Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
DMX
BTW w UEFA zapowiada się szlagier kolejki BARCA-CELTIC

No normalnie to jak final Ligi Mistrzow, strach sie bac laugh.gif Szkoda ze nie bylo wielkszego szlagieru barcelona - Groclin Dyskobolia to bylo by widowisko laugh.gif Puchar UEFA rzadzi!

Skoncz wasc, wstydu oszczedz.

Szkoda ze nie napisales "Celtic/barcelona/Groclin/Izolator to wielki zespol ktory prezentuje sie wysmienicie, 100 razy od Realu i moze mu zagrazic tylko ktos lepszy np. ManUtd" laugh.gif
R_L_S_
geez, teraz to juz przeszedles samego siebie, wez sie pieprznij w ten durny łeb. Chłop ci jeno napisal ze szykuje sie ciekawy dwumecz( bo sie szykuje) a ty wyskakujesz z morda.
pathetic...
DMX
geez, teraz to juz przeszedles samego siebie, wez sie pieprznij w ten durny łeb. Chłop ci jeno napisal ze szykuje sie ciekawy dwumecz( bo sie szykuje) a ty wyskakujesz z morda.
pathetic...

A ty juz siebie nie przejdziesz, spojrz na ten sam post i poczytaj uwaznie: "dajcie sobie spokój ... icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
SkiVot: nie wiesh, że ci zaślepieni kibole realu nic nie rozumieją icon_twisted.gif Takie rozmowy są bez sensu". Przeliterowc ci?
SeJo

No normalnie to jak final Ligi Mistrzow, strach sie bac laugh.gif Szkoda ze nie bylo wielkszego szlagieru barcelona - Groclin Dyskobolia to bylo by widowisko laugh.gif Puchar UEFA rzadzi!

Skoncz wasc, wstydu oszczedz.

Szkoda ze nie napisales \"Celtic/barcelona/Groclin/Izolator to wielki zespol ktory prezentuje sie wysmienicie, 100 razy od Realu i moze mu zagrazic tylko ktos lepszy np. ManUtd\" laugh.gif

Looool ty sobie wymyslasz jakies teorie spiskowe. Wydaje cie sie, ze wszyscy widza interes w tym, zeby dogryzc Realowi i kazdy ich post ma ukryte znaczenie "yebac Krolewskich". Czlowieku zejdz na ziemie i nie obnazaj tak mocno swoich kompleksow.
Kubaa__
dajcie sobie spokój ...  :evil:  :evil:  :evil:  
SkiVot: nie wiesh, że ci zaślepieni kibole realu nic nie rozumieją  :twisted: Takie rozmowy są bez sensu laugh.gif

Nie jestem zaślepionym kibicem Realu, więc wejź się odyeb.
Sarni

Przechodzisz samego siebie 8O Koleś tylko napisał, że szykuje się ciekawy mecz, a ty z mordą wyskakujesz, czy ty myślisz, że na tym forum tylko o Realu mozna pisac? laugh.gif
Rafael

czy ty myślisz, że na tym forum tylko o Realu mozna pisac? laugh.gif

Chyba tak laugh.gif
DMX

Przechodzisz samego siebie 8O Koleś tylko napisał, że szykuje się ciekawy mecz, a ty z mordą wyskakujesz, czy ty myślisz, że na tym forum tylko o Realu mozna pisac? laugh.gif

laugh.gif A gdzie masz w moim zdaniu cos o Realu laugh.gif Wysmialem nazywanie szlagierem mecz baraca - celtic nic nie wspominalem o Realu laugh.gif
Sarni
No i o to mi chodzi - opieprzyłeś kolesia który wspomniał kilka słów o meczu Barcy.

Swoją drogą to nazywanie tego meczu szlagierem jest w pełni normalne - spotkają się dwie wielkie firmy, najciekawszy pojedynek w Pucharze UEFA.
DMX
Osmialem go bo najpierw sam wyzywal kibicow Realu
R_L_S_
A ty juz siebie nie przejdziesz, spojrz na ten sam post i poczytaj uwaznie: \"dajcie sobie spokój ...  :evil:  :evil:  :evil:  
SkiVot: nie wiesh, że ci zaślepieni kibole realu nic nie rozumieją  :twisted: Takie rozmowy są bez sensu\". Przeliterowc ci?

Przelknij kluski, i powtorz po Polsku laugh.gif
Moze i cos rzeczywiscie tam powiedzial ale w miare spokonie, a ty wylatujesz z morda i (pipi) farmazony( co jak co ale dwumecz Barca-Celtic zapowiada sie interesujaco).
SIKI
On i tak nic nie zrozumie... Dla niego ciekawe mecze to tylko Real- ,,,
Tacy właśnie są kibice Realu icon_twisted.gif
DMX
A ty juz siebie nie przejdziesz, spojrz na ten sam post i poczytaj uwaznie: \"dajcie sobie spokój ...  :evil:  :evil:  :evil:  
SkiVot: nie wiesh, że ci zaślepieni kibole realu nic nie rozumieją  :twisted: Takie rozmowy są bez sensu\". Przeliterowc ci?

Moze i cos rzeczywiscie tam powiedzial ale w miare spokonie, a ty wylatujesz z morda i (pipi) farmazony( co jak co ale dwumecz Barca-Celtic zapowiada sie interesujaco).

Wiedzialem ze tobie trzeba przeliterowac a najlepiej narysowac zebys zrozumial. A moja odpowiedz nie byla 'w miare spokojna' obrazalem go? Bo on kibicow Realu tak. Wogole wiesz co to sarkazm czy jeszcze w podstawowce nie bylo.
Sarni

Wiedzialem ze tobie trzeba przeliterowac a najlepiej narysowac zebys zrozumial. A moja odpowiedz nie byla 'w miare spokojna' obrazalem go? Bo on kibicow Realu tak. Wogole wiesz co to sarkazm czy jeszcze w podstawowce nie bylo.

Możesz mi wytłumaczyć co ma jego wypowiedź nt. kibiców Realu do meczu Barcelona-Celtic?
SeJo

W_ogole to jestes jakis nadpobudliwy;] Misiu koralowy, my cie nie atakujemy, zyczymy twojej druzynie samych sukcesow, wiecej transmisji w TV, wiecej sprzedanych koszulek i kolejnych mega gwiazd po 30tce. Tylko blagam, daj nam juz spokoj :wink:
Anonymous
Wysmialem nazywanie szlagierem mecz baraca - celtic

Ej, koleś, to wskaż mi ciekawszą parę w pucharze UEFA...
SIKI

Pewnie jakby był mecz Real - FC Valerenga, to pewnie wskazałby na ten mecz... icon_twisted.gif
DMX

Villarreal - AS Roma

Villareal zepol ktory osmieszyl Galatasaray w poprzedniej rundzie (3-0), znane nazwiska, dobra gra kontra vicelider SerieA. Jak na puchar pocieszenia to niezle widowisko.

Rownie ciekawie

FC Liverpool - Olympique Marsylia
AJ Auxerre - PSV Eindhoven
Benfica Lizbona - Inter Mediolan

Pewnie jakby był mecz Real - FC Valerenga, to pewnie wskazałby na ten mecz...  icon_twisted.gif

Bo dla mnie bylby ciekawszy niz ogladanie (pipi)zkoburaczkowych potykajacych sie o wlasne nogi icon_twisted.gif
SeJo

Bo dla mnie bylby ciekawszy niz ogladanie (pipi)zkoburaczkowych potykajacych sie o wlasne nogi  icon_twisted.gif

Szacunek dla rywala i dostrzegranie jego umiejetnosci nie nalezy jak widac do twoich najmocniejszych stron... Ale coz, znamy cie juz dobrze i wiemy, ze siebie nie przeskoczysz.
SIKI
DMX: Jak na razie to dzisiaj twoi Galaktyczni potykali się o własne nogi laugh.gif laugh.gif laugh.gif Remis (1:1) z Racingiem Santander (12 pozycja w tabeli) ... Czekam jeszcze na remis Valencia - Depor (do 60m. Valencia prowadzi 1:0 )
BTW Żebyś nie zastał ZONKów jak Barca i Bayern rozwalą sReal na Santiago Bernabeu icon_twisted.gif
safferon

Szacunek dla rywala i dostrzegranie jego umiejetnosci nie nalezy jak widac do twoich najmocniejszych stron....

co jest akurat zjawiskiem na tym forum bardzo powszechnym
SIKI
CF VALENCIA - DEPORTIVO LA CORUNA 3:0
Bramki:
-Vincente 22 k. , 91
- Sanchez 90
---------------------------------------------------------------------
Valencia odrabia punkty do Realu, zachowana szansa na mistrza icon_twisted.gif
Depor traci punkty sznsa dla Barcy na 3 miejsce icon_twisted.gif
SeJo

Szacunek dla rywala i dostrzegranie jego umiejetnosci nie nalezy jak widac do twoich najmocniejszych stron....

co jest akurat zjawiskiem na tym forum bardzo powszechnym

Co niestety potwierdzasz w temacie SERIE A ;p

Tyle, ze gentlemani potrafia nie szafowac takimi srodkami przekazu ;p
safferon
ze niby kto? icon_twisted.gif

hehe ch/uj z tym w kazdym badz razie;]
DMX
DMX: Jak na razie to dzisiaj twoi Galaktyczni potykali się o własne nogi laugh.gif laugh.gif laugh.gif Remis (1:1)  z Racingiem Santander (12 pozycja w tabeli) ... Czekam jeszcze na remis Valencia - Depor (do 60m. Valencia prowadzi 1:0 ) 
BTW Żebyś nie zastał ZONKów jak Barca i Bayern rozwalą sReal na Santiago Bernabeu  icon_twisted.gif

Jak sie gralo dobrze caly sezon to mozna pozwolic sobie na odpuszczenie meczu przed Liga Mistrzow biggrin.gif Bayern ma szanse bo cos prezentuja ale Farsa to nie nadazy wyjmowac pilki z bramki icon_twisted.gif

Bo dla mnie bylby ciekawszy niz ogladanie (pipi)zkoburaczkowych potykajacych sie o wlasne nogi  icon_twisted.gif

Szacunek dla rywala i dostrzegranie jego umiejetnosci nie nalezy jak widac do twoich najmocniejszych stron... Ale coz, znamy cie juz dobrze i wiemy, ze siebie nie przeskoczysz.

LOL I kto to mowi laugh.gif Moze przeprowadzisz znowu ankiete kto ma szanse na mistrzostwo Hiszpanii. Jak to bylo: a) Barcelona, B) Espanyol, c) Izolator Boguchwala. Ale tak ten zespol nie ma szans jak trafi na lepszego (czytaj MU)
lukasz
Niewiem po czym wysnułeś opinie ,że Barca jedyne co może zrobić na Santiago B. to wyciągać piłkę z siatki.Bayern w pierwszym meczu grał siłowo i pressingiem z ,,galaktycznymi" i ci już nie wiedzieli co się dzieje i przez cały mecz tylko fartowny strzał Carlosa im wyszedł.A Barca?Wygrywa ostatnbio z każdym nawet z Valencią z którą Real musiał żeby zremisować kupić sędziego:).
Kubaa__
Pier***dolić to, że Real zremisował, najgorsze jest, że Ronaldo doznał kontuzji, która wyklucza go na ok. 3 tygodnie z gry (nie zagra z meczu z Bayernem!!!!).
Sarni

LOL I kto to mowi laugh.gif Moze przeprowadzisz znowu ankiete kto ma szanse na mistrzostwo Hiszpanii. Jak to bylo: a) Barcelona, B) Espanyol, c) Izolator Boguchwala. Ale tak ten zespol nie ma szans jak trafi na lepszego (czytaj MU)

ROTFL, czy ty nie potrafisz odróżnić żartu od poważnej gadki? (mówię o typowaniu mistrza Hiszpanii - tylko prawdziwy idiota nie zauważy, że to był żart) laugh.gif

No, ale czego ja wymagam od kolesia, który na forum Realu co chwilę obgaduje MU (vide tekst: Ruud to drewno bez techniki), a później pisze post "Kibice MU są głupi, popatrzcie na ich posty nt. Realu".
Veron
Hehs, Sarni, w taki sposob mozna zinterpretowac prawie wszystkie wypowiedzi w tematach ligowych:D A i tak kazdy wie o co chodzi, wiec po co to pieprzyc bez sensu??
DMX

ROTFL, czy ty nie potrafisz odróżnić żartu od poważnej gadki? (mówię o typowaniu mistrza Hiszpanii - tylko prawdziwy idiota nie zauważy, że to był żart) laugh.gif

No, ale czego ja wymagam od kolesia, który na forum Realu co chwilę obgaduje MU (vide tekst: Ruud to drewno bez techniki), a później pisze post \"Kibice MU są głupi, popatrzcie na ich posty nt. Realu\".

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Wiec wedlug Ciebie to nie bylo zartobliwe i Izolator Boguchwala ma szanse na majstra laugh.gif To bylo dobre wzial to na powaznie i jeszcze pisze: "czy ty nie potrafisz odróżnić żartu od poważnej gadki?". A czy wszystko nie bylo w formie zartu ??
SeJo
Oj DMX, DMX, znowu sie zapetliles w tych swoich rozwazaniach i znowu na idiote wyszedles ;p No nic bedziemy sledzic twoja kariere dalej, a noz widelec...
DMX
Oj DMX, DMX, znowu sie zapetliles w tych swoich rozwazaniach i znowu na idiote wyszedles ;p No nic bedziemy sledzic twoja kariere dalej, a noz widelec...

Po prostu twoj maly mozdzek nie moze zrozumiec pewnych rzeczy ;P Bo jak moze mnie pouczac ktos pokroju Sarniego czy twojego jak sami wchodzicie na ten temat i piszecie glupie teksty o Realu. Rozumiesz? A jak Sarni traktuje twoje wypowiedzi w formie zartu to moje moze tak samo.
SeJo

Po prostu twoj maly mozdzek nie moze zrozumiec pewnych rzeczy ;P Bo jak moze mnie pouczac ktos pokroju Sarniego czy twojego jak sami wchodzicie na ten temat i piszecie glupie teksty o Realu. Rozumiesz? A jak Sarni traktuje twoje wypowiedzi w formie zartu to moje moze tak samo.

ad 1. Nie rozmiar mozgu, a pofaldowanie i liczba polaczen miedzy komorkami nerwowymi decyduje o szeroko pojetej madrosci/inteligencji.
ad 2. Nie zdziwilbym sie jakby cie pouczal nawet ciec z kiosku...
ad 3. a co tobie matka otwiera ten topic? samemu nie umiesz?
ad 4. bo w niektorych przypadkach wszystko na zart wskazuje, trudno typowac San Sebastian na mistrza, skoro bylo wtedy na 16 miejscu... pff
Sarni

No, ale czego ja wymagam od kolesia, który na forum Realu co chwilę obgaduje MU (vide tekst: Ruud to drewno bez techniki), a później pisze post \"Kibice MU są głupi, popatrzcie na ich posty nt. Realu\".

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Wiec wedlug Ciebie to nie bylo zartobliwe i Izolator Boguchwala ma szanse na majstra laugh.gif To bylo dobre wzial to na powaznie i jeszcze pisze: \"czy ty nie potrafisz odróżnić żartu od poważnej gadki?\". A czy wszystko nie bylo w formie zartu ??

Wydawało mi się (zresztą chyba nie tylko mi), że pisząc tą ankietę chciałeś przywołać ów post SeJo, ale teraz odwracasz kota ogonem, więc nie sądzę by dalsza dyskusja miała jakikolwiek sens laugh.gif
DMX
ad 1. Nie rozmiar mozgu, a pofaldowanie i liczba polaczen miedzy komorkami nerwowymi decyduje o szeroko pojetej madrosci/inteligencji.

LOL Probowal zablysnac i sie przejechal. Do dzisiaj zaden naukowiec nie wie skad sie bierze inteligencja. Nawet nie wiedza skad sie biora mysli. Jakby wiedzieli to mozna by ja sztucznie zwiekszac co w twoim przypadku byloby zbawieniem icon_twisted.gif

ad 2. Nie zdziwilbym sie jakby cie pouczal nawet ciec z kiosku...

wlasnie to robi tongue.gif

ad 3. a co tobie matka otwiera ten topic? samemu nie umiesz?

patrz arrow.gif ad 1.

ad 4. bo w niektorych przypadkach wszystko na zart wskazuje, trudno typowac San Sebastian na mistrza, skoro bylo wtedy na 16 miejscu... pff

trudno traktowac powaznie okreslenie '(pipi)zkowoburaczkowi'
Sarni

W takim razie ja mówię

JE,BAĆ KUR,EWSKICH!

---

Dalej nie wytłumaczyłeś mi jednak, gdzie w przywołaniu posta SeJo z listopada był żart - bo ja go jakoś nie widzę.
DMX

W takim razie ja mówię

JE,BAĆ KUR,EWSKICH!

No widzisz i Ty chciales mnie pouczac laugh.gif

(pipi),ać Red Debils
Sarni
A teraz na poważnie - wydaje mi się, że określenie '(pipi)zkowo-buraczkowi' jest obraźliwe, a takie wyrażenia zazwyczaj traktuje się poważnie - ale w twoim świecie wyraźnie jest inaczej.. Aha, i dlaczego zamieściłem poprzedni post? Bo mówiłes w końcu, że traktujesz wyzwiska jako żart.
DMX
A teraz na poważnie - wydaje mi się, że określenie '(pipi)zkowo-buraczkowi' jest obraźliwe, a takie wyrażenia zazwyczaj traktuje się poważnie - ale w twoim świecie wyraźnie jest inaczej..

czyli "JE,BAĆ KUR,EWSKICH! " to zart? wydaje mi się, że określenie 'JE,BAĆ KUR,EWSKICH!' jest obraźliwe, a takie wyrażenia zazwyczaj traktuje się poważnie - ale w twoim świecie wyraźnie jest inaczej..

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sarni
Czytaj do końca, o ile potrafisz..
DMX
Chodzi o to ze kazdy ma prawo wyrazic zdanie o innej druzynie w koncu to pilka nozna - "wspolna pasja, sprzeczne uczucia" a tu wchodza takie dwa typki co nie raz napisaly obrazliwe teksty o Arsenalu, Realu czy innym wielkim klubie i odwalaja wielkie mowy laugh.gif "Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem" a wy na pewno tacy nie jestescie. Czy ja kiedys was poprawialem ze zle piszecie o Real?

Konczmy te spamowanie ;P Chcesz to pisz sobie co chcesz o Krolewskich i pozwol innym pisac co chca o innych zespolach. A tak na marginesie to ja nie spamuje juz od dawna w 'Premiership' a wy tu robice niezly burdel ;P

PS. Szybko edytujesz swoje posty tongue.gif
Sarni
Chodzi o to ze kazdy ma prawo wyrazic zdanie o innej druzynie w koncu to pilka nozna - \"wspolna pasja, sprzeczne uczucia\" a tu wchodza takie dwa typki co nie raz napisaly obrazliwe teksty o Arsenalu, Realu czy innym wielkim klubie i odwalaja wielkie mowy laugh.gif \"Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem\" a wy na pewno tacy nie jestescie. Czy ja kiedys was poprawialem ze zle piszecie o Real?

Konczmy te spamowanie ;P Chcesz to pisz sobie co chcesz o Krolewskich i pozwol innym pisac co chca o innych zespolach. 

PS. Szybko edytujesz swoje posty tongue.gif

Wskaż mi posty, w których wyzywałem Real bez poparcia faktami. Jak znajdziesz 5 to jesteś królem cool.gif
Verb
Ja (pipi)e, jak dzieci z przedszkola.
SeJo

LOL Probowal zablysnac i sie przejechal. Do dzisiaj zaden naukowiec nie wie skad sie bierze inteligencja. Nawet nie wiedza skad sie biora mysli. Jakby wiedzieli to mozna by ja sztucznie zwiekszac co w twoim przypadku byloby zbawieniem icon_twisted.gif

Rolling on the floor laughing.
Inteligencja bierze sie tylko i wylacznie z polaczen miedzy komorkami w mozgu, nie ich ilosc(bo jest ona niemal taka sama jak po urodzeniu, regeneracja przebiega bardzo wolno), a wlasnie komunikacja miedzy nimi jest decydujaca. Wplywa to na szybsze kojarzenie faktow, lacznie ich ze soba, pojemniejsza pamiec.
Twoj post jest absolutnie laicki wiec nie bede z toba dalej dyskutowal na tematy naukowe, bo jak widac zatrzymales sie na poziomie ''duzo zjadlem, duza kupa".
SeJo

Inteligencja bierze sie tylko i wylacznie z polaczen miedzy komorkami w mozgu, nie ich ilosc(bo jest ona niemal taka sama jak po urodzeniu, regeneracja przebiega bardzo wolno), a wlasnie komunikacja miedzy nimi jest decydujaca. Wplywa to na szybsze kojarzenie faktow, lacznie ich ze soba, pojemniejsza pamiec.
Twoj post jest absolutnie laicki wiec nie bede z toba dalej dyskutowal na tematy naukowe, bo jak widac zatrzymales sie na poziomie ''duzo zjadlem, duza kupa".
safferon
a ja naiwny liczylem zakladajac ten temat iz bedzie sie w nim o lidze hiszpanskiej dyskutowac, nie watpie iz temat budowy mozgu, pochodzeniu inteligencji rowniez moze byc pasjonujacy ale jakos ni ch/uja mi on w tym miejscu nie pasuje icon_twisted.gif
fagg
BAAAAAAAAAAAAAAAAARCELOOOOOOOOOOOOOOOONAAAA
i chooy
icon_twisted.gif
SeJo
a ja naiwny liczylem zakladajac ten temat iz bedzie sie w nim o lidze hiszpanskiej dyskutowac, nie watpie iz temat budowy mozgu, pochodzeniu inteligencji rowniez moze byc pasjonujacy ale jakos ni ch/uja mi on w tym miejscu nie pasuje icon_twisted.gif

To nie moja wina, ze ten buc kartoflany wy,pier,dala z tezami z kosmosu w kazdym temacie. W Premiership mowi o Realu, w Premiera Division o Manchesterze, w Transferach zacial sie na Cristiano Ronaldo... buerk zrobcie cos z nim.
DMX
Twoj post jest absolutnie laicki wiec nie bede z toba dalej dyskutowal na tematy naukowe, bo jak widac zatrzymales sie na poziomie ''duzo zjadlem, duza kupa\".

Ludzie mamy geniusza na forum :!: Normalnie za to bedzie nagroda Nobla jak nic. Od ponad 100 lat najwieksi naukowcy probowali zrozumiec zasade funkcjonowania ludzkiego mozgu, ktory do dzisiaj byl jedna z najwiekszych tajemnic. Podkreslam slowo 'do dzisiaj' bo znalazla sie odpowiedz! Geniusz Sejo wkoncu wpadl na to! Malo tego do dzisiaj nie udalo sie dokladnie zdefiniowac czym jest inteligencja! Nie ma do dzisiaj definicji bilogicznej, istnialy tylko definicje socjologiczne i psychologiczne (ale jest ich tak duzo ze inteligencji nie można definiować, można jedynie określić pewne formy inteligentnego myślenia.) A odpowiedz byla taka prosta :!:

Teskt roku laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Koniec offtopicu, no chyba ze Sejo chce wyjasnic nam co to sa czarne dziury i jak cofnac sie w czasie wink.gif
Sarni
On nie zdefiniował inteligencji, powiedział tylko skąd się ona bierze.

Czytanie ze zrozumieniem.. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.