadzonego za 6,5mln euro. cool.gif
aha bramki
8' - Eto'o
75' - Ronaldinho
77' - Deco
lukasz
Jak go sprowadzą i kogoś do pomocy to będzie dobrze.River plate to kopalnia diamentwów podobnie zresztą jak boca juniors.
DMX
Juz znamy te diamenty z Boca jak Riqualme czy Saviole (nie pamietam z jakiego klubu przyszedl ale z duzego)
SIKI
ponoć sprawa Albertiniego jest już obgadana :wink:
Z River Plate był Saviola, Riqlueme z Boca Juniors :wink: chyba...
lukasz
Juz znamy te diamenty z Boca jak Riqualme czy Saviole (nie pamietam z jakiego klubu przyszedl ale z duzego)

Saviola był z River Plate.

I co to są słabi piłkarze? :? Dolicz sobie jeszcze ,że z tych klubów wywodzi sie Ortega,Maradona,Veron i wiele wiele innych sław.Praktycznie każdy lepszy piłarz z Argentyny sie przewinął przez te dwa kluby.
Mackal21
Rivel Plate i Boca Juniors to prawdziwa kopalnia talentów.
SIKI
Widziałem skróty z meczu Barca-Santander i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem cool.gif
Powrócił styl z I części sezony, tylko troche skuteczność słaba, bo powinno byc z 6:0 icon_twisted.gif
Rafael
Real Madrid - Mallorca 3:1 Hala Madrid!
DMX
Na szcescie nie maja juz Eto wiec Real wygral po raz pierwszy od 4 lat u siebie z Mallorca!

A ta brameczka Solariego w koncowce mistrzostwo swiata biggrin.gif
steed
Real po raz kolejny nie zachwycił jeśli chodzi o styl, ale cenne punkty zdobył. Przypomina mi to trochę Chelsea z początku sezonu - grali brzydko, ale remisowali bądź wygrywali. Teraz Londyńczycy są już zgrani i można podziwiać ich śliczną piłkę - z Realem może być podobnie, jednak trzeba też wziąć pod uwagę fakt, że praktycznie wszyscy zawodnicy Królewskich zbliżają się bądź przekroczyli już trzydziestkę, także długo razem nie pograją. Myślę, że Luxemburgo powinien zdecydować się na zmianę pokoleniową już najbliższego lata - i niewykluczone, że tak się stanie, czego dowodem jest zbliżający się Robinho.

Co do wczorajszego meczu to nie podobał mi się Gravesen i mimo dobrych statystyk przedstawionych przez panów ze studia zgadzam się z ich opinią - nic wielkiego nie pokazał. Po raz kolejny zawiedli Ronaldo i Raul, co do Hiszpana to mam wątpliwości czy się odrodzi.. Całkiem dobrze zagrał Beckham, nieźle Figo, Zidane niewidoczny. Linia obrony nie miała zbyt wiele do obrony, a autorem jedynej bramki dla Mallorci był praktycznie rzecz biorąc Casillas. Ogólnie to Real nie zachwycił, ale wygrał zasłużenie.
Pablo_el
Przypomina mi to trochę Chelsea z początku sezonu - grali brzydko, ale remisowali bądź wygrywali. Teraz Londyńczycy są już zgrani i można podziwiać ich śliczną piłkę - z Realem może być podobnie

analogia totalnie nie na miejscu - Real gra tym skladem i tym systemem jusz pare lat !!! O zgraniu moznaby mowic jesli by sie zmienil system gry ale Luzemburgo raczej dogra sezon do konca po staremu. Pozostaje kwestia mentalnosci a z ta niestety bywalo roznie ostatnio sad.gif

Co ataku - wierze w Raula ale nie w Ronaldo -> niech gumis smiga do Bayernu kase zarabiac. Totalnie nie pasuje do Realu bo zabiera Raulowi robote !!
steed
Przypomina mi to trochę Chelsea z początku sezonu - grali brzydko, ale remisowali bądź wygrywali. Teraz Londyńczycy są już zgrani i można podziwiać ich śliczną piłkę - z Realem może być podobnie

analogia totalnie nie na miejscu - Real gra tym skladem i tym systemem jusz pare lat !!! O zgraniu moznaby mowic jesli by sie zmienil system gry ale Luzemburgo raczej dogra sezon do konca po staremu. Pozostaje kwestia mentalnosci a z ta niestety bywalo roznie ostatnio sad.gif

Ale czy tak naprawdę ten Real kiedyś był drużyną? Może za del Bosque to wyglądało jak piłka drużynowa, jednak za kadencji Queiroza, później krótko Camacho, a na końcu Remona to nie był żaden team. Luxemburgo chce wziąć gwiazdy za łeb tak jak zrobił to Mourinho i stworzyć z nich drużynę. Zmiana trenera zazwyczaj łączy się ze zmianem stylu gry, rzadko zdarza się, by od razu po zmianie szkoleniowca ekipa grała jak z nut (Juventus za Capello wcale nie gra ładnej piłki, ale ma wyniki).
Pablo_el
Ale czy tak naprawdę ten Real kiedyś był drużyną? Może za del Bosque to wyglądało jak piłka drużynowa, jednak za kadencji Queiroza, później krótko Camacho, a na końcu Remona to nie był żaden team. Luxemburgo chce wziąć gwiazdy za łeb tak jak zrobił to Mourinho i stworzyć z nich drużynę. Zmiana trenera zazwyczaj łączy się ze zmianem stylu gry, rzadko zdarza się, by od razu po zmianie szkoleniowca ekipa grała jak z nut (Juventus za Capello wcale nie gra ładnej piłki, ale ma wyniki).
napisalem analogia nie na miejscu a nie ze nie prawda to raz. Porownujesz Real do Chelsea a przeciesz w Chelsea jest totalnie przebudowany skład a w Realu praktycznie graja ci sami zowodnicy od bodajze 99 roku czy 2000 jusz nie pamietam dokladnie.
SIKI
No Real wymęczył zwycięstwo w końcówce meczu; myślałem, ze skonczy sie remisem, ale Samuel ich uratował icon_twisted.gif
Rafael

analogia totalnie nie na miejscu - Real gra tym skladem i tym systemem jusz pare lat !!!

Wczoraj właśnie Real zagrał nowym systemem który Luxemburgo nazwał "Rombem" i polega on na grze 1 defensywnym pomocnikiem, wczoraj na tej pozycji zagrał Gravesen. Mam nadzieje że ten romb da Realowi mistrzostwo i poskutkuje kiedy do Madrytu przyjedzie Barca.
Pablo_el
no tak system nowy ale pilkarze ci sami wink.gif Chelsea jak nie patrzec to inna bajka

BTW Luxembrugo mowil ze nic nie bedzie majstrowal narazie przy ustawie. Mowilo sie ze potem przejdzie na 4-3-3 jak zwykle graly jego druzyny, testowal tesz na trenigu romb wlasnie ale slabo szlo (z Figo na omf i Beckiem na rmf) i wszystko wskazywalo na to ze z tego zrezygnuje.
steed
napisalem analogia nie na miejscu a nie ze nie prawda to raz. Porownujesz Real do Chelsea a przeciesz w Chelsea jest totalnie przebudowany skład a w Realu praktycznie graja ci sami zowodnicy od bodajze 99 roku czy 2000 jusz nie pamietam dokladnie.

Od 2000. roku to w Realu się praktycznie pół składu wymieniło - wtedy nie było Ronaldo, Figo (przyszedł w połowie roku), Zidane'a, Beckhama, Samuela. Warto także dodać, że do zespołu przyszedł Gravesen - mimo, że to tylko jeden zawodnik to zmienia wygląd gry. W przeciwieństwie do Gutiego czy Beckhama jest on defensywnym pomocnikiem z wyboru, a to robi dużą różnicę.

Analogia zupełnie na miejscu - podobnie jak Mourinho Luxemburgo chce z ekipy gwiazd zrobić drużynę, a żeby to uczynić najpierw trzeba pogodzić się z faktem, że z początku gra nie będzie wyglądała pięknie. Ważne, by grajac niezbyt efektownie wygrywać (pamiętacie jak grała Chelsea na początku sezonu? masakra).
Pablo_el
Wszystko, czego potrzeba, to grupa dobrych piłkarzy, nie hollywoodzkich gwiazd - uważa Portugalczyk. - Zresztą któż to taki - \"galactico\"? Zawodnik z wielkim prestiżem? Czy taki, który potrafi dobrze zagrać w 60 meczach?

- Obraz \"galactico\" pochodzi z życia publicznego, reklamy i zdobytej sławy. I to są właśnie \"Galacticos\", którzy wzbudzają mą nieufność - kontynuuje swoje wywody Mourinho. - Moje wątpliwości co do nich nie mają związku z ich umiejętnościami, lecz z otoczką, jaka im towarzyszy, i sprawia, że grają nieregularnie. Wszyscy wiedzą, że wolę takich zawodników jak Paulo Ferreira czy Didier Drogba

hmm jesli Chelsea ma gwiazdy to sam trener o tym nie wie laugh.gif Jak widzisz sam mowi ze ma kompletnie innych zawodnikow niz Real (chodzi o typ zawodnika a nie o nazwiska wink.gif) ktory mozna prownac np do Barcelony ale nie do Chelsea. Prownales Golfa IV GTI (druzyna ktora jest dobraale potwornie nudna) do Lancerka (nie ma tapiecerki ale smiga jak trza wyglad prestiz itp). Na pewno mozna porownywac "cyferki" (dobry Golf objedza Lancera - Dahlblack icon_twisted.gif ) ale to zupelnie inna bajka !! I o to mi chodzilo smile.gif

a no i w Chelsea kto zostal z graczy podstawowcyh w skladzie? Lampard, Terry, Gallas, Duff, Gudjonsen (Bridge chyba nie grali regularnie ale nie jestem pewien - gral chyba Johnson czy jakos tak). Cala reszta przyszla na poczatku tego sezonu. A i w Realu proces wymiaany skladu jest bardziej dlugotwaly jak nie patrzec ( jeden transfer na sezon, teraz byly 3 ale owen i gravesen nie graja od 1szych minut)
Rafael
Macie wypowiedż Mourinho co myśli o Beckhamie piłkarzu Realu.

Jose Mourinho twierdzi, że nigdy nie chciałby mieć w swojej drużynie Davida Beckhama, który obecnie gra w Realu Madryt.

Latem Beckham był łączony z Chelsea, ale ostatecznie do transferu nie doszło. Teraz Mourinho o kapitanie reprezentacji Anglii mówi:  

,,Wszyscy robią wokół niego zamieszanie, a ja nie chcę w zespole gwiazd Hoolywoodu.\" powiedział Mourinho.

,,Z diabła chciał się za wszelką cenę stać galaktyczny. Grał kiedyś cały sezon dobrze?\" dodaje.

,,Zrobił sobie dodatkową reklamę w Realu. Nie wątpię w ich umiejętności, ale wolę takich graczy jak Dider Drogba czy Paolo Ferreira.\" zakończył portugalski szkoleniowiec.
fabryk
Real po raz kolejny nie zachwycił jeśli chodzi o styl, ale cenne punkty zdobył. Przypomina mi to trochę Chelsea z początku sezonu - grali brzydko, ale remisowali bądź wygrywali. Teraz Londyńczycy są już zgrani i można podziwiać ich śliczną piłkę - z Realem może być podobnie, jednak trzeba też wziąć pod uwagę fakt, że praktycznie wszyscy zawodnicy Królewskich zbliżają się bądź przekroczyli już trzydziestkę, także długo razem nie pograją. Myślę, że Luxemburgo powinien zdecydować się na zmianę pokoleniową już najbliższego lata - i niewykluczone, że tak się stanie, czego dowodem jest zbliżający się Robinho.

Co do wczorajszego meczu to nie podobał mi się Gravesen i mimo dobrych statystyk przedstawionych przez panów ze studia zgadzam się z ich opinią - nic wielkiego nie pokazał. Po raz kolejny zawiedli Ronaldo i Raul, co do Hiszpana to mam wątpliwości czy się odrodzi.. Całkiem dobrze zagrał Beckham, nieźle Figo, Zidane niewidoczny. Linia obrony nie miała zbyt wiele do obrony, a autorem jedynej bramki dla Mallorci był praktycznie rzecz biorąc Casillas. Ogólnie to Real nie zachwycił, ale wygrał zasłużenie.
Oglądałes mecz?? :?
DMX
Macie wypowiedż Mourinho co myśli o Beckhamie piłkarzu Realu.

Jose Mourinho twierdzi, że nigdy nie chciałby mieć w swojej drużynie Davida Beckhama, który obecnie gra w Realu Madryt.

Latem Beckham był łączony z Chelsea, ale ostatecznie do transferu nie doszło. Teraz Mourinho o kapitanie reprezentacji Anglii mówi:  

,,Wszyscy robią wokół niego zamieszanie, a ja nie chcę w zespole gwiazd Hoolywoodu.\" powiedział Mourinho.

,,Z diabła chciał się za wszelką cenę stać galaktyczny. Grał kiedyś cały sezon dobrze?\" dodaje.

,,Zrobił sobie dodatkową reklamę w Realu. Nie wątpię w ich umiejętności, ale wolę takich graczy jak Dider Drogba czy Paolo Ferreira.\" zakończył portugalski szkoleniowiec.

http://pilka.interia.pl/news?inf=585084
steed

Oglądałes mecz?? :?

Nie oceniałbym meczu gdybym go nie oglądał.
perla
Ale czy tak naprawdę ten Real kiedyś był drużyną? Może za del Bosque to wyglądało jak piłka drużynowa, jednak za kadencji Queiroza, później krótko Camach

Tak real byl druzyna!!!! przeciez sila realu narodzila sie za kadencji Capello , pozniej przyszedl Heynkes( chyba tak sie pisze:P) .Wtedy real mial wspanialych zawodnikow jak Hierro ,Suker ,Mijatowic, Redondo ,Seedorf ,Panucci , Sanchis ,a takze mlody Carlos czy Raul.To byl swietny zespol!!!! Dzieki sukcesom tamtej druzyny Real jest teraz "galacticos"...Dzialo sie to od 97 do 99 roku a pozniej po slabym sezonie przyszedl del Bosque.Wiec nie pisz takich bzdur ,bo skoro to piszesz to znaczy ,ze niewiele wiesz na ten temat...

Teraz w Realu jest balagan i nie podoba mi sie ich gra ,ale mam nadzieje ze Luxemburgo to pouklada
wassyl
Na szcescie nie maja juz Eto wiec Real wygral po raz pierwszy od 4 lat u siebie z Mallorca!

A ta brameczka Solariego w koncowce mistrzostwo swiata  biggrin.gif

no na szczescie !!! bo teraz to my go mamy i kochamy ! ! !
bedzie krolem strzelcow a barca MISTRZEM
steed
Ale czy tak naprawdę ten Real kiedyś był drużyną? Może za del Bosque to wyglądało jak piłka drużynowa, jednak za kadencji Queiroza, później krótko Camach

Tak real byl druzyna!!!! przeciez sila realu narodzila sie za kadencji Capello , pozniej przyszedl Heynkes( chyba tak sie pisze:P) .Wtedy real mial wspanialych zawodnikow jak Hierro ,Suker ,Mijatowic, Redondo ,Seedorf ,Panucci , Sanchis ,a takze mlody Carlos czy Raul.To byl swietny zespol!!!! Dzieki sukcesom tamtej druzyny Real jest teraz \"galacticos\"...Dzialo sie to od 97 do 99 roku a pozniej po slabym sezonie przyszedl del Bosque.Wiec nie pisz takich bzdur ,bo skoro to piszesz to znaczy ,ze niewiele wiesz na ten temat...

Teraz w Realu jest balagan i nie podoba mi sie ich gra ,ale mam nadzieje ze Luxemburgo to pouklada

Gdybyś choć troszkę pomyślał, wiedziałbyś, że piszę o dzisiejszym Realu z Zidanem, Figo, Beckhamem i Samuelem na czele, a ten Real nigdy nie grał piłki typowo drużynowej jak Arsenal, Porto.
Partyzant
Dzień dobry.

Barcelona właśnie zmasakrowała Sevillę 4-0 na wyjeździe która była niepokonana do tej pory u siebie (7-2-0). Ktoś mówił o końcu Barcy?? Mini-kryzys zażegnany tongue.gif Giuly sie przełamał, udany debiut Albertiniego.
Tylko niech chłopaki nie wpadną w zamozachwyt - trzeba jeszcze na Bernabeu pokazac niektórym ich miejsce w szeregu cool.gif :wink:

Dziękuję za uwage cool.gif
DMX
Ale co wyprawial w tym meczu sedzie to szok 8O Najpierw napsatnik Sevilli zostal chamsko zwalony z nog w polu karnym przed Deco ale sedzia kazal grac dalej. Kilka minut pozniej doszlo do prawdziwego skanadlu: po dosrodkowaniu w pole karne Belletti odbija pilke jak siatkowce reka a sedzia nadal nie reagowal!! Po prostu szok, wszyscy widzieli oprocz sedziego. W drugiej polowie Poyul powala Bestie na ziemie ale co nikogo na stadionie nie zdziwilo sedzia tego nie widzial.

Szok: powinny byc 3 ewidentne karne. Pozniej pada bramka dla Barcelony i spaleni psychicznie gracze Sevilli ktorzy do tego momentu grali lepsza pilke od Barcelony poddaja sie.

DMX
Ale co wyprawial w tym meczu sedzie to szok 8O Najpierw napsatnik Sevilli zostal chamsko zwalony z nog w polu karnym przed Deco ale sedzia kazal grac dalej. Kilka minut pozniej doszlo do prawdziwego skanadlu: po dosrodkowaniu w pole karne Belletti odbija pilke jak siatkowce reka a sedzia nadal nie reagowal!! Po prostu szok, wszyscy widzieli oprocz sedziego. W drugiej polowie Poyul powala Bestie na ziemie ale co nikogo na stadionie nie zdziwilo sedzia tego nie widzial.

Szok: powinny byc 3 ewidentne karne. Pozniej pada bramka dla Barcelony i spaleni psychicznie gracze Sevilli ktorzy do tego momentu grali lepsza pilke od Barcelony poddaja sie.

DMX

perla
Ale czy tak naprawdę ten Real kiedyś był drużyną? Może za del Bosque to wyglądało jak piłka drużynowa, jednak za kadencji Queiroza, później krótko Camacho,

No tak ale porownujesz przeszlosc do terazniejszosci ,wiec moglem to tak zrozumiec .Nie "moze" lecz na pewno za del bosque Real byl druzyna smile.gif .

No i poza tym trzeba pisac jasno , a nie tak zeby ktos sie musial domyslec biggrin.gif

Arsenal gra wspaniala druzynowa pilke ,heh ale tylko w lidze angielskiej...

Co do obecnego realu to gra slabo i tyle :?
Partyzant
Tak - karny przy żałosnym zagraniu Bellettiego był ewientny, co do faulu Deco chyba też. Natomiast Puyol nie faulował IMHO. Najważniejsze że Barca wykorzystywała te sytuacje które miała, a Ronnie zagrał dobry mecz. Za tydzień mecz z Athletico , dzisiaj Real wymęczył 2-1 (rywale nie strzelili karnego)
Pablo_el
Real Madryt gładko pokonał Espanyol Barcelona 4:0

dwie bramki Raula, ladna bramka Zidana (podobno blysnal w tym meczu) + pierwsza bramka Gravesena no ale co najwazniejsze naprawde dobre spotkanie. Dodatkowo Ronaldo schudl o 2,5 kg i normalnie panowie Real wraca do formy biggrin.gif
DMX
No i Barcelona polegla biggrin.gif Z 10 pkt przewagi zrobilo sie nagle 4 :!: Czy to wam nie przypomina poprzedniego sezonu kiedy Valencia gonila Real i oby skonczylo sie podobnie ;p

Cieszy tez spadek formy Juventusu, jak to w pilce wszystko moze sie obrocic w tak krotkim czasie biggrin.gif
GOPA
spoko oko Barcelona sprzedala mecz jak nic !!
Moja teoria : Sprzedamy wam taniej Torresa (albo czy wogole sprzedamy) tylko dacie nam 3 pkt. !! A ze Barca szuka oszczednosci to sie zgodzila cool.gif
Lubie Barse ale widac ze takze potrafia sie sku*rwic :?
Kubaa__
spoko oko Barcelona sprzedala mecz jak nic !!
Moja teoria : Sprzedamy wam taniej Torresa (albo czy wogole sprzedamy) tylko dacie nam 3 pkt. !! A ze Barca szuka oszczednosci to sie zgodzila  cool.gif
Lubie Barse ale widac ze takze potrafia sie sku*rwic  :?

LoL, ta, na pewno sprzedala mecz (;/).
Partyzant
Spoko, spoko. Walka pewnie w La Liga bedzie trwała i tak raczej do końca. Są jeszcze 4 pkt przewagi , a to raczej Real ma treraz trudniejszych rywali. Dziś nie grali dobrze, wręcz słabo. Nie strzelony karny , a Torres chyba jednak będzie celem nr jeden w lecie.

Ale i tak najważniejszy w tym miesiącu jest dwumecz z Chelsea!! Liga trwać jeszcze będzie długo!! Ja jestem spokojny o Barcelonę i nie przejmuję się raczej ta porażką aż tak bardzo - bardziej zmartwiła mnie tamta z Villareal :?
GOPA
Kuba nie takie rzeczy sie dzialy , a moja teoria calkiem sensowna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.