Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ratchet & Clank 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
fl0ydasek
gra bardzo ciekawie zrobiona, online to napewno nie to co SOCOM ale jest nawet niezly hyh.gif co sadzicie o tej grze? jak wrazenia online? zapraszam do mojego klanu hyh.gif moj nick: floydas hyh.gif

p.s.podajcie swoje nicki jesli tez gracie hyh.gif
MichAelis
Ktos w to gra?? dzis bede mial ratcheta i spraedze. Gra daje rade?
neospiderman
Ja gram od czasu do czasu jak znajde jakiś team do pogrania w sieci. Ogólnie trochę mało ludzi gra, a jak już to tylko jacyś "psajcho-maniacy" którzy robią ze mnie sieczke biggrin.gif .
Na single R&C3 wymiata tylko straszna strzelanka się z tej gierki zrobiła, no i strasznie krótki jest - w porównaniu do 2 części.[ale to tak na marginesie]

EDIT: @floyd mój nick w R&C3 to neospiderman lub NeoSpiderMan - już niepamientam bo strasznie dawno nie gralem.
fl0ydasek
neospiderman, na CS (tzn.ratchecie) masz ten sam nick co tutaj na forum? wedlug mnie gra wymiata. (ale w nic innego online nie gralem)
fl0ydasek
michAelis, jak wrażenia? hyh.gif czekam biggrin.gif (dawajcie nicki:D)
MichAelis
Ciezko mowic o wrazeniach jak z nikim nie zagralem bo nokogo nie bylo 8O Kurcze ale widac ze gra ma potencjał, czemu w to nikt nie gra sad.gif
fl0ydasek
nie nie nie nie! zawsze jest przynajmniej 60 osob. Trzeba zmienic miasto- wchodzisz w city, i w lewym gornym rogu przechadasz sie po kolei po wszystkich miastach, az trafisz na to na ktorym wszyscy sa hyh.gif nigdy jeszcze nie trafilem zeby nikogo nie bylo biggrin.gif juz wiecie co robic ;]
MichAelis
no dobra popatrze, ale przez wyszukiware to nic nie znalazl...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.