Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
DMX
odnosnie sprawy realu-karny z kapelusza ot co. blamażyk \"galaktycznych\"(bez urazy ale bardziej idiotycznego przydomku druzyny nie słyszałem)

LOL Blad sedziego to "blamazyk Realu" ? Sedzia mogl gwizdnac karny, przeciez Raul byl popychany lokciem w dol. Bardzo podobna 11 -astke podyktowano w meczu Deprtivo z Sevilla. Nawet najlepszy sedzia Colina w meczu Roma - Juventus podyktowal karny dla Juve z popychania przeciwnika. To nie byl jakis wielki blad, Wit Żelazko nazywa to "miękki karny"

SIKI
Sędzia poważnie zayebał sprawę.... Chyba Madryt naprwdę dał mu "kopertę" laugh.gif Innego uzasadnienia nie ma :!:
Brawo dla Valencii która miałaby fotel lidera gdyby nie błąd sędziego icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Sarni
odnosnie sprawy realu-karny z kapelusza ot co. blamażyk \"galaktycznych\"(bez urazy ale bardziej idiotycznego przydomku druzyny nie słyszałem)

LOL Blad sedziego to \"blamazyk Realu\" ? Sedzia mogl gwizdnac karny, przeciez Raul byl popychany lokciem w dol. Bardzo podobna 11 -astke podyktowano w meczu Deprtivo z Sevilla. Nawet najlepszy sedzia Colina w meczu Roma - Juventus podyktowal karny dla Juve z popychania przeciwnika. To nie byl jakis wielki blad, Wit Żelazko nazywa to \"miękki karny\"

Jak według Marchena faulował Raula to ja nie mam więcej pytań odnośnie meczu. I to nie był jedyny błąd sędziego - Salgado w pierwszej połowie powinien dostać czerwoną kartkę, jeszcze niesłusznie odgwizdany spalony.Żaden klub na świecie nie jest tak faworyzowany przez sędziów.
Kubaa__
LoooooooooL. "Żaden klub na świecie nie jest tak faworyzowany przez sędziów." Jak Real jest wg ciebie faworyzowany przez sędziów z powodu jednego czy dwóch błędów to looz - nie mam pytań laugh.gif . To tak jakby stwierdzić, że reprezentacją która jest najbardziej faworyzowana przez sędziów jest Korea, bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ.
bakel
LoooooooooL. \"Żaden klub na świecie nie jest tak faworyzowany przez sędziów.\" Jak Real jest wg ciebie faworyzowany przez sędziów z powodu jednego czy dwóch błędów to looz - nie mam pytań  laugh.gif . To tak jakby stwierdzić, że reprezentacją która jest najbardziej faworyzowana przez sędziów jest Korea, bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ.

8O a nie jest ?
Sarni
A czy ja mówię o tym jednym błędzie? Real prawie w każdym meczu dostaje jakiś prezent od sędziego - a to nieodgwizdany spalony, a to niezauważony karny, a to karny dla Realu z kosmosu. Wiem, że ty tego nigdy nie zauważysz, ale taki jest fakt.

A jak według ciebie Korea nie byla faworyzowana przez sędziów to laugh.gif
SIKI
To tak jakby stwierdzić, że reprezentacją która jest najbardziej faworyzowana przez sędziów jest Korea, bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ.

A nie było TAK question.gif question.gif question.gif Looooool laugh.gif Do dziś pamiętam mecz Korea_Hiszpania (ćwierćfinał) w którym sędzie popełnił masę błędów... i Hiszpanie odpadli :!: Zresztą sędziowie przez caaaaaałe MŚ pomagali Korei...
To tak jak tereaz Realowi... Jak nie fart, to sędziowie... WYMIĘKAM icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
DMX
Jak Real jest tak faworyzowny przez sedziow to jakim cudem wogole przegral. Jak to sie stalo ze wszyscy widzieli ze Zidane nie faulowal a dostal czerwona kartke, mimo ze Zwiazek Pilki Hiszpanskiej prawie zawsze anulowal kartki nieslusznie pokazane. W piątek Zidane został zawieszony na jedno spotkanie przez komisję dyscyplinarną, a działacze Madrytu natychmiast złożyli odwołanie. O godzinie 18.00 komisja apelacyjna odrzuciła protest. Kolejne odwołanie, o 18.50 – znów „nie”. Jeszcze jedno i o 19.20 – „nie” ostateczne. Uparli sie i nie wystapil.

To samo ja moge powiedzien ze MU jest faworyzowane przez sedziow bo w meczu z Southamptonem byla nie odgwizdana reka Scholsa w polu karnym lub mecz z Blackburn i prawidlowo zdobyta bramka przez Yorka. Jest tego mnostwo i kazdy zespol kiedys zostal pokrzywdzony przez sedziego a raz obdarowany. Chocby Bayern i wygrana po karnym w LM nad Anderlechtem (dzieki temu awansowali a karnego nie powinno byc)
yaczes
LoooooooooL. \"Żaden klub na świecie nie jest tak faworyzowany przez sędziów.\" Jak Real jest wg ciebie faworyzowany przez sędziów z powodu jednego czy dwóch błędów to looz - nie mam pytań  :lol: . To tak jakby stwierdzić, że reprezentacją która jest najbardziej faworyzowana przez sędziów jest Korea, bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ.

"Jeden czy dwa bledy" - one chlopcze przesadzaja o wynikach meczy.
Proponuje zakonczyc dyskusje, bo niestety przerasta ona intelekt niektorych forumowiczow, przy czym prognozuje, iz wskaznik glupoty zacznie rosnac w stopniu geometrycznym;/.

PS. Co do Korei - zamiast dzielic sie swoimi 'refleksjami', idz pobiegaj za stodola, bo robi mi sie slabo;/ ;)
Kubaa__
Ku*wa - z wami normalnie się nie da gadać, zachowujecie się jakbyście byli uposledzeni (szczególnie jeden, w dodatku mod - yaczes - gratuluje tekstów, bardziej żałosnych chyba jeszcze nie widziałem "chłopcze"). Przecież wyraźnie napisałem "bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ" (!!). To co wydarzyło się na tych mistrzostwach to nie tyle faworyzowanie co jawne oszustwo, które wzbudziło fale sprzeciwów i niemały skandal (siki - też pamiętam mecz z Hiszpanią, że o Włochach już nie wspomne). A Real - ponoć dosteje prezenty w każdym meczu....jasneee....., szczególnie Zidane dostał ostatnio ładny prezent. Wiadomo - niemal każda pomyłka sędziego przesądzą o wyniku meczu, ale "Królewscy" na pewno nie są faworyzowani - nie rozumiem przy czym się upieracie.... lol.
Verb
Real prawie w każdym meczu dostaje jakiś prezent od sędziego - a to nieodgwizdany spalony, a to niezauważony karny, a to karny dla Realu z kosmosu.

Pojdzmy dalej tym tropem - wszystkie sukcesy Realu to zasluga sedziow laugh.gif
Kroolik
To może sędziowie powinni grać... icon_twisted.gif Co za różnica... icon_twisted.gif
Sarni
Ku*wa - z wami normalnie się nie da gadać, zachowujecie się jakbyście byli uposledzeni (szczególnie jeden, w dodatku mod - yaczes - gratuluje tekstów, bardziej żałosnych chyba jeszcze nie widziałem \"chłopcze\"). Przecież wyraźnie napisałem \"bo dzięki nim zdobyli w 2002 4 miejsce na MŚ\" (!!). To co wydarzyło się na tych mistrzostwach to nie tyle faworyzowanie co jawne oszustwo, które wzbudziło fale sprzeciwów i niemały skandal (siki - też pamiętam mecz z Hiszpanią, że o Włochach już nie wspomne). A Real - ponoć dosteje prezenty w każdym meczu....jasneee....., szczególnie Zidane dostał ostatnio ładny prezent. Wiadomo - niemal każda pomyłka sędziego przesądzą o wyniku meczu, ale \"Królewscy\" na pewno nie są faworyzowani - nie rozumiem przy czym się upieracie.... lol.

Ojej, Zidane dostał raz czerwoną kartkę, to już znaczy, że Real jest ofiarą sędziów laugh.gif Wiesz co znaczy \"w prawie każdym\"?

Dlaczego się upieramy? Dlatego, że jak obliczyli statystycy, bez pomocy sędziów Real w tym sezonie miałby o 16 pkt mniej. Czy to nie jest faworyzowanie? Bo dla mnie jest.

Real prawie w każdym meczu dostaje jakiś prezent od sędziego - a to nieodgwizdany spalony, a to niezauważony karny, a to karny dla Realu z kosmosu.

Pojdzmy dalej tym tropem - wszystkie sukcesy Realu to zasluga sedziow laugh.gif

Z tobą nawet dyskutować nie zamierzam, i tak co bym nie powiedział to to wyśmiejesz.
DMX
Dlaczego się upieramy? Dlatego, że jak obliczyli statystycy, bez pomocy sędziów Real w tym sezonie miałby o 16 pkt mniej. Czy to nie jest faworyzowanie? Bo dla mnie jest.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif 16 pkt mniej, no nie. A co to byli za statystycy bo w tym sezonie to jest pierwsza tak glosna wpadka sedziego na kozysc Realu. Moze byly kilka mniej waznych ale nikt nawet o nich nie mowil. Wymien te kilkanascie meczy w ktorych sedzia dal Realowi 16 pkt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sp1979
widze ze dysputa rozgożała na dobre:>
nastała chyba moda no odwoływanie sie od sedziowskich decyzji:
barcelona odwołała sie w sprawie davidsa ,ktory dostał dwie "zołcie" a w konsekwencji czerwień....pytam sie po co?
a co z valencią? nie beda sie odwoływac??:>>>
Veron
Powinni. A jak ich odmownie zalatwia, to powinni zbojkotowac rozgrywki tongue.gif Powinni postulowac o zmiane wyniku na 0:1, bo przeciez to byla ewidentna pomylka wypaczajaca wynik. tongue.gif
SeJo

laugh.gif laugh.gif laugh.gif 16 pkt mniej, no nie. A co to byli za statystycy bo w tym sezonie to jest pierwsza tak glosna wpadka sedziego na kozysc Realu. Moze byly kilka mniej waznych ale nikt nawet o nich nie mowil. Wymien te kilkanascie meczy w ktorych sedzia dal Realowi 16 pkt laugh.gif laugh.gif laugh.gif

hmm o ile dobrze wiem 16 pktow mozna zgromadzic w 6 spotkan ;]]
Prawda jest taka, ze postawa sedziego w meczu z Valencia, a szczegolnie jego decyzja co do faulu na Raulu byla beznadziejna. To co zrobil ten czlowiek wola o pomste do nieba... Ciekawe czy zdaje sobie sprawe, ze mogl wypatrzyc wynik nie tylko pojedynczego meczu, a mozliwe, ze calych rozgrywek, bo co jesli Real na finiszu wyprzedzi Valencie o 1 pkt?
_Bardock
Tak jak ktoś wcześniej napisał: "błędy sędziego są wliczone w gre" i niestety trzeba się z tym pogodzić, bo takie są reguły ustalone przez FIFA'e.
A poza tym udawać karnego też trzeba umieć...
SeJo
Tak jak ktoś wcześniej napisał: \"błędy sędziego są wliczone w gre\" i niestety trzeba się z tym pogodzić, bo takie są reguły ustalone przez FIFA'e.
A poza tym udawać karnego też trzeba umieć...

"Udawanie karnego"(jak ktos to okreslil laugh.gif ) jest watpliwa zaleta, zabija ducha sportu...
Veron
Lol, to powiedz to niejakiemu F. Inzaghiemu, kolo ktorego wystarczy troche wiatru zrobic, a juz na zapalenie pluc umiera:D
SeJo
Wybacz, ale immunologia jest sprawa indywidualna... a lekarze Milanu na pewno daliby sie nabrac na symulacje Super Pippo.
Kroolik
Lol, to powiedz to niejakiemu F. Inzaghiemu, kolo ktorego wystarczy troche wiatru zrobic, a juz na zapalenie pluc umiera:D

Zgadzam się z tobą Veron. Filippo "cippo" Inzaghi to aktor nie piłkarz icon_twisted.gif Wywala się na polu karnym kiedy tylko przeciwnik jest obok i od razu patrzy na sędziego...
R_L_S_
bla,bla i co z tego. Taki juz z niego typ pilkarza, ale powiedzcie kiedy ostatnio Milan dostal karnego z kapelusza po symulowaniu F.Inzaghiego?
Veron
Nie dostal, bo ciec kontuzje caly czas leczy:D A jak nie leczy to jest slaby i malo gra:D
Kroolik
Nie dostal, bo ciec kontuzje caly czas leczy:D A jak nie leczy to jest slaby i malo gra:D

icon_twisted.gif hehehe racja icon_twisted.gif ]
Nienapisałem że jest slaby tylko że w polu karnym pada jak mucha po muchozolu icon_twisted.gif
SIKI
Taaa Inzaghi przewodzi w tym icon_twisted.gif Zresztą jego brat jest wcale nie lepszy icon_twisted.gif Tak samo udaje... icon_twisted.gif Ehhhhhhhh te yebane geny laugh.gif
ironiss
Real - Valencia: Arbiter pozwany do sądu

Grupa 30 kibiców Valencii pozwała do sądu Pedro Tristanta Olivę, sędziego piłkarskiego, który w przedłużonym czasie meczu Realu Madryt z Valencią podyktował dla „Królewskich” bardzo wątpliwy rzut karny.

„Jedenastkę” wykorzystał Luis Figo. Dzięki decyzji sędziego Real zdołał zremisować z Valencią i utrzymał prowadzenie w tabeli Primera Division. W powszechnej opinii sędzia popełnił błąd, ponieważ Carlos Marchena nie sfaulował w polu karnym Raula.

„Moi klienci domagają się, żeby sędzia publicznie przeprosił za swój błąd i zapłacił stosowną rekompensatę za straty moralne, jakie ponieśli w wyniku jego działań” – oświadczył Andres Sanchis, prawnik reprezentujący kibiców Valencii.

Każdy z fanów Valencii, którzy pozwali sędziego, domaga się rekompensaty w wysokości 1 euro.

Onet.pl

wściekły kibic = zdeterminowany kibic
R_L_S_

Sam sledze mecz Milanu od lat i juz nie pamietam kiedy to Inzaghi wymusil karnego, reka z Roma to juz inna sprawa ;>
Verb
Każdy z fanów Valencii, którzy pozwali sędziego, domaga się rekompensaty w wysokości 1 euro

o_O
Kubaa__
Póki co jest światnie Real - Espanyol 2:1 !!!!
Pierwsza brmmka dla Realu oczywiście RONALDO !! (karny), później karny dla Espanyol Barcelona, a w 53 min. prowadzenie Realowi daje Carlos !! Do końca jeszcze troche, ale zapowiada się rewelacyjnie icon_twisted.gif .

Aktualizacja biggrin.gif :
4:1 - Raul Bravo (asysta Ronaldo) i ponownie El Fenomeno !!!!!!!!!!!
DMX
3 bramke strzela Raul Bravo (nawet nie do swojej bramki biggrin.gif ) a 4 tradycyjnie Ronaldo

Teraz jeszcze Barca wygra i jest gites hyh.gif
SIKI
Fuck, sam nie wiem czy chcę, żeby Barca wygrała laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Wtedy Valencia straciłaby 3 pkt i Real byłby na 1 miejscu z 5kt przewagą :| :| :|
Bo Barca i tak nie ma szans na wice lub mistrzostwo ... Oby zajęła 3/4 miejsce... A mistrzem niech zostanie Valencia icon_twisted.gif
Kubaa__

Real:
26 - Ronaldo (k.)
53 - Roberto Carlos
67 - Bravo
69 - Ronaldo

Espanyol:
(k.) Tamudo - 31
Lopo - 82

Rewelacja icon_twisted.gif .
SIKI
CF VALENCIA - FC BARCELONA 0:1
:!: :!: :!: :!: :!: :!: Jest pysznie... Arcyważne 3pkt dla Barcy...
Bramka: 74' Gerrard (wyhowanek Valencii tongue.gif tongue.gif tongue.gif) po dośrodkowaniu z rzutu rożnego Xavi'ego icon_twisted.gif Real umocnił się na pozycji lidera... Jednak jak Barca będzie dalej trzymać tą swietną pasee przez mecze z Deportivo, które ostatnio jest w słabej dyspozycji (remis z Atetico) i Realem Madryt, to może włączyć się w walkę o mistrzostwo :!: :!: :! :
Visca El Barca :!:
SeJo
Uklon Barcy w strone Realu, coz, co sie ze swiatem porobilo. O mistrzostwie bym glosno nie mowil, bo to raczej nie mozliwe, ale trzeba wziac poprawke na to, ze byc moze bedzie Liga Mistrzow bez eliminacji icon_twisted.gif
DMX
Dzieki ci Barcelono laugh.gif

5 pkt przewagi nad Valencia, 6 pkt nad Deportivo jest (pipi) podwojan korona sie szykuje w Hiszpanii :!: biggrin.gif
SIKI
Uklon Barcy w strone Realu, coz, co sie ze swiatem porobilo. O mistrzostwie bym glosno nie mowil, bo to raczej nie mozliwe, ale trzeba wziac poprawke na to, ze byc moze bedzie Liga Mistrzow bez eliminacji icon_twisted.gif

Wiesh jakby wygrali mecze z Realem i Deportivo, to jakieś szanse by jeszcze były.... Ale bardzo maaaaaaaałe icon_twisted.gif
DMX
Barca i mistrzostwo laugh.gif Real musialby zlapac taki kryzys, chyab najwiekszy w historii zeby go katalonczycy wyprzedzili

Juz wiadmo kto zdobedzie podwojna korone w Hiszpanii i moze zgarnie puchar Europy icon_twisted.gif
SeJo
Barca i mistrzostwo  laugh.gif Real musialby zlapac taki kryzys, chyab najwiekszy w historii zeby go katalonczycy wyprzedzili

Juz wiadmo kto zdobedzie podwojna korone w Hiszpanii i moze zgarnie puchar Europy  icon_twisted.gif

Nie chcialbym generalizowac, ale jesli kibice Realu sa az tak pewni swego, to pozniej pewnikiem beda przecierac oczy ze zdziwienia z niedowierzaniem icon_twisted.gif
Verb
Ja tam nie pisze nic :P Nie bede nic mowil o kibicach MU, ktorzy tak glosno na tym forum mowili o mistrzostwie MU w tym sezonie, a te - jak widac - sie oddala ;[
R_L_S_
Juz wiadmo kto zdobedzie podwojna korone w Hiszpanii i moze zgarnie puchar Europy  icon_twisted.gif

I oby nie zdobyli zadnego trofeum, a mistrza stracili w ostaniej kolecje, wqrwia mnie to bo do roztrzygniecia jeszcze sporo czasu i licze na to ze ta wasza kur,ewska pewnosc was zgubi.
SeJo
Ja tam nie pisze nic tongue.gif Nie bede nic mowil o kibicach MU, ktorzy tak glosno na tym forum mowili o mistrzostwie MU w tym sezonie, a te - jak widac - sie oddala ;[

Miales nic nie mowic, a sam sie oszukales icon_twisted.gif Widac mocno to przezywasz ;(
Co do kibicow Realu, nie zapominajcie, ze Galaktyczni czuja sie lepiej goniac, niz utrzymujac 1 miejsce... to was zgubi icon_twisted.gif
Kubaa__
Uklon Barcy w strone Realu

Jaki ukłon Barcy, może jeszcze powiesz, że wygrali bo zależało im, żeby Real umocnił się na pozycji lidera, lol, jak każdy zespół walczyli o zwycięstwo i powiodło im się.

Co do pewności siebie, to chyba oczywiste, że można się spodziewać zdobycia przez Real wszystkich możliwych tytułów, skoro jest w tak wysokiej formie (oby potwierdzili to w meczu z Bayernem), ale dyskutować mi się z wami nie chce (szczególnie z niektórymi, bo np. widząc żałosne teksty RLS'a to w ogóle odechciewa mi się odpisywać).
SIKI
DMX: Nie przesądzaj sprawy :!: :!: :!:
Nie zapominaj jeszczo Valencii icon_twisted.gif A Real czeka jeszcze mecz z Barcą icon_twisted.gif
Nie moow HOP, dopóki nie podskoczysz icon_twisted.gif
DMX
Tylko ze Real ma jeszcze mecz z Barca przed soba a Valencia juz przegrala u siebie! To moga byc decydujace punkty.

A za tydzien tez bede znow za Barca bo graja z Deportivo biggrin.gif Sa w gazie i niech wygrywaja a mecz z Krolewskimi zdecydownie pozniej, zdaza sie wyszumiec i straca forme icon_twisted.gif

A za dwa tygodnie Deportivo - Valencia, licze na remis hyh.gif

U w Realu przynajmniej kadra nie lekcewazy przeciwnika a Ferguson powiedzial ze Porto kupowalo mistrzostwa w Tesco LOL Wedlug niego wygranie ligi portugalskiej to zadne osiagniecie. Niech pokaza mu jak slaba jest liga portugalska icon_twisted.gif
Teraz sie msci sprzedawanie zawodnikow pokroju Beckham, Veron i kupowanie mlodzikow, mowilem ze ten Ronaldo nie zastapi Becksa, trzeba bylo kupic klasowego, doswiadczonego skrzydlowego a nie eksperymentowac. Arsenal nie oslabil sie przed sezonem, gra tym samym silnym skladem od kilku sezonow i teraz widac roznice.
Real podobnie jak Arsenal kupil tylko jednego zawodnika a nie dziesieciu.
R_L_S_
ale dyskutować mi się z wami nie chce (szczególnie z niektórymi, bo np. widząc żałosne teksty RLS'a to w ogóle odechciewa mi się odpisywać).

No widzisz dla mnie zalosne jest stawianie sprawy jasno na 13 kolejek przed koncem sezonu, strata wynosi 5 pkt. i jeszcze wszystko sie moze wydarzyc. Dlatego bardzo chce zeby to Real nie zdobyl zadnego trofeum, wiec zastanow sie co ty wogole mowisz.
Kubaa__
Nad niczym nie musze się zastanawiać. Dla mnie żałosne jest jak po niemal każdym meczu (lub przed), przychodzisz i piszesz teksty typu:
I oby nie zdobyli zadnego trofeum, a mistrza stracili w ostaniej kolecje, wqrwia mnie to bo do roztrzygniecia jeszcze sporo czasu i licze na to ze ta wasza kur,ewska pewnosc was zgubi.

albo
I oby sie im ten rewanz udal, zapowiada sie swietny mecz ktory mam zamiar ogladnac(jednak Cyfra + to swietna sprawa).

lub
Real-Valencia 1:1 
Geez! co za (pipi)e farciarskie kure,wskie buce. Niewiem gdzie ten sedzie widzial karnego i to jeszcze pod sam koniec meczu, co za kretyn. 
Jeden glupi blad sedziego zniweczyl caly wysilek Valencii wlozony w ten mecz, szkoda mi ich. yebac farciarskich.

Co to za postawa ?? Równie dobrze mógłbym w temacie Serie A pisać : "no mam nadzieje, że ten najbardziej frajerski, ch*jowy i beznadziejny klub we Włoszech - AC Milan, przegra, spadnie do drugiej ligi, odpadnie z LM i w ogóle ch*j z nimi", ale nie widze sensu po co miałbym tak robić (a właśnie mniej więcej taką postawe ty wykazujesz).
SeJo
Uklon Barcy w strone Realu

Jaki ukłon Barcy, może jeszcze powiesz, że wygrali bo zależało im, żeby Real umocnił się na pozycji lidera, lol, jak każdy zespół walczyli o zwycięstwo i powiodło im się.

Na swoj sposob uklon, chcac nie chcac zagrali pod Real, przynioslo to Krolewskim korzysc i tylko dlatego tak napisalem. Oczywista rzecza jest, ze gdyby Barca nie widziala w tym swojego interesu nigdy by tego nie zrobila...
sp1979
pieknie!
passa blaugrany trwa.oby jak najdłuzej(tak gdzies do kwietniowego meczu z realem icon_twisted.gif )

trzecie miejsce jest jak najbardziej realne...
z tydzien deportivo....
BARCA BARCA BARCA!!!
Sarni
U w Realu przynajmniej kadra nie lekcewazy przeciwnika a Ferguson powiedzial ze Porto kupowalo mistrzostwa w Tesco LOL Wedlug niego wygranie ligi portugalskiej to zadne osiagniecie. Niech pokaza mu jak slaba jest liga portugalska
Teraz sie msci sprzedawanie zawodnikow pokroju Beckham, Veron i kupowanie mlodzikow, mowilem ze ten Ronaldo nie zastapi Becksa, trzeba bylo kupic klasowego, doswiadczonego skrzydlowego a nie eksperymentowac. Arsenal nie oslabil sie przed sezonem, gra tym samym silnym skladem od kilku sezonow i teraz widac roznice. 
Real podobnie jak Arsenal kupil tylko jednego zawodnika a nie dziesieciu.

Ten koleś znowu dostarcza mi dużą dawkę śmiechu laugh.gif

Ojej, już mówisz o Arsenalu jako mistrzu? Rok temu pewnie byś to samo mówił laugh.gif

Rzeczywiście, ManUtd zrobiło fatalny interes na Veron'ie - sprzedali zawodnika z ławki, który po 3 meczach w nowym klubie doznał kontuzji i będzie pauzował do końca sezonu.

Ronaldo nie zastąpi Becks'a? laugh.gif On ma obecnie 19 lat, w tym wieku Beckham był średniakiem w rezerwach MU laugh.gif . Tak dla twojej wiadomości, to w kluczowych meczach ubiegłego sezonu Beckham siedział na ławce, i co? Pogrom Newcastle i Liverpool'u i niesprawiedliwy remis z Arsenalem. A i Ronaldo w tym sezonie ma nieco lepsze statystyki niż Beckham w poprzednim, więc nie wiem w czym tkwi wyższość Beckham'a laugh.gif Pewnie w tym, że ma dłuższe włosy.

Nie widzę też nic złego w fakcie zakupu kilku młodych zawodników - Tim Howard, Kleberson, Cristiano Ronaldo grają bardzo dobrą piłkę, a Louis Saha szybko wkomponował się w team. MU nie potrzebuje gwiazd, ten klub bardzo rzadko kupuje wielkie nazwiska - i wychodzi na tym bardzo dobrze. MU przynajmniej nie musi się martwić o przyszłość, w przeciwieństwie do Realu w którym 2 zawodników jest u schyłku kariery, kilku innych niedługo również będzie musiało pomyśleć o końcu gry, a następców nie widać. No, ale przecież oni sobie i tak kogoś kupią..

Ferguson nie lekceważy rywala, tylko stwierdza fakt - liga portugalska jest po prostu słaba. Ale ty i tak uważasz, że liga portugalska jest silniejsza od Premiership laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.