Kubaa__
27 09 2005, 14:52
QUOTE(SUMO @ 27 09 2005, 01:57)
poza tym to... piłkarze Realu pokazali dziś swoją prawdziwa naturę
Piłkarze Realu zachowywali się jak małpyTaaaa ;>. Ale na szczescie nie robia takich numerow jak E2

.

Niezle

.
QUOTE(Kubaa__ @ 27 09 2005, 15:52)
Taaaa ;>. Ale na szczescie nie robia takich numerow jak E2

.

Niezle

ke? gif nie działa

ale domyślam się, że chodzi Ci oto jak kiedyś E2 sam udawał małpke po strzelonej bramce

tyle tylko, że on to zrobił by odgryźć się na kibicach, którzy wydawali jęki "uh-uh"

gdy Kameruńczyk był przy piłce

"pokonani przez małpke?" - przynajmniej E2 ma poczucie humoru

, choć jest ono na poziomie... Stoichkova
Eee, nie o to chodziło. Gif przedstawiał rozpędzonego Eto'o, który się zapomniał i wbił czoło w słupek podtrzymujący siatkę za bramką, po czym poszedł na robaki w siatkę.
mniej więcej

Swoja drogą niech sobie małpkują jak chcą. Robią z igły stóg siana

Czy jakoś tak.
Kubaa__
28 09 2005, 08:28
Łe ;/. Nie wiem co sie zwalilo, kto widzial to widzial, kto nie zdazyl to jego problem ;>. Filmik w kazdym razie byl "ciekawy" (absolutnie nie dany po zlosci ;>). No ale fakt - zrobili z igly widly, a ten caly Piterman to jakis palant ;>.
joecole
29 09 2005, 22:56
Casillas chce zostać w Realu 
Bramkarz Realu Madryt Iker Casillas potwierdził po raz kolejny, że chce zostać na Santiago Bernabeu.
24-letni reprezentant ma kontrakt ważny tylko do końca obecnego sezonu, ale chciałby grać dla Królewskich przez następnych parę lat.
Wychowanek Realu nie doszedł na razie do porozumienia z władzami klubu w sprawie przedłużenia umowy.
Casillas liczy również na to, że wyniki klubu ze stolicy będą w obecnych rozgrywkach lepsze niż w poprzednich, mimo słabszych występów na początku sezonu.
- Moim zamiarem jest pozostanie, ale nadal nie ma porozumienia z klubem. Chcę przez lata grać dla Realu Madryt. Nie przejmuję się innymi piłkarzami, ale myślę tylko każdego dnia o grze. Sezon nie rozpoczął się najlepiej, ale zespół się zmienił po porażce z Lyonem. Nadal jest za wcześnie na wyciąganie wniosków, ale myślę, że wyniki będą lepsze niż w ostatnm sezonie - stwierdził Casillas.
-----------------------------------------------------------------
Luxemburgo chwali Beckhama 
Trener Realu Madryt Vanderlei Luxemburgo był zadowolony z występu pomocnika Davida Beckhama w środowym meczu Ligi Mistrzów z Olympiakosem Pireus (2:1).
30-letni reprezentant Anglii został wybrany piłkarzem meczu, zaliczył asystę przy pierwszym i miał także spory udział przy drugiej bramce.
- Beckham od dłuższego czasu gra dobrze. To nie jest pierwszy raz, kiedy dobrze zagrał - powiedział Luxemburgo.
Barca remisuje na farcie z Zaragoza a Valencja daje (pipi) i przegrywa z Gatafe 1:2 tragicznie,ze tracimy punkty z Gatafe tym bardziej,ze w drugiej polowie to oni nas cisneli a my praktycznie nie stwarzalismy zagrozenia pod ich polem karnym...martwi mnie jeszcze Villa,ktory dostal czerwona oj cos zlego sie dzieje z Valencja
A Real 4:0 z Mallorcą

.
Greq(dudus)
2 10 2005, 19:57
I tak ma być
Wszystkie bramki strzelili Brazylijczycy
A jak ;>. Mowilem, ze jak bedzie Ronaldo to bedzie skutecznosc (swoja drogą - strzelony dzisiaj gol - cudo, z lewej nogi z 20m). No i wymyslili chlopaki nowy taniec po golu, nazwałbym go "kroliczki"

.
QUOTE(Lu Bu @ 2 10 2005, 10:37)
Barca remisuje na farcie z Zaragoza
ech niestety nowe buty Ronaldinho z elementami 24 kratowego złota nie pomogły
Ronnie w złotych butachZłote "R 10" Nike Tiempo Legend
no z przykroscia musze stwierdzic, ze Barca nie ma absolutnie zadnych szans na mistrza, a bedac szczerym watpie czy beda w trojce - i pomyslec, ze wszystko przez ta malpe z kreconymi wlosami, szczerzaca zeby jak kon widzacy stosy siana uciekajace przed jego rozochoczonymi warami. Villareal sie odrodzil, nie mowiac juz o Realu - gdyby Figo-fago aka Zelu nie odszedl, to Krolewscy mieli by pewnego mistrza. Zreszta kto lepiej ukladal wlosy w calej lidze hiszpanskiej? Malo tego, kto z takim polotem zul gume turbo kiedy inni biegali i walczyli o wynik? Teraz Zelek podobno ma otworzyc salon fryzjerski, ale prognostycy nie wroza mu sukcesu. Ja mu ufam i wierze w niego caly sercem. Figo druhu, jestem z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jacek Gmoch
11 10 2005, 23:44
QUOTE(mashter @ 6 10 2005, 18:18)
wszystko przez ta malpe z kreconymi wlosami, szczerzaca zeby jak kon widzacy stosy siana uciekajace przed jego rozochoczonymi warami.
ghe ghe ja swego czasu dostałem upomnienie od tutejszego zgromadzenia (coś jak rada PZPN chyba) za nazwanie Asamoły czarną owłosioną małpą, więc i jemu chyba sie należy ostrzezenia od komisji nadzorczej tego fora ghe ghe
joecole
14 10 2005, 00:09
Tevez chce grać w Barcelonie 
Napastnik Corinthians Carlos Tevez ujawnił, że chciałby przenieść się do Barcelony.
21-letni reprezentant Argentyny jest od dłuższego łączony z przeprowadzką do jednego z europejskich klubów i przyznał, że chciałby grać w Hiszpanii.
- Barcelona to jedno z najbardziej atrakcyjnych miejsc jeśli ostatecznie wyjadę do Europy. Obecnie jestem bardzo szczęśliwy w Brazylii, ale myślę o wyjeździe do Europy. Jeśli Corinthians uzgodnią mój transfer, to najlepszym zespołem będzie dla mnie Barcelona - powiedział Tevez Radio La Red.
Brak paszportu wiec odpada..a poatym mamy juz MEssiego i Roniego i po co nam takie tevez:>?
Pablo_el
16 10 2005, 04:10
Derby Madrytu dla Realu !ATLETICO MADRYT 0:3 REAL MADRYT
0:1 Ronaldo 8’
0:2 Ronaldo 60’
0:3 Perea 92’
QUOTE(realmadrid.pl)
Kolejne, pewne zwycięstwo Realu. Szybko strzelona bramka postawiła piłkarzy Blancos w komfortowej sytuacji. Grali spokojnie, konstruowali ciekawe akcje i przeprowadzali dobre kontrataki po nieudanych akcjach Atlético. Wydawało się, że po stracie drugiego gola gospodarze stracili ochotę do gry. Najaktywniej prezentował się Martin Petrow i Fernando Torres. Jednak i oni nie mogli znaleźć sposobu na przebicie się przez świetnie dziś dysponowaną obronę Realu. Piłkarzy Atlético może usprawiedliwić fakt, że niemal od początku spotkania grali w "dziesiątkę". Mimo wszystko, Real znów pokazał dobrą grę i optymistycznie nastawił nas na kolejne mecze.
Ronaldo w 87' doznal kontuzji ktora go wyklucza z gry co najmniej na tydzien ale cieszy dobra gra.
nie na tydzien ale na ca?y miesi?c...no i dobrze w sumie....
Kubaa__
18 10 2005, 10:46
Ta, dobrze, ale dla tych ktorzy beda grali przeciwko Realowi. Sytuacja podobna do tych z poprzednich sezonow, jest Ronaldo, sa zwyciestwa ;>.
dla wyrownania szans z poprezdniego sezonu powinni nalapac kontuzji jak gracze BArcy w zeszlym roku:)
Barca rozjezdza wicelidera Osasune 3-0 a Ronnie asystuje przy ostatniej bramce ...plecami!
Messi zarządził po raz kolejny, szkoda tylko, że bramki nie zdobył (choc było blisko - poprzeczka), ale zaliczył asystę. A jeździł tych obrońców Osasuny non stop.
To jest naprawdę wielki talent i aż strach pomyślec co będzie za pare lat.
A Robinho w Realu dalej nic nie pokazuje...
Greq(dudus)
23 10 2005, 14:11
A Robinho w Realu dalej nic nie pokazuje...
No tak do konca to sie z tym nie zgodze. Widziales mecz z Rosenborgiem???(swietna akcja przy bramce Raula).
Ponadto w innych meczach to on-choc jest moze nie widoczny- wykonuja ta czarna robote.
Robinho i Messi - największe talenty Primera Division!!!
Meczu z ROsenborgiem nie widziałemm ale jak na razie dla mnie rywalizacje Messi vs RObinho wygrywa młody Argentyńczyk
QUOTE(SIKI @ 23 10 2005, 14:45)

Meczu z ROsenborgiem nie widziałemm ale jak na razie dla mnie rywalizacje Messi vs RObinho wygrywa młody Argentyńczyk
Nie ma to jak wybrać lepszego nie mając nawet porównania. Logiczne, że Twoją rywalizację przegra ten, którego nie widziałeś najlepszych akcji.
Równie dobrze ja mogę napisać, że dla mnie rywalizację wygrywa Robińjo, bo Mesjego nie obserwuję i nie widziałem jego akcji. Tylko kogo to interesuje?
nie powiedziałem, że wogóle nie widziałem Robinho tylko NIE WIDZIAŁEM GO W MECZU Z ROSENBORGIEM
Tak widziałem skróty meczów realu z ligii i pierwszy mecz w LM z Lyonem.

możesz to jakokolwiek uzasadnić?
QUOTE(lukasz @ 23 10 2005, 21:35)

możesz to jakokolwiek uzasadnić?
1. statystyki
2. nie słyszymy i nie czytamy o Robinho tak wiele jak o Messi'm
3. brak bramki dla Realu
Real przegrywa 1:2 z Valencią, Zidane marnuje karnego w 11 minucie, Ramos za 30 mln dolarów - 39 minuta ręka w polu karnym --> gol dla Valencii
A na koniec gwiazdeczki Realu nie wytrzymują i kończą mecz w 9: czerwień dla Becksa i Gravesen'a
Pablo_el
24 10 2005, 03:07
QUOTE(SIKI @ 23 10 2005, 23:03)

Real przegrywa 1:2 z Valencią, Zidane marnuje karnego w 11 minucie, Ramos za 30 mln dolarów - 39 minuta ręka w polu karnym --> gol dla Valencii
A na koniec gwiazdeczki Realu nie wytrzymują i kończą mecz w 9: czerwień dla Becksa i Gravesen'a
a wczesniej sedzia nie widzial reki poza polem karnym Canizaresa, Gravesen dostal kartke za pierwszy wslizg a Beck dwie po rzad (!) za klotnie z sedzia
najbardziej jednak boli Ciebie to ze Real wcale nie gral zle
Kubaa__
24 10 2005, 10:27
Real gral dobrze, tylko wiecie kogo nie bylo ;>.
Najgorsze jest to, ze w kolejnym meczu nie bedzie ani Beckhama, ani Gravesena, ani R9, a Zidane ciagle gra slabo. Cinko to widze.
QUOTE(Pablo_el @ 24 10 2005, 02:07)

najbardziej jednak boli Ciebie to ze Real wcale nie gral zle

Wcale tego nie powiedziałem i wcale tak nie twierdze
Greq(dudus)
24 10 2005, 16:47
3. brak bramki dla Realu
Robinho strzelil juz gola dla Realu w meczu o punkty
2. nie słyszymy i nie czytamy o Robinho tak wiele jak o Messi'm
No chyba jest na odwrót bo ja o Messim to czytam tylko tu na forum
1. statystyki
Nie rozumiem jakie niby statystyki????
Cieszy mnie dobra postawa Vicente jak i calej Valencii widac,ze grali skoncentrowani przez caly mecz i nie dali krolewskim dochodzic do wielu dobrych sytuacji.Dobry mecz w wykonaniu oby druzyn.
Partyzant
25 10 2005, 01:50
QUOTE(Greq(dudus) @ 24 10 2005, 15:47)

nie słyszymy i nie czytamy o Robinho tak wiele jak o Messi'm
No chyba jest na odwrót bo ja o Messim to czytam tylko tu na forum
A to dobre. Sorry stary, ale jesteś laikiem skoro nie kojarzysz Messiego.
I raczej ine wiesz co się dzieje w futbolu.
Greq(dudus)
25 10 2005, 16:45
Stary taka jest prawda i ta prawda cie chyba boli:/
Robinho- swietna gra w lidze brazylijskiej, dobra gra w reprezentacji Brazylii i Realu.
Messi- kilka dobrych meczykow w TYM sezonie:D
Co robil Messi jak Robinho byl gwiazda w Brazylii(liga)????
QUOTE(Greq(dudus) @ 25 10 2005, 15:45)

Co robil Messi jak Robinho byl gwiazda w Brazylii(liga)????
Debiutował w 2005(wiosenna runda) roku w I drużynie Barcy i strzelił bramkę
akurat racje mają zwolennicy Robinho (mimo ,że sam wole barcelone).on od dwóch lat gra na dobrym poziomie zarówno w santosie jak i w reprezentacji do której został później powołany.messi narazie jest troche za wcześnie określena nowym maradoną.ale to już przypadłość argentyńczyków.oni tak nazywali już:ortege,verona,saviole,d`alessandro itd.prawda jest taka ,że nikt nie zmierzy sie z geniuszem diego przez następne 20 lat.
Greq(dudus)
25 10 2005, 17:28
on od dwóch lat gra na dobrym poziomie zarówno w santosie jak i w reprezentacji do której został później powołany.
Dlatego narazie ROBINHO>MESSI
Partyzant
25 10 2005, 17:46
Stary nic mnie nie boli - gram Brazylia ( i Barceloną) w PES-ie i mnie rozwój Robinho jest jak najbardziej na rekę
O Messim nie słyszeliście bo jest troche młodszy i wymiatał w juniorach.
Robinho jak narazie pokazał klase w pierwszym meczu sezonu z jakimis kelnerami. Nawet na rm.pl niektórzy obiektywni fani tak twierdzą.
A Messi? Wystrarczyło zobaczyć jak ośmieszał obronę Juve (sic!) w Pucharze Gampera.
P.S.
Jeszcze jedno -
Giovanni dos Santos (Meksyk, ale ojciec z Brazylii). Zapamietajcie to nazwisko bo za parę lat to on razem z Messim przejmie pałeczkę w Blaugranie.
ale ja nie pisałem ,że nie znam messiego jeno ,że robinho jest lepszy do tego bije.

a messi jest już w drążony do europejskiej piłki wszak gra w barcy od juniorów a robinho ma ten okres przed sobą.ronaldinho,ronaldo i romario też najpierw nie grali w barcelonie tylko w słabszych klubach...
100 mecz Ronaldinho w Barcie:
- bramka (karny)
- asysta ---> strzelał Larsson
Barcelona - Malaga 2:0
Barca oddała 27 strzałów na bramkę, 17 celnych o_O Ponoc bramkarz Malagi bronił 'jak w transie' o_O
80' Real przegrywa na El Riazor 2:0 z Depor.
QUOTE(SIKI @ 26 10 2005, 23:43)

100 mecz Ronaldinho w Barcie:
- bramka (karny)
- asysta ---> strzelał Larsson
Barcelona - Malaga 2:0
Barca oddała 27 strzałów na bramkę, 17 celnych o_O Ponoc bramkarz Malagi bronił 'jak w transie' o_O
80' Real przegrywa na El Riazor 2:0 z Depor.
17
Doprawde jacku imponujace
Cos czuje ze w tym sezonie walka o tytuł bedzie bardzo ciekawa
m@iden Ty lepiej się zajmij polska ligą
i jest tu jakiś jacek czy ja oczymś nie wiem?
Barca SOciedad 5:0
Van BOmmel, 2x Ronaldinho, Puyol, Larsson
Nie pisze nic więcej tutaj, bo temat zszedł już na psy, zapraszam na forum pilka.pl
BArca rozgromiła real...sociedad..narazie:)...5-0
2 bramki Ronaldinho +asysta...dwie asysty Silvinho,bramka Larssona nozyce van Bommela i gol PUYOLA:D
grali pieknie szybko finezyjnie...wiadomo juz kto rzadzi...
_Globus_
1 11 2005, 13:08
A co z muzinem E2, bo już dawno nic o nim nie słyszałem, strzelił w ogóle coś w tym sezonie? Trochę to mizernie wyglądało z Realem Sosiedad, gdy nawet obrońca strzelił gola, a Samuel stał i się patrzył
Partyzant
1 11 2005, 16:03
QUOTE(_Globus_ @ 1 11 2005, 11:08)

A co z muzinem E2, bo już dawno nic o nim nie słyszałem, strzelił w ogóle coś w tym sezonie? Trochę to mizernie wyglądało z Realem Sosiedad, gdy nawet obrońca strzelił gola, a Samuel stał i się patrzył

Hmmm, jakby Ci to powiedzieć... Jest na czele listy strzelców, wiesz ?
o____O
1. Samuel Eto'o FC Barcelona 9
2. Ronaldo Real Madryt 7
3. David Villa Valencia CF 7
4. Ronaldinho FC Barcelona 6
5. Raul Gonzalez Real Madryt 5
6. Fernando Baiano Celta Vigo 5
7. Diego Tristan Deportivo La Coruna 4
8. Juan Roman Riquelme Villarreal 4
9. Jose Mari Villarreal 4
10. Ricardo Oliveira Real Betis Sewilla 4
_Globus_
3 11 2005, 16:10
QUOTE(Partyzant @ 1 11 2005, 16:03)

QUOTE(_Globus_ @ 1 11 2005, 11:08)

Hmmm, jakby Ci to powiedzieć... Jest na czele listy strzelców, wiesz ?

Hehe, po wczorajszym meczu nie powiem już na niego nic złego
nie wie ktos co sie dzieje z PALOPem..bramkarzem Valencii ktory swego czasu bronil nawet za Canizaressa??gdzie rpzeszedl?
Palop przeszedł do Sevilli

Podobno nie chciał być wiecznym rezerwowym, sorry @Kubaa__ za spóżnienie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.