Anonymous
9 09 2002, 09:40
Niewiem czy wiecie ale na 1 cd grandia sie wiesza na moście kupiłem 2 inne piraty ale też niedziała na orginale pewnie chodzi ok ale mam pytanie czy wam też sie wiesza?
tak wiesza sie i to w kilku momentach pierwszy to jak sie wychodzi z miasta (powrot roana po konracji) pograsz okol 5/6 gdzin i znowu sie wiesza i tak kilka raza ja kupilem sobie org i przeszedlem w spokoju
popiel25
9 09 2002, 19:13
tak wiesza sie i to w kilku momentach pierwszy to jak sie wychodzi z miasta (powrot roana po konracji) pograsz okol 5/6 gdzin i znowu sie wiesza i tak kilka raza ja kupilem sobie org i przeszedlem w spokoju :D
I dobrze zrobiles! Btw.Niedawno GII poszla na allegor za ok. 45zl!
czyli kazdy buckup na swiecie grandi 2 sie wiesza ?
popiel25
14 09 2002, 09:01
Trzeba by pogrzebac na isonews.com , zeby sie dowiedziec, ale tam pewnie za duzo nei ma :wink: Wiec moze jakies forum o backupach :?
No to jak to ludzie mogą sprzedawać skoro gra jest rąbnięta???
W dreamgames.prv.pl kupicie sprawna kopie.
Geeeez ludzie!! ja mam dobrą GRANDIE 2 (pierwszy i drugi cd) przeszedłem 2x wiec na bank jest dobra
TgMan nie wiem skad ja ma ale ja u niego kupilem i jest sprawna co gwarantuje glowa.
humungatunga5
7 12 2003, 11:54
Ja ram mam grandie 2 pirata ale dobrze działa i nic sie nie wiesza

mam wypałkę od odyna, wsio działa, sejw ponad 10h, jest git, btw lepshe to od fajnali, imo
z tego co wiem gra siada na drugiej plycie i za cholere nie idzie dalej

jak tak będzie to odynowi dom spalę
najpierw dokonamy na nim zbiorowego gwałtu z penetracją a potem spalimy mu dom
A wczesniej ja was obu zjem i wysram ;p

eee ja podpalam mu dom a ty Ryo w tym momencie gwałcisz, będzie patrzył z łzami w oczach jak mu chałupka płonie
Ja miałe taką wersję,że drugi dysk chodził tylko na kablu antenowym.Wyleciało też sporo wstawek filmowych.Wkur***em się i nie kończą gry wywaliłem ja do kosza na śmieci.Szukam oryginału,ale bezskutecznie.
Niewiem czy wiecie ale na 1 cd grandia sie wiesza na moście kupiłem 2 inne piraty ale też niedziała na orginale pewnie chodzi ok ale mam pytanie czy wam też sie wiesza?
LOOOOOL! Resecik, zapuszczasz druga plyte, load i jazda...:)
Tez myslalem na poczatku, ze
zeptuta:]
LOOOOOL! Resecik, zapuszczasz druga plyte, load i jazda...
Tez myslalem na poczatku, ze zje.bana:]
Co jak co, ale z drugą grandią chłopaki mieli najwięcej problemów w całej chistorii nfosów. Czy to japońska, europejska czy amerykańska wersja.
Miałem ten sam problem ,że gra zawieszała się na moście w Cyrum Kingdom. Wtedy ponownie uruchomiłem konsolę, włożyłem drugą płytę i po wgraniu Save wszystko było dobrze.
Miałem ten sam problem ,że gra zawieszała się na moście w Cyrum Kingdom. Wtedy ponownie uruchomiłem konsolę, włożyłem drugą płytę i po wgraniu Save wszystko było dobrze.
raz mialem na 1cd japonska, po ok.pietnastu godzinach gra sie zawieszala.
pozniey mialem na 2cd, duzo filmikow poobcinanych, gre sie dalo ukonczyc.
mam US Grandie II oryginalna i radze wam tez sprowadzic yesli sie uda - do 120zl w dobrym stanie powinniscie dostac, a w dodatku masz bonusowa plyte - soundtrack.
piekna gra.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.