Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Kubaa__

Wszyscy zarzucają Ronaldo nadwagę już od kilku lat. Ba, widoczna jest gołym okiem. :wink:  A on, nic sobie z tego nie robi, przyspieszenie ma fenomenalne - został królem strzelców na MŚ, strzela regularnie gole w Primera Division. Na przekór nadwadze. smile.gif  :wink:  

O właśnie, madrze chłopak prawi ;>.

Panowie, nie róbcie scen, bo pokasuje wszystkie posty. :wink:  
Nie zarzucajcie sobie \"fanboystwa\" (to takie piękne polskie określenie;), tylko dyskutujcie, racjonalnie argumentując swoje zdanie.

hmmmmm chyba nie wiesz co się działo w tym temacie rok temu icon_idea.gif
Przejrzyj te 125 stron to sie dowiesz co to dyskusja a co to kłótnia icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

ehehehehe :wink:

A ja mam najlepiej - lubie i Real i Barce (kolejność nieprzypadkowa ;>), i loozik biggrin.gif .
Pablo_el
rafi wyobraz sobie co by bylo (co bedzie?!) zeby Ronalo nie mial nadwagi tongue.gif Luxe jusz nad tym pracuje smile.gif
rafi
IMO Real z Juve przegra, bo jak na razie to real w La liga wygrywał tylko ze słabełuszami(z Osasuną - dobrym zespołem im się \"udało\"), wiec z Juve, które ma b. dobrą linie defensywy będzi im b. cieżko...

No tak, w koncu Juventus ostatnio przegrywa z takimi potegami jak Sampdoria czy Palermo. A Real wygral ostatnio tylko z takimi slabeuszami jak Atletico (to w takim razie kim jest Barcelona ktora z nimi przgrala tongue.gif) czy rozgromil Espanyol.

O, właśnie o taki pokaz polemiki mi chodzi. Z lekką domieszką ironii i cynizmu, tak jak lubię. smile.gif :wink:

Tego, co napisał DMX jego przedmówca NIE MOŻE podważyć, jeśli dalej będzie się silił na odpowiedź - stanie się po prostu zabawny. :wink:

Oczywiście, tyczy się to tylko tego jednego aspektu - ostatnich meczów Realu i Juve. Co do kwestii awansu - sprawa jest oczywiście otwarta. DMX spojrzał tylko obiektywnie na sytuację. smile.gif

Error. Liczy się także styl, sposób w jaki się odnosi porażkę. Kwestia szczęścia, jest w sporcie bardzo istotna; zaś pech, to pojęcie wyjątkowo relatywne.
Analiza spotkań, rozegranych przez omawiane ekipy, jest rzeczą mało obiektywną. Każdy mecz jest inny. Jeżeli mnie pamięć nie myli Sampdoria oraz Palermo, zajmują w lidze włoskiej kolejno 5 i 6 miejsce.

Oczywiście, moje słowa znalazły potwierdzenie bardzo szybko.

Wyjaśnię, że Słoik jest zagorzałym kibicem Juventusu. smile.gif :wink:
Il Capitano
Do Diego - nie przesadzaj człowieku. 

Najpierw wytłumacz może dlaczego kiedys miałeś nicka \"Deco\" a jak ten odszedł do Barcy nagle zmieniłeś go na nowy nabytek \"Smoków\" , czyli \"Diego\"  question.gif Tak nagle zmienił się Twój idol ?

Czy to nie jest infantylne  question.gif

Zastanów się nad tym a potem wypowiadaj sie na temat \"fanboyów\". Jeżeli chcesz to od razu moge Ci wymienic kto i co mnie denerwuje w Barcy bez bałwochwalczych umizgów jak to tutaj niektórym zarzucasz.

Deco jest cały czas moim jednym z trzech piłkarskich idoli!
Gdy Deco odchodził do Barcy musiałbym automatycznie i mechanicznie zmienić zamiłowania do klubu co jest to według mnie paranoją i przekreśla się to z moimi przekonaniami które utwierdzają moją osobę ,że jak już kibicować to kibicować z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, a nie wtedy i tylko wtedy kiedy dany klub odnosi sukcesy! Łatwe przykłady można przytoczyć na drużynach które ostatnio radzą sobie nad wyraz dobrze! Coraz częściej i gęściej widzę ,czytam ,rozmawiam z fanami Barcelony ,a gdy ta ciułała na pozycjach 8-10 kibice tego klubu siedzieli cicho jak myszy za miotłą! Nie było takiego wysypu tekstów jak ma to miejsce w dniu dzisiejszym, na każdym kroku w necie: BARCELONA JEST NAJLEPSZA Nie grał w Barcelonie taki Ronaldinho który sam,swoją osobą przywłaszczył sobie kolejne rzesze, miliony fanów! Dla mnie parodia! Grono wiernych rośnie z dnia na dzień tylko wtedy kiedy zobaczą 'granatowo-niebieskich' w akcji! Slepo zapatrzeni w grę, osiągający pełen orgazm gdy widzą jak Barca konstruuje akcje! Uważam ,że to klub znakomity ,mający w swoim składzie pilkarzy z najwyższej półki z mega-hiper,ultra umiejętnościami i na koniec dodam żebyście nei myśleli: NIE JESTEM ZAZDROSNY:!: :!: Żebym nie słyszał przypadkiem takich tekstów! Dąże do tego ,że wraz z nadejściem nowej fali piłkarskich idoli idzie nowa fala kiboli która utożsamia się z danym piłkarzem dlatego że inspiruje go gra i to co wyczynia na boisku! Wytłumaczenie jest proste! Dlatego też ja mam w nicku facjatę Diego, DMX facjatę Figo a Ty Parti facjatę Ronaldinho ktoś inny facjatę ixsińskiego....jest dobrze, nikt nie narzeka...

Pisałem kiedyś drzewko moich pupilków w temacie :najlepszy piłkarz: przedstawia się następująco:

Figo ---> Deco ---> Diego

Ok, czyli równie dobrze mogę zmienić facjatę w nicku na Figo bądź Deco i nikt nic nie będzie miał mi za złe! UWAGA ZMIENIAM!!! :!:

EDIT: teraz nie zmienię ponieważ pojawia mi się błąd ogólny cool.gif

Wasza kolej....bijemy się?!?! icon_twisted.gif
lukasz
o stary....
SIKI
Pewnie jak Diego zmieni klub to znowu zmienisz nicka laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Il Capitano
Pewnie jak Diego zmieni klub to znowu zmienisz nicka laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tak może się stać ale jeżeli Diego przejdzie przykładowo do Milanu zacznę kibicować Calcio Milano :? Nie mam wytłumaczenia... :roll:
Słoik

Oczywiście, moje słowa znalazły potwierdzenie bardzo szybko.

Wyjaśnię, że Słoik jest zagorzałym kibicem Juventusu. :)  :wink:

Oczywiście, że jestem :)
Jednak, umiem na sprawe spojrzeć obiektywnie. O czym, miałeś okazję się już przekonać :)

Dodam, iż w mojej opinii, faworytem pojedynku jest w chwili obecnej Real.
rafi
Będę złośliwy - do listy ostatnich sukcesów Juve musimy dodać dzisiejszy bezbramkowy remis z Messiną. laugh.gif

Dobra, Słoik, koniec, bo ten topic dotyczy ligi hiszpańskiej. :wink:
DMX
Dzisiaj Real prawdopodbnie zakonczy znakomita serie meczy bez porazki wiec oba kluby sa w dolku. Faworyta nie bedzie
Partyzant
Dzisiaj Real prawdopodbnie zakonczy znakomita serie meczy bez porazki wiec oba kluby sa w dolku. Faworyta nie bedzie

Juz zakończył. 0-2.
Przyznam jednak że nie sądziłęm że stanie się to dzisiaj. Szczęście się skończyło.

Barca wygrywa dośc pewnie i ma 7 pkt przewagi. Chciałbym zwrócić uwagę że rywal miał karnego na Camp Nou (Valdez złapał) a Real mógł przegrać wyżej (jednej bramki dla Athletic Bilbao nie uznali - tutaj jest na to dowód: http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas...ebrero/19/1.jpg

Swoją droga sędzia znów się nie popisał - uznał aż dwie bramki przeciwko Realowi ? laugh.gif :wink: laugh.gif

Teraz czekamy na LM!!
Tytek
No iwszystko po starremu Barca zwieksza przewage a $real zasluzenie przegrał...VALDES i jego fryz ROX!!
SIKI
hmmmmmmmmm i niestety piłkarze Realu nie dotrzymają obietnicy, że do marca będą liderami laugh.gif
Po raz kolejny oszukali kibiców, jaka szkoda, ahhhhhh icon_twisted.gif Deco też zmienił fryz, przynajmniej nie wygląda jak paniena; łądne 2 bramki icon_twisted.gif Dawać Chelsea icon_twisted.gif
Teraz w meczu Real-Juve nie ma już faworyta :wink:
rafi
Dobry wieczór był dla kibiców "Barcy". Choć biorąc pod uwagę okoliczności, związane z meczem (wyjściowy skład, absencja Carlosa) - można sie było spodziewać niespodzianki w meczu z niezłym Bilbao. Choć sam jestem zaskoczony porazka Realu. smile.gif

Teraz hiszpańskiemu klubowi pozostanie tylko LM, więc na mecz z Juventusem wyjdą zmobilizowani podwójnie. W lidze czeka ich pozniej wyjazd do zawsze ciezkiego terenu, jakim jest La Coruna, a Barcelona zagra z ostanią Numancią.

Tak więc Barca zrobiła olbrzymi krok w kierunku mistrzostwa.
Teraz pora się zmierzyć z Chelsea. Oj, będzie się działo. :wink:
Mendrek
Hehe, z takiego myslenia wynika analogicznie do Barcy - ta wiedzac ze ma slabego rywala w lidze i jest blisko mistrzowstwa, skupi sie teraz na meczu z Chelsea... wiec na ten mecz tez wyjda zmobilizowani podwojnie wink.gif

Kazdy chce tu byc zagorzalym fanem i wykrecac sytuacje w rozne strony, tak zeby wyszlo ze to jego druzyna wygra badz jest lepsza... Sa tych ktorych po prostu lubimy bardzej a ktorych mniej, mysle ze jednak komentarze sa bardziej wskazane ale juz po meczu. Futbol pelen jest niespodzianek, ja wiec wstrzymuje sie z wszelkimi przepowiadaniami ("zawsze moze w nas wczesniej pieprznac taka wkurzona asteroida" tongue.gif ). Trzeba byc wiara z klubem ktoremu sie kibicuje, i zyczyc mu jak najlepiej. Ot co.
SIKI
filozof o_O
Tytek
Mecz Barcy z chelsa bedzie widowiskiem co do tego nei ma dwoch zdan...Tylko zeby Puyol mógł zagrac bo po wczorajjszym meczu kulałsad.gif

Co to $real -juve mecz ebdzie wyrownany zapewne i minimalnie ktoras z druzyn wygra..
widzu
real powinien wygrac sendzia znwou ich oszukal (pipi)
casper300
real powinien wygrac sendzia znwou ich oszukal (pipipi)

Buhahahahahahahaha icon_twisted.gif
A tak swoja droga, ciekawe co ma na temat meczu do powiedzenia DMX? tongue.gif
widzu

ty jestes spoko ziom ej daj mi gg chce sie zapoznac cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Słoik
Cholercia. Potężny Real poległ. Jak mi przykro :]
Ale, z geniuszem Athletic Bilbao, ostatnio mało kto może się równać.
Pablo_el
Podobno powinno byc 0 - 3 -> znowu sie klania sedziwanie. Poprzeczki dwie Atletico widzialem ale tej bramki z 50m nie pokazywali nigdzie...

Uwazam ze bardzo dobrze ze przegrali - przyda sie zimny prysznic przed Juve. Martwi tylko forma Figo oraz to ze Luxe stawia na Ronaldo (nie strzelil bramki od 17 stycznia ! )
SIKI
Real grał z Athetlic Bilbao, a nie Atletico; ot takie małe sprostowanie...
Powinien dawać więcej szans Owenowi, bo chłopak sie wkurzy i w lato ich zostawi(wspominał już o odejściu)...
No, ale koszulki Ronaldo się lepiej sprzedając
laugh.gif
SUMO
Fanboyem jestes tesz i Ty SIKI no i Partyzant....
ej o mnie zapomniałeś laugh.gif wink.gif

A Roni jak widzi ze karny za nic to nie strzela -> on uczciwy chlopak jest wink.gif
od dziś to się nazywa gest Ronniego laugh.gif wink.gif

...A z ślepo zapatrzonymi fanboyami Barcelony da się dyskutować
(vide:SUMO, SIKI, Partyzant)...
no widzisz Pablo_el kochany Diego mnie już uwzględnił :roll: laugh.gif Dzięki Diego, wiem że ze mną z SIKIm i Partyzantem da się dyskutować czego nie można powiedzieć już o Tobie wink.gif laugh.gif (a wyraz \"nie\" naprawde taki smaczny jest? laugh.gif - żart )

Do Diego - nie przesadzaj człowieku. 

Najpierw wytłumacz może dlaczego kiedys miałeś nicka \"Deco\" a jak ten odszedł do Barcy nagle zmieniłeś go na nowy nabytek \"Smoków\" , czyli \"Diego\"  question.gif Tak nagle zmienił się Twój idol ?

Czy to nie jest infantylne  question.gif
...

Deco jest cały czas moim jednym z trzech piłkarskich idoli!
Gdy Deco odchodził do Barcy musiałbym automatycznie i mechanicznie zmienić zamiłowania do klubu co jest to według mnie paranoją i przekreśla się to z moimi przekonaniami które utwierdzają moją osobę ,że jak już kibicować to kibicować z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, a nie wtedy i tylko wtedy kiedy dany klub odnosi sukcesy! ...
hm... nie rozumiem laugh.gif moja historia była taka laugh.gif moją pierwszą ukochaną drużyną był Ajax biggrin.gif a moją miłością Kluivert :oops: :roll: Po odejściu PK do Milanu (sick! :x) byłem dalej kibicem Ajaxu i fanem Kluiverta - nie lubiłem Milanu, ale Kluiverta tak wink.gif a Ty tymczasem znalazłeś sobie innego pupila laugh.gif widocznie nie \"kochałeś\" go tak jak ja wink.gif przecież nikt Ci nagle nie kazał polubić Barcelony wink.gif
Wracając do moich historii miłosnych laugh.gif Kluivert po roku poszedł po rozum do głowy laugh.gif i przyszedł do miasta Gaudiego laugh.gif ale tu zaczęła się już nowa miłość i nowa historia :oops: wink.gif

...jak już kibicować to kibicować z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem, a nie wtedy i tylko wtedy kiedy dany klub odnosi sukcesy! ...Łatwe przykłady można przytoczyć na drużynach które ostatnio radzą sobie nad wyraz dobrze! Coraz częściej i gęściej widzę ,czytam ,rozmawiam z  fanami Barcelony ,a gdy ta ciułała na pozycjach 8-10 kibice tego klubu siedzieli cicho jak myszy za miotłą! Nie było takiego wysypu tekstów jak ma to miejsce w dniu dzisiejszym, na każdym kroku w necie: BARCELONA JEST NAJLEPSZA Nie grał w Barcelonie taki Ronaldinho który sam,swoją osobą przywłaszczył sobie kolejne rzesze, miliony fanów! Dla mnie parodia! Grono wiernych rośnie z dnia na dzień tylko wtedy kiedy zobaczą 'granatowo-niebieskich' w akcji! Slepo zapatrzeni w grę, osiągający pełen orgazm gdy widzą jak Barca konstruuje akcje! ...
osiągają orgazm laugh.gif zupełnie jak Mateusz Borek w meczu LM Celtic vs Barca laugh.gif hm... dlaczego nagle pojawiło się tylu fanów drużyny z Katalonii (hi Olus laugh.gif) bo poprostu patrząc na ich gre nie można się nie zakochać laugh.gif no i ten uśmiech Ronniego laugh.gif wink.gif

...ja mam w nicku facjatę Diego, DMX facjatę Figo a Ty Parti facjatę Ronaldinho ktoś inny facjatę ixsińskiego....jest dobrze, nikt nie narzeka...
a ja mam Claudie Schiffer cool.gif fanke Barcy laugh.gif i narzekam bo wolałbym ją nago :oops: laugh.gif

Pisałem kiedyś drzewko moich pupilków w temacie :najlepszy piłkarz:  przedstawia się następująco:

Figo ---> Deco ---> Diego
a to moje drzewko:
Ronni ---> Kluivert ---> Recoba ---> van Hooijdonk laugh.gif wink.gif

Wasza kolej....bijemy się?!?! icon_twisted.gif
okej obej gdzie i kiedy? laugh.gif
Pablo_el
Sorki Sumo ze Ciebie pomiąlem wink.gif

Fanow barcy pojawilo sie tyle bo gra naprawde ladnie i dobrze. Tak samo bylo z Realem kiedy gral dobrze - wszyscy kibicowali Realowi

a Van Hooijdonk to niezly kozak jest icon_twisted.gif

moje "drzewko" rzuce tesz przy okazji wink.gif

Batistuta ---> Raul ---> Ronaldinho/Makaay icon_twisted.gif
DMX
A tak swoja droga, ciekawe co ma na temat meczu do powiedzenia DMX? tongue.gif

Blad sedziego ale nic on nie zmienial, Barcelona miala kilka czasami w meczu, jak np z Sevilla a Real moze z 2 w tym sezonie

Powinien dawać więcej szans Owenowi, bo chłopak sie wkurzy i w lato ich zostawi(wspominał już o odejściu)... 
No, ale koszulki Ronaldo się lepiej sprzedając

czy ty chociaz widziales w jakim skladzie grali ostatni mecz? bo wlasnie Ronaldo, Raul i Zidane siedzieli na lawce
Partyzant
Podobno powinno byc 0 - 3 -> znowu sie klania sedziwanie. Poprzeczki dwie Atletico widzialem ale tej bramki z 50m nie pokazywali nigdzie...

Pokazywali m.in. na Real MAdrid TV - jest niekodowany i dostepny z Astry. Wczoraj był na żywo mecz z Athletic Bilbao. Brakuje tylko Barcelona TV sad.gif

Moje drzewko - Rivaldo --->Ronaldinho--->van Hooijdonk--->Adriano
Brazylia rox:)

Aha, i nagroda specjalna tongue.gif - Rasialdinho Drevinho Gaucho tongue.gif

A kolo którego nie lubię - Jose "Urinho" laugh.gif laugh.gif i Beckham
Pablo_el
Pokazywali m.in. na Real MAdrid TV - jest iekodowany i dostepny z Astry.
zawsze myslalem ze na hotbirdzie :?

Moglbys zapodac czestotliwosc bo sie jakos dogrzebac nie moge na oficjalnej stronce kanalu wink.gif
Partyzant
Pokazywali m.in. na Real MAdrid TV - jest iekodowany i dostepny z Astry.
zawsze myslalem ze na hotbirdzie :?

Moglbys zapodac czestotliwosc bo sie jakos dogrzebac nie moge na oficjalnej stronce kanalu wink.gif

Spróbój tego - Astra 1 19´2º E; 11097 V SR 27500 FEC 3/4. Pids 174/136.

Nie daję gwarancji :wink:
Pablo_el
z danych ktore podales wynika ze czestotliowsc 11097 a tam mam jakies HR. Satelita sie zgadza, polaryzacja tesz... a reszta nie wiem po co tongue.gif
Partyzant
A spróbój częstotliwość 11509 - taka podaja na www.realmadrid.pl

Jak to nie pomoże to nie wiem
GOPA
a moje drewno wyglada tak :

Ronni---->Krzynowek------>Dawids-------->Bizacki laugh.gif do spolki z Patrykiem K. pogromca Chelsea i postrachem wszystkich bramkarzy , Pinokio Von Rasialdinho chce a nie moge laugh.gif

aha gratuluje Realowi 2 miejsca w lidze Hiszpanskiej laugh.gif
Pablo_el
qrde to ja jusz nie wiem. tu podaja astre B a ja mam astre C (eurosport, dsf i takie tam ) - stopnie te same wiec czym to sie rozni?
SIKI
Fanow barcy pojawilo sie tyle bo gra naprawde ladnie i dobrze. Tak samo bylo z Realem kiedy gral dobrze - wszyscy kibicowali Realowi

Ja tam kibicuje chyba od 4 klasy podstawówki Barcie czyli jakieś 8 lat...
Pamiętam jak Real zdobywał trofea w 2000,2001 r. wszyscy kolesie z klasy kibicowali Realowi, bo wygrywali... A ja zawsze kibicowałem Barcie...
A teraz jakiś gość zobaczy jeden mecz ligii mistrzów z barcą, zobaczy, że ładnie grają i od razu wielki kibic jest (vide Mendrek)....
A definicja prawdziwego kibica jest w podpisie Partyzanta biggrin.gif
GOPA
ja wam sie przyznam bez bicia ze kiedys Barsy nie lubilem ale to dlatego ze gral tam Kluiwert laugh.gif
Tzn. lubilem ich , przestalem ich lubic i teraz znow ich lubie.A na dowod tego mam zarabisty bryloczek herbu Barcelony zakupiony na Camp Nou cool.gif
dawid87
Barca jest najlepszą drużyną na świecie i kropka.

ETO'O jest najlepszym napastnikiem wszechczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mendrek

A teraz jakiś gość zobaczy jeden mecz ligii mistrzów z barcą, zobaczy, że ładnie grają i od razu wielki kibic jest (vide Mendrek).... 

Nie bede ci przeciez dziecko tlumaczyl, czemu kibicuje Barcie (napewno nie pod wplywem ich gry w LM, powod byl zupelnie inny... chyba nawet pisalem), z tym ze jestes fanbojem jakich malo, a jak tu gdzies pisano, na tych paredziesieciu stronach wczesniej, waliles niezle byki... nie wiem, nie mam czasu sprawdzac... bo i po co?

Btw. z Diego i DMX tworzycie tu niezla trojce... icon_twisted.gif Choc DMX obiektywnie potrafi spojrzec... No offence.
Mendrek
Barca jest najlepszą drużyną na świecie i kropka.

Dobra... cofam to ostatnie zdanie z poprzedniego mojego posta. Sa jeszcze "lepsi"... ;/
Il Capitano
[quote]Barca jest najlepszą drużyną na świecie i kropka.

Oj nie stary! Eto'o jest najlepszym napastnikiem a co za tym idzie najlepszym zawodnikiem kontynentu o nazwie Afryka ale nie jest 'strzelającym' (czytaj napadziorem) wszechczasów!

Słowa Mourinho:
\"...chciałem grać z Barceloną z dwóch powodów:
1. To że kiedyś tam pracowałem.
2. To że uważają się za najlepszy klub na świecie\"

Come on 'granatowo-bordowi'! Pokaźcie na co Was stać! :twisted:Barcelona może liczyć na indywidualności, jest uzależniona od takich piłkarzy jak Deco czy Ronaldinho ale Chelsea to kolektyw!
[quote]
Robben:
W drużynie nie ma żadnego Ronaldo czy Beckhama i to z tego powodu jesteśmy tak mocni. Nasza jedność jest naszą siłą. W Realu tak nie jest, choć w jego szeregach nie brakuje gwiazd. Tutaj wszyscy pracują dla zespołu, pomimo tego, że również grają tu wspaniali zawodnicy. Frank Lampard, Didier Drogba czy Petr Cech to wyśmienici gracze, ale nie zachowują się jak gwiazdorzy.[/quote]

[quote]Szkoleniowiec londyńskiej Chelsea Jose Mourinho twierdzi, że nie potrzebuje pomocnika Barcelony - Ronaldinho, aby odnieść sukces z drużyną \"The Blues\".

Portugalski menadżer powiedział, że powodem tego jest to, że obecni piłkarze bardzo mu odpowiadają.

Wypowiedź Jose Mourinho:

- Ronaldinho to kapitalny zawodnik. Każdy chciałby mieć go w składzie, ale ja jestem na innym etapie budowania zespołu.

- Barca nie musi sie martwić o to, że chcemy kupić Ronaldinho. Nie jestem nim zainteresowany. Chelsea to nie drużyna, w której wykorzystałby w pełni swój potencjał – stwierdził Mourinho.[/quote]
Yasio da rial madafaka
Ej Diego czemu twoja przygoda z tym forum sie nie skonczyla?;/
Do tematu: Real dal ciala i Barca znow ucieka, mnie to cieszy oczywiscie icon_twisted.gif
SIKI
ahahaahha Mendrek nie rozśmieszaj mnie, udajesz wielkiego kibica, a tak na prawde pewnie nie wiesz jak wygląda piłka :?
I co ty wogle mozesz mówić o postach moich i DMXa jak ty napisałeś tu 2 posty, a ja 220 laugh.gif
Weź nie kompromiyuj się już do końca confused.gif
Mendrek
Nom i napisales tu az o 220 za duzo, i wogole na co mi to mowisz? Chcesz sie pochwalic? Geez... Z ciebie koles, jak po 2 postach wyrazasz opinie o mnie (choc pisalem tui chyba wczesniej, ja nie podliczam i nie przechwalam sie ile, bo to lamerskie), ja czytam opinie tylko innych, ktora tworzysz o sobie, ale tak czy siak(pipi) na to... uwazam sie za kibica bo kibicuje i jestem sercem i nadziejami. I nie musze pisac tutaj zeby komus to jawnie udowadniac... w szczegolnosci tobie ;/ ...

... koniec offtopa, koniec dyskusji z mojej strony.
DMX
W sobotę Real czeka bardzo trudne spotkanie na Riazor z miejscowym Deportivo. Los jednak nie sprzyja Królewskim... Nie dość, że napewno za kartki będzie pauzował Helguera, a Salgado leczy kontuzję odniesioną w meczu z Juventusem po starciu z Nedvedem, to na dodatek inni kluczowi zawodnicy prawdopodobnie nie zagrają w sobotę. Roberto Carlos i David Beckham rozchorowali się na grypę, podobnie Raul. Zidane także nie trenował, ani wczoraj, ani dziś. Lekki trening miał Ronaldo, ale ma lekki uraz i nie wiadomo czy wystąpi w następnym spotkaniu. Wreszcie Guti doznał lekkiego urazu i jego występ w sobotę także stoi pod wielkim znakiem zapytania.

8O To kto bedzie grac ? Dobrze ze jest Solari, Owen i Portillo ale reszta sie nie nadaje
Partyzant
Ciekawe jak zagraja obydwie ekipy po tak wyczerujących meczach. Może Barca tez powinna dać paru odpocząć? Np. Maxi Lopez za Eto'o ? Silvinho za Gio?
No ale z Numancia to chyba powinni spokojnie wygrac, nie wiadomo jak Real, zwłaszcza z takimi osłabieniami.
deco
I to jest szansa dla Blaugrtany na aodskoczenie na kolejne kilka punktów.Etoo pewnie zagra ale potem zejdzie bo Rijkard sie boi
SIKI
diego to twój sobowtór?? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
deco
@Siki
nie rozumiem??wyjasnij mi o co Ci chodzi??
Deco-diego to były gravz Barcy i obecna nowa nadzieja porto,ktory przeszdl zamiast Deco:O
SIKI
nieważna
Barca remisuje z Numancią 1:1, ale w tą pogode na boisku można było jeździć na sankach, a nie grać w piłke.
65 minuta Real przegrywa z Deportivo 2:0; przewaga wzrasta do 8pkt?? wink.gif
Partyzant
Barca po meczu hokeja na lodzie remisuje 1-1 z Numancia (szacunek dla nich). Widac bohaterowie sa zmęczeni. Przewaga rośnie do 8 pkt po porażce Realu z Depor 0-2 (po żałosnej podobno grze)

Tytuł coraz bliżej question.gif tongue.gif
Pablo_el
Porazka Realu to pikuś - kontuzje Raula Bravo i Zidana = nastepny mecz tez przegraja jak sie nikt nie wykuruje. W pierwszym skladzie grac beda zawodnicy Realu B !

Juva zaciera rece... a Barca ma mistrzostwo. Mam tylko nadzieje ze sytuacja w klubie poprawi sie do 2005.04.10 icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.