Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
GOPA
QUOTE(::Filo:: @ 25 07 2006, 18:55) *

jeszcze jak kupia Adriano za Ronaldo to bedzie git biggrin.gif

no bo Adriano ma taka forme ze ho ho ho biggrin.gif
Tytek
to kupią se ruuuda i wtedy caly siwat zobaczy na co ich stac<ironia>
Pablo_el
QUOTE(GOPA @ 25 07 2006, 15:57) *

podobnie jak Ronaldo od 98 tongue.gif

Cos slabo widze miejsce w skladzie Roniego po ewentualnym transferze jakiegokolwiek swiatowej klasy napastnika. Szczegolnie ze Capello powiedzial wyraznie ze bedzie stawiac na Raula. No chyba ze Real bedzie grac 3 napastnikami ale Fabio raczej nie przepada za takim ustawieniem.
::Filo::
QUOTE(GOPA @ 25 07 2006, 21:57) *

QUOTE(::Filo:: @ 25 07 2006, 18:55) *

jeszcze jak kupia Adriano za Ronaldo to bedzie git biggrin.gif

no bo Adriano w Pesie jest super i dlatego go chce... ty powinienes wiedziec o co mi chodzi GOPA blush.gif
GOPA
QUOTE(::Filo:: @ 26 07 2006, 09:19) *

no bo Adriano w Pesie jest super i dlatego go chce... ty powinienes wiedziec o co mi chodzi GOPA blush.gif

nie wiem ale domyslam sie ze mi twoj Adriano rabnol gola na jakims turnieju tongue.gif
QUOTE(GOPA @ 26 07 2006, 16:39) *

QUOTE(::Filo:: @ 26 07 2006, 09:19) *

nie wiem ale domyslam sie ze mi twoj Adriano rabnol gola na jakims turnieju tongue.gif

ale chodzi mi tutaj o to ze jak pan Kwadrat przejdzie do REALu to kazdy bedzie teraz "kibicował" Realowi... bo myślę ze jezeli na okladce PES6 dają Adriano to bedzie nadal cyborgiem... hehe moze w najblizszej przyszlosci na Mistrzostwach Polski moj Adriano Ci strzeli gola smile.gif ale tak to chcialbym aby ronaldo opuscil Madryt i zrobili zmiane ROnaldo-Adriano ponieważ Ronaldo nie jest już takim piłkarzem jak teraz
pozdro
GOPA
skuli mnie nawet papiez moze przejsc do Realu a i tak bede kibicem Barsy
ogqozo
QUOTE(GOPA @ 26 07 2006, 18:27) *

skuli mnie nawet papiez moze przejsc do Realu a i tak bede kibicem Barsy

To całkiem możliwe, wszak Real był niegdyś wspierany przez generała Franco...
Przypomniała mi się ciekawostka: od dziecka jestem ekstremalnym lewakiem, a jednocześnie fanem Realu. Paradoks?
van Nisterlooy w Realu Madryt oficjalnie !!! smile.gif
Tytek
drżyjcie bramkarze świata!!! Atak marzeń nadciąga!!!
:-:Macieq:-:
QUOTE(Tytek @ 27 07 2006, 20:56) *

Mowisz o realu?? blink.gif Bo jak tak to chyba ci sie cos pomylilo.Raul i Nistek sa slabi co pokozali na MŚ,grubaldo tez nie jest duzo lepszy wink.gif
GOPA

spoko oko Thuram , Pyuol i Zambrotta juz czekaja kiedy ten atak marzen zneutralizowac biggrin.gif
Sado
To, co Tytek napisał było raczej ironią wink.gif
tomini
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 27 07 2006, 21:47) *

Mowisz o realu?? blink.gif Bo jak tak to chyba ci sie cos pomylilo.Raul i Nistek sa slabi co pokozali na MŚ,grubaldo tez nie jest duzo lepszy wink.gif

na Ronaldo to juz chyba za bardzo liczyc nie mozna ale i tak cos tam pewnie strzeli tongue.gif a co do Van Nistelrooya i Raula to forma moze wrócic , Raul to symbol Realu i zawsze cos tam zagra dobrego , a Holender po zmianie klubu moze znowu zacząc strzelac bo to potrafi excl.gif
Tytek
QUOTE(Sado @ 27 07 2006, 21:52) *

To, co Tytek napisał było raczej ironią wink.gif

TAK to była ironia,jednak nie wszyscy ją wyczuli.... A kibicem Barcelony jestem od ostatniego sezonu juda$za w blaugranie....
ogqozo
Coś nie tak z Realem, oddali za półdarmo Owena, a kupują starego dziada bez formy... ech, gdzie te czasy, gdy Real miał w ataku cztery wielkie gwiazdy i musiał co mecz zmieniać skład, żeby ich nie zniechęcić?
Pablo_el
QUOTE(ogqozo @ 27 07 2006, 17:17) *

Coś nie tak z Realem, oddali za półdarmo Owena, a kupują starego dziada bez formy... ech, gdzie te czasy, gdy Real miał w ataku cztery wielkie gwiazdy i musiał co mecz zmieniać skład, żeby ich nie zniechęcić?

to byly czasy Del Bosque (madritismo na boisku). Teraz nastana czasy Capello (wygrywanie za wszelka cene)

Niestety martwie sie o prawdziwego ducha Blancos. Mysle ze tranfer Jaoquina, Cesca czy tez Kaki przywrocil by mi nadzieje na prawdziwego ducha Realu Madryt ale to powrot Del Bosque do klubu (w jakiejkolwiek roli) bylby znakiem prawdziwego powrotu do korzeni
Tytek
czy ja wiem czy ruud jest tkai bez formy?? w poprzednim roku strzelił kilkanascie bramek w lidze,a pozniej ferguson przestał go wystawiac w skladzie kosztem luis'a sahy
Kubaa__
z owenem to mieli nosa, wiec nie ma co zalowac:). najwieksze bledy to imo pozbywanie sie takich zawodnikow jak soldado czy portillo. ten pierwszy dostal parokrotnie szanse w poprzednim sezonie, ratujac nie raz dupe realowi, a i tak zlali go cieplym moczem. szkoda tez, ze sprzedali morientesa, bo to tez jedna z ikon tego klubu i pewnie wiekszy bylby pozytek z niego niz z ruuda;/.
na moje oko najwazniejszym (najlepszym??) zawodnikiem realu bedzie teraz robinho. przez ten rok chlopak zrobil widoczne postepy (juz sie nie przewraca tak jak w PES'ie:).

QUOTE(Pablo_el @ 26 07 2006, 05:29) *

QUOTE(GOPA @ 25 07 2006, 15:57) *

podobnie jak Ronaldo od 98 tongue.gif

mimo wszystko życzyłbym (w razie przejscia ofkoz) Adriano strzelenia prawie stu bramek w 4 sezony:)
Tytek
A ja chciałbym zeby atletico wrescie zaczeło grac jak nalezy bo potencjał mają ogromny...
1.Barcelona
2. Valencia
3.atletico
4 sevilla
5 real

taka tabela byla by fajna
Kubaa__
Tytek, jak Ty mnie wku,rwiasz to nie masz pojęcia:)
QUOTE(Tytek @ 28 07 2006, 12:04) *

A ja chciałbym zeby atletico wrescie zaczeło grac jak nalezy bo potencjał mają ogromny...
1.Barcelona
2. Valencia
3.atletico
4 sevilla
5 real

taka tabela byla by fajna

z pewnością Real zajmie 5 miejsce wink.gif tak bedzie wedlug mnie:
1.Barcelona
2.Real Madryt
3.Valencia
4.Villareal
Tytek
heheh kuba looozz...poporostu nie trawie realu i nie zycze im dobrze, no i nie ma podstaw ku temu,a tabela Fila jest blizsza prawdy.no moze 4 miejsce nie dokonca
Odin91
słyszałem że do Barcy wraca niejaki 'el pibito', 'el conejo' mellow.gif w PESa zaczynam grać barcą xD
Tytek
ale chyba tylko narazie pojedzie na tournee,dopóki nie znajdzie sie ktoś chętny,bo Mister nie widzi dla niego miejsca w składzie..chyba że zagra tam nieżle:)

btw. Barca wygrała w spraringu z dunska druzyna Aarhus 3-0..jedna z bramek strzelił Dos Santos:), a Gudhjonsen miał asyste przy samobóju
Olsen
QUOTE(Tytek @ 28 07 2006, 22:58) *

ale chyba tylko narazie pojedzie na tournee,dopóki nie znajdzie sie ktoś chętny,bo Mister nie widzi dla niego miejsca w składzie..chyba że zagra tam nieżle:)

btw. Barca wygrała w spraringu z dunska druzyna Aarhus 3-0..jedna z bramek strzelił Dos Santos:), a Gudhjonsen miał asyste przy samobóju

Gudjohnsena nie lubiłem, nie lubie i lubić nie bede... bo on z Chelsea jest a poza tym jak gram w PES'a to nie mam go gdzie wsadzic tongue.gif
Kroolik
Uwielbiam to. Real kupił znakomitego napastnika a wszyscy narzekają... Od strzelił 150 bramek w 219 meczach panowie.
Olsen
Barca wygrała sparing... 3:0

polecam obejrzenie jednej z bramek. Jej autorem jest Dos Santos...
niesamowity gol smile.gif
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=..._Dos_Santos.zip
Tytek
Szkoda ze w tym sezonie ewentualnie zagra tlyko w LM ,ze względu na zbyt dużą liczbe graczy spoza UE:Marquez Ronaldinho Eto'o
Ciekawostka jest to że Mister wystawił go na prawym skrzydle,czyli tam gdzie zazwyczaj gra Messi
OsciBosci
QUOTE(tomini @ 27 07 2006, 21:53) *

na Ronaldo to juz chyba za bardzo liczyc nie mozna ale i tak cos tam pewnie strzeli tongue.gif a co do Van Nistelrooya i Raula to forma moze wrócic , Raul to symbol Realu i zawsze cos tam zagra dobrego , a Holender po zmianie klubu moze znowu zacząc strzelac bo to potrafi excl.gif

Szacunek za normalne podejcie do sprawy. nie lubie Barcelony, ale mam nadzieje ze sie jeszcze wzmocnia, jak i Real a walka o mistrzostwo bedzie trwala do ostatniej kolejki po ktorej mistrzem zostanie Real.
ogqozo
Prawdę mówiąc, to ja też czekam na jakiś wielki transfer, bo przecie Real co roku takowego dokonuje, co nie? Cannavaro to naprawdę wielki obrońca, ale wypadałoby ściągnąć kogoś, kto rozraduje kibiców... może Marco Materazzi:)?
Kmiot
a może Sławomir Majak?
Tytek
łalhahaha,ale sie usmiałem:/

real poluje jeszcdze na diarre i kogos za r.carlosa
OsciBosci
QUOTE(Tytek @ 30 07 2006, 02:23) *

łalhahaha,ale sie usmiałem:/

real poluje jeszcdze na diarre i kogos za r.carlosa

I co w tym smiesznego?? Ponad to probuja nadal sciagnac Kake, Reyesa, Cesca, Diarre i zastepce dla Carlosa.
ogqozo
Ponadto? Czyli że chcą serio ściągnąć Majaka? Kurde, już o nim zapomniałem kilka lat temu.
Diarra by się przydał, szkoda że byli tak durni żeby sprzedać Makelele. Za Carlosa proponuję Sorina - dobry gość. Gdzie on wogle gra?
OsciBosci
QUOTE(ogqozo @ 30 07 2006, 15:26) *

Ponadto?

Dziekuje słowniczku...

Za Carlosa proponuję Sorina - dobry gość. Gdzie on wogle gra?

Villareal
ogqozo
Całe życie byłem pewien, że się pisze razem ponadto... ya sure?
Man ya killed me. I'm over.
OsciBosci
QUOTE(ogqozo @ 30 07 2006, 21:37) *

Całe życie byłem pewien, że się pisze razem ponadto... ya sure?
Man ya killed me. I'm over.

No i bardzo dobrze myslales bo sie pisze "Ponadto"
Tytek
Kolejny wychowanek Barcy w arsenalu

Arsenal zwyciężył w wyścigu po uzdolnionego 16-letniego gracza Barcelony. Mowa to o Franie Merida.

Wspaniale zapowiadający się gracz podpisał już umowę z londyńskim zespołem. Stawia go to na równi z Cesciem Fabregasem, który również odszedł do zespołu Arsene Wengera. Jest to kolejny przypadek, w którym zagraniczny klub 'podbiera' 'Dumie Katalonii' uzdolnionego piłkarza.

Merida wziął udział w wygranym przez młodzików Arsenalu 4-0 meczu, w którym przeciwnikami byli chłopcy z Boreham. Teraz pozostaje mu liczyć na to, że jak najszybciej dorówna swojemu poprzednikowi, który ma już za sobą min. występ w finale Ligi Mistrzów.

Przybycie Meridy wiązało się z dużym zainteresowaniem. Nie ma w tym jednak nic dziwnego, gdyż w swoich szeregach chcieli go zobaczyć również trenerzy Manchesteru United czy też Liverpoolu. Ostatecznie jednak w walce o gracza zwyciężyli 'the Gunners'.

Sukces Anglików może okazać się jednak złudny. Barcelona zastanawia się czy nie zgłosić w UEFA złamania przepisów mówiących o transferach niepełnoletnich zawodników. Świadczy to o tym, iż 'Nasz' klub nie jest zadowolony z faktu utraty perspektywistycznego zawodnika.

Sytuacja z Meridą przypomina te z 2003 roku, kiedy to barwy klubowe zmienili Cesc Fabregas (Arsenal) oraz Gerard Pique (Manchester United). Agent Frana, Joseba Diaz, który również zajmował się przejściem Fabregasa, w obu przypadkach działał bez wiedzy Katalończyków, aby tylko udało się sfinalizować transfer do zespołu Premiership. Można powiedzieć, że dla Arsenalu kontrowersyjne transfery to codzienność. Oprócz ww. przykładów mogą o tym poświadczyć przenosiny Nicolasa Anelki czy też Mathieu Flaminiego.

Miejmy nadzieję, że to już ostatnia tego typu sytuacja. W tej chwili trudno jest sobie wyobrazić Barcelonę bezz Messiego. W kolejce do pierwszego zespołu powoli zaczyna się ustawiać Giovani dos Santos. Niedługo podobne kroki poczyni Bojan Krkic. Chyba każdy Culé marzy o tym, aby barwy blaugrana przywdziewało jak najwięcej wychowanków. Jednak wystarczy jeszcze kilka podobnych sytuacji, a tych wychowanków może zabraknąć...

I jak tu sie nie wkur**ic?? przeciez to ewidentne chamstwo!~~!!!!!! swoich nie potrafią wychowac tylko potpie*ają innym icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

Mam nadzieje ze Barca załatwi sprawę w UEFA,albo zmienią przepisy w Hiszpanii...
cesc febregas,pique,merida.......
Junkhead
A niech sobie Arsenal i inne kluby biorą wszystkich wychowanków (no może oprócz Bojana Krkica) i tak Barca wygra Ligę Mistrzów.
Tytek
tylko ze jak sami ich nie potrafią wychowac to taka kradziez jest beznadziejna....
wozek
Że co? przeciez zawodnik 6nastoletni do pierwszego skladu dorwie sie za 2,3 lata najwczesniej przy dobrych wiatrach. przez ten czas to co wakacje ma? druzyna takze musi go dobrze przygotowac, a kwestia talentu do 10% miary zawodnika... ludzie powagi troche.
Tytek
no,ale jesli Barca wychowywała takiego gracza przez 10lat, nauczyła go gra w piłke,wydała gruba kase na nie3go (np. Messi i kupowanie hormonow,aby urósł) to potem mozna sie wsciec keidy ktoś sprząta gracza,nie?
Junkhead
QUOTE(killer-san @ 30 07 2006, 14:20) *

I co w tym smiesznego?? Ponad to probuja nadal sciagnac Kake, Reyesa, Cesca, Diarre i zastepce dla Carlosa.

No raczej nie jak pisze na onecie - "Prezes Realu Madryt Ramon Calderon zapowiedział, że jego klub rezygnuje z pozyskania Kaki, Cesca Fabregasa i Arjena Robbena".
Tytek
Barcelona zdobyła Superpuchar Hiszpanii pokonując w drugim meczu espanol 3-0...bramki Deco 2x i Xavi.Pierwszy mecz 0-1 dla Barcy gol Giuly'ego

real kupił diarre...
Ukyo_Tachibana
Ja chce zobaczyc jeszcze Giovanniego Dos Santosa boze co ten chlopak w tej Barcelonie B wyprawia to glowa mala co za szybkosc technika precyzyjny strzal drybling @_@ Meksykanski Messi to jest poprostu kolejne zlote dziecko FCB D:
Tytek
szkoda tylko ze paszportu nie ma...ale juz za rok moze wystepowac,bo prawdopodobnie Marquez dostanie paszport
Tytek
Barca-bayern monachium 4-0!! w meczu o Puchar Gampera na Camp Nou
bramki Ronaldinho
Eto'o 2x
Saviola
!!
Pablo el
QUOTE(Junkhead @ 14 08 2006, 12:37) *

No raczej nie jak pisze na onecie - "Prezes Realu Madryt Ramon Calderon zapowiedział, że jego klub rezygnuje z pozyskania Kaki, Cesca Fabregasa i Arjena Robbena".

Po finalizacji transferu Diarry, Calderon dzisiaj powiedzial
Będzie jeszcze co najmniej jedna prezentacja nowego gracza, powołując się na Pedję i Capello. Ktokolwiek nim będzie, zostanie sprowadzony jako ostatni.

Mozna spekulowac kto to bedzie - Adriano, Kaka czy Reyes. Pewnie Reyes to plan awaryjny jak nie wypali wymiana grubasa za ktoregos z brazylijczykow.
Real wygrał 2-1 z Anderlechtem Bruksellą dwa gole strzelił Ruud...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.