Szkoda Barcy ... :cry:
Po tak pięknych meczach, zremisowali z ostatnią drużyną ligi :cry:
Boisko Numancii na godzine przed meczem
Wiem, że w Polsce grają czasem w gorszych warunkach, ale tam jest słoneczna Hiszpania i chyba nikt tam nie jest przygotowany do TAKICH warunków.
Deportivo podtrzymuje długą passe nie przegranych meczów z Realem u siebie...
Boisko Numancii na godzine przed meczem
Wiem, że w Polsce grają czasem w gorszych warunkach, ale tam jest słoneczna Hiszpania i chyba nikt tam nie jest przygotowany do TAKICH warunków.
Deportivo podtrzymuje długą passe nie przegranych meczów z Realem u siebie...
O FUCK
I oni, na takim czymś mieli grać
no niestety.... podczas meczu chyba też padało, więc murawa była tragiczna jak na Hiszpanię
Teraz czas na derby Barcelony we wtorek bodajże
Oba zespoly daly d***.
Jak juz szukacie wymowek ze murawa byla zal to powiem ze Real bez najwazniejszych graczy i to z Deportivo a nie ostatnia druzyna
------------------------------------------------------
Jose Mourinho, szkoleniowiec Cheslsea, po raz pierwszy otwarcie przyznał, że był świadkiem, jak Frank Rijkaard, trener Barcelony, wchodził w przerwie meczu 1/8 finału Ligi Mistrzów, który odbył się na Camp Nou, do szatni sędziów.
\"Kiedy zobaczyłem Rijkaarda wchodzącego do pokoju arbitrów, nie mogłem w to uwierzyć. A kiedy Drogba dostał po przerwie czerwoną kartkę, nie byłem tym zdziwiony\" - powiedział Mourinho portugalskiej gazecie \"Record Dez\".
LOL No nie dziwie sie ze Barcelonie sedziowie pomagaja jak moga jak trener sobie nagaduje sedziow. Mam nadzieje ze FIFA sie tym zajmie
Partyzant
27 02 2005, 12:50
Uważaj żeby najpierw toba się jakis mod nie zajął :wink:
"Śmieszno-żałosny" Mourinho nie potrafi poprostu pogodzic się z zasłużoną porazką.
A Real w nastepnej kolejce gra mecz o 9 pkt :!: - w końcu do marca mieli byc liderem :!:
Proponuję zmienić idiotyczny przydomek "galaktyczni" na "satelitarni"
Przynajmniej graja mecze w 11 a nie jak Barca w 12
DMX: Może mi powiesz, ze Drogba nie zasłużył na czerwoną kartke ??
Mourinho szuka tylko rozgłosu, żeby nie mówić o porażce jego zespołu tylko o tym, że Barcie pomogli sędziowie...
Jestem ciekaw co zrobi Romek z Mourinho jak odpadną z Barcą
O rany. Frisk jest wspaniałym arbitrem, z wieloletnim doświadczeniem. Stary, nie wyciągaj zbyt agresywnych wniosków, ze zdarzenia opisanego przez J.Mourinho.
Jestem ciekaw co zrobi Romek z Mourinho jak odpadną z Barcą :idea:
Mourinho pożegna się z pracą
EDIT: LIVERPOOL PROWADZI 1:0 Z CHELSEA ( PO PIERWSZEJ POŁOWIE ) :!: :!: :!:
MOURINHO, POŻEGNAJ SIĘ Z LONDYNEM
Stara Dama pewnie wygrywa w lidze 3:0 z Sieną...
Real dosataje 2:0 z Depor.... Dzisiaj wyniki który mecz bedzie w TVP :!:
O której, są te wyniki
W "Sporcie" o 19,50 (po Wiadomościach)...
Ale jutro, powaliło mi się
Barcelona ledwo remisuje z ostatnia druzyna Primera a Chelsea wygrywa z Liverpoolem
Partyzant
27 02 2005, 21:23
Jestem ciekaw co zrobi Romek z Mourinho jak odpadną z Barcą

1. Zagra z nim w rosyjską ruletkę
2. Wysle pospiesznym na Syberię
Barcelona ledwo remisuje z ostatnia druzyna Primera a Chelsea wygrywa z Liverpoolem

Ojej co sie stalo Barca znow powoli zwieksza swoja przewage..do przewidzenia

Hmmmmm Barcelona grała w warunkach extremelnych... Liverpool przegrał dzięki Gerrardowi
Jaaak tu sie wszyscy tlumacza:P zawsze jest cos na niekorzysc

tu sedzia , tam pogoda , tam kontuzje itd itd....do pojedynku miedzy realem a barca niedlugo dojdzie.....

a poza tym jakies mam przeczucie ze oba zespoly odpadna w LM , ciekawe tylko jak w lidze .

Hmmmmm Barcelona grała w warunkach extremelnych... Liverpool przegrał dzięki Gerrardowi

Tak patrząc, to ładną Gerrard strzelił bramkę :wink:
Przymierzył z główki
Shanahan
28 02 2005, 11:55
Real gra słabo.
Początkowo druzyna Królewskich pod wodzą Luxemburgo osiągała lepsze wyniki niż na to zasługiwała, ale szczęśliwa passa Brazyliczyka najwyraźniej się skończyła (w meczu z Depor imponował jedynie efektownym kaszkietem ). Porażka z Bilbao, a teraz wyraźna przegrana w La Corunii.
Nie wiem czy Real będzie w stanie grać przywoicie pod obecnym kierownictwem, które uparło sie nie kupować piłkarzy tylko gwiazdy. Świetni obrońcy tacy jak Perea, czy Colocini graja w słabszych klubach,a w Realu farfocle wali w najlepsze Samuel ( wspomagany przez Helguere czy jak w ostatniej kolejce Pavona).
Mistrzostwo zdobędzie na 90 % Barcelona- też zdarzają jej się słabe mecze- ostatnio Villareal, Atletico, Numancia, ale widać w jej grze więcej entuzjazmu i jednak tych punktów traci mniej.
Il Capitano
28 02 2005, 17:53
Valencia po zdegradowaniu Claudio Ranieriego wygrala z Betisem 2:1!!!
Antonio Lopez ktory bedzie kierowal zespolem do konca sezonu zaliczyl swoje pierwsze zwyciestwo!!! Przypomne ze dotychczas prowadzil mlodziezowke!!! Valencia odzyla, zaczela grac ofensywnie, zaczela grac futbol na tak, futbol do przodu i taka Valencie chce ogladac!!! Pierwsza bramka Marcosa Assuncao dla Betisu uwidacznia klase stalych fragmentow gry!!! Pozniej juz Ches: Baraja , Mista!!! Od pierwszych minut zagral 'Pablito' tak jak przystalo za czasow Rafy B!!! Valencia moze budzi sie ze snu!!!

LOL ale ekstremalne, a niby przeciwnicy nie mieli
Juve wygral z 18 zespolem Serie A a Real gral bez polowy podstawowej jedenastki (m.in gral Palencia )
Warunki akurat mieli takie same:P ale Real podobno jest teraz w swietnej formie a nie moze sobie poradzic ze slabo grajacym w tym roku Depo...Barce miala szczescie ze Real wtopil i zwiekszyla swoja przewage..ale coz szczescie sprzyja LepszyM
Pablo_el
28 02 2005, 23:20
Real podobno jest teraz w swietnej formie a nie moze sobie poradzic ze slabo grajacym w tym roku Depo
hehe - policz zawodnikow z podstawowego skladu Realu w tym meczu. I wyobraz sobie Barce bez Etoo, Ronaldinho, Xaviego - kto za nich ?
Partyzant
28 02 2005, 23:34
Real podobno jest teraz w swietnej formie a nie moze sobie poradzic ze slabo grajacym w tym roku Depo
hehe - policz zawodnikow z podstawowego skladu Realu w tym meczu. I wyobraz sobie Barce bez Etoo, Ronaldinho, Xaviego - kto za nich ?

Właśnie tak będzie w derbach Barcelony juz jutro - nie zagra Ronaldinho (grypa), Belletti (kontuzja pleców) oraz prawdopodobnie Giuly (lumbago).
Swoja drogą " Żulik" sie cos nie sprawdza w La Liga - za często kontuzje, potem dochodzenie do formy itp. Nie zagrał tutaj jeszcze tak jak w Monaco :?
Shanahan
1 03 2005, 10:51
Szkoda "Żulika"- bardzo lubię tego piłkarza, a faktycznie od wielu kolejek prezentuje się nader przeciętnie. Wystartował z kopyta- miał w Barcie świetny początek, ale później wyraźnie oklapł, przypałetały się urazy i trochę Ludovic zgasł.
Nawet osłabiona Barcelona powinna ograć w dzisiejszych derbach Espanyol- zupełnie mnie ten zespół nie przekonuje. Niby wysoka pozycja w tabeli, ale ja dobrego meczu z udziałem tej ekipy nie widziałem. Może się skończyć jak w pierwszej rundzie- Deco szybko strzelił bramkę i Barca dowiozła spokojnie jednobramkowe prowadzenie do końca meczu.
Derby o 22- jeśli ktoś ma dostęp- może mecz obejrzeć na C+ Sport- transmisja na żywo od 21:55.
A kogo to obchodzi jaki sklad gral...gral taki jaki ustalil trener...to jest jeden zespol i kazdy zawodnik powinien prezentowac podobne mozliwosci tak jak w Chelsea lub MU
Właśnie tak będzie w derbach Barcelony juz jutro - nie zagra Ronaldinho (grypa), Belletti (kontuzja pleców) oraz prawdopodobnie Giuly (lumbago).
Akurat Belletti to jedno wielkie nieporozumienie wiec zadne oslabienie (ale w derbach razem z Ronaldinho gral)
Po bardzo nieciekawym meczu pada remis 0:0. Glownie dzieki fatalnej skutecznosci Eto (Espanyol gral w 10)
Partyzant
2 03 2005, 00:02
Drugi remis z rzędu.
Dlaczego Rijkaard nie zrobił tej zapowiadanej rewolucji w składzie tylko eksploatował chorego jeszcze Ronaldinho

Za tydzień ważny mecz a ten po chorobie ledwo człapie
Giuly'ego znowu coś boli i może nie zdążyć na Chelsea - to juz powoli jest denerwujące... Trzeba nowego skrzydłowego na przyszły sezon (Joaquin ?)
albo mi sie zdaje albo Barsa zaczyna powaznie "chamowac" ??
Partyzant ja im napisalem maila zeby Krzynowka wzieli on im pokaze jak sie walczy bark w bark
Pablo_el
2 03 2005, 09:16
albo mi sie zdaje albo Barsa zaczyna powaznie \"chamowac\" ??
krotka lawka po prostu. Caly sezon grali pierwszym skladem i dlatgo im ta dobrze szlo. Ja caly czas czekam na mecz drugiego sklau barcy i sie doczekac nie moge
Il Capitano
2 03 2005, 10:45
[quote]Drugi remis z rzędu.
Dlaczego Rijkaard nie zrobił tej zapowiadanej rewolucji w składzie tylko eksploatował chorego jeszcze Ronaldinho

Za tydzień ważny mecz a ten po chorobie ledwo człapie
Giuly'ego znowu coś boli i może nie zdążyć na Chelsea - to juz powoli jest denerwujące...
Trzeba nowego skrzydłowego na przyszły sezon (Joaquin ?)
Joaquin...zapomnij... mial przejsc do Chelsea ale podpisal nowy kontrakt z Betisem wiec trudno byloby spodziewac sie przejscia tego skrzydlowego do Barcelony.
Poza tym powiedzial ze czuje pozytywne wibracje w Sevilli i nie ma zamiaru sie jak na razie stad ruszac, w przyszlosci o tym pomysli, nie wykluczyl tego lecz teraz chce sie skupic na grze w Betisie.
Pablo_el
2 03 2005, 11:34
Jaoquin bedzie w Realu na 60-70% . Spekuluje sie ze dlatego nie chca przedluzac kontraktu z Figo... no i sam pilkarz mowi ze jak w Hiszpanii to w Realu
Prawoskrzydłowy Betisu Sewilla, Joaquin, marzy o tym, by zagrać w Realu Madryt. – Spełniłbym swe marzenie, grając w takim klubie jak Real Madryt, w najlepszym klubie świata, i w Lidze Mistrzów. Ale nie mówmy tylko o Realu Madryt, bowiem w Europie jest wiele wielkich klubów. Lecz ten, będąc klubem hiszpańskim, jest pierwszym spośród tych, do gry w których aspiruję.
– Przejście do Madrytu, gdy gra tam Figo, gmatwałoby sprawę, ponieważ to jeden z najlepszych piłkarzy świata i jest on niezbędny w Realu – uważa grający na co dzień na prawym skrzydle Hiszpan. Joaquinowi chyba umknęło to, iż Vanderlei Luxemburgo przesunął Portugalczyka bardziej na środek pomocy, a prawą flankę zazwyczaj okupuje David Beckham... Joaquin skromnie stwierdza, iż do Luisa dużo mu jeszcze brakuje (chociażby pod względem zdobytych trofeów). Na zakończenie potwierdza, że gdyby miał opuścić Betis, to najchętniej dla Realu Madryt, który – tu hiszpański skrzydłowy powtarza miłe każdemu madridiście słowa – jest najlepszym klubem na świecie
Przeciez co roku przed meczem z Betisem Jaoquin przechodzi do Realu

Co roku wszyscy mowia ze tam przejdzie a on deklaruje milosc do Reala i nic z tego nie wychodzi. Raczej trafi do Chelsea.
Dzis gra Real jesli wygra i odrobi 2 pkt to derby Europy beda mialy wielkie znaczenie. Ale mozna gdybac bo znowu Real zagra oslabiony i to z silnym Betisem. Walka o mistrza przypomina juz wyscig zolwi
Pablo_el
2 03 2005, 12:47
caly czas "przeszkodą" na transfer Jaoquina jest Luis Figo. Ale jemu konczy sie kontrakt no i Luxe kombinuje z nim na srodku pola wiec niewiadomo jak to do konca bedzie
Il Capitano
2 03 2005, 13:08
Nie zapominajcie ze glos w sprawie Joaquina wezmie Lopera on zadecyduje o przyszlosci tego gracza i cos mi sie wydaje ,ze nie bedzie zadnych rozmow, Lopera zostawi go w klubie. Figo to tylko jeden plotek poza tym pozbywac sie takiego pilkarza jak Luis F. to wielkie nieporozumienie!
caly czas \"przeszkodą\" na transfer Jaoquina jest Luis Figo. Ale jemu konczy sie kontrakt no i Luxe kombinuje z nim na srodku pola wiec niewiadomo jak to do konca bedzie

A niby gdy Beckham to gdzie gral? Na tej samej pozycji co Figo wiec co to za problem dla Pereza?
Partyzant
2 03 2005, 15:54
A niby gdy Beckham to gdzie gral ?
Jak to gdzie

W kolejnej reklamówce - to mu wychodzi najlepiej
krotka lawka po prostu. Caly sezon grali pierwszym skladem i dlatgo im ta dobrze szlo. Ja caly czas czekam na mecz drugiego sklau barcy i sie doczekac nie moge
ano krotka, a wszystkiemu winne przeklete kontuzje :?
Uwazam,ze to nie byla jakas niepodzianka czy cos w tym stylu to byly derby a w nich moze sie zdazyc wszystko watro tez pamietac ze Espaniol radzi sa w tym sezonie calkiem nizle:P
Prezes Realu Madryt, Florentino Peraz zagroził piłkarzom, że żaden nie ma zagwarantowanego miejsca w składzie na najbliższy sezon.
Przyszłość większości 'Galacticos' zależy od wyników drużyny - odpadnięcie z Ligi Mistrzów i przegranie boju o mistrzostwo kraju zaowocuje czystką w zespole.
\"Ci, którzy stracili radość gry, muszą odejść,\" zapowidział Perez. \"Piłkarze przybywają do klubu, rozwijają się i w końcu odchodzą; takie są zasady. Nie wiem, czy 28 lat Ronaldo lub 27 lat Raula to dużo. Jednak sądzę, że minęło pięć lat i czas na zmiany.\"
\"Kiedy przejąłem Real, powiedziałem, ze chcę najlepszych piłkarzy, takich jak Figo czy Zidane. Wówczas graliśmy spektakularną piłkę. Jednak zawsze musimy się poprawiać.\"
Najprawdopodobniej latem odejdą z 'Merengues' Figo i Ronaldo, ale Roberto Carlos, David Beckham i Raul muszą dowieść swej wartości na boisku i udowodnić, że wciąż cieszy ich gra dla Realu.
Czyżby Perez zmądrzał
Jestem ciekaw, gdzie poszedłby Ronaldo i Figo
Jestem ciekaw, gdzie poszedłby Ronaldo i Figo :twisted:
Najlepiej do Interu ;>.
Pablo_el
2 03 2005, 19:49
Figo pewnie do Portugalii (jezeli odejdzie - ostatnio gra naprawde swietnie) a Ronaldo do Niemiec
Jestem ciekaw, gdzie poszedłby Ronaldo i Figo :twisted:
Najlepiej do Interu ;>.
A Adriano, do Realu :wink:
Malutka podmiana
Real aby grac taka pilke jak przed laty musial by 1/2 skladu wymienic i wydac z 200 mln Euro:P
Co jest mozliwe bo ma 169 mln euro na wydatki
Po pierwszej powie Real wygrywa z Betisem 2:0 po bramkach Owena i Carlosa
Wg mnie Basrie brakuje juz checi do gry
Co jest mozliwe bo ma 169 mln euro na wydatki
Po pierwszej powie Real wygrywa z Betisem 2:0 po bramkach Owena i Carlosa
Tylko musi kupywac z glowa...nie tak jak teraz..uwazam ze powini zrobic tak jak Chelsea..znakomire zakupy daje teraz wyniki ...Ps a co do wypowiedzi Deco nie wydaje mi sie ze zeby tak bylo Barcelonie chce sie grac tylko zedna z druzyn na swiecie nie jest maszynka do wygrywania zdarzaja sie slabsze wystepy... :?
Shanahan
2 03 2005, 22:30
Real prowadzi już 3:1.
W innych meczach zwraca uwagę zwycięstwo Villareal ( drużyna Riquelme jest już trzecia !) i remis w pojedynku Sevilli z Valencią.
Barcelona zagrała wczoraj bardzo słabo, chociaż i tak powinna pokonać okopany na swojej połowie Espanyol. Drużyna Rijkaarda wygrałaby gdyby Eto'o nie uparł się trafiać w idealnych sytuacjach wprost w Kameniego.
Jeśli Real wygra to zbliży sie do Barcy na trzy punkty. Coś nikomu niespieszno do zaszczytów w tym sezonie- a to Real umoczy, a to Barcelona wtopi...
Oto kaplet wynikow:
Spain - Primera Division
22:40 March 2
FT Albacete 1 - 1 Osasuna
FT Getafe 1 - 1 Deportivo La Coruna
FT Levante 1 - 1 Numancia
FT Malaga 1 - 0 Athletic Bilbao
FT Racing Santander 2 - 1 Atletico Madrid
FT Real Sociedad 2 - 1 Zaragoza
FT Sevilla 2 - 2 Valencia
FT Villarreal 2 - 1 Mallorca
a i Real 84 min 3 :1
:?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.