Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Sarni
Real zagrał słabiutko, za to Betis bardzo dobrze... Jak zwykle sreal uratował Ronaldo...  :x  :x  :x  icon_evil.gif  icon_evil.gif  icon_evil.gif Niech go kupi Abramowicz i spokój będzie  icon_twisted.gif

Jak twierdzi tribalfootball, Ronaldo dogadał się z Chelsea i chce przejść do stołecznego klubu po zakończeniu sezonu, ale ja bym tym plotkom nie wierzył - na tribalfootball są same niepotwierdzone plotki.
SeJo
Co do wyniku z Betisem, osiagnietego przez Real. Powstrzymam sie od zlosliwych komentarzy i powiem, ze to bylo wszystko na co zasluzyli.
Verb
Real zagrał słabiutko, za to Betis bardzo dobrze... Jak zwykle sreal uratował Ronaldo...  :x  :x  :x  :evil:  :evil:  :evil: Niech go kupi Abramowicz i spokój będzie  :twisted:

Oczywiscie gdyby nie Ronaldo to real byl by gdzies na 10 miejscu, buhehehe; slepy fanboj
SeJo
Widze, ze niektorzy upodobali sobie slowo fanboj i uzywaja go nagminnie... coz "nie masz racji, krzycz glosniej"...
Verb
Widze, ze niektorzy upodobali sobie slowo fanboj i uzywaja go nagminnie... coz \"nie masz racji, krzycz glosniej\"...

wygladasz jak pedal, upedalaj sie bardziej - to tak odnosnie takiej narcyzowej sesji, sorka nasunelo mi sie ;}

Anyway, tak wypowiedzi pokroju "Jak zwykle sreal uratował Ronaldo..." sa bardzo fachowe i w pelni oddaja "jedynastoosobowosc" tego pilkarza :}
DMX
A to byla jubileuszowa bramka - 50 w barwach Krolewskich (w rok i 3 miesiace)
To jest dobry tekst:
"Wszyscy kochają Ronniego za uśmiech Królika Bugsa, ciałko Kubusia Puchatka i rozłożone w geście radości ręce, jakby w Boeingu 747.
Wszyscy na pewno mile wspominamy gole, które dały Królewskim trzy punkty, za sprawą Brazylijczyka. Wystarczy wspomnieć gola w Pucharze Interkontynentalnym, przeciwko Atletico Madryt, Athletic Bilbao, czy hat-trick na Old Trafford w Lidze Mistrzów. Angielska publiczność zgotowała Brazylijczykowi owacje na stojąco! Gordo przerwał 20-letnią passę Realu na Camp Nou w Barcelonie. Pogrążył swój były klub, dając zwycięstwo Realowi w Barcelonie." biggrin.gif

Z innej beczki, Perez szykuje sie na wymiane Figo na kogos mlodszego. W ostatnim meczu osmieszal swoimi dryblingami Krolewskich chyba zobaczyl ze to wielki pilkarz smile.gif
Jest szansa, że odświeżymy skład, czego bardzo nam brakuje w ostatnich tygodniach. Drużyna gra bardzo chaotycznie, na dodatek bez pomysłu i jakby jej członkowie byli sobą zmęczeni. Florentino widząc w ostatnim meczu nieporadność swoich \"Galaktycznych\" i świetnego Joaquína, musiał dojść do jednego wniosku. Czas zacząć kupować piłkarzy zdolnych i młodych. Prezydent Realu i piłkarz Betisu (jeszcze...) rozmawiali ze sobą na stadionie Ruiz de Lopera. Dzennikarze pytając go o tą rozmowę usłyszeli w odpowiedzi: - Prezydent nie dał mi serwetki. Skąd taka odpowiedź? Otóż po piłkarskim świecie rozeszły się legendy o tym, jakoby Pérez na serwetce zapytał Zidane'a o to, czy chce dołączyć do madryckiego giganta. Francuz odpisał oczywiście \"tak\" i w ten sposób po kilku miesiącach grał już w białym trykocie. 
El Presidente ponoć miał powiedzieć wtedy w przejściu: \"Jesteś fenomenalny, kiedy do nas przychodzisz?\". Świadków na zainteresowanie Floro osobą Joaquína jest przynajmniej czterech. W Radio Sevilla, po meczu na konferencji zebrali się Valdano i trener Betisu, Víctor Fernández. Potem dołączyli się jeszcze prezydenci obu klubów. Ruiz de Lopera ponoć w temacie poruszającym sprawę jego najlepszgo zawodnika odpowiedział madryckim przedstawicielom: - Pewnie już jest wasz. 
Oliwy do ognia dodała wypowiedź samego zainteresowanego następnego ranka. - Tak, rozmawiałem z Floro Pérezem. Jest bardzo dobrym wujkiem. Chyba szybko wybito mu z głowy takie wywiady, gdyż jeszcze tego dnia w mediach powiedział: - Podpisałem niedawno nowy, długoletni kontrakt z Betisem. Jestem tu szczęśliwy. Lopera mnie ceni, choć nie kryję sympatii dla Królewskich. 
Sprawy nabierają przyspieszenia. Po takich wydarzeniach nieraz wrócimy jeszcze do sprawy tego transferu...

W zeszle wakacje odrzucil oferte m.in. MU (nie chcial grac za granica) a oferte z Barcelony po prostu wysmial biggrin.gif
Sarni
No i kolejna rewelka - razem z Ronaldo do Chelsea ma powędrować Roberto Carlos, podobno dogadał się już z Abramowiczem i czeka na otwarcie letniego okna transferowego. I teraz najlepsze... nie będzie żadnych rozmów z Realem - Chelsea wyłoży 60 mln funtów, bo tyle ma zapisane w umowie Carlos i po sprawie laugh.gif

Ach, ci dziennikarze laugh.gif
SIKI

Oczywiscie gdyby nie Ronaldo to real byl by gdzies na 10 miejscu, buhehehe; slepy fanboj

nie moowie, zę byłby na 10 miejsu, ale akurat w tym meczu uratowal Real, który grał słabo... Zresztą Betisowi należało się zwycięstwo :!: icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Verb
Jak zwykle sreal uratował Ronaldo...

nie moowie, zę byłby na 10 miejsu, ale akurat w tym meczu uratowal Real

Ja nie neguje tego, ze gral slabo [bo gral slabo]; tylko spojrz na te dwa cytaty...
SIKI
nie no fakt... Ale to przez to że nienawidze realu (a lubie Barce icon_twisted.gif ) ... A tak apropo to nie jestem fanboyem :!: Wiem, że żeby strzelić bramkę potrzeba trochę więcej piłkarzy niż jeden Ronaldo :!: icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
DMX
A juz jutro w Pucharze Krola hit: Real - Valencia. Taki powinnien byc final ale los postanowil ze zespoly zagraja w cwiercfinale. Mozna juz smialo powiedziec ze kto wygra ten mecz zdobyl juz puchar smile.gif
SIKI
Real ostatnio ma słabą formę... 2 remisy :? Dlatego uważam, że Valencja wygra 2:0 icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
MAŁY OFFTOP: Dmx, ty masz jakąś konsolę question.gif JAKĄ JESLI TAK question.gif icon_twisted.gif
DMX
Ale Valencja takze ostatnio slabo zagrala remisujac 0:0

Prawdopodobne sklady:
Real Madrid: César; Salgado, Roberto Carlos, Helguera, Raúl Bravo; Beckham, Guti; Solari, Raúl, Figo; Ronaldo.

Valencia: Palop; Curro Torres, Ayala, Marchena, Carboni; Rufete, Albelda, Baraja, Vicente; Aimar, Mista

Mam Xboxa a bo co icon_twisted.gif
DMX
Panie i panowie: Arsenal daje zielone światło dla transferu Henry'ego

Arsenal daje zielone światło dla transferu Henry'ego. W ciągu tygodnia zadecyduje się przyszłość piłkarza. Prowadzone są intensywne negocjacje pomiędzy Realem Madryt i Arsenalem. Potwiedzono również, że do Hiszpanii udał się jeden z wicedyrektorów angielskiego klubu - David Gein. Pojechał on jednak do Sevilli, bowiem Arsenal próbuje pozyskać napastnika Sevilli - Reyesa. Jeśli Henry opuści Londyn jego miejsce ma zająć właśnie Hiszpan. Będziemy na bieżąco informować o rozwoju sytuacji...

Henry negocjuje z Realem!

W artykule \"Arsenal da luz verde a Henry\" (\"Arsenal dał zielone światło Henry\") czytamy, że szkoleniowiec \"Kanonierów\" Arsene Wenger dał najlepszemu piłkarzowi Francji w 2003 roku siedem dni na negocjacje transferowe z Realem.

Do pierwszego spotkania w tej sprawie doszło już w miniony sobotni wieczór w Sewilli, dzień przed ligowym meczem Realu z Betisem. Stronę Arsenalu reprezentował wiceprezydent \"Kanonierów\" David Dein, który wrócił do Londynu w niedzielę rano.

Już na gali \"France Football\" Thierry Henry w jednym z wywiadów powiedział, że \"jego marzeniem jest wygrać w końcu Ligę Mistrzów, a to będzie dla niego dużo łatwiejsze w Madrycie\". Na te słowa od razu zareagowali działacze Arsenalu, którzy zdają sobie sprawę, że gra Francuza na Highbury zbliża się ku końcowi.

Pobyt Deina w Sevilli wiązał się również z propozycją dla prezydenta, lokalnego rywala Betisu, ekipy FC Sewilla, któremu działacze Arsenalu oferują 30 milionów euro za transfer 20-latka Jose Antonio Reyesa. Młody Hiszpan uzupełniłby na Highbury lukę po Henry. Reyes już od roku jest na celowniku Wengera, ale ekscentryczny prezydent FC Sewilla odrzucił ostatnią propozycję Arsenalu (15 milionów euro), twierdząc że za taką kwotę może \"Kanonierom\" odstąpić co najwyżej ... buty zdolnego 20-latka.

Oznaczo to ze z klubem pozegna sie Ronaldo ktory juz romansuje z Chelsea sad.gif Szkoda wolalbym mimo wszystko Ronaldo ale jak na sile chce odejsc to Henry jest lepszym rozwiazaniem
SIKI
DMX: aha, to jush wiem czemu nie widze Cię na innym forum niż Kącik Sportowy.... Ja mam PS2...
Co do Henry'ego to wydaje mi się, że jeśli do czegoś dojdzie to w lecie a nie teraz icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif Zresztą Henry nie zagrałby jush w Lidze Mistrzów w barwach Realu gdyby teraz przeszed :!: icon_twisted.gif
DMX
REAL - VALENCIA 3:0 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Raúl 32'
Ronaldo 81'
Figo (p) 85'
SIKI
REAL - VALENCIA 3:0  :D  :D  :D

Raúl 32'
Ronaldo 81'  
Figo (p) 85'

ehhhhhhhh... Szkoda, że Valencia nie wygrała :!: icon_twisted.gif Nie wiem jak grała bo nie oglądałem... Jak sie Valencia zaprezentowała question.gif question.gif question.gif Zapowiada się ciekawy Finał lub Półfinał... Barca - Real icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
DMX
Nie wiem jak grała bo nie oglądałem... Jak sie Valencia zaprezentowała question.gif question.gif question.gif Zapowiada się ciekawy Finał lub Półfinał... Barca - Real  :twisted:  :twisted:  :twisted:

A jak sie mogla prezetowac jak dostala baty 3:0 biggrin.gif Przy odrobinie szczescia barca moze juz dzisiaj odpasc, licze na dobra postawe Realu Zaragoza - dokopcie katolonczykom icon_twisted.gif A propo, dlaczego mnie to nie dziwi w koncu bylo to w barsie:

Holenderski napastnik Barcelony, Patrick Kluivert, nie przestaje negatywnie zaskakiwać - piszą hiszpańskie media.

We wtorek Kluivert nie dość, że spóźnił się na trening Barcelony, to na dodatek pojawił się na nim pijany.

Frank Rijkaard, trener Katalończyków, odesłał swojego rodaka do domu i wlepił mu karę finansową w wysokości 6 tysięcy euro.

Szkoleniowiec \"Barcy\" podkreślił, że kara ta jest tylko za spóźnienie. Nie chciał natomiast potwierdzić, że Kluivert pojawił się na treningu pod wpływem alkoholu.
DMX
Zapowiada się ciekawy Finał lub Półfinał... Barca - Real  :twisted:  :twisted:  :twisted:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Najpierw niech wygraja z galaktyczna Zaragoza laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Co za piekny dzien, porazka i to na Camp Nou, moglo byc piekniej biggrin.gif

SIKI
Aleeeeeeee Barca dała show.... No comments ... icon_evil.gif
DMX
Wczoraj Real zagral dobry mecz, widac wzrost formy! Do tego w dziwnym skladzie: Guti , Solari i az dwoch debiutantow: Mejia (ktory zaprezentowal sie 100x lepiej od Pavona) oraz Juanfran (wszedl na 15 min i mogl zdobyc bramke gdyby nie Portillo ktory wpieprzyl mu sie pod nogi, ale widac ze to przyszlosc Realu)
Ogolnie mecz przypominal troch piknik: najpierw Figo pokazywal stuczki, pozniej Salgado dryblowal kilku pilkarzy. Najlepsze ze jak cos pokazali to pozniej sie z tego smiali i komentowali miedzy soba. Nawet Beckham probowal i raz mu wyszlo biggrin.gif (zostal wybrany zawodnikiem meczu) Ronaldo tradycyjnie strzelil bramke i to jaka 8O Za pola karnego tak zakrecil pilke ze bramkarz nie mial szans.

Ogolnie wszyscy ladnie sie zaprezentowali oprocz Raula. Widac ze ma znizke formy i wogole nie bylo go widac. Tak jakby Krolewscy grali w 10 sad.gif
Veron
Dzisiaj same ciekawe wyniki. Szczegolnie lanie w Vigo, jakie sprawil miejscowej druzynie wracajacy najwyrazniej do formy RSSS oraz porazka Valencii u siebie zasluguja na uwage. Oczywiscie nalezy sie cieszyc, ze wygrywa w koncu Barca i to dzieki niechcianemu w Katalonii Kluivertowi:D
DMX
15 min

VALENCIA - REAL 0:1 RAAAAAAAAAUUUUUUUUULLLL biggrin.gif

sp1979
dzisiaj rewanz
Barca -zagaroza...
koniec rozgrywek o puchar krola wisi nad barcą...
2:0 dla Blaugrany icon_twisted.gif

BARCA BARCA BARCA!!!
Kubaa__
VALENCIA - REAL

Zidane w 90 min. (wszedł w 75 min., strzelił z wolnego !!!!) icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
DMX
Puchar Hiszpanii: Barcelona za burtą!

Piłkarze Realu Saragossa awansowali w czwartek do półfinału Pucharu Hiszpanii, mimo remisu na własnym boisku z Barceloną 1:1. W pierwszym meczu pokonali utytułowanych rywali na Camp Nou 1:0.

W półfinałach zagrają także Real Madryt, FC Sevilla i drugoligowy Alaves. W środę, w najciekawszym meczu rewanżowym, Valencia, w obecności 46 tys. widzów, przegrała z Realem Madryt 1:2.

Wyniki meczów rewanżowych 1/4 finału:

czwartek

Real Saragossa - Barcelona 1:1 (0:1)
Bramki: Yordi 84 - Luis Garcia 13
Pierwszy mecz 1:0. Awans: Real Saragossa

środa

Atletico Madryt - Sevilla 1:2 (1:0)
Bramki: Fernando Torres 13 - Julio Baptista 80, Dario Silva 81
Czerwona kartka: Matias Lequi (Atletico Madryt, 69)
Pierwszy mecz 0:4. Awans: FC Sevilla

Celta Vigo - Deportivo Alaves 1:0 (0:0)
Bramka: Gustavo Lopez 69
Pierwszy mecz 2:4. Awans: Alaves

Valencia - Real Madryt 1:2 (0:1)
Bramki: Francisco Xisco 73 - Raul 14, Zinedine Zidane 90+2
Pierwszy mecz 0:3. Awans: Real Madryt.

Barca farsa laugh.gif
lukasz
W Barcelonie musi dokonać się jakiś wstrząs bo inaczej będą klepać taką biede jaką klepią teraz(Barca męczy się z każdym w Primiera Division doszło do tego że przegrali ostatnio z Malagą 5:1!!!).Chyba rozwiązaniem byłoby zwolinenie Rijkarda który ustawia drużyne zbyt defensywnie .Bo gracze są dobrzy tylko że Barca to teraz nie drużyna tylko zbiór piłkarzy.
sp1979
i po pucharze krola dla barcelony...
na szczescie z katalonii dochodzą głosy o koncu rijkarda :hanged:
oby jak najszybciej

a w lidze BARDZO wazne mecze jezeli chodzi o walke o 4 miejsce(zycze realowi remisu:P a i w meczu osasuna -atletico tez zyczyłbym sobie remisu:>

naturalnie trzy punkty dla barcy w meczu z albacete to obowiazek

BARCA BARCA BARCA!!!
Sarni
Może Barca w końcu by ustabilizowała skład i trenera? Ciągle te zmiany trenera - przecież Antic był dobry, wyprowadził drużynę z dołu tabeli na 6. miejsce, nie wiem kto wymyślił jego zwolnienie. Skład też zmienia się co chwila, a to nie działa dobrze na klub.
sp1979
powtarzam to i raz jeszcze powtorze:nie wiem doprawdy co skłoniło do włodarzy barcy do wywalenia anticia....teraz maja nauczke.....

a co do składu to rijkard nie ma kompletnie koncepcji na gre,na skład,i wogole na wszystko !!!
w dzisiejszym meczu tez wyjda w znacznym osabienu.
i beda tez zapewne biale chusteczki:> bez wzgledu na wynik.

ale przydało by sie wygrac aby zmniejszyc strate do 4 miejsca do tylko 2 punktow.z drugiej strony porazka przyspieszyłaby odejscie rijkarda
paradoks totalny....

BARCA BARCA BARCA!!!
R_L_S_
Jak narazie(do przerwy) swietna sprawa:
Valladolid [2 - 0] Real Madrid
33' [1 - 0] Oscar
41' [2 - 0] Oscar
Edit:
Coraz gorzej, 2:2 i Valladolid gra w 10, ale mimo wszystko walcz Valladolid!
DMX
Jak narazie(do przerwy) swietna sprawa:

A po 90 min malo ze jest swietnie, jest pieknie biggrin.gif

RONAAAAAAAAALLLLLLLLLLDDDDDDDDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

2:3

Co za mecz przegrywajac 0:2 pokazali charakter :!: Ronaldo po raz kolejny ratuje Real. Po prostu jest geniuszem biggrin.gif 17 i 18 bramka w lidze

Na szczęście wątpliwości, co do podziału punktów rozwiewa Ronaldo. W 90. minucie popisuje się kapitalnym dryblingiem zostawiając z tyłu trzech (!) obrońców Valladolid. Posyła piłkę obok bramkarza gospodarzy i możemy się szczypać w rękę. To nie sen, rzeczywiście wygraliśmy to spotkanie 3:2!
R_L_S_
niech to szlak, Ronaldo niech cie pieklo pochlonie ;>
lukasz
Może Barcelona się wreszczie ocknie bo wynik 5:0 daje radę.Oby to nie był łabędzi śpiew.
Veron
Hehe, Grubaldo ma sezon zycia i udowadnia wszystkim, ze brzuch nie jest przeszkoda, by byc najlepszym napastnikiem swiata:D
R_L_S_
Czy najlepszym to nie bylbym taki pewny ale jedno jest napewno wiadomo Brazylijczyk jest swietnej formie, ratuje dupe realowi teoretycznie w kazdej kolejce.
Kubaa__
Hehe, Grubaldo ma sezon zycia i udowadnia wszystkim, ze brzuch nie jest przeszkoda, by byc najlepszym napastnikiem swiata:D

Grubaldo - lol.
Sezon życia - no nie wiem, w każdym razie jeden z najlepszych.
"....brzuch to nie jest przeszkoda...." - jaki brzuch, takie teksty mnie rozwalają, przecież Ronaldo nie jest wcale zbyt gruby, to że przybrał na wadze jest oczywiście widoczne (a i warto nadmienić, że to w dużym stopniu masa mięśniowa, a nie "habas"), ale nie rób z niego jakiegoś grubasa.

Peace.
Sarni

Grubaldo - lol.
Sezon życia - no nie wiem, w każdym razie jeden z najlepszych.
\"....brzuch to nie jest przeszkoda....\" - jaki brzuch, takie teksty mnie rozwalają, przecież Ronaldo nie jest wcale zbyt gruby, to że przybrał na wadze jest oczywiście widoczne (a i warto nadmienić, że to w dużym stopniu masa mięśniowa, a nie \"habas\"), ale nie rób z niego jakiegoś grubasa.

Peace.

Jak Ronaldo nie jest gruby, to kto jest gruby? laugh.gif
_Bardock
Nawet jeśli jest gruby - no to co?
Ważne, że zdobywa bramki i gra na najwyższym poziomie...
Kubaa__
Ku*wa - ale o to chodzi, że NIE JEST GRUBY !!!! Zresztą spójrzcie sobie na mój podpis, jak wg was tak wygląda grubas to spox ( :? ).
ironiss
Jak dla mnie Ailton z Werderu jest grubszy ( no i do tego jest jeszcze analfabetą laugh.gif )
SIKI
No Barca wreszcie się przełamała :!: :!: :!: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FC BARCELONA-ALCABETE 5:0
Mimo dużych braków kadrowych (Puyol, Ronaldinho, Kluivert) potrafili wygrać :!: icon_twisted.gif BRAWO icon_twisted.gif
DMX
18 goli w 21 ligowych spotkaniach, w tym 14 decydujących o punktach swojego zespołu. Średnio co 113 minut piłka wpadała do siatki po jego strzale, co pomogło drużynie zdobyć aż 29 z 49 zgromadzonych dotychczas punktów (prawie 60 %!). O kim mowa? Oczywiście o Ronaldo!

Statystycy największego hiszpańskiego dziennika sportowego \"Marca\" przedstawili swoim czytelnikom w liczbach prawdziwą wartość Brazylijczyka dla Realu Madryt. Zestawienia te powinny przekonać nawet największych malkontentów talentu Ronaldo.

Jego pojawienie się w Madrycie jest szczególnie widoczne w tym sezonie. Lider klasyfikacji strzelców w Primera Division (tzw. Pichichi) swoimi genialnymi akcjami i strzałami przesądzał o zdobyczy \"Królewskich\" w 14 z 21 ligowych spotkań, które rozegrał. W podstawowym składzie \"blancos\" zabrakło go tylko raz, jesienią w pojedynku wyjazdowym z Villarreal (Real zremisował wówczas 1:1).

W jedenastu przypadkach spośród 14 spotkań, gdy Ronaldo strzelał \"punktujące\" gole dla swojego zespołu, asystował mu Raul, który w tym sezonie strzelił 9 bramek. Kiedy na murawie nie było Brazylijczyka uderzenia Raula przesądzały o zwycięstwie \"Królewskich\" w meczach Pucharu Hiszpanii z Valencią (i to dwukrotnie) oraz z Leganes. Ta statystyka zamyka z kolei usta tym, którzy mieli odwagę skrytykować Raula, że jest w tym roku tylko cieniem Ronaldo.

Współpraca słynnej w Hiszpanii \"doble R\" przyniosła Realowi 40 z 73 punktów w 36 spotkaniach od kiedy w Madrycie pojawił się Brazylijczyk.

Lepszym bilansem w Europie w tym sezonie może się pochwalić tylko duet napastników Celtiku Glasgow (Larsson 21 goli, Sutton 19), jednak czy jest w ogóle sens porównywać Primera Division do szkockiej ekstraklasy?

Kto jeszcze twierdzi ze Ronlado jest gruby icon_twisted.gif

Atak marzeń
SIKI
18 goli w 21 ligowych spotkaniach, w tym 14 decydujących o punktach swojego zespołu. Średnio co 113 minut piłka wpadała do siatki po jego strzale, co pomogło drużynie zdobyć aż 29 z 49 zgromadzonych dotychczas punktów (prawie 60 %!).
Nooo, czy dalej ktoś zaprzecza, że Ronaldo zawsze ratuje tyłek Realowi question.gif :!: icon_twisted.gif Statystyki moowią same za siebie :!: icon_twisted.gif Panie Abramowicz, kiedy Pan go kupi question.gif :!: icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Veron
Tej, Kubaa, nie da sie zaprzeczyc, ze Ronaldo jest grubszy niz byl i dlatego w niektorych kregach dostal xywe Grubaldo:D

R_L_S: on nie ratuje (pipi) Realowi, bo przeciez kazda jego bramka to zespolowa akcja. A co do najlepszosci, to oczywscie jest t osprawa wybitnie subiektywna. I dlatego wlasnie stawiam na Grubaldo:D
Verb
Jak zwykle sreal uratował Ronaldo...

nie moowie, zę byłby na 10 miejsu, ale akurat w tym meczu uratowal Real

Ja nie neguje tego, ze gral slabo [bo gral slabo]; tylko spojrz na te dwa cytaty...

nie no fakt... Ale to przez to że nienawidze realu (a lubie Barce  :twisted: )

Jakis czas potem...

Nooo, czy dalej ktoś zaprzecza, że Ronaldo zawsze ratuje tyłek Realowi :?: :!:  :twisted:

Jaki kolarz ;p
R_L_S_
R_L_S: on nie ratuje (pipi) Realowi, bo przeciez kazda jego bramka to zespolowa akcja. A co do najlepszosci, to oczywscie jest t osprawa wybitnie subiektywna. I dlatego wlasnie stawiam na Grubaldo:D

Wiem o tym doskonale ale posiada wysmienita technike i instynkt strzelecki dzieki ktorym zdobywa wiele goli. Niemowie ze Ronaldo jest zly bo to nie jest prawda, ale jak dla mnie nie jest najlepszy.Zreszta wspominales o tym moje zdanie jest takie, twoje inne i tyle.
SIKI
Pantarhei: Nudzi Ci się i wyszukujesz czyjeś cytaty question.gif question.gif question.gif icon_twisted.gif
Verb
Pantarhei: Nudzi Ci się i wyszukujesz czyjeś cytaty :?: :?: :?:  :twisted:

Nie wyszukuje tylko to cytaty sprzed jakis 2-3 tygodni i zadziwia mnie to, ze co chwile zmieniasz zdanie odnosnie Ronaldo i jego roli w Realu ;p
SIKI
Dobra dajmy jush spokój icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.