Fanboyem jestes tesz i Ty SIKI no i Partyzant....
ej o mnie zapomniałeś
A Roni jak widzi ze karny za nic to nie strzela -> on uczciwy chlopak jest

od dziś to się nazywa gest Ronniego
...A z ślepo zapatrzonymi fanboyami Barcelony da się dyskutować
(vide:SUMO, SIKI, Partyzant)...
no widzisz Pablo_el kochany Diego mnie już uwzględnił :roll:

Dzięki Diego, wiem że ze mną z SIKIm i Partyzantem da się dyskutować czego nie można powiedzieć już o Tobie

(a wyraz \"nie\" naprawde taki smaczny jest?

- żart )
Do Diego - nie przesadzaj człowieku.
Najpierw wytłumacz może dlaczego kiedys miałeś nicka \"Deco\" a jak ten odszedł do Barcy nagle zmieniłeś go na nowy nabytek \"Smoków\" , czyli \"Diego\"

Tak nagle zmienił się Twój idol ?
Czy to nie jest infantylne
...
Deco jest cały czas moim jednym z trzech piłkarskich idoli!
Gdy Deco odchodził do Barcy musiałbym automatycznie i mechanicznie zmienić zamiłowania do klubu co jest to według mnie paranoją i przekreśla się to z moimi przekonaniami które utwierdzają moją osobę ,że jak już kibicować to kibicować z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, a nie wtedy i tylko wtedy kiedy dany klub odnosi sukcesy! ...
hm... nie rozumiem

moja historia była taka

moją pierwszą ukochaną drużyną był Ajax

a moją miłością Kluivert :oops: :roll: Po odejściu PK do Milanu (sick! :x) byłem dalej kibicem Ajaxu i fanem Kluiverta - nie lubiłem Milanu, ale Kluiverta tak

a Ty tymczasem znalazłeś sobie innego pupila

widocznie nie \"kochałeś\" go tak jak ja

przecież nikt Ci nagle nie kazał polubić Barcelony
Wracając do moich historii miłosnych

Kluivert po roku poszedł po rozum do głowy

i przyszedł do miasta Gaudiego

ale tu zaczęła się już nowa miłość i nowa historia :oops:
...jak już kibicować to kibicować z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, a nie wtedy i tylko wtedy kiedy dany klub odnosi sukcesy! ...Łatwe przykłady można przytoczyć na drużynach które ostatnio radzą sobie nad wyraz dobrze! Coraz częściej i gęściej widzę ,czytam ,rozmawiam z fanami Barcelony ,a gdy ta ciułała na pozycjach 8-10 kibice tego klubu siedzieli cicho jak myszy za miotłą! Nie było takiego wysypu tekstów jak ma to miejsce w dniu dzisiejszym, na każdym kroku w necie: BARCELONA JEST NAJLEPSZA Nie grał w Barcelonie taki Ronaldinho który sam,swoją osobą przywłaszczył sobie kolejne rzesze, miliony fanów! Dla mnie parodia! Grono wiernych rośnie z dnia na dzień tylko wtedy kiedy zobaczą 'granatowo-niebieskich' w akcji! Slepo zapatrzeni w grę, osiągający pełen orgazm gdy widzą jak Barca konstruuje akcje! ...
osiągają orgazm

zupełnie jak Mateusz Borek w meczu LM Celtic vs Barca

hm... dlaczego nagle pojawiło się tylu fanów drużyny z Katalonii (hi Olus

) bo poprostu patrząc na ich gre nie można się nie zakochać

no i ten uśmiech Ronniego
...ja mam w nicku facjatę Diego, DMX facjatę Figo a Ty Parti facjatę Ronaldinho ktoś inny facjatę ixsińskiego....jest dobrze, nikt nie narzeka...
a ja mam Claudie Schiffer

fanke Barcy

i narzekam bo wolałbym ją nago :oops:
Pisałem kiedyś drzewko moich pupilków w temacie :najlepszy piłkarz: przedstawia się następująco:
Figo ---> Deco ---> Diego
a to moje drzewko:
Ronni ---> Kluivert ---> Recoba ---> van Hooijdonk
Wasza kolej....bijemy się?!?!

okej obej gdzie i kiedy?