Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Parasite EVE 1 - pomoc
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
damkiller
Ludziki pomocy,macie moze solucje do tej gry.
Bo ostatnio mnie tknelo aby ruszyc z kopyta lecz zawiecha i nie moge ruszyc z miejsca.
Tnx Zaprppozycje Pozdrawiam biggrin.gif biggrin.gif
Anamoli
Solucji jako takiej w polskim języku nie ma, pozostaje Ci gamefaqs - http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/pa...asite_eve_g.txt.

Jeśli nie znasz angielskiego, pytaj, a z pewnością pomogę. :wink:
Berion
@damkiller
Pytaj też pomogę smile.gif
damkiller
Dzięki ,szkoda tylko ze po angielsku ale dam moze rade.
Jakby co to skrobne pare słów.
Narazie ruszyłem ale juz powoli są zacięcia sad.gif
Pozdrawiam smile.gif
Berion
Dzięki ,szkoda tylko ze po angielsku ale dam moze rade.
Jakby co to skrobne pare słów.
Narazie ruszyłem ale juz powoli są zacięcia sad.gif
Pozdrawiam smile.gif

Zbieraj junk'i smile.gif Za 300 dostaniesz niespodziankę (sumie to potrzebujesz ponad 2000 smile.gif)
Siara_iwj
Ludzie nie róbmy burdelu! Takie tematy do działu POMOC, bo to juz drugi tego typu problem zamieszczany w dziale PSX. Ja rozumiem, że te pytania dotyczyły softu właśnie na PSX-a, ale POMOC jest przecież działem " multiplatformowym"...więc , dla porządku przestrzegajmy pewnych zasad, ok..? smile.gif
Berion
Ludzie nie róbmy burdelu! Takie tematy do działu POMOC, bo to juz drugi tego typu problem zamieszczany w dziale PSX. [...]

przykro to mówić, ale niestety nic na to nie poradzisz. Zostaje jedynie przeniesienie tematu sad.gif
Pavlik
Solucja po polskiemu znajduje się w 14 numerze PE. Kto kupował ziarno za wczasu ten teraz ma co jeść biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.