Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
mobius
barca raczej wygra i prawdopodobne jest bardzo ze odjedzie realowi na 8-9 punktow

a nawet jak nie odjedzie to raczej przewaga sie w tej kolejce nie zmieni.........ale to nie wazne real nie ma co marzyc ze bedzie mistrzem w tym sezonie

no chyba ze malaga sprawi niespodzianke
deco
rok temu sprawila..i w Barsie nie gra MArquez(kartki) i Etoo(kontuzja)ale moze MOTTAAAA zagra w pierwszym cool.gif
deco
no i realek wygrał...ale przed meczem z sociedad na wyjezdzie stracil salgado samuela i zidanka wiec moze jakas mala niespodzianka bedzie
Pablo_el
no i realek wygrał...ale przed meczem z sociedad na wyjezdzie stracil salgado samuela i zidanka wiec moze jakas mala niespodzianka bedzie

podobno sedzia szalal i moze zwiazek anuluje kartki smile.gif
DMX
Dokladnie. Kartki rozdawal za nic. Malo tego podyktowal watpliwego karnego nie uznal prawidlowo zdobytej bramki Ronaldo. O ile sedziowie pomogaja Barcelonie to na Real cos sie ostatnio uparli.
Pozatym niedlugo wroci Helguera i Gravesen

A co do meczu to kolejny bardzo dobry mecz Ronaldo po ktorym widac ze dieta przynosi efekty. Gol i asysta przeciwko Barcelonie, 2 gole ostatni i wczoraj gol i asysta. Zadziwiajaco dobrze gra tez Beckham ktory wczoraj byl najlepszym zawodnikiem na boisku, wszedzie bylo go pelno.

Dzisiaj jakas wpadka Barcy i zrobi sie ciekawie hyh.gif
lukasz
a czy w ostatnim meczu Ral Barcelona przypadkiem sędzie nie pomagał Realowi? :?
deco
kartek raczej nie anulują bo tak nigdy nie robią.....napewno bedzie ciekawie do konca w PD
Pablo_el
kartek raczej nie anulują bo tak nigdy nie robią.....napewno bedzie ciekawie do konca w PD

Niespodziankę było pojawienie się w jedenastce rywala Marcosa Senny, któremu związek anulował piątą żółtą kartkę z poprzedniej kolejki.

:roll:
Partyzant
Villareal nie potrafił dobić Realu na 2-0 (Riquelme z Forlanem) to się przegrywa.

Dziś Barca z Malagą . Narazie 2-0 do przerwy (Oleguer 8O , Giuly)

EDIT: juz 4-0 : Żulik x 2 < Gerrard i Oleguer . Za tydzień z Albacete nie gra Xavi, ale będzie gotowy na Valncie tongue.gif

Status Quo.

Visca el Barca !!
Grzesiu Rasiak
W przerwie meczu (Malaga - Barcelona), otrzymałem telefon od trenera Rijkarda. Mówił mi, że mimo iż jego drużyna wygrywa on nadal potrzebuuje takiego zawodnika jak ja. Dał mi czas do wtorku, żebym to przemyślał. Wiecie niby fajnie - Ten Ronaldinho i Maxi Lopez i w ogóle, ale... ja bym chciał do Realu, bo powiem Wam w tajemnicy... hihi... ten Bekcham (co chodzi z ta chuda Victorią ze Space Jam, czy tam Spice Girls, nie wiem), no bo on mi się, hihih... no... podoba, hihih :oops: Co mówicie, tylko szczerze. Zaraz dzwonie do Jacka Gmocha, może on mi poradzi, bo juz... nie wiem co mam robić :cry: .
SIKI
Pewne zwycięstwo Barcy, dobra skuteczność (wreszcie) - mimo początkowej przewagi Malagi w środku pola Barcie udało się strzelić 2 bramki
Girlu wreszcie się rozstrzelał i chyba uda mu się zdobyć zapowiedziane 10 bramek dziennikarzom w La Liga... Punktuje chyba przed przerwą letnią cool.gif
Grzesiu: Nie wiem, naprawde masz wielki dylemat... Podpytaj trenera Janasa o rade laugh.gif
deco
@Partyzant....no czasem anulująsmile.gif
@rasiak...hahaha bardzo smieszne:/

mam nadzieje ze Giuly strzeli wiercej niz zapowiadane 10 bo brakuje mu tylko 1 ....
SIKI

szczerca Roberto Carlos
[2005-05-04 12:04 by Killfigo]

Frustracja (łac. frustratio – rozczarowanie, omamienie, poch. od 'frustra' – na próżno) - stan przykrego napięcia psychicznego, spowodowany niezaspokojeniem jakichś potrzeb albo niemożnością osiągnięcia jakiegoś celu.

Taką definicję specyficznego stanu ducha przedstawia Władysław Kopaliński. Jeśli zaś mamy ochotę poznać praktyczne znaczenie słowa 'frustracja', wystarczy prześledzić ostatnie wypowiedzi piłkarzy i zaślepionych zwolenników Realu Madryt. W ciągu ostatnich dni wielokrotnie mogliśmy podziwiać kwieciste przemówienia merengues, którzy z pełną powagą opowiadali o sporych szansach na wygranie ligi. 6 punktów różnicy na 4 kolejki przed końcem sezonu to faktycznie mało dla takiego zestawu gwiazd jak Królewscy, jednak jak widać Roberto Carlos zmienił taktykę wypowiedzi. Na wczorajszej konferencji prasowej w wielką wątpliwość poddał czystość i przejrzystość rywalizacji na najwyższych szczeblach La Liga a także pokazał, jak ciekawe postrzeganie futbolowego świata realizuje się w Madrycie.

Zaczęło się niewinnie. Brazylijczyk mówił o sporych szansach Realu w końcówce sezonu, mówił o konieczności wygrania wszystkich pozostałych spotkań. Wspomniał także o tym, że jego rodak Ronaldo ma jeszcze pewne szanse na tytuł pichichi. Nie powiedział więc do tego momentu nic niezwykłego ani nienormalnego. Ciekawie zaczęło się dopiero, gdy poruszony został wątek Realu Sociedad. Produkt reklamowy Pepsi zapomniał zdaje się, że Baskowie do madryckiego Realu zawsze czuli co najmniej niechęć. Oburzyła go więc szczególnie postawa kibiców znad Zatoki Biskajskiej, którzy w końcówce meczu skandowali 'Barça! Barça!'. Jak się możemy dowiedzieć, pojedynek ostatniej kolejki jest według Carlosa "już dawno rozstrzygnięty. Powinniśmy zapomnieć o sprawiedliwej walce, bo Barça punktów na Anoeta nie straci. Barcelonie zostały 3 mecze do końca sezonu, bo tego czwartego nawet nie liczę. Wszyscy w Sociedad pokazali, że już wiedzą, kto zostanie mistrzem". Filigranowy merengue wspomniał także o tym, jakoby w jego oczach piłkarze RSSS zaprezentowali "wyjątkową ambicję przeciwko nam. Barçy na pewno nie będą tak cisnęli".

Wesoło zrobiło się, kiedy zapytany o powody takiej 'nagonki' na blancos, Roberto Carlos odparł: "To dlatego, że jesteśmy wielcy. Real Madryt to najlepszy klub na świecie, ze świetnym prezydentem i najlepszymi piłkarzami. Każdy chce wygrać z nami, ale jednocześnie każdy by chciał grać w Realu". Prawdopodobnie zbyt dużo uśmiechów pojawiło się na sali, gdyż chwilę później, jakby odpowiadając na swoje stwierdzenie jeszcze raz podkreślił, że Samuel Eto'o wcale nie może być pewny tytułu króla strzelców. Tak samo zresztą jak Barça, która według słów lewonożnego Canarinho "musi odczuwać gigantyczną presję, każdy z nich mówi że jest spokojny, ale kładąc się spać nie myśli o niczym innym tylko o tym, że dystans wcale nie jest duży. Widać po nich, że są bardzo zdenerwowani. A nawet jeśli grają na luzie, jak przeciwko Albacete, i tak wewnątrz boją się o końcową klasyfikację". Żeby poziom antybarcelonismo nie sięgnął zbyt wysokiego poziomu, na sam koniec dało się usłyszeć, że Barça jest obecnie najlepsza w Hiszpanii. "Mimo tego, nie są jeszcze mistrzami" – zakończył dla pewności podopieczny Luxemburgo. Jak widać, jeden wywiad to wystarczająco dużo czasu, by mówić kilka zupełnie sprzecznych ze sobą rzeczy, a potem się dopiero zastanawiać nad ich sensem.

Dosyć szybko odpowiedź na obrzydliwe zarzuty Carlosa wystosował piłkarz Realu Sociedad, López Rekarte . Jak stwierdził "to śmieszne i głupie. Nie ma co komentować tych słów, wiedząc skąd pochodzą i w jakim stanie zostały wypowiedziane". Myślę, że takich konferencji jak wczorajsza jeszcze trochę będzie, i póki ostatni cień szansy nie zostanie zalany światłem o barwie blaugrana, będzie trzeba poczytać i posłuchać o bezapelacyjnej wyższości Realu nad całym futbolowym światem...

zgon.gif neko.gif neko.gif neko.gif
DMX
W ogole ta strona jest zabawna biggrin.gif http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=new...6e75c49250a122d Nas nie lubia ale troche mniej od nich LOL Nikt w Valencii nie bedzie kibicowal Barcelonie nawet jak bardziej nie lubi Realu i kazdy w Hiszpanii o tym wie.
Kubaa__
Real Madryt - Racing Santander 5:0 hyh.gif
Gole i asysty :
Owen (27 min.); asystował Ronaldo
Ronaldo (35 min.); rzut karny po faulu na samym Ronaldo
Raúl (52 min.); asystował Roberto Carlos
Raúl (70 min.); asystował Owen
Ronaldo (90+1 min.); asystował Figo

Ronaldo juz drugi w tabeli strzelców happy.gif .

Jakby dzisiaj Barca nie dała rady Valencii to będzie niezła końcówka.
piotrszwiec
niee no Barca musi dać rade chociaż Valencia tanio skóry nie sprzeda, to bedzie walka na calego Barca walczy o mistrzostwo i chce zachować 6 punktową przewagę, a Valencia walczy o miejsca premiowane kwalifiakcjami do LM smile.gif Bedzie sie działo. a Gruby faktycznie sie rostrzelał i Eto'o ma już tylko 2 gole przewagi.
SIKI
Barca wygrała z Valencią 2:0 i zrobiła najtrudniejszy krok w drodze do mistrzowstwa...
piotrszwiec
taaaak biggrin.gif jeszcze tylko jedno zwycięstwo i Barca ma wygraną lige smile.gif no i Eto'o strzelił dziś swojego 23 gola w lidze i zmierza po tytuł króla strzelców...
Forebode
Bylem na browarku w barze i akurat ten mecz lecial. Valencia nie miala nic do powiedzienia. Piekny gol Ronaldinho, naprawde nie wiem jak ten gosc moze tak mocno i precyzyjnie strzelac z MIEJSCA! Pozniej gol Eto'o wypracowany podaniem (a jakby inaczej) Ronaldinho... Tez ladny, trudny kat, ale tej klasy zawodnik radzi sobie z takimi pilkami wink.gif

Ogolnie mecz zayebisty, dominacja Barcy przez caly mecz.
lukasz
btw.roberto carlos powiedział przed meczem ,że jeśli wygra Barca to znaczy ,ze został zawiązany spisek przeciwko Realowi.LOOOOL
SIKI
Carlosowi to już na głowe siada od tych lizaczków o_O
BRamka Ronaldinho - brak pytań strzał z 30m, imo kandytat do bramki roku
Kubaa__
To teraz już po ptokach blink.gif .
Wlasciwie od tego meczu zalezalo, czy Real ma jeszcze szanse na tytul, ale co nie mowic to mistrzostwo sie Barcelonie nalezy, bo bez dwoch zdan byli (są) najlepszą druzyną w lidze w tym sezonie.
Chcialbym tylko, zeby Ronaldo zdobyl tytul krola strzelcow (albo chociaz zrownal sie z Eto'o) - zawsze cos happy.gif .
SIKI
2005-05-15 Levante-FC Barcelona
2005-05-22 FC Barcelona-Villarreal
2005-05-29 Real Sociedad-FC Barcelona
-------------
Ostatnie 3 mecze Barcy w tym sezonie...
Cóż tylko Villareal i Sociedad mogą potencjalnie "zagroźić" Barcie, ale nawet jak Barca 2 mecze przegra to i tak ma mistrzostwo
Choć JESZCZE z tym poczekajmy do nast kolejki cool.gif
Lu Bu
kibicowałem Valencji no ale coz wygral faworyt cool.gif ...mam tylko nadzieje,ze Valencja zakwalifikuje sie chociaz do p.uefa sad.gif ranieri zniszczyl zespol i trzeba czasu by go odbudowac ...mysle,ze Valencji potrzebny jest lepszy szkoleniowiec moze Hiddink ? rolleyes.gif
Sparda
Yeah nareszczie Barca będzie mistrzem hiszpani.To juz 6 lata mineło odkad Barca ostatni raz wygrala Primera Division.Ronaldinho to najlepszy pilkarz na świecie.Jednym słowem Forza Barca winner_first_h4h.gif
mobius
FC BARCELONA - powrot krola buhahaha

nareszcie bede sie cieszyl z tytulu barcy po tylu latach posuchy

nareszcie!!!
Partyzant
Długo mnie tu nie było - nie chciałem juz się znęcać nad "mierdkami" laugh.gif

Po kilku latach tułaczki tytuł mistrzowski wreszcie powraca tam gdzie jego miejsce - do Katalonii. Jestem pewien że juz w sobotę poznamy nowego mistrza.
Na boisku Valencii odszedł stary mistrz, narodził się nowy !!

Visca el Barca !!!! Graliście jak prawdziwi mistrzowie !!
SIKI
winner_first_h4h.gif FC BARCELONA
spox.gif Remis z Levante dał mistrzowstwo kraju, Eto'o strzelił cool.gif
visca el barca, z arok liga mistrzów cool.gif
Partyzant
Kochana Barcelono - DZIĘKUJEMY !! PO RAZ 17-ty!

winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif(wklejam 10 - reszte załatwi wierny druh SUMO)

Na Twoją część zaspiewamy teraz Twój hymn :

Tot el camp,
es un clam,

Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,

si del sud o del nord,
ara estem d'acord, estem d'acord;
una bandera ens agermana,

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Jugadors,
seguidors,

Tots units fem força,
son molts anys plens d'afanys,
son molts gols que hem cridat,
i s'ha demostrat, s'ha demostrat,
que mai ningú ens podra torcer,

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!
SUMO
QUOTE(Partyzant @ 15 05 2005, 00:06)
Kochana Barcelono - DZIĘKUJEMY !! PO RAZ 17-ty!
dałeś 10 pucharków spox.gif no to jeszcze brakujące 7 biggrin.gif :
winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif winner_first_h4h.gif hyh.gif
mrowa607
no i stało sie Barca mistrzem La Liga real miał nadzieje do końca ale remis z Sevilla bardzo duzo ich kosztował .Brawo dla Eto`o za 24 bramke w sezonie będzie królem strzelców!
Hubi
Campeone campeonle ole ole ole !!!!
Visca el Barca!!!!!!!
winner_first_h4h.gif NARESCIE:
SUMO
no to pozostała już tylko walka o tytuł pichichi La Ligi - Eto'o, "pączek" a może Forlan? rolleyes.gif
odp.: neko.gif
SUMO
QUOTE(marianek @ 10 04 2005, 19:40)
ej a moze wiecie gdzie jest transmisja w necie na zywo?? ofkoz z głosem... i po polsku... jest takie cos??
transmisja na żywo z głosem jest w radiu... hiszpańskim laugh.gif
http://www.cadenaser.com/player/controles_radio.html#
polecam sam tego słucham w czasie meczów Barçy happy.gif

dodatkowo w czasie meczu blaugrany część osób z tego forum (ja, Partyzant, Casper, Don i nawet GOPA! hahaha.gif ) spotykamy się na czacie i komentujemy na żywo wink.gif
http://www.polchat.pl/chat/?room=FC+Barcelona

a mecze można ogladać w internetowej telewizji na żywo!!! np na kanale Al Jazira Sport, jednak niestety w meczu pokazywanym na żywo są straszne lagi (za dużo osób to ogląda), ale powtórke w tygodniu jak się trafi to już można obejrzeć bez problemu wink.gif
http://www.wwitv.com

QUOTE(GOPA @ 8 09 2002, 14:05)
safferon ja czasami mysle ze ty cos masz z glowa hehe.
Kurde normalnie full wypas ten post.
Tak trzymac Saff!!!!  mi sie podoba!!
REAL MADRYT NA MISTRZA!!!
*

post z dnia 8.09. 2002 hahaha.gif
i GOPA się uważa za kibica Barçy diablo.gif butcher.gif powiesić go!! zgon.gif death2.gif
KarlosFCB
FC BARCELONA jestem dumny że jestem twoim kibicem Moje serce zawsze w kolorach blaugrana mecz oglądałem w Irishu Morgan Pubie w Katowicach i było świetnie za tydzień jeżeli będzie transmitowany to przyjeżdzajcie będzie wielka feta Po tylu latch wreszcie mistrzostwo wróciło na Camp Nou dziekunemy dziękujemy dziękujemy
Co do radia to słucham podczsas meczów ja słucham calunyaradio tylko do tego radia potrzebny jest real media player a całkiem możliwe że niedługo powstanie polskie radio komentujące mecze Barcy Tymczasem wrzucam pare fotek

Kubaa__
QUOTE(SUMO @ 15 05 2005, 15:55)
no to pozostała już tylko walka o tytuł pichichi La Ligi - Eto'o, "pączek" a może Forlan? rolleyes.gif
odp.: neko.gif

*

Ta, tylko ten "pączek" jest juz tylko 3 kg cieższy od Eto'o (który jest za to 3 cm nizszy happy.gif ).

No, a Barcy gratuluje tytułu. Zasluzyli na niego.
Partyzant
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2709115.html - ciekawy artykuł z GW
SUMO
a od dzisiaj moim ulubionym piłkarzem zostaje Eto'o hahaha.gif

http://www.marca.es/

>>Madrid, cabrón saluda al campeón!<< Eto'o
nie ma co umie chłopak rymować good.gif hahaha.gif
zresztą posłuchajcie sami:
mms://wmedia.recoletos.es/marca/radiomarca/150505etoo01.asf

"Cabrón" = "Bastard", "Son-of-a-bitch" huh.gif

czyli w wolnym tłumaczeniu:
>>Madryckie ***** pozdrawiają mistrza!<< Eto'o

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=new...om=pokaz&dodat=

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=7728

ech wybaczcie mu "troszke" był pijany chłopak wink.gif
Don Elofante
To naprawdę dla mnie wspaniała chwila... biggrin.gif
KarlosFCB
Antimadrista 100% ale co do tego tłumaczenia to są różne wersje świnia kozioł itp tylko troszke się dziwie że Marca ten nagłówek ocenurowała ale mniejsza z tym po tym co ten chłopak przeżył w madrycie na się mu nie dziwie podobno się szykuje compilacja z fiesty by Pyton więc będzie się działo bo wszystko słuchałem w hiszpańskim radiu i było cudownie Hała Madrit biggrin.gif
VISCA EL BARCA VISCA EL CATALONIA VISCA EL PRESIDENTE VISCA VISCA VISCA
DMX
Eto od zawsze byl polglowkiem. Jak tylko dostal powazna kase z Mallorci to w glowie mu sie poprzewracalo (m.in. zaczal rozbijac sie drogimi furami i grajac juz w Barcelonie mial rozprawe na Mallorce, oczywiscie nie pojechal bo mial ... trening tongue.gif)

Co przezyl w Madrycie? Real sprowadzil go do Europy, gdyby nie on to do dzis biegalby z lwami i małpami. To dzieki niemu trafil do Mallorcy a teraz do Barcelony co niedawno sam mowil. Bambusowi jak zwykle w glowie sie poprzewracalo
---------------------------------------------------------------------------------

Niestety zamieszanie z trenerami na poczatku sezonu spowodowalo ze Real nie mial szans na mistrzostwo (do tego sedziowie cos za czesto im pomagali confused.gif ). Mam nadzieje ze Luxemburgo zbuduje nowa lepsza druzyne na przyszly sezon, co zarzad juz probuje zrobic:
24 godziny po tym jak Real drugi rok z rzędu nie wygrał mistrzostwa klub rozpoczął starania stworzenia nowego projektu w 'erze Florentino'. Cel na ten okres letni jest prosty - pozyskanie Robinho oraz trzech innych graczy.

Wprawdzie stanowisko prezesa jest jasne, powiedział on, że do meczu derbowego z Atletico nikt nie będzie mówił o transferach, to pewne rzeczy nietrudno zgadywać.

W klubie ustalonu już listę graczy, o których starania mają być czynione lub już są w toku, chodzi tu o Robinho, Joaquína, Gerrarda i Sergio Ramosa. Punkty w planie odnowy są bardzo proste: 1) sprowadzenie Robinho, tkóry będzie kluczowym graczem w tym projekcie, 2) sprowadzenie ofensywnego zawodnika na miejsce Figo (tu wymienia się nazwiska Joaquina i C. Ronaldo), 3) pozyskanie dobrego, środkowego pomocnika z dobrymi możliwościami fizycznymi (Gerrard, Essien czy Emerson), 4) wzmocnienie obrony (Sergio Ramos).

Istotne jest też to, że priorytet będą stanowić młodsi zawodnicy. Większość z wyżej wymienionych spełnia ten warunek a pierwszym zaprezentowanym nabytkiem ma być Robinho z brazylijskiego Santosu. Miałby on zostać piątym pozyskanym galaktycznym po Figo, Zidane, Ronaldo i Beckhamie. Innym głośnym transferem byłoby pozyskanie Joaquina, którego we wczorajszym meczu Atletico - Betis oglądał Arrigo Sacchi.

Plan oczywiście prezentuje się ciekawie dla Realu, które ewidentnie potrzebuje świeżej krwi. Pozostaje jednak pytanie na ile uda się go zrealizować i na ile będą ku temu możliwości.
lukasz
Eto od zawsze byl polglowkiem. Jak tylko dostal powazna kase z Mallorci to w glowie mu sie poprzewracalo (m.in. zaczal rozbijac sie drogimi furami i grajac juz w Barcelonie mial rozprawe na Mallorce, oczywiscie nie pojechal bo mial ... trening )

Co przezyl w Madrycie? Real sprowadzil go do Europy, gdyby nie on to do dzis biegalby z lwami i małpami. To dzieki niemu trafil do Mallorcy a teraz do Barcelony co niedawno sam mowil. Bambusowi jak zwykle w glowie sie poprzewracalo
może i ta ale przynajmniej dobrze gra czego nie można powiedzieć o większośći graczy realu;/
Partyzant
Mozliwości Real zawsze miał większe niz Barca (kasa) , pytanie tylko czu wszyscy wymienieni będą chcieli grać w Realu. O Gerrardie mozna raczej zapomniec (jak juz to Chelsea chyba), cała reszta nie jest wcale pewna. Nawet Barca jeszcze nie podpisała z van Bommelem. Nonatabene "Blaugrana" tez potrzebuje wzmocnień, bo rywale nie śpią.

A Eto'o za dużo wypił i wyrzucił to co mu leżało na sercu i podążył za tym co wykrzykiwali kibice na Camp Nou wink.gif Cóż, przynajmniej był szczery, a nie gadał ciągle tych samych wytartych frazesów jak większość piłkarzy w wywiadach.
KarlosFCB
No i cóż Eto'o przeprosił stwierdził że: "Mylić się jest rzeczą ludzką. W związku z wczorajszym okrzykiem 'Madrid, cabrón saluda al campeón!' Samuel Eto'o zwołał na dziś konferencję prasową, na której przeprosił za swoje zachowanie na Nou Camp.
"Inną rzeczą jest mówić coś w danej chwili, a inną to, co się czuje. Wczoraj wszyscy cieszyliśmy się ze zdobytego trofeum. To była autentyczna euforia. Wszystkich, którzy poczuli się urażeni moim zachowaniem, socios i kibiców Realu Madryt proszę o przebaczenie. Nie chciałem nikogo obrażać. Darzę ten klub szacunkiem, ponieważ to oni umożliwili mi grę w Europie. Jeżeli mógłbym, najchętniej skreśliłbym te słowa."

Dla mnie szkoda że Samuel przeprosił jego i tak nikt nie przeprasza z madrytu za wszystkie obelgi i inne płynące pod jego adresem ale nic i tak jestem pewny że powiedział szczerze i bardzo nielubi madrytu tylko chciał być kulturalny nie tak jak niektórzy z madrytu. Campeone Campeone Campeone !!!
PS. Realowi dalej się wydaje że jest najlepszy i że każdy marzy o grze w tym klubie a przecież jest tylko niewielu takich piłkarzy ale niech dalej im się tak zdaje
DMX
QUOTE(KarlosFCB @ 16 05 2005, 19:11)
Dla mnie szkoda że Samuel przeprosił jego i tak nikt nie przeprasza z madrytu za wszystkie obelgi i inne płynące pod jego adresem ale nic i tak jestem pewny że powiedział szczerze i bardzo nielubi madrytu tylko chciał być kulturalny nie tak jak niektórzy z madrytu. Campeone Campeone Campeone !!!
PS. Realowi dalej się wydaje że jest najlepszy i że każdy marzy o grze w tym klubie a przecież jest tylko niewielu takich piłkarzy ale niech dalej im się tak zdaje
*

Litosci.... Jak klubowi, rzeczy martwej moze sie wydawac? Prezydentowi, pilkarzowi czy komu? Pokaz mi gdzie ktos z Real obraza Eto. Zawsze nawet mowic ze sie do Krolewskich nie nadaje mowili o tym lagodnie i nie obrazajac go ale temu polglowkowi wydaje sie ze jest najlepszy na swiecie i nie ma lepszych pilkarzy od niego.

Wystraszyl sie kary finansowej od hiszpanskiego zwiazku, a kasa dla niego jest najwazniejsza to przeprasza. (kiedys tak ukarano Scaloniego za obrazanie kibicow Celty) Ale niech sobie mowi nie jest pierwszym i ostatnim. Maly quiz:

Kto powiedzial te zdanie, dodam ze byl to zawodnik Barcelony w 99 roku: Blancos, llorones, felicitad a los campeones (Płacz Realu i pozdrawiaj mistrzów) ?? hyh.gif
Partyzant
QUOTE(DMX @ 16 05 2005, 19:42)
Maly quiz:

Kto powiedzial te zdanie, dodam ze byl to zawodnik Barcelony w 99 roku: Blancos, llorones, felicitad a los campeones (Płacz Realu i pozdrawiaj mistrzów) ?? hyh.gif

Tu masz odpowiedź Cules hahaha.gif :

No i co?? Teraz Juda$z jako pierwszy dostaje kopa w d.upę... Jakie to żałosne... Pierwszy przyszedł i pierwszego go wykopią... Coż za ironia losu... hahaha.gif
Saunter
Barcelona wraca na nalezne jej miejsce. To bardzo, bardzo cieszy, Visca el Barca!

DMX - chodzi Ci o Figo? Ktorego bardzo lubie i nie uwazam go za zdrajce, bo gral w Barcie dobrze (LM chyba z 1999!!)

Co do planow tranfserowych Krolewskich - Gerrard najprawdopodobniej zostane w Liverpoolu, a z reszta nie sadze, aby sprawdzil sie w technicznej lidze. To agrysywny zawodnik, a przyklady Anglikow troche zagubionych w La Liga dlugo szukac nie trzeba: Owen, Beckham.

Eto'o - heh, ponioslo go, choc mogl sie powstrzymac, taka ekstaza i pokazanie kto tu rzadzi - moza wybaczyc smile.gif
DMX
Tak Figo po zdobyciu Mistrza Hiszpanii. Rok pozniej gral juz w koszulce Realu ;]
Saunter
Nie ludz sie ze Eto'o wroci na Bernabeu smile.gif

A Figo i tak szanuje smile.gif
Partyzant
QUOTE(DMX @ 16 05 2005, 20:44)
Tak Figo po zdobyciu Mistrza Hiszpanii. Rok pozniej gral juz w koszulce Realu  ;]

Casus Kaczorowski , no nie ? wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.