Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
DMX
No wiadomo ze Beckham nigdy dla MU nie byl wazny laugh.gif Co z tego ze w ostatnim sezonie mimo ze siedzial duzo na lawce zdobyl 11 bramek i mial najwiecej asyst ale przeciez on tylko byl rezerwowym. Ale nie bede sie klocil
R_L_S_
Co to za postawa ?? Równie dobrze mógłbym w temacie Serie A pisać : \"no mam nadzieje, że ten najbardziej frajerski, ch*jowy i beznadziejny klub we Włoszech - AC Milan, przegra, spadnie do drugiej ligi, odpadnie z LM i w ogóle ch*j z nimi\", ale nie widze sensu po co miałbym tak robić (a właśnie mniej więcej taką postawe ty wykazujesz).

Wiele rzeczy sprowadza sie do tego ze bardzo nie lubie Realu i zycze im jak najgorzej, a co do meczu z Valencia wqrwilem sie o ta pomylke sedziego i powiedzialem co o niej mysle, to ze ty kibicujesz realowi nie oznacza ze kazdy ma lubic krolewskich a kto tak nie mysli jest fe i brzydki laugh.gif
Sarni
No wiadomo ze Beckham nigdy dla MU nie byl wazny  laugh.gif Co z tego ze w ostatnim sezonie mimo ze siedzial duzo na lawce zdobyl 11 bramek i mial najwiecej asyst ale przeciez on tylko byl rezerwowym. Ale nie bede sie klocil

Jakie 11? W 27 występach strzelił 6 bramek (mowa o Premiership). Beckham był ważny, ale nie niezastąpiony - faktem jest też, że najładniejszą piłkę w poprzednim sezonie, MU grało podczas nieobecności Beckham'a.
DMX
11 we wszystkich meczach jakie rozegral w barwach MU 2002/2003. A Beckham nigdy nie gral widowiskowej pilki jak np Giggs on slynie z podan, asyst i walecznosci na boisku.

MU sprzedajac Becksa (mozna to zrozumiec: trener albo pilkarz) ale musial wzmocnic sie pozyskujac doswiadczonego pilkarza. No chyba ze chca poswiecic sezon na szkolenie tej mlodziezy i zgranie sie zespolu. Moze taki byl plan
SeJo
U w Realu przynajmniej kadra nie lekcewazy przeciwnika a Ferguson powiedzial ze Porto kupowalo mistrzostwa w Tesco LOL Wedlug niego wygranie ligi portugalskiej to zadne osiagniecie. Niech pokaza mu jak slaba jest liga portugalska  icon_twisted.gif 
Teraz sie msci sprzedawanie zawodnikow pokroju Beckham, Veron i kupowanie mlodzikow, mowilem ze ten Ronaldo nie zastapi Becksa, trzeba bylo kupic klasowego, doswiadczonego skrzydlowego a nie eksperymentowac. Arsenal nie oslabil sie przed sezonem, gra tym samym silnym skladem od kilku sezonow i teraz widac roznice.
Real podobnie jak Arsenal kupil tylko jednego zawodnika a nie dziesieciu.

Prawda jest taka, ze C. Ronaldo moze przewyzszyc Beckhama i Figo razem wzietych... mu potrzeba jeszcze 2-3 lat, zeby osiagnac poziom, o jakim nikt nie snil. Daj mu troche czasu i nie wymagaj od niespelna 19 latka wygrania dla ManUtd wszystkich trofeow.
Odnosnie Verona... nigdy nie byl podpora ManUtd, grywal w Premiership b. slabo, czesto lapal kontuzje, nie sprawdzil sie... przyszedl podobny zawodnik, Kleberson, ktory odgrywa znaczaca role dla MU i za miejsze pieniadze mamy lepszego i b. przydatnego zawodnika - Swietny interes.
Beckham... to juz przeszlosc. Dzisiaj broni barw Realu, jego brak jest widoczny, szczegolnie pod nieobecnosc Solskjear'a, bo C. Ronaldo narazie grac we wszystkich meczach nie moze(z racji wieku, trzeba uwaznie szafowac silami, by prawidlowo sie rozwinal). Mial go zastapic Darren Fletcher, ktory dla mnie jest zerem. Gra tragicznie, nie pokazuje umiejetnosci, ktore daja mu jakies perspektywy... Jest nikim innym jak kolejnym pupilkiem Fergiego... po braciach Nevillach, czlowiekiem najbardziej przecenianym przez szkockiego managera.
Jesli chodzi o Arsenal, to jest to druzyna zbudowana z konceptem. Nos trenerski i konsekwencja Wengera procentuje. Zaufal Henry'emu, Pires'owi i Vierie'rze i swietnie na tym wychodzi. Maja w skladzie zawodnikow pokroju 3 muszkieterow, Sola Cambell'a, Ljungberga czy chocby Ashleya Cole'a mozna liczyc na sukcesy. Nie ulega watpliwosci, ze w tym sezonie sa poza naszym, poza zadnym zasiegiem. Sa zgrani, czuja sie silni, nie brakuje im instynktu "zdobywcy" w decydujacych momentach i to do nich pojedzie tytul.
W ManUtd prosilo sie o zmiany, ale czy byly one trafne? Moim zdaniem srednio. Widac u Fergusona troche niekonsekwencje w dzialaniach i nieporadnosc.
NIe rozumiem dlaczego mimo kupna Dj-Dj i Klebersona zostil Butta, a do tego w pierwszym skladzie gral wiekszosc sezonu Phill Neville. Nie rozumiem dlaczego nie zabezpieczyl defensywy, gdzie mamy tylko 2 swiatowej klasy zawodnikow (Silvestre i Ferdinand). Nie rozumiem dlaczego Saha przyszedl tak pozno, dlaczego majac Forlana i Belliona(ktorych kupil nie tak dawno) w ostatecznym rozrachunku gral Scholesem(ktory kiedy nie byl kontuzjowany na pozycji ofensywnego pomocnika nie mogl sie odnalezc). Nie rozumiem tez po co mu 4 wysokiej klasy bramkarzy(Howard, Barthez, Ricardo i Caroll). Pytan jest duzo, mam nadzieje, ze postawimy na lige mistrzow, a w przerwie letniej Sir Alex zlapie sie za glowe i nieco wyrowna sklad, tak aby na 3 swietnych pomocnikow nie przypadalo 0,25 dobrego obroncy, i aby np. Liamowi Millerowi drogi do pierwszego skladu nie blokowalo 3 zawodnikow "wypalonych" pokroju Butta, P. Neville'a i Roya Keane'a.
lukasz
No wiadomo ze Beckham nigdy dla MU nie byl wazny  laugh.gif Co z tego ze w ostatnim sezonie mimo ze siedzial duzo na lawce zdobyl 11 bramek i mial najwiecej asyst ale przeciez on tylko byl rezerwowym. Ale nie bede sie klocil

Jakie 11? W 27 występach strzelił 6 bramek (mowa o Premiership). Beckham był ważny, ale nie niezastąpiony - faktem jest też, że najładniejszą piłkę w poprzednim sezonie, MU grało podczas nieobecności Beckham'a.

No Ja osobiście uważam ,że z Beckhamem czy bez niego MU i tak gra nudny typowo angielski futbol.Na tym paletku z drużyn Premiership wybija się tylko Arsenal.
Kubaa__
Wiele rzeczy sprowadza sie do tego ze bardzo nie lubie Realu i zycze im jak najgorzej, a co do meczu z Valencia wqrwilem sie o ta pomylke sedziego i powiedzialem co o niej mysle, to ze ty kibicujesz realowi nie oznacza ze kazdy ma lubic krolewskich a kto tak nie mysli jest fe i brzydki laugh.gif

Wiesz, to czy ty ich lubisz czy nie to akurat mnie ch*j obchodzi laugh.gif , tylko wk**wia mnie, jak to okazujesz (ja też niektórych klubów nie lubie, ale takich tekstów jak twoje nie pisze).
Sarni

No Ja osobiście uważam ,że z Beckhamem czy bez niego MU i tak gra nudny typowo angielski futbol.Na tym paletku z drużyn Premiership wybija się tylko Arsenal.

To zależy od gustu - jednemu podoba się styl prezentowany przez ManUtd, drugiemu styl Arsenalu. Dla mnie futbol MU nie jest absolutnie nudny - faktem jest, że MU nie strzela cudownych bramek, ale akcje po których te bramki padają są naprawdę ładne. Podoba mi się gra:

- Giggs'a (balans ciałem, jakiego może mu pozazdrościć każdy zawodnik na świecie)

- Scholes'a (niewielu jest zawodników którzy mają taki asortyment zagrań, a zarazem tak dobrze potrafią nadać tempo grze zespołu)

- Ruud'a (mówcie co chcecie, ale ten zawodnik świetnie wykańcza akcje i potrafi znaleźć się w odpowiednim miejscu)

- Ronaldo (podobnie jak u Scholes'a, występuje tu szeroki zasób zagrań, do tego dodam doskonałą szybkość i balans)

MU gra podobny futbol od dawna, grę opiera głównie na skrzydłach, potrafi się bronić (chociaż ostatnio tego nie pokazuje - wyraźny brak najlepszego obrońcy świata, Rio Ferdinand'a) i grać z kontry. Mi więcej nie potrzeba.

11 we wszystkich meczach jakie rozegral w barwach MU 2002/2003. A Beckham nigdy nie gral widowiskowej pilki jak np Giggs on slynie z podan, asyst i walecznosci na boisku.

MU sprzedajac Becksa (mozna to zrozumiec: trener albo pilkarz) ale musial wzmocnic sie pozyskujac doswiadczonego pilkarza. No chyba ze chca poswiecic sezon na szkolenie tej mlodziezy i zgranie sie zespolu. Moze taki byl plan

Sir Alex Ferguson od dawna miał w zamiarze odmłodzenie składu (średnia wieku pomocy w poprzednim sezonie była wysoka, a następców nie było) i tak też uczynił - MU ma obecnie młodą, perspektywiczną kadrę i nie musi martwić się o przyszłość.
R_L_S_
[wyraźny brak najlepszego obrońcy świata, Rio Ferdinand'a).

Mocna przesada, mocna...
Sarni
[wyraźny brak najlepszego obrońcy świata, Rio Ferdinand'a).

Mocna przesada, mocna...

Niekoniecznie - jestem w stanie wymienić jednego środkowego obrońcę, który poziomem dorównuje Rio. I gra on w Twoim ulubionym klubie, a jest nim Alessandro Nesta. Może i w poprzednim sezonie Rio nie grał świetnie, ale w tym poza jedną wpadką ze Stuttgart'em grał fantastycznie. A jak ważną częścią formacji obronnej jest ten zawodnik, widać po ostatnich meczach w których nie uczestniczył.
R_L_S_
Ferdinand jest swietnym obronca jednym z lepszych w Premiership ale napewno nie najlepszym na swiecie. Maldini mimo wieku, i Nesta go przewyrzszaja, podobnie np. Stam.
Sarni
Ferdinand jest swietnym obronca jednym z lepszych w Premiership ale napewno nie najlepszym. Maldini mimo wieku, i Nesta go przewyrzszaja, podobnie np. Stam.

W ocenianiu zawodników biorę pod uwagę również wiek i przydatność na przyszłość - koniec kariery Maldini'ego zbliża się nieubłagalnie, Stam jest starszy od Rio o bodajże 6 lat, a Nesta tak jak powiedziałem prezentuje poziom podobny do Ferdinand'a. A co do tego, że Rio jest najlepszym obrońcą Premiership nie mam wątpliwości - bo jak nie on, to kto?
SeJo
Jesli juz jestes przy Rio Ferdinandzie, to na pewno jest on czolowym defensorem na swiecie. Jest jeszcze kilku o zblizonych umiejetnosciach(vide Cambell, Maldini, Nesta, Stam), ale tak na prawde tego jedynego trudno wybrac. Decyduje o tym dyspozycja dnia...
Quby
icon_twisted.gif Thuram icon_twisted.gif
icon_twisted.gif Carlos icon_twisted.gif
Sarni
icon_twisted.gif Thuram icon_twisted.gif 
icon_twisted.gif Carlos icon_twisted.gif

Thuram jest raczej prawym obrońcą, a Carlos ma tyle ze środkowego obrońcy, co Zidane z bramkarza.
R_L_S_
Zreszta Thuram jest graczem wypalonym, lata swietnosci ma za soba. Co do Maldiniego to mowie tutaj o obecnym stanie i narazie swoim doswiadczeniem i umiejtnosciami przewyzsza Ferdinanda, ze bedzie konczyl kariere: cholerna strata ale powinien pograc jeszcze 1,5 r. w obecnym poziomie.
Sarni
Maldini na dzień dzisiejszy jest chyba nieco lepszy od Rio, ale biorąc pod uwagę jego wiek to mając do wyboru tą dwójkę wybrałbym Rio. Faktem jest, że Rio jest obecnie jednym z najlepszych środkowych obrońców świata i dorównuje mu 3, może 4 zawodników - a o tym kto jest najlepszy, decyduje, tak jak powiedział już SeJo, dyspozycja dnia.
SIKI
Ludzie Maldini to "dziadek" a przed Ferdinandem są jeszcze "najlepsze lata" kariery icon_twisted.gif
sp1979
jesli juz mowa o obrońcach ta ja szowinistycznie wspomnie o marquezie z barcelony.W ostatnim meczu z valencią jego gra to czyste ptrofesorstwo.
ale ta "glupia kontuzja"....wszystko przed nim
rzeczywiscie ferdinand ,campbell,nesta to czołowka "srodkowych"
natomiast nie rozumiem Wszego uznania dla Stama....wogole holandia ma słabiutką obrone i choc im kibicuje to raczej na mistrzostwo europy nie mają szans(chciałbym sie mylic)

i na koniec : czy widzieliscie moment z meczu Barca -valencia
kiedy ronaldinho stoi z piłka i kilkanascie sekund patrzy sie w oczy rufete
a ten stoi i "boi" sie podejsc aby nie nie zostac upokorzonym?
LOL!!!hehehe

zdobedziemy El riazor
BARCA BARCA BARCA!!!
R_L_S_
natomiast nie rozumiem Wszego uznania dla Stama....wogole holandia ma słabiutką obrone i choc im kibicuje to raczej na mistrzostwo europy nie mają szans(chciałbym sie mylic)

Holandia moze miec slaba obrone, ale sam Stam jest jednym z lepszych srodkowych obroncow na swiecie, obecnie jest w swietnej formie
Ludzie Maldini to \"dziadek\" a przed Ferdinandem są jeszcze \"najlepsze lata\" kariery

Moze i jest mocno zaawansowany wiekowo ale jak narazie po nim tego nie widac( wciaz ma jedne z lepszych testow wydolnosciowych w Milanie) , a umiejetnosciami i doswiadczeniem malo kto mu dorownuje.
DMX
Cytat ze strony o Barcelonie:

Barcelona która nie ukrywa, że przed kolejnym sezonem będzie chciała zakupić napastnika, zastanawia się nad złożeniem oferty Milanowi, dotyczącej Andrei Shevchenko. W poprzedni weekend Sandro Rosell i Txiki Begiristain udali się do Mediolanu, aby sprawdzić czy taki transfer jest w ogóle możliwy do realizacji.

Teraz najlepsze:
W obecnej sytuacji do koncepcji Barcelony najlepiej pasują Ronaldo, van Nistelrooy, Henry, Trezeguet i właśnie Shevchenko.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sarni
Z czego da się kupić tylko Trezegueta, bo:

- Ronaldo nie wróci do Barcelony, poza tym gdyby Real chciał go sprzedać to pierwsza w kolejce stoi Chelsea, a jej możliwości finansowe są dużo większe, niz możliwości Barcy

- Ruud van Nistelrooy przedłużył niedawno kontrakt z United, deklarując pozostanie w klubie, nie sądzę poza tym by chciał iść do Barcelony, która bądź co bądź jest zespołem słabszym niż MU

- Thierry Henry zadeklarował swoją wierność Arsenalowi, klub również nie zamierza go sprzedawać, aż w końcu tutaj pierwszy w kolejce stoi Real, który mimo wszystko będzie dla Francuza ciekawszą opcją niż Barca

- Andrei Shevchenko jest ulubieńcem premiera Włoch i prezydenta Milanu, Silvio Berlusconi'ego i nawet nie przeszła mi przez głowę myśl, by ten zawodnik mógł kiedykolwiek założyć koszulkę Barcelony.

A w przypadku Davida Trezeguet, Juve nie będzie robiło wielkich problemów, bo mają kilku dobrych napastników (Del Piero, Miccoli, Di Vaio), a i oferta Barcelony będzie pewnie kusząca jak na zawodnika tej klasy (dobrego, aczkolwiek nie tak błyskotliwego jak pozostała czwórka).
Verb
:twisted: Thuram :twisted:  
:twisted: Carlos :twisted:

Thuram jest raczej prawym obrońcą, a Carlos ma tyle ze środkowego obrońcy, co Zidane z bramkarza.

Wlasnie... Jak zdefiniowac Carlosa? Defesywy-skrzydlowy-napastnik? ;)
Sarni
Ofensywny obrońca laugh.gif
sp1979
zaczyna mnie strasznie denwerwowac to całe zamieszanie wokół transferu napsatnikow do barcy.
przymierzanii byli juz chyba wszyscy czołowi napastnicy

po co?jest saviola jest kluivert(ktory co pradwda nie jest tym sezonie nie jest zbyt skuteczny ale ma jeszcze czas:>

poza tym siła bacrcelony tkwi w tym ze bramki rozkłądają sie na wielu zawodnikow (a najskuteczniejszy jest jak na ironie nie napastnik a ronaldinho)

zatem spokojnie bez paniki:>
odnosnie barcelony i wczorajszego meczy w p.uefa:
po raz kolejny geniuszem błysnął ronaldinho-CUDOWNA BRAMKA!!!

juz w niedziele depor:>
SIKI
po co?jest saviola jest kluivert(ktory co pradwda nie jest tym sezonie nie jest zbyt skuteczny ale ma jeszcze czas:>

Ta, Kluivert więcej leczy kontuzje, a jak jush gra to tak, że w co 5 meczu zdobywa bramkę :!: :!: :!:Saviola w tym sezonie tesh nie błyszczy :!: Na ten sezon nie jest aż tak tragicznie, ale jeśli Barca chce coś osiągnąć w Lidze Mistrzoow to musi sprowadzić czołowego napastnika :!: icon_twisted.gif
DMX
Widzialem ta bramke Ronaldinho w p. UEFA, rzeczywiscie niezla. Podzielam zdanie wiekszosci ze Ronaldinho to wielki talent i marnuje sie w Barcelonie.
Baraqda
W Niedziele Deportivo vs Barca !!
a takze Real Madryt vs Celta Vigo

Depo i Real do boju !!!!!!!!!
SIKI
Widzialem ta bramke Ronaldinho w p. UEFA, rzeczywiscie niezla. Podzielam zdanie wiekszosci ze Ronaldinho to wielki talent i marnuje sie w Barcelonie.
No bramka spoxxx... Piłka odbiła się od poprzeczki, później Ronni ją wyłuskał i ładnie strzelił ...
Co do twojej wypowiedzi na temat marnowania Ronaldinho w Barcie się nie wypowiadam icon_evil.gif
R_L_S_
Espanyol-Valencia 2:1
Real-Celta 4:2

i po ptakach ;/
Jędrek

No co ty. A gdzie mialby grac? Ja sie tam ciesze ze moja barca ma go u siebie. Wczoraj Barca pokonala Depo 3:2. I wygrywa nie przerwanie od 6 meczy. Roni strzelil 2 bramki.
Veron
No!

Po ostatniej kolejce i porazce Valencii Real ma juz 8 pkt przewagi i nie zanosi sie, aby mialby roztrwonic ja do konca sezonu, czyli mistrz jest prawie pewny:D
DMX
Katalonczycy zalatwili mistrza Krolewskim biggrin.gif Najpierw Barcelona ograla Valencie a teraz drugi zespol z Barcelony Espanyol ogral ich.

Mistrzostwo wydaje sie bardzo realne. Drugi raz z rzedu icon_twisted.gif
Baraqda
no a Deportivo gra w niedziele z Valencia, mam andzieje ze Depo pokze im gdzie raki zimuja biggrin.gif z Barca sie nie dualo ale mecz byl konkretny
SIKI
Barca bardzo ładnie zagrała na El Riazor :!: :!: :!: Tylko trochę norwowo od 55min... icon_twisted.gif Ronnie jak zwykle pokazał swój geniusz :!: :!: :!: Za tydz Mallorcka, czyli następne 3 pkt Barcy i liczymy na potknięcia Realu, Valencii i Deportivo...
Valencja gra teraz słabo... Od czasu meczu z realem przegrywa... Czyżby jeden błąd sędziego przesądził o sprawie mistrzostwa question.gif :!: icon_evil.gif
DMX
Jaki jeden blad laugh.gif 8 pkt to jeden mecz? Widac ze Krolewscy sa najsilniejsi w Hiszpanii i w pelni zasluguja na mistrzostwo i puchar Hiszpanii icon_twisted.gif
SkViOt
FORZA BARCA!
teraz czekamtylko na macz z realem, bo w takiej formie Barca by ich zmiotla
Jędrek
Nie no moze z tym, ze by ich rozniosla to przesada. Ale remis byby prawie pewny.
SIKI
Jaki jeden blad  :lol: 8 pkt to jeden mecz? Widac ze Krolewscy sa najsilniejsi w Hiszpanii i w pelni zasluguja na mistrzostwo i puchar Hiszpanii  :twisted:
Dobra nię będe z tobą dyskutować, bo to bez sensu :!: :!: :!: I tak nie zrozumiesz, że sędzie w meczu Valencia-Real przez swój błąd ustalił mistrzostwo.... icon_twisted.gif A co do meczu Real-Barca to będziemy typować po tym jak sreal dostanie od Bawarczykoow. icon_twisted.gif
DMX
Czyli nigdy laugh.gif A tym czasem Ronaldo przedluzyl kontrakt do 2008 roku biggrin.gif Co oczywiscie podwyzsza cene jakby Romek sie uparl na niego icon_twisted.gif
Kubaa__
FORZA BARCA!

Taa.... jasne - Real niemiałby szans, pozamiataliby ich jak śmieci, zniszczyli jak psów, w ogóle Królewscy mogliby na boisko nie wychodzić - lol, człowieku - zastanów się zanim coś napiszesz, Barca ostatnio jest w dobrej formie, więc na pewno stać by ją było na WYRÓWNANY pojedynek z Realem, teksy typu "Barca by ich zmiotla" możesz sobie darować, bo żałosne to jest.
SIKI
Czyli nigdy laugh.gif
Nie bądź taki pewny siebie icon_twisted.gif Bo to co pokazał Real w Monachium nie pokazuje nic dobrego... Ale masz racje to wszystko przez tą temperaturę laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sp1979
hmmmmmmm
troche mnie tu nie było
ale miałem okzazje zoobaczyc mecz(tutaj śle bluzgi w strone c+ za godzine transmisji) i musze sie wypowiedziec na ten temat.
ale po koleji

pierwsz połowka to koncert gry w wykonaniu barcelony.
depor praktycznie nie istniało.tak grającej barcelony dawno nie widziałem.
Na szczegolne wróżnienie zasługuje Davids ktory grał doprawdy rewelacyjnie w srodku pola"kasując" niemal kazdą akcje rywala.

natomiast druga poloweczka to juz całkiem inna bajka.
riijkaard w obaziw przed drugą "żółcią" zdjął davidsa i wprowadził motte .
i co prawda barca zdobyła bramke na 3:0 ale cos zaczeło sie psuc.
włąsnie motta dwa razy nie upilnował pandianiego i valdes nie maiał zadnych szans.Depor dominowało i miało conajmniej 3 "setki" ale nie wykorzytali zadnej(luqe:>>>>
ale rowniez barcelana miała szanse na bramki: gabri gdyby był w pełni "ograny" z pewnoscia wykorzystałby okazje .no i ten lobik xaviego po ktorym piłka trafiła w poprzeczke.
wspaniały był to mecz.dawno nie widziałem piłki na tak wyskim poziomie
(prezentowanym przez obie druzyny),i nie przezyłem takich emocji.
cofam jednak słowa ze barca nie potrzebuje napastnika(ja chciałbym ujrzec:Torresa ,kotry po raz kolejny błysnął strrzelajac w tej kolejce kapitalną bramke,lub cisse)
no i słowko odnosnie rijkaarda:
udało mu sie.stworzył druzyne ktora jest w stanie wygrac z kazdym.
posypuje głowe popiolem:>za te wszystkie bluzgi jakie wygłosilem pod jego adresem.
oby passa trwałe jak najdłuzej

BARCA BARCA BARCA!!!!
sp1979

zart???
laugh.gif laugh.gif
ironia jak sie domyslam zamierzona?
SkViOt
FORZA BARCA!

Taa.... jasne - Real niemiałby szans, pozamiataliby ich jak śmieci, zniszczyli jak psów, w ogóle Królewscy mogliby na boisko nie wychodzić - lol, człowieku - zastanów się zanim coś napiszesz, Barca ostatnio jest w dobrej formie, więc na pewno stać by ją było na WYRÓWNANY pojedynek z Realem, teksy typu \"Barca by ich zmiotla\" możesz sobie darować, bo żałosne to jest.

pozamiata te smieci z madrytu to Bayern
ty lepiej sie zastanow co piszesz bo tekst " w ogóle Królewscy mogliby na boisko nie wychodzić" po prostu mnie rozj,ebal i potwierdzil twoja "ynteligencje" LOL
Kubaa__
Do słowa "lol" wszystko co napisałem było ironią "ynteligencie" - ale wiedze, że prostak i prymityw z ciebie, więc na tłumaczenie szkoda czasu.
SIKI
dajcie sobie spokój ... icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
SkiVot: nie wiesh, że ci zaślepieni kibole realu nic nie rozumieją icon_twisted.gif Takie rozmowy są bez sensu laugh.gif
BTW w UEFA zapowiada się szlagier kolejki BARCA-CELTIC
DMX

No normalnie to jak final Ligi Mistrzow, strach sie bac laugh.gif Szkoda ze nie bylo wielkszego szlagieru barcelona - Groclin Dyskobolia to bylo by widowisko laugh.gif Puchar UEFA rzadzi!
SIKI

No normalnie to jak final Ligi Mistrzow, strach sie bac laugh.gif Szkoda ze nie bylo wielkszego szlagieru barcelona - Groclin Dyskobolia to bylo by widowisko laugh.gif Puchar UEFA rzadzi!

ty jednak naprawde yebnięty jesteś... Chodziło mi o to, że będzie najlepszy mecz z kolejki UEFA... icon_evil.gif
SeJo

Skoncz wasc, wstydu oszczedz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.