Partyzant
19 07 2005, 21:07
QUOTE(Goral @ 19 07 2005, 21:52)
Ps. NIe chodzi o to że nie lubie Barcelony, szanuje ten klub, ale denerwują mnie jej fanatyczni kibice.
To wejdź sobie na polskie strony Realu lub Chelsea. Dopiero wtedy zobaczysz co tam się czasem dzieje. Zwłaszcza na stronie Chelsea. A na stonce Realu z kolei co drugi "kibic" daje "drzewka szczęścia" odnośnie składu na przyszły sezon
Z tego co wiem nie palą tam podobizn piłkarzy
QUOTE(Partyzant @ 19 07 2005, 21:07)
Ps. NIe chodzi o to że nie lubie Barcelony, szanuje ten klub, ale denerwują mnie jej fanatyczni kibice.
To wejdź sobie na polskie strony Realu lub Chelsea. Dopiero wtedy zobaczysz co tam się czasem dzieje. Zwłaszcza na stronie Chelsea. A na stonce Realu z kolei co drugi "kibic" daje "drzewka szczęścia" odnośnie składu na przyszły sezon

dokladnie

jest plota ze adriano w realu i juz 10tki komentow w stylu
,,A moj sklad na przyszly sezon to:
Cassilas
Ramos Rio F. Samuel Carlos
Gravesen
Joaquim Zidane Bekham
Robinho Raul ronaldo
i skald miodzio:)
jaś 12lat
Wiecie, ja widze trochę inną tędencje na przykladzie mojego sąsiada(14lat)- jak szło Realowi to kochal Real( koszulki,plakaty...), gdy Barcelona zaczęła lepiej grać stara miłość wygasła

, ale to niejset najgorsze. Teraz modne jest jeszcze krytykowanie wszystkiego co "Królewskie", więc młody jeździ po Realu jak po g.ó.w.n.i.e bo... tak robią wszyscy(patologia

)
Partyzant
20 07 2005, 07:03
QUOTE(Goral @ 20 07 2005, 01:38)
Wiecie, ja widze trochę inną tędencje na przykladzie mojego sąsiada(14lat)- jak szło Realowi to kochal Real( koszulki,plakaty...), gdy Barcelona zaczęła lepiej grać stara miłość wygasła

, ale to niejset najgorsze. Teraz modne jest jeszcze krytykowanie wszystkiego co "Królewskie", więc młody jeździ po Realu jak po g.ó.w.n.i.e bo... tak robią wszyscy(patologia

)
NIe martw się - już niedługo będzie kibicowac Chelsea albo coś w tym stylu
Marcin$
20 07 2005, 08:31
Ja tam zawsze za Valencia bylem, jestem i bede. Skład jak najbardziej O.K. W tym sezonie(2005/2006) mogą powalczyćw lidze o miejsce w pierwszej trójce. Skład : Canizares - Curro Torres, Ayala, Marchena, Carboni - Baraja, Albelda, Vicente, Aimar, Rufete - Di Vaio (Kluivert). Ustawienie 4-5-1.
On nie bedzie kibicować Chelsea, bo jej właścicielem jest brudny,śmierdzący,złodziej i oszust RUsek Romek(co za głupie stereotypowe myślenie).
Mam nadzieje, że pierwsza czwórka w La Liga(kolejność jest nie ważna) będzie wyglądać tak-Valencia,real,Barc,Villareal
z tego co widze to chyba real będzie faworyten numer 1.kupili już dwóch dobrych rzemieźlników oraz byćmoże robinho i mają dobrego trenera.jak wypali to chyba nawet barca im nie zaszkodzi chociaz kto wie.
Imo Barca nie obroni tytułu mistrza Hiszpani(van Bomel to trochę za mało), i jestem ciekaw ilu wtedy zostanie "wiernych" kibiców Dumy Kataloni...
ej ej Partyzant chyba nie zostawisz mnie samego co?

NIe chodzi o to że nie lubie Barcelony, szanuje ten klub, ale denerwują mnie jej fanatyczni kibice.
my fanatyczni?

no może troche
dzisiaj podarowałem kumplowi (21 lat, a cieszył się jak dziecko

) torebeczke z logiem Barcy (dostaje się ją gdy się coś kupi w muzeum na Camp Nou)

kumpel powiedział, że będzie w niej nosił kanapki do szkoły

a drugi (nie będący fanem Barcy) na to odpowiedział:
"no tak wy to macie fioła na punkcie tej Barcy"
sorka ale doping na CampNou jest slabiutki oprocz ,,Barca BArca", nazwisk graczy i ogolnego darcia mo**y nie ma jakis piosenek...<tlyko Hymn>
dokładnie.zresztą prawie jak w całej hiszpanii.na barcelone chodzi 100 000 osób a ultras jest w tym 300.

często dają fajną oprawe na początek ale to jednak troche za mało.mogliby brać przykład z włochów chociażby czy francuzów(nie mówie o argentynie).
Nie zapomne jak podczas meczu LM Barca przegrywała bodajze z Valencją 4:1 i cały stadion wyciagnął chusteczki i śpiewał "Huera Van Gaal" (wypad Van Gaal)
Il Capitano
21 07 2005, 11:57
QUOTE(Partyzant @ 20 07 2005, 07:03)
QUOTE(Goral @ 20 07 2005, 01:38)

)
NIe martw się - już niedługo będzie kibicowac Chelsea albo coś w tym stylu

Goral -->
Po pierwsze:
Do mnie ten 14 letni czleczek sie ugina
Po drugie:
Jakaz tam znowu patologia. Realu jakos nie mialem w zwyczaju brechtac. Predzej moge nabrodzic na Barcelone
Partyzant
21 07 2005, 12:04
QUOTE(SIKI @ 21 07 2005, 12:06)
Nie zapomne jak podczas meczu LM Barca przegrywała bodajze z Valencją 4:1 i cały stadion wyciagnął chusteczki i śpiewał "Huera Van Gaal" (wypad Van Gaal)

Fuera Van Gaal
(niestety?) stało się:
Transferowy hit lata - Real wydał 30 mln dolarów! ...na Robinho.
http://sport.onet.pl/1134147,wiadomosci.html
tylko potwierdza to moją teorie jak real będzie niebezpieczny w tym sezonie.
Obrony dalej nie mają
Partyzant
22 07 2005, 10:49
QUOTE(SIKI @ 22 07 2005, 11:02)
Obrony dalej nie mają

Jak to nie ?? Przeciez Owen i Robinho to urodzeni stoperzy !!
Obrony dalej nie mają

w ogóle transferami się nie interesujesz.a diogo to kto?bramkarz?garcia nie jest obrońcą ale jego pozycja to def.pomocnik.
i wraca Woodgate
QUOTE(lukasz @ 22 07 2005, 11:53)
Obrony dalej nie mają

w ogóle transferami się nie interesujesz.a diogo to kto?bramkarz?garcia nie jest obrońcą ale jego pozycja to def.pomocnik.
Sorry, ale tam potrzebny jest naprawdę klasowy stoper, a nie jakiś przeciętniak z River Plate
Partyzant
22 07 2005, 14:04
Transfer Robinho w zawieszeniu Prezydent klubu FC Santos Marcelo Teixeira nie godzi się na odejście Robinho do Realu Madryt. Wiceprezydent hiszpańskiego klubu Emilio Butragueno mówi: Transfer zostanie sfinalizowany w ciągu 24 lub 48 godzin.
W czwartek Real poinformował, że zapłaci brazylijskiemu klubowi 60 procent (30 mln dol.) sumy odstępnego, którą zawodnik ma wpisaną w kontrakt. Pozostałe 40 procent należy do zawodnika i jego agenta Wagnera Ribeiro. OBaj wspaniałomyślnie zrezygnowali z tych pieniędzy. Wydaje się więc, że sprawa została rozstrzygnięta. Protestuje jednak szef Santosu, który twierdzi, że Real musi zapłacić całe 50 mln dolarów.
- Sytuacja w żadnym razie nie uległa zmianie. Jeśli Real zapłaci 50 mln, Robinho odejdzie. Jeśli nie, zostanie w FC Santos - powiedział Teixeira dziennikowi "Marca".
Wobec nieugiętego stanowiska szefa brazylijskiego klubu prawdopodobnie o losie Robinho zadecyduje arbitraż FIFA.
Niezłe jaja z tym Robinho
BTW, nowy sezon zapowiada sie fascynująco
QUOTE(SIKI @ 22 07 2005, 12:50)
QUOTE(lukasz @ 22 07 2005, 11:53)
Obrony dalej nie mają

Sorry, ale tam potrzebny jest naprawdę klasowy stoper, a nie jakiś przeciętniak z River Plate

po czym poznajesz ,że to przeciętniak?widziałeś jakies jego mecze?czy po tym ,że jest z river plate?bo jak po tym drugim to raczej trafiasz kulą w płot.klasowy obrońca był(samuel) i nie radził sobie za dobrze.luxemburgo wie co robi sprowadzając takich graczy jak diogo własnie do charówy i czarnej roboty.
No zobaczymy co z tego wyjdzie, ale z ligi Argentyńskiej do Europy zbyt wielu KLASOWYCH obrońców nie trafiało (są wyjątki Samuel, Heinze).
imo real potrzebuje takiego obrońce jak nesta czy cannavaro np.
Po wywaleniu w bloto kasy na Samuela Real chyba juz wiecej nie bedzie kupowal obroncow w Serie A. (chociaz Roberto Carlos sie sprawdzil). Lepiej kupic zawodnika juz sprawdzonego w Primera jak Ramos. Mam nadzieje ze El Dziura przejdzie niedlugo do Interu i zwolni miejsce dla zawodnika z poza Unii.
Dwojke stoperow moga z powodzeniem tworzyc Helguera i Woodgate, ta formacja nie wymaga wymiany w koncu Real stracil tylko 2 bramki wiecej niz Barcelona.
cannavaro czy nesta to po prostu... kolejna gwiazda i IMO sprowadzanie takich graczy na obrone nie ma dla realu sensu.lepiej znaleźć tańszych a bardziej ambitnych ludzi od czarnej roboty.ciekaw jestem formy woodgate`a.
No zobaczymy co z tego wyjdzie. Woodgate'a pamiętam jedynie za czasu półfinału Leeds United w Lidze Mistrzów i wtedy dobrze się prezentował, choć dalej uważam, ze 20 pare mln $ to za dużo jak na niego.
No właśnie Barca defensywy nie wzmocniła jedynie Van Bommel na pozycji def pomocnika, a to troche za mało jak na ambicje zdobycia Ligii Mistrzów.
Wierzę, że moze uda się Gallas'a sprowadzić.
A Robinho dalej w Santosie?
QUOTE(DMX @ 22 07 2005, 18:49)
Dwojke stoperow moga z powodzeniem tworzyc Helguera i Woodgate, ta formacja nie wymaga wymiany w koncu Real stracil tylko 2 bramki wiecej niz Barcelona...
...a gra obrony Barçy woła o pomste do nieba

QUOTE(SIKI @ 22 07 2005, 21:08)
No właśnie Barca defensywy nie wzmocniła jedynie Van Bommel na pozycji def pomocnika, a to troche za mało jak na ambicje zdobycia Ligii Mistrzów.
no tak, ale pamiętaj, że wrócą też kontuzjowani Motta czy Edmilson

QUOTE(SIKI @ 22 07 2005, 21:08)
A Robinho dalej w Santosie?
a któż to wie
na Eurosporcie mówią, że ma pojawić się w Madrycie 1 sierpnia...
joecole
24 07 2005, 23:03
Figo zostaje w Realu
Portugalski pomocnik Luis Figo poinformował w sobotę, że zostaje w Realu Madryt i wypełni swój kontrakt, który obowiązuje jeszcze przez najbliższy rok. Pozyskaniem zawodnika zainteresowani byli działacze Interu Mediolan i Liverpoolu, ale przeciągające się negocjacje spowodowały, że zawodnik postanowił zostać w zespole „Królewskich”.
- To jest skomplikowana sytuacja... trudna dla zawodnika. Wiem, że nie jestem pierwszym czy nawet drugim w kolejności zawodnikiem na liście trenera na moją pozycję. Alę chcę wypełnić swój kontrakt. Zrobię wszystko co mogę dla mojego klubu. – powiedział Figo.
Partyzant
25 07 2005, 17:29
A w międzyczasie Real skompromitował się z jakimiś Japońcami (lub Chińczykami) 0-3 podczas swojego "galaktycznego" tournee.
Zawodnicy wyglądali jakby ktos robił im olbrzymią krzywdę, umierający Zidane po 30 minutach zmieniony.
Tylko tak dalej
QUOTE(Partyzant @ 25 07 2005, 18:29)
A w międzyczasie Real skompromitował się z jakimiś Japońcami (lub Chińczykami) 0-3 podczas swojego "galaktycznego" tournee.
Zawodnicy wyglądali jakby ktos robił im olbrzymią krzywdę, umierający Zidane po 30 minutach zmieniony.
Tylko tak dalej

...to byli Japończycy - drużyna Tokyo Verdy

bramki zdobyli: Kobayashi, Washington i Yamada

zresztą relacje z meczu macie tutaj

26 SH 14
10 GK 19
10 CK 3
7 直接FK 12
4 間接FK 1
4 オフサイド 1
0 PK 0
【前半ダイジェスト】
石崎監督が指揮を執る初戦の相手はサンフレッチェ広島、30度を超す炎天下、厳しいピッチコンディションの中でキックオフのホイッスルが鳴る。ヴェルディはGK高木、最終ラインに右から米山、戸川、李、中盤の底に戸田、小林慶、右に山田、左に相馬、トップ下に小林大、2トップにワシントン、平本という布陣で試合に臨む。試合開始早々、キックオフからのプレーでサンフレッチェゴールへと襲いかかる。ワシントン、平本から相馬へと展開、相馬からのクロスボールを小林大が競り勝ち、ゴール前に落とすと、平本が頭で押し込むが、これは惜しくも枠を外れる。2分、サンフレッチェはガウボンのポストプレーから左サイドの李へ展開、李は早いタイミングでゴール前へと走る佐藤へとクロスを送るが、これは高木がセーブ。8分、サンフレッチェはボールを奪うと素早くヴェルディゴール前までボールを運び、ペナルティエリア内で佐藤が巧みなポストプレーでボールを流すと、走りこんだガウボンがシュートを狙う。しかしこれは戸田が体を張ってブロック。しかしこぼれたボールがヴェルディ守備陣に当たりゴールへ、サンフレッチェが先制する。先制されたものの、ヴェルディもサンフレッチェゴールへと攻め込み、14分には中盤の戸田、小林慶とつなぎ、左サイドの相馬へとボールを展開すると、相馬がドリブルで中へ切れ込みながら、ミドルシュート。これはGK下田に阻まれてしまう。
notabene inna czołowa drużyna La Ligi

pokonała zespół
AGF Aarhaus 0-4 po bramkach:
0-1, Deco (39') z 30 metrów z wolnego od słupka

0-2, Larsson (53')
0-3, Gabri (63')
0-4, Maxi López (83') "piętką od tyłu w powietrzu - lepiej niż Kluivert" by Partyzant

zresztą zobaczcie sami
śliczne bramki Barcy 
btw. Frank Rijkaard podpisał kontrakt z katalońskim klubem na kolejne cztery lata.
Partyzant
27 07 2005, 00:07
QUOTE(SUMO @ 27 07 2005, 00:54)
0-4, Maxi López (83') "piętką od tyłu w powietrzu - lepiej niż Kluivert" by Partyzant

Hehe, Maxi sam w sms-ach dla Cules porównał to do słynnej "piętki Kluiverta z Malagą", więc to nie moja zasługa
Notaben, ten piękny gol nie przeszkodził mu wcześniej zwalić z 4 "setki"
A gol Larssona tez miodzio, zwłaszcza to przyjęcie piłki. Henka wraca do formy, E2 może się bać
Jonathan Woodgate znów kontuzjowany - chyba każdy kibic Realu Madryt wiedział, że taka wiadomość w końcu się pojawi mimo, iż wiosną tego roku Woodgate niemal do końca zaleczył swoją kontuzję i po serii rehabilitacji w Finlandii i Madrycie wydawało się, że powoli, krok po kroku będzie wracał do gry. Nic bardziej mylnego! Anglik znów doznał kontuzji i teraz jego przyszłość w futbolowym świecie stoi pod dużym znakiem zapytania. Jonathan doznał zerwania mięśnia w udzie i raczej już nie wróci do gry.
W tej sytuacji Real podjął kroki, aby anulować umowę z Anglikiem i rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron. Warto jeszcze przypomnieć, że kilka miesięcy temu Woodgate zaproponował władzom Królewskich rezygnację z tygodnikówki płaconej mu przez klub (50 tys. euro), jednak Blancos nie przystali na tą propozycję licząc, że wróci on w końcu do gry.
looool, 20 mln $ wyje.bane w błoto, a nie zagrał ani minuty O_O
lekarze realu to jacyś idioci.najpierw werdykt dotyczący millito potem woodgate.rotfl.
Szkoda Jonathana,miał przed sobą zapewne świetlaną przyszłośc,a kontuzja pokrzyżowała jego plany.Działacze,lekarze Realu na każdym kroku dają przykład braku profesjonalizmu...GALAKTYCZNE NIEPOROZUMIENIE.
A jednak to byla plotka:
Niedawno pojawiły się w mediach informacje o kolejnej kontuzji Jona Woodgate'a, tym razem na tyle poważnej, by zmusić go do definitywnego zakończenia kariery. Sam zainteresowany postanowił się do nich ustosunkować:
- Moja rehabilitacja przebiega zgonie z planem - oznajmił Woody. - Nic złego się nie stało, wyjadę do Austrii z resztą drużyny.
Informacje o fatalnej w skutkach kontuzji Jona nie umknęły uwadze liczących się w angielskim futbolu ludzi.
Freddy Shepherd, prezes Newcastle: - To dla mnie szok. Zapewniam jednak, że dla Woody'ego zawsze będzie miejsce na St. James' Park. Zrobimy dla niego wszystko, co w naszej mocy. Dosłownie wszystko.
Bobby Robson: - Gdyby Jonathan musiał zakończyć karierę, byłaby to niezwykle smutna i tragiczna wiadomość. Kupiliśmy go dwa lata temu za osiem milionów funtów, sprzedaliśmy za piętnaście. To wielki zysk, ale odszedł od nas wtedy wspaniały piłkarz, wspaniały chłopak, którego wszyscy uwielbiali. Bardzo mu współczuję.
A teraz cos na temat transferow:
El Dziura odchodzi
Inter Mediolan doszedł do porozumienia z Realem Madryt w sprawie pozyskania Waltera Samuela i cały czas ma nadzieję, że zawodnikiem tego klubu zostanie Luis Figo.
- Jest porozumienie w sprawie Samuela i przyjedzie on do Mediolanu w ciągu kilku dni - powiedział Peppino Tirri, mediator FIFA, która pośredniczyła w rozmowach obu klubów.
Nie podano warunków umowy, ale według włoskich mediów Inter zapłaci Realowi za Argentyńczyka 16 milionów euro, a piłkarzowi zostanie zaoferowany czteroletni kontrakt. Samuel początkowo miał być wypożyczony, ale Inter uznał, że lepiej kupić tego zawodnika.
Real znudzony blokowaniem transferu Robinho przez Santos szuka alternatywy. Ma byc nim 'bestia', wedlug mnie 100 razy lepsza opcja od Robinho. MAsywny, dynamiczny i do tego sprawdzony w primera
Jak donosi dziennik Marca, pomocnik Julio Baptista ma wkrótce stać się zawodnikiem Realu Madryt.
Wcześniej tylko Arsenal i Tottenham złożyły oferty na 23-letniego reprezentanta Brazylii, którym interesowała się także Barcelona, lecz niespodziewanie piłkarz dogadał się z Królewskimi.
Teraz klub z Santiago Bernabeu ma negocjować transfer z Sevillą, która wcześniej nie zgodziła się sprzedać 'Bestii' za 24 mln euro, które zaproponowali Kanonierzy.
Sam Baptista odmawiał opuszczenia Hiszpanii, bowiem ma niedługo dostać obywatelstwo, ale wygląda na to, że prawdziwym powodem była oferta Realu. Marca podaje, że przeprowadzka byłego zawodnika FC Sao Paulo do Madrytu może zostać sfinalizowana przed 3 sierpnia, kiedy to Raul i spółką wyjeżdżają do austriackiego Irdning.
joecole
28 07 2005, 22:40
Xavi przedłużył kontrakt
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, pomocnik Barcelony Xavi Hernandez przedłużył kontrakt z klubem do 2010 roku.
25-letni reprezentant Hiszpanii znajdował się na celowniku Chelsea, ale nie zamierzał opuszczać Nou Camp i teraz potwierdził swoją lojalność wobec katalońskiego zespołu.
Barca chciała odstraszyć potencjalnych zainteresowanych i dlatego kwotę zapisaną w klauzuli wykupu umowy zwiększono do 60 mln euro.
Jak Johny teraz kontuzji nie wyłapie, to po pierwszym lepszym meczu znowu cos bedzie mial. Pamietam te czasy. Oczekiwanie: "Woodgate wyzdrowieje i bedzie oko!", tjaaa.... 38 wystepow na 129 mozliwych chyba mial... jakos tak... w dodatku Newcastle wyszlo ok. 3 baniek na + w tym transferze (Leeds zaplacili 10 baniek, a sprzedali za 13)... Szkoda mi jednak tego kolesia... ma talent
Jak myslicie kto bedzie "czarnym koniem" PD w nadchodzacym sezonie? ja stawiam na Villarreal
_Globus_
2 08 2005, 12:31
QUOTE(Bog2e @ 2 08 2005, 09:10)
Jak myslicie kto bedzie "czarnym koniem" PD w nadchodzacym sezonie? ja stawiam na Villarreal

Trudno powiedzieć, że Villareal będzie czarnym koniec, bo przecież jest w gronie faworytów do podium PD i nikogo nie zdziwi, gdy się na nim znajdzie

.
real kupił baptiste i robinho...powiem tyle ale oni k.urwa mają siłe ognia.jak luxemburgo dobrze to poukłada to są faworytem numer 1 ,bo niestety barca oprócz van bommela za dużo nie zrobiła w tym okienku(ezquerro dobry..na ławke).będzie ciekawie.
Pablo_el
3 08 2005, 03:13
QUOTE(lukasz @ 2 08 2005, 23:19)
real kupił baptiste i robinho...powiem tyle ale oni k.urwa mają siłe ognia.jak luxemburgo dobrze to poukłada to są faworytem numer 1 ,bo niestety barca oprócz van bommela za dużo nie zrobiła w tym okienku(ezquerro dobry..na ławke).będzie ciekawie.
kilkjestem niestety podobnego zdania jak autor felietonu

Uwazam ze bedzie to sezon Valencji badz Barcy a Real spadnie bolesnie na d/upe

Kolejny sezon bede plakal i zgrzytal zebami
Ma ktos dobre PSG1 zebym mogl sciagnac pereza z domu?
przecież Ramosa mają kupić z sevilli jeszcze.
QUOTE(HHGLOBUS @ 2 08 2005, 12:31)
QUOTE(Bog2e @ 2 08 2005, 09:10)

Trudno powiedzieć, że Villareal będzie czarnym koniec, bo przecież jest w gronie faworytów do podium PD i nikogo nie zdziwi, gdy się na nim znajdzie

.
No niby masz racje Globi ale mi sie wydaje ze stac ich nawet na pierwsza dwojke ...zobaczymy

Mysle ze dalej mozna nazywac ich "czarnym koniem" jak sie popatrzy na sklady Barcy , Realu , czy Valencii.
real kupił baptiste i robinho...powiem tyle ale oni k.urwa mają siłe ognia.jak luxemburgo dobrze to poukłada to są faworytem numer 1 ,bo niestety barca oprócz van bommela za dużo nie zrobiła w tym okienku(ezquerro dobry..na ławke).będzie ciekawie
chcialbym jeszcze przypomniec o Larssonie, Mottcie, Edmilsonie i Gabrim , ktorzy to zbyt wiele nie pograli w zeszlym sezonie
Pablo_el
3 08 2005, 11:06
QUOTE(lukasz @ 3 08 2005, 08:25)

perez oglosil ze nie bedzie wiecej wzmocnien a Owen i Figo pewnie odejda...
QUOTE(Pablo_el @ 3 08 2005, 12:06)
QUOTE(lukasz @ 3 08 2005, 08:25)

perez oglosil ze nie bedzie wiecej wzmocnien a Owen i Figo pewnie odejda...
dzisiaj to ogłosił?bo co innego piszą we wczorajszym przeglądzie.kluby są podobno blisko dogadania.
Pablo_el
4 08 2005, 02:42
QUOTE(lukasz @ 3 08 2005, 12:51)
dzisiaj to ogłosił?bo co innego piszą we wczorajszym przeglądzie.kluby są podobno blisko dogadania.
kilkNo ale to bylo tydzien temu...
Może i Real dokonał dużych wzmocnień w ofensywie, bo po prostu "stare gwiazdeczki" się wypaliły (Figo, Zidane).
Barca nie potrzebowała wzmocnień w ofensywie(Ezquerro przyszedł na ławke, jako "zapasowy gracz"), za to wzmocniła poważnie środek pola Van Bommel'em. Choć i tak dalej uważam, że przydałby sie jeden obrońca, choć jak piszą dobrą formę podczas sparingów pokazuje Edmilson.
Real popełnia ten sam błąd rok po roku. Wzmocniają ofensywe, a defensywa znów ma sie składać z Helguery i Raula Bravo na środku? ROTFL
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.