Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Partyzant

Jeśli Real wygra to zbliży sie do Barcy na trzy punkty...

Na 6 pkt. Tylko nie piszcie że jak wygraja na Bernabeu to będa 3 :roll:

A to macie jak bawia się gwiazdy w Madrycie - http://sport.onet.pl/1062323,wiadomosci.html#czytaj
Shanahan
Oczywiście mój bład- rzecz jasna, że sześć punktów. A co do meczu w Madrycie to wcale nie jestem pewien, że po nim dystans między Barcą, a Realem się zmniejszy...
SIKI
Obejrzałem dziś skrót meczu Barca-Espanyol i musze stwierdzić, że Eto'o po raz pierwszy w tym sezonie zawiódł....
Nie wykorzystał dwóch 100% sytucji (strzał z 1 minuty, i główka z 5m) confused.gif
Kameni te piłki wyłapał tylko dlatego, że Eto'o źle strzelił i sam miał troche szczęścia...
Co nie zmienia faktu, że bramkarz Espanyolu był bohaterem meczu...
Nie wiem teraz trzeba pewnie pokonać Osasunę i czekać na Chelsea...
btw we wtorek Giuly nie zagra -_- Maxi chyba znów zacznie od początku, albo Iniesta bedzie grał...
Kinio
No slyszalem ze bronil fenomenalnie....budzi wemnie niepokoj postawa barcy....bede miali trudna przeprawde na stadionie Chelsea ..zobaczymy jak bedzie
Słoik
Odpadną :)
Ale, to tylko mój typ.
kica
Teoretycznie to Czelsi powinna rzucic sie do ataku, choc nic nie wiadomo z tym Mourninio. Jak dla mnie to kwestia otwarta kto awansuje
dante2003
Barca wygrywa, real remisuje. I znowu katalończycy mają 8 punktów przewagi smile.gif
Kinio
Dokladnie Real odgrazal sie ze bedzie zmniejszal przewage....jakos tego nie widac..znow mamy 8 punktow przewagi...i dobry humor przed meczem w lidze mistrzow icon_twisted.gif
Partyzant
Przewaga wzrasta do 8 pkt. Iniesta znowu zmarnował ze 3 "setki", ale najważniejsze to że Marquez doznał kontuzji uda i nie wiadomo czy zagra z Chelsea sad.gif To samo Giuly. Oj, teraz to może być ciężko :? Przeklęte kontuzje icon_evil.gif
deco
humor nie jest dobry bo Marquez moze nie zagrać, a iniesta to jakby umiał zachować wiecej zimnej krwi to teraz byłby objawieniem tego sezonu:mecz z milanem ten ostatni i kilka innych i jego zmarnowane okazje...
SIKI
Jeżeli Marquez nie będzie grał we wtorek to będzie nieciekawie confused.gif
3 pkt do kolekcji następne, przewaga jest teraz bardzo bezpieczna; teraz tylko grać i nie patrzyć się na Real...
Ciekawe na kogo Rijkard postawi we wtorek Maxi czy Iniesta icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kinio
Uwazam,ze postawi jednak od poczatku na Maxiego dobrze pokazal sie w ostatnim meczu a Iniesta.....niewykorzystuje 100 Ps ale jest jego pupilkiem:P
DMX
Wczorajszy mecz byl bardzo ciekawy, szczegolnie to co sie dzialo po 90 minucie. Powinnly pasc 4 bramki: najpierw Ronaldo wyszedl sam na sam ale Canizares w jakis cudowny sposob przeniosl pilke nad poprzeczka. Pozniej z rzutu roznego pilke dostaje kilka metrow przed bramka Celades i pudluje. Gdy wydaje sie ze to koniec meczu Valenica przeprowadza szybka akcje, Aimar lobuje Casillasa i .... pilka odbija sie od poprzeczki, pozniej ktos probuje ja dobic i trafia w obronce biggrin.gif

Real zakonczyl juz swoje mecze z czolowka grajac kazdy mecz w mocnym oslabiebniu. Pozostaje tylko mecz z Barcelona (ktora ma przed soba te najgorsze mecze a ostanio gra slabo)

Wczoraj na wyroznienie zasluguja dwaj gracze: Gravesen - najlepszy zawodnik na boisku, swietny w destrukcji i ofensywie i Ronaldo za druga polowe gdzie bylo widac jego chec do gry. Beznadziejnie grali Figo i Beckham. Ale na Juvenstus wroci Zidane i moze Owen z Raulem.
SIKI
Real zakonczyl juz swoje mecze z czolowka grajac kazdy mecz w mocnym oslabiebniu. Pozostaje tylko mecz z Barcelona (ktora ma przed soba te najgorsze mecze a ostanio gra slabo)

LOL, po prostu Barca nie gra już tak widowiskowo jak w pierwszej części sezonu...
Wygrana 2:1 z Chelsea to wynik słabej gry?? -_- Jest już 6 marca, real miał już być liderem... Jak to mówili to Barca też grała "słabo" laugh.gif
DMX
Zobacz sobie lepiej jej wczorajszy mecz i jak wymeczyla w bolach ta wygrana ze slaba Osasuna. (nie mowiac o tym ze sedzia znowu nie widzial reki Poyuola i karnego w doliczonym czasie) Zobaczymy jak bedzie grac z silniejszymi przeciwnikami bo nastepny mecz jest z Athletic a pozniej z Deportivo o ile sie nie myle.

A z Chelsea grali dobrze dopiero jak sedzia wyrzucil Drogbe i cofneli sie do mega obrony, zobaczymy jak beda grac z atakujaca Chelsea a nie stajaca w 10 na polu karnym
Kinio
Napewno nie tak jak Real z Juve bedzie sie niemilosiernie meczyl.... icon_twisted.gif z pewnoscia Juve pokaze dobra pilke i przejdzie dalej a co do barcy to maja duze szanse na zwyciestwo bo umieja grac u siebie i na wyjedzie:P
SUMO
...Jestem ciekaw, gdzie poszedłby Ronaldo i Figo  :twisted:
hm... nie wiem jak Figo, ale "el Gordo" najchętniej poszedłby chyba na pączki laugh.gif
We wczorajszym meczu zdaje się, że 40letni Carboni brał go na biegi :roll:
DMX
hm... nie wiem jak Figo, ale \"el Gordo\" najchętniej poszedłby chyba na pączki laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Co za zabawny czlowiek, pewnie meczu nawet nie widzial a wypowiada sie o formie Ronaldo biggrin.gif No szkoda tylko ze Ronaldo w drugiej polowie byl najlepszym pilkarzem na boisku, sam wypracowal kilka setek Ayala w ogole nie radzil sobie z nim (szczegolnie pod koniec meczu kiedy Ronaldo wysmienitym rajdem minal kilku obroncow Valencii i wystawil pilke do drewniaka Celadesa)

Ronaldo rozegral bardzo dobre spotkanie i wszyscy to zauwazli tylko jakis zaslepiony fanboy Barcelony moze mowic ze byl wolnijeszy od Carboniego laugh.gif
deco
aha to jak sobie wypracował kilka setek to i tak jest cienki jak potrafił wykorzystac tylko jednąsmile.gif
Kubaa__
hm... nie wiem jak Figo, ale \"el Gordo\" najchętniej poszedłby chyba na pączki laugh.gif

aha to jak sobie wypracował kilka setek to i tak jest cienki jak potrafił wykorzystac tylko jednąsmile.gif

Hi hi hi, ale jesteście śmieszni ;/.
Kinio
Ronaldo rozegral bardzo dobre spotkanie i wszyscy to zauwazli tylko jakis zaslepiony fanboy Barcelony moze mowic ze byl wolnijeszy od Carboniego  :lol:

Ale on chyba mowil o postawie Figo..a ten nie prezentowal sie chyba najlepiej wiec nierozumiem czemu mowisz ze on jest zakapleksiony...confused.gif
steed

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Co za zabawny czlowiek, pewnie meczu nawet nie widzial a wypowiada sie o formie Ronaldo biggrin.gif No szkoda tylko ze Ronaldo w drugiej polowie byl najlepszym pilkarzem na boisku, sam wypracowal kilka setek Ayala w ogole nie radzil sobie z nim (szczegolnie pod koniec meczu kiedy Ronaldo wysmienitym rajdem minal kilku obroncow Valencii i wystawil pilke do drewniaka Celadesa)

Ronaldo rozegral bardzo dobre spotkanie i wszyscy to zauwazli tylko jakis zaslepiony fanboy Barcelony moze mowic ze byl wolnijeszy od Carboniego laugh.gif

akurat z prędkością to Ronaldo rzadko miał problemy, nawet z tą tuszą potrafił zostawić zawodnika daleko w tyle. Poza tym nie wiem skąd miałby się wziąć Carboni kryjący Ronaldo, Carboni częściej krył Figo (który zresztą grał słabiutko).
SUMO
laugh.gif  :lol:  :lol:  :lol: Co za zabawny czlowiek, pewnie meczu nawet nie widzial a wypowiada sie o formie Ronaldo  :D...
fakt nie oglądałem tego meczu bo nie mam gdzie tongue.gif

Ronaldo rozegral bardzo dobre spotkanie i wszyscy to zauwazli tylko jakis zaslepiony fanboy Barcelony moze mowic ze byl wolnijeszy od Carboniego  :lol:
to nie powiedział zaślepiony fanboy Barcelony (czytaj: ja laugh.gif) tylko moderator ze stronki www.realmadryt.pl który ten mecz raczej widział tongue.gif zobacz relacje live z meczu:
>> 47' Długie podanie do Ronaldo, ale wyprzedza go blisko 40-letni Carboni... <<
Ja nie widziałem tej sytuacji i napisałem to w formie żartu wink.gif bo być może jednak Carboni miał do piłki bliżej od \"el Gordo\" laugh.gif

Hi hi hi, ale jesteście śmieszni ;/.
no co jaja musza być laugh.gif
Kinio
Widzieliscie ta bramke z woleja z meczu Getafe-Betis za mocna ponad 30 metrow i strzal w okolice prawego okienka....dawno nie widzialem takiego udezanie Ps moze troszeczke za bardzo sie podjaralem:P hehe laugh.gif
deco
No Barca gra ciezki mecz z atletic bilbalo o siebie ciekawy jestem jak poradzą sobie po odpadnieciu z LM.....moze przystąpią mocno wqurzeni i rozniosą ich a moze byc rowniez zupelnie inaczej,chociaz chyba sie podniosą bo iwedzą ze PD jest na wyciągniecie nogi:)
mobius
bramka dla getafe pierwsza klasa co do meczu barcy to sadze ze chlopaki dobrze wiedza co im jeszcze zostalo do wygrania i choc zapowiada sie ciezki mecz to licze na zwyciestwo barcy (bilbao gra bez yeste)
DMX
Tak maly przerywnik: odpowiedz jakiegos zespolu hiszpanskiego na napis w meczu Barcelona - Milan

laugh.gif
SIKI
ale śmieszne....
Lepiej pośmiej sie z tego, ze w tej chwili jest 11pkt przewagi laugh.gif
lukasz
Tak maly przerywnik: odpowiedz jakiegos zespolu hiszpanskiego na napis w meczu Barcelona - Milan

laugh.gif

a to dobre ale pewnie fotomontaż jak patrze na link.
deco
tylko ze ten napis był na meczu z $realem a nie z milanem..........oczywiscei bez koncówki
GOPA
IS POLAND wisi w powietrzu laugh.gif Dzisiaj Getafe remisuje z realem
DMX
a to dobre ale pewnie fotomontaż jak patrze na link.

rzeczywiscie wyglada na fotomontaz, jaja sobie robia z tego transparentu:
'Konkurs: Gdzie lezy Katalonia?"
Sado
A ja ma inny konkurs- ile pkt BARCA będzie miała przewagi nad realem na koniec sezonu?
a) ponad 10pkt
B) ponad 20pkt
?
DMX
Ja mam lepszy: Ile razy klub FC Barcelona w swojej 106 letniej historii zdobyl Puchar Europy?

a) 0.75 razy
B) 9 razy
c) tyle co Mourinho przez 3 lata laugh.gif
Sado
Dobra DMX nie będę się zniżał do twojego poziomu i nie będę więcej spamował. Jak można być takim fanboyem?
El Crack SUMO
A ja ma inny konkurs- ile pkt BARCA będzie miała przewagi nad realem na koniec sezonu?
a) ponad 10pkt
B) ponad 20pkt 
?
od c) 6pkt wink.gif
DMX
Dobra DMX nie będę się zniżał do twojego poziomu i nie będę więcej spamował. Jak można być takim fanboyem?

LOL a kto pierwszy zrobil taki test na moim poziomie laugh.gif

Dobrze ze Real ma toroche punktow przewagi nad 3 zespolem bo krucho sie robi

2:0 Getafe prowadzi
lukasz
nie no Sado pierwszy doje.bałeś kwasa i DMX akurat ma racje.
SIKI
Real przegrał z Getafe 2:1...
Bezpieczna przewaga 11pkt, jak tak dalej pójdzie to znów może być mecz Wisła-Real icon_idea.gif
Jak do meczu Real-Barca utrzyma się tak duża przewaga i Barca wygra(patrząc na obecną forme realu raczej tak sie stanie wink.gif) to Luxemburgo poleci.....
Lu Bu
beznadzieja ja (pipi)e trzeba cos robić ! real tak gra,że juz 2 miejsce nie jest takie pewne....wiecej szans trzeba dawać owenowi kurde po to sie go kupowało,że jak ronaldo i raul cieniuja to on gra a nie siedzi na ławie
Partyzant
No i Madridismo pojechane znowu... laugh.gif Byli momentami podobno bezradni (z relacji na www.realmadrid.pl), a rozjechali zostali przez własnych wychowanków... Oj będzie pogrom na Bernabeu jak tak dalej pójdzie :!:

Proponuję wprzygotowywac się na rundę wstępną LM , bo może skończyc się jak rok temu... tongue.gif

P.S. Podobno Real juz się interesuję Ancelottim... Luxe juz nie świeci ? :wink:
deco
ja tam licze ze $real przestanie juz zdobywac punkty i ze zajmą 5iąte miejsce oj to by bylo..zadne gwiazdki by nie przyszly icon_twisted.gif
Shanahan
Real powinien zacząć bardziej spoglądać w dół niż w górę tabeli. Co prawda przewaga nad grupą zespołów z Villareal na czele wciąż spora, ale forma Królewskich, mówiąc oględnie, nie zachwyca. Niezaleznie od wszelkich przeciwności- zgranego , zmęczonego zespołu, pogrypowego osłabienia kilku piłkarzy, cięzkiego meczu z Juve w środku tygodnia- przegrywać z Getafe nie przystoi.

Kolejny efektowny mecz Villareal- tym razem drużyna Riquelme rozbiła Espanyol. Szkoda, że według wszystkich znaków na niebie i ziemi Argentyńczyk odejdzie po sezonie- jego wartość wzrosła i Barcelona liczy na dobry interes. Villareal chyba nie będzie stać na zatrzymanie Riquelme u siebie.
Partyzant
Fragmenty relacji ze stronki www.realmadrid.pl:

Getafe wygrywa małe derby Madrytu i powiększa przewagę nad strefą spadkową. O grze Realu lepiej nic nie pisać. FC Barcelona po zwycięstwie nad Athletic Bilbao i dzisiejszej porażce Królewskich ma już 11 punktów przewagi nad wiceliderem. Real praktycznie stracił szanse na tytuł, bo trudno liczyć na rychły kryzys Katalończyków i odrodzenie piłkarzy ze stolicy. Do końca sezonu jeszcze 10 kolejek i niewykluczone, że Real zdąży jeszcze spaść w tabeli o parę oczek...
Królewscy przez 20 minut radzili sobie jeszcze całkiem dobrze. Od początku za Beckhama grał Guti, który razem z Gravesenem walczył o dominację na boisku. Jednak we dwóch ile można walczyć, w końcu do głosu zaczęli dochodzić piłkarze gospodarzy. Mecz życia rozgrywali Yanguas i Riki - były gracz Realu. Doskonale w środku pola grali Gabi i Cotelo, którzy siali postrach swoimi prostopadłymi zagraniami. Quique Sánchez Flores okazał się lepszym fachowcem od bardziej znanego Vanderlei Luxemburgo. I pomyśleć, że w zeszłym sezonie Quique był trenerem Realu C...
Obrona Geta doskonale powstrzymywała Raúla i Ronaldo, którzy w tym meczu zupełnie nie istnieli. Wkrótce bowiem zaczęla się zupełna dominacja gospodarzy, którzy nie opuszczali połowy Realu. Jedyna sytuacja nszego kapitana padła łupem doskonale paradującego Sergio Aragonesesa. Role szybko się odwróciły. Gol wisiał w powietrzu. Po drugiej stronie boiska Ronaldo grał z Albiolem na plecach i do końca meczu miał piłkę przy nodze ledwie parę razy... Real do 36. minuty skutecznie się bronił. Niestety w końcu musiał paść gol. Jego autorem był Albiol, który lewą nogą umieścił piłkę w siatce. Iker był bez szans. 1:0. Getafe grało do końca pierwszej połowy w popularnego "dziada" z "eksgalaktycznymi". Hiszpańscy komentatorzy radia określili grę Realu: - Grają bez pomysłu, bez ambicji. Nie wiedzą co robić. Faktycznie, mogliśmy się tylko cieszyć, że nie straciliśmy więcej goli.
Początek drugiej połowy bez zmian. Getafe dalej było przy piłce, a na efekty nie trzeba było długo czekać. W 49. minucie pogrążył naszą defensywę Riki, który nie omieszkał wykorzystać doskonałego podania Gabiego. Wspaniała akcja i zasłużone, dwubramkowe prowadzenie beniaminka. W odpowiedzi ładnym strzałem głową popisał się Walter Samuel, ale Aragoneses potwierdził klasę i cudownie obronił to uderzenie. Żółte kartki zarobili właśnie Samuel i Gravesen, który nie będzie mógł przez to zagrać w następnym meczu. Grze Królewskich nie pomogła seria zmian; na boisku pojawili się Palencia, Owen i Solari. W 70. minucie Aragoneses popisał się kolejną, wyśmienitą robinsonadą. Tym razem obronił potężny strzał Roberto Carlosa z rzutu wolnego. Nic, tylko załamać ręce. Gra toczyła się tylko w jednym kierunku. Od środka boiska pod bramkę Królewskich - i tak w kółko. Na pocieszenie w 90. minucie gola trafił niezawodny Solari. Akcję prawą stroną przeprowadził utalentowany Palencia. 2:1. I to by było na tyle z dawnego Realu Madryt. Po ostatnim gwizdku piłkarze w białych trykotach pokazali sprint, którego brakowało w całym meczu i uciekli z prędkością światła do szatni... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Niestety, okazało się boleśnie, że Barcelona jest o klasę lepsza od nas. Oni, po porażce w Lidze Mistrzów potrafili się podnieść w meczu z Bilbao. My, po kompromitacji w Turynie pokazaliśmy znów wielkie NIC i przegraliśmy u beniaminka za miedzą. Jak słusznie zauważył mój kolega dziennikarz, to już kolejny raz, kiedy Real został pogrążony przez swojego byłego gracza. W zeszłym sezonie role katów spełniali Morientes, Valdo i Eto'o. W tym sezonie również uczynili to Eto'o, a do tego doszedł jeszcze Riki. Kiedy rok temu mówiono o kryzysie wszyscy pukali się w czoło mówiąc, że szybko minie. Okazało się, że z krótkimi przerwami trwa on nadal...
El Crack SUMO
pare cytatów z dnia dzisiejszego:

kumpel (nie zna się na piłce laugh.gif ) po przeczytaniu mojego opisu na gg: >>Getafe 2 vs Real 1 laugh.gif<<
- a co to jest te Getafe?
- beniaminek ligi hiszpańskiej tongue.gif
- i oni z Realem wygrali?
- no laugh.gif

pare minut później laugh.gif
przychodzi mój stary do pokoju i mówi:
- Kuźba a mogłem dać, że Getafe wygra, a dałem z podpórka 1X i tylko 2 stówy zarobiłem laugh.gif
Kinio
No no bardzo ladnie 11 punktow to przewaga nie od parady wydaje mi sie ze Barca ma juz raczej male szanse na....roztwonienie przewagi tongue.gif <jupi> icon_twisted.gif
deco
wiec mistrzostwo wraca do Kataloni...nie ma juz raczej zagrozenia...wg Was wywalą luxemburgo??po sezonie>>?
lukasz
akurat zwolnienie takiego fachowca byłoby piramidalną głupotą.choć może tam potrzeba innego rodzaju trenera.
deco
no ale del bosque zwolnili...chyba ze chcą kupic ancellotiego to moze wtedy,chociaz mam nadzieje ze nie..... icon_twisted.gif
Anonymous
no ale del bosque zwolnili...chyba ze chcą kupic ancellotiego to moze wtedy,chociaz mam nadzieje ze nie..... icon_twisted.gif

te synek, po pierwsze trenerow sie z reguly nie kupuje, a po drugie ancelotti to zaden geniusz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.