Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
Kubaa__
Czytam, czytam i dochodze do wniosku: "Co ja robie na tym forum", chyba jestem za glupi na to wszystko laugh.gif laugh.gif laugh.gif .

offtop
DMX
On nie zdefiniował inteligencji, powiedział tylko skąd się ona bierze.

Czytanie ze zrozumieniem..  laugh.gif

LOL nastepny naukowiec. To ja napisalem ze nie zdefiniowano jeszcze inteligencji. A moze najpierw nalezy zdefiniowac a pozniej zastanawiac sie skad sie ona bierze. Pomysl troche to nie boli. Jak nie wiadomo dokladnie czym ona jest to jak wiadomo skad sie bierze :roll: Czytaj ze zrozumieniem.

Do dzisiaj nie wiadomo skad sie biora mysli w mozgu a juz zupelnie nie wiadomo jak to sie dzieje ze potrafimy logicznie myslec. To tak dla wyjasnienia bo ktos moze po przeczytaniu tekstow naukowaca Sejo (ktory moze rzeczywiscie mysli tylko za pomoca polaczen nerwowych ;P) zaszokowac kogos w szkole i wyjsc na barana wink.gif
SIKI
DMX: Jak widać wszyscy są GENIUSZAMI oprócz Ciebie laugh.gif laugh.gif laugh.gif
... kończymy ten offtop...
Sarni
On nie zdefiniował inteligencji, powiedział tylko skąd się ona bierze.

Czytanie ze zrozumieniem..  :lol:

LOL nastepny naukowiec. To ja napisalem ze nie zdefiniowano jeszcze inteligencji. A moze najpierw nalezy zdefiniowac a pozniej zastanawiac sie skad sie ona bierze. Pomysl troche to nie boli. Jak nie wiadomo dokladnie czym ona jest to jak wiadomo skad sie bierze :roll: Czytaj ze zrozumieniem.

Wyrażaj się prosto laugh.gif Napisałeś to wszystko tak, jakbyś stwierdził, że SeJo napisał definicje inteligencji.

Malo tego do dzisiaj nie udalo sie dokladnie zdefiniowac czym jest inteligencja! Nie ma do dzisiaj definicji bilogicznej, istnialy tylko definicje socjologiczne i psychologiczne (ale jest ich tak duzo ze inteligencji nie można definiować, można jedynie określić pewne formy inteligentnego myślenia.) A odpowiedz byla taka prosta

To wszystko mówi samo za siebie laugh.gif

---

Brr.. co napisze DMX w następnym poście.. strach się bać 8O
DMX
Malo tego do dzisiaj nie udalo sie dokladnie zdefiniowac czym jest inteligencja! Nie ma do dzisiaj definicji bilogicznej, istnialy tylko definicje socjologiczne i psychologiczne (ale jest ich tak duzo ze inteligencji nie można definiować, można jedynie określić pewne formy inteligentnego myślenia.) A odpowiedz byla taka prosta

To wszystko mówi samo za siebie laugh.gif

Wycinasz sobie moje wypowiedzi zeby tobie bylo wygodnie, moze bys zacytowal calosc!

Ludzie mamy geniusza na forum  Normalnie za to bedzie nagroda Nobla jak nic. Od ponad 100 lat najwieksi naukowcy probowali zrozumiec zasade funkcjonowania ludzkiego mozgu, ktory do dzisiaj byl jedna z najwiekszych tajemnic. Podkreslam slowo 'do dzisiaj' bo znalazla sie odpowiedz! Geniusz Sejo wkoncu wpadl na to! Malo tego do dzisiaj nie udalo sie dokladnie zdefiniowac czym jest inteligencja! Nie ma do dzisiaj definicji bilogicznej, istnialy tylko definicje socjologiczne i psychologiczne (ale jest ich tak duzo ze inteligencji nie można definiować, można jedynie określić pewne formy inteligentnego myślenia.) A odpowiedz byla taka prosta

Teraz to ma zupelnie inny sens

--------------

DMX: Jak widać wszyscy są GENIUSZAMI oprócz Ciebie laugh.gif laugh.gif laugh.gif  
... kończymy ten offtop...

No wlasnie widze ze ty i Sejo to geniusze ktorzy wstrzasna swiatem nauki (brakujace ogniwo do pewnej teorii) ;P
Sarni
Zacytowałem drugą cześć, bo jak pewnie nie zauważyłeś, to ona mówi o definicji słowa "inteligencja" - pierwsza cześć mówi natomiast o tym, skąd bierze się inteligencja.
DMX
Zacytowałem drugą cześć, bo jak pewnie nie zauważyłeś, to ona mówi o definicji słowa \"inteligencja\" - pierwsza cześć mówi natomiast o tym, skąd bierze się inteligencja.

8O Ty na serio czy zarty sobie robisz, bo sie pogubilem question.gif Nie umiesz zrozumiec wypowiedzi czy co?

Nie ma do dzisiaj definicji bilogicznej, istnialy tylko definicje socjologiczne i psychologiczne (ale jest ich tak duzo ze inteligencji nie można definiować, można jedynie określić pewne formy inteligentnego myślenia.) A odpowiedz byla taka prosta

definicja biologiczna, teraz rozumiesz czy nie?
Sarni
Teraz to ja już nic nie rozumiem, czy ten człowiek nie potrafi wytłumaczyć prosto o co mu chodzi? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS. Czy tylko mi wydaje się, że zeszliśmy z tematu?
DMX
Teraz to ja już nic nie rozumiem, czy ten człowiek nie potrafi wytłumaczyć prosto o co mu chodzi?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Dalej nie rozumiem o co mu chodzi - SeJo podał tylko to, co pisze w niemal każdym podręczniku do biologii, a ten wykład zaczyna   laugh.gif

Dobra wytlumacze to jak dla dziecka. Skup sie Sarni bo bedzie ciezko: inteligencja - w jaki sposob powstaje - do dzisiaj wielka tajemnica dla nauki. Pewnie i tak nie zrozumiales ale nie boj sie, jak skonczysz podstawowke to w zawodowce na biologii beda o tym mowic.

Zmience temat na "Inteligencja - zagadka rozwiazana!" ;P Koniec offtopicu
Słoniu
Normalnie nie rozumiem was. Dajcie spokój, kłócicie się o byle (pipi), chyba nie taka jest idea tego kącika.
DMX
Juz za chwile rozpocznie sie w Barcelonie Finał Pucharu Króla :!:

Copa del Rey 2003-2004

Sklad obu ekip:

Zaragoza
César Lainez
Luis Cuartero
Aparicio Alvaro
Toledo Toledo
Gabriel Milito
. Cani
Leonardo Ponzio
Bortolini Savio
García Lara Dani
José María Movilla
Pablo Villa

Real
Sánchez César
Iván Helguera
Michel Salgado
Raúl Bravo
Roberto Carlos
Santiago Hernan Solari
David Beckham
Luis Figo
Zinedine Zidane
J.M. Guti
González Blanco Raúl
Rafael
Real Madryt dostanie w dupsko.
DMX
Bez spamowania ;P

Ostatnio Real zdobyl ten puchar w '93 roku, czas najwyzszy wygrac dzis
Rafael
Ostatnio Real Zremisował 1:1 laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Anus__
Real musi wygrac , chociaż bez BOGA (RONALDO) bedzie trudno,
tylko że Real nie jest tak beznadziejny jak ten pie....... Manchester
(sarni myslałem że już zmądrzałeś , czeba zacząć cie znowu szkolić !!!
no i po co ci to ???? kiedy wkońcu zrozumiesz że jesteś nikim???
DMX
Ostatnio Real Zremisował 1:1  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

No i co z tego? Zaragoza juz ograla Barcelone w Pucharze wiec widac ze przez przypadek nie sa w finale. Real da rade tongue.gif
Anus__
kubaa -gratulacje nareście dołaczyłeś do wybrańców laugh.gif
kubaa tak jak mówiłeś sarni sie zrobił beszczelny !!!
Jakuza
Real da rade tongue.gif

no tak , Real da rady ale ten z Saragossy tongue.gif
DMX
Tylko jeden Real jest prawdziwy, ten Krolewski ;P
Rafael
Tylko jeden Real jest prawdziwy, ten Krolewski ;P

Czyli Saragossa laugh.gif laugh.gif
DMX
BECCCCCCCCKKKKKKKKHHHHHHHHAAAAAAAAAMMMMMMMMMM

Faul na kapitanie "Królewskich"- Raulu i... GOOOOOOOOL!!!!!!!! DAVID BECKHAM!!!! Fantastyczny rzut wolny z około 30 metrów. Piłka wpada w prawy róg bramki Laineza.
OsciBosci
Ludzie Zaragoza moze co najwyzej pocałować Królewskich w DUPE smile.gif
DMX
A tak padla bramka:

i niestety 1:1 ;P

lukasz
Hurra wiwat Saragossa. biggrin.gif Co do postu anusa to najlepszy gracz Realu to Zidane .Bez niego i może Ronaldo nie ma tej drużyny.
Rafael
Co za dziurawa obrona zobaczcie na 2 zdjęcie 4 piłkarzy Realu plus bramkarz i 1 gracz Saragossy a i tak se strzelił laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rafael
2-1 dla Saragossy laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kroolik
DMX pokaż sytuację na 2-1 dla Saragossy...
DMX
A jaka mogla byc confused.gif Rzut karny

2:2 biggrin.gif Znowu wolny i tym razem Carlos tongue.gif
OsciBosci
2-2 lamki smile.gif hehe
DMX
Ciekawe kto wykona nastepny wolny ;P

SIKI
laugh.gif BRAWO SARAGOSSA laugh.gif
Pierwsza bramka dla Saragossy --- błąd obrony Realu (jak zawsze tongue.gif)
I oni chcą z taką obroną LIGĘ MISTRZÓW wygrać, jak ich Saragossa "robi" w polu karnym laugh.gif
DMX
No tak jeden blad w obronie to nie maja szans na LM laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jakos z Bayernem nie popelnili zadnego bledu icon_twisted.gif Pozatym nikt ich nie bedzie z bledow rozliczal jak wygraja, jedna bramka wiecej od przeciwnika i jest git. A w finale wloskim nadal 0:0 Real przynajmniej emocji dostarcza ;P

65' nadal 2:2
Kubaa__
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif BRAWO KRÓLEWSCY icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Pierwsza bramka - poezja. Beckham po raz kolejny udowodnił, że jest wart kasy, która została na niego wydana. Carlos po raz kolejny udowodnił, że jest jednym z najważniejszych filarów drużyny i zespół może na niego liczyć. Do BOJU Galactickos !!!!
SIKI
icon_twisted.gif  :twisted:  :twisted: BRAWO KRÓLEWSCY  :twisted:  :twisted:  :twisted:  
icon_twisted.gif EeeE nie wiem czy jest się z czego cieszyć, kolejny mecz Realu w którym widać, że obrona to "sito" icon_twisted.gif
DMX: W drugim meczu z Bayernem, to Bayern grął słabo i nie atakował, a mecz znowu rygrał Cassilas z pomocą Salgado :wink:
DMX
Cos Ci zacytuje:

Liga Hiszpanska:
1. Real Madryt 56:31 61 pkt
3. FC Barcelona 47:32 52 pkt

Real zdobyl o 9 wiecej bramek i starcil jedna mniej czyli nie jest tak zle z obrona a atak o wiele lepszy icon_twisted.gif
lukasz
pff a co ma Barcelona do tego która nie gra w LM?Lepiej podaj ile bramek stracił Milan czy Arsenal.Zresztą przeżywający najgorzy sezon Bayern gniótł królewskich więc nie praw peanów na cześć obrony.
Kubaa__
pff a co ma Barcelona do tego która nie gra w LM?Lepiej podaj ile bramek stracił Milan czy Arsenal.Zresztą przeżywający najgorzy sezon Bayern gniótł królewskich więc nie praw peanów na cześć obrony.

Taa.... gniotł jak nie wiem, szczególnie w drugim meczu (że w pierwszym to się zgodze).
SIKI
Pierwsza bramka dla Saragossy --- błąd obrony Realu (jak zawsze )  
I oni chcą z taką obroną LIGĘ MISTRZÓW wygrać, jak ich Saragossa \"robi\" w polu karnym

to mój post cool.gif Wspominam tu o LM ... Jak Arsenal przyciśnie Real, to zapowiada się blamaż w wykonaniu Realu ... Fakt w hiszpańskiej aż tak źle im nie idzie, ale spójrz na 1 mecz z Bayernem :wink:
DMX
Acha czyli 3 miejsce w Bundeslidze to najgorszy sezon Bayernu w historii laugh.gif To niezli sa tongue.gif Bayern to znakomity zespol posiadajacy w skladzie gwiazdy i kazdy zespol mialbym z nim problemy.

Pozatym to wina obrony ze Bayern 'gniótł'? To chyba wynia pomocy w koncu obrona pozwolila sobie strzelic tylko jedna bramke.

A Arsenal najpierw musi ograc Chelsea a to takie pewne nie jest smile.gif
SIKI
Pozatym to wina obrony ze Bayern 'gniótł'? To chyba wynia pomocy w koncu obrona pozwolila sobie strzelic tylko jedna bramke
Jak jush wspominałem, to Casillas uratował "dupę" Realowi...
kończymy gadanie o LM, Liga Hiszpańska :wink:
BTW Ile jest question.gif
DMX
90' nadal remis, chyba bedzie dogrywka i ewentualnie karne
lukasz
Acha czyli 3 miejsce w Bundeslidze to najgorszy sezon Bayernu w historii  :lol: To niezli sa tongue.gif Bayern to znakomity zespol posiadajacy w skladzie gwiazdy i kazdy zespol mialbym z nim problemy.  

Pozatym to wina obrony ze Bayern 'gniótł'? To chyba wynia pomocy w koncu obrona pozwolila sobie strzelic tylko jedna bramke.

A Arsenal najpierw musi ograc Chelsea a to takie pewne nie jest  :)

Oczywiście chodziło mi o najgorszy sezon od paru lat ale jeśli pierwszy mecz i gra (fatalna) to wina pomocy to nie wiele można dobrego powiedzieć o galagticos w końcu tam ich najwięcej (dotychczas to do obrony każdy miał zażalenia)No ale koniec offtopu.Powróćmy do meczu.
DMX
3:2 dla Zaragozy, wyglada na to ze znowu Puchar Hiszpanii przechodzi kolo nosa Krolewskim
Kubaa__
Heh.... dokładnie, jeszcze 2 min. i koniec (przed chwilą padł gol dla Realu, ale był spalony).

EDIT: Koniec. Przegrana Realu, heh.... szkoda, ale cóż, trzeba walczyć jeszcze w LM i bronić pozycji lidera w lidze.
R_L_S_
Juz wiadmo kto zdobedzie podwojna korone w Hiszpanii i moze zgarnie puchar Europy  :twisted:

No wlasnie widze. Wielka szkoda ze Real nie zdobedzie podwojnej korony ;/
hehe, tak wiec jest dobrze icon_twisted.gif
Kroolik
DMX pokaż sysuację icon_twisted.gif Jestem ciekaw kto zawinił przy stracie gola...
AkUz
Heh mówiłem że Real gra beznadziejnie i sie sprawdziło cool.gif Nikt mi nie powie że Saragossa to potęga laugh.gif
R_L_S_
Real Saragossa jest w swietnej formie, ostatnio wygrywa mecz zameczem a teraz zgarnal puchar realowi, jest dobrze ;>
Kubaa__
Wyręcze DMX'a smile.gif . Oto jak padła zwycięska bramka dla Zaragozy.

sp1979
hehee
w koncu zespół ktory pokonał barcelone po drodze muisiał sięgnąc po puchar icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.