Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Primera Division
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65
safferon
blablabla
Tifa14
saff : szkoda ,ze ten post jest taki krótki hehe

powiem krótko REAL MISTRZEM tongue.gif tongue.gif tongue.gif cool.gif cool.gif cool.gif !!!!
Anonymous
heh..doceniam twoja prace safferon
valencia obronbi tytul
safferon
chociaz jedna osoba:))

gdyby tak sie wlasnie stalo wcale bym nie narzekal , gdyz bardzo lubie ten klub, aczkolwiek wcale bym smutny nie chodzil jesliby to real siegnal po mistrzostwo:)
no a co do pozostalych kandydatow to barcelona i deportivo, pierwszych nie lubie wiec sral ich pies , za to deportivo jesli rowzniez zajeloby wysokie miejsce to by bylo calkiem w pyte
tak rzeklem ja - safffffffffffffffff hu ha
GOPA
safferon ja czasami mysle ze ty cos masz z glowa hehe.
Kurde normalnie full wypas ten post.
Tak trzymac Saff!!!! mi sie podoba!!
REAL MADRYT NA MISTRZA!!!
safferon
heheh dzieki

w najblizszym czasie podobny post zagosci w temacie serie a
no i fajnie by bylo jakby ktos sie jeszcze chociazby premiership zajal , ja az takie poj,ebany nie jestem zeby sie jeszcze za to brac:)
ISS_
Safferon: nie masz litości biggrin.gif . Taaaki długi post.
Mistrzem pewnie będzie Real. Szanse mają również Valencia, Barcelona, Deportivo.

PS. Safferon: może byś tak pisał relacje z meczów, hehe biggrin.gif .
Diabeu
icon_twisted.gif faaaaaaaajny pościk - widać pracę w niego włożoną - Ral mistrzem??? chyba tak icon_twisted.gif
rEsPeCt
deph // 0Z0
lo_ol
Jak ci sie tyle machac chcialo i to w dodatku o hiszpanach ?!
Request- zakladaj temat o lidze angielskiej, cobym mogl na fanow MU pobluzgac i lacha podrzec;]
LIVERPOOL
You'll never walk alone
! REDS !
YETI
No widze ze Safferon,napisal nam tu darmowy SKARB KIBICA
hehe
safferon
a tak bedzie wygladac najblizsza kolejka ligi hiszpanskiej

15/09/2002 00:00 Athletic de Bilbao Barcelona

15/09/2002 00:00 Atlético de Madrid Sevilla

15/09/2002 00:00 Espanyol Real Sociedad

15/09/2002 00:00 Osasuna Deportivo

15/09/2002 00:00 Valencia Recreativo de Huelva

15/09/2002 00:00 Málaga Rayo Vallecano

15/09/2002 00:00 Betis Real Madrid

15/09/2002 00:00 Valladolid Villarreal
Kaczor
Safferon kawał dobrej roboty biggrin.gif Mistrzem będzie Valencia(dzięki doskonałej grze defensywnej)Oni w Hiszpanii są ewenementem pod tym względem
safferon
a oto lekki graficzny upgrade tego skarbu kibica:)
Real-Sith
saff dałeś czadu chłopie ja bym zdechł........
czy jak to pisałeś brałeś jakiś "doping"??wink.gif
JuveFan
whhoa...(pipi) post..mam nadzieje ze bedzie cos takiego o Serie A..dokładnie to potrzebowałbym tylko te graficzne pierdołki z Serie A..
no a w Hiszpani krolowac bedzie..oczywiscie ze druzyna z Madrytu....
...
...
...
FORZA ATLETICO!!!!!..zobaczycie!
safferon
spoko- jak tylko dopadne odpowiednie materialy cos takiego w temacie o serie a sie na pewnoe pojawi
Anonymous
Widze ze rowniez Primiera Division zostala rowniez olana takze tym tez musze sie zajac:
Athletic Bilbao -F.C. Barcelona 0:2 (gole dla barcy:Luis Enrique'21,Saviola'36)
Malaga -Rayo Vallecano 2:1
Osasuna -Deportivo 1:2(bramki dla deportivo:Makaay'74 i 76)
Valencia -Recrativo Huelva 3:0(bramki dla valenci:vicente'10,carew'88,90)
Betis S. -Real Madryt przerwany w 44. minucieprzy stanie 1:0 (capi 35)
Alaves -racing satander 0:1
Espanyol-Real sociedad 1:3
Atletico M.-Sevilla 1:1
celta vigo-Mallorca 3:1
Valladolid-Villeral 1:0
W tabeli prowadzi valencia przed realem sociedad,celta,malaga i valladolid
po 6 pkt.
safferon
pewnie nie uwierysz jak powiem ze wlasnie mialem to zrobic:)
Kober
Madryt do budy.Koniec ery wielkiego Realu.Zobaczycie w tym sezonie stawiam na Valencie lub Barcelonę.Deportivo też może sprawic niespodziankę podobnie jak wiele innych drużyn ala Chievo Verona.
Liga Mistrzów stawiam na Bayern Munchen albo Real. icon_twisted.gif
wacik
walka o tytuł rostrzygnie sie miedzy realem , deportivo , valencią i barceloną
ISS_
walka o tytuł rostrzygnie sie miedzy realem , deportivo , valencią i barceloną

Do walki może się jeszcze włączyć Celta Vigo.
safferon
smiem watpic

a tak ku,rwa bedzie sie prezentowac najlblizsza kolejka w lidze oczywiscie hiszpanskiej

Sobota 21.09.02
20:30 Real Madrid - Osasuna
21:00 Barcelona - Espanyol
21:30 Deportivo La Coruna - Valladolid

Niedziela 22.09.02

19:00 Malaga - Valencia
19:00 Mallorca - Atletico Madrid
19:00 Rayo Vallecano - Racing Santander
19:00 Recreativo Huelva - Celta de Vigo
19:00 Sevilla - Athletic Bilbao
19:00 Villarreal - Deportivo Alaves
20:30 Real Sociedad - Real Betis
safferon
a oto wyniki sobotnich spotkan:

Deportivo-Valladolid 2:0

Makaay 12'
Makaay 26'

Barcelona-Espanol 2:0

Kluivert 58'
Luís Enrique 71'

Real Madryt- Osasuna 4:1

Helguera 10'
Guti 49'
Raúl 50'
Helguera 78'

Rivero 59'
ISS_
Safferon: a gdzie wyniki? Napisałeś kto strzelał gole i dupa :? . Na szczęście domyśliłem się po nazwiskach jakie były wyniki cool.gif .

PS. Teraz będzie nie na temat. GOPA zamknął temat "Wybory drugiego moderatora tego forum". Prosił też by nie wracać już do tego tematu. Ja jednak pozwolę sobie powiedzieć że moi kandydaci na moderatora to: ^CzarnY, Sarni1 i Safferon. Mam nadzieję że GOPA to rozpatrzy smile.gif .
safferon
eeeee sory , ale ten no.....yyyyy spieszylem sie czy jakos tak:)
no ale ladnie wzystko poko0lorowalem wiec problemow chyba nie bylo , zreszta zaraz to naprawie hyhy

ja moderatorem?????????????????-rotfl
nie no az taki walek to na tym forum nie przejdzie biggrin.gif
safferon
pffffffff ku,rwa nie chce mi sie ,sory , niepotrzebnie sie na to (pipi) porywalem , ale coz wystarczy mi prowadzenie tematu o serie a , moze komus innemy bedzie sie chcialo poprowadzic dalej ten temat , ja pasuje
Anonymous
w sumie to ja sie moge zajac serie a a ty zajmij sie primiera division.
safferon
heheh za nic nie zrezygnuje z prowadzenia topicu o serie a icon_twisted.gif
Anonymous
no to w sumie lipa chyba primiera division zostanie olana
p.s. saff git avatar
R_L_S_
dobra wypadaloby sie tym zajac oto wyniki ostatniej kolejki:
Wyniki meczów 21. kolejki i tabela piłkarskiej ekstraklasy Hiszpanii:
niedziela:

Deportivo Coruna 1 - Roy Makaay 65
Osasuna 1 - Inaki Munoz 46
czerwone kartki: Diego Tristan (62, Deportivo Coruna), Gerardo Rivero (90, Osasuna)

Racing Santander 2 - Medhi Nafti 26, Mario Regueiro 87
Alaves 0

Rayo Vallecano 2 - Michel 4, Roberto Peragon 81
Malaga 1 - Dario Silva 86

Real Mallorca 0
Celta Vigo 2 - Edu 56, 63

Real Sociedad 0
Espanyol 0

Recreativo Huelva 1 - Raul Molina 32
Valencia 1 - Fabio Aurelio 86

Sevilla 1 - Fredi 56
Atletico Madrid 1 - Javi Moreno 49
czerwona kartka: Jose Antonio Reyes (72, Sevilla)

Barcelona 2 - Javier Saviola 6, Marc Overmars 14
Athletic Bilbao 2 - Santiago Ezquerro 48-karny, Francisco Navarro Yeste 56

sobota:

Villarreal 1 - Jorge Lopez 25-karny
Valladolid 0

Real Madryt 4 - Raul 44, Luis Figo 49-karny, Zinedine Zidane 60, Ronaldo 88
Real Betis 1 - Fernando 37

tabela:
M Z R P bramki pkt
1. Real Sociedad 21 12 8 1 36 24 44
2. Real Madryt 21 11 9 1 46 22 42
3. Valencia 21 11 6 4 34 17 39
4. Deportivo Coruna 21 10 6 5 30 25 36
5. Celta Vigo 21 10 3 8 24 19 33
6. Real Betis 21 9 6 6 32 28 33
7. Atletico Madryt 21 7 8 6 33 27 29
8. Villarreal 21 7 7 7 22 23 28
9. Malaga 21 6 9 6 28 26 27
10. Valladolid 21 8 3 10 21 24 27
11. Real Mallorca 21 8 3 10 24 35 27
12. Sevilla 21 6 8 7 17 16 26
13. Athletic Bilbao 21 7 5 9 32 37 26
14. Alaves 21 6 7 8 26 33 25
15. Barcelona 21 6 6 9 29 30 24
16. Osasuna 21 6 6 9 23 27 24
17. Racing Santander 21 7 2 12 24 29 23
18. Espanyol 21 6 4 11 24 31 22
19. Rayo Vallecano 21 6 4 11 22 30 22
20. Recreativo Huelva 21 3 6 12 17 41 15
R_L_S_
Wyniki meczów 21. kolejki i tabela piłkarskiej ekstraklasy Hiszpanii:
niedziela:

Deportivo Coruna 1 - Roy Makaay 65
Osasuna 1 - Inaki Munoz 46
czerwone kartki: Diego Tristan (62, Deportivo Coruna), Gerardo Rivero (90, Osasuna)

Racing Santander 2 - Medhi Nafti 26, Mario Regueiro 87
Alaves 0

Rayo Vallecano 2 - Michel 4, Roberto Peragon 81
Malaga 1 - Dario Silva 86

Real Mallorca 0
Celta Vigo 2 - Edu 56, 63

Real Sociedad 0
Espanyol 0

Recreativo Huelva 1 - Raul Molina 32
Valencia 1 - Fabio Aurelio 86

Sevilla 1 - Fredi 56
Atletico Madrid 1 - Javi Moreno 49
czerwona kartka: Jose Antonio Reyes (72, Sevilla)

Barcelona 2 - Javier Saviola 6, Marc Overmars 14
Athletic Bilbao 2 - Santiago Ezquerro 48-karny, Francisco Navarro Yeste 56

sobota:

Villarreal 1 - Jorge Lopez 25-karny
Valladolid 0

Real Madryt 4 - Raul 44, Luis Figo 49-karny, Zinedine Zidane 60, Ronaldo 88
Real Betis 1 - Fernando 37

tabela:
M Z R P bramki pkt
1. Real Sociedad 21 12 8 1 36 24 44
2. Real Madryt 21 11 9 1 46 22 42
3. Valencia 21 11 6 4 34 17 39
4. Deportivo Coruna 21 10 6 5 30 25 36
5. Celta Vigo 21 10 3 8 24 19 33
6. Real Betis 21 9 6 6 32 28 33
7. Atletico Madryt 21 7 8 6 33 27 29
8. Villarreal 21 7 7 7 22 23 28
9. Malaga 21 6 9 6 28 26 27
10. Valladolid 21 8 3 10 21 24 27
11. Real Mallorca 21 8 3 10 24 35 27
12. Sevilla 21 6 8 7 17 16 26
13. Athletic Bilbao 21 7 5 9 32 37 26
14. Alaves 21 6 7 8 26 33 25
15. Barcelona 21 6 6 9 29 30 24
16. Osasuna 21 6 6 9 23 27 24
17. Racing Santander 21 7 2 12 24 29 23
18. Espanyol 21 6 4 11 24 31 22
19. Rayo Vallecano 21 6 4 11 22 30 22
20. Recreativo Huelva 21 3 6 12 17 41 15
Partys
Ale by było śmiechu gdyby Barcelona opuściła pierwszą ligę, co jest całkiem możliwe biorąc pod uwagę obecną formę zawodników.
R_L_S_
nie sadzę barcelona to zbyt solidna firma zeby spadac z ligi choc kto wie...
Veron
Poza tym malo ktory trener zna tak dobrze Primera Division jak Antic. Ja mysle, ze wyciagnie on Barce z kryzysu, choc za wiele w lidze to juz raczej nie zwojuje...
R_L_S_
Barcelona powinna sie teraz glownie skupic na lidze mistrzow i sprobowac ja wygrac(tiaa.. i tak wygra milan smile.gif ) no i na utrzymaniu w lidze smile.gif .
Partys
Teraz dla Barcy liczy się tylko Liga Mistrzów oby poszło jej jak najlepiej, ale ma nielada orzech do zgryzienia ponieważ dróżyny włoskie też mają ochotę na zdobycie pucharu, no i nie można zapomnieć o Arsenalu, który także prezentuje wyśmienitą formę.
Sarni
Sociedad nieźle idzie nie powiem, to byłoby coś jak zespół mający bronić się przed spadkiem zdobyłby mistrzostwo :>

A skoro juz jestesmy przy lidze mistrzow to ja stawiam na Manchester United :>
Partys
Moim skromnym zdaniem uważam, że Manchester nie ma szans na zdobycie Ligi Mistrzów(może dlatego tak twierdze bo nie lubię Manchesteru)
Veron
Hehe, właśnie wczoraj Barca pokazała, jak się ma liga włoska do hiszpańskiej:) Mówię, to z wielką satysfakcją, bo chociaż nie lubię Barcy, to uwielbiam lige hiszpańską, a włoską to spokojnie mogę w klopie spuścić razem z moją kupąsmile.gif I nie chodzi mi tylko o rozmiary zwyciestwa, ale o samą grę - Inter nie miał po prostu nic do powiedzenia i niech się cieszy, że skończyło sie tylko na 3:0. Milan nie zdobędzie ligi mistrzów, bo są lepsze ekipy (Real, Barca, Arsenal, MU) i one są po prostu mocniejsze kadrowo oraz mają bardziej stabilną formę (oprócz Barcy oczywiście:)).
ISS_
Po raz kolejny zgadzam się z Veronem w 100% biggrin.gif . A ze zwycięstwa Barcy cieszę się jak... smile.gif . Dobrze że skopali dupę tym brudnym Włochom (bez urazy smile.gif ).
R_L_S_
Hehe, właśnie wczoraj Barca pokazała, jak się ma liga włoska do hiszpańskiej:) Mówię, to z wielką satysfakcją, bo chociaż nie lubię Barcy, to uwielbiam lige hiszpańską, a włoską to spokojnie mogę w klopie spuścić razem z moją kupąsmile.gif I nie chodzi mi tylko o rozmiary zwyciestwa, ale o samą grę - Inter nie miał po prostu nic do powiedzenia i niech się cieszy, że skończyło sie tylko na 3:0. Milan nie zdobędzie ligi mistrzów, bo są lepsze ekipy (Real, Barca, Arsenal, MU) i one są po prostu mocniejsze kadrowo oraz mają bardziej stabilną formę (oprócz Barcy oczywiście:)).

nie to konca masz racje inter we wczorajszym meczu byl cieniem siebie z ligi a zreszta dobrze im tak bo interu po prostu nienawdzie icon_twisted.gif O tyle uwazam ze milan wcale nie jest gorszy i jest slabszy kadrowy od wymienionym przez ciebie ekip co swiadczy chociazby mecz milan-real 1:0 a co do formy to milan tylko ostatnio nie najlepiej gral ale przez caly sezon wygrywal nie mal wszystko co bylo do wygrania ale widzac II polowe meczu z lazio mam nadzieje ze ten chwilowy kryzys jest za nimi.
Veron
Inter nie byl cieniem siebie, tylko Barca nie pozwolila mu na cokolwiek. Dowodem nie ch bedzie, że taki wirtuoz (i jeden z moiich ulubiencow) jak Vieri byl praktycznie niewidoczny, bo Puyol byl nie do przejscia. Milan ma bardzo mocny sklad, ale w LM są lepsze (jak wymienilem).
R_L_S_
Inter nie byl cieniem siebie, tylko Barca nie pozwolila mu na cokolwiek. Dowodem nie ch bedzie, że taki wirtuoz (i jeden z moiich ulubiencow) jak Vieri byl praktycznie niewidoczny, bo Puyol byl nie do przejscia. Milan ma bardzo mocny sklad, ale w LM są lepsze (jak wymienilem).

Ja bym polemizowal...
ale co do jednego jest pewne z tych wymienionych ekip moze tylko real ma silniejszy sklad od milanu ale co mu po tym skoro milan i tak ich ostatnio ogral i jest pierwszy w swojej grupie ligi mistrzow.Barca na pewno nie ma lepszego skladu bo pilkarze sa nierowni co z tego ze wygrywaja w lidze mistrzow skoro w lidze sa na 15 miejscu.Arsenal tez ma gorszy sklad a manchester ma porownywalny do skladu Milanu i moim zdaniem ta wlasnie druzyna wraz z milanem ,barcelona i arsenalem ma najwieksze szanse na wygranie ligi mistrzow.
Veron
No sorry, ale jak wg Ciebie Pires, Vieira, Henry, Bergkamp, Cambell i paru innyvh są gorsi od... no właśnie, kogo? Od Inzaghiego? Ok, on jest świetny, ale taki np. Rivaldo nie gra polowy tego, co na Camp Nou, Shevchenko dopiero dochodzi do formy, Dida to ciec (moze nawet wiekszy od Seamana:)) Nesta ma najlepsze lata za sobą, Rui Costa to chimera jakich malo itd. Na razie jednak wyniki przemawiaja za Milanem, ale poczekajmy do fazy play-off - mam nadzieje, że Milan wpadnie na Arsenal i wtedy zobaczymy...
R_L_S_
moze nie sa i lepsi ale na pewno nie sa gorsi shevczenko z rivaldo doszli juz do formy co pokazali w II polowie z lazio. Nesta Maldini tworza srodek obrony i tylko o nich dobrze swiadczy to ze w ciagu 3 meczy drugiej fazy ligi mistrzow nie stracili bramki.Rui Costa to geniusz on potrafi zrobic z pilka w czasie meczu to co inni nie zrobia nawet na treningu gdyby nie kontuzje smiem powiedziec ze bylby to najlepszy pomocnik swiata.Nalezy tez pamietac o Pirlo i Seedorfie szczegolnie tego pierwszego.No i przedewszystkim Inzaghi wprawdzie nie jest w takiej wysmienitej formie jak na poczatku sezonu ale on sam w pojedynke moze rostrzygnac o losach meczu stylem gry przypomina Van Nisterlooya(tak to sie pisze?) ktory podobnie jak Inzaghi zawsze wie gdzie ma sie znalesc.Dida moze jest i cieciem ale bronic to on umie a wiekszym burakiem jak Seaman nie mozna byc smile.gif
ISS_
Jeszcze zobaczycie że ten wasz Milan nie dojdzie nawet do półfinału icon_twisted.gif .
Pijany_czlowiek
nie no kur,wa Wejdzie do polfinalu ale potem moze nie wejsc jak wpadnie powiedzmy na poruszany przez was arsenal ale tez milan to pucharowa druzyna w ktorej indywidualnosci moga wygrac mecz milanowi wuiec pozyjemy zobaczymy a ty iss nie prorokuj tak bez argumentow bo to po prostu zenujace.Mysle ze powalczyc moze jeszcze ManU i Barca ktora gra w lidze mistrzow dobrze moga zajsc daleko wiec to moja 4 w polfinale arsenal manu milan i barca a jak bedzie to zobaczymy...
Veron
Hehe, no i jak prorokowałem, Antić zrobił z Barcy to, co powinno być przez cały czas z zespołem któy dysponuje takim składem. Prowadził Barce w trzech meczach, wszystkie trzy wygrał, a do tego nie stracił bramki, a jego zespół zdobyłich 9! Należy jeszcze zauważyć, że wszystkie mecze były trudne, bo pierwsze były derby, drugi Inter, a trzeci betis, któy tydzień wcześniej jako pierwszy pokonałSociedad. Pozostaje czekać, jak będzie w kolejnej fazie LM i w Primera Div.

A co Milanu, to wciąż jestem sceptykiem co do ich ewentualnych osiągnięć w LM. Do R_L_S: o Seedorfie to można sobie pogadać, bo to świetny pomocnik, tylko że... grzeje ławkę. Zastępuje go włąśnie Pirlo i nawe tjest okrzykiwany wielkim talentem, ale jeszcze zobaczymy, jak będzie grać w meczach o poważną stawkę...
R_L_S_
Do R_L_S: o Seedorfie to można sobie pogadać, bo to świetny pomocnik, tylko że... grzeje ławkę. Zastępuje go włąśnie Pirlo i nawe tjest okrzykiwany wielkim talentem, ale jeszcze zobaczymy, jak będzie grać w meczach o poważną stawkę...

Wlasnie jest niedokonca tak jak mowisz Seedorf czesto gra w pierwszym skladzie a jesli juz nie gra to gra za niego brazylijczyk Sergihno ktory tez jest godnym uwagi pilkarzem i dziwie sie ze nie gra w podstawowym skladzie tak btw. to Seedorf pokazal ostatnio klase w meczu z torino nim zostal przerwany mecz mial strzelil dwa gole.Co do Pirlo to juz nie raz w tym sezonie pokazal ze jest utalentowanym pomocnikiem w meczach wlasnie ligi mistrzow i z bezblednego strzelania karnych.
Veron
Mówiąc o meczach o poważną stawkę mam na myśli rywalizację, w któej przegrany odpada... A co do korekt, to mówię to ,co widać w meczach LM (nie mamępu do ligi włoskiej)., tak więc musze się z Toba zgodzić w ciemno:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.