Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SCARAB GUN I INNE SUPER BRONIE!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
bobotron
Siemka odkryłem w halo2 scarab gun jest naprawde bardzo rajcujacą bronią i jestem zadowolony ze ją odkryłem sa tez inne np: mortar gun i podobno jest to broń z czolga convenatow widzialem na jakiejs stronie screeny (sa naprawde super ale niepamietam strony )
i tez na tamtej stronie widzialem maszynuwe z jeepa . DOBRA TO NA TYLE ŻYCZE SZCZESCIA W SZUKANIU BRONI icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Maiden
Gdzies ty to znalazł 8O
Flik
Gdzies ty  to znalazł 8O

spytaj raczej z jakiej sie chinki urwal tongue.gif
masz jeden temat w ktorym pisze to tam pisz tongue.gif
btw gdzie to znalazles? tongue.gif
Goldi69-PL-
Nie graj tyle w Halo tylko zglebiaj tajemnice Slownika Polskiego.
Ja robie od cholery bledow ale to co ty wypisujesz nie nadaje sie do czytania.
I nie pisz tego samego we wszystkich dzialach.
bobotron
Odkryłem tą broń w levelu metropolis (newMombasa) ,karzdy z was gdy
czytał na stronach o metropolis myslało o moście po którym poruszało sie czolgiem a w tym chodzi o most ktory znajduje sie na na szczycie budynku.Dobra napisze w podpunktach jak odkryć scarab gun :

1.Musisz wsiaść do czolga i zabic czterech żolnierzy dwóch innych znajduje sie polewej stronie przy drugiej czesci mostu.
2.Musisz zabić wszystkich obcych oprucz jednego banshe przed tunelem .
3.Wyjdz z czołgu i prowadz banshego do tunelu tam zabij dwóch żolnierzy którzy przyjechali jeepem.
4.Zabij wszystkich obcych i prowadz banshego do strasznie scisłego tunelu.
5.Zniszcz skrzydła banhshego i uderzaj go aby wleciał do tunelu.

UWAGA!
6. To będzie rzecz dla tych co mają dobry refleks trzeba wskoczyć do banshego wtedy gdy pojawi sie loading gdy niezdąrzysz znika banshe.
7.Teraz najłatwiejsze wystarczy rozejrzeć się gdy zobaczycie dwa mosty
to na tym pierwszym znajduje sie trójkąt z wykszyknikiem nad którym jest karabin plazmowy convenatów to jest wlaśnie scarab gun.

smile.gif
Goldi69-PL-
Sory za glupie pytanie, ale czy ty specjalnie robisz te bledy.
MOBDEEP
Dzięki bobotron rozjaśniłeś mi umysł biggrin.gif .
bobotron
Jestem przyzwyczajony szybko pisać i wtedy mi się zdarza robić błędy
od teraz będę starał się aby tych błędów nie było icon_idea.gif

ps:dobre z jakiej chinki się urwał jesli już to z choinki icon_twisted.gif
Jędrek
ps:dobre z jakiej chinki się urwał jesli już to z choinki icon_twisted.gif

To byla literowka. Przynajmniej nie pisze rozne tak - rurzne biggrin.gif tak napisales w temacie w dziale Xbox jak zalozyles o tych broniach biggrin.gif:D

A oto dowod w tej sprawie
[quote]siemka mam dla was dobra wiadomosc sa rurzne
AkUz
Ej z tym scarab gunem to zart jest? :oops:
bobotron
Ej z tym scarab gunem to zart jest? :oops:

To jest prawda jesli mi niewierzysz to szkoda masz tu strone na ktorej jest film o odkryciu scarab gun http://www.highimpacthalo.org/newsite/halo2archive.php :wink:
MOBDEEP
Wiem że świetej pamięci bobotron szukał ciekawostek w halo 2, ale niestety zmarł. Więc ja zapale znicz na jego grobie i podziele się wiadomością żę w metropolis jest ukryta piłeczka którą można się fajnie pobawić.
Flik
napisz dokladnie gdzie i jak sie tam dostac...
MOBDEEP
http://www.halo-game.com/
I wchodzisz do rozdziału w halo 2 (tricks) i tam znajdziesz odpowiedzi na nurujące cię pytania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.