Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
SkViOt
Heh poczekaj aż real tesh dostanie w Lidze Mistrzów dostawać bańki... Tak jak rok temu podetnie im skrzydła Juve albo ktoś jeszcze gorszy...

buhahaha jak dla ciebie Juve to kiepski zespol to ja przepraszam \"albo ktos gorszy\" dobre. W polfinale przegrali co za wstyd laugh.gif Ciekawe kiedy Farsa zagra w polfinale LM icon_twisted.gif

Respekt dla klubow ktore maja budzet 2 razy mniejszy od barcy i Krolewskich: Valencia i Deportivo. Bez duzych transferow umieja zawsze grac o mistrza. A barca kupuje Ronaldinho, Quaresme, Rustu i nic. Pozbywa sie Riquelme i gra rewelacyjnie prowadzac Villareal na 5 pozycje. laugh.gif

zobaczysz jak niemiecka maszyna zmiecie kure,wskich z powierzchni ziemi i ie zagraja w polfinale
sp1979
wstyd....blamaż..........to co mozna powiedziec jdynie o meczu Barcelony....
co to za taktyka!!!!!!!!!!!!???????????????enrique???? symbol symbolem ale on juz piłkarsko jest wypalony......
no i wpadka rustu ktora podcieła skrzydła zawodnikom....to juz jego kolejny kiks ktory kosztuje Nas punkty.......
pierwsz połowa była jeszcze ok .Barca miała szanse na bramke ale po raz kolejny razili nieskutecznoscią.....
natomiast druga polowa...powstrzymam sie od komentarza.

Zmiany musza nastapic: rijakrd musi odejsc!
nie ma on zadnej koncepcji na prowadzenie druzyny,najgorsze jednak jest to ze laporta cały czas go usprawiedliwa.cały czas powtarzając swoja spiewke jak to on wierzy w rijkarda....chyba tylko on

jest za to szansa na sprowadzenie davidsa z juve!!!
oby cos z tego wyszło.
SIKI
nie Juve jest 2 razy lepsze od realu... Tylko mooowie Ci, że poczekaj troch a zobaczysz, że srealowi skrzydełka szybko odpadną.... A kt to zrooobi question.gif Pewnie Bayern, albo następny w Lidze Mistrzów... :!: icon_twisted.gif
Kubaa__
Heh.... taka pierd**lenie jest po prostu śmieszne, człowieku wejź pomyśl zanim coś napiszesz, bo robisz z siebie debila. Pewnie, że Bayern jest drużyną która jest w stanie pokonać Real, wtedy takie frajerstwo jak ty będzie się cieszyć i gadać jaki to Real słaby nie jest. Następny w LM mówisz. No tak - tylko że ten następny też na pewno słaby nie będzie i wszystko możliwe. Póki co to Real jest jedną z drużyn mających najlepszy bilans punktowy w LM, ale o tym chyba zapomniałeś.
SkViOt
dlaczego nastepny slaby nie bedzie?
przecierz moze to byc Sparta albo Lokomotiv a to sa druzyny dobre ale nie z gornej polki
Sarni
Campo niezadowolony

Były obrońca Realu Ivan Campo twierdzi, że źle go potraktowano przy jego odejściu. Nawet mi nie podziękowano - powiedział. To właśnie podobno zabolało go najbardziej. Zachowanie włodarzy Realu jest samolubne i na pewno nie w dobrym tonie - dodaje. Poświęciłem Realowi cztery lata życia i nawet nie potrafiono się ze mną pożegnać - mówi. W jego opinii władzom Realu przydałoby się więcej pokory i samokrytyki. 

Kolejny po Hierro zawodnik, którego Real olał, mimo, że przez długi okres czasu grał w pierwszym składzie... Czarno na białym widać politykę Realu - dbamy o gwiazdy, resztę olewamy laugh.gif
Kubaa__
I dobrze icon_twisted.gif - nie wiem za co on chciał, żeby mu dziękowali icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif .
Sarni
I dobrze  icon_twisted.gif  - nie wiem za co on chciał, żeby mu dziękowali  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif .

Pięknie, kolejna super inteligentna wypowiedź Kubyy - tak dalej!

A co powiesz o Hierro ? 14 lat grał w tym klubie, przez długi czas był filarem obrony, aż pewnego razu powiedziano mu: "Już nie grasz w tym klubie". Wspaniałe zachowanie klubu wobec zawodnika! Jestem pod wrażeniem.
DMX
A co powiesz o Hierro ? 14 lat grał w tym klubie, przez długi czas był filarem obrony, aż pewnego razu powiedziano mu: \"Już nie grasz w tym klubie\". Wspaniałe zachowanie klubu wobec zawodnika! Jestem pod wrażeniem.

Nie znasz prawdy to sie zamknij. Przez Hierro trener Del Bosque musial takze poleciec. Pilkarz nie moze rzadzic klubem. Nie podobalo mu sie to dowidzenia przeszedl do innego klubu

Wszystko zaczęło się już na początku sezonu. Hierro bardzo sprzeciwiał się potraktowaniu Morientesa (pamiętamy siedział on na trybunach, podczas meczu o Superpuchar). Popularny \"El Moro\" od początku sezonu jest właściwie na liście transferowej. Od tamtej pory stosunki na linii zarząd-kapitan bardzo się oziębiły. Wiadomość o transferze Beckhama ponownie dolała oliwy do ognia. Kapitan stanął w obronie piłkarzy z tzw \"starej gwardii\", czyli Morientesa, Solariego i w szczególności Gutiego, który jeśli nie chce być rezerwowym w następnym sezonie, musi po prostu opuścić Madryt. Niektóre mniej i bardziej wiarygodne źródła podają, iż Guti zdecydował się opuścić Real (to wiadomość nieoficjalna, jednak pożegnał się już z kibicami) właśnie za namową Hierro.
Miarka przebrała się zaraz po zakończeniu meczu z Athletic (3-1). Po ceremonii wręczenia pucharu, piłkarze zrobili tylko jedną \"rundę honorową\" i udali się do szatni. Tam ponoć doszło do ostrej rozmowy z Jorge Valdano, który namawiał zawodników do powrotu na murawę i kontynuowania święta. Hierro w imieniu całej grupy odmówił, deklarując iż to forma protestu przeciw chłodnemu traktowaniu piłkarzy przez zarząd. Zawodnicy nie chcieli również wsiąść do autobusu na Placa de Cibeles! Ostatecznie jednak wyjechali do kibiców(i chyba nie żałowali, bo wiwatowało tam na ich cześć ponad 700 tys. ludzi), a następnie do restauracji Mesón Txistu, gdzie zawsze \"oblewają\" sukcesy we już bardziej kameralnym gronie wink.gif. Tam miało dojść do kolejnej rozmowy piłkarze - Jorge Valdno. Hierro i spółka kategorycznie odmówili uczestnictwa w planowanych na następny dzień uroczystościach, wizyty w katedrze, wizyty u mera Madrytu, spotkania z kilkoma tysiącami fanów oraz oficjalnego wręczenia medali?! Sprawa była poważna. Wtedy wszystko swoje ręce wziął Florention Perez i zwrócił się do piłkarzy: \"Wielu z was tego nie chce, jednak załóżcie swoje najlepsze garnitury i spotkajmy się z wszystkim ludźmi i tysiącami kibiców, którzy będą czekać na nas na La Almudena. Nie ma żadnego sensu robić z tego wielkiego skandalu!(...). Zastanówcie się czy szanujecie miliony swoich fanów!? Na koniec, zapamiętajcie jeszcze, że w tym klubie to ja jestem szefem - nie piłkarze!\" - była 4.00 nad ranem. Panowie Perez i Valdno wyszli z restauracji. Piłkarze zdecydowali się uczestniczyć w uroczystościach po ponad godzinnej debacie. Po tym zajściu było wiadome ,że \"muszą polecieć głowy\". Oficjalnie, zarząd klubu Real Madryt postanowił o nieprzedłużeniu umowy z Hierro i Del Bosque dopiero po południu (23.06), jednak już w, przy śniadaniu (ok. 11.30) Florentino Perez miał powiedzieć do swoich współpracowników: \"Hierro odezwał się po raz ostatni! Potrzebujemy też, kogoś kto sprawował by większą kontrolę nad piłkarzami (tutaj mowa o następcy Del Bosque)(...)\".
Inna sprawa, iż trener Vicente del Bosque negocjując nowy kontrakt wynajął i radził się prawnika - Juana Onieva'e (byłego wice-prezydenta Realu, uchodzącego za największego politycznego wroga Pereza). Ten doradził Del Bosque, aby zdecydowanie domagał się podwyżki zarobków.
Kilka godzin później Perez zwołał zebranie zarządu klubu. Trwało ono ponad trzy godziny. Ustalono, że Del Bosque i Hierro muszą odejść. Oficjalny powód - potrzeba zmian w klubie.
Kubaa__
I dobrze  icon_twisted.gif  - nie wiem za co on chciał, żeby mu dziękowali  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif .

Pięknie, kolejna super inteligentna wypowiedź Kubyy - tak dalej!

A co powiesz o Hierro ? 14 lat grał w tym klubie, przez długi czas był filarem obrony, aż pewnego razu powiedziano mu: \"Już nie grasz w tym klubie\". Wspaniałe zachowanie klubu wobec zawodnika! Jestem pod wrażeniem.

Wiem, że kolejna inteligenta - ja mam tylko takie, nie musisz się podlizywać icon_twisted.gif .
A Campo nigdy nie lubiłem, ciesze się że już nie gra w Realu (dobrze że mu nie dziękowali bo cienki był i nie mieli za co).
Co do Hierro, to poczytaj sobie post DMX'a.
Sarni
No to teraz właśnie widzicie jak wyglądają wypowiedzi DMX'a w temacie PREMIERSHIP - to była tylko demonstracja, tak naprawdę nie obchodzi mnie Real, nie życze mu ani źle, ani dobrze icon_twisted.gif Ale jak mi się jakiś buc ładuje do tematu i non stop gada jakie to ManUtd złe, mimo, że (pipi) wie, to ja też mogę się raz na jakiś czas władować z takim tekstem laugh.gif
DMX
No to teraz właśnie widzicie jak wyglądają wypowiedzi DMX'a w temacie PREMIERSHIP - to była tylko demonstracja, tak naprawdę nie obchodzi mnie Real, nie życze mu ani źle, ani dobrze  icon_twisted.gif Ale jak mi się jakiś buc ładuje do tematu i non stop gada jakie to ManUtd złe, mimo, że (pipi) wie, to ja też mogę się raz na jakiś czas władować z takim tekstem  laugh.gif

laugh.gif Jak bede mial czas to poszukam jego teksty o porazce Realu z Mallorca czy Sevilla icon_twisted.gif
Sarni
Oszczędzę Ci tego i sam pokażę.

Viva Real smile.gif))))))) 

1:5 z Mallorcą i to u siebie, toż to skandal smile.gif Ale się cieszę  icon_twisted.gif

1:4 z Sevillą  laugh.gif Ale klęska  laugh.gif 
Real który nigdy nie przegrywa, a zawsze gra cacy przegrał 1:4 z zespołem z dołu tabeli  laugh.gif

I tyle. Czym są 2 moje teksty (w tym jeden sprzed roku) przy twoich niemal codziennych wybrykach w temacie PREMIERSHIP ? laugh.gif

I nie wymyślaj sobie głupich argumentów typu "on też tak robi", bo twoje marudzenie o MU jest codziennością, a ja się tutaj nie wpieprzam z jakimiś miernymi news'ami, bo w przeciwieństwie do ciebie wolę zajmować się klubem który lubię niż węszyć sensacji w obozie rywale.
DMX
Po przrgranym meczu z Mallorca:

A poza tym 1:5 na własnym boisku z przeciętnym zespołem jakim jest Mallorca to klęska.

Ale 1:5 - LOL.

Ch,uj z tym. Mam nadzieję, że Real odpadnie bardzo szybko, najlepiej z Juventusem.

Teraz się kur,wa wszystko rozwiąże. Real dostał w dupę z Sociedadem, z czego ogromnie się ciesze (...)

Od razu mówię, że na Primera Division leję ciepłym moczem, poza dwoma zespołami - FC Barcelona, którą szczerze lubię, i Realem Madryt, którego piekielnie nienawidzę.
laugh.gif

Nie chce mi sie przegladac dalej ale jeste tego pelno icon_twisted.gif

Lecimy dalej:

Queiroz: Real powinien uczyć się od Man Utd!
Carlos Queiroz przyznał, że Real Madryt powinien uczyć się marketingu i metod treningowych od Manchesteru United!

Może trochę na wyrost zapowiedziałem walkę Atletico o pierwszą czwórkę, ale w pucharach zagrają na pewno. O mistrzostwo powalczą Deportivo, Valencia i Barcelona.
Dlaczego nie ma Realu tongue.gif

Real wygrał, ale Raul jest słaby bo nie strzelił gola. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A Barca to napewno w pucharze UEFA bedzie. I chyba go nawet wygra!!!

A biedny Real wygra tylko Lige Mistrzow.

Nie wygra icon_twisted.gif

Real wygrał w Valencii i przybliżył sobie mistrzostwo. Teraz walka rozegra się między Realem Madryt a Realem Sociedad. Mam nadzieję, że mistrzem zostanie Sociedad icon_twisted.gif

Szkoda sad.gif Ale i tak wierzę w to, że to Sociedad zostanie mistrzem icon_twisted.gif

Widzę, że zagrał Raul Bravo, ta marna podróba. Niech zmieni sobie nazwisko na Raulito, a nie podszywa się :!:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Bueheheheheheehe co szczególnie pokazuje Real, którego najbardziej interesują dochody ze sprzedaży koszulek laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A wiec mamy nowego lidera biggrin.gif :

No mamy..

Ja bym nie skreślał Valencii, grają dobrą piłkę, chociaż trochę nierówną. Valencia, Barcelona, Deportivo - ktoś z tej trójki będzie mistrzem. Chociaż Barcelona ma najgorszy bilans bezpośredni, Deportivo z kolei radzi sobie najlepiej w meczach z faworytami.

Ale miał już 2 wpadki, poza tym co to za skład skoro Figo nie strzela goli.
No i rzeczywiście mają cholernie mocny skład, ławka rezerwowych mnie wręcz poraża.

na zakonczenie serii mecz o majstra: Real - Deportivo smile.gif

Fajną macie tą ligę, że w grudniu macie mecz o mistrzostwo laugh.gif Ile tam jest kolejek, 15 ? laugh.gif
Sarni
Jest tego pelno to wez poszukaj, bo "jest tego pelno" slysze od kilku miesiecy, a poki co zadnych konkretow. I jeszcze jedna wazna sprawa - od poczatku tego sezonu oprocz jednego postu nt. meczu z Sevillą, nie nabijałem się z Realu (wyjątek to ten post o Campo, ale już wytłumaczyłem dlaczego go zamieściłem). Jeśliby zliczyć wszystkie moje posty nt. Realu i twoje nt. MU to wyglądało by to mniej więce jak 1:10. Idę robic statystykę z twojego marudzenia w PREMIERSHIP laugh.gif
Kubaa__
Na aukcji WOŚP wystawiona została piłka z autografami piłkarzy Realu Madryt (Ronaldo, Zidane, Beckham, Figo, Roberto Carlos, Pavon, Gutierrez, Cambiasso, Raul, Iker Casillas, Solari i Carlos Sanchez) oraz flaga klubowa. Jak dla mnie wypas, szkoda że nie mam tyle kasy, żeby brać udział w licytacji, bo taka zdobycz to chyba jedna z lepszych rzeczy jaką może mieć w swoich zbiorach kibic i kolekcjoner. Jestem ciekaw, jaką finalnie cene osiągnie (póki co "tylko" 3 050,00 zł ).
SeJo
Na aukcji WOŚP wystawiona została piłka z autografami piłkarzy Realu Madryt (Ronaldo, Zidane, Beckham, Figo, Roberto Carlos, Pavon, Gutierrez, Cambiasso, Raul, Iker Casillas, Solari i Carlos Sanchez) oraz flaga klubowa. Jak dla mnie wypas, szkoda że nie mam tyle kasy, żeby brać udział w licytacji, bo taka zdobycz to chyba jedna z lepszych rzeczy jaką może mieć w swoich zbiorach kibic i kolekcjoner. Jestem ciekaw, jaką finalnie cene osiągnie (póki co \"tylko\" 3 050,00 zł ).

Sarni lykamy, bo ostatnio mi sie pilka starla i nie mam czym grac na asfalcie?
Sarni
Tak Sebek! Ja funduję, bo nie opłaca się składać na tak tanią rzecz!
DMX
(pipi)ista rzecz, ciekawe jak zdobyli biggrin.gif

Szkoda ze nie ma dla fanow MU aukcji: "RZUT BUTEM W TWARZ OD FERGUSONA" "OKLEPANIE MORDY I POLAMANIE NOG PRZEZ ZAWODOWCA KEANA" czy "WCIAGNIECIE KOKSU RAZEM Z RIO" laugh.gif
sailor_jim
(pipipi) rzecz, ciekawe jak zdobyli biggrin.gif

Szkoda ze nie ma dla fanow MU aukcji: \"RZUT BUTEM W TWARZ OD FERGUSONA\" \"OKLEPANIE MORDY I POLAMANIE NOG PRZEZ ZAWODOWCA KEANA\" czy \"WCIAGNIECIE KOKSU RAZEM Z RIO\"  :lol:

Tym wlasnie postem pokazales cala swoja inteligencje. O co ci tak wlasciwie chodzi? To, ze nie nawidzisz ManU, to jeszcze da sie sie jakims cudem zrozumiec. Tylko po jakiego ... pokazujesz to na kazdym kroku, w kazdym temacie i kazdej porze dnia? To powinno byc potraktowane jako spam, bo co twoja nienawisc do ManU ma zwiazek z Primera Division?
DMX

Szkoda ze nie ma dla fanow MU aukcji: \"RZUT BUTEM W TWARZ OD FERGUSONA\" \"OKLEPANIE MORDY I POLAMANIE NOG PRZEZ ZAWODOWCA KEANA\" czy \"WCIAGNIECIE KOKSU RAZEM Z RIO\"  :lol:

Tym wlasnie postem pokazales cala swoja inteligencje. O co ci tak wlasciwie chodzi? To, ze nie nawidzisz ManU, to jeszcze da sie sie jakims cudem zrozumiec. Tylko po jakiego ... pokazujesz to na kazdym kroku, w kazdym temacie i kazdej porze dnia? To powinno byc potraktowane jako spam, bo co twoja nienawisc do ManU ma zwiazek z Primera Division?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Zobacz sobie dwa posty wyzej tongue.gif

I to jest ta dwojka co niby jest swieta laugh.gif
sailor_jim

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Zobacz sobie dwa posty wyzej tongue.gif

Spoko, widzialem to wczesniej,ale:
1. To sa riposty na twoje wybryki w Premieship
2. Od moemntu przylaczenia sie do forum pierwszy raz widze jak SeJo nabija sie z Realu(masz wielka litera napisane, bo bys sie czepial ze z malej...), a z Sarnim klocicie sie bez przerwy.
3. I tak na boisku wyjdzie kto jest lepszy, ManU czy Real, i choc kibicowac bede klubowi z Old Trafford, to jesli wygra Real, nie bede sie rzucal jak teraz ty na Manchester.
DMX
ad 1. To sa riposty na ich wybryki w PRIMERA DIVISION tongue.gif
ad 2. Czyli jestes tu bardzo krotko:

\"Dwa geniusze, dwa gole\" tongue.gif

chciales napisac, dwa pedaly, dwa lole tongue.gif

itd. itp. i wiele wiecej
ad 3. Nie tak dawno grali ze soba i wiadomo kto byl i jest lepszy tongue.gif
Sarni
sailor jim, teraz akurat (pipi) glupoty, bo jak my sobie z Sebkiem żartujemy nt. Realu, to DMX tez moze pozartowac nt. ManUtd (bo ja jego post odebralem jako zart).

DMX: akurat MU grało z Realem 8 miesięcy temu i od tego czasu skład nieco się zmienił, raczej na lepsze. A poza tym to ty marudzisz na oko 5 razy więcej nt. MU niż my nt. Realu icon_twisted.gif
sailor_jim
Widze ze ciebie interesuje tylko klotnia, podczas gdy ja chce to wreszcie skonczyc. Real owszem WTEDY byl lepszy, a nie teraz. Przy okazji: Sarni tez dalbys juz spokoj.

UPDATE
Sarni, ja rozumiem zarty, ale ostatnio to nie byly nawet zarty tylko jedna wielka klotnia i wyliczanie kto na kogo bardziej pojechal.
DMX
A dzisiaj ciekawy mecz: vicemistrz vs Mistrz smile.gif
Sociedad - Real

Baskowie ostatnio zaczeli w koncu grac lepiej i na pewno bedzie ciekawe widowisko 21.30. Real zagra bez Becksa sad.gif
R_L_S_
Licze na Sociedad, tylko niestety bedzie im ciezko wygrac.To juz nie ta druzyna co rok temu, co natomiast nie zmienia faktu ze ogladajac dzisiaj ten mecz bede im kibicowal.
Ryo-San
Sociedad Sociedad do boju icon_twisted.gif. Na jakim kanale ma byc ten mecz? Kiedy mecz Real vs Barca? Chcialbym zobaczyć jak znowu w tego sprzedawczyka i dziw.... FIGO rzucają wszystkim czym sie da icon_twisted.gif
Sarni
Chciałbym, żeby Sociedad pokonał Real w takim stylu, jak to zrobił w ubiegłym sezonie (4:2), ale obiektywnie patrząc, to Real jest faworytem. W końcu jest na 1. miejscu, a Sociedad zajmuje dopiero 17.miejsce, poza tym w tym sezonie nie gra nawet połowy tego co pokazywał w ubiegłym (tylko w Lidze Mistrzów sobie radzi całkiem przyzwoicie). Zresztą podobnie jest z Celtą Vigo.
R_L_S_
Na jakim kanale ma byc ten mecz?

Mecz bedzie dzis na canal+ Niebieskim o 22.30
DMX
Sociedad Sociedad do boju icon_twisted.gif. Na jakim kanale ma byc ten mecz? Kiedy mecz Real vs Barca? Chcialbym zobaczyć jak znowu w tego sprzedawczyka i dziw.... FIGO rzucają wszystkim czym sie da icon_twisted.gif

Ale sie szybko obudziles, byl miesiac temu tongue.gif Zamieszek nie bylo a Krolewscy wygrali w Kataloni icon_twisted.gif (chociaz patrzac na inne wyniki to Real zawiodl, Racing wygral z Farsa 3:0, Malaga tez wyzej, mam nadzieje ze nadrobia to w Madrycie bo wstyd wygrywac z nimi tylko 2:1)

Celta i Sociedad nie potrafia grac na dwoch frontach Real i Deportivo maja juz doswiadczenie dlatego walcza skutecznie tu i tu. Jednak Sociedad stac na wygrywanie z najlepszymi (co innego Celta).

Real, Valencia, Deportivo i ktorys zespol w nagrode powinien grac w LM (obstawiam Villarreal, coraz lepszy sklad i gra)
Sarni
Real, Valencia i Deportivo to pewniaki jeśli chodzi o pierwszą trójkę tegorocznych rozgrywek Primera Division. A na czwartą pozycje mimo wszystko typuję Barcę, jeśli zmienią trenera, bo z Rijkaard'em i jego wymysłami daleko nie zajdą. Jeśli nie zmienią, to czwarte będzie Atletico Madryt.
SkViOt
Na aukcji WOŚP wystawiona została piłka z autografami piłkarzy Realu Madryt (Ronaldo, Zidane, Beckham, Figo, Roberto Carlos, Pavon, Gutierrez, Cambiasso, Raul, Iker Casillas, Solari i Carlos Sanchez) oraz flaga klubowa. Jak dla mnie wypas, szkoda że nie mam tyle kasy, żeby brać udział w licytacji, bo taka zdobycz to chyba jedna z lepszych rzeczy jaką może mieć w swoich zbiorach kibic i kolekcjoner. Jestem ciekaw, jaką finalnie cene osiągnie (póki co \"tylko\" 3 050,00 zł ).

nie wziol bym tego nawet za darmo

Ale sie szybko obudziles, byl miesiac temu

LOL jemu chodzilo o mecz real vs Barca a nie Barca vs real ktory juz byl
Sarni

nie wziol bym tego nawet za darmo

Właściwie to nie wiadomo o co mu chodziło - raz, że pisze Real vs Barca, co wskazywałoby na mecz na Santiago Bernabeu, aczkolwiek pisze też, że "rzucaja w Figo czym się da", a tego na Santiago raczej nie robią. Ryo-San, rozwiń przekaz icon_twisted.gif
SeJo
DMX: Nigdy nie wypominalem ci niczego, a ty bezczelnie wyrwales z kontekstu... Tyle z mojej strony.

Sarni nie masz podraznien na posladkach od podcierania sie koszulkami Realu?? Jesli tak polecam szybkie musniecia numerem 23 - dzialaja kojaco na umysl i cialo icon_twisted.gif
DMX

LOL No rzeczywisice w Madrycie beda rzucac czym sie da w Figo laugh.gif Tam juz nie ma takiego bydla jak na camp nou
--------------------

REAL SOCIEDAD - REAL MADRYT 1:0

Po bledzie Casillasa Karpin zdobywa bramke i Sociedad wygrywa. Zespol Sociedad zaczyna sie odbudowywac. Teraz Real musi scigac Valencie przynajmniej nie jest nudno ;P

Bylo widac w srodku pola brak Beckhama, chlopak jest bezcenny a Ronaldo to chyba juz obliczal ile to zarobi w Chelsea
R_L_S_
Dzisiejszy pilkarski wieczor byl dla mnie niewatpliwie udany.Najpierw znienawidzony inter przegral z Parma, zas potem rownie "lubiany" real przegral prezentujac kiepski styl z Realem Sociedad.
Nie widac tu bylo zadnego piekna futbolu, bylo widac wiele niecelnych podan i niemrawych atakow.w 30 min. real mogl strzelic gola gdyz na 5 m. pilke mial Raul i w wiadomych tylko dla niego okolicznosciach nie wpadla ona do bramki(fatalny kiks) , moja uwage zwrocilo jeszcze jedne zagranie Zidane ktory dosrodkowal na lewa strone zapominajac o tym ze to on na niej mial byc i skonczylo sie strata(LOL).Mozna by wymieniac dalej ale poprostu mi sie niechce, mowiac jednym slowem mecz realowi nie wyszedl.
SIKI
noooo sreal przegrał biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif No DMX to co to było question.gif potknięcie, nie question.gif cool.gif
SeJo
Bylo widac w srodku pola brak Beckhama, chlopak jest bezcenny a Ronaldo to chyba juz obliczal ile to zarobi w Chelsea

Byliscie druzyna slabsza - nie ma co sie tlumaczyc. Real Madryt na kolanach.
Veron
Hehe - na kolanach. Dokladnie, SeJo, to byla totalna kleska, a wynik tego meczu zapisze sie zlotymi zgloskami w historii hiszpanskiej, i nie tylko, pilki. Takie wyniki po prostu sie nie zdarzaja.

Leczysz jakies kompleksy, czy nie rozumiesz, ze porazka to normalna rzecz w sporcie??
SIKI
real dostał bańki--- looz, oby więcej takich baniek dostawaili laugh.gif :!:
Sarni
Hehe - na kolanach. Dokladnie, SeJo, to byla totalna kleska, a wynik tego meczu zapisze sie zlotymi zgloskami w historii hiszpanskiej, i nie tylko, pilki. Takie wyniki po prostu sie nie zdarzaja.

Leczysz jakies kompleksy, czy nie rozumiesz, ze porazka to normalna rzecz w sporcie??

A dlaczego nie czepiasz się kolesi którzy jadą po innych kluby ile wejdzie po porażkach ? Aha, po ManUtd, Barcy itd. można jechać, ale po Realu już nie icon_twisted.gif Poza tym to Sebek i tak napisał tylko "Real na kolanach", inni pisza nt. porażek rywala całe wypracowania laugh.gif
DMX
noooo sreal przegrał biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif No DMX to co to było question.gif potknięcie, nie question.gif  8)

real dostał bańki--- looz, oby więcej takich baniek dostawaili laugh.gif :!:

laugh.gif No normalnie pogrom. W Madrycie Perez podal sie do dymysji, Ronaldo skoczyl z okna a Figo przeszedl do barcelony laugh.gif

Przegrali pierwszy mecz od 9 listopada (slynna wpadka z Sevilla). Jak beda przegrywac raz na 2 miesiace to nie bedzie tak zle.

A gdzie byles jak farsa dostala baty od galaktycznego Racingu Santander 3:0 w zeszlej kolejce biggrin.gif To byl obciach a nie 0:1 na

Real Madryt na kolanach.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif A to dobre przegrali jedna bramka i na kolanach laugh.gif laugh.gif laugh.gif A jak przegraja dwoma to juz chyba koniec swiata
R_L_S_

hehe odezwal sie ten ktory dwa tygodnie temu robil podobnie a teraz bedzie moraly prawil...
SeJo

LOL skad tys sie urwal? Z choinki?
Pewnie, ze jest to element sportu, ale jesli druzyna pretendujaca do miejsca w pucharach dostaje baty od 18 druzyny z lidze, to to jest juz jakis wyznacznik sily tej druzyny. Mozna przegrac po dobrej grze, tyle, ze Real, byl raczej bezradny.
Poza tym, to tylko responada, na liczne obelgi pod adresem MU... ale tobie Mariusz, akurat nie musze sie tlumaczyc. icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
sp1979
real ponosł porazke z czego jestam bardzo zadowolony laugh.gif

jeszcze dzisiaj zwyciestwo Barcy i bedzie znakomicie.
a davids jest juz praktycznie "nasz"

BARCA BARCA BARCA!!!
DMX
"Z przyjemnością informuję, że polskie placówki dyplomatyczne i konsularne pozytywnie zareagowały na apel Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Wiem, że na konto Orkiestry trafiają z zagranicy przedmioty, które wezmą udział w licytacji podczas najbliższego XII Finału WOŚP. Do tej listy chciałbym dodać dar przekazany przez Prezesa słynnego piłkarskiego zespołu Real Madryt - piłkę futbolową otrzymaną staraniem naszej Ambasady w Madrycie. Na piłce widnieją podpisy czołowych piłkarzy naszego globu, zwanych „galacticos": Zidane'a, Beckhama, Ronaldo, Figo i Roberto Carlosa. Mam nadzieję, że dzięki szczodrości biorących udział w aukcji uda się uzyskać za ten symboliczny przedmiot znaczną kwotę, na kolejny bardzo szlachetny cel, jaki stawia przed sobą Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy.

Włodzimierz Cimoszewicz

Oprócz nich podpisy złożyli tam: Pavon, Gutierrez, Cambiasso, Raul, Iker Casillas, Solari, Carlos Sanchez.

Cena tego cudenka juz troche skoczyla 110 000,00 zł8O
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=16790

[img]http://wosp.allegro.pl/photos/oryginal/16/1679/16790_1[/img]

Wiadac jaki klub pomaga innym biggrin.gif
Veron
Sarni: bo ja sie nie wdaje w takie spory a teraz odezwalem sie tylko dlatego, ze SeJo delikatnie mowiac przesadzil.

SeJo: jesli dla ciebie jedna porazka jest wyznacznikiem sily druzyny, to nie widze sensu montynuowania z Toba dyskusji. Do kazdego zespolu mozna przyczepic sie o jakas glupia porazke.

R_L_S: ty to juz w ogole dajesz rade. Widze, ze moje forza milan gleboko wyrylo sie w twojej pamieci. Tylko ze ja nie pisalem po tej porazce u siebie, ze milan na kolanach, zostal zmiazdzony, skopany na lezaco i w ogole ze byla to rzez niewiniatek. Ale widze ze niektore porownania przekraczaja mozliwosci komparatywne twojego umyslu.
SeJo
SeJo: jesli dla ciebie jedna porazka jest wyznacznikiem sily druzyny, to nie widze sensu montynuowania z Toba dyskusji. Do kazdego zespolu mozna przyczepic sie o jakas glupia porazke.

Ja nigdy nie widzialem sensu podejmowania dyskusji z toba, a co dopiero jej kontynuowania. Jedna porazka moze powiedziec bardzo duzo - przypadku Realu to, ze kiedy zabraknie jednego gracza druzyna staje sie bezradna i nie radzi sobie z outsiderem. Mistrzostwa nie zdobywa sie wygrywajac wylacznie mecze z Valencia, Barcelona i Deportivo... te zespoly pogubia punkty miedzy soba, wazne jest by wygrywac mecze, w ktorych nie ma prawa sie przegrac.
DMX
jednego gracza druzyna staje sie bezradna i nie radzi sobie z outsiderem. Mistrzostwa nie zdobywa sie wygrywajac wylacznie mecze z Valencia, Barcelona i Deportivo... te zespoly pogubia punkty miedzy soba, wazne jest by wygrywac mecze, w ktorych nie ma prawa sie przegrac.

laugh.gif No rzeczywiscie chlopcy do bicie w koncu graja nadal w Lidze Mistrzow. Wstyd laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.