Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypowiedzcie sie na temat CTR
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2, 3, 4
Meanthord
Najlepsze wyscigi kartow wszechczasow, moim zdaniem niepobite do dnia dzisiejszego (wlacznie z zadna czescia Mario Kart z konsol "N"). O kontynuacji na PS2 przez grzecznosc nie wspomne, bo o kale nie mowi sie w towarzystwie smile.gif. Minelo juz tyle lat, a CTR nadal zarzadza na imprezach, nadal jest niepokonany w multi, nadal skasowanie oponenta rakieta daje olbrzymia satysfakcje... biggrin.gif CTR forever! smile.gif
KaszaTusTus
Jedna z najlepszych gier w jakie gralem w zyciu. Nigdy nie zapomne multiplejerowych partii w 4 osoby: "Ktory pedal dowalil mi rakieta tuz przed sama meta"; albo "jak Ty zes to kuwa zrobil????" (gdy kumpel dostal maske z 8 razy pod rzad bedac na ostatnim miejscu i przebijajac sie na pierwsze). Ta gierka rzadzila i rzadzic bedzie, nawet w dobie fotorealistycznej grafiki. Moze by tak ja sobie sprawic na ps2- dziala odpalona na drugiej plejstacji? Kurde tylko skad jeszcze pady i multitapa? wink.gif
Meanthord
CYTAT(KaszaTusTus @ 13 08 2007, 03:24) *
dziala odpalona na drugiej plejstacji?

Dziala pieknie smile.gif.
Majsterson
Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.