Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Kubaa__
No dokładnie, najbardziej szkoda oczywiście Carlosa.
SkViOt
Pff....dawno się nie kłóciłeś co ?? A to, że Real ma gorszy bilans bramkowy jakoś mnie nie obchodzi, najważniejsze, że odrobili straty punktowe.

ja sie wcale nie chce klocic tylko nie pisz (pipi) ze real jest liderem zanim nie skonczy sie kolejka
DMX
Juz za chwile mecz kolejki: La Coruna - Sociedad. Baskowie wyszli chyba z kryzysy i mam nadzieje ze wygraja z Deportivo ktora musi podniesc sie po 8 bramkach od Monaco. Bedzie ciekawie, szkoda ze C+ nie chce trasmitowac tych meczy, pozostaje te smieszne programy na satalicie.

PS. Coraz bardziej lubie Giggsa: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=21452 Prawde mowi, moze chce grac w Realu wink.gif
Sarni

PS. Coraz bardziej lubie Giggsa: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=21452 Prawde mowi, moze chce grac w Realu wink.gif

Zapomnij

A tak wogóle to Juaregi rula laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Deportivo - Sociedad 2:1 (0:1)
0:1 Nihat 29.
1:1 Juaregi 73.-sam.
2:1 Juaregi 85.-sam.

laugh.gif
sp1979
heheheh no no laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ale to były jakies takie "porządne " :wink: samoboje czy piłka sie o niego otarła??????

tak czy siak wyczyn nie do pozazdroszczenia cool.gif

barca dzisiaj zmiecie betis

BARCA BARCA BARCA!!!!
SkViOt
bedzie chyba zmiana lidera bo Valencie przygrala u siebie 1:2 z Santanderem
DMX
no mamy zmiane lidera: Deportivo La Coruna i sie nie zmieni

5 min FC Sevilla - Real Madryt 1:0 (obrona Realu: Pavon, Helguera, Ruben, Bravo tongue.gif )

10 min 2:0 - Samoboj Helguery laugh.gif

15 min 3:0 - powtorka z Mallorcy ? No jak teraz Perez nie kupi obroncy

20 min nadal 3:0 ale warto odnotowac pierwsza skuteczna interwencje obrony wink.gif

25 min - I zmiana: schodzi fatalny Ruben, wchodzi Solari. To sobie nie pograł piłkarz z numerem '4'. Trzeba przyznać, że zawalił przy każdej z trzech bramek, ale jaja chlopak chyba skonczyl kariere tongue.gif

Do przerwy 4:0, zal ogladac ide na swieze powietrze sad.gif
SeJo
no mamy zmiane lidera: Deportivo La Coruna i sie nie zmieni

5 min FC Sevilla - Real Madryt 1:0 (obrona Realu: Pavon, Helguera, Ruben, Bravo tongue.gif )

10 min 2:0 -  Samoboj Helguery  :lol:

15 min 3:0 - powtorka z Mallorcy ? No jak teraz Perez nie kupi obroncy

20 min nadal 3:0 ale warto odnotowac pierwsza skuteczna interwencje obrony wink.gif

25 min - I zmiana: schodzi fatalny Ruben, wchodzi Solari. To sobie nie pograł piłkarz z numerem '4'. Trzeba przyznać, że zawalił przy każdej z trzech bramek, ale jaja chlopak chyba skonczyl kariere  :P

Do przerwy 4:0, zal ogladac ide na swieze powietrze  :(

Skonczylo się na 4:1... uratowal was niezawodny Ronaldo w 55 minucie.
_Link_
Ehehe Real dostal ostro po dupsku biggrin.gif . W sumie nalezalo im sie, po co kupują tyle świetnych zawodników, a potem ich marnują w tym klubie.
Sarni
1:4 z Sevillą laugh.gif Ale klęska laugh.gif
Real który nigdy nie przegrywa, a zawsze gra cacy przegrał 1:4 z zespołem z dołu tabeli laugh.gif
Kubaa__
Ehehe Real dostal ostro po dupsku biggrin.gif . W sumie nalezalo im sie, po co kupują tyle świetnych zawodników, a potem ich marnują w tym klubie.

LoL, nie wiem kto się tam marnuje, ale ok - skoro tak twierdzisz, twoja sprawa.

Co do wypowiedzi Sarniego - zgadzam się - to KLĘSKA !!, ale kto powiedział że Real zawsze gra cacy ??
DMX

Przed czym uratowal smile.gif K.O. do przerwy i juz nic nie dalo sie zrobic. Dobrze ze Valencia tez dala du.. smile.gif Nokaut na stadionie w Sewilli!

Perez musi kupic 2 obroncow nie ma wyboru, szkoda mi Rubena sad.gif
Trudno cokolwiek powiedzieć o młodym Rubenie. To po prostu nie jest poziom pierwszej ligi. Queiroz zmienił go już w 25 minucie. Chłopak płakał schodząc do szatni i należy mu bardziej współczuć, aniżeli obwiniać za ta, co się stało.
Według AS-a z zespołu Królewskich można pochwalić tylko Beckhama i Ronaldo, którzy starali się coś tworzyć. Postawę reszty „galaktycznych” najlepiej przemilczeć.
Veron
Sarna - zapomnialem, ze Fulham to niekwestionowany potentat ligi angielskiej icon_twisted.gif
SeJo

Przed czym uratowal smile.gif

Przed niekorzystnym rezultatem :wink:
piotrszwiec
Oj Barca chyba powraca do formy, znowu zwycięstwo!!!!1
DMX
Ronaldinho może nie zagrać z Realem!

Brazylijski pomocnik Fc Barcelona Ronaldinho Gaúcho może nie zagrać w meczu z Realem Madryt, który odbędzie się 6. Grudnia tego roku na Camp Nou. W pierwszych minutach wczorajszego spotkania z Betisem doznał kontuzji, zaś pierwsze rokowania lekarzy oceniają, iż Ronaldinho może nie grać od czterech do nawet sześciu tygodni, przez co jego występ w Gran Derby stoi pod dużym znakiem zapytania. Życzymy jak najszybszego powrotu do zdrowia!

Barca bez Ronaldinho question.gif Zwyciestwo nie bedzie az tak slotkie jak nie zagra z Realem. Oby wyzdrowial i poczul smak kleski icon_twisted.gif
Sarni
Sarna - zapomnialem, ze Fulham to niekwestionowany potentat ligi angielskiej icon_twisted.gif

Pff, wolę 1:3 po walce niż 1:4 bez walki tongue.gif
Veron
A ja tam wole porazke na wyjezdzie niz przed wlasna publicznoscia icon_twisted.gif
sp1979
no no :wink: real dał czadu ze ho ho

a barca no jest coraz lepiej.........

ale ta kontuzja ronaldinho martwi mnie strasznie........... :cry:

ale mam nadzieje ze go wykuruja do meczu z realem.........

BARCA BARCA BARCA!!!
SkViOt
Kompromitacja realu w Sewilli icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
a Barca wraca do formy, oby tylko Ronaldinho sie wyleczyl na mecz z realem
DMX
Ronaldinho raczej zagra:

Nadzieja Barcelony na lepsze czasy i jej największa gwiazda - Ronaldinho Gaucho najprawdopodobniej zagra 6 grudnia w spotkaniu z Realem Madryt. Gruntowne testy medyczne zostały przeprowadzone w Rio, gdyż Brazylijska Federacja Piłkarska chciała się upewnić, czy aby ich reprezentant na pewno jest kontuzjowany. Trzeba mieć nadzieje, że drużyny zagrają w pełnych składach, stworzą piękne widowisko i nikt nie będzie musiał tłumaczyć przegranej brakiem kluczowych zawodników...
Oby, niech poczuje smak kleski icon_twisted.gif

Inny ciekawy news:
Barcelona chce pobić 30 milionową ofertę Realu w sprawie kupna napastnika reprezentacji Anglii i Liverpoolu - Michaela Owena.

Po nieudanym zakupie Anglika - Davida Beckhama, Barcelona zamierza zdobyć Michaela Owena, który pomoże im w pogrążeniu swoich rywali z La Liga.

Prezydent FCB Joan Laporta powiedział :"Chciałbym pozyskać Owena jeszcze przed końcem sezonu, ale decyzja będzie zależna również od Franka Rijkaarda" -trenera.

Rijkaard powiedział o Owenie :"Michael Owen bardzo pasuje do stylu gry FCB"

"To piłkarz, który odwala kawał niezłej roboty w Liverpoolu, ale byćmoże jego praca tam wkrótce dobiegnie końca"

"Jest dokładnie takim zawodnikiem jakiego potrzebujemy, ale to nie znaczy, że napewno będziemy mogli go sprowadzić do Katalonii"

"Przegraliśmy z Realem walkę o Davida Beckhama i jeśli chcemy pokonać Królewskich w meczu, to właśnie takich piłkarzy jak Owen nam potrzeba"

"Musimy pokazać naszą determinację w nabyciu Owena, jak zrobiliśmy to przy sprowadzeniu do klubu Ronaldinho"- skończył Rijkaard

Nie podba mi sie ten pomysl, bo to oznacza ze Roanldo zostanie sprzedany (prawdopodbnie Interowi albo Chelsea). Ronaldo jest 100 razy lepszy od Owena
Sarni
Czy Ronaldo jest lepszy od Owena to nie wiem, ale wiem, że Owen jest niezwykle podatny na kontuzje i raczej lepszym rozwiązaniem byłoby pozostawienie Ronaldo w kadrze. A tak wogóle to kiedy oni zaczną rozglądać się za obrońcami ?
Kubaa__
Owen to już nie ten sam zawodnik co kiedyś (moim zdaniem porównywanie go do Ronaldo to zniewaga icon_twisted.gif ). Nie gra i nie zachwyca już tak jak to czynił na boiskach we Francji na MŚ 98, chociaż do Barcy mógłby przyjść (byleby nie miał kontuzji, o czym wspominał zresztą Sarni), bo kto wie - może wróci do formy i będzie na co popatrzeć.
Co do Ronaldo to nie wydaje mi się, żeby wrócił do Interu, Chelsea też raczej odpada, Abramowicz już połowe Realu chciał kupić i skończyło się na plotkach, tak więc jak zwykle pewnie dużo szumu o nic, ale zobaczymy.
SeJo
Hmmm kilka kolejek Primiera Division juz za nami, kieruje wiec do was drodzy forumowicze pytanie: Kto jest waszym zdaniem tegorocznym faworytem rozgrywek?

Moim skromnym zdaniem w gre wchodzi 5 zespolow: Valencia, Real Madryt, Deportivo, Sociedad i Barcelona. Patrzac przekrojowo najwieksze szanse daje wlasnie tym ostatnim- Katalonczykom. Sa druzyna, ktora wydaje sie lapac wlasciwy rytm, druzyna nabiera ogrania, a jakoze posiada wielki potencjal, kiedy sie rozpedzi bedzie nie do zatrzymania... Puyol, Ronaldiho, Overmars, Xavi, Saviola i spolka dadza rade... Bo jesli nie oni to Deportivo :!:
Sarni
Hmmm kilka kolejek Primiera Division juz za nami, kieruje wiec do was drodzy forumowicze pytanie: Kto jest waszym zdaniem tegorocznym faworytem rozgrywek?

Moim skromnym zdaniem w gre wchodzi 5 zespolow: Valencia, Real Madryt, Deportivo, Sociedad i Barcelona. Patrzac przekrojowo najwieksze szanse daje wlasnie tym ostatnim- Katalonczykom. Sa druzyna, ktora wydaje sie lapac wlasciwy rytm, druzyna nabiera ogrania, a jakoze posiada wielki potencjal, kiedy sie rozpedzi bedzie nie do zatrzymania... Puyol, Ronaldiho, Overmars, Xavi, Saviola i spolka dadza rade... Bo jesli nie oni to Deportivo :!:

Ja bym nie skreślał Valencii, grają dobrą piłkę, chociaż trochę nierówną. Valencia, Barcelona, Deportivo - ktoś z tej trójki będzie mistrzem. Chociaż Barcelona ma najgorszy bilans bezpośredni, Deportivo z kolei radzi sobie najlepiej w meczach z faworytami.
SeJo
Co do Ronaldo to nie wydaje mi się, żeby wrócił do Interu, Chelsea też raczej odpada, Abramowicz już połowe Realu chciał kupić i skończyło się na plotkach, tak więc jak zwykle pewnie dużo szumu o nic, ale zobaczymy.

Makalele rozplynal sie w powietrzu icon_twisted.gif
SkViOt

Ja bym nie skreślał Valencii, grają dobrą piłkę, chociaż trochę nierówną. Valencia, Barcelona, Deportivo - ktoś z tej trójki będzie mistrzem. Chociaż Barcelona ma najgorszy bilans bezpośredni, Deportivo z kolei radzi sobie najlepiej w meczach z faworytami.

mam to samo zdanie ze to bedzie wielka trojca w Hiszpanii
ale stawiam na Barce
SeJo

ale stawiam na Barce

Trudno powiedziec, ze Barca to faworty murowany, ale ja obdzielam nastepujaco:
35% Barcelona
20% Deportivo
15% Valencia
15% Sociedad
10% Real Madryt
5% inny
R_L_S_
okfoz w walce o tytul bedzie sie liczyla Valencia i Deportivo no moze jeszcze barca kure'wskim natomiast zycze spadku do II ligi wszak miejsce smieci na smietniku.
SkViOt

ale stawiam na Barce

Trudno powiedziec, ze Barca to faworty murowany, ale ja obdzielam nastepujaco:
35% Barcelona
20% Deportivo
15% Valencia
15% Sociedad
10% Real Madryt
5% inny

a moje typy na procenty sa nastepujace:
35% Barcelona
25% Deportivo
25% Valencia
10% Sociedad
4.99% inny
0.01% Real Madryt
DMX

35% Barcelona
20% Deportivo
15% Valencia
15% Sociedad
10% Real Madryt
5% inny

laugh.gif laugh.gif laugh.gif (pipi)zko-buraczkowi faworytem laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dobry zart. Od kilku lat prezentuja drugo ligowy poziom. Teraz zacznom tracic punkty bo Ronaldinho jest kontuzjowany tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Sociedad wieksze szanse od Galaktycznych. Moze mieli wielki sezon rok temu ale teraz wrocili do swojej normy - 14 miejsce.

Zazdrosc was zjada ale to Real jest najlepszy w Hiszpani. Valenica bedzie druga a Deportivo trzecie. (pipi)zko-buraczkowi moga znowu powalczyc o utrzymanie.

icon_twisted.gif REAL MADRYT MISTRZ HISZPANI 2002/2003 oraz 2003/2004 icon_twisted.gif
Sarni
Poza tym do walki o mistrzostwo może dołączyć Atletico Madryt, które zdecydowanie zaczyna łapać formę, także dołączyłbym ich do wielkiej trójki (Deportivo, Valencia, Barcelona). Myślę, że to pomiędzy nimi rozegra się walka o mistrzostwo.
SeJo

35% Barcelona
20% Deportivo
15% Valencia
15% Sociedad
10% Real Madryt
5% inny

laugh.gif laugh.gif laugh.gif (pipi)zko-buraczkowi faworytem laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dobry zart. Od kilku lat prezentuja drugo ligowy poziom. Teraz zacznom tracic punkty bo Ronaldinho jest kontuzjowany tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Sociedad wieksze szanse od Galaktycznych. Moze mieli wielki sezon rok temu ale teraz wrocili do swojej normy - 14 miejsce.

Zazdrosc was zjada ale to Real jest najlepszy w Hiszpani. Valenica bedzie druga a Deportivo trzecie. (pipi)zko-buraczkowi moga znowu powalczyc o utrzymanie.

icon_twisted.gif REAL MADRYT MISTRZ HISZPANI 2002/2003 oraz 2003/2004 icon_twisted.gif

Konstruktywizm... dlaczego Real ma niby wieksze szanse od Depor i Valencii? Jakos tego nie widze... co do Barcelony, "(pipi)zko-buraczkowi" juz niedlugo pokaza Kure,wskim gdzie ich miejsce icon_twisted.gif
DMX
Poza tym do walki o mistrzostwo może dołączyć Atletico Madryt, które zdecydowanie zaczyna łapać formę, także dołączyłbym ich do wielkiej trójki (Deportivo, Valencia, Barcelona). Myślę, że to pomiędzy nimi rozegra się walka o mistrzostwo.

zapomniales o wielkim potentacie, faworycie do zdobycia mistrza oraz LM: Osasuna Pampeluna laugh.gif laugh.gif laugh.gif Atletico bo padne i co jeszcze Albacete Balompie, Murcia question.gif biggrin.gif
Sarni
Może trochę na wyrost zapowiedziałem walkę Atletico o pierwszą czwórkę, ale w pucharach zagrają na pewno. O mistrzostwo powalczą Deportivo, Valencia i Barcelona.
DMX
Konstruktywizm... dlaczego Real ma niby wieksze szanse od Depor i Valencii?

Moze dlatego ze ma lepszy kadrowo sklad, wiekszy budżet, wiecej kibicow i broni majstra icon_twisted.gif
Sarni
Konstruktywizm... dlaczego Real ma niby wieksze szanse od Depor i Valencii?

Moze dlatego ze ma lepszy kadrowo sklad, wiekszy budżet, wiecej kibicow i broni majstra icon_twisted.gif

Ale miał już 2 wpadki, poza tym co to za skład skoro Figo nie strzela goli.
No i rzeczywiście mają cholernie mocny skład, ławka rezerwowych mnie wręcz poraża.
SIKI

35% Barcelona
20% Deportivo
15% Valencia
15% Sociedad
10% Real Madryt
5% inny

oczuwiście sreal madryt jest faworytem... RACJA... Szcególnie po ostatnim meczu z sevillą, co dostali 4:1... MIERDY... Dosłownie obrona srealu jest najlepsza na świecie... No tak przecież zostali osłabieni tak bardzo po odejściu Hierro do domu starców... Tak więc twoje ostatnie zdanie powinni brzmieć tak:
icon_twisted.gif sREAL MADRYT CIOTY HISZPANI 2002/2003 oraz 2003/2004 icon_twisted.gif
R_L_S_
No i rzeczywiście mają cholernie mocny skład, ławka rezerwowych mnie wręcz poraża.

Zapomniales wspomniec o wspanialej obronie bez watpienia najmocniejsza strona kure'wskich,takich defensorow zazdrosci caly pilkarski swiat laugh.gif laugh.gif laugh.gif
DMX
 :twisted: sREAL MADRYT CIOTY HISZPANI 2002/2003 oraz 2003/2004 icon_twisted.gif

widac ze kibice barcy to najwieksze buce w Hiszpani icon_twisted.gif Niedawno grozili wlasnemu prezesowi smiercia 8O Polecam wszystkim ich komentarze na stronie Krolewskich, takich ich zazdrosc zjada ze wchodza i obrazaja Galaktycznych - najlepsze spisujemy: http://www.ciules.prv.pl/ laugh.gif

Real, Valencia, Deportivo jak co roku powalcza o mistrza. Moze jakis klub je rodzieli (jak ostatnio Sociedad) ale jedna z tych druzyn zajmie pierwsze miejsce. Reszta jest za cienka

Rok temu bez obrony zdobylismy mistrza w tym roku bedzie tak samo biggrin.gif
Sarni
 :twisted: sREAL MADRYT CIOTY HISZPANI 2002/2003 oraz 2003/2004 icon_twisted.gif

widac ze kibice barcy to najwieksze buce w Hiszpani icon_twisted.gif Niedawno grozili wlasnemu prezesowi smiercia 8O Polecam wszystkim ich komentarze na stronie Krolewskich, takich ich zazdrosc zjada ze wchodza i obrazaja Galaktycznych - najlepsze spisujemy: http://www.ciules.prv.pl/ laugh.gif

To ja już lepiej nie będę się wypowiadał o poziomie kibiców Realu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
DMX

Zapomniales wspomniec o wspanialej obronie bez watpienia najmocniejsza strona kure'wskich,takich defensorow zazdrosci caly pilkarski swiat laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A rok temu jaka byla ? A kto jest mistrzem icon_twisted.gif
R_L_S_
a co sie dzialo w LM?real zostal skarcony za ta polityke transferowa i zycze im z calego serca iz w tym roku odpadna w 1/8 a w lidze zajma 5 miejce icon_twisted.gif
DMX
Mowimy o PRIMERA DIVISION!

Fuksa Juve mialo i tyle. Trafili na spadek formy Krolewskich i udalo im sie. Pozniej graly w finale takie dwie druzyny zabijajce piekno pilki. Mecz byl tak emocjujacy ze musze co chwile sprawdzac w internecie kto wygral. Nawet jak byly karne to grali na 0:0. Ale wg statystyki:
1998 Real Madryt
1999 Manchester United
2000 Real Madryt
2001 Bayern Monachium
2002 Real Madryt
2003 AC Milan
2004 Real Madryt icon_twisted.gif
Watari
To ze Real ma slaba obrone to fakt ale zeby go kur.va mac mieszac z blotem bo mial wpadke z Sevilla? Barca miala wieksze wpadki bo sa kur.vy szmaty i tyle icon_twisted.gif tego co najbardziej im sie zasluzyl "wyruchali" jak psa mowa o Luis van Gall (anonim) (jak to sie pisalo ??) e nie wazne tyle z mojej strony tongue.gif

ps barca sie nie liczy w walce o mistrza a Valencia i Deportivo owszem grozni faworyci do korony
safferon
to wasze lekcewazenie realu na kazdym kroku, wytykanie kazdego potkniecia tego klubu i wyolbrzymianie go do smiesznych wrecz rozmiarow jest naprawde zalosne [ chociaz z drugiej strony uzasadnione, w koncu jak mozna inaczej traktowac druzyne ktora to tyle razy skopala (pipi) waszym kochanym klubom icon_twisted.gif ]
mozna ich nie lubic, bo kiedys tam z kims tam wygrali, bo uwielbiacie barce, za ich polityke transferowa i choy wie za co jeszcze, ale (pipi)y, ktore wypisujecie na temat kroleweskich nienajlepiej swiadcza o waszym wzroku, pamieci itp, itd ;p

dmx ; taa ah juve ci przekleci farciarze, w koncu tylko fartowi mozna przypisac tak rewelacyjne zwyciestwo
ty z koleii nie gloryfikuj ich az tak bardzo, czy kazda porazka realu oznacza szczescie druzyny pzreciwnej?
DMX
dmx ; taa ah juve ci przekleci farciarze, w koncu tylko fartowi mozna przypisac tak rewelacyjne zwyciestwo
ty z koleii nie gloryfikuj ich az tak bardzo, czy kazda porazka realu oznacza szczescie druzyny pzreciwnej?

Juve wygralo zasluzenie, byla lepsza druzyna w tym meczu. Ale twierdze ze Real byl w tym czasie w kryzysie formy. Przed pierwszym meczem z Juve przegral 1:5 z Mallorca a przed rewanzem zremisowal bezbramkowo z Recreativo.
SIKI
To ze Real ma slaba obrone to fakt ale zeby go kur.va mac mieszac z blotem bo mial wpadke z Sevilla?   Barca miala wieksze wpadki bo sa kur.vy szmaty i tyle  :twisted:  tego co najbardziej im sie zasluzyl  \"wyruchali\" jak psa mowa o Luis van Gall (anonim) (jak to sie pisalo ??) e nie wazne tyle z mojej strony tongue.gif  

ps  barca sie nie liczy w walce o mistrza a  Valencia i Deportivo owszem grozni faworyci do korony

Za to tfój real to nie są nawet szmaty... to są kur.vy :!: :!: :!:
Watari
nie pisz tak wiecej to rani moja psyche :cry: laugh.gif laugh.gif

Barca jest wielka od kilku sezonow sie nie liczy w europie, Real to ci,py
bo przegrali z Sevilla tak ok niech tak pozostanie....zaczekamy na mecz Real- Barcunia i zobaczymy kto tu RZADZI frajerzy icon_twisted.gif
Kubaa__

Za to tfój real to nie są nawet szmaty... to są kur.vy :!: :!: :!:

LoL - w tym momencie udowodniłeś, że prawdziwy z ciebie frajer.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.