Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo DS ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Jędrek
Heh. Kaxi przeslal mi takiego linka. Obczajcie bardzo ciekawy txt.
http://gba.n64europe.com/feature.php?id=3077
Maiden
Ja tam raczej realizajce takiego projektu na NDSa czy jaką kolwiek inną konsolke nie bedacą tworem billa, powątpiewam tym bardziej ze biluś coś kiedys mówił o wydaniu na rynek handhelda od MS z bebechami XBOXA w dniu premiery (w sensie w czasie) Xenona...

Ale ...Gdyby coś takiego miało miejsce to bym niewatpliwie sie wzbogacił o NDS cool.gif Pomyślcie tylko dmuchanie w mikrofonik NDS by dalej rzucuć bułke laugh.gif Piekna sprawa
Ryo-San
"The enemy of my enemy is my friend. Bungie, Microsoft, Nintendo – please, make our dreams come true. Give us a Halo DS."
Ten tekst mi sie zaje/biscie podoba... Osobiście jestem za!!!!!
Jędrek
Gdyby ten sen stal sie prawda, mielibysmy takie gry o jakich sony mogloby marzyc. I GaCek napewno lepiej by sie sprzedawal smile.gif
-GLD-Uzny
Ta okladeczka FAKE jakich malo biggrin.gif
Sam bym lepsza zrobil :oops: :oops: :oops:
Ryo-San
wiesz Uzny..okladka to napewno fake..ale juz wydane Halo DS - napewno nie jest jakas wyssana z palca plotką...
Zauważ jedną rzecz..Bungie to wew. oddział Microsoftu..Team Ninja to także wew. oddział M$..A Ninja Gaiden DS zostala potwierdzona..wiec co stoi na przeszkodzie aby wypuscic takze Halo DS icon_twisted.gif
Ja chce Halo DS...i do tego jakis niezly trybik multi z wykorzystaniem touch screena cool.gif

p.s nazwe tematu zmienilem na Halo DS..
-GLD-Uzny
Nie mam nic do wyjscia Halo na NDSa. Niech wielu ludzi zobaczy "co to HALO" cool.gif
YETI
Jezeli Ninja Gaiden została zapowiedziana na DS (przyznam ze pierwsze słysze) to całkiem prawdopodobne ze zobaczymy Halo na konsoli...Nintendo wink.gif hehe
Osobiscie wolał bym ten tytuł na PSP (jezeli juz zdecydowali sie wydac taka gre jak Halo na przenosna konsolke) wiadomo o wiele lepsze mozliwosci graficzne (na DS to bedzie wygladało biednie...jezeli wogole sie ukaze).

M$ i Ninendo łacza siły aby dokopac Sony ? wink.gif
marshall
Wiec trzeba bedzie zbierac jeszcze na DS :? Yeti masz racje sam bym zobaczyl Halo na PSP niz na DS. Jakos przenosne sprzety od ninny mnie nie kreca, ale jesli mus to mus biggrin.gif I pol wyplaty na dwa sprzety pojdzie sie j.e.b.a.c :roll:
dante2003
wiesz Uzny..okladka to napewno fake..ale juz wydane Halo DS - napewno nie jest jakas wyssana z palca plotką...
Zauważ jedną rzecz..Bungie to wew. oddział Microsoftu..Team Ninja to także wew. oddział M$..A Ninja Gaiden DS zostala potwierdzona..wiec co stoi na przeszkodzie aby wypuscic takze Halo DS icon_twisted.gif  
Ja chce Halo DS...i do tego jakis niezly trybik multi z wykorzystaniem touch screena cool.gif

p.s nazwe tematu zmienilem na Halo DS..

Z tego co wiem Team Ninja nie jest wewnętrznym teamem M$.

Proponuję zacząć pisać petycje do Bungie i M$. Czasami głos ludu ma wielką siłę smile.gif
Raptor
Zapytalem sie Bungie o to... moze w Weekly What's Update odpowiedza...
Flik
jesli mialbym byc szczery to stanowczo mowie nie... jeden z najlepszych exclusivow na konkurencujnej platformie to ja podziekuje... wiem ze to co prawda handheld ale jednak nie podoba mi sie to... wole miec na iXim Halo, a niech nintendo dalej mam mariana. nie bedzie zmian.
Jędrek
Mi tam nawet pasi to rozwiazanie. I tak prawdopodobnie kupie DS'a wiec fajne byloby poszarpac tez w Halo. Pozatym jak Japonce zobacza Halo na DS'ie to moze kupia X'a (haha). Pozatym Halo podczas podrozy? Nie mam nic przeciwko wink.gif

Kto zmienil nazwe tematu ? smile.gif
Raptor
jesli mialbym byc szczery to stanowczo mowie nie... jeden z najlepszych exclusivow na konkurencujnej platformie to ja podziekuje... wiem ze to co prawda handheld ale jednak nie podoba mi sie to... wole miec na iXim Halo, a niech nintendo dalej mam mariana. nie bedzie zmian.

Ja nie mialbym nic przeciwko...
Jaka konkurencja? NDS nie jest w ogole konkurencja dla MS i Xboxa.
marshall
Widze u ciebie klapki na oczach :? Ja tam nie mam nic do tego, niech kazdy zobaczy jaki Halo ma potencjal biggrin.gif
Flik
Ja nie mialbym nic przeciwko...
Jaka konkurencja? NDS nie jest w ogole konkurencja dla MS i Xboxa.

moze kwestia przyzwyczajenia ale lubie jak konsole maja exclusive... gry dla, ktorych zbierasz kase i w koncu wybierasz ta jedyna wink.gif po prostu nie wyobrazam sobie halo na nds...
Jędrek
Ja nie mam nic przeciwko. Z kolei nie wyobrazam sobie Halo na konkurencyjnych stacjonarnych konsolach. Do Handheldow nic nie mam smile.gif
Mermind

a ja z tego co wiem..to Microsoft zapłacil za Team Ninja..blisko 350 mln dolarów stając sie jego pelnoprawnym wlascicielem...oraz wykupił ponad 40% akcji Tecmo(wczesniejsza firma matka dla TN)...
Od 2001 roku Team Ninja to poprostu częśc Microsoftu..a od 2003 TN jest integralną strukturą Microsoft Japan...
w tym roku mowi sie o calkowitym przejeciu Tecmo przez giganta z Redmond...
aha..zobaczcie sobie nazwiska prezesów. Teamu Ninja i Microsoft of Japan smile.gif to ta sama osoba :wink:

a co do Halo DS..to mimo tego ze strata jakiegkolwiek exsluiva z Xboxa na inną konsole.była by poprostu katastrofą...tak w tym wypadku jestem zdecydowanie na TAK biggrin.gif
bo po pierwsze:
nie jest to żadna strata exlusiva..tylko swiadome podarowanie tej gry NDS przez Microsoft...
po drugie DS nie jest żadną konkurencją dla Xboxa (i vice versa)
po trzecie: The enemy of my enemy is my friend icon_twisted.gif
Halo na DS'a - JASNE
Halo na GCN czy Playstation 2 - NIGDY W ŻYCIU :!:

aha i jeszcze jedno...
Myslicie ze Microsoft bawi sie w Świętego Mikołaja i rozdaje gry konkurencji...hehehe napewno nie..oni cos chcą w zamian..tylko co..
Goldi69-PL-
Mi sie chce smiac na sama mysl, ja na 14" nie moge grac w Halo a na 3 to juz wogule smiechu warte.
Zreszta ciekawe jak zrobia sterowanie bo ponoc to rewolucyjne sterowanie z Metroid Prima sie srednio sprawdza.
dante2003
[quote=\"Mermind\"][quote]
[/quote]
a ja z tego co wiem..to Microsoft zapłacil za Team Ninja..blisko 350 mln dolarów stając sie jego pelnoprawnym wlascicielem...oraz wykupił ponad 40% akcji Tecmo(wczesniejsza firma matka dla TN)...
Od 2001 roku Team Ninja to poprostu częśc Microsoftu..a od 2003 TN jest integralną strukturą Microsoft Japan...
w tym roku mowi sie o calkowitym przejeciu Tecmo przez giganta z Redmond...
aha..zobaczcie sobie nazwiska prezesów. Teamu Ninja i Microsoft of Japan smile.gif to ta sama osoba :wink:

Mój błąd, myślałem o Tecmo a napisałem Team Ninja :oops:

Metroid na DS się sprawdził, czemu nie Halo?
AkUz
Boje sie tylko ze to DSowskie Halo wcale nie pokaze "co to Halo" :? Metroid z touchscreenem ponoc niezbyt "robi"...wydaje sie ze PSP byloby lepszym rozwiazaniem patrzac na sama gre(lepszy sprzet i lepsze sterowanie) ale co tam M$ z Nintendo knują tego nie wiem laugh.gif
Chill
Czy te HALO na NDS bedzie mialo wersje on- line? Ponoc DS mozna laczyc z netem.
Raptor

Na pewno jakby sie pojawilo to by mialo opcje multiplayera (tak jak Metroid).
Chill

Na pewno jakby sie pojawilo to by mialo opcje multiplayera (tak jak Metroid).

Ale w Metroida bedzie mozna grac przez neta czy tylko na zlonkowanych konsolach?
-GLD-Uzny
NDS ma bezprzewodowa siec. Trzeba byc tylko wystarczajaco blisko (nie mysl ze zagrasz np. z czechem ;P).
mario87
czemu nie? NDS ma wbudowane WiFi(czy jak to się zwie), do PC można dokupic karte WiFi i mamy łącznoscze światem wink.gif

tylko ciekawe czy to będzie działać tongue.gif na forum ŚN ktoś tam wspominał że na Stronie XlinkKai jest ciś o NDS wink.gif

a co do HALO na NDS? czemu nie, było by nieźle wink.gif
dante2003
Boje sie tylko ze to DSowskie Halo wcale nie pokaze \"co to Halo\" :? Metroid z touchscreenem ponoc niezbyt \"robi\"...wydaje sie ze PSP byloby lepszym rozwiazaniem patrzac na sama gre(lepszy sprzet i lepsze sterowanie) ale co tam M$ z Nintendo knują tego nie wiem laugh.gif

Metroid z touchscreenem ponoć lepiej "robi" niż na padzie od GC
AkUz
Boje sie tylko ze to DSowskie Halo wcale nie pokaze \"co to Halo\" :? Metroid z touchscreenem ponoc niezbyt \"robi\"...wydaje sie ze PSP byloby lepszym rozwiazaniem patrzac na sama gre(lepszy sprzet i lepsze sterowanie) ale co tam M$ z Nintendo knują tego nie wiem laugh.gif

Metroid z touchscreenem ponoć lepiej \"robi\" niż na padzie od GC

Slyszalem co innego, zreszta zdania sa podzielone :wink: Ja sobie Halo z takim sterowaniem nie wyobrazam;P
Raptor
Slyszalem co innego, zreszta zdania sa podzielone :wink: Ja sobie Halo z takim sterowaniem nie wyobrazam;P

Dlatego jak by wyszlo to bys nie musial przeciez go kupowac wink.gif
AkUz

Dlatego jak by wyszlo to bys nie musial przeciez go kupowac wink.gif

Wiem, zreszta i tak mam zamiar kupic PSP a nie NDS :wink: Nie chce mimo to zeby mi tu ktos plamił taki tytuł. Halo na NDS - moze byc, tylko boje sie ze moga go niezle spaprac:P
Jędrek
Nie wiem czmu wy sie boicie, ze moga to spaprac ;/
Flik
a wyobrazasz sobie trojke z pistola uzywajac stylusa? smile.gif
Ryo-San
panowie nie wiem czemu takie obawy...
nie traktujcie Halo DS jako gry..która zdetronizuje Halo czy Halo 2 laugh.gif
czytajac wasze posty mam wlasnie takie odczucia...
Przecież Halo DS to nic innego ja ciekawostka dla fanow Halo, miły prezent dla posiadaczy dual screena i kilka milionów Dsów do przodu dla Nintendo...
Flik
w moim przypadku chodzi o to zeby nie wyszla z tego kolejna zwykla strzelanka z nickiem halo... bungie juz troche zbyt namieszalo przy halo2 i nie chce zeby to samo stalo sie po raz drugi...
AkUz
W Halo DS i tak nie pogram i nie obawiam sie o zdetronizowanie H1/H2 na Xa laugh.gif Boje sie tylko ze jak juz Flik wpomnial Bungie nie podola wyzwaniu i wyjdzie "srednioslaba" gra spod wielkiego szyldu "Halo" tongue.gif
Jędrek
a wyobrazasz sobie trojke z pistola uzywajac stylusa? smile.gif

Nikt z nas nie gral na DSie wiec nie mozemy oceniac tego. Jezeli wyobrazalem sobie gre balonem to wyobrazam sobie trojke stylusem tongue.gif
vladek14
ja grałem na DS i jeżeli Halo DS bendzie miał podobne sterowanie do MPH:FH to gra bendzie wymiatać
Co jak co ale DS rządzi w ,,strzelankach''
Nie wyobrażam sobie celować w halo 1cm gałeczką na PSP
-GLD-Uzny
PSP ma galeczki? 8O
szczurek
ma malusienki analog.....naprawde malusienki.......
dante2003
ma malusienki analog.....naprawde malusienki.......

I w opinii graczy nieprecyzyjny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.