Po przrgranym meczu z Mallorca:
A poza tym 1:5 na własnym boisku z przeciętnym zespołem jakim jest Mallorca to klęska.
Ale 1:5 - LOL.
Ch,uj z tym. Mam nadzieję, że Real odpadnie bardzo szybko, najlepiej z Juventusem.
Teraz się kur,wa wszystko rozwiąże. Real dostał w dupę z Sociedadem, z czego ogromnie się ciesze (...)
Od razu mówię, że na Primera Division leję ciepłym moczem, poza dwoma zespołami - FC Barcelona, którą szczerze lubię, i Realem Madryt, którego piekielnie nienawidzę.
Nie chce mi sie przegladac dalej ale jeste tego pelno
Lecimy dalej:
Queiroz: Real powinien uczyć się od Man Utd!
Carlos Queiroz przyznał, że Real Madryt powinien uczyć się marketingu i metod treningowych od Manchesteru United!
Może trochę na wyrost zapowiedziałem walkę Atletico o pierwszą czwórkę, ale w pucharach zagrają na pewno. O mistrzostwo powalczą Deportivo, Valencia i Barcelona.
Dlaczego nie ma Realu
A Barca to napewno w pucharze UEFA bedzie. I chyba go nawet wygra!!!
A biedny Real wygra tylko Lige Mistrzow.
Nie wygra

Real wygrał w Valencii i przybliżył sobie mistrzostwo. Teraz walka rozegra się między Realem Madryt a Realem Sociedad. Mam nadzieję, że mistrzem zostanie Sociedad

Szkoda

Ale i tak wierzę w to, że to Sociedad zostanie mistrzem

A wiec mamy nowego lidera

:
No mamy..
Ja bym nie skreślał Valencii, grają dobrą piłkę, chociaż trochę nierówną. Valencia, Barcelona, Deportivo - ktoś z tej trójki będzie mistrzem. Chociaż Barcelona ma najgorszy bilans bezpośredni, Deportivo z kolei radzi sobie najlepiej w meczach z faworytami.
Ale miał już 2 wpadki, poza tym co to za skład skoro Figo nie strzela goli.
No i rzeczywiście mają cholernie mocny skład, ławka rezerwowych mnie wręcz poraża.
na zakonczenie serii mecz o majstra: Real - Deportivo

Fajną macie tą ligę, że w grudniu macie mecz o mistrzostwo

Ile tam jest kolejek, 15 ?