[quote][quote]Heh jako komentarz do wypowiedzi Kuby zacytuje tutaj samego Ronaldo... przeczytalem to kilka lat temu w PN+, kiedy jego sylwetka byla rozpatrywana od A do Z. B. odnosi sie do poziomu usera niz Ronaldo, ale...
\"Nie lubie czytac ksiazek przed meczem, bo po nich na ogol boli mnie glowa i nie moge sie skoncentrowac...\" Luis Nazario de La Lima Ronaldo [moglem cos w nazwisku przekrecic][/quote]
Sejo - nie wiem w jakim celu umieściłeś tego posta. O co chodzi ci tym razem ?? Chcesz mi udowodnić, że Ronaldo prostakiem, nie
lubiejącym
Leże i kwiczę
[quote]Chłopaczku ?? Człowieku ty masz 15 (czy 16) lat, a zachowujesz się jakbyś był nie wiem kim. Wyglądasz mi na nadzianego jedynaka, który na wszystko ma odpowiedź i myśli jaki to on nie jest mądry kozak.
[/quote]
Kolejny raz używa prostackiego \"ty to jesteś głupi\".
Poza tym nie jestem jedynakiem, więc łaskawie zamknij ryj.
[quote]Co do statystyk - Ronaldo nie jest od asyst, jego główną rolą jest zdobywanie bramek, mając u swego boku takich piłkarzy jak Zidane, Figo, Carlos czy Beckham wiadome jest, że nie będzie w czołówce najlepiej podających zawodników.
[/quote]
Henry ma u swojego boku takich zawodników jak Pires, Ljungberg, Vieira a i tak zalicza najwięcej asyst, bo jest zawodnikiem wszechstronnym. Potrafi też wykonywać świetnie rzuty wolne, czego o Ronaldo powiedzieć nie można.
[quote]Odnosząc się do strzelania bramek - wiem, że Henry był jednym z czołowych strzelców, ale Ronaldo nie był gorszy.[/quote]
Nie był też lepszy. A biorąc pod uwagę fakt, że Henry poza strzelaniem bramek wypracowywał też masę sytuacji, Henry wypadł w ubiegłym sezonie lepiej.
Bądź dalej zapatrzony w tego Ronaldo, w końcu jaki to on jest genialny, mi to naprawdę nie przeszkadza...