Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Tytek
a broni chociaz am??to dobrze...a valencia w ostatnim meczu u(pipi)la wlasnie z sevilla.smile.gif)
Lu Bu
Chociaz Valencia miala wiele okazji na zdobycie gola to szwankowala skutecznosc a Sevilla imponuje skutecznoscia chyba dwie jedyne okazje i 2 gole teraz mecz z Villarrealem okaze sie teraz w jakim miejscu jest Valencia oczywiscie wierze w zwyciestwo ale bedzie napewno trudno.
Tytek
http://www.kaczucha.neostrada.pl/pytoneyro...idbarcelona.wmv

fajny filmik...taka zapowiedz GranDerby
Partyzant
SOBOTA, godz. 20.00 Estadio Bernabeu - GRAN DERBY EUROPA !!!

Spotkanie dla zagłębiowskich i śląskich culles w Pubie Grota, Sosnowiec-Zagórze ul. Dmowskiego 28 E!!
Mecz oczywiscie na telebimie !
Kto mieszka w poblizu niech wpada !

Visca el Barca !

Początek transmsji na C+ o 19.45
lukasz
no to zobaczymy co w bezporśrednim pojedynku pokażą oba zespoły.
SIKI
ja już zacieram ręce cool.gif
mobius
no ja bym bardzo chetnie wpadl do pubu partyzanta troche powachac atmosfery przed zblizajacym sie turniejem i wogole ... no ... ten wazny mecz zobaczyc ... ale ... raczej bede go ogladal w domu...
Tytek
A W WAWIE??ALBO JOZEFOWIE:)?
Tytek
ej juz jutro WIElKI MECZ!!!
nie wie ktos gdize monza to obejrzec przez net??bo nie kazdy ma canal+confused.gif
lukasz
mistrzowska gra barcy po 1 połowie.real nie istnieje wogóle.brawa dla ronaldinho etoo i messiego.
Sarge
Już 2-0 dla Barcelony - dominacja na całego smile.gif .
lukasz
jak ronaldinho nie wygra plebiscytu france football to padne ze śmiechu wspaniałe akcje piękne gole...
ogólnie real zdeklasowany ale bramka (asysta cudo zidane) powinna zaliczona być.
SIKI
QUOTE(lukasz @ 19 11 2005, 22:07) *

jak ronaldinho nie wygra plebiscytu france football to padne ze śmiechu wspaniałe akcje piękne gole...
ogólnie real zdeklasowany ale bramka (asysta cudo zidane) powinna zaliczona być.

Wg Elmundo Deportivo Ronaldinho "Złotą Piłkę" ma już zapewnioną.
Nie wiem czemu uważasz, że bramka powinna byc zaliczona? Na powtórce wyraźnie było widac, że Ronaldo był pół kroku za Puyole'em (bodajze).
Wielka kompromitacja Realu - zero akcji, brak komunikacji, niedokładne podania, i słaba forma fizyczna.
Kibice Realu powinni się cieszyc, że nie skończyło się na 0:5.
lukasz
ta też czytałem przegląd sportowy i o tym wiem. smile.gif

ja tam na powtórkach widziałem ,że byli na równo z obrońcą ale punkt widzenia zalęzy od punktu siedzenia.
SIKI
aha niech ktos jeszcze powie, że sędziowie pomagają Barcie...
Carlos co podstawił "haka" Eto'o na linii 11m.
No, ale to już jest FRUSTRACJA
Kroolik
Getafe [0 - 0] Osasuna

Villarreal [0 - 0] Zaragoza

Real Madrid [0 - 3] Barcelona

15' [0 - 1] S. Eto'o
59' [0 - 2] Ronaldinho
77' [0 - 3] Ronaldinho

Sevilla [1 - 0] Real Betis

24' red card J. Navarro
50' [1 - 0] E. Maresca (pen.)

mecz trwa.... update będzie
twisted.gif
mishka
ronaldinho-cyborg, po prostu cyborg. ot tak sobie pobielg przez pol boiska, skrecił jak dzieci graczy realu i 'pyknoł' sobie gola... brak słow-kompletnie... robinho vs messi-brazylijczyk przy nim w tym meczu to dziecko z piaskownicy, w ogole jakis malo produktywny-no moze ta akcja jak ronaldo chcial z pietki trafic i w pile nie pocelował laugh.gif ... sam mecz naprawde dobry, barca robila co chciala-moze w realu nadejdzie wkoncu czas na zmiany... ogolem wyyebany mecz biggrin.gif
Tytek
no ba wiadomo ze wyebany jak gra BArca..szkdoa ze bramy MEssiego nie zaliczyli
SIKI
Messi miał 2 setki jescze "sam na sam", ale nie jest jeszcze tak doświadczony, żeby wszystko wykorzystywac.
Partyzant
Narazie nic nie napiszę bo ne mam czasu, ale chcę zapytać co ma teraz do powiedzenia kolega DMX ??
joecole
Real - Barca: Hiszpanie w szoku

- W całej Hiszpanii ludzie są zszokowani sposobem, w jaki Barcelona rozprawiła się z Realem – powiedział „Życiu Warszawy” Mirosław Trzeciak.

- Jej swoboda gry i wiara we własne możliwości były niesamowite. Katalończycy kontrolowali przebieg meczu od pierwszej do ostatniej minuty, a na koniec bawili się z rywalem w kotka i myszkę. Podobnie robili kiedyś piłkarze z Madrytu. „Królewscy” zawiedli na całej linii. Po raz kolejny okazało się, że marketing jest w Madrycie ważniejszy niż sport – dodał były reprezentant Polski.

Pięknie zachowywali się kibice Realu na bramki Ronaldinho closedeyes.gif
kempa
Mnie tam taka dominacja Barcy, nawet na boisku rywala, w ogóle nie dziwi... Real nie ma zespołu, a pojedyncze nazwiska (w większości powypalane) same meczu nie wygrają...
Kmiot
No, bo gra Realu wciąż opiera się na właśnie tych 'powypalanych gwiazdach', którym dobry mecz wyjdzie raz na trzy-cztery. Sam Robinho to za mało aby wprowadzić świeżość do drużyny, bo reszta drużyny to starocie i tyle. Na samego Ronaldinho powinno przypadać czterech obrońców 'Galacticos' - wtedy może by go powstrzymali.

Jedyny do którego w drużynie Realu nie można się przyczepić od początku sezonu to Iker Casillas. Ten chłopak w zasadzie jest jeszcze młody i dam głowę, ze za rok, dwa będzie najlepszym bramkarzem na świecie.

Jak to pisali w PE - Barcelona była o półtorej godziny lepsza i grali jak na sparingu z amatorami.
janol
Szczękopad zaliczyłem na te brawa dla Ronaldinho.
Piękno futbolu ponad nienawiścią biggrin.gif
Kroolik
Athletic Bilbao [0 - 2] Deportivo Alaves

07' [0 - 1] A.L.d.C. Nene
90' [0 - 2] A.L.d.C. Nene

Cadiz [0 - 1] Valencia

65' red card C. Marchena
78' red card O. Alvarez
81' [0 - 1] Vicente

Espanyol [2 - 0] Mallorca

39' [1 - 0] R. Tamudo (pen.)
41' [2 - 0] L. Garcia
85' red card C. Doni

Malaga [3 - 1] Real Sociedad

62' [1 - 0] C. Navas
73' [2 - 0] A. Hidalgo
77' [3 - 0] Edgar
79' [3 - 1] O.d. Paula

Celta de Vigo [2 - 1] Atletico Madrid

27' [1 - 0] F. Baiano
54' [2 - 0] H. Cannobio
61' [2 - 1] A. López

Racing Santander [0 - 3] Deportivo La Coruna

17' [0 - 1] D. Tristan
52' [0 - 2] J. Valeron
73' [0 - 3] S. Taborda
Lu Bu
Ciekawie bylo w tej kolejce barca gromi kolejnego rywala a real tylko remisuje z sociedad i to szczesliwie... Valencia pokonuje celte 2;0 bardzo dobry wynik po dosc dobrej grze ,nietoperzy' mam nadzieje,ze nastepne mecze tez wygramy cool.gif
Partyzant

Perez: Wygramy La Liga

Dobry humor nie opuszcza działaczy Realu Madryt. Prezydent stołecznego klubu, Florentino Perez podobnie jak rok temu jest przekonany, iż Królewscy wygrają w tym sezonie Ligę Hiszpańską. Widząc reakcję kierowanej przez siebie drużyny w niedzielnym spotkaniu przeciwko Realowi Sociedad stwierdził "Wygramy La Liga". A dystans do Barcelony stale rośnie...

Przyczynę tegorocznych niepowodzeń sternik Blancos widzi w ciągłych kontuzjach zawodników podstawowego składu oraz braku szczęścia. Jak widać pamięć nie jest mocną stroną pana Pereza, gdyż Barcelona zdobywając tytuł najlepszej drużyny na Półwyspie Iberyjskim przez połowę sezonu grała praktycznie 13 zawodnikami. Czyżby frustracja w stolicy osiągnęła już tak wysoki poziom? Po ostanich wypowiedziach Roberto Carlosa, a w szczególności Thomasa Gravesena odpowiedź nasuwa sie sama.

Co wiecej sztab szkoleniowy Realu przygotował listę zawodników, którzy być może już w stycznowym okienku transferowym trafią na Santiago Bernabeu. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, iż znajduje sie na niej nazwisko... Roya Keane'a! Przeszło 30-letni defensywny pomocnik miałby być lekarstwiem na całe zło w drużynie zwanej niegdyś galacticos? A może będzie nim niedoświadczony obrońca rodem z Brazylii, Cicinho? W Madrycie robi się coraz goręcej...

[Marca]
Kmiot
QUOTE(Partyzant @ 28 11 2005, 17:15) *

Czyżby frustracja w stolicy osiągnęła już tak wysoki poziom? Po ostanich wypowiedziach Roberto Carlosa, a w szczególności Thomasa Gravesena odpowiedź nasuwa sie sama.

Jakich wypowiedziach? O czym? Wie ktoś?
SIKI
Carlos powiedział, że chce już wracac do rodzinnej Brazylii, a to chyba o czymś świadczy....
Greq(dudus)
MARCA=FAKT(FUCK)
TYLE NA TEN TEMAT....
Ciekaw jestem jak BARCELONA gralaby bez RONALDINHO E2 MESSI DECO......bo na pewno nie bylby to ten football co teraz.
lukasz
heh pytanie z kapelusza a jak grała by każda inna czołowa drużyna bez przeszło 5 graczy z podstawowej jedenastki.zapewne inaczej.zresztą najprostszy przykład.real już bez zidane`a i ronaldo traci baaaardzo dużo na wartości a gdyby jeszcze dodać beckhama,carlosa i robinho cool.gif
Sado
QUOTE(Greq(dudus) @ 28 11 2005, 20:09) *

MARCA=FAKT(FUCK)
TYLE NA TEN TEMAT....
Ciekaw jestem jak BARCELONA gralaby bez RONALDINHO E2 MESSI DECO......bo na pewno nie bylby to ten football co teraz.

Buahahaha, człowieku rozwaliłeś mnie tym tekstem laugh.gif
mobius

MARCA=FAKT(FUCK)
TYLE NA TEN TEMAT....

wielki LOL dla tego pana

chyba po to ci gracze sa w barcelonie zeby tam grac

L O L
Kubaa__
QUOTE(Sado @ 28 11 2005, 21:26) *

MARCA=FAKT(FUCK)
TYLE NA TEN TEMAT....

Buahahaha, człowieku rozwaliłeś mnie tym tekstem laugh.gif

ale cos w tym jest. nie chce bronic realu czy porownywac go do barcelony, ale fakt faktem ze chlopakom caly czas wiatr w oczy wieje. dopiero co sie wykurowal zidane, raul zalapal powazna kontuzje, beckham tez cos tam symuluje;>, a ronaldo co kilka meczy ma jakies problemy i bardzo malo gra (to nie moze byc zbieg okolicznosci, ze niemal zawsze jak go nie ma to mecz mają w piz du). faktem jest rowniez to, ze pare razy wydymali ich sedziowie (co po meczach bylo udowadniane) - no pech, ale mimo wszystko swiadczy to o tym, ze real nie potrafil strzelic jednej bramki wiecej od rywali i powinien miec pretensje tylko do siebie. kolejny fakt to to, ze co by nie mowic, barca jest na chwile obecną o poziom lepsza od realu i nie ma co leciec w ch..ja tylko to otwarcie przyznac ;>. a szkoda, bo najciekawsze pojedynki to te wyrownane....
lukasz
wszystko to wina trenera.tam potrzebny jest taki ktoś jak rijkard albo vel bosque czy jak go tam zwał.nie zamordysta a taki ,który pozwala robić im co umieją najlepiej.tam w obecnej sytuacji przepadnie każdy taktyk na czele z capello.przeciez wanderlei to nie jest zły trener 5 razy mistrza brazylii zdobył.
Partyzant
QUOTE(Kmiot @ 28 11 2005, 19:37) *

QUOTE(Partyzant @ 28 11 2005, 17:15) *

Czyżby frustracja w stolicy osiągnęła już tak wysoki poziom? Po ostanich wypowiedziach Roberto Carlosa, a w szczególności Thomasa Gravesena odpowiedź nasuwa sie sama.

Jakich wypowiedziach? O czym? Wie ktoś?

"El Ogro" po meczu z Barcą bredził że wynik jest niesprawiedliwy , Barca wygrała za wysoko (sic! - a mogło byc 0-6 gdyby nie Iker!) i że dwie bramki strzeliła fartem, bo kontry to farty laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Greq(dudus)
SADO=WIELKI LOL
MOBIUS= JESZCZE WIEKSZY LOL
LOlki przeczytajcie sobie poczatek wypowiedzi KUBY!!!!!!
Moze nie jestescie inteligentni i dlatego nie zrozumieliscie dlaczego zadalem takie pytanie laugh.gif laugh.gif
_Globus_
Trenerem Realu powinnien zostać Dariusz Wdowczyk, wziąłby tych palantów za ryj i pojechał po betonie, od razu zaczęliby wygrywać ;/
Tytek
moze nie są to takie ,,gweiazdy" jak beckham,ronaldo,raul,czy zidane ale w poprzednim seoznie w BArcy poł roku nie grali Larsson,Gabri,Motta,Edmilson a kontuzje łapali gracze jak Marquez,Ronaldniho (na początku sezonu)
Sado
Greq- z pewnością chodziło Ci o to, co Kubie wink.gif Ale co to za bezsens mówić, jak grałaby Barca bez tych zawodników? A jakby grała Brazylia bez Ronaldinho, Ronaldo, Adriano, Didy, Kaki, Lucio, Robinho, Carlosa i Cafu?
SIKI
co by było gdyby dry.gif
Darujcie sobie te dywagacje, Real w tym momencie nie dorasta Barcie do pięt, i WSZYSTKO BYŁO WIDAC w Gran Derby....
Tytek
MArtins,Mido...jada na Puchar NArodow Afryki...a Etoo??mam nadizeje ze NIE!!!
orientujecie sie?
Partyzant
QUOTE(Tytek @ 1 12 2005, 22:06) *

MArtins,Mido...jada na Puchar NArodow Afryki...a Etoo??mam nadizeje ze NIE!!!
orientujecie sie?

Niestety, jest duża szansa że pojedzie i opuści miesiąc gry mad.gif
Tytek
Xavi został wyklucziony z gry na pół roku!!!
kontuzja wiązadeł kolana:((((
liczymy na INIESTE!!!
SIKI
no bardzo niedobrze....
Dobrze, że mamy szeroką ławkę... Na razie grac będzie Iniesta, a jak Van BOmmel wyzdrowieje to pewnie on zajmie pozycje Xavi'ego...
mobius
to wielka starata dla barcy i reprezentacji...

... szkoda bo w obu druzynach ma pewne miejsce

i teraz raczej nie bedzie mial czynnego udzialu w prawdopodobnie najlepszym od lat sezonie barcy - mistrzostwo hiszpanii raczej pewne i wreszcie barca bedzie sie liczyc w walce o zwyciestwo w LM

oby to nie zaszkodzilo jego dlaszej karierze bo od kilku lat gra na bardzo wysokim, rownym poziomie
Tytek
mysle ze na krajowym podworku Barca sobie poradzi bez problemow...gorzej w LM,bo strate Xaviego mozna porownac ze stratą Gerarda,Lamparda czy Kaki....
Partyzant
Nadchodzi czas "Syna Młynarza" - teraz zobaczymy czy młody Andres Iniesta wreszcie udowodni swój talent. Po wykurowaniu się też MvB strata nie będzie aż tak widoczna - Bąbel ze swoim doświadczenem w LM będzie niesamowicie użyteczny.
Po to mamy szeroką łąwkę by taka strata nie była aż tak odczuwalna.
Jednak mimo wszystko strata jest duża - Xavi Hernandez to jeden z zawodników ocierających sie o geniusz.
Tylko Konami nie chce tego zauważyć - jegos statsy w PES-ie sa poprostu żałosne.
Tytek
a dzis baaardzo ciezki mecz z villareal...cieakwe jak Barsie pojdzie bez Xaviego....
mobius
mecz z yellow submarines jest w niedziele o 19 (C+ sport 2)

co do xaviego to mysle ze sobie poradza bez niego w tym meczu bo juz w tym sezonie odpoczywl i jego zmiennik spisywal sie dobrze (iniesta, gabri, van bommel)

mysle ze jego brak bedze coraz bardziej widoczny z biegiem czasu ...

... choc mam nadzieje ze tak jak to ma miesjce do tej pory kogo by rijkard nie wstawil do pierwszej 11 to zespol gra tak samo dobrze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.