co do Eto'o to nie rozumiem decyzji Rijkaard'a o ustawieniu go na skrzydle...
On o wiele lepiej gra, gdy jest najbardziej wysuniętym napastnikiem.
Na wstepie zaznacze ze nie jestem kibicem ani jednej ani drugiej druzyne chce tylko napisac ze tak stronniczego meczu w wykonaniu sedziego jeszcze nie wdzialem.Dziwne faule odgwizdywal( vide padajacy co chwile deco ), auty czy rozne przeciwko realowi gdzie ostani dotykali gracze barcy, szarpany ronaldo za koszulke co akcje w jego wykonaniu, a sam karny ? hahaha carlos zrobil wslizg duzo wczesniej i biedy tak sunal po murawie a tu v.bommel pyknal nad nim pilke i zachaczyl sie nogami parodia centralnie hehe

...realowi fartla sie jedna akcja reka tego ogra gravesena hehe

a jeszcze cos o ronaldinho...sami widzieliscie...a pozniej dziwicie sie ze ma slabe statsy od wolnych hahahaha wszystkie w mur
na santiago bernabeu rozegral mecz zycia a na wlasnym stadionie przeciwienstwo, centralnie tragedia
no to fakt sedzia byl czasami zagubiony i popelnial glupie bledy
jednak faul na Bomelku byl , fakt faktem mogl przeskoczyc nogi Carlosa ale ktory lretyn nie wykorzystalby takiej okazji ?? dla mnie ten mecz byl wypatrzony przez LM bo ewidetnie Barcelona grala "bezpiecznie" co by nie nabawic sie kontuzji.Oczywiscie Motta znow musial sie wylamac i pokazac ze nawet biegac nie umi bo cos mu tam srzeli i zas pol roku L4
karny był ewidentny, Carlos spóźnił się ze wślizgiem....
ZOstało 7 kolejek do końca, Czy wierzy ktoś, że Barca przegra 4 mecze a Real wszystkie wygra?
wiem ze to co teraz powiem bedzie glupie ale wlasnie sie skaplem ze hamburger Ronaldo gral w Barcelonie
Partyzant
3 04 2006, 00:40
Podanie Julio Baptisty do Ronaldo,przepiekne.Rece same skladaja sie do oklaskow.Kocham ten techniczny chaos Realu Madryt,te noszalancje w grze.Dla mnie Barcelona na dluzsza mete jest nudna.Nie jestem fanem schematow !
QUOTE(Partyzant @ 3 04 2006, 01:40)

wiem staram sie Parti staram
Partyzant
3 04 2006, 11:11
QUOTE(Szakal @ 3 04 2006, 02:03)

Podanie Julio Baptisty do Ronaldo,przepiekne.Rece same skladaja sie do oklaskow.Kocham ten techniczny chaos Realu Madryt,te noszalancje w grze.Dla mnie Barcelona na dluzsza mete jest nudna.Nie jestem fanem schematow !
Coż za nędzna prowokacja
QUOTE(SIKI @ 2 04 2006, 17:20)

karny był ewidentny, Carlos spóźnił się ze wślizgiem....
ZOstało 7 kolejek do końca, Czy wierzy ktoś, że Barca przegra 4 mecze a Real wszystkie wygra?

faulu nie było, ale Barca to urodzeni aktorzy, styknie być obok a już grawitacja zaczyna działać - Deco ma Oskara po prostu, Van Bommel rozegrał bdb mecz ale to nie był po prostu jego dzień
Real o dziwo w osłabieniu grał lepiej niż zawsze, jakaś duma i ambicja u nich zadziałało bo trener to klucha i nie ma siły przebicia
to byłby ciekawy mecz gdyby nie sędzia
Mecz był średni i sędzia robił co mógł żeby pomóc Barcelonie:/ Wynik 1:1 to porażka, grać godzine z przewagą i nie pokonać Realu.
QUOTE(Genra @ 3 04 2006, 12:16)

Mecz był średni i sędzia robił co mógł żeby pomóc Barcelonie:/ Wynik 1:1 to porażka, grać godzine z przewagą i nie pokonać Realu.
zaraz, zaraz to Barcelona goni Real czy Real Barcelone?
remis to porażka Realu, bo tylko wygrana dawała im "jakieś" szanse na zdobycie mistrzostwa...
SIKI, kurde, przez prawie 70 minut Barca grała z przewagą, i nie mogła pokonać Ikera jakoś, co z tego że wywalili jakies 24 razy na bramkę skoro nic im to nie dało - oni powinni teoretycznie rozjechać Real bez większych klopotów, a jakoś im nie wyszło - i nie powiesz mi że specjalnie sobie odpuścili bo mają przewagę - może przy innym meczu to bym łyknął, ale nie z Realem - odwiecznym wrogiem
u nich widzę to co u Chelsea, przemęczenie - chłopaki muszą baterie naładować
fakt, masz racje powinni ich rozjechac. Ale zauważ, że w środe jest 1/4 Ligii Mistrzów, gdzie mecz jest jak na razie niepewny, więc po co ryzykowac przemęczeniem czy kontuzją??
Mecz zje.bał hiszpański związek piłki nożnej dając tak chu.jową datę
Nie przemęczali się, nie ryzykowali kontuzją, ale sytuacje wypracowali i należało je wykorzystać skoro już były. Nie zrobili tego nawet w przypadku 100%.
Barcelona unikala zwodow bo bali sie o kontuzje , myslicie czemu Ronaldinho gral tak jak gral ?? Blaugranie remis wystarczyl, oni juz rozjechali Real i to na ich boisku.Moim zdaniem te gran derby byly wypatrzone przez LM.Barca sobie powiedziala wszystko fajnie odwieczny rywal ale nie badzmy glupkami i przez granderby nie spartolmy LM.Niestety zabralo szczescia a Real mial Casijasa.Tak naprawde to Real nie pokazal nic , im sie nawet 2 miejsce nie nalezy !!!
QUOTE(GOPA @ 3 04 2006, 21:21)

Barcelona unikala zwodow bo bali sie o kontuzje , myslicie czemu Ronaldinho gral tak jak gral ??
Ta, szczególnie przy wykonywaniu wolnych bał się o kontuzję

Barcelona zagrała słaby mecz, nie potrafiła wykorzystać przewagi i pora się z tym pogodzić, a nie tłumaczyć "oszczędzaniem sił i unikaniem kontuzji".
To, że im remis starczał to wcale ich nie tłumaczy, czemu uzyskali "marne" 1:1, kiedy mogli realnie wygrać np. 4:1.
wolne to juz inna para kaloszy , ale nie wieze ze tak samo by zagrali jakby nie mieli przed soba waznego meczu w LM
bezsensu ukladali kalendarz...mecz dwoch najwiekszych hiszspanskich ekip miedzy LM?nie mieli kiedy...a gdyby rela gral jeszcze w LM to mecz bylby jeszcze gorszy,mimo ze real nic nie pokazal
a barcelona co pokazała?jak jakies tumany w 11 przeciwko 10 u siebie nie mogli nic zrobić.ronaldo jednej akcji potrzebował żeby gola zdobyć ładnego a etoo larssony nic nie zrobili.etoo wogóle od pucharu narodów afryki dołek złapał trzeba sobie jasno powiedzieć.
QUOTE(Tytek @ 4 04 2006, 05:46)

bezsensu ukladali kalendarz...mecz dwoch najwiekszych hiszspanskich ekip miedzy LM?nie mieli kiedy...a gdyby rela gral jeszcze w LM to mecz bylby jeszcze gorszy,mimo ze real nic nie pokazal
nie wiem jak inni, ale dla mnie podstawa to liga właściwa, LM jest wisienką na torcie (koniec końców zwykły turniej:f) i to raczej ją należałoby dostosować do rozgrywek ligowych a nie odwrotnie
Real pokazał, ducha walki, w 10 nie poddawali się i nie murowali bramki tylko cisnęli do przodu
tiaaa...a wystarczyloby zamienic mecze z realem na mecze z malaga i juz po sprawei...
QUOTE(_Diabeu_ @ 4 04 2006, 12:18)

Real pokazał, ducha walki, w 10 nie poddawali się i nie murowali bramki tylko cisnęli do przodu
chciales powiedziec probowali cisnac do przodu

Real mial 3 srzaly na caly mecz wiec chyba okreslenie ze cisli do przodu tutaj nie pasuje
a Barca miała ze dwadzieścia i zrobiła małą śmierdząca kupke bo nic nie mogli zrobić w tym meczu ponad ekhm karny.wiadomo było ,że real tam nie jedzie wygrać jeno zmazać złe wrażenie z 1 meczu.oni nie wierzą ,że mistrza zdobędą już a zaprezentowali sie tak jak sie powinno grać na nou camp przeciwko katalończykom.szkoda ,że sędzia zabił widowisko bo 11 na 11 byłoby ciekawiej tak troche z przymusu real na kontry musiał sie nastawić.
co do ronaldo to chyba już nikt nie liczy mu kilogramów
Real za to zrobil duuuuza smierdzaca kupke , jakby nie Iker to by mieli 5 klupnione.Dla mnie jedynym wyrozniajacym sie zespolem Realu byl ich bramkarz Casijas.Reszta tylko nieudolnie probowala kontrowac no i sie bronila.No dobra jeszcze Cicincho czy jak mu tam sie pokazal , reszta dno totalne i mega fart albo jak kto woli niemoc strzelecka Barcelony.
QUOTE(Tytek @ 4 04 2006, 11:28)

tiaaa...a wystarczyloby zamienic mecze z realem na mecze z malaga i juz po sprawei...
losowanie ligi jest na początku, nie w trakcie sezonu - mają zmieniać tabelę bo jakas drużyna jest w LM? to kłopot drużyny aby mieć obsadę zawodników na te mecze
QUOTE(_Diabeu_ @ 4 04 2006, 12:18)

nie wiem jak inni, ale dla mnie podstawa to liga właściwa, LM jest wisienką na torcie (koniec końców zwykły turniej:f)
Dokładnie. Tym bardziej, że bez dobrej lokaty w lidze krajowej, nie ma co liczyć na start w LM. Wszystko się o ligę właściwą rozbija.
ale najwiekszy prestiz w europie otrzymuje sie po wygraniu LM,a dla tkaich klubow jak Barca, chelsea, juve,lyon czy psv itp co to w zeszlym roku wygraly ligowe rozgrywki,to wlansie LM jest teraz lakomym kąskiem,zaznaczyctrzeba ze w lidze krajowej mimo wszystko i tka nie maja godnych siebie rywali.
ta, LM to prestiz, ale po chooj takie gadanie, ze barca oszczedzala sie na mecz z benficą, że gdyby nie LM to mecz wygladalby zupelnie inaczej, ze hiszpanski zwiazek nie umie ukladac meczy, no lol;/. rownie dobrze, real moglby grac, bez sensu takie gdybanie. zreszta villarreal tez gra a wygrala z niezłą saragossą. jakby barcelona grałą z jakas celtą albo czymś to takie teksty moze by przeszly:), ale nie z realem. wystraczy po prostu przyznac - barca byla lepsza, ale dała (pipi) tak czy siak:).
Greq(dudus)
4 04 2006, 19:10
A jak Barca odpadnie z Benfica.....??

Szczerze, nie wierze w to ale jestem ciekaw co wtedy napisalibyscie

A ta gadka, ze sie podkładali to same smuty są i nie chce mi sie tego czytac juz..wsio
ja tak nie uwazam...meczu nie ogladalem ale watpie by sie podkladali...
Myślałem, że to Prima Aprilis, ale... przecież to "święto" było 2 tyg. temu...
http://sport.onet.pl/1307258,wiadomosci.html

Eeee?
Kubaa__
14 04 2006, 19:51
rotfl, cos mi tu nie pasi, nie wierze.
ale jak tak -

, kasy mu malo, ocipial chyba
W komentarzach piszą, że te występy będą tylko gościnne i nie wpłynie to na występy w Barcy, a drugi komentarz, to taki, że 14 kwietnia w Hiszpanii jest Prima Aprilis (a nie 1., tak jak u nas) i że Onet rok temu w ten sam dzień ogłosił, że Ronaldinho idzie do Realu za 150 mln €.
Tylko, że na to wszystko należy wziąć poprawkę, że pisali to onetowcy, a tą grupę społeczną bardzo dobrze znamy z joemonster
...a jakby tego było mało to Barca wygrała z Villareal po bramce Eto'o

Edit: Komentarz jednego z onetowców... chyba wszystko jasne

Ludzie,to ma byc 10-dniowe wypozyczenie na najwazniejsze mecze,
Eto'o przyjal ta propozycje,natomiast Kaka odrzucil.Sezon w Hiszpanii sie jeszcze nie zacznie,a Eto'o pojedzie na oboz przygotowawczy laczony z urlopem;) Poza tym arabowie zainwestuja w futbol w stolicy Kamerunu-Jaunde.Dodam,ze oferte wypozyczenia przyjal rowniez Mohammed Kallon.
~poinformowany, 15.04.2006 02:31
Athletic Bilbao - Valencia CF 0-3
Do 81. minuty utrzymywał się bezbramkowy remis, ale wtedy czterominutowy popis swoich umiejętności rozpoczął napastnik Valencii David Villa. Dzięki jego trzem bramkom Valencia wygrała 3:0 i z 65 punktami na koncie zajmuje drugie miejsce tabeli.
BARCELONA CAMPEONE!!!
mistrz 2 kolejki przed koncem sezonu...zwyciestwo z celta vigo,po porazce valencii...
Morientes przechodzi do Valencii

ostro sie dzieje
a forlan prawdopodobnie do Barcelony
co do moro to mysle ze bedzie z niego drugi kluivert
QUOTE(Tytek @ 25 05 2006, 21:49)

osobiscie bardzo lubie kluiverta

to teraz ten "drugi kluivert" bedzie grac z prawdziwym kluivertem
QUOTE(Olsen @ 25 05 2006, 21:56)

QUOTE(Tytek @ 25 05 2006, 21:49)

osobiscie bardzo lubie kluiverta

to teraz ten "drugi kluivert" bedzie grac z prawdziwym kluivertem

osobiscie ja rowniez bardzo lubie pata i go cenie..chodzilo mi o to ze z moro bedzie drugi kluivert z wystepow z valencii...i mysle ze kluiverta sie pozbeda bo po co im dwoch wysokich napadziorow,
QUOTE(Tytek @ 25 05 2006, 22:15)

osobiscie ja rowniez bardzo lubie pata i go cenie..chodzilo mi o to ze z moro bedzie drugi kluivert z wystepow z valencii...i mysle ze kluiverta sie pozbeda bo po co im dwoch wysokich napadziorow,
czyli bedzie atak: Morientes - Villa... szkoda Misty bo ławe grzeje, a to on w duzym stopniu przyczynił się do zdobycie PUEFA:( szkoda takze Kluiverta
a to valencia gra dwoma napastnikami??myslalem ze tylko villa jest na szpicy...to kto gral w tym sezonie obok niego??bo chyba nie mista
QUOTE(Tytek @ 25 05 2006, 23:11)

a to valencia gra dwoma napastnikami??myslalem ze tylko villa jest na szpicy...to kto gral w tym sezonie obok niego??bo chyba nie mista
Aimar gra za wysunietym napastnikiem

taki AMF albo SS
szostak
16 07 2006, 18:10
CANNAVARO W REALU!!!!!!!!!
FC Barcelona potwierdziła przed chwilą zakup dwóch piłkarzy Juventusu Turyn - Gianluci Zambrotty i Liliana Thurama. Wiadomość taka została wysłana do wszystkich agencji prasowych oraz podana na oficjalnej stronie klubu.
Szczegóły operacji nie zostały ujawnione ale mówi się o 14 milionach euro za Włocha i 5 milionach za Francuza. Zambrotta podpisze 4-letni kontrakt a Thuram 2-letnią umowę.
Prezentacja obu graczy będzie miała miejsce po powrocie drużyny z USA i Meksyku.
YEEEESSSSS!!!!!
Kosmiczny skład!!!
no to jedziemy...!!!
mozna wystawic 2 jedenastki i druga nie bedzie o wiele gorsza:)
Valdes (Jorquera)- Puyol (Belleti) Thuram (Olequer) Marquez (Edmilson) Zambrotta ( van Bronchorst, Silvinho)-- Edmilson (Motta) Deco (vanBommel) Xavi (Iniesta) -- Messi (Giuly) Eto'o (Gudhjonsen) Ronaldinho :* (Ezquerro lub juz niedługo Dos Santos)
Wiele możliwości rotacji w obronie pomocy jak i w napadzie...najlepszy skład:)
I jakby nie patrzeć jest to mega silny skład, najlepszy w hiszpanii jak i nie w europie!!
Byle szczęście dopisało
a co z valenica czy oprocz moro i pradopodobnego sprzedania aimara kogos kupuja?
QUOTE(Tytek @ 21 07 2006, 18:43)

a co z valenica czy oprocz moro i pradopodobnego sprzedania aimara kogos kupuja?
kupili del horno z Chelsea
::Filo::
25 07 2006, 17:55
Cannavaro i Emerson pokażą w tym roku klasę zobaczycie
jeszcze jak kupia Adriano za Ronaldo to bedzie git
i kazdy bedzie gral w PESa Realem
tiaaa..real.pokaze.kalse....mysle ze 2-3cie miejsce bedzie szczytem ich mozliwosci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.