Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
piotrszwiec
Ja pi****le - ale nie grała i tyle. Gdyby Brazylia podczas Mistrzostw Świata we Francji zagrała w finale tak jak w w poprzedzających go meczach też by nie dostała 3:0 w dupe, jakby Polska grała w eliminacjach do ME tak jak w eliminacjach do MŚ też by odniosła suksces, gdyby Wisła grała z Valarengą tak jak z Parmą to też by była w kolejnej rundzie pucharu UEFA, gdyby.... i tak można bez końca!! Poza tym może jak Barca grała by przez cały mecz jak przez tak jak przez ostanie 15 min. to gra Realu też byłaby zupełnie inna.

nie bulwersuj się tak chłopcze to tylko i wyłącznie moja opinia...
SkViOt
[size=18]Real Madryt : 1

Zycie jest piekne  :lol:  :lol:  :lol: 2 liga to jest ich miejsce  :D

Pozdro dla ekspertow:
FC Barcelona to najlepszy klub w Hiszpanii i za niedlugo skopie dupe kure,wskim.

nie mowie tylko o tej wpadce przekonasz sie co sie bedzie dzialo z kure,wskimi jak dostana po (pipi)e od Barcy

Nie badz tez pewny wyniku grudniowego meczu,nie zdziwilbym sie jakby barca rozpykala real co by mnie bardzo ucieszylo poniewaz nienawidze realu.

buu ale straszne laugh.gif

i tak udalo sie kure,wskim szczesliwie wygrac a brak Ronaldinho zrobil swoje.chociarz pierwsza polowa w wykonanie Barcy to byla porazka.
SkViOt
Kazdy zespol prowadzac 2-0 na wyjezdzie przed 100000tys widownia, wycofal by sie do obrony.

nie kazdy
np. reprezentacja Brazylii NIGDY nie przestaje atakowac na bramke rywala
McB_san
hmmm tylko że reprezentacji brazyli to zwykle w ostatnie 15 minut najbardziej sie spieszy=] bo jakoś przez pierwsze 75 minut im sie nie spieszy i wtedy jest różnie...
a sutuacja w tabeli jest cool
REAL RULEZZZ!!!!
ZIDANE DEBEŚCIAK!!
McB_san
dla uwieńczenia statystyk pozwolę sę pokazać klasyfikację strzelców:

gole zawodnik klub

11 Ronaldo Real Madryt
8 Miguel Mista Valencia
8 Salva Ballesta Malaga
7 Samuel Eto'o Mallorca
7 Fernando Torres Atletico Madryt
6 Rodolfo Bodipo Santander
6 Dario Silva Sevilla
6 Ariza Makukula Valladolid
6 Walter Pandiani Deportivo
6 Raúl González Real Madryt
5 Sonny Anderson Villarreal
5 Savo Milosevic Celta Vigo
5 Ricardo Oliveira Valencia

i tu tesz widać kto króluje icon_twisted.gif icon_twisted.gif biggrin.gif
FORZA REAL!!
Kubaa__
Ja pi****le - ale nie grała i tyle. Gdyby Brazylia podczas Mistrzostw Świata we Francji zagrała w finale tak jak w w poprzedzających go meczach też by nie dostała 3:0 w dupe, jakby Polska grała w eliminacjach do ME tak jak w eliminacjach do MŚ też by odniosła suksces, gdyby Wisła grała z Valarengą tak jak z Parmą to też by była w kolejnej rundzie pucharu UEFA, gdyby.... i tak można bez końca!! Poza tym może jak Barca grała by przez cały mecz jak przez tak jak przez ostanie 15 min. to gra Realu też byłaby zupełnie inna.

nie bulwersuj się tak chłopcze to tylko i wyłącznie moja opinia...

To jest wg ciebie bulwersacja ?? Po prostu takie gadanie nie ma sensu , a jaką ty masz tam opinie to mnie nie za wiele interesuje.... chłopcze.
Kubaa__

gole zawodnik klub  

11 Ronaldo Real Madryt  

i tu tesz widać kto króluje  :twisted:  :twisted:  :D  
FORZA REAL!!

Spoko, tylko że Ronaldo ma 12 bramek biggrin.gif .
DMX

np. reprezentacja Brazylii NIGDY nie przestaje atakowac na bramke rywala

laugh.gif laugh.gif laugh.gif 20 listopada 2003 - Eliminacji mistrzostw świata 2006 w strefie Ameryki Południowej mecz: Brazylia - Urugwaj: 29 minuta 2-0 bramka Ronaldo i Kaka. Brazylia postanawia oszczedzac sily, cofa sie. Urugwaj zaczyna atakowac: dwie bramki Forlana (56 i 76 min) i samoboj w 80 min Gilberto Silva. Jest juz 2-3, Brazylia dopiero zaczyna szturm i ratuje ich niezawodny Ronaldo. Moge poszukac dziesiatki meczow gdy Brazylia zmienia styl ze wzgledu na wynik.

Real zaczol grac na pol gwizdka bo chcial oszczedzac sily, bylo to posuniecie trenera i chwala mu za to:

Zdjęcie Ronaldo z boiska trener Realu tłumaczył tym, że we wtorek Real gra z Porto w Lidze Mistrzów. „Czasem trzeba podjąć taką decyzję. Najważniejsze, że wygraliśmy i Madryt wyszedł zwycięsko z pojedynku, który który śledził cały świat”
piotrszwiec
To jest wg ciebie bulwersacja ?? Po prostu takie gadanie nie ma sensu , a jaką ty masz tam opinie to mnie nie za wiele interesuje.... chłopcze.
jak cię to nie interesuje to po co piszesz w odpowiedzi na mój post; dobra nie mam zamiaru się z nikim kłócić.
Rafael

gole zawodnik klub  

11 Ronaldo Real Madryt  

FORZA REAL!!

Szkoda że maaakay poszedł wtedy nie ronaldo by byl liderem :wink: .
SkViOt
Moge poszukac dziesiatki meczow gdy Brazylia zmienia styl ze wzgledu na wynik

dziesiatki takich meczy nie ma ale jak gra team Brazylii to decyduje o tym trener a obecnemu za bardzo sie nie spieszy do ataku
Kubaa__

gole zawodnik klub  

11 Ronaldo Real Madryt  

FORZA REAL!!

Przy obecnej formie Ronaldo nie byłbym tego taki pewien, ale skoro tak uważasz to myśl tak dalej, nie chce mi się po raz kolejny wdawać w bezsensowną dyskusje.
Rafael

gole zawodnik klub  

11 Ronaldo Real Madryt  

FORZA REAL!!

Przy obecnej formie Ronaldo nie byłbym tego taki pewien, ale skoro tak uważasz to myśl tak dalej, nie chce mi się po raz kolejny wdawać w bezsensowną dyskusje.

Tu niechodzi o formę lecz o to że całe deportivo grało na niego i on strzelał dużo bramek :wink: .
SkViOt

gole zawodnik klub 

11 Ronaldo Real Madryt

i tu tesz widać kto króluje  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  biggrin.gif 
FORZA REAL!!

Tu niechodzi o formę lecz o to że całe deportivo grało na niego i on strzelał dużo bramek :wink: .

zgadzam sie
Roy strzelal w Deportivo duzo bramek i jak by zostal to pewnie by namieszal
Kubaa__
No tak - że by zamieszał to możliwe, ale Rafael napisał: "Szkoda że maaakay poszedł wtedy nie ronaldo by byl liderem", a to już zupełnie inne stwierdzenie, które wg mnie jest bardzo wątpliwe.
DMX

Ale juz go nie ma biggrin.gif Ronaldo zdobedzie ten tytul biggrin.gif
Sarni

Ale juz go nie ma biggrin.gif Ronaldo zdobedzie ten tytul biggrin.gif

Ronaldo zapewne zdobędzie ten tytuł, bo strzela bramki regularnie i nie ma godnego rywala w drodze po koronę "Króla Strzelców".
Kubaa__

Ronaldo zapewne zdobędzie ten tytuł, bo strzela bramki regularnie i nie ma godnego rywala w drodze po koronę \"Króla Strzelców\".

Dokładnie.
sp1979
co do ronaldo to zgadzam sie
obecnie nie ma w la liga pilkarza tak regularnie strzelajacego bramki.

derby Katalonii coraz blizej............
mam nadzieje ze rijkard nie popelni bledow z meczu z realem jezeli chodzi o wyjsciowa jedenastke i zagra rustu...a takze postawi na gre skrzydłami
no i oczywiscie zagra juz wiadomo kto cool.gif
ja typuje 2:0 dla balugrany

BARCA BARCA BARCA!!!
Veron
LOOOOOOOOOOOL

Derby Katalonii obydwa zespoly konczyli W ÓSEMKĘ!!!!!!!!
R_L_S_
Jak widac mecz walki ;>
Quby
Czemu sie dziwic smile.gif.................. Nie lubia sie smile.gif...........................Ale widowisko bylo smile.gif
DMX
Jakie widowisko, nic tylko sie faulowali (przestali dopiero jak kazdy zespol dostal po 3 czerwone kartki, jeszcze jedna i bylby walkower smile.gif ). Jeden zespol warty drugiego niech sie umowia na ustawke jak chca sie bic.

A dzisiaj o 19 spotkaja sie dwaj faworyci do tytułu: Real - Deportivo (transmisja na C+). Tu nie bedzie kopaniny tylko piekny futbol biggrin.gif
Quby
To DMX:

Chodzilo mi o widowisko hmmmmmmmmmm....................jakby to ujac ........Po prostu chodzilo mi o ta "bijatyke na boisku"- to nazwalem widowiskiem wink.gif
SIKI
ej widać że dobrze czytaliście... Bohaterem meczu był ten debil sędzia Zamorano, z miasta debili, Madrytu... :!: Widać, że królewscy mu dobrze robili, żeby tyle kartek w Katalonii pokazał laugh.gif laugh.gif laugh.gif :!: :!: :!: icon_twisted.gif
Kubaa__
Brawo - świetne rozumowanie, ale skoro tak nadużywasz słowa "debil" to może masz z nim coś wspólnego (na to wygląda).
sp1979
no!
derby dla NAS cool.gif

rijkard w koncu postawil na rustu (no i sie nie zawiodl)a takze wyjsciowy sklad byl w koncu porzadny.
a co do kartek to coz derby to derby :wink:

BARCA BARCA BARCA!!!
DMX
Real - Deportivo 2:1 Ronaldo, Raul biggrin.gif Pieknie, 3 ciezkie mecze i 9 pkt smile.gif
Kubaa__
Hehe, pięknie - mało powiedziane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . No i Ronaldo po raz kolejny strzela ! ! ! !
DMX
Gwiazdy światowego futbolu, m.in. Zinedine Zidane, Ronaldo, Rivaldo czy David Beckham, zagrały w poniedziałek w Bazylei mecz charytatywny "przeciw ubóstwu". W obecności 30 tysięcy widzów drużyna Ronaldo pokonała ekipę przyjaciół Zidane'a 4:3.

Spotkanie odbyło się na zakończenie gali FIFA, podczas której Zidane odebrał nagrodę dla najlepszego piłkarza na świecie w kończącym się roku.

W zespole, którym kierował pomocnik Realu Madryt zagrali m.in. jego klubowy kolega Anglik David Beckham, Portugalczyk Vitor Baia, Holender Edwin van der Saar czy Kameruńczyk Samuel Eto'o.

Wśród przyjaciół Ronaldo znaleźli się m.in. Rivaldo i Roberto Carlos.

Cały dochód z imprezy - ok. 650 tysięcy euro - został przekazany na program walki z ubóstwem na świecie, któremu patronuje Organizacja Narodów Zjednoczonych.

Widzialem urywek na Eurosporcie. Co wyprawiali ci mlodzi brazyliczycy zaproszeni przez Ronaldo 8O Szczegolnie ta bramka Robinho mistrzostwo

Niektore gwiazdy m.in. Ruud Van Nisterooy odmowili przyjazdu do Szwajcarii zaslaniajac sie srodowymi meczami pucharowymi. Bezczelnosc z ich strony przeciez wystarczylo ze postali by kilka minut na murawie i przyciagneli widza i sponsora.
SeJo

Niektore gwiazdy m.in. Ruud Van Nisterooy odmowili przyjazdu do Szwajcarii zaslaniajac sie srodowymi meczami pucharowymi. Bezczelnosc z ich strony przeciez wystarczylo ze postali by kilka minut na murawie i przyciagneli widza i sponsora.

Van the Man nie mogl, bo mu klub zabronil. Tak w ogole... rozumiesz znaczenie slowa 'bezczelnosc'... bo jest ono zastosowane, hmmm srednio trafnie.
DMX
Chodzi o to ze to byl mecz charytatywny "przeciw ubóstwu". Ronaldo, Zidane i reszta zagrala za darmo. Wystarczylo pochodzic troche po boisku i kasa za bilety i od sponsorow trafila dla biednych. Bezczelne jest udzielanie odpowiedzi "nie przyjade bo w srode mama mecz w pucharze krajowym". Ale by sie przemeczyl jakby zagral 15 min dla biednych. A moze jeszcze kase chcial ze ten wystep (a moze klub?)
SeJo
Chodzi o to ze to byl mecz charytatywny \"przeciw ubóstwu\". Ronaldo, Zidane zagrali za darmo. Wystarczylo pochodzic troche po boisku i kasa za bilety i od sponsorow trafila dla biednych. Bezczelne jest udzielanie odpowiedzi \"nie przyjade bo w srode mama mecz w pucharze krajowym\". Ale by sie przemeczyl jakby zagral 15 min dla biednych.

Placa mu za granie w klubie a nie dla biednych. Wystraczy, ze co miesiac odprowadza astronomiczne podatki(najwyzszy prog podatkowy a Anglii to chyba cos kolo 45%), czesc z tej kasy idzie takze na takich wlasnie ludzi. To nie Ukraina, ze pilkarz to zawod nieopodatkowany.
Kubaa__
Podatki przeznaczane na biednych - nie wiem gdzie, a nawet jeśli to grosze. Poza tym nie o to chodziło, być zaproszonym na taki mecz to zaszczyt, a odmowa to właśnie bezczelność. Całemu widowisku towarzyszyła wspaniała atmosfera, zawodnicy cały czas uśmiechnięci, żadnych fauli, więc może i dobrze że Nisterlooya nie było, bo jak ma robić łaske i grać z naburmuszoną miną to ja dziękuje i mimo, że cenie go jako piłkarza to uważam, że chamsko się zachował.
Sarni

laugh.gif
Ruud nie pojechał, bo zabronił mu klub (o czym wspomniał SeJo), ale ty oczywiście nie wytrzymałbyś jakbyś nie dodał od siebie jacy to piłkarze MU są brzydcy i źli laugh.gif laugh.gif laugh.gif
SeJo
Podatki przeznaczane na biednych - nie wiem gdzie, a nawet jeśli to grosze. Poza tym nie o to chodziło, być zaproszonym na taki mecz to zaszczyt, a odmowa to właśnie bezczelność. Całemu widowisku towarzyszyła wspaniała atmosfera, zawodnicy cały czas uśmiechnięci, żadnych fauli, więc może i dobrze że Nisterlooya nie było, bo jak ma robić łaske i grać z naburmuszoną miną to ja dziękuje i mimo, że cenie go jako piłkarza to uważam, że chamsko się zachował.

Co rozumiesz przez termin "czytanie ze zrozumieniem"? Nie wroze ci dobrego wyniku z testu przedgimnazjalnego.

Napisalem kilka linijek nizej, ze to zarzad, a wlasciwie Sir Alex Ferguson podjal decyzje co do absencji Ruuda van Nisterlooya w tym meczu. Mial do tego prawo, to on odpowiada za wyniki sportowe i to on jest opowiedzialny za przygotowanie i forme RvN do cyklu meczowego.
Kubaa__
Ruud nie pojechał, bo zabronił mu klub (o czym wspomniał SeJo), ale ty oczywiście nie wytrzymałbyś jakbyś nie dodał od siebie jacy to piłkarze MU są brzydcy i źli  :lol:  :lol:  :lol:

Heh....wiedziałem, że od razu dwa "wIELCY" fani ManUtd się odezwą.
Co najważniejsze to to, że nie ważne z jakiego Nisterlooy jest klubu, równie dobrze napisałbym tak samo o każdym inny zawodniku, który nie zjawiłby się na takim meczu. Zabronił mu klub ?? Pff.... jakby chciał wystąpić w tym spotkaniu to i tak by pojechał, bo co to niby za problem wystąpić w meczu, którego ideą nie jest walka i dążenie to zdobycia bramki (czyli nic nikomu nie mogło się stać, o przemęczeniu też nie może być mowy) tylko dobra zabawa i szczytny cel. A co do samego zawodnika jako gracza MU to tak się słada, że to moja ulubiona postać z tej drużyny, więc za złego go nie uważam (brzydki to może i jest).

Sejo - test przedgimnazjalny pisałem 3 lata temu i świetnie mi porzedł (tobie raczej wątpie, jeśli w ogóle go pisałeś).
Sarni
[quote][quote]Ruud nie pojechał, bo zabronił mu klub (o czym wspomniał SeJo), ale ty oczywiście nie wytrzymałbyś jakbyś nie dodał od siebie jacy to piłkarze MU są brzydcy i źli laugh.gif laugh.gif laugh.gif[/quote]

Heh....wiedziałem, że od razu dwa "wIELCY" fani ManUtd się odezwą.
Co najważniejsze to to, że nie ważne z jakiego Nisterlooy jest klubu, równie dobrze napisałbym tak samo o każdym inny zawodniku, który nie zjawiłby się na takim meczu. Zabronił mu klub ?? Pff.... jakby chciał wystąpić w tym spotkaniu to i tak by pojechał, bo co to niby za problem wystąpić w meczu, którego ideą nie jest walka i dążenie to zdobycia bramki (czyli nic nikomu nie mogło się stać, o przemęczeniu też nie może być mowy) tylko dobra zabawa i szczytny cel. A co do samego zawodnika jako gracza MU to tak się słada, że to moja ulubiona postać z tej drużyny, więc za złego go nie uważam (brzydki to może i jest).

Sejo - test przedgimnazjalny pisałem 3 lata temu i świetnie mi porzedł

No raczej świetnie laugh.gif

Co z tego, że klub mu zabronił ? A to, że zawodnik w czasie sezonu bez zgody klubu nie może brać udziału w takich imprezach i gdyby chciał jechać na siłę to tylko by mu zaszkodziło.

I ciekaw jestem dlaczego DMX jako przykład podał akurat zawodnika tego brzydkiego, niedobrego ManUtd, pewnie czysty przypadek laugh.gif

No to jak już wy sobie szukacie sensacji to ja też poszukam laugh.gif

Scaloni: Beckham obraził mnie

Zawodnik Deportivo La Coruna Lionel Scaloni uderzył Davida Beckhama podczas niedzielnego meczu rozegranego na Santiago Bernabeu.
Starcie nastąpiło tuż przed końcem meczu zaś z chwilą ostatniego gwizdka w tym meczu Scaloni odmówił podania ręki kapitanowi angielskiej jedenastki narodowej.
- Nie uścisnąłem jego ręki gdyż myślę, że nie był to z jego strony szczery gest. Beckham jest wielkim piłkarzem z którym bym chciał grać w jednej drużynie. Ale po pamiętnym starciu po którym to wyciągnął do mnie rękę a ja nie zareagowałem gdyż uważałem, że był to fałszywy gest on jak gdyby nigdy nic wziął piłkę żeby wznowić grę. Myślę, iż zrobił to tylko na pokaz a tak naprawdę wcale nie zależało mu na pojednaniu. Z tej przyczyny po ostatnim gwizdku nie miałem zamiaru udawać, że wszystko jest w porządku - powiedział Scaloni.

A to łajdak icon_twisted.gif
DMX
Van Nisterooy byl najglosniejszym przypadkiem. Odmowili takze inni pilkarze ale nie tak znani (ale np. mlodzi pilkarze z Brazylii przylecieli specjalnie na ten mecz, bravo)

Ostatnio Becks coraz bardziej mi sie podoba: zrobil sie "wojownikiem" na boisku. Biega, walczy, przepycha sie. W meczu z Barca juz bylo widac wielkie zangazowanie, on rozbijal najwiecej akcji. Takiego zawodnika wlasnie brakowalo, bo jak spojrze np na Ronaldo: on nigdy nie walczy o pilke, jak ja straci np przy dryblingu to sie odsuwa nie probuje ja odzyskac.

A Scaloni niech sie nie bawi w wielkiego psychologa. Byl faul taktyczny ale to nie znaczy ze ma go pobic (gdyby nie Carlos to by sie pobili). Podal mu reke to powinien mu podac swoja.

Wszyscy widzieli kto do kogo podbiegl na koncu meczu
SeJo
Ruud nie pojechał, bo zabronił mu klub (o czym wspomniał SeJo), ale ty oczywiście nie wytrzymałbyś jakbyś nie dodał od siebie jacy to piłkarze MU są brzydcy i źli  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Heh....wiedziałem, że od razu dwa \"wIELCY\" fani ManUtd się odezwą.

Sejo - test przedgimnazjalny pisałem 3 lata temu i świetnie mi porzedł (tobie raczej wątpie, jeśli w ogóle go pisałeś).

Kubaa__ czyzby kolejny paradoks? Tak doskonale wypadl ci test, a wciaz nie widzisz zaleznosci miedzy przyzwoleniem klubu, a wyjazdem zawodnika. Mimo najwiekszych checi Ruud pojechac nie mogl, poniewaz podpisal kontrakt z Manchesterem United, ktory zobowiazuje. Jak typowy 'employee' musi niestety wywiazywac sie z klauzul zawartych w umowie na czas okreslony. Klub jest jego glownym wierzchnikiem i wyobraz sobie, ze jesli mecz nie jest pod patronatem FIFA/UEFA to MU moze spokojnie zabronic mu grac w reprezentacji Oranje.

Co do mojego testu... pisze juz w przyszlym roku! Wish me good luck!
Kubaa__
Dobra, niech wam będzie, nie mógł jechać bo klub mu zabronił (doczepił bym się chętnie do klubu co nie pozwala na takie wyjazdy, ale nie chce mi się po raz kolejny kłócić, już mnie to nudzi icon_twisted.gif ).

Tak doskonale wypadl ci test.

Test nie wypadł mi doskonale, ale wręcz wyśmienicie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
SeJo
Tak doskonale wypadl ci test.

Test nie wypadł mi doskonale, ale wręcz wyśmienicie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Kurna a tabliczke mnozenia umiales? Nie wiem czy mi sie do kieszeni od garniaka zmiesci... sic!
Verb

Co on robi Carlosowi? o___________________________________O
Kubaa__
Kurna a tabliczke mnozenia umiales? Nie wiem czy mi sie do kieszeni od garniaka zmiesci... sic!

Umiałem, ale czy się zmieści to nie wiem - w jeansach i bluzie byłem.
SkViOt
"Real Madryt dopiero po dogrywce pokonał drugoligowy CD Leganes Walencja 4:3 (3:3, 2:2) w spotkaniu II rundy Copa del Rey"

kurevscy mieli szczescie , ledwo wygrali z jakimis ciotami a bramke po rykoszecie na trzy minuty przed koncem strzelil Solari
Verb
kurevscy mieli szczescie , ledwo wygrali z jakimis ciotami a bramke po rykoszecie na trzy minuty przed koncem strzelil Solari

Nom, cioty z Barcy w ostatnim meczu byly zdecydowanie mniej wymagajacym przeciwnikiem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
SkViOt

Nom, cioty z Barcy w ostatnim meczu byly zdecydowanie mniej wymagajacym przeciwnikiem  :lol:  :lol:  :lol:

w meczu z Barca nie bylo kluczowego zawodnika jakby zagral to kurevscy nie mieli by szans , przekonaja sie o tym w rewanzu icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Verb

Nom, cioty z Barcy w ostatnim meczu byly zdecydowanie mniej wymagajacym przeciwnikiem  :lol:  :lol:  :lol:

w meczu z Barca nie bylo kluczowego zawodnika jakby zagral to kurevscy nie mieli by szans

blablabla, typowe pieprzenie typowego kibica
DMX

w meczu z Barca nie bylo kluczowego zawodnika jakby zagral to kurevscy nie mieli by szans , przekonaja sie o tym w rewanzu icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

bla, bla, bla juz to slyszelismy przed meczem na Camp Nou. laugh.gif Wkoncu dostali w dupe, po tylu fuksiarskich latach. W Madrycie bedzie powtorka z 95 roku icon_twisted.gif Pamietacie ten piekny mecz:

Real: Buyo - Quique, Hierro, Sanchis, Lasa - Luis Enrique, Milla, Laudrup,Amavisca - Raúl , Zamorano
Barcelona: Busquets - Ferrer, Abelardo, Koeman, Sergi - Guardiola(Nadal 45'), Bakero(Romario 45'), Amor, Hagi - Eskurza, Stoichkov

Bramki:
1-0. Zamorano(m. 5);
2-0. Zamorano(m. 21);
3-0. Zamorano(m. 39);
4-0. Luis Enrique(m. 69);
5-0. Amavisca(m.70) biggrin.gif
sp1979
nie ma co pieknie odwołales sie do przeszłosci... a mecz z przed roku pamietasz???? na bernabeu??? real -barca-kiedy to sedziowie nie uznali bramki dla barcy na 2:1(mendieta-z rzekomego spalonego),a sedziowanie pozostawiało mowiąc lagodnie wiele do życzenia....
zobaczymy co sie wydarzy w rewanzu.....

barca -celta vigo
2:0 lub 3:1 dla blaugrany

w bramce rijkard stawia wkoncu na rustu
wiec juz jest dobrze cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.